-
پاسخ : بهترین آنتی ویروس جهان کدومه - نظر شما چیه ؟
من خودم چون از سیستم عامل مک استفاده میکنم دیگه خیلی وقته طرف هیچ آنتی ویروسی نرفتم ولی بهترین آنتی ویروس ها از نظر کارشناس ها در حال حاضر اول nod32 هستش و بعد kaspersky که البته این نظر سنجی ها غیر رسمی هست چون تو نظر سنجی های رسمی مجبورن همه موارد رو در نظر بگیرند مثل قیمت محصول واسه همینه که تو نظر سنجی های رسمی هیچ وقت نمیبینید nod اول باشه چون قیمت بالایی داره
مثلا تو نمایشگاه ... (اسمش یادم نیست) اومدن و از لحاظ موارد خیلی زیادی گوشی های مختلفی رو به داوری گذاشتند که تو زمینه موزیک پلیر یادمه گوشی w550 برنده شد که خب میدونید که هیچ گوشی از لحاظ پلیر بهتر از آیفون نیست ولی به خاطر قیمت خیلی بالایی که داشت خب انتخاب نشد اینم یه چیزی مثل همونه...
-
من خودم چون از سیستم عامل مک استفاده میکنم دیگه خیلی وقته طرف هیچ آنتی ویروسی نرفتم ولی بهترین آنتی ویروس ها از نظر کارشناس ها در حال حاضر اول nod32 هستش و بعد kaspersky که البته این نظر سنجی ها غیر رسمی هست چون تو نظر سنجی های رسمی مجبورن همه موارد رو در نظر بگیرند مثل قیمت محصول واسه همینه که تو نظر سنجی های رسمی هیچ وقت نمیبینید nod اول باشه چون قیمت بالایی داره
مثلا تو نمایشگاه ... (اسمش یادم نیست) اومدن و از لحاظ موارد خیلی زیادی گوشی های مختلفی رو به داوری گذاشتند که تو زمینه موزیک پلیر یادمه گوشی w550 برنده شد که خب میدونید که هیچ گوشی از لحاظ پلیر بهتر از آیفون نیست ولی به خاطر قیمت خیلی بالایی که داشت خب انتخاب نشد اینم یه چیزی مثل همونه...
-
نمیدونم چرا سایت قات زده هرچی من میفرستم چیزی اضافه نمیشه؟!؟!؟!
------------------------------------------------------------------
-
سلام من nod32 رو می پسندم اما کلا از انتی ویروس جماعت خوشم نمییاد
-
Norton AntiVirusاز نظر حفظ امنیت سیستم بهترین آنتی ویروس در سال 2010 شناخته شد ولی بدلیل بالا بودن قیمت ونداشتن قابلیت بروز رسانی در ایران آنچنان کاربردی نمی تواند داشته باشد ولی ESET Nod32 Antivirusباتوجه به قیمتپایین و قابلیت بروز رسانی آسان کاراتر از دیگر آنتی ویروس هاست.
زمانی که پیشنهادی میدهیم انتظار انتقاد را نیز در پی آن داشته باشیم.
-
Quickheal بهترین آنتی ویرس جهان است
یا سپاس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahyar_krj
Quickheal بهترین آنتی ویرس جهان است
یا سپاس
اين آنتي ويروس هندي فقط بوت اِش خوبه به نظر من...
-
سلام
تا دو سال پیش nod داشتم ، ولی وقتی یه نرم افزار کوچیک جاسوسی تحت شبکه نوشتم نشناخت ، Kaspersky نصب کردن و فورأ تشخیص داد .
حتی Bitdefender هم نشناخت ...
موفق باشید .
-
nod32 آنتی ویروس خوبیه ولی با فایل های کرک که معمولاً exe هستند مشکل داره و اون ها رو پاک می کنه. آخرین آنتی ویروسی که استفاده کردم avast بود.
-
Eset درسته که آنتی ویروس سریعی هست ولی خیلی امن نیست
در عوض Avira یکی از سریعترین آنتی ویروسهای جهان هست و خیلی هم امنه نسخه Internet Security این آنتی ویروس فایروالی همانند Eset داره و قدرت پاک سازی بسیار بالایی داره البته اگر از نسخه اورجینال استفاده کنید من خودم هفته پیش نسخه اورجینال Avira رو شرکت پرند که نمایندگیش هست گرفتم کد فعال سازی تو سایت َAvira رجیستر شد و الان خیلی راضی هستم در برابر آنتی ویروس Eset که اون هم اورجینالشو داشتم
-
tashakor kheili be dardmikhore;[tashvigh]
-
من تا حالا از آنتی ویروس norton استفاده میکردم و کاملا هم ازش رازی بودم ولی یک هفته ای هست که کمی احساس نارضایتی میکنم
آبدیتش که راحته ولی با ویروس svchost.exe روبرو شدم و این آننتی ویروس تدادی دیگر از ویروس هارو به علاوه ی اینی که گفتم رو نمی تونه پاک کنه هالا میخوام از دیسک نجات نوتون ستفاده بکنم ببینم چی میشه اگر راه حلی ارین لطفا بگید تا از پس این ویروس بر بیام
با تشکر از سایت خوبتون[tafakor][tafakor]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jjali
من تا حالا از آنتی ویروس norton استفاده میکردم و کاملا هم ازش رازی بودم ولی یک هفته ای هست که کمی احساس نارضایتی میکنم
آبدیتش که راحته ولی با ویروس svchost.exe روبرو شدم و این آننتی ویروس تدادی دیگر از ویروس هارو به علاوه ی اینی که گفتم رو نمی تونه پاک کنه هالا میخوام از دیسک نجات نوتون ستفاده بکنم ببینم چی میشه اگر راه حلی ارین لطفا بگید تا از پس این ویروس بر بیام
با تشکر از سایت خوبتون[tafakor][tafakor]
سلام...
99% شما از ويندوز xp استفاده ميكنيد...؟
-
بله درسته خوب به نظرت چیکار راه حلت چیه آخه من xp رو خیلی بیشتر از 7 و8 دوست دارم چون به نظر ن سرعت بیشتری دارد
-
من که میگم g data اگه می گید نه به سایت زیر مراجعه کنید و report english را کلیک کنید.
البته eset هم به کار ماها می خوره.
لینک
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jjali
بله درسته خوب به نظرت چیکار راه حلت چیه آخه من xp رو خیلی بیشتر از 7 و8 دوست دارم چون به نظر ن سرعت بیشتری دارد
سلام...[golrooz]
اينترنتت هم زير يك دقيقه قطع ميكنه؟
به نظر من اگر سيستمت زياد قديمي نيست ويندوز هفت اينستال كن...
بايد با تكنولوژي پيش بري...
چون در آينده نزديك مجبور ميشي و نرم افزارات روي ايكس پي اجرا نميشن...
اگر هم ايكس پي ميخواي بايد اف ديسك كني و قبلش اطلاعاتت رو انتقال بدي جاي ديگه...
قبل از ريختن ويندوز يك بار رم دستگاه رو چند دقيقه خارج كني...
بعد با ديسك نجات اتوران يه آنتي ويروس كه آپديت هست سيستم رو اسكن كني...
قبل از فرمت پارتيشن ها در ويندوز همون ابتدا يه آنتي ويروس سخت گير مثل كسپر رو اينستال كني و آپديت كني...
بعد هم اسكن...
ولي يادمه اين ويروس يه ريموور مخصوص خودش هم داشت كه كاركردش آسون نبود...
-
از راهنماییت ممنونم دوست عزیز
باشه از 7 استفاه میکنم
یعنی توی 7 این ویروس ایجاد نمیشه؟
ولی اون مشکل اینترنت رو که قطع بشه نداشتم فقط کمی سرعت اینترنتم اومده پایین[tafakor]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jjali
از راهنماییت ممنونم دوست عزیز
باشه از 7 استفاه میکنم
یعنی توی 7 این ویروس ایجاد نمیشه؟
ولی اون مشکل اینترنت رو که قطع بشه نداشتم فقط کمی سرعت اینترنتم اومده پایین
سلام
این ویروس رو آنتی ویروس کاسپر اسکی به راحت حذف می کنه ...
موفق باشید
-
سلام...[golrooz]
نه روي سون كار نميكرد...
در كل ويندوز 7 رو بريز ولي ويندوز 8 نياز نيست...
آپديت بودن بعد ها خوبيهاش رو بهت نشون ميده...
من با اين ويروس رو 50 تا سيستم مشكل داشتم...
اينترنت همه رو هم قطع ميكرد...
توي گيم نت شبكه رو هم اختلال ايجاد ميكرد...
مشكل ما هم بر سر آپديت كردن آنتي ويروسا بدون نت بود...
اگر اينترنت داري كه همه چي حله ديگه...
-
به نظر من اصلا ویندوز جواب نمی ده فقط لینوکس
-
من جدیدا از نسخه ی اصلی آنتی ویروس avira استفاده میکنم با license یک ساله که خیلی خیلی ازش راضی هستم
هیچ مشکلی نداره...
برای بهتر مقایسه کردن من این سایت رو پیشنهاد میدم به شما دوستان
http://iransetup.com/Compare.html
-
پاسخ : بهترین آنتی ویروس جهان
سلام کسی میدونه این پیغام از نود 32 برا چیه
detected covert channel exploit in ICMP packet
remote ip address:
98.139.183.24
-
سلام. نمیخوام زیاد صحبت کنم ولی مسلما بهترین آنتی ویروس آنتی ویروسی است که کرک نداشته باشه مثل نود گردو که انواع کرک داره
خوب این برای بعضی ها قابل قبوله
از نظر بعضی ها هم آنتی ویروسی بهترینه که user friend(کاربر پسند)باشه،خوب اینم یه نظر درسته(nod32)
بعضی ها هم در عین سادگی میخوان که از سرعت بالا برخوردار باشه تا امنیتی معمولی داشته باشند(Avira)
خوب حالا نظر من چیه"نظر من اینه که یه آنتی ویروس در عین سادگی باید جذاب و دارای محیطی کاملا کاری باشه و پشتیبانی اون از هر لحاظ قوی باشه.(سرعت بالا،پشتیبانی آنلاین،دیتا بیس و تشخیص سریع و هوشمند ویروس ها و فایل های مخرب،سیستم هوشمند و ........)
خوب همه این ها در آنتی ویروس شید(که دارای دو موتور نود و اویرا است) هم دیده میشه و من به نوبه خودم ازش راضی ام.
در حال حاظر هم نود آنتی ویروس خوب و کار راه انداز(نسبت به بقیه) ای است و من هم قبولش دارم.
"نظر شخص من اول کسپر هست بعد بیت دیفندر(Bit Difender 2013)"
کسپر دارای هوش بسیار قوی و پردازش بسیار سریعی است و بهترین هکر ها و متخصصان را در کمپانی اش داراست.
بیت دیفندر هم شباهت های اساسی به کسپر داره چون یه جورایی مشترک هستن(قضییه دارد)اما بیت دیفندر قابلیت های بیشتر و هوش بسیار قوی تری داره امااااااااااااااااااااااا اااااااااااااا:
اساسی ترین مشکل این دو آنتی ویروس یا بهتره بگم هکر اینه که دارای محیطی هستند که خیلی ها (ببخشید ها) از بس تنبل هستند حاضر نیستند یه کم باهاشون سر و کله بزنند تا بفهمند هیچ چیز بی دلیل آفریده نشده.!
و دیگر اینکه این دو سرعت و کارایی سیستم رو(بسته به مشخصات سیستم)به نحو چشمگیری پایین میاره و کاربر ناراضی میشه!
اما بهتره بدونید هیچ چیز بی دلیل نیست
-+-+-+--+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+--+-+-+-+-+-+-+-+-+-+----+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+--+----++-+-+-+-+-+-+--
دوستان ناراحت نشن ولی فقط نظرم رو بیان کردم، و اگر شما اظهار متفاوتی دارید میتونید بحث کنید چون من شخصا همیشه دوست دارم مطلب شفاف و روشن باشه.
-
پاسخ : بهترین آنتی ویروس جهان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ansari604
سلام کسی میدونه این پیغام از نود 32 برا چیه
detected covert channel exploit in ICMP packet
remote ip address:
98.139.183.24
================================================== =========
مربوط به سکیوریتی نود میشه که اجازه دسترسی نمیده و این آ پی رو نامعتبر میشناسه