به نظر من كه نيم ساعت اصلا كافي نيست، شناخت طرف مقابل نياز به چند ماه معاشرت داره تا بتونيد طرف مقابل رو در تمام شرايط بسنجين!
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر من كه نيم ساعت اصلا كافي نيست، شناخت طرف مقابل نياز به چند ماه معاشرت داره تا بتونيد طرف مقابل رو در تمام شرايط بسنجين!
من نظرش را در مورد دیگران تو فامیل میپرسم
اینطوری هم اعتقاداتش مشخص میشه هم بعضی از احساساتش مانن حسادت و...
البته گفتنش سخته
من نگاه به فرهنگ خانواده میکردم
سطح مالیشون
اعتقادات
طرز تفکر دختر یا پسر
وضعیت ظاهریه خانواده
وضعیت اخلاقی
وضعیت برادرا و خواهرا
طرز زندگی
بعد میگردم دنبال نواقص طرفم در سوالاتی که ازش میپرسم
[QUOTE=amin_745;208809]با تشکر از همه دوستان که لطف کردن و نظرشون رو گفتن [golrooz][golrooz] و آرزوی خوشبختی وسعادت برای همه
هنوز حرف برای گفتن در این مورد زیاده اما ترجیح میدم به این بحث خاتمه بدم .
فقط نکته آخر : آدمها در مورد هیچ چیز به راحتی مسایل اعتقادیشون نمی تونن دروغ بگن!
[/QUOTEبالاخره تا جایی ایفای نقش نادرست ادامه پیدا می کنه اما در کل اگر حرف های مختلف را بهم ربط بدیدو در عمل و طی گذر زمان حساب شده می تونیم به خیلی مسائل پی ببریم .
زمان هم فاکتور مهمی است اگر طرف واقعا از طرف خانواده ف خود فرد مورد قبول واقع شد باز هم برای آشنایی زمان می گذاریم .البته اگر دو طرف خیلی معتقد به مشاور داشته باشند طی انجام تسا های روان شناسی می تونیم اه حدااکثر اطلاعات لازم دست پیدا کنیم .
مسائل اعتقادی فقط انجام فرایض دینی نیست بلکه تمام وجوه شخصیتی افراد رو در بر می گیره .
از او میخواهم بدانم 1 مرا توصیف کند 2 درک کردن انسان را در چه میداند 3 اعتقاداتش چیست و در پایان او جه انتظاری از همسر آینده خود دارد و آیا انتظاراتی که دارد را در خودش تجسس کرده ؟ موفق باشی[khodahafezi]
یه سوال انسانا چرا ازدواج میکنن؟؟؟؟
اصلا ما ها چرا احساس نیاز به ازدواج پیدا میکنیم؟؟؟؟
برای هرکس ازدواج می تونه دلایل متفاوتی داشته باشه .
اما داشتن یک تکیه گاه ، همراه و رفع نیاز های جسمی و عاطفی می تونه دلایل خوبی باشه !
از همه دوستان مچکرم که علی رقم اینکه قبول داشتن که نیم ساعت برای شناخت شریک زندگی خیلی کمه ولی نظر خودشونو دادن...
اما تا اینجای کار با مطالعه پست های دوستان به طور خلاصه این نکات برای من برداشت شد:
اگه از این مورد بگذریم که همه دوستان اذعان داشتن که نیم ساعت وقت بسیار کمی برای شناخت طرفشون هست...
اولا اکثر دوستان یکی از مهمترین سوالاتی که دوس دارن از طرف مقابلشون بپرسن سوالای مذهبی و اعتقادی هستش ، که خودش جای بحث داره ، البته شاید برای وقت اندکی که در ختیار داریم سوالات مذهبی شناخت بهتری برامون بیارن تا سوالای دیگه....
اما یکی از مهمترین مسائلی که میشه توی این وقت کم بدست آورد میزان صداقت طرف مقابل هستش ، ممکنه ما سوالاتی بپرسیم که نیتمون از پرسیددن اون سوال گرفتن جواب نباشه ، فقط بخوایم این موضوع برامون روشن بشه که در جوابی که میده چقدر صداقت رو رعایت میکنه....
یه نتیجه گیری هم برای خودم به دست اومد اونم این بود که در .اقع باید تاپیک جامع تری ایجاد میکردم ، چون به نظرم ابتدا این موضوع باید روشن بشه که اصلا یه دختر یا پسر ایرانی از همسر آیندش چی میخواد و چه انتظاری داره یا اینکه چه جور رفتاری رو میپسنده ، که انشالله در همین رابطه تاپیکی ایجاد میکنم....
[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz] بحــــــــــــــََـــــــ ـــث خوـــــــــــــــــــــــ ــــــــــبی بود
دوست دارم تو اون نیم ساعت ازش بخوام صداقت رو برام تعریف کنه
به نظر من کسی که بتونه صداقت رو درست تعریف کنه یعنی اگه هم صادق نباشه در آینده میتونی امیدوار باشی که میتونه صادق بشه
صداقت بالاترین رکن زندگی
امیدوارم که همگی صادق باشیم
نیم ساعت وقت زیادیه....
خوب ، اولین و تنهاترین سوال چه در نیم ساعت و چه در یک سال اینه که بدونیم تعریفش از انسانیت چیه؟؟؟!!
اینطوری هم برخوردش با شرایط بحرانی رو میفهمیم، هم ایدآل هاشو متوجه میشیم، هم خواست هاش رو و هم خصوصیات اخلاقیش رو و هم اینکه در این نیم ساعت با طرح این سوال فهم و ارزش خودتون رو بهش نشون میدید....!
اینطوری هم شما اونو شناختید و هم اون شما رو؟؟؟!!!! [tafakor]
به نظر من هر انسانی مثل یک سیاره میمونه و کسی رو به این راحتی ها نمیشه شناخت.
من بهش میگم وقت بیشتری میخوام!!!![tafakor]
نیم ساعته نمیشه کسی رو شناخت
1ساله هم نمیشه کسی رو شناخت
کمه کم 10 سال زمان میبره
پس سوال نکنیم سنگین تریم
این روش رو اصولا درست نمیدونم. خیلی غیرمنطقیه که قبل از اینکه یه شناخت نسبی از کسی پیدا کنم بهش اجازه بدم بیاد خواستگاریم. در نتیجه دلیلی برای استرسهای شب خواستگاری نخواهم داشت.
با تشکر فریبا
خب نیم ساعت...
1- اینکه حاضره یک عمر زندگی با منو و سبک زندگیم رو تحمل کنه(چون من محقق و مخترع ام دوست دارم یه ازمایشگاه تو خونم داشته باشم!)؟ اگر آره؟
2- شرایط اضافه ای بر خواسته های معمول زنان نداره؟(مثل داشتن شغل،زندگی با خانواده اش،ادامه تحصیل، یا حتی مهاجرت!)همشو می پذیرم!
3- مهریه پیشهادیش رو بگه که منم حرفام رو بزنم(سنگین بگه از پنجره شیرجه میزنم بیرون!!!)
هرچند عقد نامه های جدید عندالاستداعه شده و مرد هر وقت پول داشت باید بده!
در هر حال من شخصا زنم رو تا اخر عمرم "دوست" خواهم داشت حتی اگه "عاشقم" نباشه!
و اینکه سعی میکنم مشکلاتی بین خودمون به وجود اومده رو بین خانواده هامون افشاش نمی کنم!ازش هم انتظار دارم که همین کار رو بکنه!
به راستی بیشتر طلاق ها با فشار اوردن خانواده ها اتفاق میوفته!پس بیاید و مشکلاتی که بین خودتون پیش میاد رو خودتون حل کنید!
البته باید دوطرفه باشه!
اگر دیدین طرف مقابلتون به خانواده خودش برای رسیدگی به این موضوع اطلاع داد شما هم به خانواده خودتون اطلاع بدین تا بزرگتر های فامیل با هم ملاقات داشته باشند و این مشکل رو حل کنن!
اما قبل از اون اگر شد بین خودتون حلش کنن!
اگر فکر می کنیم که اگر وقت زیادی داشته باشیم تا بتوانیم سوال کنیم و طرف مقابل را بشناسیم اشتباه است. برای شناخت کسی باید با زندگی کرد تا او را شناخت . به نظر من سوال کردن فقط در شناخت انسان از طرف مقابل فقط 5% تاثیر دارد.
من هر چقدر هم وقت داشته باشم تنها سوالی که میپرسم این است که :
آیا ازدواجش از روی اجباره یا به دلخواه و انتخاب خود.
سلام ؛
به عقیده بنده همسر (دوست) را با سؤال نمیشه شناخت ؛ به نظر من اون صحبتها جهت تعیین مسیر آینده برای زندگیست .
اگر مسیر تقریباً یکسان بود ، ازدواج موفق است و اگر نبود .... .
من نتونستم همه صفحات رو بخونم اما تو بعضیشون که خوندم نوشته بودن که نمیشه تو نیم ساعت کسی رو شناخت....باید گفت ما حتی کسانیکه الان باهاشون زندگی میکنیم رو هم شاید خیلی خوب نشناسیم
قرار نیست تو اون نیم ساعت ما طرف مقابل رو بشناسیم .....شناخت اصلی فقط در زندگی رخ میده که اون هم ممکنه کامل نشه...این سوالات فقط برای اینه که ببینید میتونید با یکسری شرایط که طرف مقابل داره باهاش زندگی کنید و آیا طرف مقابل میتونه با شرایط ویژه خودتون با شما زندگی کنه؟
در مجلس خواستگاری همیشه در اولین جلسه بهترین سؤالات باید مربوط به آشنایی اولیه باشن...مثلا گاهی بعضی افراد برای اولین بار همدیگه رو می بینن خوب باید بدونن که طرف مقابل اسمش چیه؟ تحصیلاتش چقدره؟تمایل به تحصیل و پیشرفت و ...(گاهی حتی اگر میدونید بهتره بپرسید)
شغل فرد؟ (و اگه خواستید رضایت شغلی فرد)
حتی تعداد افراد خانواده و تحصیلات افراد خانواده چیه و مهمتر از این دو سوال اینکه روابط فرد با افراد خانواده چطوره ؟گاهی از روی همین روابط میشه در مورد فرد اطلاعات کسب کرد (سوال کننده باید زرنگ باشه)
بعد از یک شناخت اولیه باید رفت سراغ سؤالات مربوط به اعتقادات و ....
راستی نباید سوال رو طوری مطرح کرد که جواب اون بله و خیر باشه بلکه سوال باید طوری باشه که فرد خودش با توضیح جواب بده یا حتی از فرد باید بیشتر توضیح خواست مثلا منظورتون از این ....(چیزی که گفته)چیه تا جواب کاملتری بگیرید[khabalood][khabalood][khabalood]
من هیچ وقت خواستگاری نمیرم ولی اگه روزی با یکی در مورد ازدواج صحبت کنم:
(اینو بگم که اصلا قرار نیست که در عرض نیم ساعت بتونیم کسی رو کامل بشناسیم ولی میتونیم متوجه بشیم که میتونیم برای همدیگه مناسب باشیم یا نه ---- یه مثال خوب در این مورد دوست صمیمی هست که به نظرم در عرض چند دقیقه آدم می فهمه که دوست صمیمی آینده اش رو پیدا کرده!)
و اما در مورد خودم نیازی به نیم ساعت ندارم و اینا رو ازش میپرسم:
۱- ماوراء رو قبول داره؟
۲- فرق خودش رو با یه روبات توضیح بده
۳- حاضره نمیره؟!
۴- حاضره به عنوان شریک زندگیش با من ازدواج نکنه؟
۵- اگه گروهی از انسان ها از کره زمین مهاجرت کنن باهاشون میره؟
۶-نظرش در مورد زندگی توی یه جزیره به دور از بقیه چیه؟
۷- آینده زندگی مشترکمون رو خیلی سریع بررسی کنه(دوست داره به جه شکلی باشه)؟
۸- ترجیح میده تو بهشت زندگی کنه یا توی دنیا؟
۹- آرزوهاش چی هستن؟
۱۰- دوست داره آینده دنیا (از دید بشریت) چطور باشه؟
من با این ۱۰ تا پرسش تمام شخصیت شریک زندگیم دستم میاد و در واقع بدون هیچ پرسش اضافه ای میتونم تصمیم گیری کنم...
من هرگز تو این شرایط قرار نمی دم خودم رو حتی اگه قرار باشه تا آخر عمردر تجرد خویشتن بمانم.
و هرگز حاضر نیستم با کسی که می خواد تو نیم ساعت من رو بشناسه پیوندی برقرار کنم حتی لاندن!
مطمئن هستم اون بیشتر تو شناخت من دچار مشکل می شه تا من تو شناخت اون...
ازش می پرسم نظرت در مورد فیلم اخراجی ها 3 چیه؟
اگه گفت خوبه که هیچی
اما اگه گفت خوب نیست می تونم بیشتر تر باهاش صحبت کنم.که اگه وقت نداد می فهمم بعدها هم برایم وقت نخواهد گذاشت.
من که فقط 1 جمله سوال دارم
نیم ساعت هم زمان نمیبره
خوشبختی یعنی چی؟؟؟(خوشبختیو توی چی میبینه)
همین کافیه
بهش میگم تو نیم ساعت نمیشه کسی رو شناخت........
نیاز به زمان طولانی تری هست ........ نظر شما چیه ؟؟؟
جواب به این سوال میشه یک شناخت کوچیک <<<<>>> چقدر برای طرف مقابل و زندگی آینده ارزش قائل هست
........................................
سلام سوال جالبی هست .....بنظر من که برا یه عمر زندگی وشناخت طرف مقابل زود نباید قضاوت کرد و تصمیم گرفت اما اگه نیم ساعت وقت داشتم حتما حتما چیزای که برام تو زندگی خیلی خیلی مهم هستن در موردشون نظرشون و می پرسیدم مثلا یکیش دروغ گفتن و یکی دیگش اعتقاداتش
بهش ميگم وقت كمه تو سوال كن من جواب ميدم...
بهش میگم هدفت از ازدواج چیه؟؟لطفا کامل جواب بده...
در اون زمان من استرس گرفتم و لال میشوم وقت هم تموم میشه .
توزندگی از همه بیشتر براش چه چیزی مهمتره؟؟؟؟؟وخوشبختی رو تو چه چیزی معنی میکنه؟؟؟دوست داره همسرش چجوری باشه.....وتنها چیزی که بهش میگم اینان اینکه از دروغ وتهمت وپنهانکاری بیزارم وهردوتامون باید به نظر هم احترام بذاریم........
معمولا تو خواستگاری ادم کور و کر و لال میشه
من برای انتخاب شریک زندگیم برای تمام عمرم فقط یک چیز میخام ازش.............یک کلمه.........انسانیت.......اگه یه لحظه تامل کنیم میفهمیم انسانیت یک کلمه ست و هزاران هزار معنا و مفهوم دارد......
اتفاقا من امشب یه خواستگار داشتم ......دقیقا همینو ازش پرسیدم که انسانیتو برام تعریف کن..........بعد گفتم من همینو میخام ازت..........
تعریفت از خدا چیه ؟[shaad]
من ره به خلوت عشق
هرگز نبرده بودم
پیدا نمیشدی تو
شاید که مرده بودم
؟؟؟
اما برای من هنوز پیدا نگشته...
من مدت هاست مرده ام !
مرده ای در دنیا خواب زدگان !
مرده ای در بیابان عاطفه، شور، حس، بودن و عاشقی های کودکانه !...
ای کاش لحظه ای بیدار و زنده می گشتم و باز می توانستم نفس بکشم و احساس کنم و هیجان داشته باشم، بیایم و ببینم و لذت ببرم
که دنیا چیزی نیست جزء برای لذت بردن
که چه حیف مردگان و خواب ماندگان نتوانند لذت برند
و من در این دنیا هیچ ندیدم جزء خواب زده راه رونده...
آه چه سود که هر لحظه تمام نقش او را می بینیم و بیدار نمی گردیم ؟ و باز در پی او می گردیم
آری خدا را می گویم همان که عشق است و معشوق و عطش و آب و سودا و لذت و بودن و تهی گشتن و شور و هیجان و احساس...
فقط میپرسم این ظاهر و باطن زن من میشی؟
من اتفافا با این موضوع برخورد داشتم
ازش پرسیدم اگه توی یک جم قرار بگیریم من بکم ماست سیاهه تو چی میگی
طرف رد شد هه هه تمکین کردن از مرد یعنی در تمام شرایط چه منطقی و چه غیر منطقی[nishkhand][khande][cheshmak]
ارزشها و اعتقاداتش واسم خيلي مهم هست كه ميپرسم
استقلالش مهمه كه وابسته به خانوادش نباشه بخصوص در تصميمي گيريش
چرا ميخواي ازدواج كني؟ چرا منو انتخاب كردي؟ برنامت براي زندگي اينده چي هستش؟ با ادامه تحصيلم مخالف نباشه و اما رسم ورسومات ازدواج در خانوادشون و مقدار مهريه
بين من ومامانت كيو بيشتر دوست داري؟ [nishkhand]
سوال آقایون: اینکه از طرف مقابل بپرسه از زندگی چی میخواد وتابحال به چه واقعیت هایی در مورد دنیا رسیده ونظرت درمورد سادگی چیه
من این سوالو خیلی مهم میدونم چون اگه هر کسی بدونه اززندگی و دنیا چی میخواد مرزهاش مشخصه سردر گم نیست وسادگی شگفت انگیزه
سوال خان ها:میتونه همون سوال باشه و اینکه چقدر میتونه بهش اعتماد کنه .آیا اون آقا میتونه حسه اطمینان بهش بده یا نه
البته شاید همه آدمها اینطور موقع ها صادق نباشن ولی اینطور موقع ها صداقت به نفع ماست خوبه بدونیم که عدالت خدا هر وقتی و هر زمانی باطن عملمونو بهمون نشون میده پس خالص باشیم تا باطن عملمون پاک باشه و پاکی و خوشبختی برای ما داشته باشه
خوب اصل این موضوع مورد انتقاده
خاستگاری ووصلت یا خانواده هایی هستند که سالها همدیگرو میشناسن(مسلما دختر وپسر از خیلی وقتها پیش همدیگرو به عنوان یک مورد برای ازدواج زیر نظر میگیرند شاید هم در این راستا حرفهاییم زده باشند)
یا اینکه دو خانواده ای هستند که به واسطه هایی آشنا شده اند ویا شناختشون شاید به چند ساعت برسه(این چند ساعت هم تنها با آرمانهای یک زندگی ایده آل رااز خود بروز میدهند نه حقیقت لازم را)
در باره مورد اول معمولا ازدواجهای موفقی پیش روست چرا که دو طرف بدون این پیش فرض ازدواج و مورد پسند قرار گرفتن از سوی طرف مقابل حقیقت شخصیت خویش را در رفتارشون به نمایش میزارند .باوجود این مطمئنا فقط سوالات خیلی خاص میماند واینکه دوطرف قدرت تشخیص میزان صداقت در کلام مقابل راباتوجه به شناخت قبلی دارند
اما نوع دوم که معمولا بالاترین درصد جامعه آماری طلاق کشور (اعم از طلاق عاطفی وطلاق حقوقی)راتشکیل میدهند حماقت محض میکنند کهصرف چند ساعت آشنایی ویا صحبت های طولانی با هم ازدواج میکنند زیرا ازسویی در این حال خود واقعی از خود نشان نمیدهند واز سوی دیگر بین صحبت ها تا عمل در متن زندگی فاصله بسیار است
پیشنهاد من آشنایی ورفت وآمد خانوادگی (به بهانه های مختلف غیر از ازدواج است) وحتی مسافرت کوتاه هم بهترین راه میتواند باشد
ودر دنیای پیچیده امروز مورد مناسب برای یک عمر زندگی عاشقانه نه تنها باچند سوال بلکه با آشنایی سطحی کوتاه مدت هم راه مناسبی نیست.
[/quote]
سوالات اعتقادی کدومه و باید دقیقا چی بپرسیم؟
من هرچی فکر میکنم نمی تونم سوالی پیدا کنم که پرسیدن او فقط در شان خدا نباشه اگه کسی میتونه لطفا جواب بده
[/quote]
سلام من خودم به شخصه سوالات اعتقادی که برام مهمه و می پرسم ایناس:
1-میزان پایبندی و اعتقاد شما به مسائل دینی چقدر است؟ توی این سوال از موارد اصلی صحبت می شه. نماز روزه حج خمس و...
2-زندگی آینده ی شما چه چیزی استوار هست؟بر دستور های دینی یا.../. با جواب به این سوال احتمالا به چیزهای دیگه هم پی می بریم.
3-میزان هماهنگی اعتقادی و مذهبی شما با خانواده چقدر است؟
4-نظرتون در باره ی حد حجاب و آرایش چیه؟
5-نظرتون در باره ی پوشش همسر آیندتون چیه؟در جواب این سوال هم می شه به چیزهای خوبی رسید. هم از جوابش هم از لحن صحبت کردنش و هم حرکات دست و صورتش موقع جواب دادن
6-پایبندی به ولایت فقیه.
7-و یک آیه از قرآن که میزان انس طرف با قرآن مشخص می شه و نظرش در مورد زن و زندگی مشخص می شه
با پرسید این سوالات یه شمای کلی از وضعیت اعتقادی طرف و هماهنگی اون با شما دستتون می یاد