آدرس تمام سایت های مکانیک در جهان
در اين سايت ميتوان به يک مجله در رابطه با کنترل لرزش و صدا دسترسي پيدا کرد. اين مجله مطالبي چون جداول ارائه شده در راستاي اين رشته را در اين سايت ارائه ميکند. همچنين ميتوان عناويني چون جستجو، DOWNLOADو LINKرا در اين سايت مشاهده کرد و از آنها استفاده نمود.
اين سايت به کاربرد آمار در مکانيک پرداخته است. نحوه تجزيه و تحليل گرافها را نيز در اين سايت ميتوان فرا گرفت. در سايت علاوه بر موضوعاتي که اشاره شد امکان برقراري ارتباط با مرکز و درخواست دريافت جزوه آموزشي اين مؤسسه در اين سايت پيشبيني شده است.
اين سايت توسط گروهي از محققان امريکايي در زمينه مکانيک کوانتوم تأسيس شده است. در اين سايت به شبيهسازي مولکولهاي درشت پرداخته ميشود و در راستاي همين امر يک کتاب مرجع در اين سايت قرار داده شده تا علاقمندان بتوانند از آن بهره ببرند. اين کتاب و چند منبع اطلاعاتي ديگر که در اين سايت وجود دارند به صورت ليستهايي از فهرست آنها در سايت قرار داده شدهاند و ميتوان به آنها دسترسي داشت.
پاسخ : آدرس تمام سایت های مکانیک در جهان
این سایت قابلیت دسترسی ندارد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
فرامرز
این سایت قابلیت دسترسی ندارد
دوست عزیز عرض کرده بودم که بنا به دلایلی بعضی از سایت ها باز نمیشن و برای باز کردن اونها باید از نرم افزار های خاصی استفاده کنید که تعداد اونها بسیار زیاده و به راحتی میتونید از اینترنت دانلود کنید
سلام لطفا سایت های مربوط به مکانیک خودرو را معرفی می کنید[tashvigh]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kab
سلام دوستان
قصد دارم در این تایپیک آدرس سایت های مکانیک رو قرار بدم تا بتونید از علم روز دنیا در اینترنت استفاده کنید
البته این ادرس ها رو من خودم خریداری کردم و نکته قابل توجه اینه که تعدادی از انها به دلایلی (ف ی ل ت ر) و بسته شدن که با استفاده از ابزار مناسب میتونید وارد این سایت ها بشید
امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره
ممنون بابت مطالب عالی تون
من سایتی نیاز داشتم که پیشرفت ها و اختراعات و سازه های جدید در زمینه ی مکانیک رو ارائه بده و سایت ب روزی باشه.
اگه کمکم کنید واقعا ازتون ممنون میشم [shaad]