-
پاسخ : ولادت با سعادت رئیس جمهور محبوب؛ مبارک !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
فاطمه راد
همشون از يه كرباسن چه احمدي نژاد چه روحاني چه هاشمي چه موسوي چه كروبي چه خاتمي چه .....همشون با وعده وعيد اومدن با اختلاص هاي كلان و هاپولي كردن اموال عمومي و فرار(زيردستان) رفتن!!
اين ما مردميم كه داريم پاسوز افكار و خيانتهاي پنهان يه عده ادم منفعت طلب ميشيم كه گندشم يكي پس از ديگري بالا مياد !!!گرچه خيلياش هنوز بالا نيومده!!!
شبكه هاي تلويزيونمونم كه نون خور دولت و مقامات!!!!خداخيرشون بده اجازه رو كردن ندارن وگرنه مملكت...!!!شبكه هاي ماهواره هم يه سري اقراق و دوروغ و تحريك...!!!!
اين ماييم كه بايد جستجو كنيمو دنبال واقعيت و حقيقت باشيم و كلاهمونو قاضي كنيم!!!همين!
قضاوتتون به جا نيست
-
با این مردمان نیاز به دشمن نیست ...
همین.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar ArTeSh Bod Dadbin
یک بار خواستم یه جس تار بی حاشیه داشت باشمآ!
[nadidan][nadidan][negaran][negaran][esteress][narahatish]sh_omomi112smilee_new1 (11)smilee_new2 (18)[bietena][gooshnakardan][nishkhand][shaad]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
هارمونی کا
با این مردمان نیاز به دشمن نیست ...
همین.
شفاف صحبت كنيد
منظورتون چيه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Capello
يعني چي اقا اين چه حرفيه كه ميزنيد؟! تورو خدا بسه ادم ناراحت ميشه اين حرفاي بي ارزش و بي سر و ته رو ميشنوه
ساده لوح كيلو چنده شما ٨٠ ميليون ادمو ميبره زير تيغ محاكمه به چه حقي ؟ شما ديدت در حد چند نفره كه به خودت اجازه همچين حرفي رو ميدي
اينجا ايرانه كه باشه مردمش يه سري عقايد دارن كه دارن دليل بر اين نميشه هر كي هر كاري دلش خواست بكنه كه
مثل اين ميمونه من دكتر باشم بگم خب چون مريض هام اول نميفهمن هر دارويي شد تجويز ميكنم دوم چون خوشتيپ شارپ نيستن من رمق درمانشونو ندارم
اقا من نميفهمم شما تو چه حال و هوايي هستين به اميد مسئولاي كشور نباشه يعني چي ؟! امار بيكاريو ببين امار فقر جامعه رو ببين
شكاف طبقاتي پاره شده بابا يه عده بدون كار كردن از سر صدقه سري اقازاده بودن و دولت اعتدال دارن هر روز ميرنبالا يه عده هرچي كار ميكنن روز به روز ميرن پايين مردم خودشون بخوان چيه
وظيفه دولت نوكري مردمه وظيفه اقاي روحاني نوكريه مردمه وظيفه مسئولا رسيدن به درد مردمه
وظيفه دولت ابتدا اباد كردن درمان امنيت و اموزش اين مملكته اقتصاد بسته به اين سه تا
اقا شما تو كدوم دنيا سير ميكني ؟!
حقوق كمه تورم زياده نون كرونه معيشت مردم به سختي صورت ميگيره پس كي مقصره ؟!!!! ننه بزرگ من مقصره؟!
اقا تحريما شده محل روزي يه عده از خدا بي خبر !!!!!!
اقتصاد مملكت بر اساس نفته خب سوپري محل كه نميتونه بياد تصميم بگيره اقايون دستگاه نظام بايد چاره انديشي كنن
مردم كه شدن موش ازمايش گاهي
ببينم چندتا كشور بودي اقاي مهندس ؟تو ايران جقدر به حقوق و حق اين مردم احترام ميذارن و حق مارو ميدن ؟ با چقدر از قشر مردم سازگاري داشتي و مبادله نظر كردي جناب مهندس ؟
ببين اين حرفاي من از سر گشنگي نيستا از بچگي تو ناز نعمت بزرگ شدم جناب و رو پاي خودمم بودم اونقدري هم دارم كه نخوام كار هم بكنم تا اخر عمر عيوني زندگي كنم انقدر پشتم كرمه توپ تكونم نميده ، حرفاي من از سر درد اين مردمه تعجب ميكنم از شماها
دلم ميتركه از حرفاي شما
جوش نزن عزیزم.اگر شما تو ناز و نعمت بزرگ شدی و مردم رو تو سختی دیدی
من از جنس همون مردمی هستم که تو سختی و گرفتاری بزرگ شده و هنوزم درگیرم اما با داشتن همچین مردمانی من حق رو به دولت میدم که به ریش مردم بخندن.و هیچوقت هم از دولت انتظار ندارم بیاد به داد من برسه چون میدونم نمیخواد و نمیتونه.
شما بهتره با دقت بیشتری متن رو بخونی.
بله من میدونم مقصر دولت هست اما دولت یه منطقه حصار کشیده جدا از مردم نیست از بین همین مردم هست که مسئول میشن.
مردم شدن 2 دسته.اونایی که حق بقیه رو میخورن. و اونایی که حقشون خورده میشه.
ما فرهنگ زندگی درست رو نداریم.از سوپری سر محل بگیر تا وزارت خونه.
وقتی سوپری محل برای دوستش شیر کنار میزاره و مشتری که میاد میگه شیر تموم شد انتظار داری رئیس و مسئول بیان موقعیت های خوبو به من و تو خبر بدن؟
پدر مادر های جوانان امروز که میشن جوانان نسل قبل چقدر اگاهی دارن از اینکه واقعا باید چگونه زندگی کرد و چگونه فرزند تربیت کرد و چی بهشون یاد داد؟خودشون چقدر بلدن؟
چند درصد از پدر مادر ها تونستن فرزندانشون رو پر و بال بدن و استعدادشونو پیدا کنند و اونارو درست تحویل جامعه بدند؟
چند درصد از پدر و مادر ها با جوانانشون مشکلات عقیدتی دارند؟
به نظرت پدر مادر ها به چند درصد از رفتارها و کارهای فرزندانشون اگاهی دارند؟
مشکل ما اینه که نسل قبل ما تعریف درستی از زندگی ندارن و حالا شدن پدر و مادر و نمیتونن تعریف درستی از زندگی به جوانان امروز بیاموزند
ایستادگی رو یاد نداد.زیر بار ظلم نرفتن رو یاد ندادن.روی پای خود ایستادن رو یاد ندادن.هدف های درست و بزرگ داشتن رو یاد ندادن.استفاده از استعداد ها و توانایی رو یاد ندادن.
چند درصد بیکار داریم؟چند درصد از جوانان با برنامه و هدف وارد دانشگاه شدند؟
خب با این وضع تفکر تو جامعه خب معلومه قشری تربیت میشه که فقط بلدیم بگیم دولت فلان کرد دولت بهمان کرد.بله همه میتونن بفهمن نون گرون شده.کار سختی نیست.اما نون گرون برای کسی سخته که پول کافی نداشته باشه.
خیلی از مردم به خاطر رعایت نکردن مسائل بهداشتی و سلامتی تو میان سالی دچار مشکلات تنفسی و قلبی و چربی و قند و ... میشن
خب؟چقدر فرهنگ ورزش نهادینه شده؟
کار نیست؟چه کاری؟همه میخوایم نونخور دولت شیم؟که چکار کنیم؟چقدر از نظر علم کارافرینی عقبیم تو دنیا؟چند درصد از جوانان سعی کردن اول روی خودشون و تواناییهاشون شناخت پیدا کنند؟
من از دنیای بیگانه ای نیومدم داداش.من فقط میگم از کلمه دولت تو این کشور بخاری بلند نمیشه.چون اینا نمونه ای از بقیه مردم هستند.هروقت من و تو به داد هم رسیدیم اونم با علمو شناخت و تفکر درست(نه اینکه دوستی خاله خرسه بشه) اونوقت میشه انتظار داشت شخصی که نماینده یک شهر میشه هم با تفکر درست به داد مردم برسه.
تو بیا شورای شهر مارو ببینی تا 3روز از خنده نمیتونی رو پاهات بند بشی.چرا ؟چون هر کسی ایل و طایفه بزرگتری داشت انتخاب شد.هیچ اصول درستی برای انتخابشون وجود نداشت.
اونایی که اون بالا هستن نمونه ای از من و تو هستن فقط کاراشون بیشتر تو چشم هست.
تو فکر میکنی نسل جوان امروز که میشن پدر و مادر های اینده میتونن فرزندان درستی به جامعه تحویل بدن؟که از بین اون فرزندان مسئولانی برای حفظ این کشور انتخاب میشن.
-
[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
تولدشون مبارک
[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
من از جنس همون مردمی هستم که تو سختی و گرفتاری بزرگ شده و هنوزم درگیرم اما با داشتن همچین مردمانی من حق رو به دولت میدم که به ریش مردم بخندن.و هیچوقت هم از دولت انتظار ندارم بیاد به داد من برسه چون میدونم نمیخواد و نمیتونه.
بله من میدونم مقصر دولت هست اما دولت یه منطقه حصار کشیده جدا از مردم نیست از بین همین مردم هست که مسئول میشن.
وقتی سوپری محل برای دوستش شیر کنار میزاره و مشتری که میاد میگه شیر تموم شد انتظار داری رئیس و مسئول بیان موقعیت های خوبو به من و تو خبر بدن؟
پدر مادر های جوانان امروز که میشن جوانان نسل قبل چقدر اگاهی دارن از اینکه واقعا باید چگونه زندگی کرد و چگونه فرزند تربیت کرد و چی بهشون یاد داد؟خودشون چقدر بلدن؟
چند درصد از پدر مادر ها تونستن فرزندانشون رو پر و بال بدن و استعدادشونو پیدا کنند و اونارو درست تحویل جامعه بدند؟
مشکل ما اینه که نسل قبل ما تعریف درستی از زندگی ندارن و حالا شدن پدر و مادر و نمیتونن تعریف درستی از زندگی به جوانان امروز بیاموزند
ایستادگی رو یاد نداد.زیر بار ظلم نرفتن رو یاد ندادن.روی پای خود ایستادن رو یاد ندادن.هدف های درست و بزرگ داشتن رو یاد ندادن.استفاده از استعداد ها و توانایی رو یاد ندادن.
خب با این وضع تفکر تو جامعه خب معلومه قشری تربیت میشه که فقط بلدیم بگیم دولت فلان کرد دولت بهمان کرد.بله همه میتونن بفهمن نون گرون شده.کار سختی نیست.اما نون گرون برای کسی سخته که پول کافی نداشته باشه.
خیلی از مردم به خاطر رعایت نکردن مسائل بهداشتی و سلامتی تو میان سالی دچار مشکلات تنفسی و قلبی و چربی و قند و ... میشن
کار نیست؟چه کاری؟همه میخوایم نونخور دولت شیم؟که چکار کنیم؟چقدر از نظر علم کارافرینی عقبیم تو دنیا؟چند درصد از جوانان سعی کردن اول روی خودشون و تواناییهاشون شناخت پیدا کنند؟
من از دنیای بیگانه ای نیومدم داداش.من فقط میگم از کلمه دولت تو این کشور بخاری بلند نمیشه.چون اینا نمونه ای از بقیه مردم هستند.هروقت من و تو به داد هم رسیدیم اونم با علمو شناخت و تفکر درست(نه اینکه دوستی خاله خرسه بشه) اونوقت میشه انتظار داشت شخصی که نماینده یک شهر میشه هم با تفکر درست به داد مردم برسه.
تو بیا شورای شهر مارو ببینی تا 3روز از خنده نمیتونی رو پاهات بند بشی.چرا ؟چون هر کسی ایل و طایفه بزرگتری داشت انتخاب شد.هیچ اصول درستی برای انتخابشون وجود نداشت.
تو فکر میکنی نسل جوان امروز که میشن پدر و مادر های اینده میتونن فرزندان درستی به جامعه تحویل بدن؟که از بین اون فرزندان مسئولانی برای حفظ این کشور انتخاب میشن.
اشتباه ميكني كه حق رو ميدي به دولت
تك به تك
جواب سوالاتو ميدم با دقت بخون
ابتدا بسيار بسيار اشتباه ميكني كه از دولت توقع نداري دولت نوكر مردمه و وظيفه داره كه معيشت مردم رو سهل كنه كار رفاه اجتماعي بيمه و درمان و بهداشت اموزش و امنيت
ايران ما روي سرمايه خوابيده ماليات دريافت ميشه از منابع طبيعي داره بودجه وارد دستگاه دولتي ميشه پس دليلي نداره احساس گناه يا خجالت يا شرمندگي كنيم براي خواسته هامون چون دولت وظيفه داره و دولت مردان وظيفه دارن در قبال حقوق دريافتي و حس مسىلويت كاري كه قبول كردن
لطفا دسته بندي مردم رو بذاريد كنار خيلي ها هم هستن نه حق ميخورن و نه ميذارن حقشون خورده شه اقا
چطور به خودت اجازه ميدي درباره ٨٠ ميليون ادم حرف بزني
اينم بگم اينايي كه درباره والدين گفتي - پدر مادر من به اين شكل نبودن خيلي هم ايده عال بودن
و همينطور مطمئنا امثال پدر مادر من انگشت شمار نيستن و امارشون بيشتر از اين حرفاست
من محور حرفام رو به بخش تقسيم ميكنم و مينويسم اينجا اميدوارم مطالعه كني و تفهيم شه برات
١- مقايسه فرهنگ گذشته و حال حاظر و نقش دولت در چگونگي شكل گيري اين فرهنگ ( اموزشي - رفاهي - جامعه و مردمي )
٢- سيستم كار و آموزش دانشگاهي و ارتباط با دولت
٣- تاثير همگي بر اقتصاد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
خب شمام که عین نمایندگان مجلس حرف میزنی !
با چه منبع در آمدی توقع بهبود وضعیت اقتصادی رو دارید ؟
نفت تحریم شده و 50دلاری ؟!
یا رکود شدید اقتصادی ؟!
به نظر من به نفع مردم شد ک نفت پایین اومد.
اون قبلی که 100 دلار میفروخت هر بشکه رو, مازاد درامدو خیلی سریع اختلاس کرد.
فرقی بینشون هست؟[shaad]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
اولا خواهشمندم خودتون رو عضو قشر خاصی از جامعه ندونین. چون این قشر حرمت داره[shaad]
دوما فرهنگ رو عمه بزرگه من باید بیاد درست کنه یا کسی که رسانه دستشه؟
سوما مشکلات عقیدتی به دلیل نبود آزادی در جامعه و خفقان است.
نکته آخر هم اینه که تمام اینها به سیستم اموزشی برمیگرده که بودجه سالانه اش حدود یک سوم مبلغ اختلاس خاوری بوده....
نسل امروز هم ثمره و نتیجه مستقیم جامعه امروز و دولت بی خاصیت امروزه[shaad]
-
انتقال داده شد به صفحه بعد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"مهدی"
اولا خواهشمندم خودتون رو عضو قشر خاصی از جامعه ندونین. چون این قشر حرمت داره[shaad]
دوما فرهنگ رو عمه بزرگه من باید بیاد درست کنه یا کسی که رسانه دستشه؟
سوما مشکلات عقیدتی به دلیل نبود آزادی در جامعه و خفقان است.
نکته آخر هم اینه که تمام اینها به سیستم اموزشی برمیگرده که بودجه سالانه اش حدود یک سوم مبلغ اختلاس خاوری بوده....
نسل امروز هم ثمره و نتیجه مستقیم جامعه امروز و دولت بی خاصیت امروزه[shaad]
با سلام
ممنون از شما بسيار زياد
سعي كردم توضيح كامل تري بدم خوشحالم ميشم مطالعه كنيد
درباره دو مبحث ديگه هم بازم دارم مينويسم بلكه دوستمون كامل متوجه اصل ماجرا بشه كه دولت يه فرستنده به شدت قويه و مردم هر كشور گيرنده هاي اون كشورند
-
بببينين من اشتباه كردم تبريك نگفتم تقصير من بود[negaran]
اصلاراضي نيستم اخرش دلخوري بوجود بياد فراموش كنيد اين بحثارو
دنيا اصلا ارزش بحث و جدلو نداره بيخيال[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vaniya604
بببينين من اشتباه كردم تبريك نگفتم تقصير من بود[negaran]
اصلاراضي نيستم اخرش دلخوري بوجود بياد فراموش كنيد اين بحثارو
دنيا اصلا ارزش بحث و جدلو نداره بيخيال[golrooz]
گرامی ؛
بحث های سیاسی ؛ ریشه ایست...
عذاب وجدان نداشته باشید ! و نگران نباشید![golrooz]
-
١- مقايسه فرهنگ گذشته و حال حاظر و نقش دولت در چگونگي شكل گيري اين فرهنگ ( اموزشي - رفاهي - جامعه و مردمي )
در گذشته از بعد از زنديه كه داشت تحولي عظيم اغاز ميشد در فرهنگ و ريشه مردم اقا محمد خان قاجار استارت ماجرارو زد البته ناگفته نمونه محمد خان قاجار اتفاقات بسيار جالبي براي مدرنيزه كردن ايران انجام داد و شروع اين ماجرا هم بود و گذشت تا حكومت پهلوي حكومت پهلوي با نگه داشتن ريشه هاي فرهنگي داشت چيزي به حالت رسوندن يه مملكت ديني مذهبي با عقايد صفت و سخت به پيشرفت امريكا طبق ( من طبق كتاب و سنديات تاريخي حرف ميزنم نه حرف عزيزان كوچه بازار كه حرف اونا هم به روي چشم ما جا دارن ) طبق استعماره امريكا بودن نميدونم از مهد تكنولوژي ( ايالات متهده امريكا) چقدر خبر داريد و ميدونيد و يا شناخت از مردمش داريد
اونا بسيار شبيه ما هستند كه يكي از بزرگترين تفاوتشون با ما نداشتن تعصبيات در مذهب و دين هست
نميدونم چقدر شناخت داري از نحوه زندگي در امريكا يا ديده باشي ، اونجا نه اروپا ، اروپا نه اسياي شرق
همه اينا مثل ايران ما توشون دزد كلاه بردار و يا كسي كه شير و بذاره برا دوستش كنار و بگه نداريم هست فراوون هم هست اما چي شد كه اونا اين شكلي هستن و ما اين شكلي شديم بعد از پهلوي به بعد
جوابش خيلي ساده ست (( عرض كردم كلا اروپا و امريكا < مسيحيت > از تعصبات و خط قرمز هاي دين فاصله دارند )) و مارو دارن تبديل ميكنن به يه چيز عجيب و غريب انسان هاي جهان سومي كه دين مذهب هم توشون نباشه واي چي ميشه
حالا ربطش به دولت چيه
ببين برادر اصل دين بر مبناي اخلاق و اصول و يا شرع بنا شده وقتي شرع هست اخلاقيات درس جا نيفتاده وظيفه كيه جا بندازه ؟ ننجون من ؟! خب معلومه دولت ، وقتي كم كم مياد شبكه هاي ماهواره اخلاقيات اشتباه جاشو به نداشتن اخلاقيات كنوني ما ميده خوب معلومه كم كم تعصبات مذهبي ميره كنار كم كم دين هم بي رنگ ميشه
باعث خيلي هرج و مرج ها ميشه دولت وظيفه ش اين بود شبكه هاي تلويزيون رو بيست سال پيش شروع به افزايش كنه دولت وظيفه داره شو لباس اسلامي با طراح هاي جوانانه پسند بده تا دچار كمبود نشيم كه بعضي از دختران ايران ما به شدت كمبود خودشون رو با نمايش بدنشون به اجرا بذارن بدون اينكه بفهمن چرا
دولت ىظيفه داره معيشت معلم مدارس رو تعميين كنه تا با جون و دل سر كلاس ها حاظر و اموزش رو ترميم و رواج بدن ( هميشه كه پدر مادر نيستن تربيت ميكنن گاهي فرزند تربيت كننده ميشه - چطور در قديم ايام با تعداد فرزندان زياد امثال حسابي شريعتي امام خميني دكتر خدادوست پروفوسور سميعي و ... به وجود اومدن ؟ ) دولت وظيفه داره برنامه صحيح اموزشي رو ايجاد كنه افرادشو درست انتخاب كنه كنترل جامعه و افراد دولتش رو در دست داشته باشه وظيفه داره ايجاد فرهنگ كنه وظيفه داره كمبود هاي فرهنگي مردم رو با برنامه جبران كنه
دولت بايد به نخبگانش اهميت بده نه اينكه اونارو سركوب كنه
عزيزم از بطن تولد نميدونستي اتيش داغه يا حرف زدن كه بلد نبودي بهت ياد دادن ...
درباره دانشگاه گفتي بايد بگم دانشگاه بايد با رشد هر جامعه تدابيري براش انديشيده شه و برنامه ريزي شه كه ابتدا به ساكن ميزان مطالب گفته شده و تدريس شده درش فايده ش و جذب و كاربردش خيلي بيشتر از صرفا تىوري بودنش و براي جلب نظر استاد صرفا واسه نمره باشه دوم برنامه اموزشي معين نسبت به ميزان شغل ها درجامعه به نسبت پذيرش ، به اين شكل ايجاد رقابت شديد براي به دست اوري رشته مورد علاقه نسبت به تقاضا و بذريش معلوم داره نه اينكه دولت بياد دانشگاه رو صرفا بكنه يه مقطع تحصيلي همچون دبيرستان و غيره
( باباي من ميگفت يادشه قديما براي گرفتن نمره دانشجو حاظر بود كتاب ترجمه كنه و حتي كنفرانس بده كتاب رو اما الان جزوه خودشونم نميخونن )
نه اينكه الان هر رشته اي خواستي آني براي به دست اوردنش فقط پول داشته باشي كافيه ...
خب همين ميشه كه جامعه پر از مدرك داره بي سواد و بي خرد ميشه از " بي توجهي و بي برنامگي نظام و دولت مردان " ...
وظيفه دولت بعد از اينكار باز هم ايجاد رقابت و انگيزه براي ورود به شغل ها سطوح مختلفه با گذاشتن ازمون هاي ورودي براي داوطلبين
ارزش هر فرد نسبت له سوادش تايين كننده مقام و جايگاه اون ميشه اصطلاحا شايسته سالاري حكم فرما شه
مثل ممالك كفر كه ايران ما نخبه پروري ميكنه و اونها استفاده ... با اندك برطرف سازي نياز هاي نخبگان ميشه اونارو نگه داشت اما پارتي بازي ها اجازه نميده
راست ميگين مقصرش سوپر ماركتي سر كوچه ست نخبه بايد پروژه هاشو ارائه بده و مسئولان توجهي ندارند و همون پروژه فروخته ميشه به انگلستان و با هزينه ١٠ ميليون دلاري باز برگشته ميشه به خود ايران ( ساخت چند دستگاه پزشكي )
دوستان زيادي دارم از نخبگان كه ايران نيستند و ميتونيد باهاشون صحبت كنيد
اينا همه بر عهده دولت برنامه ريزي شغلي براي جوانان و اموزش نحوه اجرا و ريختن يك برنامه مدبر براي زندگي شغل و اينده در سيستم دستگاهاي اموزشي كه اونم باز به گردن دولته
وقتي دانشگاه ازاد استادين محترمش ميان ( اكثريت ) دانشجو رو ميندازن براي نمره ( البته خود دانشجو ها هم ... ) صرفا همه كيز فقط پول پول پول شده
انتظاري نداشته باشين وضع از اين بهتر شه
٣- تاثير همگي بر اقتصاد
همه اينا يعني اقتصاد مملكت يعني دولت مردان اينده يعني ايران پس دولت سهمش در اباد سازي ايران ٧٥ درصد مردم ٢٥ درصد
وقتي دولت شروع به كار ها و وظايفش كنه اون وقت سهم مردم ١٠٠٪
اميدوارم متوجه شده باشي
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Capello
١[golrooz]
گرامی ؛ همه چیز دولت نیست
خیلی اش هم مردم است !
الان شما توقع اتون از رئیس جمهور چیه ؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
خیلی اش هم مردم است !
برادر مطلب اين حقير رو يكبار ديگه مطالعه كني متوجه ميشي
دولت سهمش ٧٥٪ مردم ٢٥٪ ، وقتي دولت كارشو درست انجام بده اون وقت وظيفه مردم ميشه و سهم مردم ميشه ١٠٠٪
درخواست از جناب روحاني اينه كه وظايفش رو درست انجام بده به تعهداتش عمل كنه و كاري رو كه هيچ دولت ديگه انجام ندادرو دولت ايشون انجام بده رسيدگي به جامعه و مردم و برطرف كردن مشكلات فرهنگي اقتصادي و سياسي و مذهبي
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
خیلی اش هم مردم است !
مگه شوما ميتونيد كاري بكنيد؟؟!!![nishkhand]
راستي يه سوال شوما واس تفنگاتون تير ميذارن؟؟؟[tafakor]يا خالي بهتون ميدن؟؟؟[tafakor][soal]
-
سلام
تک و توکی از مطالب رو خوندم ... عاما لازم دونستم حالا که بحث نقد داغه من هم یک نون بزنم به تنور sh_dokhtar15
متأسفانه حس مقدمه چینی و تعریف و ... ندارم ، مستقیم حرفم رو میزنم ...
عاقا من با کل دولت های روی کار اومده یک عدد مشکل بزرګ دارم و اون سیستم آموزشی هست ... sh_omomi0
از تـــــــــه دلم میګم افتضاحه sh_omomi47 و آرزومه یه روز نابودیشو خودم انجام بدم ، نشد ببینم sh_omomi80
راهی که من در ذهنم دارم اینه کل سیستم رو یک الی دو سال مختل کنن ، از مهدکودک ګرفته تا دانشګاه و ...
بعد شروع کنن به ساخت مقدمات و ...
به این نحو که بچه ها رو از خردسالی با انواع و اقسام مشاغل و رشته ها آشنا کنن ...
بعد از حدود دو سال کودک خودش بخش مورد علاقش رو انتخاب کنه طبق یک آزمون اصولی ، نه مثل آزمون هایی که مثال میګم برای ورود به مدرسه سنجش میګیره و هیچ اصولی درش نیست و تصورات واهی دارن از آزمونشون ...
اون وقت مدارسی رو مجزا برای هر زمینه ی شغلی مهیا کنن ...
در ابتدا به صورت یه خورده کلی باشه و کمی بعدتر مجزاتر بشه و ریزتر و دقیق تر ...
از افراد متخصص و کاردان در هر بخش بهره ببرن ...
این طوری کودک از ابتدا هم به دنبال علاقش میره ، هم خیلی زود در یک مبحث تخصص پیدا می کنه ، هم جامعه از خیلی منظرها پیشرفت می کنه ، هم فرد با لذت درس می خونه در حین آموزش ، جامعه هم خیلی از بعد عملی بالا میره و غیره ...
و مهمتر اینکه مشاغل کاذب بسیار تنزل پیدا می کنن ...
سیستم آموزشی کنونی مشکلات بسیار عدیده ای داره که از بیانشون صرف نظر می کنم [bihes][sokoot]
---------
ولادت ایشون هم مبارک باشه و خوش یمن برای جامعه در پناه الله ...
عمرشون با عزت سپری بشه ...
ريیس جمهور هر شخصی باشه ، ما نباید تفرقه داشته باشیم ...
امیدوارم جناح های سیاسی ای که داریم هم به راه راست هدایت بشن و همه یک دید واحد داشته باشن ...
برام هم مهم نیست الآن چه شخصی ريیس جمهور هستن یا در ګذشته چه شخصی بودن ، سیاست آلوده هست ... بهتره همه یکرنګ باشن ... [golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Capello
برادر مطلب اين حقير رو يكبار ديگه مطالعه كني متوجه ميشي
دولت سهمش ٧٥٪ مردم ٢٥٪ ، وقتي دولت كارشو درست انجام بده اون وقت وظيفه مردم ميشه و سهم مردم ميشه ١٠٠٪
درخواست از جناب روحاني اينه كه وظايفش رو درست انجام بده به تعهداتش عمل كنه و كاري رو كه هيچ دولت ديگه انجام ندادرو دولت ايشون انجام بده رسيدگي به جامعه و مردم و برطرف كردن مشكلات فرهنگي اقتصادي و سياسي و مذهبي
اگر خاطرم باشه و اشتباه نکنم ؛ چنین مطلبی رو یکسال بعد از ریاست جمهوری احمدی نژاد که فکر کنم 85 تو سایت باشگاه جوانان استارت زدم و جای شما خالی خیلی هم درگیری شد
من معتقدم 50-50 باید باشه
قرار نیست مشکلات اقتصادی و سیاسی و محیطی و فرهنگی و هویتی و ... رو بیخیال شیم
بگیم دولت باید حل کنه !
مشکلات در حال حله گرامی
اولویت دولت؛ حل مشکلات خارجی
و سپس داخلی است
چنین سیاستی رو اگر به تاریخ رجوع کنید ؛ معمولا سیاسیون بزرگ بارها انجام دادند
از داریوش بزرگ تا شاه عباس کبیر و حالا هم ایشون
وقتی مشکلات خارجی حل شد؛ اونوقت فرهنگ و اقتصاد و... هم بیش از پیش مورد رسیدگی قرار می گیرند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vaniya604
مگه شوما ميتونيد كاري بكنيد؟؟!!![nishkhand]
راستي يه سوال شوما واس تفنگاتون تير ميذارن؟؟؟[tafakor]يا خالي بهتون ميدن؟؟؟[tafakor][soal]
منظورتون چیه؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
اگر خاطرم باشه و اشتباه نکنم ؛ چنین مطلبی رو یکسال بعد از ریاست جمهوری احمدی نژاد که فکر کنم 85 تو سایت باشگاه جوانان استارت زدم و جای شما خالی خیلی هم درگیری شد
من معتقدم 50-50 باید باشه
قرار نیست مشکلات اقتصادی و سیاسی و محیطی و فرهنگی و هویتی و ... رو بیخیال شیم
بگیم دولت باید حل کنه !
مشکلات در حال حله گرامی
اولویت دولت؛ حل مشکلات خارجی
و سپس داخلی است
چنین سیاستی رو اگر به تاریخ رجوع کنید ؛ معمولا سیاسیون بزرگ بارها انجام دادند
از داریوش بزرگ تا شاه عباس کبیر و حالا هم ایشون
وقتی مشکلات خارجی حل شد؛ اونوقت فرهنگ و اقتصاد و... هم بیش از پیش مورد رسیدگی قرار می گیرند
منظورتون چیه؟!
اي داد بي داد كه موضوع رو نتونستم خوب برسونم
ان شاءالله در فرصتي مناسب تر بحث ميكنيم ديگه واقعا خسته شدم
من
مناظره از راه نوشتاري امكان پذير نيست ان چنان
به هر حال از شمام ممنون
شب بخير
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
منظورتون چیه؟!
واااه [taajob][taajob]
ببينم مگه تيمسار نيستين؟تو ارتش؟يانيروانتظامي؟يا...؟پ بهتون تفنگ ميدن ديگه!!!!![nishkhand][shaad][bamazegi]خب حالا تفنگ خالي ميدن يا پر؟؟؟يني فشنگ داره يا نه؟؟؟؟[soal]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vaniya604
واااه [taajob][taajob]
ببينم مگه تيمسار نيستين؟تو ارتش؟يانيروانتظامي؟يا...؟پ بهتون تفنگ ميدن ديگه!!!!![nishkhand][shaad][bamazegi]خب حالا تفنگ خالي ميدن يا پر؟؟؟يني فشنگ داره يا نه؟؟؟؟[soal]
هر تیمساری که تیمسار نیست !
من سرجوخه هم نیستم![sootzadan]
در مورد تفنگ ها؛ ارتش که خالیه ![golrooz]
ولی موقع نگهبانی ها؛ پر !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
هر تیمساری که تیمسار نیست !
من سرجوخه هم نیستم![sootzadan]
در مورد تفنگ ها؛ ارتش که خالیه ![golrooz]
ولی موقع نگهبانی ها؛ پر !
وااه خودتون متوجه شديد چي گفتيد؟؟؟[soal][nadidan]
سرجوخه چيه ديگه؟؟[soal]
توي هر پستي كه ميذاريد صد سوال واسم بوجود مياد اگه ميشه پستايي كه ميذاريد كامل تر توضيح بديد !!ممنون[golrooz]
معني اون پوپوليست رو هم پيدا نكردم[asabani][soal][shaad]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Capello
در گذشته از بعد از زنديه كه داشت تحولي عظيم اغاز ميشد در فرهنگ و ريشه مردم اقا محمد خان قاجار استارت ماجرارو زد البته ناگفته نمونه محمد خان قاجار اتفاقات بسيار جالبي براي مدرنيزه كردن ايران انجام داد و شروع اين ماجرا هم بود و گذشت تا حكومت پهلوي حكومت پهلوي با نگه داشتن ريشه هاي فرهنگي داشت چيزي به حالت رسوندن يه مملكت ديني مذهبي با عقايد صفت و سخت به پيشرفت امريكا طبق ( من طبق كتاب و سنديات تاريخي حرف ميزنم نه حرف عزيزان كوچه بازار كه حرف اونا هم به روي چشم ما جا دارن ) طبق استعماره امريكا بودن نميدونم از مهد تكنولوژي ( ايالات متهده امريكا) چقدر خبر داريد و ميدونيد و يا شناخت از مردمش داريد
اونا بسيار شبيه ما هستند كه يكي از بزرگترين تفاوتشون با ما نداشتن تعصبيات در مذهب و دين هست
نميدونم چقدر شناخت داري از نحوه زندگي در امريكا يا ديده باشي ، اونجا نه اروپا ، اروپا نه اسياي شرق
همه اينا مثل ايران ما توشون دزد كلاه بردار و يا كسي كه شير و بذاره برا دوستش كنار و بگه نداريم هست فراوون هم هست اما چي شد كه اونا اين شكلي هستن و ما اين شكلي شديم بعد از پهلوي به بعد
جوابش خيلي ساده ست (( عرض كردم كلا اروپا و امريكا < مسيحيت > از تعصبات و خط قرمز هاي دين فاصله دارند )) و مارو دارن تبديل ميكنن به يه چيز عجيب و غريب انسان هاي جهان سومي كه دين مذهب هم توشون نباشه واي چي ميشه
حالا ربطش به دولت چيه
ببين برادر اصل دين بر مبناي اخلاق و اصول و يا شرع بنا شده وقتي شرع هست اخلاقيات درس جا نيفتاده وظيفه كيه جا بندازه ؟ ننجون من ؟! خب معلومه دولت ، وقتي كم كم مياد شبكه هاي ماهواره اخلاقيات اشتباه جاشو به نداشتن اخلاقيات كنوني ما ميده خوب معلومه كم كم تعصبات مذهبي ميره كنار كم كم دين هم بي رنگ ميشه
باعث خيلي هرج و مرج ها ميشه دولت وظيفه ش اين بود شبكه هاي تلويزيون رو بيست سال پيش شروع به افزايش كنه دولت وظيفه داره شو لباس اسلامي با طراح هاي جوانانه پسند بده تا دچار كمبود نشيم كه بعضي از دختران ايران ما به شدت كمبود خودشون رو با نمايش بدنشون به اجرا بذارن بدون اينكه بفهمن چرا
دولت ىظيفه داره معيشت معلم مدارس رو تعميين كنه تا با جون و دل سر كلاس ها حاظر و اموزش رو ترميم و رواج بدن ( هميشه كه پدر مادر نيستن تربيت ميكنن گاهي فرزند تربيت كننده ميشه - چطور در قديم ايام با تعداد فرزندان زياد امثال حسابي شريعتي امام خميني دكتر خدادوست پروفوسور سميعي و ... به وجود اومدن ؟ ) دولت وظيفه داره برنامه صحيح اموزشي رو ايجاد كنه افرادشو درست انتخاب كنه كنترل جامعه و افراد دولتش رو در دست داشته باشه وظيفه داره ايجاد فرهنگ كنه وظيفه داره كمبود هاي فرهنگي مردم رو با برنامه جبران كنه
دولت بايد به نخبگانش اهميت بده نه اينكه اونارو سركوب كنه
عزيزم از بطن تولد نميدونستي اتيش داغه يا حرف زدن كه بلد نبودي بهت ياد دادن ...
درباره دانشگاه گفتي بايد بگم دانشگاه بايد با رشد هر جامعه تدابيري براش انديشيده شه و برنامه ريزي شه كه ابتدا به ساكن ميزان مطالب گفته شده و تدريس شده درش فايده ش و جذب و كاربردش خيلي بيشتر از صرفا تىوري بودنش و براي جلب نظر استاد صرفا واسه نمره باشه دوم برنامه اموزشي معين نسبت به ميزان شغل ها درجامعه به نسبت پذيرش ، به اين شكل ايجاد رقابت شديد براي به دست اوري رشته مورد علاقه نسبت به تقاضا و بذريش معلوم داره نه اينكه دولت بياد دانشگاه رو صرفا بكنه يه مقطع تحصيلي همچون دبيرستان و غيره
( باباي من ميگفت يادشه قديما براي گرفتن نمره دانشجو حاظر بود كتاب ترجمه كنه و حتي كنفرانس بده كتاب رو اما الان جزوه خودشونم نميخونن )
نه اينكه الان هر رشته اي خواستي آني براي به دست اوردنش فقط پول داشته باشي كافيه ...
خب همين ميشه كه جامعه پر از مدرك داره بي سواد و بي خرد ميشه از " بي توجهي و بي برنامگي نظام و دولت مردان " ...
وظيفه دولت بعد از اينكار باز هم ايجاد رقابت و انگيزه براي ورود به شغل ها سطوح مختلفه با گذاشتن ازمون هاي ورودي براي داوطلبين
ارزش هر فرد نسبت له سوادش تايين كننده مقام و جايگاه اون ميشه اصطلاحا شايسته سالاري حكم فرما شه
مثل ممالك كفر كه ايران ما نخبه پروري ميكنه و اونها استفاده ... با اندك برطرف سازي نياز هاي نخبگان ميشه اونارو نگه داشت اما پارتي بازي ها اجازه نميده
راست ميگين مقصرش سوپر ماركتي سر كوچه ست نخبه بايد پروژه هاشو ارائه بده و مسئولان توجهي ندارند و همون پروژه فروخته ميشه به انگلستان و با هزينه ١٠ ميليون دلاري باز برگشته ميشه به خود ايران ( ساخت چند دستگاه پزشكي )
دوستان زيادي دارم از نخبگان كه ايران نيستند و ميتونيد باهاشون صحبت كنيد
اينا همه بر عهده دولت برنامه ريزي شغلي براي جوانان و اموزش نحوه اجرا و ريختن يك برنامه مدبر براي زندگي شغل و اينده در سيستم دستگاهاي اموزشي كه اونم باز به گردن دولته
وقتي دانشگاه ازاد استادين محترمش ميان ( اكثريت ) دانشجو رو ميندازن براي نمره ( البته خود دانشجو ها هم ... ) صرفا همه كيز فقط پول پول پول شده
انتظاري نداشته باشين وضع از اين بهتر شه
٣- تاثير همگي بر اقتصاد
همه اينا يعني اقتصاد مملكت يعني دولت مردان اينده يعني ايران پس دولت سهمش در اباد سازي ايران ٧٥ درصد مردم ٢٥ درصد
وقتي دولت شروع به كار ها و وظايفش كنه اون وقت سهم مردم ١٠٠٪
اميدوارم متوجه شده باشي
سلام
ببخشید دیگه دیشب بیشتر ازون نمیتونستم بیدار بمونم
خب ببینید تمام حرفای شما حق هست.مو لا درزش نمیره.هیشکی هم نمیتونه ازش ایراد بگیره.
اما اینایی که تو گفتی مشکلات کشور هست.چرا میای بمن میگی؟مگه من نمیدونم؟اصلا مگه خود دولتیون نمیدونن؟
و از اون مهمتر :
فقط بگید ایا این ایرادات کلی و عقب افتادگی که ناشی از کم کاری دولت هست رو دولت میتونه جبران کنه یا نه؟تواناییشو داره؟ایرادات و راه حل هارو میشناسه یا نه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
سلام
ببخشید دیگه دیشب بیشتر ازون نمیتونستم بیدار بمونم
خب ببینید تمام حرفای شما حق هست.مو لا درزش نمیره.هیشکی هم نمیتونه ازش ایراد بگیره.
اما اینایی که تو گفتی مشکلات کشور هست.چرا میای بمن میگی؟مگه من نمیدونم؟اصلا مگه خود دولتیون نمیدونن؟
و از اون مهمتر :
فقط بگید ایا این ایرادات کلی و عقب افتادگی که ناشی از کم کاری دولت هست رو دولت میتونه جبران کنه یا نه؟تواناییشو داره؟ایرادات و راه حل هارو میشناسه یا نه؟
سلام و عرض ادب
بزرگوار ابتدا ممنونم از امتياز شما
اما نوشته هاي من صرفا براي اطلاع و اگاهي شما بود كه بدونيد مردم اين سرزمين سهم كمي دارند در ابتدا به ساكن ، رفع مشكلات
تا دولت وظيفه خودش رو به درستي انجام نده هيچ كاري از مردم بر نمياد
جواب سوالتون ، بله دولت ميتونه ، دولت به صورت عالي كارش رو و وظايفي كه باعث شده ما در جهان سوي بمونيم رو انجام بده اون وقت سيل عظيم مردم همراه ميشن با اين موضوع و در عرض كمتر از ١٠ سال خودشون رو وفق ميدن برات يه مثال ساده ميزنم
يادته سال ٧٠ تا ٧٨ يا ٨٠ هيچكس كمربند ماشين رو تقريبا نميبست ( جيزي حدود ٩٥ درصد ) خوب اين فرهنگ سازي نهادينه شد و جا افتاد و الان چيزي حدود ٨٥ درصد به بالا ميبندن ، مردم انعطاف پذيرن
حالا ديگه بحث خيلي گسترده ميشه كه چرا دولت وظايفش رو انجام نميده
و با نوشتن نميشه موضوع رو انتقال داد
پايدار باشيد
-
نقل قول:
يه مثال ساده ميزنم
يادته سال ٧٠ تا ٧٨ يا ٨٠ هيچكس كمربند ماشين رو تقريبا نميبست ( جيزي حدود ٩٥ درصد ) خوب اين فرهنگ سازي نهادينه شد و جا افتاد و الان چيزي حدود ٨٥ درصد به بالا ميبندن ، مردم انعطاف پذيرن
یه حسی بهم میګه انګار شاید واقعاً همین یه مورد در جامعه ی ما فرهنګ سازی شده ...
تنها مثالی که همیشه یا می خونم یا میشنوم همینه ...
به نظر جای تأمل داره ، چرا معمولاً در مباحث فرهنګ سازی از یک مورد سخن به میان میاد sh_omomi55
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
evin Allah
یه حسی بهم میګه انګار شاید واقعاً همین یه مورد در جامعه ی ما فرهنګ سازی شده ...
تنها مثالی که همیشه یا می خونم یا میشنوم همینه ...
به نظر جای تأمل داره ، چرا معمولاً در مباحث فرهنګ سازی از یک مورد سخن به میان میاد sh_omomi55
چون مورد ديگه اي رو دولت انچنان زحمت به فرهنگ سازي ش نكرد
مورد زياده
صرفه جويي اب در تهران - اشغال هرجايي نريختن و ريختن تو سطل زباله هاي مخصوص ، فرهنگ استفاده از محل عبور عابر پياده و يا پل هوايي
حفظ اموال عمومي ( نمونه قديما رو صندلي هاي اتوبوس ها مينوشتن پاره پوره ميكردن ميكندن )
و خيلي چيزها
البته بعضياش رو خود مردم رعايت ميكنن و اينكه بهترين موردي كه دولت سهم در رسانه اي كردن و فرهنگ سازيش داشت همون مورد كمربنده
اين بر ميگرده به اتاق فكر وزارت فرهنگ و ارشاد و اتاق فكر فرهنگي دولت و صدا و سيما
-
نقل قول:
سلام و عرض ادب
بزرگوار ابتدا ممنونم از امتياز شما
اما نوشته هاي من صرفا براي اطلاع و اگاهي شما بود كه بدونيد مردم اين سرزمين سهم كمي دارند در ابتدا به ساكن ، رفع مشكلات
تا دولت وظيفه خودش رو به درستي انجام نده هيچ كاري از مردم بر نمياد
جواب سوالتون ، بله دولت ميتونه ، دولت به صورت عالي كارش رو و وظايفي كه باعث شده ما در جهان سوي بمونيم رو انجام بده اون وقت سيل عظيم مردم همراه ميشن با اين موضوع و در عرض كمتر از ١٠ سال خودشون رو وفق ميدن برات يه مثال ساده ميزنم
سلام
خب اینم که باز از بدیهیات بود.من منکر قدرت دولت نشدم.بهتر بود از پست اولم بازتر صحبت میکردم.
نقل قول:
این دقیقا چیزی هست که بایست از اول روش بحث میشد
و من داشتم علت اینو توضیح میدادم.
موضوع مهم اینه که دولت یک جنس وارداتی نیست یا از اسمان برای این مردم نازل نشدن.در درجه اول همه مردم هستن.و همه مسئول.یکی مسئولیتش سنگین تره یکی سبک تر.یه کارگر رستوران مسئولیتش سرویس دهی به مشتری هست و وزیر اقتصاد هم کنترل وضعیت پولی کشور.
هر دوتای اینا میتونن از زیر کار در برن و کم کاری کنند یا اصلا مناسب این کار نباشند.در هر صورت میتونن ضرر رسان باشند.
و به این دلیل بود که نقش تربیت رو پررنگ نشون دادم.
بله درست میگی این موضوع جای بحث زیاد داره اما تهش و ریشش برمیگرده به سبک تربیت.
اگر مسئول بی کفایتی داریم که کم کاری میکنند این انسان نتیجه تربیت نسل قبلشه.تربیت از خانواده گرفته تا مدرسه و محله.
بیا فرض کن دولتی وجود نداره همه مردم هستند.
حالا همین مردم میخوان از بین خودشون تعدادی رو انتخاب کنند که به امور سنگین اون منطقه و جمعیت برسند و وضعیت رو کنترل کنند.
خب تا دیروز مردم در حال تربیت بودند حالا باید نتیجه تربیتشونو پس بگیرند.اگر دولت انتخابی به خوبی کار کنه و نتیجش قابل لمس باشه خب یعنی نسل قبل به درستی کار خودشو انجام داد.
همینطور که ما مسئول تربیت مسئولان نسل بعد این کشور هستیم.بچه های یکی از ماها قراره مسئولیت های سنگین رو عهده دار بشن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
سلام
خب اینم که باز از بدیهیات بود.من منکر قدرت دولت نشدم.بهتر بود از پست اولم بازتر صحبت میکردم.
این دقیقا چیزی هست که بایست از اول روش بحث میشد
و من داشتم علت اینو توضیح میدادم.
موضوع مهم اینه که دولت یک جنس وارداتی نیست یا از اسمان برای این مردم نازل نشدن.در درجه اول همه مردم هستن.و همه مسئول.یکی مسئولیتش سنگین تره یکی سبک تر.یه کارگر رستوران مسئولیتش سرویس دهی به مشتری هست و وزیر اقتصاد هم کنترل وضعیت پولی کشور.
هر دوتای اینا میتونن از زیر کار در برن و کم کاری کنند یا اصلا مناسب این کار نباشند.در هر صورت میتونن ضرر رسان باشند.
و به این دلیل بود که نقش تربیت رو پررنگ نشون دادم.
بله درست میگی این موضوع جای بحث زیاد داره اما تهش و ریشش برمیگرده به سبک تربیت.
اگر مسئول بی کفایتی داریم که کم کاری میکنند این انسان نتیجه تربیت نسل قبلشه.تربیت از خانواده گرفته تا مدرسه و محله.
بیا فرض کن دولتی وجود نداره همه مردم هستند.
حالا همین مردم میخوان از بین خودشون تعدادی رو انتخاب کنند که به امور سنگین اون منطقه و جمعیت برسند و وضعیت رو کنترل کنند.
خب تا دیروز مردم در حال تربیت بودند حالا باید نتیجه تربیتشونو پس بگیرند.اگر دولت انتخابی به خوبی کار کنه و نتیجش قابل لمس باشه خب یعنی نسل قبل به درستی کار خودشو انجام داد.
همینطور که ما مسئول تربیت مسئولان نسل بعد این کشور هستیم.بچه های یکی از ماها قراره مسئولیت های سنگین رو عهده دار بشن.
باز داري اشتباهي ميري من يه بار گفتم ته تربيت كنوني بر ميگرده به دولت اين ابتدا
تربيت اين عزيزان مربوط به سال ٤٠ -٥٠ ميشه بعدم من نميفهمم شما چرا برادر داري كل ايران رو به پاي قضاوت مياري
تربيت اين عزيزان با تربيت شون با امثال حسابي ها سميعي ها خدا دوست ها و خيلي از مفاخران اين كشور يكي بوده
من حرفتون رو تاييد نميكنم مطمئن باش يه ادم خوش تربيت با علم خوب در اين جامعه ما تا وقتي پارتي نداشته باشه مقام هاي بزرگ رو بهش نميدن
مقصر كيه معلومه دولت به دليل برخورد نكردن با فساد در دستگاهاي دولتي
ببين من با هزارتا مدرك و دليل باهات حرف ميزنم
با وزير حرف زدم با معاون وزير حرف زدم رفت امد خانوادگي دارم و خيلي اشنايي ها ديگه كه به علم به اون مسائل حرف ميزنم ( البته بگم در دستگاهاي دولتي به ادم هاي بسيار عالي هم پيدا ميشن كه فقط دارن خدمت ميكنن به مردم ) به عنوان مثال يكي از مديران ارشد مترو تهران يكي از دوستان صميمي بنده ست كه واقعا خالصانه داره خدمت ميكنه
ايا اينا تربيتشون فرق داشته با بقيه ؟! خب معلومه كه نه
يكم بيشتر تحقيق كن مطالعه كن و فكر كن درباره واقعيت ها
-
برای پیشرفت کشور ما نیازمند فرهنگ سازی بسیاری از اخلاق خوب هستیم که از اونها کمی فاصله گرفتیم باید دوباره فرهنگ سازیشون کنیم
[tafakor] [cheshmak] [cheshmak] [tafakor]
-
نقل قول:
باز داري اشتباهي ميري من يه بار گفتم ته تربيت كنوني بر ميگرده به دولت اين ابتدا
[taajob]
نقل قول:
تربيت اين عزيزان با تربيت شون با امثال حسابي ها سميعي ها خدا دوست ها و خيلي از مفاخران اين كشور يكي بوده
[taajob]
نقل قول:
من حرفتون رو تاييد نميكنم مطمئن باش يه ادم خوش تربيت با علم خوب در اين جامعه ما تا وقتي پارتي نداشته باشه مقام هاي بزرگ رو بهش نميدن
مقصر كيه معلومه دولت به دليل برخورد نكردن با فساد در دستگاهاي دولتي
با این 2خط متوجه شدم که منظور من رو اصلا درک نکردید.
طبق اصول تفکر سیستمی ایییینقدر عقب بیاید که انگار دارید از بالای یک کوه به شهری که پای کوه هست نگاه میکنید.
خب مهم نیست.
حداقل شما بمن بگید:
نقل قول:
اگر خیلی گستردست عیب نداره کمی خلاصه تر به صورت موضوعی علل مورد نظرتون رو بگید.
البته با این مشاهدات و روابط و دوست هایی که شما دارید انتظار دارم تسلط زیادی به این موضوع داشته باشید و بتونیم چیزی ازتون یاد بگیریم.
واقعا چرا این دولتی که شما از بقیه مردم ایران زمین جداشون میکنید و نوکر مردم هستند برای مردم کار نمیکنند؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
واقعا چرا این دولتی که شما از بقیه مردم ایران زمین جداشون میکنید و نوکر مردم هستند برای مردم کار نمیکنند؟
منفعت طلبی و خودخواهی! عدم داشتن علم حقیقی! اینکه انسان ها، من و هر شخص دیگه هدف جمعی خودمون در دنیا رو نمیشناسیم...
و همچنین به قول خانم Almas parsi همدیگر را دوست نداریم... [shaad]
(ببخشید من هم نظرم رو بیان کردم)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
[taajob]
[taajob]
با این 2خط متوجه شدم که منظور من رو اصلا درک نکردید.
طبق اصول تفکر سیستمی ایییینقدر عقب بیاید که انگار دارید از بالای یک کوه به شهری که پای کوه هست نگاه میکنید.
خب مهم نیست.
حداقل شما بمن بگید:
اگر خیلی گستردست عیب نداره کمی خلاصه تر به صورت موضوعی علل مورد نظرتون رو بگید.
البته با این مشاهدات و روابط و دوست هایی که شما دارید انتظار دارم تسلط زیادی به این موضوع داشته باشید و بتونیم چیزی ازتون یاد بگیریم.
خيلي ساده جواب شمارو دادم برادر
و نيلي هم كار سختي نبود فهميدن صحبت شما ، من فهميدم موضوع صحبت شمارو
شما ميگي همه چيز برميگرده به تربيت خانوادگي و بلند شدن دلير مرداني از دامان نهاد تربيتي خانواده براي پاك سازي و اباداني كشور من ميگم دارين اشتباه ميكنين
اين احاد جامعه و تربيت رواج در اون سر منشا جامعه و فرهنگ در اون و سالم سازي پلايش و انتقال صحيح و غيره هم به وسيله دولت بايد صورت بگيره
طبق اصول واقعي تفكري لطفا از داخل با واقعيت ها با جامعه تون برخورد داشته باشين و نزديك نگاهش كنين
بنده خدمت شما عرض كردم موضوع جاي بحث خيلي زيادي داره و اينكه من جداشون نكردم خود دولت خودشو از بقيه جدا ميكنه
ببين برادرم قدرت شده انحصاري جابه جايي بين يه عده اقاي ايكس از سمت فلان ميره كنار به فلان سمت انتقال داده ميشه و كلن به اين شكل شده و اين شده كه خودشون رو از مردم جدا كردند
وقتي نماينده مردم اين مملكت مياد تو صف قرار نميگيره يهو مياد جلو كارت پروازشو بگيره مردم اعتراض ميكنن بر ميگرده ميگه ميدوني ( خطاب به يه نفر كه اعتراض كرد ) ميدوني من كيم ؟؟؟؟؟!!!! خب اين صحيح نيست كه خودمون خودمون رو از مردممون جدا كنيم
بله هنوزم ميگم بايد نوكري مردم رو بكنه ؛ دليلش رو خانم evin allah گفتن درصورتي كه من هزارتا دليل ديگه هم دارم
فقط اينو بگم تا وقتي نسل جوان بي بهره بمونه از كار براي ايران و بهشون اعتماد نشه همينه اين دولت مردان ما هميني هستن كه هستن تا ابد هيچ تغييري نميكنن
من ديگه ادامه بحثو با حفظ احترام به شما و همه كساني كه مطالعه كردن تموم ميكنم چون نوشتاري به هيچ وجه نميشه بحث كرد
لازمه بحث سياسي
قبول واقعيت - نداشتن تعصب مطالعه كافي شناخت كافي از موارد بحث و داشتن مدارك گوناكون پيرامون بحث
به همين جهت ادامه دادن اين بحث يه كار باطل هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
امتیازم کار نمیکنه تا 7-8 ساعت
[khandeshadid][golrooz] [khandeshadid]
منم فعلا نمیتونم بشما امتیاز بدم.!!!![negaran]به عبارت دیگه سایت اجازه نمیده!!! باید به دیگران مقداری امتیاز بدم