ببخشید اما کسی غیر معتبر نمیخواد. چون به فکر پز و.. نیست.
دوما. کسی که پولی پرداخت کنه. به نظرم ربطی به حضور یا عدم حضور در جایی نداره. ..
بازم نظر با خود شماست
نمایش نسخه قابل چاپ
درود بر شما
نخست ؛ اگر امکانش هست؛ تگ کاربران رو بشکل محدود برای مدیران ارشد فعال کنید
برخی جس تارها ؛ که به صلاحدید مدیران بمنظور بحث و بررسی بیشتر توسط کاربران؛ باید تگ شوند
دوم؛ یک مدیر یا یک همکار رو در تالار تاریخ منصوب کنید
تالار به این خوبی ؛ بی صاحب افتاده اون گوشه ی فروم
نقل قول:
ببين جناب اقاي نا محترم حرف دهنتو بفهم داري چي بلغور ميكني
که حداقل برای این نوع سخنان! اخطار داده نمی شود ! لا اقل ویرایش شود !
ي قالب خوب نياز داريد قالب هم ن ي صفحه خوب و مجزا اكه خواستين ميتونم طراحي كنم و كد بزنم ي سايت بسازم براتون
با تقدیم احترام
به اطلاع عموم میرساند کاربران ارجمند ( Amir Sartip Dadbin ) و ( Capello ) به دلیل نقض بند های 2 و 8 قوانین داخلی انجمن علمی نخبگان جوان در موضوع
" بیایید پارسی سخن گفتن را یاد بگیریم"
یک تذکر کتبی دریافت نموده و در سوابق طرفین درج گردید.
پیروز باشید.
مدیرکل انجمن ها
محسن مهابادی زاده
93/10/27
21:15
[golrooz]
سلام
ایامتون نیک در پناه الله
راه اندازی پرتال سایت رو تبریک عرض می کنم ...
فقط به نظرم فونتش تغییر پیدا کنه بهتره ، برای من حدأقل جذابیت نداره [shaad] (من فونتش رو Ariyal می بینم[nadanestan])
چون برخی از دوستان گفته بودند هزینه ی کلاس ها بالاست الان ما تخفیف 10% برای تمامی کاربران سایت از دانشگاه تهران گرفتیم و صرفا هم برای اینکه دوستان گفته بودند هزینه ی کلاس ها بالاست ولی به نظر من بالا نیست.
در هر صورت الان می توانید با 10% تخفیف و مدیران سایت با 20% تخفیف از این کلاس ها استفاده کنید.
سلام
پیشنهاد میدم یه بخشی هم به عنوان دیدګاه های خاص (یا چنین عنوانی) در تالار (با این طبقه بندی هنوز آشنا نیستم! بخش ، قسمت هرچی[nadidan]) نخبګان جوان ایرانی ایجاد کنید ... [shaad][golrooz]
من پیشنهاداتی دارم تا انتقاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کلآ اسکول خیلی بهم ریختخ است
این بهم ریخته گی باعث شده که کاربران جدید مثل من وکاربران قدیم ، نتوانندمطالب را یکدست ارسال کنند.ونیز مدیرت محترم هم نظارت کمی دارند برای گفته هایم یک مثال میزنم اگر نیاز بود حاضرم تا20 برسانم
==============
اگر توجه کرده باشید انواع پستهایی وجود دارد که در نهایت یک مفهوم را دنبال میکنند
مثل
خدا اینجاست
خدارا یاد کنیم
خدا را فراموش نکنیم:)
اینجا جمکران ، سلام بر صاحب مهربان این
طلب یاری از خدا
هــرروز شهــدا را یــاد کنــیـم بــا ذکر یـــک صـلــوات
حضور خود را با صلوات بر محمد و آل محمد به ثبت برسانید**
خدا اينجاست ؛ برای شكرگذاری نفر بعدی كيه ؟
که از این دست خیلی هست
آیا بهتر نیست همهء این پستها توسط مدیریت محترم یکدست شده ونام عامه پسندی مثل
کلخانه عصمت وطهارت و..
ویا............
گذاشته شود
و....
ارادت
با سلام خدمت برادر بزرگوار جناب ابرهیمی [golrooz]
ضمن تشکر از توجه شما به موارد و ریزه کاریهایی که در کل ایده هایی مطلوب رو در بر داره
من هم با این پیشنهادتون موافقم
و حتی چند وقت پیش هم به مدیریت در خصوص ایجاد امکانی در صفحه اصلی به صورت صلوات شمار یا
گزینه ای که با انتخاب اون کاربر بتونه به هر تعداد ذکر صلوات رو انتخاب کنه رو پیشنهاد دادم .
که مدیریت قول مساعدت دادند در آینده چنین امکانی محیا و برقرار خواهد شد
پیشنهاد شما هم به نظر من خیلی میتونه موثر باشه و از پراکندگی موضوعات هم جلوگیری میکنه
با امید به اینکه مدیریت و عوامل دست اندرکارِ این موضوعات ،
و عزیزان بخش مذهبی در این زمینه توجه مبذول داشته و تمهیداتی رو در نظر بگیرند [golrooz]
با سلام خدمت برادر بزرگوار جناب 312 [golrooz]
پیش از هر چیز ممنون از این یادآوری
چون یکی از معضلات و مشکلات ما در انجمن به خاطر سپردن برخی نام های کاربری هست
البته چنانچه گذری به تاپیک تغییر نام کاربری بزنیم میتونیم از تغییرات مطلع بشیم در غیر اینصورت زمان میبره تا از تغییرات با خبر بشیم
و وقتی این امر مشمول گذر زمان میشه پیشینه اون کاربر هم از ذهنمون میره
بعضی از دوستان هم همزمان با تغییر نام کاربری آواتارشون رو هم تغییر میدن که این باز به مراتب کار رو کمی دشوارتر میکنه .
با توجه به این موارد من هم با نظر جناب 312 موافقم و به نظرم ایده خوبی ارائه دادند [golrooz]
با امید به اینکه این مورد بررسی و امکانی جهت سهولت فعالیت کاربران در انجمن فراهم بشه [golrooz]
خوب روز دوم ما این پیشنهاد هست
بعلت عدم توجه معاونین این انجمن ،اکثر پستها تکراری هست من مثالی میزنم
4 عامل اول مرگ ایرانیان http://www.njavan.com/forum/showthre...8C%D8%A7%D9%86
4 عامل اول مرگ ایرانیان http://www.njavan.com/forum/showthre...8C%D8%A7%D9%86
اگر مسؤلین این انجمن بزرگ، از نوشته های من ناراضی هستند پیام خصوصی بدهند تا من مثل بعضی از بزرگواران بی تفاوت باشم
ارادت
با سلام خدمت جناب ابراهیمی بزرگوار [golrooz]
پیش از هر چیز تشکر میکنیم از دقت و توجه شما به موضوعات و اینکه دلسوزانه موارد رو بررسی میفرمایید
و نوشته های شما نه تنها باعث نارضایتی نیست بلکه طرح موضوعات باعث میشه که کاربران با سبک فعالیت
در این انجمن بیشتر و بهتر آشنا بشن [golrooz]
رسیدگی به موضوعات این تاپیک هم به عهده مدیریت و ارشدین انجمن هست که انشاالله موارد رو رسیدگی خواهند کرد [golrooz]
معمولا در این انجمن ما بارها از کاربران عزیزمون درخواست کردیم که پیش از ارسال هر مطلب با استفاده از گزینه جستجو در نوار ابزار بالای صفحه ،عنوان مطلبشون رو سرچ کنند تا از تکراری بودن موضوع مطلع بشن که من تصویر اون آیکن رو براتون در شکل زیر مشخص کردم
http://uc-njavan.ir/images/eelpjh62v7lpp4xqu7j.jpg
با کلیک بر روی کادر جستجوی لحظه ای پنجره ای برامون باز میشه مانند تصویر زیر :
http://uc-njavan.ir/images/mu6guqfxf4sz144q4ycg.jpg
روش کار به این شکل هست که عنوان مطلبی رو میخوایم در انجمن ارسال کنیم رو کپی میکنیم و در این کادر جستجوی لحظه ای past میکنیم
(نکته : در این مرحله نبایستی کلید اینتر enter رو بزنیم فقط همون عمل کپی و پیست کفایت میکنه )
به محض اینکه ما عنوان رو پِیست کردیم لیست مطالبی که در انجمن وجود داره برامون نمایان میشه
مطابق شکل زیر :
http://uc-njavan.ir/images/jbtx6kst3wbb2fnnwuka.jpg
عزیزانی که این مورد رو رعایت میکنند و پیش از ارسال مطلبی که زحمت ارسالش رو میکشن معمولا مطالبشون تکراری نمیشه
اما گاهی ممکنه این امر پیش بیاد و دوستان فراموش کنند از این امکان استفاده کنند
عموما مدیران تالارها با مشاهده مطالب تکراری یکی از اون مطالب رو که تاریخ ایجادش زودتر بوده رو حفظ و دیگری رو حذف میکنند
حال این سوال پیش میاد چنانچه کاربری با موارد تکراری مواجه شد چیکار باید بکنه ؟؟؟
پاسخ : در صورت مشاهده موارد تکراری لینک موضوعات رو از طریق پیام خصوصی به مدیریت بخش و یا تالار مربوطه اطلاع رسانی کنند
مدیران عزیز انجمن در اولین فرصت به موضوعات رسیدگی و موارد رو پیگیری خواهند کرد
فقط نکته مورد توجه اینکه دوستان در داخل تاپیک ها این موارد رو یادآور نشن بهترین روش اطلاع رسانی
از طریق پیام خصوصی به مدیران محترم هست
موفق و موید باشید [golrooz]
سلام دوست خوبم Almas Parsi
ممنونم از توضیح کامل شما.
من میخواستم فردا این مطلب را عنوان کنم که شما زودتر شروع کردید
جستجوگر انجمن خودش برای امثال من ،بی تجربه ، مشکل ساز هست
هنگام جستجو ، کاربر باید خودش انتخاب کنه که آیا جستجو در متن باشه یا در عنوان.
وقتی یک مطلب را جستجو میکنیم بالای 100 مطلب رویت میشه که کاربرانی مثل من کم حوصله ، توان و وقت بررسی را نداره .
مطلب جستجو باید در عنوان باشه که هدف مشخص باشه
ارادت
سلام جناب ابراهیمی بزرگوار [golrooz]
خواهش میکنم ممنون که مطالعه فرمودید ...
فرمایشتون کاملا متین ....
منتها موردی رو که من در متن آموزشی بالا نوشتم اگر کاربران دقت به اون نکته کلیدی کنند دیگه به مشکل انبوهی از مطالب بر نمیخورند
اگر در روال کار جستجو ما عنوان موضوع مون رو زدیم نبایستی اینتر enter کنیم چون سیستم تمام
کلمات مرتبط رو برای ما میاره فقط با کپی و پیست کردن تعداد محدودی تاپیک بر اساس کلمات کلیدی ما رویت میشن
معمولا برای جستجو هم نام اصلی مطلب که برای تاپیک تون انتخاب میکنید کفایت میکنه و نیازی نیست جستجو در متن باشه
این ساده ترین روش برای یه جستجوی سطحی جهت ارسال مطلب هست
با تشکر از توجه شما [golrooz]
سلام
جهت رسیدگی توضیحات کاملتری ارائه بدین ...
سلام
به دلیل اینکه این بخش صرفا تالار گفتگو است و سعی شده تا حد زیادی آزادی کاربران در آن رعایت بشه برای همین چنین چیزی ممکن نیست چرا که همه ی این موضوعات با عناوین مختلف ایجاد می شوند و ادغام این موضوعات با آزادی کاربران در تضاد است.
سلام
سیستم درخواست بازدید از تاپیک (با اعمال محدودیت دسترسی برای کاربران عادی ) که قولشو در تاپیک اعلام حضور مدیران و همکاران (که گویا حذفش کردید) داده بدید خبری نشد ؟؟!!!
تو اون تاپیک گفتید که تا اخر هفته این مشکل اطلاع رسانی حل میشه ... الان چندتا از اون اخر هفته ها گذشته ؟!!
سلام من میخواستم اگه بشه یه کاری بکنن که هرکسی توصفحه شخصی خودش اهنگ بارگزاری کنه تاهرکی وارد صفحه ش میشه اون آهنگ وبشنوه
واینکه اون قسمت که میتونستی دوستاتوبه یه موضوع دعوت کنی چرا حذف شده
ممنون
درود
کسانی رو که اخراج می کنید رو در یک اطلاعیه اعلام کنید !
جرم اشم بگید !
که آدم ذهنش این ور اونور نره !!
درود جناب کاوه
پیشنهادات و انتقاداتی دارم که به نگرم؛ بسیار ضروری اند و طی برنامه های کوتاه مدت باید سریع تر انجام بشند
"سرمایه ی یک سایت کاربرانش هستند"
نسل یکم نخبگان شامل خیلی قدیمی تر ها، فعال بودند و رفتند 2008تا 2010
نسل دوم 2010تا2013 هم تا حدودی فعال بودند و رفتند
نسل سوم رو باید جذب کنید ؛
باید گفتارگاه رو بسیار جذاب کنید که کاربران جدید ، از اون لذت ببرند و فعال شوند و دائمی...
با وجود اینهمه شبکه اجتماعی ؛ و موبایلی و... ؛ فعال بودن در گفتارگاه ها؛ خیلی کم شده
باید کوشش کنید فعالیت رو زیاد کنید
نخست؛ جذابی ظاهری
پیشنهاد میکنم؛ سیستم امتیاز بندی فعلی رو جمع کنید
و سیستم جدیدی رو پیاده کنید ؛
بطوری که هر کاربر با ارسال یک پست؛ چند امتیاز بگیرد...
و شاید همین امتیاز , اندکی بر فعالیت بیشتر تاثیر گذار باشد
نوع امتیاز بندی رم میتونید خودتون پیاده کنید
مثلا امتیاز پست دادن در تالار سرگرمی 3امتیاز
تاریخ 10 امتیاز
ادبیان 20 امتیاز
تالار نخبگان 100امتیاز و...
که انگیزش برای پست های علمی بیشتر شود
دوم؛ سایت با مدیر عامل و هیئت مدیره و رئیس ستاد و... نمیتونه رسمیت خودشو بالا ببره
رسمیت زمانی است که کاربران زیادی وجود و فعالیت بسیاری داشته باشند
سوم؛ پیشنهاد میکنم ؛ هر جستار ؛پست نخست و آغازگر آن؛ در همه ی صفحات در ابتدای جستار نمایان باشد
مثلا در صفحه ی دهم جس تار پارسی را پاس بداریم
پست نخست و آغازی همیشه نمایان باشه
چهارم؛ برای |مورد تشکر قرار گرفتن" هم جهت اطلاع داده شود
مثلا من اکنون از شما تشکر میزنم؛ به شما اطلاع داده شود
همین چیزهای ساده؛ بسیار تاثیر گذارند در جذب کاربر !!
پنجم, جس تارهای مناسبتی مخصوص کاربران رو دوباره فعال کنید
مادامی که صمیمیتی بین کاربران نباشه؛ فعالیتی هم به ندرت وجود داره
چرا ازین حریه ی صمیمیت استفاده نشه؟!
اگر این پیشنهادات بنده؛ قابل اجراست؛ من ادامه بدم
اگر خیر که بدرود[golrooz]
الدرود !
وقتی پست یکم ؛ ثابت باشد ؛ به نگرم در جذابیت جس تار؛ موثر است
نگر شماست؛
پیروز باشید[golrooz]
با درود.
ببخشید قبلا در قسمت بالای صفحه ، فعالیت های انجمن به صورت زنده وجود داشت! چرا حالا نیست؟!
با سلام خدمت تمامی دوستان [golrooz]
ضمن عرض خسته نباشید به مدیریت و عوامل فنی انجمن [golrooz]
من میخواستم مشکلی رو که مدتیه دارم در این قسمت عنوان کنم
البته ممکنه با این مشکل دوستان هم روبرو شده باشند
در قسمت ویرایش تنظیمات شخصی در بخش کنترل پنل پروفایل ، ما گزینه ای داریم که میتونیم با انتخاب اون
تمامی پیام های خصوصی که برامون میاد رو از طریق ایمیلمون به صورت اطلاع رسانی دریافت کنیم
تصویر نمای امکان در بخش ویرایش تنظیمات شخصی :
http://uc-njavan.ir/images/8c60rccrc36u4pnjuw5j.jpg
من تقریبا تا چند وقت پیش از این امکان بدون مشکل استفاده میکردم اما مدتی هست این امکان بصورت نا منظم فعال شده ..
به این صورت که هیچ کدوم از اطلاع رسانی های پیام های خصوصیم در موعد خودش بهم اطلاع رسانی نمیشه مثلا حدودا میشه
گفت هر یک ماه یکبار بصورت یکجا همه این اطلاع رسانی ها در ایمیل من صورت میگیره در حالیکه دیگه دریافت اونها برام
فایده ای نداره چون مشمول گذر زمان شدن
و مجبورم همه اونها رو از ایمیلم حذف کنم و عملا این امکان با این شرایط برام کاربردی نداره
لذا با توجه به اینکه ضرورت این امکان در دریافت پیام های خصوصیم برام دارای اهمیت هست از مدیریت و عوامل فنی محترم
در خصوص رفع این اشکال تقاضای راهنمایی دارم .
پیشاپیش از مساعدت و راهنمایی شما کمال تشکر را دارم [golrooz]
با سلام خدمت زهره خانم عزیز [golrooz]
دقیقا برای من هم همین امروز شاید بشه گفت بیش از 80 تا از این اطلاع رسانی ها در ایمیلم دریافت کردم
این پیامها همه پیامهایی هستند که در طول زمان های مختلف ما با کاربران مکاتبه هایی در پیام خصوصی مون داریم و یکجا برامون اطلاع رسانیمیشن با این شرایط خواسته ما رو از اون امکان برآورده نمیکنه
ممنون از شما و همراهی تون در این خصوص [golrooz]
سلام خدمت مدیریت محترم [golrooz]
ممنون از پاسختون ...
برای حل این مشکل راهکاری وجود نداره ؟؟؟
این روالِ اولویت بندی یا تعیین صف برای ایمیل های اطلاع رسانی رو برای همیشه اعمال کردید ؟؟؟
اگر پاسختون مثبت باشه پس عملا این امکان دیگه برای ما کاربردی نخواهد بود
اگر هم مقطعی هست که ما منتظر اعمال تغییر باشیم ....
ممنون میشم در این خصوص پاسخ بفرمایید تا در صورت غیر کاربردی بودنِ امکان ، گزینه انتخابی مون رو غیر فعال کنیم .
با تشکر از اینکه زمان برای پاسخگویی به سوالات میگذارید [golrooz]
چون ما همیشه ارسال ایمیل اطلاع رسانی نداریم این روال موقتی بوده و الان اگر پیام خصوصی دریافت کنین در همون لحظه ایمیلش رو دریافت می کنین.
در اصل نمیشه اولویت های ارسال رو تغییر داد ولی ارسال ایمیل هم موقتی خواهد بود که فعلا ما ایمیلی در صف نداریم و تا دو ماهه ی آینده ایمیلی قصد ارسال نداریم.
البته در زمان ارسال ایمیل هم میشه سرعت ارسال رو زیاد کرد که سریعتر صف خالی بشه
موفق باشید
سلام بر شما.
پیشنهاد دارم بخشی هم به جهت جستجو، بر اساس رشته تخصصی کاربران در بخش جستجوها قرار داده بشه.
افزودن این امکان به بخش سیستم جستجو سایت، سبب میشه فضای مناسب تری برای آشنایی اعضا و به صورت هدفمند تر شکل بگیره و زمینه مناسبی را برای دریافت راهنمایی ، تبادل اطلاعات ، دعوت نمودن اعضا بر اساس تخصص شان برای گفت و گو در مورد موضوعی تخصصی و فعالیتهای تیمی و برنامه ریزی به این جهات و ......فراهم بشه. و البته از برخی از حواشی در سایت کاسته بشه.
البته این پیشنهاد مدتی قبل مطرح شد و پاسخ آن نیز دریافت شد. ولی خالی از لطف نیست قدری با تامل بیشتری به این موضوع و موضوعاتی اینچنینی که نتیجه اش به پیشرفت سایت و رفاه حال کاربران کمک میکنه پرداخته بشه.
سپاس از شما...[golrooz]
Client....[labkhand]
با درود
پیش نهاد میکنم ؛ بمناسبت نوروز
کاربران بن شده ؛ رو رفع بن کنید...[golrooz]