-
پاسخ : صندلــی داغ با حضـــور جنــاب sr hesabi
دروغ مصلحتی چیه؟؟
چرا درس خوندن انقد کسل کننده و خواب آوره؟
بهترین دوست چه ویژگی ای داره؟؟تا حالا بوده کسی که بتونین بهش بگین "بهترین دوست"؟
اگه بگن بزرگترین درسی که از زندگی گرفتی و بخواین به بقیه هم بگین چیه؟
یه خاطره از خنده دار ترین کاری که انجام دادین بگین؟
حقیقت رو دوست دارین یا واقعیت؟چرا؟
اجبار و آزادی رو چطور معنی می کنی ؟!
اولین چیزی که تو کوله پشتی زندگیت میزاری چیه؟
به نظرشمابازندگی بایدساخت یازندگی روبایدساخت؟
اگر می تونستی اهالی کره زمین را از شرِ یک چیز خلاص کنی ،اون چی بود؟
.بزرگ ترین گناه از نگاه شما چیه؟
کجا به آرامش می رسین ؟ دریا جنگل ،کویر یا ؟؟
چه هوايي رو بيشتر دوست دارید ؟بارونی ،برفی،آفتابی،ابری ؟
تستی گذاشتم راحتتر جواب بدید[nishkhand]
ضرورى ترين وسيله براى رفتن به "مسافرت" ؟؟؟
با این جمله موافقید؟ در زندگی به کسی اعتماد کن که بهش ایمان داری ، نه احساس ... !!!
با آدمای بدقول چیکار میکنی؟!!!!
روزهاي ماه رمضان را چه رنگي مي بينيد؟؟؟!!! آبی ،سبزقرمز،زرد
به نظر شما افکار ما تحت تاثیر شرایط زندگی ما هست یا شرایط زندگی ما تحت تاثیر افکارما؟
معنی اینکه میگن تو با خدا باش خدا باهاته چیه؟
دوست داری برات چه دعایی کنن؟
آیا دست گیری خداوند رو دیدی تو زندگیت ؟
دوست داری نقش بازی کنی ؟
فاصله خوب بودن وبد بودن چیه ؟
تاحالا شده کمک کنی بی منت ؟
راسته که میگن زنهاحسودند؟
راسته که میگن مردها سروته یه کرباسن؟
چراساه پوشیدن توعروسی عیب نیست اماسفید پوشیدن توعزاعیبه؟
چرا اول هر چیزی باآخرش فرق داره حتی....؟
-
سلام باز هم من[nishkhand]
خوبی؟؟؟خوشی؟؟
هر چی فکر میکنم میبینم نباید بیکار بمونی[nishkhand]این نتیجه ی اعلام موافقتت برای نشستن من رو صندلیه[sootzadan]
امیدوارم سوالای زهرا بهت ساخته باشه[khande][khande]
سوالای خودم حالا:
ضرب المثل هایی بگو که توش این کلمات باشه:
مار:
دیگ:
آسیا:
ترکستان:
طلا:
ناخن:
سگ:
خر:
فردا:
مرغ:
شتر:
گربه:
چراغ:
ماه:
خربزه:
عنکبوت:
زمستان:
غاز:
حیا:
بید:
کاه:
کاسه:
حکمت:
هندوستان:
خشخاش:
ملخک:
دروازه:
اصلا الان کجای دنیا قرار داریم؟؟؟چرا به اینجا رسیدیم؟؟؟
اصلا از دنیا چی میخوایم؟؟؟[tafakor][tafakor]
به نظرت دنیا بی وفا شده یا آدماش؟؟؟ البته دنیا که بی وفا هست ولی خب من حس میکنم بی وفاییش بیشتر شده
یاذته چطور آشنا شدیم با هم؟؟؟[sootzadan]
من هنوز یادم نرفته بهت قول دادم داستان کم آوردن انیشتین در مقابل دکتر حسابی رو باید بهت بدما.هر چی گشتم پیدا نشد[negaran]
یجا خوندم انیشتین فقط نظریه میداده خودش اثبات نمیکرده.درسته به نظرت؟؟؟
کم پرسیدم ولی بازم میام
مرسییییییییییییییییی که وقت میزاری
آهاااااان داشت یادم میرفتا
نظرت چیه زهرا بشینه رو صندلی داغ؟؟؟یا حتی فاطیما؟؟[nishkhand]
-
به به سلام امیر علی
خوبی؟
خوش میگذره؟
چطور قبول کردی؟[nishkhand]
سخت نیست؟
میدونستی من تحت تعقیبم؟[nishkhand]
میخوای جاتو با من عوض کنی؟اون مسابقه اتقا شیشه ای.خیلی باحاله...میری تو یه اتاق به کسی هم جواب نمیدی :))
امیر علی اهل تحرک نیستی؟
اگر نه چرا؟نمیخوای یه فکری به حالش بکنی؟
چرا ورزش نهادینه نشده؟مگه نمیگیم خوبه؟چرا خیلی چیزای خوبو انجام نمیدیدم؟
نه خب من میخوام بدونم تو چرا تحرک نداری؟
بهترین سرگرمیات چیه؟
تحرک چرا نداره تو سرگرمیات؟[nishkhand]
اصلا صندلی داغ باید چجوری باشه؟
چجور سوالایی؟
چرا مردم ما زود از کوره در میرن؟
چرا برای هیچ کسی غیر از دوستامون ارزش قائل نیستیم؟
پس بقیه چی؟
مگه همه همشهری هم کشوری نیستیم؟
طرف تو خیابون میپیچه جلوت تو داد میزنی سرش....به محض اینکه سرشو بر میگردونه میبینی دوستت هست میگی ااا رضا مخلصیم عزیزمی...
یعنی چی خب؟
چرا اون اول داد زدی؟
نگو داد نمیزنی که باور نمیکنم...
اهل سرعت هستی؟
لایی کشی جذابه؟
هیجان رو تو چیا میبینی؟
دلت واسه هیجان تنگ میشه؟
خب خستگی بر من غالب شد فعلا تا همین جا کافی [khabalood][entezar2]
-
هییییی ... هیییییی
اصلا حال مشارکت تو صندلی داغ رو ندارم اما چون این دفعه یه آدم گل نشسته روی فرق سر ایجاد کننده تاپیک ([bamazegi]) و خیلی هم باحال جواب میده و از آنجایی که شاعر میگه بسووووزه آی بسوووووزه پدرش تغییر مشی داده ایم[nishkhand]
سوال اولم هم این هست که به نظرت منشا اختلاف و نزاع بین من و رضوسی کجاست و از کدام آبشخور فکری نشئت میگیرد !؟؟[nishkhand]
نظرت چیه من و تو و رضوس بریم خیابان گردی + شام تو هتل آسمان به حساب رضوسی ؟؟ [nishkhand]
نظرت چیه من و تو و رضوسی بریم صفه + رضوس رو از اون بالا بندازیم ش پایین ؟؟ [nishkhand]
خودم هم حالم بهم خورد از دست این رضوسی ! بگذریم
زیست رو چند زدی ؟
به نظرت در دو دهه ی قبلی تاثیر گذارترین فرد در این انجمن به جز من و خودت چه کسی بوده ؟
به نظرت چرا فاطیما دستی توانمند در داغ کردن صندلی داغ ها دارد ؟[nishkhand]
به نظرت چرا مهدی 42 ؛ اینقدر جوووون میزنه ؟ [nishkhand](البته اسفند رو دود کردیم ، بترکه چشم حسود )
فعلا همینا[nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sr hesabi
یک جهان بیش ندیدم در مازندران
ان هم مثالیست از بهشت جاودان
دكتر جان گرچه به جواب اصلي نرسيدي ولي به يه بيت شعر ديگه نزديك شدي
اگر گويند جنت در جهان است / چه جايي بهتر از مازندران است
-
سلام و علیکم آقای امیر علی عزیز
خوبی؟
سلامتی؟
امروز از صبح چه کردی ؟ (الان که داری میخونی ارسال منو.)
دیروز رو به چه کارهایی مشغول بودی؟
از امروز نسبت به دیروز رضایت داری یا درجا زدی؟
از اون جایی عقده ای شدم انقدر ازم پرسیدن ناراحت میشی چیکار میکنی باید بپرسم ازت. ناراحت میشی چیکار میکنی؟[nishkhand]
صداقت داری توی زندگیت؟
همکار تالار بیماریها هستی:
در نظافت میانه رو هستی یا وسواسی؟
میخوای ساندویچ میل کنی، میری یک فست فود درست و حسابی یا ساندویچی کوچیک و بدون هیچ زرق و برقی؟
میزان استفاده ات از فست فود در ماه چقدره؟
چه مهارت هایی داری؟ (فنی)
نظری رو که در رابطه با من داری رو چند خط بنویس. (اکانت کاربریم رو میگم)
حسی که به این نوع سوالات داشتی ؟
با جواب دادن به سوالات کسل شدی یا شارژ بودی؟
بازم بیام؟
مرسی برادر. امیدوارم موفق باشی.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
evin Allah
«هو المحبوب»
سلامر
سلام سیده زهرا
طاعات و عباداتتون مقبول پیشګاه الله ... [golrooz]
ممنون به همچنین
این چشم حتماً مشکوک بود ، سؤالام رو اوردم که شک از بین بره [nishkhand][shademan]
نه بابا من دیشب همه سوالا رو جواب دادم و اخر کار اودم سوالا شما رو بیارم ،دیدم زیاده ساعت 4 صبح بود دیگه گفتم یه چند ساعتی بخوابم
تمامی سؤالات رو لطفاً با حوصله ی مضاعف دقیق پاسخ میدین ، پیچوندن نداریم !!! [bihosele] راحت نبودین می تونین در چند پست پاسخ ګو باشین دیګه sh_omomi82
چشم ،ممنون
---
یه جمله که خیلی از کارهاتون که شکل ګرفته منطبق با اون بوده ؟ دارید اصلاً چنین جمله ای ؟ مردم ؟ [nishkhand]
زمان شما محدود است٬ پس سعی نکنید زندگی فرد دیگری را انجام دهید. به دام عقاید متعصبانه نیافتید – چرا که زندگی کردن با نتایج عقاید دیگران است. نگذارید صدای ناهنجار نظرات دیگران صدای شما را از بین ببرد. و مهم تر از هر چیز دیگری٬ شجاعت آن را داشته باشید که دنبال آن چیزی که قلب و بینش تان می گوید بروید. آنها یک جورایی همیشه می دانند که شما به دنبال چه چیزی هستید. همه ی چیزهای دیگر در درجه دوم قرار دارند
این جملات رو خیلی قبول دارم و سعی میکنم ،تو زندگی اینو داشته باشم ،حال هر چند اتفاقاتی افتاده که من دوست نداشته باشم ولی از اینجا به بعد زندگیم رو میخوام این جملات رو داشته باشه
رقابت رو دوست دارین ؟ چه رقابتی اون وقت ؟ چه رقابت هایی رو در زندګیتون داشتید و در کدوم ها موفق بودید ؟ (هر نوع رقابتی)
رقابت عالی ،رقابت نباشه ادم دپرس میشه،من اصولا رقابتام تو حوزه های مورد علاقه ام بوده و سعی کردم موفق باشم ولی خب تو بعضیا بقیه بهتر بودن ،عموما هم درسی یا مثلا تو موارد مرتبط با علم و اینا بوده ،کلا ورزشی ،فرهنگی شرکت نکردم تو هیچ رقابتی
به کار بردن ضرب المثل و شعر در ګفتار از دید شما چه جوره ؟ نشان از چی هست ؟ چرا ؟
نشان دهنده این هست که طرف علاقه زیادی داره به شعر و ضرب المثل ،من خودم بکار نمیبرم ،چون حافظه شعریم زیاد خوب نیست و سعی بر حفظ کردنش نمیکنم
الآن نظرتون راجع به کپی و اصلاحشون متناسب با صندلی داغ شما ؟ [nishkhand][sootzadan]
خوبه ممنونتونم ،کلی زحمت دادیم ،یه دقیقه اومدید خودمونو ببینید [nishkhand]
نظرتون راجع به رادیو پیام ؟ فرهنګ ؟جوان ؟ [khanderiz] (نه اینکه فکر کنین برای آقای داداشی پرسیدم کلاً خودم ګوش میدم دوست داشتم بپرسم نظر دیګران رو هم بدونم [sootzadan])
رادیو جوان رو تقریبا هر شب گوش میکردم یه زمان ،رادیو فرهنگ هم ساعت 9 برنامه خوبی داشت سال پیش ،پیامم زیاد گوش نکردم کلا ولی رادیو جوان ،نمایش جوان رو خیلی حال میکردم یه زمانی باهاش
ترتیب علاقه مندیتون به امواج رادیو ؟
رادیو فردا،رادیو اوا ،رادیو جوان فرادیو ایران ،رادیو فرهنگ
معتقدین برنامه های صدا و سیما بایستی اصلاح بشه یا ما نکات خوب رو ببینیم ؟
صدا سیما اصلاح شه
داشتین در زندګیتون مقطع و لحظه ای که نقطه ی عطف عمرتون به حساب اومده باشه یا بیاد در آینده ؟ اګه آره چی بوده ؟ چرا ؟ و ... که خودتون مفصل بګید ...
احتمالا در اینده این دوران و کنکور نقطه عطف زندگیم باشه فچون تو این زمان خیلی از تکلیف های ایندم مشخص میشه و کلا شکل میگیرم دیگه
چقدر منو میشناسین ؟ عدد نګین [nishkhand] توضیح بفرمایید ...
در حد خودم میشناسمتون دیگه ،همونقدر که اجازه دادید
به این اعتقاد دارین که زندګی سر تا پا پارادوکسه ؟
دقیقا ،همینه (سوال قشنگی بود )
از صحبت حول عقاید و بررسیشون لذت می برید ؟ اګه که بله با چه کسانی ؟
اره خیلی دوست دارم اینگونه مباحث رو ،با کسانی که قصد اینه فقط برتری نظر خودشون رو داشته باشن ،دوست ندارم بحث کنم ،اصولا بحث خوب بین دو نفر با پذیرش حقایق شکل میگیره
در زندګی تا به الآن از حرف زدن با چه کسی احساس خوبی دارید ؟
با چند نفر از دوستانم
در ارتباط با موضوع مورد علاقه تون چقدر حوصله ی بررسی و صحبت و ... دارید ؟
خیلی شوق میکنم ،قشنگ تو صدام معلوم میشه که دوست دارم هی صحبت کنمو براشون توضیح بدم
چه مواقعی حوصلتون سر میره ؟ یعنی دیګه حوصله ندارید ؟ (خودش پارادوکسیه که معنیش یکیه http://www.njavan.com/forum/images/s...20%2862%29.gif ، چو جور میشه که سر رفتن حوصله با حوصله نداشتن یه معنی رو میده ؟ [tafakor] )
وقتی بیکار باشم حوصلم سر میره ،وقتی سردرگم باشم حوصله ندارم اینا فرق داره ،من حوصله ام سر میره یعنی دوست دارم یکاری کنم ولی کاری نیست ،وقتی حوصله ندارم ،یعنی کار هست من نمیتونم انجام بدم
قدیمی ترین دوستتون کی هست ؟ (منظورم دوست واقعی نیست [khanderiz] صرف واژه ی دوست) و چرا هنوز باهش رابطه دارید ؟ اون با مرام بوده یا شما ؟ اصلاً شاید خودش دوست واقعیتون باشه؟ [nadanestan] خب چرا ؟ نقاط قوتشون چی هست ؟
تو سایت یکی از بچه ها هست فولی در کل یکی دوستام که نزدیک 14 سال میشه دوست هستیم ،کلا مثل داداش میمونیم و اینا رو براش تا حالا فکر نکردم ،ما علایق و خصوصیات نزدیک بهم زیادی داریم و خوب مشکلات همدیگه رو درک میکنیم
دوستاتون رو از صافی رد کردید ؟ اګه بله چند تا موندن ؟ (حرف خودتون بود اصلاً [nishkhand])
اره خیلی رد میکنم ،اصولا من یا دوستان طولانی مدت دارم یا دوستام سر یکسال دیگه کمرنگ میشه ،الان دوست فابریک 15 تا کلا دارم ،و بس هست برام،تو سایتم از بین 150 تا اد لیستم ،شاید 15 نفر باشن که دوست بشه گفت ،بقیه اشنا هستن
درس هایی که از سایت ګرفتید و به کار بستید در زندګیتون ؟؟
اره یکییش که همین امروز صبح بود،به همون اندازه که برات ارزش قائلا براشون ارزش قائل باشم ،وگرنه خودمو کوچیک میکنم ،و اضافه کاری ممنوع. یکی دیگه زیاد به شناخت خودم از افراد اعتماد نکنم و یه سری چیز دیگه ولی کلا تو این سایت که اومدم تو دوستام خیلی سخت گیر تر شدم
بهترین توصیه ای که پدرتون به شما کردن و همیشه در خاطر دارید ؟ توصیه مادرتون چطور ؟ و خواهرتون ؟ و برادرتون ؟همیشه سعی کن بیشتر از همه به خودت تکیه کنی ،مامانم ،همیشه سعی کن اگه کاری از دستت برمیاد انجام بدی ،خواهرم،حواست به انتخابات باشه ،داداشمم که کلا همیشه میگه برای چیزی که میخوای بهش برسی ،از همه چیز بگذر تا به اون برسی
یک خاطره از خودتون و مادر بزرګ محترمتون ؟
اخی ،کلا سوالاتون رو باحال پرسیدید،ممنونم ازتون
خیلی خاطره دارم کدومو بگم
یادش بخیر مامان بزرگم دستپختش بیست بود ،یعنی بهترین دستپختی بوده که تا الان خوردم خدابیامرزدش،بعد من سالاداشم خیلی دوست داشتم فوفتی میرفتیم پیشش برای ناهار یه ظرف سالاد میورد سر سفره ،بعد چون سسشون خیلی خوب بود ،همه سالاد خورده میشد ،بعد من خب کلا تقص بودم ،میرفت از تو اشپز خونه یه ظرف با سس زیاد برای من میورد ،اقا من یعنی حس شاهی بهم دست میداد[nishkhand]
چه درسی از ایشون ګرفتید ؟
خوب بودن همیشه میمونه
جملاتی که آویزه ی ګوشتون هست با نام شخص (یا نسبتشون) بفرمایید
گفتم بالا یکسریش رو ،من بیشتر تو ذهن نمیسپارم که کی گفته یا دقیق چی گفته ،بیشتر نکته اش رو میزارم تو ذهنم برای بعدا
یکی از ماندګارترین توصیه های در طول زندګیتون رو برا ما بنویسید لطفاً ...
پدر بزرگم همیشه میگن ،میگن خدا رو شکر تو پدر و مادرت سالم هستن و ادم های زیادی هستن دو و اطرافت ولی هیچوقت انتظار از کسی نداشته باش و همیشه سعی کن طوری زندگی کنی که به کسی نیازمند نباشی ،همین رو من خیلی تو زندگیم سعی میکنم راعایت کنم ،و هر وقت بتونم یه قسمتی از زندگیم رو مستقل میکنم و سعی میکنم از پس کار و زندگی خودم بربیام ،چون اینده چیزی روش ننوشته
زیباترین صحنه ای که دیدید چی بوده ؟ کجا بوده ؟
سر قضیه ایی بیمارستان بودم ،و اون موقع یه خدابیامرزی ،ضربه مغزی شده بود و خانواده اش تصمیم گرفتن اعضا رو اهدا کنن ،این خیلی زیبا بود
تأمل برانګیز ترین صحنه ای رؤیت شده توسط شما ؟
مستقیم و هم از تلویزیون و مدیا ،کشته شدن مردمی که بی گناه و برای حقشون کشته میشن ،این خیلی بده ،و واقعا فکرمو مشغول میکنه ،ادم چقدر پست میتونه باشه
فکر می کنین قشنګ ترین سخنی که ګفتید چی بوده و به چه شخصی بوده ؟[sootzadan]
نمیدونم
شاید اینو باشه ،همیشه برای کسایی ناراحت شو که بعدا برای این ناراحتی پشیمون نشی و خودتو سرزنش نکنی،به یکی از دوستان
تأثیر ګذارترین صحبتتون چطور ؟ چرا ؟ نقطه ی قوتش چی بوده ؟
نمیدونم اینو باید دیگران بگن که تاثیر گرفتن ،نه من
شعری که خیلی قبولش دارین ؟
http://uc-njavan.ir/images/3d80eb75dbx61onpfrm8.jpg
ضرب المثلی که خیلی تا حال کاربردش رو دیدین و لمسش کردین ؟
دقت نکردم تا الان بهش ،ولی به قولی تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیز ها
از چه چیزایی بدتون میاد ؟
اصولا از فاکتور های بد مثل دورویی و ظلم و دروغ و دور زدن و کشتن و ...،ولی از اینکه احمق ببینن منو عصبی میشم
به چه چیزایی اعتقاد داشتین که بعد یه برحه اعتقادتون معکوس شده یا از بین رفته ؟ و چرا ؟
من یه زمانی معتقد بودم،طرف در هر شرایطی باید در کشورش بمونه ولی الان یه چند سالی میشه نظرم معکوس شده فچرا ؟چون شرایط طوری شده که تباهی بیشتر نتیجه میشه و الان زمان تغییر نیست و پس بهتره الکی خودمون رو به سر تیز تباهی نرسونیم
تخیلی بودین ؟ هستین ؟ چه جوریایین با خودتون در زندګی ؟
تخیلی نه ولی رویا دارم ولی برای اینده ،در واقع هدف گذاری رو تو رویاهام میکنم ولی در مورد شرایط حال واقع گرا هستم
وقتی فیلم می بینین که خیلی خوشتون میاد ازش در شما تأثیر داره همی ؟ تأثیر طولانی یا موقت (جو ګیر شدګی [nishkhand])؟
من چون اصولا یه سبک های خاصی و موضوعات خاصی فیلم میبینم ،برا ی همین جو زدگی شاملم نمیشه ،و اصولا بیشتر اگه چیزی پیدا کنم ،همیشه تو ذهنم میمونه(البته نه دقیق ،کلیت نکته)
چه فیلمایی در شما تأثیر ګذاشته ؟ کدوم فیلما رو خیلی دوست داشتین ؟
گفتم علی سنتوری و پل چوبی و سوپر استار و بیدمجنون و یه سری فیلم دیگه اینا رو دوست داشتم وتاثیر گذار هم بودن ،البته من بیشتر فیلم خارجی میبینم و متاسفانه اسامی خوب یادم نمیمونه(حافظه ام رو مسخره میکنی)[nishkhand]
فیلم طنز دوست دارین ؟ چرا مثلاً ؟ با نمکن ؟ مثلاً طنز ایرانی ؟؟؟ خارجکی ؟؟؟ طنز ؟؟؟ داریم آیا ؟ مردم ؟ (پرسش نامه هدایت شده [nishkhand])
طنز که سلطانش مهران مدیری و زضا عطاران هستن(کارهاشون اکثرا مخصوصا مهران مدیری) ،بقیه لودگی هست.ولی کمدی اگه منظور باشه ،کمدی خارجی رو بیشتر دوست دارم
زیباترین داستانی که تا کنون خوندید ؟ آموزنده ترین داستانی که تا به حال خوندید ؟ (چکیدشو لطف کنید[golrooz])
ما به هم محتاجیم ، هیچ شمعی با روشن کردن شمع دیګر خاموش نمی شود! (جیمز کلر)
در نور کم غروب ، زن سالخورده ای را دید که کنار جاده ، درمانده و منتظر است. در آن نور کم متوجه شد که او نیاز به کمک دارد. جلوی مرسدس بنز زن ایستاد. مرد از اتومبیلش پیاده شد. در یک ساعت ګذشته هیچ کس توقف نکرده بود تا کمکش کند. زن با خود ګفت مبادا این مرد بخواهد به من صدمه ای بزند؟ ظاهرش که بی خطر نبود ، فقیر و ګرسنه هم به نظر می رسد. مرد ، زن را که بیرون از ماشینش در سرما ایستاده بود دید و متوجه آثار ترس در او شد.
ګفت : «خانم من آمده ام تا به شما کمک کنم. بهتر است شما بروید داخل اتومبیل که ګرم تر است. ضمناً اسم من برایان آندرسون است.»
فقط لاستیک اتومبیلش پنچر شده بود ، اما همین هم برای یک زن سالخورده مصیبت محسوب می شد. برایان در مدت کوتاهی لاستیک را عوض کرد. زن ګفت اهل سنت لوییس است و عبوری از آنجا می ګذشته است. تشکر زبانی برای کمک آن مرد کافی نبود. از او پرسید چه مبلغی به او بپردازد؟ هز مبلغی می ګفت می پرداخت ، چون اګر او کمکش نمی کرد ، هر اتفاقی ممکن بود بیفتد. برایان معمولاً برای دستمزدش تأمل نمی کرد ، اما این بار برای مزد کار نکرده بود ، برای کمک به یک نیازمند کار کرده بود و البته در ګذشته افراد زیادی هم به او کمک کرده بودند.
او به خانم ګفت که اګر واقعاً می خواهد مزد او را بدهد ، دفعه ی بعد که نیازمندی را دیدید به او کمک کنید و افزود : آن وقت از من هم یادی کنید ... خانم سوار اتومبیلش شد و رفت. چند کیلومتر جلوتر ، خانم کافه ای دید و وارد آن شد تا چیزی بخورد. پیش خدمت زن پیش آمد و حوله ی تمیزی آورد تا موهایش را خشک کند. پیش خدمت لبخند شیرینی داشت. لبخندی که صبح تا شب سر پا بودن هم نتوانسته بود محوش کند. آن خانم دید که پیش خدمت باید هشت ماهه حامله باشد ، با این حال نګذاشته بود که فشار و درد تغییری در رفتارش بدهد. در آن لحظه به یاد برایان افتاد. وقتی آن خانم غذایش را تمام کرد ، صورت حساب را با یک اسکناس صد دلاری پرداخت. پیش خدمت رفت تا بقیه ی پول را بیاورد.
وقتی برګشت ، آن خانم رفته بود.
پیش خدمت نفهمید آن خانم کجا رفت. بعد متوجه شد چیزی روی دستمال سفره نوشته شده است. با خواندن آن اشک از چشمانش جاری شد ؛ لازم نیست چیزی به من برګردانی ، من هم در چنین وضعی قرار داشتم. شخصی به من کمک کرد ، همان طور که من به تو کمک کردم. اګر واقعاً می خواهی دین خود را ادا کنی ، این کار را بکن. نګذار این زنجیره ی عشق همین جا به تو ختم شود. زیر دستمال چهار صد دلار دیګر هم بود. آن شب او به آن نوشته و پول فکر می کرد. ان خانم از کجا فهمید که او و شوهرش به پول نیاز دارند. بچه ماه آینده به دنیا می آمد و آن وقت وضع بدتر هم می شد. شوهرش هم خیلی نګران بود.
همان شب وقتی زن پیش خدمت از سر کار به خانه رفت. در حالی که به آن پول و یادداشت زن فکر می کرد ، به شوهرش ګفت : «دوستت دارم برایان! همه چیز داره درست می شه.»
بهترین کتابی که مطالعه کردید ؟ زیباترینش ؟ و کاربردی ترینش ؟
کلا تمام گزینه ها تاریخچه زمان
اهل روزنامه خوندن هستید ؟
اره تقریبا هر روز میخونم ،به جز مجلات و اینا
چه خلاقیت هایی داشتین تو زندګیتون ؟ اګه کمه همه رو بګین اګه نیست 7 مورد نام برید ، جذاباش رو هم توضیح بفرمایید http://www.njavan.com/forum/images/s...20%2836%29.gif
خلاقیات هایی که داشتم بیشتر تو برنامه نویسی و حل سوالات بوده
یکیش که مال دوم راهنمایی بود سر کلاس برنامه نویسی قرار بود یه برنامه برای حل معادلات انتگرالی با 2 متغیر رو بنویسیم ،خب من انتگرال بلد نبودم ولی بعد که بچه های دانگاهی بقلیم سوال رو داشت حل میکرد ،من یه رابطه بین جوابای اون پیدا کردم و برنامه رو با یه زرنگی تو چند خط نوشتم و استادمون خیلی خوشحال شد ،یادش بخیر میگفت اولین باره من یه کسی مثبت میدم
یه چندتا اثبات جدید برای یکسری رابطه ها کردم و برنامه دانلود منیجر رو کامل کردم ولی خب نشد که بشه و تو درسام غرق شد ،طرح چندتا برنامه دیگه هم داشتم ولی خب اینقدر این کنکور و درسای مدرسه تایم میگرفت وقت نشد ،برنامه اداره صفحات اجتماعی و مسنجر ها و ...
شکلک دوست دارین از نوعی که من دوست دارم ؟ [nishkhand] مثل این : http://mojdeh.persiangig.com/sheklak...fid/2ANWW4.GIF و سایر اونایی که من دوست دارم [nishkhand] (سنجش سلیقه ی شما http://www.njavan.com/forum/images/s...20%2887%29.gif / مدیونین اګه دوست نداشته باشین[kootak])
شکلک دوست دارم دیگران بزارن ولی خودم زیاد نمیذارم ،اره این سفیدا خیلی باحاله یکسری دیگه شم برام گذاشتین تا حالا
موسیقی مورد علاقتون ؟ لینک بدین لطفاً می خوام ګوش کنم http://www.njavan.com/forum/images/s...20%2815%29.gif
من یا خوابم یا موسیقی گوش میدم ،برای همین پلی لیستم زیاده ولی اخرین اهنگی که دوست داشتم این بود
http://dl.behmusic263.com/music/1393/tir/Irani/Mohammadreza%20Hedayati%20-%20Kashki%20Zemestoon%20Naboodam%5B128%5D.mp3
چه هنرهایی رو بلدین و چه هنرهایی رو دوست دارین یاد بګیرین و چه هنرهایی کلاً دوست دارین ؟
موسیقی رو دوست دارم ،ولی بیشتر دوست دارم گوش کنم ولی نقاشی و عکاسی هم دوست دارم و عکاسی رو میخوام یاد بگیرم
نظرتون راجع به پرواز ؟ هر پروازی ، خیالی یا واقعی ، پرواز پرنده یا پروانه یا ماهی و کلاً غیره ...http://www.njavan.com/forum/images/s...20%2814%29.gif
لذت داره پرواز ،بی وزنی ،اینقدر باحاله من از بچگی یه خواب رو زیاد میبینم ،این که روی هوا معلقم و روی هوا راه میرم قشنگ از بچگی تا همین چند شب پیش هر چند وقت یه بار این خواب رو میبینم
چند عکس مفهومی مورد علاقتون ؟ در معرض نمایش بګذارید لطفاً ...
http://uc-njavan.ir/images/o1odmm5649994bbpdlg.jpg
http://uc-njavan.ir/images/qcm7142ikiv6l59j0hqs.jpg
قشنګ ترین عکسی که خودتون ګرفتین ؟ مفهومی ترینش ؟ قابل رؤیت کنین لطفاً ... [sootzadan]
گفتم من زیاد عکس نمیگیرم و چون این سیستم رو تازه دست گرفتم عسک زیادی ندارم ولی در کل عکس زیاد نمیگیرم
یه شعر بخونین ضبط کنین ، آپلود کنین ، لینکشو بذارین اینجا ! ما بشنویم لطفاً ... [shademan]
چشم انشالله فردا صبح [nadidan]
قدیمی ترین نقاشی ای که دارین و دست خطتون رو بفرستین همینجا ، تو پست پاسخاتون http://www.njavan.com/forum/images/s...0%28101%29.gif
ندارم هیچی نقاشی،همرو دور انداختم ،دست خطم انشالله فردا با اون فایل صوتی براتون میزارم
محبوب ترین اثر هنریتون (هر چی) از دید خانواده ، مردم و خودتون (جداګانه) در معرض دید بګذارید لطفاً ...
بی رنگ و سردیه غذا هم می تونید بپزید عکسشو بذارید ، چنانچه عکس آماده دارید خودتون راحت ترید به تبع
غذا رو دیگه شرمندم ،نمیتونم کاری کنم[nishkhand]
دیګه ؟!
.
.
.
تا به حال شکار رفتین ؟ شکار چی ؟ حیوون ؟ آدمیزاد ؟ http://www.njavan.com/forum/images/s...%20%289%29.gif شکار خصلت های نیک مثلاً ؟ بدی ؟ هر چی ، فقط چی ؟ چرا ؟ کِی ؟ با کی ؟
نه تا حالا شکار نرفتم ،خصلت بد اینا رو هم شکار نمیکنم ،کلا با زبون خوش اوکی میکنیم قضیه رو ولی نه واقعا شکار نرفتم
یکی از جالب ترین جاهایی که رفتین ؟ خودتون توضیح بدین جزئی نپرسم ... http://www.njavan.com/forum/images/s...20%2861%29.gif
یه دشت گل افتابگردان که مال یکی از این شرکتای روغن بود انگاری ،بعد خیلی قشنگ بود و جالب ولی من کلا از زنبور خوشم نمیاد و اونجاهم دوستان عزیز زنبود زیاد بودن ولی خیلی برام جالب بود کلا ،کلا همه دسته جمعی خیره شدن بودن به خورشید انگار داره درس میده
درسی که از جریان دو ماه سفر بدون برګشت به ګذشته ګرفتید ؟
نمیدونم منظورتون چی هست ،نشنیدم در موردش[khejalat]
این قسمت رو خوب وقت بذارین http://www.njavan.com/forum/images/s...%20%281%29.gif :
نظرتون کلاً راجع به من ؟
کلا شخصیت جالبی دارید
خصلتام چیا هستن ؟
دختر با انگیزه ،پرسشگر ،با سلیقه ،با حوصله در بعضی مواقع بی حوصله ،بدون استرس
یک توصیه شخصاً به من ؟!! [cheshmak]
وقت بیشتری برای هدفاتون بزارید و از حاشیه های رخ داده دور باشید
و همه جوره بګید هر چه در توانتون http://www.njavan.com/forum/images/s...%20%288%29.gif هست [nishkhand] (جهت توان سنجی شما [shademan][shademani2])
[nishkhand]گفتم مثل چی ؟مثل چی؟
نظریه ګفتین تا حالا ؟ چیا بودن ؟
نه نظریه نداشتم و نگفتم
فرضیه چطور ؟ رد شدن یا معلقن ؟ عنوانشون کنید لطفاً ...
من اول راهنمایی که بودم خب همه میگفتن جهان بی نهایت بزرگه و اینا ،بعد من برای یکی از دوستام میگفتم بی نهایت معنی نداره در این مورد و تو در نهایت دوباره برمگیردی به نقطه شروع یا نقطه ایی در همون حدود ،بعدا بزرگ شدم دیدم اینو ثابت کردن[nishkhand]
یه جز این بقیه در حد تفنن ذهنی هست و برای جلوگیری از خنده دیگران اشاره نمیکنم[nadidan]
چرا مردم اهل تحقیق و پژوهش نیستن ؟ یا کمن ؟ یا تنبلن ؟ چرا ؟
اصولا چون الان مدرم دنبال کار سود اور و نون دار به اصطلاح هستن ،تو ایرانم که کلا بها نداره،برایهمین مردم بیکاری رو به پژوهش ترجیح میدن ،حداقل خسته نمیشن[nishkhand]
چرا دانشجو ها پایان نامه های اماده تحویل میدن ؟؟
نمیدونم ،شاید در خودشون نمیبینن بتونن از پس یه پایان نامه بربیان ،و این ضعف نظام اموزشی ما هست
چرا اساتید این اندازه سست هستن در نمره دادن ؟ چرا سختګیری در جامعه افول پیدا کرده در امر تحصیل ؟
دلایل متفاوت وجود داره ،یکیش و اصلی ترینش دیگه تعهد شلغی نداریم
چرا اساتید و معلم ها علم و اطلاعات کافی ندارن ؟ و ادعای زیادی هم دارن ؟
وای این سوال منم هست ،واقعا عذاب میداد منو تو دوران مدرسه
چرا خیلیا اشتباهاتشون رو قبول نمی کنن ؟
نمیدونم،شاید تو لفظ قبول نمیکنن ولی تو فکرشون مطمئننا میفهن مگر اینکه هر دو جواب مطمئن نباشه که اونوقت هیچکس قبول نمیکنه
کمبود های مردم چیا هستن ؟
تفریح ،در امد مالی ،اسایش ،رفاه ،زندگی ،ازادی از هر نوعش ،اندیشیدن
چرا انګیزه ی زندګی با یک دید عمومی در مردم جالب نیست ؟ یعنی کم به چشم می خوره ؟ کمه یا اینطور به نظر میاد ؟
نه خب انگیزه زندگی کمه ،وقتی فردی میبینه با تمام تلاشش زندگیش حتی یه ذره هم جاب جا نشده ،خب انگیزه رو به کاهش میزاره وقتی نابرابری ها بیداد میکنه تو جامعه انگیزه کاهش پیدا میکنه،وقتی اسایش فکری نباشه انگیزه کاهش میکنه
چرا اون طور که باید یاد نداریم در حال زندګی کنیم ؟
ناراضایتی از حال ،ادم رو خود به خود برای تسکین به زمان های دیگه میبره
این مسئولین چشونه که اینقدر به مسائل بی فرهنګی بی توجهن و اقدام به پایه سازی نمی کنن ؟
خب منفعت نداره براشون ،یا برعکس بی فرهنگی منفعت داره براشون ،در کل سیاست و نظام سیاسی همه چیز رو میبینه و به نفع خودش شکل میده ،حرص نخورید پس
چرا همه (شاید معدودی استثنا باشن) نفع طلبن ؟
نود و نه درصد ،یکی از دلایل عمده اش این هست که طرف در جای خودش نیست ،وقتی کسی لایق یه مکانی باشه وقتی کسی برای رسیدن به جایی راه رو اومده باشه دیگه اونموقع دنبال دزدیدن و اینا نیست
چرا رفت و آمدهای خانوادګی کم شده ؟؟
کمبود وقت و نبود حوصله ،طرف اینقدر خسته از زندیگ و سایر مسائل هست که توان حضور در جایی رو نداره
چرا وقتی انسان ها از هم دور میشن بعضیا روابطشون بدتر میشه و بعضیا بهترم میشه از قبل اګه دوباره هم رو ببینن ؟
خب بعضیا ارزش رو پیدا میکنن ،بعضی ها نه ،تون بعضیا که پیدا میکنن رو دریابید
چرا بعضی درک بحث صحیح و منطقی رو ندارن ؟
چون منطقشون زا خودشون نیست و بهشون دیکته شده یا اصلا فاقد منطق هستند
چرا بعضی مردم وقتی بحث می کنن حرف طرف رو یا متوجه نمیشن یا نمی خوان متوجه شن الکی ادامه میدن ؟
نمیدونم واقعا اینا سوالات منم هست بعضا
چرا ما هیچ وقت یاد نمیګیریم زندګی صحیح و منطقی رو ؟
چون توی زندگیمون اصولا دنبال فرصت های غیر منطقی هستیم ،زمانی به زندگی منطقی میشه رسید که یک دید درستی داشته باشیم ،دو ، منطق برای جامعه کل حاکم باشه
نظرتون راجع به صحبت جناب فامیل دور ؟
http://uc-njavan.ir/images/5xhrldglsixmjbe063mp.jpg
بله درسته دیگه ،چند صدتا پیامبر و اینا هم برای اوردن همون کتاب زندگی سعی کردن
میګم چرا آدما در این دنیا جوری آفریده شدن که باید یه جورایی تمام سیر اخلاقی رو طی کنن ؟ یعنی چی خب ؟
همونطور که ادم اختیار داره ،باید تو این سیر قرار بگیره تا بتونه این قدرت تفکر و اختیار رو محک بزنه ،اگه از قبل طی شده باشه ،که دیگه زندگی ما معنایی جز زندگی رباتی نداره
چرا انسان های معلول و ناتوان در این دنیا آفریده شدن ؟ از همه ی جنبه ها توضیح بدین لطفاً ...
اوووووم
دلایل زیادی میتونه داشته باشه بعضی مواقع برای نشون دادن پوینت های مثبت تو باید یکسری پوینت منفی بهت نشون بدن تا یادت بیاد و ازشون درست استفاده کنی
هر کسی یک رسالتی داره و برای انجام این رسالت به لوازمی احتیاج داره ،این لوازم رو مثل ابزار کار خدا در اختیار ما گذاشته ،شاید این عزیزان این لوازم رو باید میداشتن
اون معلولینی که توان عملاً هیچ کاری رو ندارن چی ؟ چرا ؟
بالا گفتم بر طبق رسالتش هست ،شاید رسالت اون یاداوری نعمتامون به ما باشه
چرا ؟؟؟ چرا ؟؟؟ چرا ؟؟؟ (به قول جیګرِ آقای مجری [nishkhand])
[khande]
(پارسال بعد عید از درس شیمی یه سؤالایی دراوردم همش چرا بود ، ایشون ګفتن (فقط سر جلسات دبیر کنکور حاضر میشدم [khanderiz]) مثل این سؤالای زمان انقلاب که فلانیا (اسم اون اشخاص رو من یادم نیست) در ارتباط با خدا و ... همش سؤالات چرایی می پرسیدن ، یه برګه پشت و رو پر (بیش از 40 تا سؤال) برا من اورده که نمیدونم جواباش چی میشه [khande] حالا این چراهای الآن پاسخ داره ولی sh_omomi74
خب خوبه که جواباشون دارید
الآن که فکر میکنم چقدر سؤال دارم من [sargije]
سربلند باشید در پناه الله sh_omomi20
ممنون ازت
تا همینجا 3 ساعت طول کشید جوابا من کمی جواب دیگران رو بدم ،بعدا دوباره جواب میدم
ببخشید[khejalat]
-
من خواستم بیام سوال بپرسم ولی دیدم نه جایی که من با مجید مقایسه بشم جای من نیست فردا میرم زیر 33 پل خودمو دفن میکنم
اون پیشنهاد هتل آسمان هم قشنگ بود
4شنبه مهمونی من به حساب مجید :))
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*FATIMA*
سلامی مجدد
سلام بانو
چرا تا سحر بیداری بعد میخوابی ؟!
[nishkhand][nadidan] خب داشتم جواب میدادم دیگه ولی اصولا شبای تابستون رو دوست دارم بیدار بمونم ،حال میده[nishkhand]
دکترا در این باره چی میگن ؟! [sootzadan]
میگن بده ،شب باید خوب بخوابید و هیچ چیز جبران خواب شب نمیشه
از کی ، چه موقع ، چرا ، به چه دلیل به رشته ای که می خوای قبول شی علاقمند شدی ؟![nishkhand]
پزشکی رو از بچگی دوست داشتم اونم قلب رو ،مال یه فیلم کره ایی بود به نام پزشکان ،طرف دکتر قلب بود ،از شخصیتش خوشم میومد ولی بعدا نظرم عوض ولی در اخر دوباره اومدم سر پزشکی
نظرت راجع به داشتن آکواریوم با ماهی گوشتخوار چیه ؟! [entezar2]
جالبه ،ولی کلا من دوست ندارم خودم داشته باشم،رسیدگی میخواد و گناه دارن اگه یه رو یادم بره
اگر با ماشینت داری میری پشت چراغ قرمز یکی از عقب بزنه بهت ، وقتی از ماشین پیاده شدی میری طرفش عکس العملت چیه ؟! ( البته دور از جونت ) [kootak]
اگه زیاد جدی نبود که پیاده نمیشم ولی اگه جدی بود ،پیاده میشم میگم بزن کنار فعلا تا بعد ببینیم چی پیش میاد ،اگه خیلی جدی بود ،پیاده نمیتونم بشم[nishkhand]
چه زمانی خیلیییییییییییییییییی عصبی می شی ؟! [tafakor]
وقتی یکی نمیفهمه منظورمو و هی یه چیز دیگه رو میگه
تا حالا سر مرغ و بز و ببعی و ... بریدی ؟! [soal]
نه اینکارو دیگه گذشته دورانش ،چیه اخه ،
همیشه دوست داشتی چی داشته باشی ؟! بهش رسیدی عایا ؟! [cheshmak]
یه زندگی کاملا مستقل و ا روم و رسیدن به یه جایگاه خوب علمی و از این چیزا ولی خب دارم تلاش میکنم بهش برسم
اگه شیطان بهت وقت ملاقات بده چی بهش میگی ؟! [esteress]
میگم بیکار بودی رفتی ادم رو گول زدی ،هم خودت و هم ما رو اس*ل کردی
چرا خدا به بعضیها زیاد میده به بعضیها کم به بعضی ها اصلاً نمیده ؟! [nadanestan]
والا خودش میگه من به بعضیا زیاد دادم تا به اونایی که کم دادم بدن و در واقع کنار هم باشن ولی خب مردم اینو یادشون میره
تا حالا به وجود خدا شک کردی ؟! [kootak]
نه ولی دوست دارم به طور جبری و کاملا بدون راه در رو به وجود خدا برسم ،الان کاملا معتقدم ،کتبم زیاد خوندم در این باره ولی خب درک عظمت واقعی خدا و نرسیدن دست ما و فکر و احاطه ما به یه نقطه و بیان اینکه تنها خدا میتونه اینکارو کرده باشه ،خیلی جالب باید باشه
تا حالا شده دلت بگیره چند روز تو خودت باشی کسی نتونه درکت کنه ؟! [negaran]
اره ،اصولا اهل درد ودل نیستم و بیشتر تو خودم میرم
تو ماهی ها چه ماهی رو بیشتر از همه دوست داری ؟! [labkhand]
قرمز از این پفیا[nishkhand]
نظرت دریاره حیوانات خانگی ؟
اگه کسی دوست داره خوبه ،من خودمم یه مدل سگ فرانسوی رو دوست دارم داشته باشم
دوست داری چه حیوونی رو به عنوان حیوون خانگی انتخاب کنی ؟! چرا ؟!
بالا گفتم
به این معتقدی که جای حیوانات در خانه نیست ؟!
نه اصولا ،ممکنه یکی دوست داشته باشه ،
چقدر به حقوق حیوانات پایبندی ؟!
بسیار معتقدم ،البته تا زمانی که اسیبی منو تهدید نکنه ،بعدش به چیز دیگه ایی معتقد میشم [nishkhand]
حست وقتی یه پرنده رو در قفس می بینی ؟!
جالب نیست ولی خب برای بعضی ها تو قفس موندن بهتره ،مثل قناری تو این دود شهرهای ما اگه ازادش کنی ،بنده خدا دارفانی رو وداع نگفته ،تموم میکنه
حست درباره حیوانات رو به نسل منقرض شده ؟!
حواسمون بیشتر باشه دیگه ،چون ایندگان هم ببینن اینا رو
چی میشه که یه حیوون منقرض میشه ؟!
خب خیلی بده ،زنجیره ی غذایی دستخوش تغییر میشه ،بد تر از اون،نسل های بعدی باید تو موزه اونا رو ببینن
نظرت درباره گروه حمایت از حیوانات خیابانی ؟!
بد نیست ،نباید بکشون این حیوانات رو ،ولی خب بعضی مواقع تعداد این حیوانات مثل گربه زیاد میشه و این جلوه خوبی نداره ،بهتره کنترل کنند با عوامل متفاوت
از چه جور آدمایی بدت میاد ؟!
اگه طرف ادم باشه که ازش خوشم میاد ،حتما مشکل جای دیگه هست[cheshmak]
تو زندگیت جای چی خالیه ؟!
الان جای یکمی شور و حال خیلی خالیه یکمی اینروزا دارم راکد میشم
تکه کلامت چیه ؟!
یدونه باشی ،عزیزم ،خداییش
میبخشی یا انتقام می گیری ؟!
بستگی داره تا بشه میبخشم
به نظرت آدمی که تو هر شرایط اهل سازش و مصالحه هست قابل اعتماده ؟! حاضری با چنین آدمی زندگی کنی ؟!
نه ،خوب نیست ،اینطوری یکمی جا برای سو استفاده باز میشه
نظرت درباره رژیم غذایی به مدت یکسال اونم با آب سبزی چیه ؟!
افتضاحه[nadidan]
تا به حال جک و جونور نجات دادی ؟!
نه نجات ندادم ،یه گربه یه برا پاش شکسته بود ،رفته بود زیر ماشین (نا کامل زیرش)بردمش دامپزشکی
ممنون ازت
خیلی لطف میکنی[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*FATIMA*
اگه شرایط رفتن به یه کشور اروپایی خوب مهیا باشه میرید یا حاظرید بمونید توی وطنتون؟
میرم به احتمال زیاد ،البته شرایط درسخوندن هم مهیا کنند ممنون میشم[nishkhand]
برنامه های تلویزیون ایران رو چقدر اموزنده و مفید میدونید؟ اصلا تلویزیون ایران رو دنبال میکنید؟
کلا زیاد تلویزیون دنبال نمیکنم فاگه دنبال کنم اصولا شبکه های ماهواره ایی هست،ولی بعضی برنامه ها مثل این جشن رمضان شبکه تهران امسال خیلی خوب بود و طرح جالبی داشتن
به نگاه کردن خود تو اینه وسواس دارین ؟
نه زیاد
خودتون رو از نظر ظاهری چه جور ادمی میدونین؟
والا من ظاهرم و لباس پوشیدنم بیشتر طوری هست که راحت باشم و خودم دوست داشته باشم ،بد نیستم[sootzadan]
از نظر باطنی چه طور ؟
نمیدونم امیدوارم خوب باشم
بارزترین خصوصیت اخلاقی شما ؟
دیگران باید بگن در موردم ،فکر کنم اگه بپرسید از خانواده بگن غرور و مهربون ،ولی نمیدونم خودتون بگید لطفا؟
به نظر شما خطر سرطانزایی در یه فرد که در معرض نور قرار میگیره بیشتره یا کسی که رادیوگرافی انجام میده ؟
بستگی به شرایط داره ولی در کل فکر کنم رادیو گرافی ممکنه خطرات بیشتری داشته باشه ولی بازم مقایسه اینطوری صحیح نیست
میدونین چرا دیابت باعث زخم پا میشود ؟
دیابت هم خونرسانی و هم اعصاب پا رو دچار درگیری میکنه و موجب میشه زخم ها دیر خوب بشن و طرف بعضا متوجه زخم شدن پاهاش نشه
چه کار خاصی میشه کرد که کسی نمیکنه؟
مراقب خودشون باشن ،خیلی ها اینکارو نمیکنن در واقع هیچکدوممون نمیکنیم
بلاخره قرمز نماد شمره یا عشق ؟!
مورچه چیه که کله پاچه داشته باشه ،شمر ؟؟نماد داره ؟؟
نماد عشقه شما خیالت جمع
دچار مساله که ای بهش "بختک" گفته میشه شدی؟
وای مثل بختک میوفته روی ذهنت ،روانت رو نابود میکنه
از موضوعات متافیزیکی (روح و جن و فال و تله پاتی و هیپنوتیزم و ... ) کدومیکی برات جذابتره؟ و برای اطرافیانت اتفاقی در اینطور حیطه ها افتاده؟ (تعریف کن)
از متفیزیک بیشتر جهان های موازی و متعدد رو بیشتر دوست دارم ،ولی از اینا که گفتی تله پاتی برام جالبه ،والا بود میگفتن یه بنده خدایی رو تو فامیل های بسیار دور جن گرفته ،بعد بنده خدا رو به هر چی بود بستن ولی بازم فوت کرد،چون خیلی دور بود دقیق مطلب رو نمیدونم
اگه کسی باعث این بوده
که نگاهتون به دین یا حتی زندگی عوض بشه،اون شخص کی بوده وچه جوری باعث تحول شما
شده؟
میدونی خیلی ها بودن و خیلی هم باعث تنظیم درست جهت گیری های من شدن ،بیشتر افرادی بودن که در دین خیلی ادعا داشتن و خودشون رو 20 نه 19.5 میدونستن
شب میام باز [sootzadan]
ممنون
اخ اخ الان اومدی
ایشالله اونا رو هم جواب میدم
شاد باشی[golrooz]
-
[golrooz] با سلام ... [golrooz]
دوستان لطفا بیشتر از 30 تا سوال تو هر پست نپرسین .
[nishkhand] ممنون و ادامه آتیش بازی .[nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*FATIMA*
دروغ مصلحتی چیه؟؟
دروغ مصلحتی ،مصلحتیست برای توجیح دروغ[nishkhand]
چرا درس خوندن انقد کسل کننده و خواب آوره؟
[khande] وای عربی که دیگه داغونه فنمیدونم شاید حسش نیست
بهترین دوست چه ویژگی ای داره؟؟تا حالا بوده کسی که بتونین بهش بگین "بهترین دوست"؟
بهترین دوست کسی هست که زمانی که میتونه باشه پیشت ،کسی باشه که ارزش زیادی برای دوستی قائل باشه ،وقتی ناراحتی ناراحت باشه ،رفیق باشه تو رابطه بهتر پیدا میکنید
کلا من چند وقتی هست تو سیستم دوستیم باگ پیدا شده ،باید ترمیم کنم ،تا بتونم بهتر نظر بدم
اگه بگن بزرگترین درسی که از زندگی گرفتی و بخواین به بقیه هم بگین چیه؟
همیشه لایق چیزی هستید که در در حد مقداری که اون چیز لایقش هست براش تلاش کنید
یه خاطره از خنده دار ترین کاری که انجام دادین بگین؟
یادم نمیاد هیچی ،ولی اینم خنده دار بود ،یه بار سر کلاس ریاضی موس بلوتوثی بردم و زدم به سیستم،بعدش که معلم ریاضیمون اومد بنویسه رو تخته (هوشمند بود ) هی من موس رو تکون میدادم ،بعد میگفت نچ این دوباره خراب شد،رفتیم مسئول ای تی رو اوردیم تو ااین حین من یو اس بی رو در اوردم (چون خودم همیشه وقتی مشکلی پیش میومد میرفتم درست میکردم)بعد اومد گفت اینکه درسته ،ته رفت من دوباره گذاشتم و خط خطی میکردیم ،اخر کلاس رو عوض کردن ،تا رسیدگی بشه[sootzadan]
حقیقت رو دوست دارین یا واقعیت؟چرا؟
ه ردوتا رو ولی بیشتر واقعیت ،به نظرم واقعیت از حقیقت کامل تره
اجبار و آزادی رو چطور معنی می کنی ؟!
اجبار درش اختیار معنی نداره و ازدی به معنای اختیار است
اولین چیزی که تو کوله پشتی زندگیت میزاری چیه؟
تجربیات تا الانم رو حتما بر میدارم ولی یکسری خاطرات رو میزارم
به نظرشمابازندگی بایدساخت یازندگی روبایدساخت؟
زندگی رو باید ساخت
اگر می تونستی اهالی کره زمین را از شرِ یک چیز خلاص کنی ،اون چی بود؟
از شر مرز بندی ها
.بزرگ ترین گناه از نگاه شما چیه؟
خیانت در همه وجهش چه خیانت به خودت چه به مردمی که بر اونا حاکمی
کجا به آرامش می رسین ؟ دریا جنگل ،کویر یا ؟؟
دریا
چه هوايي رو بيشتر دوست دارید ؟بارونی ،برفی،آفتابی،ابری ؟
بارونی
تستی گذاشتم راحتتر جواب بدید
مرسی[nishkhand]
ضرورى ترين وسيله براى رفتن به "مسافرت" ؟؟؟
کوله پشتی
با این جمله موافقید؟ در زندگی به کسی اعتماد کن که بهش ایمان داری ، نه احساس ... !!!
کاملا درسته
با آدمای بدقول چیکار میکنی؟!!!!
قطع رابطه
روزهاي ماه رمضان را چه رنگي مي بينيد؟؟؟!!! آبی ،سبزقرمز،زرد
ابی
به نظر شما افکار ما تحت تاثیر شرایط زندگی ما هست یا شرایط زندگی ما تحت تاثیر افکارما؟
هر دوتا تا جایی زندگی و شرایطش افار ما رو شکل میدن و بعد از اون این افکار هستند که سوار کار میشن
معنی اینکه میگن تو با خدا باش خدا باهاته چیه؟
یعنی تو تو قلبت با خدا باش ،خدا مطمئنن هست ،تنها ما باید اون اطمینان بهش رو پیدا کنیم
دوست داری برات چه دعایی کنن؟
موفق و سلامت باشم
آیا دست گیری خداوند رو دیدی تو زندگیت ؟
از دیگران اره چون واضح تره ،از خودم هم حتما بوده ولی دقت نداشتم
دوست داری نقش بازی کنی ؟
نه
فاصله خوب بودن وبد بودن چیه ؟
فاصله ایی ندارن ،تازه همپوشانی هم دارن
تاحالا شده کمک کنی بی منت ؟
کلا منت نمیذارم
راسته که میگن زنهاحسودند؟
شما چی فکر میکنی؟؟[sootzadan]
راسته که میگن مردها سروته یه کرباسن؟
اگه مرد باشن اره
چراساه پوشیدن توعروسی عیب نیست اماسفید پوشیدن توعزاعیبه؟
کلا من هنوز نمیدونم چرا سیاه باید بپوشی ولی خب رسمه دیگه
چرا اول هر چیزی باآخرش فرق داره حتی....؟
اخه اگه یکسان بودن که دیگه بهشون نمیگفتن اول و اخر ،حتما فرقی هست
ممنون ازتون[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
setayesh7777
سلام باز هم من[nishkhand]
خوبی؟؟؟خوشی؟؟
سلااام
شکر تو خوبی؟؟
عالی
هر چی فکر میکنم میبینم نباید بیکار بمونی[nishkhand]این نتیجه ی اعلام موافقتت برای نشستن من رو صندلیه
باشه چرا که نه ،بپرسید منم جواب میدم[sootzadan]
امیدوارم سوالای زهرا بهت ساخته باشه[khande][khande]
خیلی سوالات خوبی بود ،مخصوصا توش علایق منم بود ،ولی کاش چندت پست بود
سوالای خودم حالا:
بفرمائید
ضرب المثل هایی بگو که توش این کلمات باشه:
مار: مار از پونه بدش میومد در خونه اش سبز میشد
دیگ: دیگ به دیگ میگه روت سیاه
آسیا: اسیا به نوبت
ترکستان: این ره که میروی به ترکستان است
طلا: حبف طلا که خرج مطلا کند کسی
ناخن: کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من
سگ: نمیدونم
خر: خر رو میبرن پا بار نه بار و پا خر
فردا: چو فردا شود فکر فردا کنیم
مرغ: مرغ همسایه غازه
شتر:
گربه: در دیزی بازه حیا گربه کجاست
چراغ: چراغی که بخانه رواست به مسجد حرام است
ماه: ماه نشینی ،ماه شوی ،با دیگ نشینی ،سیاه شوی
خربزه: هر کی خربزه میخوره با لرزش میشینه
عنکبوت: نمیدونم والا
زمستان: اونموقع که ... تابستونت بود،فکر زمستونت نبود
غاز: مرغ همسایه غازه
حیا: در دیزی بازه حیا گربه کجاست
بید: مثل بید میلرزه
کاه: از کوه کاه ساختن
کاسه: کاسه چه کنم چه کنم دستش گرفته
حکمت: نمیدونم
هندوستان: فیلش یاد هندستون کرده
خشخاش: مته به خشخاش زدن
ملخک: یکبار جستی ملخک ،دوبار جستی ملخک ،اخر تو دستی ملخک
دروازه: دم دروازه میدن عدس پلو [khande]
اصلا الان کجای دنیا قرار داریم؟؟؟چرا به اینجا رسیدیم؟؟؟
الان وسطاش هستیم ،چرا اینجا رسیدیدم چون خودمون اینطوری خواستیم ،و باید سعی کنیم در اینده اشتباه الان رو تکرار نکنیم
اصلا از دنیا چی میخوایم؟؟؟[tafakor][tafakor]
اصولا هر چی که بشه برداشت رو میخوایم
به نظرت دنیا بی وفا شده یا آدماش؟؟؟ البته دنیا که بی وفا هست ولی خب من حس میکنم بی وفاییش بیشتر شده
دنیا که اره بی وفاست اره،ولی خب بی وفایی هم مد شده تو بین ما
یاذته چطور آشنا شدیم با هم؟؟؟[sootzadan]
یادم نمیاد الان ،بگو حتما چجوری اشنا شدیم ،ممنون
من هنوز یادم نرفته بهت قول دادم داستان کم آوردن انیشتین در مقابل دکتر حسابی رو باید بهت بدما.هر چی گشتم پیدا نشد[negaran]
آخ آخ یه چیزایی اومد یادم ،انیشتین کم نیورده ،بیار بعدا با هم بحث کنیم
یجا خوندم انیشتین فقط نظریه میداده خودش اثبات نمیکرده.درسته به نظرت؟؟؟
نگاه کن یه نظریه چطوری میشه نظریه ،تو فیزیک ما خیلی از نظریه ها به صورت تئوری اثبات شدن ،و اون اتباتی که ما میشنویم بیشتر اثبات دیداری و تجربی هست ،مثل بوزون هیگز ،هیگز از لحاظ تئوری وجودش رو اثبات کرده وبد ولی تو سرن اثبات تجربی کردن یا منحرف شدن نور که توسط انیشتین گفته شده بود ،انیشتین با توجه به خمیدگی فضا زمان توجیه کرده بود و اثبات تئوری داشت که بعدا اون محثثا تو خورشید گرفتی تونستند اثباتش کنند
کم پرسیدم ولی بازم میام
مرسی ازت ستایش
مرسییییییییییییییییی که وقت میزاری
وظیفه است دیگه
آهاااااان داشت یادم میرفتا
نظرت چیه زهرا بشینه رو صندلی داغ؟؟؟یا حتی فاطیما؟؟[nishkhand]
هر دو خوبه ،نظرت راجع به خودت چیه؟؟ [sootzadan]
خوش باشی [golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
رضوس
من خواستم بیام سوال بپرسم ولی دیدم نه جایی که من با مجید مقایسه بشم جای من نیست فردا میرم زیر 33 پل خودمو دفن میکنم
به قول سپاه پاسداران اگر تو خودتو زیر 33 پل چال کنی ما نمی تونیم یه گردان زرهی برای جلوگیری از نبش قبرت اونجا بزاریم[khande]
عجب آدمی هستی ! مهمونی تو ، یعنی به چه مناسبت و با چه افرادی حضور پیدا میکنی ؟ میخوام ببینم اگر تلفات زیاد نیست هتل آسمان رو بفرستیم هوا ![nishkhand]
-
سـلـاملکم!
حال شما؟
حال صندلی؟
حال شما و صندلی رو هم؟
1.چرا وقتی سیب تو سر نیوتن خورد تعجب کرد؟
2.واسه اینده پس انداز دارید؟
3.دوست دارید کار شناسی رو ملی بخونید یا آزاد؟
4.دوست داشتید چیکاره بودید؟
5.چی رو هرگز حاضر نیستید تو زندگیتون با کسی تقسیم کنید؟
6.دوست دارید مهمون داری كنید یا مهمونی برید؟
6.زیبا ترین و به یاد ماندنی ترین نصحیتی که شنیدید چی بوده؟
7.خوشحال می شید بگم من الان دیگه نمی تونم سوال بپرسم!!؟
8.حستون الان كه روی صندلی هستی چیه؟
9.بیشترازکی کتک خوردید[nishkhand]؟
10.جمله ای که وقتی می رید جلوی آینه و خودتونو می بینید و به خودتون می گید چیه ؟
11.معدل سال اول دبستانتون ؟
12.اسم معلم اول ابتدائیتون چی بوده ؟
13.از درس های دوران دبستان کدومها رو یادتونه؟
.14.دلتون میخواد روی صندلی داغ بعدی کی بشینه که بتونید به حسابش برسید؟
15.چه گلی رو دوست دارید؟
16.سالاد، ماست، ترشی؟
17.آخرین چیزی كه خریدید چی بوده؟
18.وقتی مهمون دارید خیلی ریلکس و آرومید یا همش نگرانید که خوب برگزار بشه؟
19.تو خونه تون گل و گیاه داری؟
20.یه آهنگ که شمارو رو یاد بچگیتون میندازه؟
21.sr مخفف سرتیپه؟
22.خواهر و برادرتون با ترتیب نام ببرید[nishkhand]؟
23.تالـار بیماری ها رو دوست دارید؟
24.قد و وزنتون؟
25.ورزش/ساز/خوراکی/رنگ مورد علاقتون؟
26.شهر بزرگ و پر امکانات یا روستای خوش آب و هوا؟
27.می نوازید؟چه سازی؟
28.شیرینی یا ترشی یا تندی یا تلخی؟
29.اگه قرار بود کشوری جز ایران رو برای زندگی انتخاب کنید کدوم کشور بود؟برای مسافرتم جداگونه بگید؟
30.یه بیوگرافی از خودتون؟
دیگه نمی پرسم چون سقفش 30تاست.[nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Majid_GC
به قول سپاه پاسداران اگر تو خودتو زیر 33 پل چال کنی ما نمی تونیم یه گردان زرهی برای جلوگیری از نبش قبرت اونجا بزاریم[khande]
عجب آدمی هستی ! مهمونی تو ، یعنی به چه مناسبت و با چه افرادی حضور پیدا میکنی ؟ میخوام ببینم اگر تلفات زیاد نیست هتل آسمان رو بفرستیم هوا ![nishkhand]
اجااااااااااااااااازه نمیدم داداشمو اذیت کنیدا[hoshdar]داداش امیر با شما هم هستمااااااااا[sootzadan]
من فقط میتونم حرصش بدم[nishkhand]
برای اینکه اسپم حساب نشه ویرایش کردم سوال بپرسم
امیرعلی این پستو یادت رفته#29
چی فکر کردی؟؟من بزارم از زیر یه پست در بری[sootzadan]
علم بهتره یا ثروت؟چرا؟
اگه قرار باشه 3 تا آرزوت همین الان برآورده بشه ، آرزوهات چیه؟
در زندگی بیشتر از همه مدیون چه کسی هستی؟
آها راستی یه جا گفتی چطوره خودم بشینم.من کاملا تکذیب میکنم امکان نداره بشینم
اون انیشتین رو هم پیدا میکنم اگه قسمت شه[nadidan]
به نظرت تحصیل تو ایران فایده داره؟؟
به نظرت کانادا بهتره برای تحصیل یا آمریکا؟؟
خودت کدوم کشور رو برای تحصیل دوست داری بری؟؟
راستی شاید وقتی اینو جواب میدی دیگه عید شده باشه
عیدتم مبارک[nishkhand]
سلیناز هم دوست داشت باشه.آتیشت بزنه که نشد بیاد[sootzadan]
تا حالا با خدا معامله کردی؟؟نتیجش خوب بوده؟؟
به معجزه اعتقاد داری؟؟
تا حالا معجزه برات رخ داده؟؟اگه آره چی بوده؟؟
اینایی که دکترا براشون کاری نمیتونن کنند بعد یهو معجزه میشه خوب میشن به نظرت چجور آدمایین؟؟یعنی خدا خیلی دوسشون داه؟؟
به نظرت معجزه شامل آدمایی مثل منم میشه؟؟[negaran]
الان من خودم منتظر یه معجزه ام[nishkhand]برا همین انقدر از معجزه پرسیدم
قرار ملاقات سایتو که میای؟؟
از سوسک میترسی؟؟چندشه[sootzadan]
نظرت رو راجب به کلمه های زیر بیان کن!
فوتبال:
ورزش:
زندگی در غربت:
گریه:
خنده:
پدر:
مادر:
خواهر:
برادر:
پدر بزرگ:
مادر بزرگ:
عمه:
خاله:
دایی:
عمو:
پسر عمه:
پسر خاله:
پسر دایی:
پسر عمو:
دختر عمه:
دخترخاله:
دختر دایی:
دختر عمو:
محسن یگانه:
مرتضی پاشاهی:
ارمین تو ای اف ام:
بارسلونا:
رئال مادرید:
ال کلاسیکو:
پرسپولیس:
استقلال:
جکی چان:
آلن دلون:
جیمی کاراگر:
الکساندر دوما پسر:
کلن نورمن:
حسین پناهی:
تولستوری:
ضرب المثل بود در دروازه میدن عدس پلو[sootzadan]پرسپولیس تیمتو بردارو برم[khande]با عذر خواهی از سعید[nadidan]
مرسی که جواب میدی
مرسی که داغ میشی
راستی داغ بشه صندلیت تو هم بهمجایزه میدی؟؟[sootzadan]
-
سلام
ببخشید این سوالات برگرفته از انجمن دیگه ای هست که توش عضوم
به دلیل کمی وقت کپی شون می کنم
عذر میخوام اگه افعالشون دوم شخص استفاده شده
فکر می کنی شبیه کدوم یک تز وسایل رشته ات هستی .چرا؟
وقتی نگرانی ! روح از بدنت جدا میشه ؟
ارزشمند ترین هدیه ای که تو بالای 15 سال گرفتی ؟
اگه یه چیزی داشته باشی و بخوای تا آخر عمرت اونو حفظ کنی ،چیه؟
تحمل چند درجه دما رو داری؟ + و -
از هر ردیف ،اونی که تو شرایط مختلف ،در موقعیت حداکثر قرار داره رو گزینش کنید:
خورشید ،ماه
درون ، برون
روز ،شب
سبک ،سنگین
آدم ، انسان
روی زمین ، زیر زمین
رفاقت ،موفقیت
سالاد ،سبزی ،ماست
راه رفتن ، دویدن ،پریدن
دریا ، جنگل ، کوه
نشستن ، ایستادن ، خوابیدن
نظرت درباره این عبارات :
هر روز صبح ، در آفریقا ، شیر به دنبال آهو می دود تا زنده بماند ...
هر روز صبح ، در آفریقا ، آهو از دست شیر می رمد تا زنده بماند...
مهم نیست شیر باشی یا آهو ...
با طلوع صبح ، دویدن آغاز کن ...
-
از نظر شما :
آرامش بخش ترین ... زیبا ترین ... مهیج ترین ... ناشناخته ترین ... پاکیزه ترین ...جاهای کشورمان کجاست ؟ لطفا هر مورد رو مجزا عنوان کن.
اگر از نیمکره شمالی زمین با کله زمین رو حفر کنی از نیم کره جنوبی یا کله میای بیرون یا با پا ؟ با توجه به چرخش زمین و گرد بودنش
الان چه حسی داری؟
از چه جور شخصیتی خوشت میاد ؟
آخرین بار کی گریه کردی؟
دوست داری چه جوری ذوق زده بشی ؟ ( همون سورپرایز )
از نظر کار های فنی ، چه تخصص و مهارت بارزی داری ؟
یه آهنگ قشنگ که تو رو یاد بچگی هات میندازه و از شنیدنش احساس خوشایندی بهت دست میده ؟
بهترین مسافرتی که رفتی ، کجا ، چه سالی ، با چه کسانی؟
تو زندگیت جای چه چیز هایی خالیه ؟ ( اولویت بندی کن )
بیشترین مساله ای که فکرت رو به خودت مشغول کرده ؟
دوست داری روی سنگ قبرت چی بنویسند؟ ( ایشالا بعد از صد سال و بیست و یک روز !!! )
تا حالا تصمیم کبری گرفتی؟
جدا از جدی ، سخت ترین تصمیم زندگیت تا به حال چی بوده ؟
فکر می کنی ،چه چیز هایی خوشبختی میاره ؟
بهترین چیزی که می تونی تقدیم بهترین فرد زندگیت کنی ؟
کدوم روز هفته رو دوست داری؟
-
ده تا از زیبا ترین چیز هایی که تا حالا دیدی ؟ ( تو زمینه های مختلف )
عجیب ترین چیزی که تا حالا دیده ای ؟
تو چی محدود بشی ،حالت کلافگی بهت دست میده ؟
چه قرار یا قرار هایی با خودت گذاشتی ،اما نتونستی بهش پای بند باشی ؟
اولویت های مهم زندگیت ؟
از ارتفاع ترس داری؟ .اگه صحت داره ،علتش چی می تونه باشه ؟
تا حالا مرگ رو جلوی چشمت دیدی؟ بعد از اون چه حسی داشتی ؟
دوست داری تو فصل دلخواهت ( از چهار فصل سال ) ، چه کار ویژه ای انجام بدی؟
مفید ترین و جالب ترین چیزی که تا حالا تو پست های این جا یاد گرفتی ، چی بوده ؟
وقتی خوش حالی دوست داری کی پیشت باشه ؟
وقتی ناراحتی یا دلخوری ،چه طور ؟
کار خاصی هست که هر روز عادت داشته باشی انجامش بدی؟
بدترین عادتت از نظر خودت ؟
یه شخصیت منحصر به فرد نام ببر . علت ؟ تو هر زمینه ای که باشه مهم نیست ، فقط از منظر شما ،خاص باشه .
آخرین بار که عصبانی شدی کی بود؟ و چی کار کردی ؟
دوست داری هیپنوتیز شی ؟ چرا؟
پنج تا چــــرا که توی زندگيت كه هنوز جوابي براش پيدا نكردي
از چه تیپ آدمی خوشت میاد و چرا؟
كدوم يك رو بيشتر دوست داري؟
- طلا و جواهر زیاد
- خانه بزرگ و ماشن شیک
- مزارع و باغهای بزرگ و سرسبز
- کلی پول و دارائی تو بانک
شماره پات چنده؟ چه کفشی میپوشی
-
تا حالا بیف استروگانف خوردی؟ چندبار؟ چه مزه ای میده؟
جلوی آینه با خودت حرف می زنی؟
بهترین همدم تنهایی ات؟ بدترین دوستی که تا حالا داشتی؟
یه آرزو کن که محال نباشه ولی زیاد دم دست هم نباشه
چرا مارمولک شبیه سوسماره ولی بهش میگن مار+ مولک؟
خیلی اساسی و فنی اما خلاصه، بزغاله رو هم توصیف و هم تشریح کن
تا حالا برق گرفتگی رو تجربه کردی؟ توضیح بده
تو دوران دبستان یا حتی بعد از اون با دوستات دعوا و کتک کاری داشتی؟ شیربودی یا روباه؟
گریه کردی؟ آخرین بار؟ اولین بار؟ وسطاش رو هم بگو دیگه
عشق رو تو نیم خط تعریف کن
اگر بهت دوباره فرصت بدن که زندگی کنی، کجاهای زندگیت رو اصلاح میکنی و کجاها رو بیشتر تقویت میکنی؟ بزرگترین فرصت زندگی که فکر میکنی از دستش دادی؟
مهمترین اهدافت برای آینده؟
چقدر برای ظهور امام زمان(عج) آماده ای؟
سوالی که دوست داشتی پرسیده بشه ازت و پرسیده نشد؟
از چه سوال(سوالاتی) میترسیدی؟ اگه نپرسیدن مطرحش کن و پاسخشم بده
ده تا از مهمترین ملاکهات برای انتخاب همسر آیندت با ذکر اولویت؟
-
آیا می توان همه را از خود راضی نگه داشت؟چرا بعضیها تلاش میکنن همه رو از خود راضی نگه دارن؟
بنظرت مشاوران و روانشناسان تا چه حد در حل مشکلات مراجعان دقیقی هستن؟
چرا آمار طلاق داره بالا و بالاتر میره؟
از علاقه مندیهات بگو به چه چیزا علاقه داری؟
چرا در قفس هیچکس کرکس نیست؟
دوست داشتی الان کجا بودی؟
چطور میشه اعتماد به نفس رو بالا برد؟
ازدواج آگاهانه چجوریه؟
موانع شناخت قبل ازدواج چه چیزهایی است؟
به نظرت یه دوست خوب چه خصوصیاتی باید داشته باشه؟
مرگ رو توصیف کنین؟ مرگ رو چه جوری می بینی؟
تا حالا شده یه اتفاق و باور نکنین؟چه اتفاقی ؟نحوه ی برخوردتون؟ اولین چیزی که یادتون میاد رو بگین.
عجیب ترین چیزی که تو زندگی شنیدین چی بود؟
تا حالا شده یه کاری انجام بدی بعد از کارتون خیلی تعجب کنی؟چی کار؟
عجیب ترین کاری که تا حالا کردی؟
سخت ترین کار؟
اهل ریسک کردن هستی؟
-
اگه بفهمین یکی بهتون دروغ گفته چه برخوردی باهاش دارین؟
اگه دروغش خیلی بزرگ باشه؟ و اون شخص خیلی براتون عزیز باشه یا روش حساب جداگانه ای باز کرده باشین چی؟
تا حالا شده به یه روانشناس یا روانپزشک مراجعه کنین؟ یا اگه مشکلی پیدا کنین سعی می کنین خودتون راه حل پیدا کنین؟
اگر بدونین یه آدم داره خودکشی می کنه و شما تنها آدمی باشین که می تونین نجاتش بدین چی کار می کنین؟
اگه بخواین یه آدمو از افسردگی خارج کنین چی بهش می گین؟
میونتون با بچه ها چه طوره؟ با بچه های خیلی شر چطور؟! بلدبن بچه ها رو آروم کنین؟
تا حالا شده یه بچه ی خیلی شیطون رو به شما بسپرن؟ چطوری باهاش سرکردین؟
چقد تو کارای خونه کمک می کنی؟
تا حالا شده با گفتن کلمه ی "نه" مشکل پیدا کنین و مجبورشین یه کاری رو که دوست ندارین انجام بدین؟ کی؟چیکار؟
چقد دیگران ( دوستاتون)شما رو می شناسن؟ خانواتون چقدر میشناسن تون؟
تا حالا شده عذاب وجدان بگیرین؟(چی کار کردین با عذاب وجدانتون )
قوانینی تو زندگیتون دارین که بهش پایبند باشین؟ چه قوانینی؟ چقدر بهشون پایبندین؟
تاریک ترین جای دنیا کجاست؟( نه از نظر آب و هوا)
اگه قرار بود یه جای دیگه ی این دنیا متولد می شدین ، دوست داشتین کجای این دنیا باشین و تو چه جور خانواده ای؟
چقد با خودتون دعواتون میشه؟ تا حالا با خودتون قهر کردین؟ چرا؟
با دیگران چی؟ آخرین دعوایی که با دیگران کردین کی بود؟ چرا؟
-
حامی فکری و روانیت تو زندگیت چه کسیه؟
.تکیه گاه چی؟
. فکر میکنی تکیه گاه کسی هستی ؟
.ویژگی های یه تکیه گاه خوب بودن چیا هست ؟
.فیلم یا کتاب؟
. به یاد موندنی ترین آهنگی که گوش کردی؟
.با آهنگ خاصی گریه کردید؟ چی؟
.هویت دنیای مجازیت چند درصد واقعیه؟
.بزرگترین ضربه ای که تو زندگی خوردید؟
.چه قدر به خدا ودین و مذهب ارزش قائل هستی؟
.دلت میخواد آیندت چطوری باشه ؟
.اگه میگفتن حق داری فقط یه چیز رو ارزون کنی، اون چی بود؟
به قدر کافی گرم شد ؟
امیدوارم شاد وسر حال باشید
-
سلام [golrooz]
عیدتان مبارک
خوبین شوما؟
راستی کنکور داشتید؟! چطور بود؟
دوست دارین چه رشته ای بخونی؟
اهل کجایید؟
آخرین سفری که رفتین کی بود و کجا؟
بهترین کتابی که خوندید؟چی بود؟ نویسندش؟
بهترین غذا؟
بهترین فیلم؟
شعری که الان تو ذهنتون میاد چیه؟
طولانی ترین روز زندگیتون کی بود؟ چرا به نظرتون انقدر طولانی شد؟
اگر می تونستید یک نفر را در تاریخ بکشید ، اون یه نفر کی بود؟
-
سلااااااااااااااااااااااا امی مجدد بر دکتر امیرعلی
پس با این نظر دکترا و نظر به اینکه خودت هم میخوای دکتر شی ، پس چرا تا سحر بیداری ؟! [taajob2]
به نظرت علتی که دختر هارو راه نمیدن استادیوم چی میتونه باشه ؟؟!
یک جمله ی طنز ، یک بیت خاطره انگیز ، و یک گلایه از زندگی به ترتیب بگو !!! ( مدیونی اگه فکر کنی چون سقف سؤالات 30 تاست ، اینجوری می نویسم که کمتر به نظر بیاد ) [sootzadan]
تا حالا شده از کسی انقدر متنفر بشی که دوست داشته باشی بمیره !!؟؟؟
چرا قابیل هابیل رو کشت ؟؟! چرا هابیل قابیلو نکشت خو ؟؟![nishkhand]
نظریه داروین که میگه ما از نسل میمون هستیم رو قبول داری ؟!؟
از کدوم تبلیغ تلویزیون خوشت میاد ؟؟!
بهم میخوره چجور دختری باشم ؟!
آخرین باری که از ته دلت گریه کردی ؟! آخرین باری که انقدر خندیدی که اشکت دراومد ؟! آخرین باری که جورابت سوراخ شد کی بود !؟
در حال حاضر بزرگترین دغدغه زندگیت چیه ؟!
چرا لک لک وقتی میخواد بخوابه یه پاشو بالا میگیره ؟؟!http://www.abidelan.ir/forum/images/smilies/2007/4.gif
خدا از بزرگی تنهاست یا از تنهایی بزرگه ؟؟؟!!
حاضری 20 سال در اوج لذت و شادی زندگی کنی ولی درست بعد از این مدت بمیری ؟!http://www.abidelan.ir/forum/images/smilies/2007/4.gif
به نظرت چرا عمه ها انقدر مظلوم واقع میشن !!!؟؟[sootzadan]
چرا بعضیا فکر میکنند که فوتبال فقط واسه پسر هاست ؟!!؟واقعا چرا ؟![bamazegi]
به نظرت عقل سالم در بدن سالمه یا بدن سالم در عقل سالم ؟!؟
تا حالا تو عمرت دقیق چند بار خوردی زمین ؟!؟!؟!!![khanderiz]
اگه یه شب تنها باشی دزد بیاد خونتون چی کار میکنی ؟!
چرا حرف حسادت که میاد نشانه میره به سمت خانوم هاا ؟![asabani]
چرا دخترا وختی دعوا میکنن موهای همدیگرو میکشن ؟!؟
چرا ما ایرانی ها همیشه مینالیم ؟!
فاز گرفتن یعنی چی ؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
evin Allah
الآن که فکر میکنم چقدر سؤال دارم من [sargije]
میشه قوانین و قواعد زندګیتون رو بنویسید ؟ بلکه ما هم بهره ببریم ... http://www.njavan.com/forum/images/s...0%28127%29.gif اګه میشه که لطف کنید یادداشت کنید ...
خط قرمزای زندګیتون ؟
با اجازتون من ایندوتا سوال رو با هم جواب میدم م زیاده ،
اصولا من قوانین زندگیم زیاده ولی بیشترش رو روی خودم واستقلال و عدم مزامت یا اذیت
مثلا یکی از قوانین ،برای اطرافیان تا جایی که در توانم هست همیشه باید انجام وظیفه کنم،یا مثلا تو دوستی ها خیلی بر اینکه با کی و چطوری دوست میشم یا مثلا خرج کردن پول درست ،خیلی چیزا هست ،الان اینطوری نمیتونم بگم ولی مثلا اگه تو ر چیزی جدا بپرسید میتونم بگم ولی از خط قرمز ها هم بخوام بگم ،کلا یه سری از محدوده های شخصیم خط رمز بزر محسوب میشه ،مثلا زیاد حرف زدن در مورد خودم و مشکلاتم رو دوست ندارم ،یا دخالت دیگران در بعضی از مسائل رو اصلا نمیپذریم و یلی چیزای دیگه که بهتره تفکیک کنیم بعد جواب بدم
یه چند مورد از اقداماتی که من مرتکب میشم رو می نویسم نظرتون رو بګید من اصلاحشون کنم :
ـ ګاهی اوقات وقتی می بینم یک نفر با واژه ی دوست دیګه دوست نیست ، یکی دو بار من پیش قدم میشم جهت احوال پرسی مثلاً ، بعد که می بینم شرمنده شرمنده یکم انسانیت متوجه نمیشه ، اصلاً محلش نمیدم ، دیګه بالبعد هوچی ، انګار فراموش شده ... مثلاً مثلاً یکی از دوستان دوران پیش دبستانیم ، همش دروغ میګفت ، رابطه خانوادګی هم داشتیم ولی حوصله رو راست نبودن کسی رو ندارم ، چندینین بار احوال پرسید محل ندادم ، خبری دیګه ندارم ازش [khejalat] خوبه یا بده ؟
اگه من باشم هم همینکارو میکنم ،چون اصولا تو دوستی تا یه جایی قبول دارم باید خودم کار کنم ولی بعد از یه میزان مشخصی دیگه درست نمیدونم اینکارو
در این مورد مثلاً نتونستم بهش بفهمونم دروغ نګو [nadidan]
چنین مواردی داشتید در زندګیتون ؟! چه کردید ؟
دقیقا یکی از دوستان دوران دبیرستان من ،و خب بعد از یه مدتی من ازش احوال میپرسیدم ،و باهم در ارتباط بودیم ولی همش من بودم که اول و اینا رو میپرسیدم ،بعدش دیگه کم کم منم چیزی گفتم تا ودش یه حالی بپرسه ،الانم دیگه مثل قبل رفاقت نداریم
یا مثلا در مورد اینکه میگید هی دروغ میگفته ،من میگم علنا چون دلیلی نمیدنم که نگم ،میگم فلانی ضایع داری دروغ میگی
ـ پیشنهاد بدین وقتی به شخص خودم قول میدم چیکار کنم پاش واستم ؟ http://www.njavan.com/forum/images/s...20%2814%29.gifhttp://www.njavan.com/forum/images/s...20%2848%29.gif ن
کلا سیستم پاداش و تنبیه برای ما خیلی کار میده ،مخصوصا وقتی حوصله نداریم ،ولی اگه قولتون به یک هدف بزرگ ختم میشه ريالی بزرگ بودن و مهم بودن اون هد رو برای خودتون تکرار کنید تا ون حس برگرده
شما چه می کنید ؟
کار ایی که بالا گفتم رو انجام میدم
ـ راه برای تمرکز روی یک موضوع پیشنهاد بدید لطفاً ؟
راه زیاد هست ولی وقتی مثلا تمرکز برای خوندن چیزی ندارید ،فقط شرو کنید بخوندن ،ودست از خوند نکشید ،ند صفحه بعد تمرکز کافی رو پیدا میکنید،یا مثلا برای تمرکز روی یه موضوع مدم اون موضوع رو تو ذهنتون تکرار کنید یا روی کاغذ بنویسید ،مطمئننا بعدش تمرکزتون برمیگرده
یکم سؤال دیګه :
[tafakor]
این شکلک ([soal]) رو می بینین یاد چی میفتین ؟یاد خودم وقتی یکی یه چیزی میگه که کلا نمیفهمم ،قشنگ علامت سوالی میشم برای خودم
(یه نفر به من ګفت شبیه زردآلو هست )
یه خاطره از خودتون و خواهر و برادرتون ذکر کنید لطفاً ؟ (جذاب باشه http://www.njavan.com/forum/images/s...20%2851%29.gif)خاطره نویسی زیاد نمیکنم برای همین ،الان زیاد یادم نیست ولی این بد نیست
خواهرممثل اکثر دخترا خیلی تمیز و مرتب و اینا ،همیشه دفتراش تمیزبود و مرتب مینوشت و اینا ،بعد یه روز من و داداشم رفتیم سر میزش دفتری که برایفرداش مشق هاشو توش نوشته بود رو برداشتیم و من دفتر رو برداشتم دادم داداشم ،بعد داداشمم گذاشت زیر و تختو و فرداش ،که خواهرم پا شد دید دفترش نیست ،گریه و زاری که من دفترم یست و الان معلممون دعوام میکنه و اینا ،اقا ما گشتیم نبود و در اخر مامانم گفت برو من میام مدرستون به معلمتون توضیح میدم و اون زنگ،بعد درین حین هی دیدم مامانم میگرده و نگران دفتر خواهرم ست ،بعد که خواهرم و داداشم رفتن مدرسه ،به مامانم گفتم که اره دفتر رو ما برداشتیم و قضیه این بود ،اقا مامانم که کلا عصبی شه بود افتضاح ،چون معلم بودن و کلاس اشتن زنگ دوم ،دیگه نمیشد برن مدرسه داداشم و برن ،زنگ زدن مدره داداشم ،به معاونشون گفتم اگه میشه گوشی رو بدن داداشم و به داداشم گفتن که دفتر رو بردار به معاونتون ،ظهر اومدی خونه باهم حرف میزنیم تاداداشم اومده بود انکار کنه ،من رو لو دادن ممان دیگه ،ما ظهر یه مکالمه دوستانه با داداشم داشتیم[nishkhand]
وقتی یه حیوون می میره یا شما تو خیابون جنازه ی یه حیوون می بینید چه حالی میشید ؟ اون لحظه به چی فکر می کنین ؟ و اګر کسی کنارتون باشه چه چیزی بیان می کنید ؟
یه خاطره از طفولیتتون که با جوجه ګذشته باشه ؟
ندارم اصلا حیوون باز نبودم
یکی از عذاب وجدان هایی که در دوران قبل از مدرسه دچار شدید ؟ در مدرسه ؟ دوران دانشګاه ؟ و در حال حاضر ؟
قبل ز مدرسه همین بود ،تو دوران مدرسه هم یکبار یکی از دوستان درخواست تقلب داشت و منم سر یه قضیه میخواستم تلافی نم و تقلب ندادم بهش در صورتی که میشد تقلب داد ،اون بنده خدا شد 9 و سال بعد از مدرسه ما رفت و من خیلی عذاب وجدان گرفتم
چه مدت هست جلو کسی ګریه نکردید ؟ دیګه لابد شده که حتی بچګی معدود البته جلو کسی ګریه کنید ، میشه دلیلش رو ذکر کنید ؟ یه مورد دیګه برای مرګ کسی ګریه می کنید ؟ (حس می کنم سؤالم رفت تو حیطه ی دخالت [bihes][nadanestan] پاسخ ندید اصلاً ...)
گریه که اخریش زمانی بو که مامانم سکته کردن ،خب گریه کردم جلوی داداشمم بود ،خب شک بودم و اینا بگذریم
بچگی هم من سر مره زیاد گریه کردم،مثلامیشدم 19 اشک تو چشمام جمع بود یادش بخیر
با کسی شوخی کردید بعد پشیمون بشید ؟ اګه بله چرا پشیمون شدید ؟ اوشون جنبشون پایین بوده یا شوخی شما به جا نبوده ؟
اره پیش اومده ،بیشتر بعدش احساس میکنم من اشتباه کردم،چون چون اگه ایشونم چنبه نداشته باشن ،بازم من باید میدونستم و در حد خودشون شوخی میکردم
حس می کنید دِینی به ګردنتون باشه که ادا نکرده باشینش ؟ مثال ؟
قطعا هست ،بزرگترینش هم جبران محبتای پدر و مادر
دم کرده ی ګیاهی میل می کنید ؟ چرا این چنین دم کرده های خوش طعمی چون ګل محمدی یا ګل ګاو زبون + سنبل الطیب و ... رو جایګزین چای نمی کنید ؟ چرا چای رو با مثال : دارچین ، زعفران ، ګلاب ، هل ، زنجبیل ، چوب وسط ګردو و ... میل نمی کنین یا می کنین ؟ اصلاً چرا معتاد به چای بودید یه زمانی ؟ الآن رو خبر ندارم شاید بازم باشید ، اون همه بحث تأثیر نمیذاره به تبع تا خود فرد نخواد ... [kootak]
چای با طعم متفاوت که میخورم ،ولی چای خب خوب بود دیگه ،خستگی رو از بین میبره ،ولی خب الان مصرف چایم خیلی خیلی کم شده ،شاید روزی یکی [nishkhand](این جایزه نداره)
از دسرهای مورد علاقتون که مادرتون درست می کنن جز ژله [khanderiz]؟
نمیدونم شله زرد رو دسر میگیرین یا نه ولی من عاشق شله زردم ،به جز ژله هم کارامل و پودینگ و اینا رو دوست دارم ،اصولا دسر شکلاتی هر چی بدن میخورم
به مادرتون بیش از پدرتون وابسته هستید ؟
به هر دو وابسته ستم ولی فکر کنم بیشتر پدر
نظرتون راجع به فونت tahoma و arial ؟
[khande][khande]
نظر خاصی ندارم ولی واقعا جالب بودا ،یه ساعت فونتار و عوض میکردم ،بعد اخر کار فمیدم فونت خودش بهتر بود
یه چند سؤال که آموزنده هم باشه :
وقتی در بین آشنایان (بیشتر مد نظر اقوام هست) تشریف دارین ، یک نفر نزدیک خیلی رو اعصاب شما باشه نمی دونم از هر نظر ، ممکنه پیش بیاد ، و شما مجبور باشید همونجا باشید و با اوشون ، چه می کنید همی ؟
هیچی دیگه من سکوت میکنم یا حواسم رو به چیز دیگه ایی پرت میکنم ولی بیشتر اوقات تغییر مکان و یا کلا میرم بیرون
تا به حال شده به کسی در هر موردی یه پاسخی بدین که دیګه ساکت بشه و هیچی نګه ؟
اره پیش اوده
یکی از این صحبت های خیلی مختصر و پُری که به کار بردید چی بوده ؟ سوالاتون خیلی دقیقه من یادم نمیاد ،بعدشم گفتم سری قبل اینا رو بهتره دیگا
میګن برای فرد دانا یک واژه کافیست ، تا به حال چه واژه هایی برای شما پر از حرف بودن و کافی بودن ؟
هستی
اګه کسی خیلی مزاحمتون باشه چه اقدامی می کنید ؟
خب یا یه کاری میکنم نتونه مزاحم شه یا بهش میگم
انسان پر تلاشی هستید ؟ معلومه سؤال نداره که [eynaki]
نه اتفاقا از این نظر زیادی پر تلاش نیستم
برای ایجاد انګیزه و حس رقابت در خودتون چه می کنید ؟ هدف بلند مدتی که برای خودتون تشریح کردین رو امکان داره یادداشت کنید ؟هدف بلند مدت که یکمی تیلی شاید باش ولی گرفتن کرسی علمی هست ولی کوتاهش الان که دانشگاه هست ،بعد از دانشگاه گرفتن بورسیه کامل از یکی از بهترین دانشگاه ها،خب من هدف میزارم همه زندگیمم وابسته به اون میکنم ،اینطوری خواه نا خواه انگیزه میاد
حس می کنید برای خانوادتون ګاهی هم کم کاری کرده باشین ؟ برای جبرانش چه طور پیش قدم میشین ؟
اره قطعا نمیشه تمام لطفتشونرو جبران کرد ،در موارد مختلف تمام تلاشمو میکنم یامثلا بیشتر تلاش میکنم تو کاری که هستم بهترین باشم تا وشحالشون کنم
چند تا از ایده هایی که در ذهن دارید ؟
یکیش یه تغییر کوچیک تو مودم های اینترنت هست ،دومی هم سیستم دزگیر هست ،کلید جدید
دوست داشتید و دارید که چه چیز بیش از همه در بین مردم فرهنګ سازی بشه ؟
کمک به دیگران و احترام متقابل
چه مواردی رو بی فرهنګی می دونید ؟ خودتون برای ترویج این فرهنګ ها چه اقداماتی کردید ؟ خودتون رعایت می کنید ؟
خیلی موارد هستن ،بدترینش دخالت تو کار دیگران ،خب خودم که هی میگم حریم شخصی رو رعایت کنند ،اره خودم زیاد تو کار دیگران دخالت نمیکنم مگر اینکه بخوان یا بدونم یرادی نداره و کمک میشه بهش
جهت کمبود های برخی افراد خصوصاً جوان ها که منجر به رو آوردن به برخی مسائل چون اعتیاد و غیره میشه ، باید چه تدابیری رو اندیشید ؟
تدبیر سنگینی نمیخواد یکمی چیزای بهتر و بی ضرر تر از اعتیاد رو به جای اعتیاد محدودیتش رو برداریم ،ایجاد تفریح های سال و خوب
چرا مردم به این درک نرسیدن که حتماً لزومی نداره جریمه یا اخمی بالای سرشون باشه تا به قانونی عمل کنن ؟ مثال در رانندګی چرا تا پلیسی یا دوربینی نباشه خیلی ها از قوانین تخطی می کنن ؟ چه زمانی به این درک خواهند رسید ؟
چه زمانیش رو که نمیدونم ،ولی این طبیعت انسان هست ،تو قران هم برای اینکه مردم رعایت کنند دستور های خدا رو از دوزخ یاد کردن
یا تو خیلی از مواردی که ترویج دین میکنن بیشتر یه چوب رو بالای سر قرار میدن ،ولی خب زمانی به این درک میرسن که قبول کنن فلان قانون این وارد مفید رو داره و بهتره رعایت کنم ولی تو جامعه ما دور زدن قانون یه برتری حساب میشه ،حالا هرکی در حد خودش
بچه بودیم اګه کسی می ګفت : چهار ساعته داری بازی می کنی ، تلویزیون میبینی و ... در حالی که یک ساعت بود یا می ګفتن : 100 مرتبه اینو دیدی ، ګوش دادی ، ګفتم و ... / حساسیت به خرج میدادیم اوایل و بهمون میګفتن اینا اصطلاحه ... بزرګ تر شدیم از این اصطلاحات فراوون به کار بردیم ، صبحا میګیم مثلاً به کوچکتر از خودمون ، پا شو کلاست تموم شد ، دیرت شدا در حالی که یک ساعت مونده ، یا زیاده این موارد ... چرا اینجوری شدیم ؟ پاکیمون کم شده که دیګه اینا رو دروغ نمی بینیم ؟ شما معتقدین اینا دروغن ؟ یا نه همون اصطلاح هستن ؟ چرا باید اینطور جا بیفته ؟ چرا برای شدت بخشیدن به یک موضوع که میشه جور دیګه ای با بعد مثبت عنوان کرد اینطور روی صحنه میایم ؟ کدر شدیم ؟ نظرتون کلاً ؟ (اصلاً بچه بودین حساسیتی هم نشون میدادین ؟
حساسیت نشون میدادم ولی خب نوعی اغراق ست نه دروغ ،اغراق تو شعر هم داریم دیگه ،دروغ نیست
خب اصولا چون این موارد برای نصیحت یا تذکر به کار میره ،یکمی اغراق میکنن که طرف رو تحت تاثیر قرار بدن ولی دروغ نیست
خب موارد بی فرهنګی رو ګفتیم ولی فرهنګ های فوق صحیح رو هم بګیم خوبه ، مثبت بریم جلو ؟ چیا هستن ؟
فرهنگ خوبی که داریم این حس جمعی خوب ما ایرانی ها هست ،یا مهمون نوازی ،یا هنوز در بعضی نقاط احترام به بزرگترا فامیل و دروهمی ها و اینا که متاسفانه همه دارن کم رنگ میشن
جامعمون چقدر از اسلام دور هست ؟
خیلی زیاد
چی میشه که به یک کتاب لقب اعتبار رو میدیم ؟
خب کتاب از حقیقت حرف زده ،طوری که هر خواننده ایی رو متاثر میکنه این کتاب اعتبار داره
آیا به نظرتون محبوبیت ګاهی با اعتبار در جامعه اشتباه ګرفته میشه ؟
اره ،محبوبیت اعتبار میاره ولیکن بعضی ها اعتباری خارج از محبوبیت دارن ،البته به نوع اعتبار بستگی داره
کدوم کشور رو از نظر فرهنګی برتر می دونید ؟
کره جنوبی،و سوئد و کانادا
اخلاق بحثش از فرهنګ جداست ؟
اخلاق جزو فرهنگ هست
چه شخصی رو خوش اخلاق می دونید ؟ با چه خصائص و ویژګی هایی ؟
برخورد مناسب ،دید خوب به طرف مقابل داشتن ،در کل رچی خصایل خوبی که میشناسیم همگی رو داشته باشن خب بهتره
نداشتن غرور تو حرف زدن ،و...
یه عده هستن خودشون نیستند ، مثلاً از دید مادی بنګریم ، وضع خوبی ندارن اما خودشون رو معکوس نشون میدن یا بالعکس وضع مادی خیلی خوبی دارن خودشون رو بالعکس جلوه میدن ؛ نظرتون در ارتباط با این اشخاص ؟ چه کمبودی دارن که اینطور هستن ؟
خب کمبود نیست ،هر دو دارن به نوعی دوست دارن رو به جامعه نشون میدن ،و دلیلی نداره دقیقا داخل زندگی رو به همه نشون بدیم ،مثلا مورد اول مثل قدیمی کسی که صورتش رو با سیلی سرخ میکنه ولی چیزی که مهمه این هست که فرد با درک و منطق این تصویر دلخواهش رو نشون بده و نه تو توهم و خیال زندگی کنه
یه عده هم هستن در خرید زیاد می خرن با کیفیت عادی اما یه عده هم هستن کم می خرن (به جا) ولی با کیفیت عالی ، نظرتون در رابطه با هر دسته ؟ شما جزء کدوم دسته هستید ؟
من اصولا خودم خرید نمیکنم زیاد مگه وسایل الکترونیکی،اوا رو هم همیشه یه چیز خوب میگیرم که داشته باشم چند وقتی رو نه یچیز چرت که فردا خراب بشه و دوباره یکی دیگه و صرفا برای پول کمتر خودم رو اذیت کنم
ولی خب من کم خرید میکنم ولی چیزی که میخوام و خوبه رو میخرم
یه توصیه که چند ماه پیش پدرم به بنده ګفتن این بود : تو جامعه آدم ها بسیار متفاوتن و اکثر اوقات مطابق قوانین زندګی تو نیستن ، حساسیت به خرج نده ، اصلاح نمیشن ... ، خب شما وقتی کسی اینطور هست چه طور برخورد می کنید ؟
خب اون صافیه رو یادتونه ازش رد میشن و یگه پیش من نمیمونن و خودم شخصا بیشتر افراد دورم شبیه خودم هستن که نخوام وقت صرف تغییرشون کنم
مثلاً وقتی بی فرهنګی شخصی رو در اموری می بینید ، بی خیال هستید ؟ یا تذکر می دید ؟ یا به صورت عملی اګه امکانش باشه خودتون انجام میدید در اوشون کمی لاآقل تأثیر بګذاره ؟ (غریبه یا آشنا هر مدلش)
اگه بتونم خودم انجام بدم پشت سر طرف من کاروانجام میدم و میرم ،یه زمانی خیلی اینطوری بودم که بگم ضعفای دیگران رو بهشون ولی چون ناراحت میشن ،سعی میکنم اگه میونم خودم درست کنم کارشون رو درست کنم و اگه نمیشه بگذرم
نظرتون راجع به اینکه اوقاتمون رو با طبیعت مطابقت بدیم چی هست ؟ منظورم اینه که مثلاً بیدار شدنمون هم زمان با بیداری پرندګان ، مثال عرض کردم [cheshmak]
خوبه اتفاقا توصیه میشه ولی خودم اینطوری نیستم و تایمام رو اصولا روی ریتم بدنم میزارم و من خواب و اینام یکمی نسبت به طبیعت اریتمی محسوب میشه
توصیف کنید و نظرتون و شرح بدین و غیره :
http://uc-njavan.ir/images/lrs4pth8rjbip113fh0t.jpg
اصولا به این چیزا اعتقاد ندارم ولی در کل نیروی ذهن و انرژی های خاص رو نشون میده ولی ارج از بحث میشه طوری دیگه دید ،شما ب قدرتی که از ذهنت میزاری میتونی یه سیب رو بلند کنی ،در صورتی که مغزت و ذهنت برای اینکار نیست ،پس اگه از ذهنت درست استفاده کنی و استفاده خودش رو بکنی به همه چیز میتونی برسی
http://uc-njavan.ir/images/63khmc915p6xlllnt4s.jpg
این از اونایی هست که باید زیرشون نوشت بدون شرح دیگه
حرف قشنگ و درست،چیزی ندارم براش بگم
---
برای این جدا ننشوتم که هم سؤال جز همینا بلد نیستم دیګه به ګمونم[nadidan] هم حس می کنم بخوام بنویسم آرتروز بګیرم چون الآن دست راستمم درد می کنه حس آرتروزی منو ګرفته [nishkhand] این که اینجوریاست ، شما به بزرګواری خودتون ببخشید ... [cheshmak][golrooz] ولی بګما نصفشم الآن که ویرایش کردم با دست نوشتم جدید [khanderiz]
ممنون بابت سوالاتون وفق العاده بودن وببخشید اگه دیر شد من مشکلی داشتم این دو روز [khejalat]
آهان در ضمن اګه اون اول سؤالات ګفته باشید بانو ؟!! ... هیچی بعداً میګم چه برنامه ای براش دارم sh_omomi36 فقط !!! آی آی تقلب نکنین عوضش کنینا sh_omomi104
خخخ اگه میدونستم برنامه دارید ،حتما مینوشتم بانو [nishkhand]
سربلند باشید در پناه الله sh_omomi20
ممنون بازم
شاد باشید
عیدتون هم مبارک[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
به به سلام امیر علی
سلام محمد خان گل
خوبی؟
خوش میگذره؟
عالیییی ،شما خوبی
میگذره دیگه
چطور قبول کردی؟[nishkhand]
والا من انروز حلم خوب نبود[nishkhand]
سخت نیست؟
چرا یکمی مخصوصا که من کلا این چند وقته بیکار بودم ولی دقیقا این هفته یدفعه همه چیز ریخته بهم ولی الان عالییی ،بشین محمد تو هم حال میده
میدونستی من تحت تعقیبم؟
تحت تعقیب؟؟
اهان شیشه ایی رو میگی ،خیلی بحاله قسمت شه منم بشینم
میخوای جاتو با من عوض کنی؟اون مسابقه اتقا شیشه ای.خیلی باحاله...میری تو یه اتاق به کسی هم جواب نمیدی :))
اره میرم هفته دیگه اگه جا داشتن
امیر علی اهل تحرک نیستی؟
فعالیتم زیاده ولی فعالیت ورزشی چند سالی هست ندارم اصلا
اگر نه چرا؟نمیخوای یه فکری به حالش بکنی؟
چرا فکر که باید بکنم چون بعد از این هم تایمام کمتر و کمتر میشه و بعدا دچار مشکل میشم از این لحاظ ،ولیکن یکمی شرایط پیچیده هست و باید صبر کرد
چرا ورزش نهادینه نشده؟مگه نمیگیم خوبه؟چرا خیلی چیزای خوبو انجام نمیدیدم؟
چون که چیزای بد خیلی حال میده ،اگه بدا حال نمیداد همه کارای خوب میکردن ولی واقعا زمان کمه و خستگی زیاد،ورزش یکمی سخت جا میگیره
نه خب من میخوام بدونم تو چرا تحرک نداری؟
[khande] دادا حرص نخور ،چشم ی تحرکی میزنم
بهترین سرگرمیات چیه؟
اهنگ گوش کردن ،کتاب خوندن،فیلم دیدن ،نت و ایکس باکس همین
تحرک چرا نداره تو سرگرمیات؟[nishkhand]
[khande] محمد میدونستی چی میگما ،چیکار کنم خب حرک نداره من مشکلی ندارم با اهنگ تحرک داشته باشم ولی کلاب نداریم [khande]
اصلا صندلی داغ باید چجوری باشه؟
جذاب باشه ،سوالات سخت و گیر انداختنی بپرسن
چجور سوالایی؟
گفتم بالا
چرا مردم ما زود از کوره در میرن؟
تحملا کم شده ،فشار زیاد
چرا برای هیچ کسی غیر از دوستامون ارزش قائل نیستیم؟پس بقیه چی؟
نمیدونم واقعا و این چیز خیلی بدی هست ولی بیشتر فکر کنم نمیخوام درگیر شیم
مگه همه همشهری هم کشوری نیستیم؟
چرا دیگه ،البته بعضی مواقع اینا رو نشون میدیم ولی قبول دارم که زیاد اینطوری نیستیم
طرف تو خیابون میپیچه جلوت تو داد میزنی سرش....به محض اینکه سرشو بر میگردونه میبینی دوستت هست میگی ااا رضا مخلصیم عزیزمی...
یعنی چی خب؟چرا اون اول داد زدی؟
میدونی درواقع سرش داد زدن رو که میزنی اون نوکرتم رو برای جمع کردنش میزنیم که مثلا رفیقمون هست و ینا وگرنه بازم تو دلش داد که هیچ فحشم میده
نگو داد نمیزنی که باور نمیکنم...
نه بابا من اصلا زیاد از رانندگی خوشم نمیاد و بیشتر ترجیح میدم رانندگی نکنم ،اگه هم این مورد پیش بیاد بیشتر طرف رو نگاه میکنم و میرم
اهل سرعت هستی؟
اهل سرعت تو کارای زندگیم هستم ولی تو رانندگی هم با فرمون ایکس باکس اره ولی با ماشین میگم زیاد رانندگی نمیکنم
لایی کشی جذابه؟
اره اگه بلد باشه طرف نه اینکه گاف بدی و خودت رو با بقیه نابود کنی
هیجان رو تو چیا میبینی؟
بیشتر تو رقابت و رقابتم تو چیزایی که واردم
دلت واسه هیجان تنگ میشه؟اره یکمی مخصوصا امسال که تو خونهبودم و از فضای مدرسه دوربودم دلم برای یه هیجان شیک تنگ بود دیگه هیجان کاذب میدادم به کانون هام
خب خستگی بر من غالب شد فعلا تا همین جا کافی [khabalood][entezar2]
ممنون محمد خوشحال شدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Majid_GC
هییییی ... هیییییی
سلام بر گل همشهری ها
چطوری مجید ؟؟کم پیدا شدی ؟
اصلا حال مشارکت تو صندلی داغ رو ندارم اما چون این دفعه یه آدم گل نشسته روی فرق سر ایجاد کننده تاپیک ([bamazegi]) و خیلی هم باحال جواب میده و از آنجایی که شاعر میگه بسووووزه آی بسوووووزه پدرش تغییر مشی داده ایم[nishkhand]
ایول تغییر مشی ،بیا عزیزم خوش اومدی
سوال اولم هم این هست که به نظرت منشا اختلاف و نزاع بین من و رضوسی کجاست و از کدام آبشخور فکری نشئت میگیرد !؟؟[nishkhand]
کلا شما دوتا بر اساس اختلاف شکل گرفتید ،میگن تو کتابای مرجع اختلاف رو میگن استانداردش شما دوتایید
نظرت چیه من و تو و رضوس بریم خیابان گردی + شام تو هتل آسمان به حساب رضوسی ؟؟
پایه ام ،میگم بریم زاگرس [nishkhand]
نظرت چیه من و تو و رضوسی بریم صفه + رضوس رو از اون بالا بندازیم ش پایین ؟؟ [nishkhand]
نه بابا بزار نتایج بیاد بعدا
خودم هم حالم بهم خورد از دست این رضوسی ! بگذریم
خخخخ
زیست رو چند زدی ؟ فکر کنم 84%
به نظرت در دو دهه ی قبلی تاثیر گذارترین فرد در این انجمن به جز من و خودت چه کسی بوده ؟
والا در دوهه اخیر که نمیدونم و در کلم نمیدونم ،فکر کنم معصومه[nishkhand]
به نظرت چرا فاطیما دستی توانمند در داغ کردن صندلی داغ ها دارد ؟[nishkhand]
ارشیو سوالاش خوبه[khande]
به نظرت چرا مهدی 42 ؛ اینقدر جوووون میزنه ؟ [nishkhand](البته اسفند رو دود کردیم ، بترکه چشم حسود )
والا منم در ای همین مشکل بودم ،شاید مال منطقه اشون هست[nishkhand]
فعلا همینا[nishkhand]
فدات
خوش باشی[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
داداشی
سلام و علیکم آقای امیر علی عزیز
سلام بر جناب داداشی عزیز
ممنون از حضورتون
خوبی؟
سلامتی؟
عالییی ،شما خوبید ؟؟
امروز از صبح چه کردی ؟ (الان که داری میخونی ارسال منو.)
امروز صبحتا حالا در گیر یه سیستم کامپیوتری بودم که ویندوزش مشکل داشت و کلا هنگ بود ،این بین خریدم رفتم و فیلمم دیدم
دیروز رو به چه کارهایی مشغول بودی؟
دیروز که صبح در خدمت خونه بودم و عصر هم به نبال خرید و اخر هم مهمون داشتیم
از امروز نسبت به دیروز رضایت داری یا درجا زدی؟؟
والا اینروزای من زیادی رضایتمندی نداره ،چون بیشتر تو یه برزخ گیر کردم و منتظر گذرش هستم
ولی اره امروز بهتر بود
از اون جایی عقده ای شدم انقدر ازم پرسیدن ناراحت میشی چیکار میکنی باید بپرسم ازت. ناراحت میشی چیکار میکنی؟[nishkhand]
[khande]
اره اینو زیاد میپرسن ،ناراحت که میشم تو خودم میرم و یا اهنگ گوش میکنم یا میخوابم یا مینویسم ی چیزی برای خودم
صداقت داری توی زندگیت؟
سعی میکنم داشته باشم
همکار تالار بیماریها هستی:
با اجازتون
در نظافت میانه رو هستی یا وسواسی؟
میانه رو بیشتر
میخوای ساندویچ میل کنی، میری یک فست فود درست و حسابی یا ساندویچی کوچیک و بدون هیچ زرق و برقی؟
بستگی داره ولی بعضی مواقع اون ساندویچی کوچیکه بهتره غذاش ،بیشتر جایی که میرمکه با ذاش حال کنم
میزان استفاده ات از فست فود در ماه چقدره؟
زیاد هست ،حتی دو وعده شام میخورم یکی بیرون یکی خونه
چه مهارت هایی داری؟ (فنی)
در حد پس بر اومدن مشکلات خونه و یکسری کارای برقی
نظری رو که در رابطه با من داری رو چند خط بنویس. (اکانت کاربریم رو میگم)
نه خیلی عالی ،من سعادت اشنایی زیاد با شما رو نداشتم ولی خب تو این چد وقته که بیشتر فعال شدید ،خیلی عالی برخورد میکنید و محترمانه
و خیلی م اواتار خوبی گذاشتید ،نرخ خودکشی 100 برابر شده
حسی که به این نوع سوالات داشتی ؟
سوال سختی بود و کلا نظر دادن در مورد شخص به صورت علنی سخته
با جواب دادن به سوالات کسل شدی یا شارژ بودی؟
نه شارژ عالی
بازم بیام؟
حتما ،خوش حال میشم و ممنون
مرسی برادر. امیدوارم موفق باشی.
مرسی جناب داداشی
شاد باشید و عیدتون مبارک[golrooz]
-
سلللللللام
اهل سوال پرسیدن نیستم[sootzadan]اما دیگه شما عمویی[nishkhand]
خب آغاز میکنیم
به نظرت وابستگیت به نت چقدره و اصلا چقدر باید باشه؟
بببخشید اینا کمی خصوصیست میتونی جواب ندی:قد؟وزن؟
نظرت راجع به خودت؟
مهمترین اهدافت؟
خاله داری؟
چندتا؟
عمه چطور؟
چندتا؟
نظرت راجع به عمو؟
کجا به دنیا اومدی؟
به نظرت آدم باید قومیتشو مخفی کنه؟اصالتشو فراموش کنه برای اینکه نگران باشه بقیه چی میگن؟(مثلا کسی که لره یا ترک یا...)
چه سبک آهنگی دوست داری؟
چه زبانی دوس داری؟
کله پاچه دوس داری؟
تترشی بهتره یا شیرینی؟
آی کیوت چنده؟
بچه دختر بیشتر دوست داری یا پسر؟
سازی بلدی بزنی؟
اگه آره چی اگه نه چی دوس داری بزنی؟
خواهر یا برادر داری؟
اگه آره کوچکتر یا بزرگتر؟
کلمات زیر تو رو یاد چی میندازن:
قهوه
دریا
جنگل
پشمک
تراکتور
parnian 80
هدف
مدرسان شریف[nishkhand]
صندلیت داغه الان؟
فعلا بدرود
عیدتم مبارک
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
رضوس
[khande]میگم سری جدید و ایرانی پت و مت ،سعید و مجید
خوبه من حساب نمیکنم در هر صورت [khande]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*Fatemeh98*
سـلـاملکم!
سلام خوبید شما
حال شما؟
عالییی،20/75
حال صندلی؟
صندلی بد نیست ،سلام میرسونه
حال شما و صندلی رو هم؟
در کل خوبیم بهتر هم میشیم ،مگه نه صندلی؟؟اونم سر تکون یده
1.چرا وقتی سیب تو سر نیوتن خورد تعجب کرد؟
چون زیر درخت هلو نشسته بود[nishkhand] ولی واقعا این یه داستان بیشتر نیست و واقعیت نداره
2.واسه اینده پس انداز دارید؟
داشتم ،تموم شد این چند وقته[nadidan]
3.دوست دارید کار شناسی رو ملی بخونید یا آزاد؟
100%ملی ولی کارشناسی کلا نخونیم دیگه بهتره
4.دوست داشتید چیکاره بودید؟
محقق و یا cio ی شرکت الکترونیکی
5.چی رو هرگز حاضر نیستید تو زندگیتون با کسی تقسیم کنید؟
غمام رو ،ولی داره یکمی نشتمیکنه کم کم ولی خب جلوش رو میگیریم
6.دوست دارید مهمون داری كنید یا مهمونی برید؟
هیچ کدوم ولی بازم مهمون داری رو ترجیح میدم
6.زیبا ترین و به یاد ماندنی ترین نصحیتی که شنیدید چی بوده؟
روی پا خودم باشم همیشه و همیشه از خودم انتظار داشته باشم
7.خوشحال می شید بگم من الان دیگه نمی تونم سوال بپرسم!!؟
نه بابا ،چرا باید خوشحال شم
8.حستون الان كه روی صندلی هستی چیه؟
حسم حس خوبیه ،باحاله ،یکمی بیشتر جذابش کنید لطفا
9.بیشترازکی کتک خوردید[nishkhand]؟
داداش بزرگه ،کلا زورگو بود به که بودم[sootzadan]
10.جمله ای که وقتی می رید جلوی آینه و خودتونو می بینید و به خودتون می گید چیه ؟
قطعا چه خوشگل شدی نیست[nishkhand]
11.معدل سال اول دبستانتون ؟
20
12.اسم معلم اول ابتدائیتون چی بوده ؟
وای اول رو یادم نمیاد ،اه خدایا....
13.از درس های دوران دبستان کدومها رو یادتونه؟
پطروس و اون دهقان فداکار اینارم از بس میگن
.14.دلتون میخواد روی صندلی داغ بعدی کی بشینه که بتونید به حسابش برسید؟
هر کی بشینه ما هستیم در خدمتشون ،ولی ستایش بشینه [nishkhand]
15.چه گلی رو دوست دارید؟
رز
16.سالاد، ماست، ترشی؟
سالاد
17.آخرین چیزی كه خریدید چی بوده؟
لپ تاپ دیشب گرفتم
18.وقتی مهمون دارید خیلی ریلکس و آرومید یا همش نگرانید که خوب برگزار بشه؟
بستگی به مهمونش داره دیگه هر دو حالت پیش اومده
19.تو خونه تون گل و گیاه داری؟
اره زیاد ،فکر کنم چند وقت دیه نو داداشم رو پشتبوم بخوابیم جامون گل بزارن
20.یه آهنگ که شمارو رو یاد بچگیتون میندازه؟
بادبادک رنگی
21.sr مخفف سرتیپه؟
نه بابا این اون زمانی که من ثبت نام کردم ،غلط املایی شد و منم حواسم نبود دیگه تغییر ندادم [sootzadan]
22.خواهر و برادرتون با ترتیب نام ببرید[nishkhand]؟
خواهر و برادر ،نام ببرم یعنی اسمشون رو بگم ؟؟
23.تالـار بیماری ها رو دوست دارید؟
اره تالار خوبیه ،بچه هاشم خوبن
24.قد و وزنتون؟
185 قد و وزن هم 50
25.ورزش/ساز/خوراکی/رنگ مورد علاقتون؟
بسکت/پیانو و ستار/شکلات/سیاه سفید و ابی کمرنگ
26.شهر بزرگ و پر امکانات یا روستای خوش آب و هوا؟
شهر عالیه
27.می نوازید؟چه سازی؟
نه حوصله نواختن ندارم ونداشتم ،رفتم کلاس بعد از چند جلسه به جای اینکه اهنگایی که میگن رو بزنم ،گوش میدادم[nishkhand] و دیگه نرفتم ،حوصله ندارم بزنم ،لذت گوش کردن بیشتره
28.شیرینی یا ترشی یا تندی یا تلخی؟
شیرینی
29.اگه قرار بود کشوری جز ایران رو برای زندگی انتخاب کنید کدوم کشور بود؟برای مسافرتم جداگونه بگید؟
امریکا یا کانادا یا کره/ برای مافرتم فرانسه ،سوئد استرالیا و ایتالیا
30.یه بیوگرافی از خودتون؟
امیر علی،هل اصفهان ،19 ساله میشم چند وقت دیگه ،غاشق حل چیزای نشد و عاشق اهنگ و فیلم و گهگداری شعر مینویسم ،دوست دارم در اینده جایگاه علمی خوبی داشته باشم
دیگه نمی پرسم چون سقفش 30تاست.[nishkhand]
نه خب تو یه پست 30 تاسن ،دوست داشتید بازم بپرسید ،خوشحال میشیم
ممنون بازم
خوش باشید و عیدتون هم مبارک[golrooz]
-
سلام مجددا[shaad]
چه رفتاری بیشتر از همه تو رو عصبی میکنه؟
به نظرت اگه قرار باشه ما یه خاله داشته باشیم کی میتونه این مسئولیت خطیر رو به عهده بگیره؟[tafakor]
خوب میخوام بدونم چقدر از شجره نامه رو بلدی[nishkhand]
آماده؟
خوب بچه های بابا ؟(پسر و دختر)
داداشای بابا؟
خواهرای بابا؟
فرزند ارشد؟
فرزند وسطی؟
فرزند ته تقاری؟
فرزند یکی به آخر مانده؟[khanderiz]
آآآآآم...
خوب حالا انتخاب کن:
سفر با هواپیما یا قطار؟
جوجه یا کوبیده؟
کباب یا پیتزا؟
استقلال یا پرسپولیس؟(نگو هیچکدوما)
شمال یا جنوب؟
بهار تابستون پاییز یا زمستون؟
ماهی یا میگو؟
استعداد یا پشتکار؟
جنگل یا دریا؟
کوه یا کویر؟
بدترین مریضی که گرفتی؟
عمویی به نظرت چرا یه سرماخوردگی آقایون رو از پا در میاره؟
دوست داشتی توریست باشی؟
کوچیک بودی دوست داشتی چه کاره شی؟
از چه شکلکی خیلی خوشت میاد؟
تکیه کلام افراد زیر؟:(عذر از افراد ذکر شده)
خودم؟
خودت؟
داداش ریپورتر؟
ستایش؟
مهدی 42؟
خوب...
قبل از این فکر میکردی مهدی 42 چند سالش باشه؟
فعلا پایان
-
سلامی مجدد بر امیرعلی خان [sootzadan]
به نظرت چرا اینقدر سعید و مجید با هم کل کل می کنند ؟! [nadanestan]
میگن جنوبی ها خیلی دست و دلبازن ولی چرا سعید اینقدر خسیسه ؟! [sootzadan]
به نظرت تو این درجه هوا ، مردم گرمازده نمیشن ؟! اونوقت با این درجه هوا ، میرن ورزش که چی بشه ؟!
چرا با اینکه هوا اینقدر گرمه باز برادر مهدی ( ریپورتر ) هنوز تأکید داره باید رفت بیرون ورزش کرد ؟! [kootak]
به نظرت چجوری تحمل میکنه این گرما رو با این که بیش از حد گرماییه ؟! [nishkhand]
شما چی ؟! شما هم خسیسی عایا ؟! [khanderiz]
یه سؤال که خیلی ذهن منو درگیر کرده : من بلاخره سرراهیم یا نه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [entezar2]
چرا مهدی پدر هیچ وقت از خانواده مادری حرفی به میون نمیاره ؟! [tafakor]
به نظرت مهدی پدر چقدر زن می گیره ؟! [cheshmak]
مهدی پدر شرتره یا من ؟! [bamazegi] ( خیلی اعتقاد داره من شرتر از خودشم )
خسیس بودن چجوری به وجود می یاد ؟!
خب دیگه اینم سؤالات سرکاری تا خستگی در کنی [nishkhand]
با بقیه سؤالات بعداً در خدمتم [labkhand]
-
سلام آقا امیرعلی
خوبی؟؟
دماغت چاقه؟؟
فکر میکنی اگه عمل جراحی بینی انجام بدی چند کیلو از وزنت کم شه؟؟[nishkhand]
چرا پزشکی؟؟
میدونی برای آماده سازی جسد برای مطالعه از چه ماده ای استفاده میشه؟؟
تاحالا خون اهدا کردی؟؟
از آمپول میترسی؟؟
نظرت درمورد اهدا سلول بنیادی چیه؟؟ اگر شرایطش باشه حاضری اهدا کنی؟؟
کارت اهدا عضو چی؟؟ پر کردی؟؟ اگه نه چرا؟؟
فکر میکنی چرا بعضی افراد پر کردن فرم اهدا عضو به صورت حضوری براشون سخت تره و اینترنتی پر میکنن؟؟
تحمل دردت بالاست یا نه؟؟
آیا شما هم از اون آقایونی هستی که با یه سرماخوردگی خونه نشین میشی؟؟
اصول چهارم دین؟؟
فرق رشک و حسادت؟؟ تا حالا رشک بردی؟؟ حسادت چی؟؟
گذشتن میتونه چند تا معنی بده؟؟
کلمه کُلاکَت به چه معناست؟؟
کتاب از خشت تا خشت رو خوندی؟؟ در چه موردیه؟؟
فرق مقوله و معقوله چیه؟؟
کلمه درد در این مصرع چه معنی میده؟؟ میتونی مصرع دیگه ش رو هم بگی؟؟
درد فراقت مرا درد جفا میدهد
امضا fatima چیه؟؟ نگاه نکنیا[bihosele]
بریم سراغ غذاهای خوشمزه اصفهان: حلیم بادمجون یا بریونی؟؟
بریونی بلدی درست کنی؟؟
چرا به خورش ماست میگن خورش؟؟ طعمش که بیشتر شبیه بستنی زعفرونیه
دیگه بیشتر از این سوال به ذهنم نمیرسه شاید بعدا دوباره اومدم
موفق باشید[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*FATIMA*
سلامی مجدد بر امیرعلی خان [sootzadan]
به نظرت چرا اینقدر سعید و مجید با هم کل کل می کنند ؟! [nadanestan]
میگن جنوبی ها خیلی دست و دلبازن ولی چرا سعید اینقدر خسیسه ؟! [sootzadan]
به نظرت تو این درجه هوا ، مردم گرمازده نمیشن ؟! اونوقت با این درجه هوا ، میرن ورزش که چی بشه ؟!
چرا با اینکه هوا اینقدر گرمه باز برادر مهدی ( ریپورتر ) هنوز تأکید داره باید رفت بیرون ورزش کرد ؟! [kootak]
به نظرت چجوری تحمل میکنه این گرما رو با این که بیش از حد گرماییه ؟! [nishkhand]
شما چی ؟! شما هم خسیسی عایا ؟! [khanderiz]
یه سؤال که خیلی ذهن منو درگیر کرده : من بلاخره سرراهیم یا نه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [entezar2]
چرا مهدی پدر هیچ وقت از خانواده مادری حرفی به میون نمیاره ؟! [tafakor]
به نظرت مهدی پدر چقدر زن می گیره ؟! [cheshmak]
مهدی پدر شرتره یا من ؟! [bamazegi] ( خیلی اعتقاد داره من شرتر از خودشم )
خسیس بودن چجوری به وجود می یاد ؟!
خب دیگه اینم سؤالات سرکاری تا خستگی در کنی [nishkhand]
با بقیه سؤالات بعداً در خدمتم [labkhand]
عذر میخوام من این وسط..
پدر نه تنها از خانواده مادر حرفی نمیزنه از خود مادر هم حرفی نمیزنه[nishkhand]
چرا؟
اینم یکی از سوالات منه عموووووو[nishkhand]
-
گفتی سوم ابتدایی یه شعر نوشتی به اسم کاش ! میشه برامون بذاریش ؟!
میخوام مجبورت کنم شعر کلاسیک بخونی ؟! [nishkhand] یه شعر با وزن و قافیه موزون و خوب و ... درباره پدر و مادر بنویس برامون [sootzadan]
یه شعر بخون که اولش با غم شروع شه آخرش با امید ؟! [entezar2]
یه شعر بخون که اولش با امید شروع شه اخرش با غم ؟! [khanderiz]
چرا سهراب سپهری دوست نداری ؟! نه موخوام بدونم چرا ؟! [kootak]
راز موندگاریت در سایت ؟! [esteress]
چرا مهدی پدر اینقدر شیرینی میگیره از دیگران ولی خودش شیرینی نمیده ؟! [soal]
چرا مشکی ، آبی مات و سفید ؟!
کلاً گل رز دوست داری یا رنگش هم برات مهمه ؟!
در کل کدوم رنگ گل رز برات جالبه ؟!
چرا نیویورک رو دوست داری ؟! چه چیزی در نیویورک هست که برات جالب توجه هست ؟!
شما هم اینقدر که جناب مازرون به شهرشون تعصب دارن ، تعصب داری ؟!
چرا با اینکه رشتت تجربیه ولی فیزیک رو بیشتر دوست داری ؟!
اُه اُه گفتی تقلب !!!!!!!!!!!!!! چرا تا میخوایم تقلب کنیم میان قشنگ بالای سر ما وای می ایستن ؟!
به نظرت علم و غیب دارن عایا ؟!
حالا چی میشه اگه یه بار تقلب کنیم ؟!
چه چیزی در بسکت باعث میشه تا این ورزش رو دوست داشته باشی ؟!
خودت هم بسکت بازی کردی ؟!
واقعاً !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نه موخوام بدونم واقعاً بهترین ها پیش میاد وقتی ما بهترین باشیم ؟! [tafakor]
seven قشنگگگگگگگگگگگگگگگگگ بودددددددددددددددددد ؟! [nadidan]شما پسرااااااااااااااااا عجب روحیاتی دارید !!!!!!!!!!!!!! [nishkhand]
پسر بابا رو نمیدونی کیه ؟! [taajob] sabou3our ( افشین خان ) خو حالا نظرت دربارش چیه ؟!
چرا هنوز سر مرغ و ببعی میبرن که !!!!!!!!!!!!!!! جلوی عروسی ها و ماشین ها و ... تماشاش جه حسی بهت میده ؟!
نظرت درباره تورم چیه ؟!
به نظرت چجوری میشه تورم رو کم کرد ؟!
پراید 20 میلیووووووووووووووووووووو وووون !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![taajob] نه واقعاً پراید 20 میلیوووووووووووووووون ؟! چرا آخه ؟! چرا با روحیات ما اینقدر بازی میشه ؟! [sootzadan]
چرا بیشتر مواقع خیلی تودار هستی ؟! [soal]
مگه هرچی دوست داشته باشیم باید داشته باشیم ؟!
چرا اینقدر گربه ها زیاد شدن و خپل و جالب اینکه اصلاً از آدم نمیترسن ؟! قبلاً میترسیدنااااااااااااااااا اااا [negaran]
-
سلاااااااام[nishkhand]
خسته نباشید[nishkhand]
کوارک میدونی چیه؟(مدیونی اگه سرچش کنی)
سن مناسب ازدواج چیه به نظرت؟
لاغری به نظرت یا چاق؟
به نظرت مرد اگه خیییلی لاغر باشه بهتره یا خیییییلی چاق؟(هیچکدوم نداریم از بینشون انتخاب کن)
گفتی لپ تاپ خریدی.مشخصاتش؟
کت و شلوار دوس داری؟چه رنگی؟
پشه ها شبا کجا میخوابن به نظرت؟
دوست داری تخصص چی بگیری؟
یکی که تو زندگی بهش مدیونی؟
وحشتناک ترین دعوایی که کردی رو شرح بده برامون؟
نظرت راجع به سیگار؟
نظرت راجع به اعتیاد؟
نظرت راجع به حجاب؟
اگه داعش بیاد ایران چه میکنی؟[nishkhand](اااااااگگگگگگگگگگه نگو نمیاد)
تا حالا از مادرت پرسیدی چطور با پدرت آشنا شدن؟اگه اشکال نداره برای ما هم بگو
چیپس یا پفک یا کرانچی؟
میوه یا سبزی؟
حاضری تاوان صداقت رو بدی هر چی که باشه؟
اینو قبول داری:آدما توی دنیای مجازی اون طورین که میخوان باشن هستن نه اونطوری که واقعا توی زندگی ان؟
-
خب دكتر جان
عيدت مبارك
يه چند تا سؤال كوچولوي ديگه
اميدوارم با پايان ماه رمضون انرژي كافي جمع كرده باشي
1- رابطه ات با موسيقي سنتي چطوره؟ ( گرچه همين اول بگم كه معمولاً تو بين هم سن و سال هاي شما خيلي كم ديدم وارد اين وادي بشن )
2- تو موسيقي كه براي گوش دادن انتخاب مي كني دنبال چي هستي ( هيجان، آرامش يا چيز ديگه اي ) ؟
3- يكي از مفاخر موسيقي سنتي ايران در شهر ميمه متولد شدند و طبق آخرين شنيده ها در اين سالها از امريكا برگشتند و در ميمه زندگي مي كنند. مي دوني ايشون كي هستند يا نه؟
4- تورهاي گردشگري تو شهرتون خيلي ارزونه، چرا؟
5- نظرت راجع به ورزش كوهنوردي چيه؟ كوه هم ميري يا نه؟
6- چرا با اينكه تعداد كاربرهاي عزيز اصفهاني تو سايت كم هم نيست اما نامي از اصفهان هم تو سايت نيست؟
-
چرا فیلمای ماه رمضون ، ماه رمضونی نیستند ؟! ( منظورم اینه که خبری از ماه رمضون در فیلما نیست ) ؟!
اینو قبول داری که هر رنگی میتونه نماد عشق باشههههههههههههههه ؟! ( مثلاً برای من نارنجی نماد عشقه ، نخند جدی میگم ) [nishkhand]
والا من که میگم زن ها حسود نیستن [sootzadan] موقع حسودی که بشه مردها حسودترن [nishkhand] درست نیست عایا ؟!
دلیل اینکه بی وفا میشیم چی میتونه باشه ؟!
میخوام فی البداهه شعر بگی با هر کدوم از کلمات زیر [entezar2][nadidan]
ریپورتر
مادر
پدر
داداشی
گل
طبیعت
دریا
ساحل
مروارید
صدف
زندگی