-
پاسخ : صندلی داغ با حضور masoume.a.92
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m@some
کجا هستین؟ سوالام بی جواب مونده. من کم نمیارما[shademan]
اینجام... چقد سوالاتت زیاده؟ [bamazegi]
لالایی بلدی بخونی ؟ لطفا علت در هر دو حالت + یا - بله. [khejalat] چون برا خواهرزادم میخوندم...
سقف آرزوهات چیه ؟ یا کجاس؟ یا ... آرزوهای من سقف نداره... حد نداره...
نظرت درباره این اعداد ؟ 9 - 11 - 13 - 33 - 666 [nadanestan]یه چیزایی راجع به بعضیاشون شنیدم! ولش بابا [nishkhand]
آخرین بار که ترسیدی کی بود ؟ چرا؟ یک ترس جدی و اساسی؟ خب ترس آخرین بارش بیش از دوماه پیش تو بیمارستان... یک صحنه وحشتناکی جلوم اتفاق افتاد که دفعه اول بود میدیدم! ترسیدم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m@some
دلهره و اضطراب و از این حسا که تو دل آدم رخت میشورن ([nishkhand]) کمتر از یک ماه پیش تو اتاق عمل... یک عمل فجیعی رو دوبار پشت سر هم واستادم نیگا کردم! ی طوری شدم نزدیک بود faint شم! دیدن حالم مساعد نیس گفتن به زبون خوش برو بیرون! [nishkhand]
آدم ها رو چه جوری مورد شناخت قرار میدی ؟ کمی باهاشون معاشرت میکنم...
الگو یا الگو ها ی زندگیت ؟ ائمه... دکتر مطهری...
به کدوم یکی از اعضای بدنت بیشتر اعتماد داری؟ از این سوالت خوشم اومد! جوابش برا خودمم جالبه! هرچی فک میکنم به هیچ کدوم اعتماد 100% ندارم... یکم به زبونم بیشتر از بقیه! [nishkhand]
کدوم یکی از وسایل خونه رو بیشتر دوست داری؟ اومممم نمیدونم... شاید مبل ها
اخلاقت به خودت می چسبه ؟ راضی هستی ؟ چرا؟ تاحدی... چون باید بهتر باشم...
فکر می کنی شبیه کدوم یک تز وسایل رشته ات هستی .چرا؟ کوتر... [nishkhand] دلیلشو نگم دیگه؟ اگه بنظرت باید بگم، نقل قول بذار بگو...
وقتی نگرانی ! روح از بدنت جدا میشه ؟ وات؟ [bihes]
ارزشمند ترین هدیه ای که تو بالای 15 سال گرفتی ؟ این همه سال؟ یادم نیس... آخرین هدیه ای که خیلی بهم فاز داد... از یکی از دوستام یه گردنبند بود که چون منو روز تولدم نمیدید ی روز زودتر داد! اونم تو تاکسی... [taajob] خخخ خیلی غیرمنتظره بود! هیجان داشت [nishkhand]
اگه یه چیزی داشته باشی و بخوای تا آخر عمرت اونو حفظ کنی ،چیه؟ عزیزانمو...
تحمل چند درجه دما رو داری؟ + و - از دماهای منفی تا دمای اتاق!
از هر ردیف ،اونی که تو شرایط مختلف ،در موقعیت حداکثر قرار داره رو گزینش کن لطفا:
خورشید ،ماه ؟ ماه
درون ، برون برون
روز ،شب شب
سبک ،سنگین سبک
آدم ، انسان انسان
روی زمین ، زیر زمین زیرزمین
رفاقت ،موفقیت موفقیت [nishkhand] و رفاقت
سالاد ،سبزی ،ماست سالاد!
راه رفتن ، دویدن ،پریدن پریدن
دریا ، جنگل ، کوه دریا!
نشستن ، ایستادن ، خوابیدن ایستادن
نظرت درباره این عبارات :
هر روز صبح ، در آفریقا ، شیر به دنبال آهو می دود تا زنده بماند ...
هر روز صبح ، در آفریقا ، آهو از دست شیر می رمد تا زنده بماند...
مهم نیست شیر باشی یا آهو ...
با طلوع صبح ، دویدن آغاز کن ...
کلا قشنگه و خیلی ایده آله...
واقعا که ؛ جماعت ملاحظه ندارن که[nishkhand] والا...[sootzadan]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m@some
از نظر شما :
آرامش بخش ترین ... زیبا ترین ...مهیج ترین ...ناشناخته ترین ...پاکیزه ترین ...جاهای کشورمان کجاست ؟ لطفا هر مورد رو مجزا عنوان کن.
به ترتیب: مشهد(حرم امام رضا) - دریا - غارها و اینا - [nadanestan] - اصفهان
اگر از نیمکره شمالی زمین با کله زمین رو حفر کنی از نیم کره جنوبی یا کله میای بیرون یا با پا ؟ با توجه به چرخش زمین و گرد بودنش
[negaran][soal]
اگه نیتت خالص باشه انشالله میتونی با قلبت بیای بیرون! [sootzadan][nishkhand]
ده تا از زیبا ترین چیز هایی که تا حالا دیدی ؟ ( تو زمینه های مختلف ) [bihes] گزینه ای! راهنمایی ایی! چیزی!
جنین و زایمان ([nishkhand]) - نوزاد - قرآن - مادرم - عشق - زمستان (برف) - خودم! [sootzadan][nishkhand] - لامبورگینی - شگفتی های بدن انسان - پنگوئن! [khanderiz]
عجیب ترین چیزی که تا حالا دیده ای ؟ شکل گیری یک انسان...
تو چی محدود بشی ،حالت کلافگی بهت دست میده ؟ اگه نخوایم حفاظت، قوانین، مصونیت و... رو قاطی محدودیت کنیم. هرنوع محدودیتی کلافم میکنه و مطمئنا جلوش می ایستم...
چه قرار یا قرار هایی با خودت گذاشتی ،اما نتونستی بهش پای بند باشی؟ همشو نمیتونم [nadidan] ولی یکی دومورد میگم...
مثلا قرار گذاشتم هرشب یک صفحه از نهج البلاغه رو بخونم... ولی گاهی میخونم گاهی... [nadidan]
یا همون رفرنسای ارشو میخواستم تابستون شروع کنم ... [nadidan]
اولویت های مهم 5 سال بعدت ؟ ده سال بعدش چه چیزهاییه؟ عزیزم؟ این چه سوالیه؟ [nishkhand]
ارشد - موفقیت های علمی جانبی - دکترا - ازدواج - بقیشو نمیدونم!!!
از ارتفاع می ترسی .علت در دو حالت + یا _ ؟ بله! میتونم برم بالا ولی نمیتونم دیگه پایینو نگا کنم! علت : ترس از افتادن! [nishkhand]
تا حالا مرگ رو جلوی چشمت دیدی؟ بعد از اون چه حسی داشتی؟ بله یک بار! بعدش یک نفس راحت کشیدم! [nishkhand]
اگه شیطون بهت وقت ملاقات بده ،چی بهش میگی؟ خب معصوم که نیستیم! ماها شب و روز با ایشون درارتباطیم دیگه وقت ملاقات نمیخواد که! [nadidan] ولی اگه بخوام تصور کنم میگم (عذر میخوام[nishkhand]) برو گمشوووووووووو [nishkhand]
دوست داری تو فصل دلخواهت ( از چهار فصل سال ) ، چه کار ویژه ای انجام بدی؟ (مثلا اگه پاییز رو دوست داری دلت میخواد شاخص ترین و موندگارترین فعالیتت تو این فصل چی باشه؟)
والا در دیار ما که از برف خبری نیست و منم که زمستونو دوس دارم! دوس دارم مدام تو برف باشم... برف بازی و اینا [nishkhand]
مفید ترین و جالب ترین چیزی که تا حالا تو پست های این جا یاد گرفتی ، چی بوده؟ محبت و احترام مجازی هم قشنگه [khejalat]
وقتی خوش حالی دوست داری کی پیشت باشه؟ من وقتی خوش حال هستم که اونایی که دوستشون دارم پیشم باشن...
وقتی ناراحتی یا دلخوری ،چه طور؟
هرکی که که دوستش دارم [nishkhand]
الان چه حسی داری؟ حوصله ندارم! [sootzadan]
داغی صندلیت بالا رفته یا بیشتر دست به کار بشیم و سوال بپرسیم[nishkhand] ؟ بدک نبود تلاشت! [nishkhand]
-
سلااااااااااااااااام[golrooz]
من نمیخاستم شرکت کنم ولی چندتا بیشتر سوال نمی پرسم[cheshmak]
1-نظرت رو راجع به من بگو؟؟؟
2-تا حالا از من دلخور شدی باید بگی ها!!!؟؟[nishkhand]
3-این شکلک ها تورو یاد کدوم از بچه های سایت می اندازند؟
[nishkhand]
[negaran]
[esteghbal]
shgangi7
sgangi5
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m@some
كدوم يك رو بيشتر دوست داري؟ همشونو [nishkhand]- طلا و جواهر زیاد
- خانه بزرگ و ماشن شیک
- مزارع و باغهای بزرگ و سرسبز
- کلی پول و دارائی تو بانک
عه! چقد سخته انتخاب! [nishkhand]
فک کنم چهارمی! ولی خب نمیذارم بمونه تو بانک... هروقت لازم بود میگیرمش!!!پولو مگه انبار میکنن؟ [bamazegi] بعد میرم باهاش اون سه تا رو میگیرم! [bamazegi]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m@some
شماره پات چنده؟ چه کفشی میپوشی؟ پاشنه کوتاه ، بلند، اسپرت 38 - 90% پاشنه بلند !
شماره و سایز لباسات چنده و چه تیپ لباسی دوست داری و میپوشی؟ خانوم این سوالو پ.خ باید میکردی![bihes] مانتوم معمولا بینَ 1 و2 است... َ
تو لباسای من مشکی بسیااااااار کم پیدا میشه... 90% رنگِ 2-3 تیکه از لباسام ست هس. متنوع لباس میپوشم... نه طرح های خیلی شلوغ و پر! نه خیلی ساده و یکدست! نمیدونم دیگه چیو باید بگم! [soal]
تا حالا بیف استروگانف خوردی؟ چندبار؟ چه مزه ای میده؟ یک بار یک نوع بیف خوردم که اصلا خوشم نیومد! مزه بیخودی داشت!
جلوی آینه با خودت حرف می زنی؟ نه! بسیااااااار کم! معمولا تو آیینه به خودم خیره میشم و میرم تو فکر [nishkhand][sootzadan]
بهترین همدم تنهایی ات؟ خدا...
بدترین دوستی که تا حالا داشتی؟ موجودی به نام الهه که نامرد ترین و دروغ گو ترین فردی بود که تا بحال از نردیک دیدم!
فرض کن آینده است و الان همه چیز عالی و روبراهه ،و صاحب فرزندان متاهل دختر و پسر هستی ... الان دامادت رو بیشتر دوست داری یا عروست رو؟ واقعا آدمی نیستم که پیش پیش بگم با عروسم یا دامادم خوب نیستم... شاید عروسم شایدم دامادم...
یه آرزو کن که محال نباشه ولی زیاد دم دست هم نباشه کوپه... [bihes]
چرا مارمولک شبیه سوسماره ولی بهش میگن مار+ مولک؟ چون مارمولک ماری ست که موهایش اول شدند لکه و بعد بصورت دست و پا ازش زدند بیرون! و به دلیل تفاوت فاحش در ابعاد از سوسمار متفاوته [nishkhand]
خیلی اساسی و فنی اما خلاصه، بزغاله رو هم توصیف و هم تشریح کن
بزغاله آقازاده ی بز میباشد که چون نارفیقه و همه و رو قال میذاره شده بزقاله اما چون ادبیات نوشتاری ما همیشه درحال تغییره الان شده بزغاله! [nishkhand]
تا حالا برق گرفتگی رو تجربه کردی؟ توضیح بده نه یادم نیس چیزی! فقط بمقدار جزیی از این خودکارا که سرشونو فشار میدی برق داره... از اونا!
تو دوران دبستان یا حتی بعد از اون با دوستات دعوا و کتک کاری داشتی؟ شیربودی یا روباه؟ آره فک کنم در ابعاد کوچک داشتم... معمولا شیر بودم! [nadidan] یعنی اگه میخوردم میزدم! [nadidan] خدایا منو ببخش! پشیمونم والا! بچه بودیم نمیفهمیدیم! [nadidan][nishkhand]
گریه کردی؟ آخرین بار؟ اولین بار؟ وسطاش رو هم بگو دیگه اخرین بار دوسه شب پیش! اولین بار چند لحظه بعد از تولدم! وسطاشم خب زیاد... [sootzadan]
عشق رو تو نیم خط تعریف کن
دوست داشتن، اعتماد، تحمل، گذشت، رفاقت، صداقت... هرکدوم بخشی از عشقه...
-
پس من چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[entezar]
-
سلام من باز اومدم[nishkhand]
اینجا چراانقد سرده باز باید آتیش روشن کنم گرم بشه[sootzadan]
نظرت درباره این جمله آقای جان میلتون که در کتاب بهشت گمشده آمده چی هست؟ آیا معنی واقعی این جمله رو میدونی؟
"better to reign in hell than serve in heaven
چقدر اهل حاشیه هستی؟
به نظرت چرا خیلی ها در صورتی که پیشرفت سایرین رو میبینن به جای آرزوی موفقیت دنبال سنگ اندازی هستند؟ یا به قولی چه لزومی داره برای آباد کردن خانه خودمون، خانه دیگران رو خراب کنیم؟
چرا حرف برخی ها با عمل شون یکی نیست؟
اگر بهت دوباره فرصت بدن که زندگی کنی، کجاهای زندگیت رو اصلاح میکنی و کجاها رو بیشتر تقویت میکنی؟ بزرگترین فرصت زندگی که فکر میکنی از دستش دادی؟
چقدر برای ظهور امام زمان(عج) آماده ای؟
دوست داری بیشتر تو کدوم حوزه ازت سوال بپرسیم ؟ بهمون بگو تا اون بعد رو حذفش کنیم
از چه سوال(سوالاتی) میترسیدی؟
ده تا از مهمترین ملاکهات برای انتخاب همسر آیندت با ذکر اولویت؟
آیا می توان همه را از خود راضی نگه داشت؟چرا بعضیها تلاش میکنن همه رو از خود راضی نگه دارن؟
بنظرت مشاوران و روانشناسان تا چه حد در حل مشکلات مراجعان دقیقی هستن؟
چرا آمار طلاق داره بالا و بالاتر میره؟
چرا در قفس هیچکس کرکس نیست؟
باز میام دلت تنگ نشه همین جا[khanderiz]
-
[sootzadan]
اگه بفهمین یکی بهتون دروغ گفته چه برخوردی باهاش دارین؟
اگه دروغش خیلی بزرگ باشه؟ و اون شخص خیلی براتون عزیز باشه یا روش حساب جداگانه ای باز کرده باشین چی؟
تا حالا شده به یه روانشناس یا روانپزشک مراجعه کنین؟ یا اگه مشکلی پیدا کنین سعی می کنین خودتون راه حل پیدا کنین؟
اگر بدونین یه آدم داره خودکشی می کنه و شما تنها آدمی باشین که می تونین نجاتش بدین چی کار می کنین؟
اگه بخواین یه آدمو از افسردگی خارج کنین چی بهش می گین؟
میونتون با بچه ها چه طوره؟ با بچه های خیلی شر چطور؟! بلدبن بچه ها رو آروم کنین؟
تا حالا شده یه بچه ی خیلی شیطون رو به شما بسپرن؟ چطوری باهاش سرکردین؟
چقد تو کارای خونه کمک می کنی؟
تا حالا شده با گفتن کلمه ی "نه" مشکل پیدا کنین و مجبورشین یه کاری رو که دوست ندارین انجام بدین؟ کی؟چیکار؟
چقد دیگران ( دوستاتون)شما رو می شناسن؟ خانواتون چقدر میشناسن تون؟
تا حالا شده عذاب وجدان بگیرین؟(چی کار کردین با عذاب وجدانتون )
قوانینی تو زندگیتون دارین که بهش پایبند باشین؟ چه قوانینی؟ چقدر بهشون پایبندین؟
تاریک ترین جای دنیا کجاست؟( نه از جغرافیا)
اگه قرار بود یه جای دیگه ی این دنیا متولد می شدین ، دوست داشتین کجای این دنیا باشین و تو چه جور خانواده ای؟
چقد با خودتون دعواتون میشه؟ تا حالا با خودتون قهر کردین؟ چرا؟
با دیگران چی؟ آخرین دعوایی که با دیگران کردین کی بود؟ چرا؟
بااین همه باز همنوز سرده اینجا[nishkhand]
-
راجع به این چیزا یه چی بوگو :
وا
وااااااااااا
عجب
یاللعجب
[nishkhand]
[negaran]
:))
[khandeshadid]
:(
:((
[sootzadan]
[khanderiz]
شاخ شمشاد
ژانگولر
باحال
بی حال
خنگ
خپل
مگس
خرمگس
بچه ی مگس
مامان مگس
بابای مگس
خاله ی مگس
عمه ی مگس
عموی مگس
دایی مگس
سوسک
زنبور
کلاغ
شاهین
قرقی
کفتر
کبوتر
پلیکان
پرستو
عقاب
کرکس
مرغ عشق
قناری
مرغ
خروس
گنجیشک
یخ
موش
خرس
شیر خوردنی
شیر وحشی
شیر آب
پلنگ
ببر
باغ وحش
اصن فرق این دوتا چیه؟پلنگ و ببر
چرا؟!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m@some
1.فکر میکنی خدا کجای زندگیت ایستاده؟
روبروم
2.اگر زمین نبود دوست داشتی تو کدوم سیاره زندگی کنی؟ هیچ کدوم! رو زمین اون کیفیتی که باید نداریم تو سیاره های دیگه دور از جون چه غلطی بکنه انسان؟ [nishkhand]
3.یه سوال از خودت بپرس و جواب بده.
[taajob] ام.... امروز روز خوبی داشتی؟ بله بسیار خوش گذشت و توپ بود! [nishkhand]
4.دنیای شما چه رنگیه؟ رنگارنگ و زیبا و براق....
5.نظرتون راجع به تبعیض بین زن و مرد. خوب نیس... تا منظورتون کدوم تبعیض باشه...!
6.جمع کن و حسابگری یا ولخرج؟چرا؟ راستش درمواقعی که پیش اومده و نیاز شده که جمع کنم بسیار خوب از پسش براومدم... طوری که خودم اخرش کلی تعجب کردم! ولی الان معمولا ولخرجم! [nishkhand] برا چی باید جمع کنم؟ خونه بابامه دوس دارم! من خرج نکنم کی خرج کنه؟؟؟ [nishkhand]
7.دوست داشتی توانایی های ماوراء الطبیعه(چقدر اسمش سخت بود!!)داشته باشی؟با دلیل توضیح بده. آره گاهی... ولی نه برای همیشه... مثلا گاهی فکر افرادو کامل بخونم... گاهی نیاز میشه دیگه.................... [nishkhand]
8.اگر توی جنگل گم شده باشید چجوری راهتون رو پیدا میکنید؟آسمون ابریه و از ستاره ها نمیشه استفاده کرد.
آسمون صافم بود من نمیتونستم از ستاره ها راهمو پیدا کنم! [khande]
از حافظه تصویریم کمک میگیرم... انقد میرم یا بمیرم یا یکیو پیدا کنم! راستش اینجور اتفاقا منو به وجد میاره! شاید یکم نگران هم بشم ولی بعدش که همه چی تموم شد انقد خوشم میاد و به فال نیک میگرم که نگو! [nishkhand]
9.اگر یه روز بفهمی بهترین دوستت بهت خیانت کرده چیکار میکنی؟
برام پیش اومد.... اولش گریه کردم... بهش زنگ زدم و گفتم دیدارمونو نگه داشتم برای قیامت سر پل صراط... بد برخورد میکنم و هرجا هم دیدمش وانمود میکنم ندیدمش...
-
احیانا بچه کوچیکتری میچسبه یا تک فرزندی؟
چرا؟
.
اهل مطالعه ای؟
بیشتر چی چی میخونی؟
رمان چطور؟
تو فاز رمان هستی؟
چن درصد؟
.
خیالاتی بودن چطوره؟
با آدمایی که تخیلشون قویه برخورد داشتی؟
چطوری بوده؟
.
آن شرلی بهتره یا جودی ابوت؟
سوالای شوخی بهتره یا جدی؟
درهم یا مرتب؟
.
تا حالا چنگیز خان خوردی؟
چه مزه ایه؟
بنظرت الان دست پاتو با چی بستن؟
یه لیوان آب میخوای؟
واقعنی؟
بذا حالا حالاها بسته بمونه !
ایشالله آق مدیره میاد بازش میکنه !
اینجا صبرت معلوووووم میشه هاااااااااا ...!
استقلالی یا پرسپولیسی؟
راجع به ای رنگا چی به ذهنت میاد بوگی:
سفید
لیمویی
زرد
نارنجی
قرمز
صورتی
بنفش
آبی روشن
آبی لاجورد
سبز آبی
سبز تیره
سبزروشن
قهوه ای
خاکستری
مشکی
.
.
.
نقاشی چطوره؟
نظرت راجع هنر چیه؟
.
صندلیت داغه؟
هنو وایسا ،
بازم آتیش میخواد ! یه کم درجشو زیاد کنم.
تازه اولشه !
واس چی ایقده افسرده ای؟
.
تا حالا شده وقتی یه جا نشستی و جماعتم دور و برت،
بتونی مث فرشته ها ببینیشون؟
آدما غیر از غیرقابل پیش بینی، چجورین؟
.
برگ یا گل خشک میکنی؟
تا حالا شده دلت بخواد یه کلکسیون جمع کنی؟
کلکسیون چی چی؟
اگرم نیس چرا؟
.
اصن چرا بهتره یا چلا؟
چرا جمله ی دوست دارمو دوس داری؟
چرا داری ازش متنفر میشی؟
مگه چیکارت کرده؟
.
شعر چطوره؟
کدوم شاعر؟
چرا تو شعر مست و هوشیار پروین، این مأموره به مسته گیر داده بود؟
چرا تو اثر لبخند ژکوند،مونالیزا داشت میخندید؟
چرا ای قده لبخندش معنی دار بود؟
اصن مونالیزا کی بود؟ !!
چرا داوینچی اون کشید، منو نکشید؟
.
نظرت راجع آواتارم؟
چرا؟!!!!!
چرا از سوکس میترسی؟
مگه خودتون نمیگین ترس از سوسک در انحصار خانوماس؟!!
کری خونی بلدی؟
میخونی؟
خو بخون ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m@some
اگه صد میلیون بهت بدیم چیکار میکنی؟ نمیتونم اینطوری بگم! هروقت دادید ([nishkhand]) میشینم روش برنامه میریزم و قطعا بیشترش میکنم ... خب برا خواسته هامم برنامه میریزم...
اگه سیصد میلیون دیگه هم بهت بدیم چیکار میکنی؟ اونم به همین منوال... شماره حساب بدم؟!
حالا اگه همشو ازت بگیریم بهت یه بیست و پنج تومنی بدیم چیکار میکنی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m@some
[bihes] تو دلم یه چیزایی بهتون میگم.... [nishkhand] ولی خب چیزی نمیگم بهتون پول خودتون بوده!
حالا اگه اون بیست و پنج تومنی رو ازت نگیریم و بهت ببخشیم چیکار میکنی؟
[bihes] تشکر کردن که چیزی از آدم چیزی کم نمیکنه![bihes] ولی خب درکنارش میگم اگه پول خواستید بهتون قرض بدم؟ [nishkhand]
نظرت راجع به کله و پاچه چیه؟ [tahavoo] خداییش امشب تنهام! اگه گفتی برا چی؟ همه رفتن خونه یکی از آشناهامون کله پاچه دسته جمعی بزنن [tahavoo] [tahavoo]
سیرابی دوست داری؟ [tahavoo]
حلیم چی؟ بد نیس! علاقه ندارم! [bihes] درحد دوتا قاشق!
نون و پنیر بهتره یا کباب بره؟ دومی دیگه!
این کلمات چه معنایی می دهند؟
خفن: باحال! 3فاز
تیریپ: ژست و تیپ و حرکت
گاگول: مترادف شاسکول! همون خنگ خودمونه! (عذر!)
دیفال: دیوار دیگه
مرتیکه اسب: [nadidan] احتمالا مرد نفهم و کور (عذر!)
پنت هاوس: طبقه آخر ساختمونای مجلل که یک واحد بسیار مجلل و زیبا میسازن و با انواع امکانات عجیب غریب و توپ!
هلی پاد: وات؟ [soal] به هلی کوپتر حمل پادزهر برای حوادث مارگزیدگی میگن هلی پاد! [nishkhand]
جکوزی: وان بـــزرگ با آب داغ یا یخ!
آب حوضی: کسی که آب حوض میکشه؟ [nishkhand]
حالا یه شعر :
فردوسی میگه "چو شمشمیر بر فرق گرگین رسید گذر کرد بر اسب و بر زین رسید" مگه میشه شمشیر اول از اسب گذر کنه بعد از زین ؟ آره میشه! یه اسب و یه زین بیار با یه شمشیر بهت نشون میدم!
تا حالا شده به حالت طنز یا کاملا جدی وجدان شما مثل وجدان شیرفرهاد بیاد هی شما رو ملامت کنه و هی ازت بخواد بهتر از پیش باشی و گوشت رو بکشه؟؟ بعد چیکار کردی به حرفش گوش کردی یا با گیوه زدی وسط ملاج جفتتون؟؟ اوووف خیلی شده! خیلی درگیرم لعنتیو باهاش! چیکار میتونم بکنم؟ خیلی گیره ست... 99% گوش میدم به حرفاش!
خواهر شوهر عروس پسر خالت، چه نسبتی با مادربزرگت (مادر بزرگ پدری) داره؟ هیچ نسبتی با هم ندارن مگه اینکه مامان بابام با هم فامیل بوده باشن!
بعضیا میگن زندگی بی عشق مثل ساندویچ بدون نوشابه است که به ما ربطی نداره ... تو خودت ساندویچ رو با نوشابه میخوری یا
فراورده های لبنی مثل دوغ رو بیشتر ترجیح میدی؟ نه یا ماءالشعیر یا دوغ
الان ساعت چنده؟؟ 9:15 PM
راستی موکت متری چنده؟؟
[bihes] بگمونم از حدود 20 تومن به بالا
ببینم قیمت خونه نوساز و آپارتمان نوساز طرفای شما متری چنده؟؟ نزدیکای خونه ما حدودا متری یک و چهارصد پونصد فک کنم... جدیدا قیمت ندارم!
آشنا دارین واسه ما یه خونه بخرین از دم قسط ، ماهی هزارتومن ، قسطی اقساطش هم نود هزارساله؟؟ خیر! سمکن مهر رو بهتون پیشنهاد میکنم! [nishkhand]
ندارین؟؟ نه ندارم!
عیب نداره ناراحت نباش من هم ندارم... ببینم اصلا خودتون صاحبخونه هستی یا مستاجر؟؟ شخص من؟ خونه بابام هستم! بابام صاحب خونه ست!
تا حالا قلیه ماهی خوردی؟ اگه خوردی مزه اش چجوری بوده؟ نه نخوردم!
میگو چی دوست داری؟ آرهههههههههه
از این ماهی کوچیکها که به گربه بدی قهر میکنه ... چیه از اینا ... اسمش چی بود!!؟؟.... آهان کیلکا خوردی؟؟ :دی آرهههه میدونی چقد خاصیت داره؟!
تن ماهی بهتره یا خود ماهی؟؟ خودش
گربه ماهی چی ؟ ... خوردی؟؟ مگه خوردنیه؟ [soal] حلال نیس فک کنم! هست؟ من نخوردم! علاقه ای هم ندارم! ایش با اون سیبیلاش!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m@some
دوست داشتی الان کجا بودی؟
مشهد حرم امام رضا
چطور میشه اعتماد به نفس رو بالا برد؟ به راحتی... [nishkhand] فقط باید خودتون بخواید... البته دیگران هم موثرند... افکار مثبت داشته باشید... نیمه پرلیوان رو ببینید... بگید میتونید...
ازدواج آگاهانه چجوریه؟ ناآگاهانه که نباشه میشه این! [nishkhand] مثلا ینی از روی شناخت و با چشم باز و رفتار درست و بدون ایجاد علاقه ی کورکورانه و اینا دیگه...
موانع شناخت قبل ازدواج چه چیزهایی است؟ خیلی زیادن! مثلا اینا که دختر و پسر برا هم تو ژستن همش و حرکات واقعیشونو ندارنو فیلم بازی میکنن و غلو میکنن... دیگه اینکه یکی از طرفین یا هردو علاقه مند و وابسته بشن... بخصوص دخترا که سریع تو رویاهاشون رنگ جهیزیشونم انتخاب میکنن!!! دیگه دروغگو بودن یکی شون هر دو... دیگه چیزی تو ذهنم نیس الان!
به نظرت یه دوست خوب چه خصوصیاتی باید داشته باشه؟ صداقت و مهربانی و معرفت
زندگی رو تعریف کن لطفا. توجه به خدا و بنده هاش و آفریده هاش، انگیزه و امید و مهربانی
دوست داری چند سال زندگی کنی؟ سن خاصی مشخص نکردم تو ذهنم... تا وقتی روپای خودم باشم و جسمی و روحی و ذهنی سالم باشم و سربلند باشم.
مرگ رو توصیف کنین؟ مرگ رو چه جوری می بینی؟ جدا شدن از تمام علایق و وابستگی ها... رسیدن به اون نهایتی که انسان برای اون خلق شده... من تصورش یکم برام سخته راستش [nadidan] باهاش کنار میام...
تا حالا شده یه اتفاق و باور نکنین؟چه اتفاقی ؟نحوه ی برخوردتون؟ اولین چیزی که یادتون میاد رو بگین. آره... این جداییم از داداشم و تغییرات پیش اومده رو هنوزم نتونستم باهاش کنار بیام...
قبلنا زیاد براش گریه میکردم... الان کمتر شده این اتفاق ولی هنوزم تموم نشده... هروقت که یادش میوفتم........................ نظیر الان...............
عجیب ترین چیزی که تو زندگی شنیدین چی بود؟ میتونم بگم خیلی وقته هیچ چیزی برام تعجیب برانگیز نیس....
تا حالا شده یه کاری انجام بدی بعد از کارتون خیلی تعجب کنی؟چی کار؟ بله! خیلی... من معمولا سریع از خودم تعجب میکنم! همون قضیه وجدانه...
عجیب ترین کاری که تا حالا کردی؟ کارای عجیب زیاد میکنم! مثلا امروز ساندویچ سازو برا اینکه خنک بشه گذاشتم تو بالکن! الان که دارم فک میکنم میبینم اگه پرنده ای روش خرابکاری میکرد چی میشد؟ باتوجه به اینکه باز گذاشته بودمش!
سخت ترین کار؟ درس خوندن! [nishkhand]
اهل ریسک کردن هستی؟ بسیاااااااااااااااااار اصلا برام یک سرگرمیه هیجان انگیزه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
رضوس
به نام هستی بخش عالم بالا
سلاااااااااااام
خوبیــــــــــــد؟؟؟ سلام خوبم ممنون.
ماشاالله پبزنم به تخته معصومه هی تند تند سوال میپرسه من تا میخوام قبلیا رو بخونم بعدیو میپرسه
ولی خب منم بگم دیگه تکراری هم بود مجبوری جواب بده باوشه
نظرت رو راجع به این افراد بگو:
مامانت دوسش دارم خیلی
بابات دوسش دارم خیلی
غلامعلی حداد عادل(سیاسیشو کاری ندارم ادبیش) قلمشو میپسندم
جان اف کندی آدم بیخودی بود! همون بهتر که کشتنش!
هادی ساعی ورزشکار خوبی بودن یک افتخارن. ولی ایکاش وارد سیاست نمیشد
ندا شهسواری بانوی پرتلاش و ورزشکار... افتخارن...موفق باشه
زهرا نعمتی به به... افتخارن واقعا... اوج تلاش و امید... بلند شدن پس از یک شکست... الگو هستند واقعا
مجید مجیدی "محمّد" و "بچه های آسمان" ...... ایکاش وارد سیاست نمیشد...
فرهاد مهراد خدابیامرزه! زیاد باهاش آشنایی ندارم
حمیدرضا حاج بابایی حاجی بابایی دیگه؟ من همیشه ازش بدم میومد!
اکبر عبدی واقعا هنرمند
سیمین دانشور خدارحمتش کنه... قلمش ارزشمند بود واقعا
جلال آل احمد ایشونم همین... مثل همسرشون
یوسین بولت خارق العاده! اون وقتی پیاده روی میکنه من باید بدوم!
آدولف هیتلر [bihes] مزخرف! عامل جنگ!
آلبرت انیشتین موهاشو اگه شونه و مرتب میکرد بیشتر دوستش میداشتم!
مهناز افشار بنظرمن بازیش میـشه گفت خوبه
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــ
حالا یه چنتا سوال فنی:
هابیل قابیلو کشت یا قابیل هابیلو کشت؟؟؟؟ قابیل هابیلو کشت
فرق چرخبال و هلیکوپتر و بالگرد چیه؟؟؟ همشون یکین! اینا سوسول بازیه! [nishkhand]
چرا میگن آسمون آبیه؟؟؟ چون به چشم ما ابی دیده میشه احتمالا از دید سایر موجودات یه رنگ دیگه باشه!
کلا چرااااااااا؟؟؟؟؟ هویجوری!
تو تا الان درس نیافتادی؟؟؟؟ نه معلومه که نه
واقعا داریییییییم؟؟؟؟ چی؟
مردم دارررررریمممممممممم؟؟؟ چی؟
چرا تو کشورمون به رسیور امواج میگن ماهواره؟؟ ههههه هنوز فرهنگ سازی نشده!
چرا نشان میتی کومان تو جیب خودش نبود؟؟؟؟ چون افاده ای بود! میخواست کلاس بذاره بگه نشانم رو هم کسی دیگه برام حمل میکنه!
چرا هرکی دلش میگیره میگن شکست عشقی خورده؟؟؟ چون هرکی شکست عشقی میخوره دلش میگیره!
چرا در گنجه بازه؟؟؟ چون آخرین نفر یادش رفته ببنده!
کو تخم مرغ تازه؟؟؟ هنوز مرغه نذاشته ش! [nishkhand]
یه جمله بگو منو تحت تاثیر قرار بده [bihes] انشالله هرچه زودتر اون دوستت خوب شه حالش...
تحت تاثیر قرار نگیرم میرم تو کار سوالاااااااااااااا تاثیر گرفتی؟ [nishkhand]
معدل دیپلم؟؟؟؟ 18.57
معدل کتیبی؟؟؟ [nadidan] 16 و خورده ای... دقیق یادم نیس!
معدل چهارم خب من اون سال اصلا برا مدرسه درس نمیخوندم! همش هم چون میپیچوندم نبودم اصلا مدرسه! 17 و خورده ای
چرا اکثر مردم وقتی نمیدونن که نمیدونن و فکر میکنن که میدونن؟؟؟؟؟ چون اعتماد بنفس کاذب دارن!
جملات زیر رو کامل کن:
من اگه خدا بودم...... کار این دنیا رو زودتر به آخر میرسوندم...
خدایاااا.... همه بیمارانو شفا بده
بچه هاااا........ اینجا خیلی هوا خوبه!
در محفلی نشسته بودیم... (هههه یادش بخیر بچه که بودیم اینو با یه جمله ای ادامه میدادیم.... [nishkhand]) که یکی اشتباهی در نزده اومدتو بعد 10 ثانیه خیره شد بهمون بعد بدون عذرخواهی رفت بیرون درو بست!!!
چرا ..... آدم یه نیم نگاه هم از آینده اش خبر نداره؟
فعلا همینا رو جواب بده اگه قانع شدم که هیچ اگه نه بازم میام
تو کلا آدم قانعی باید باشی [bamazegi]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zoh_reh
سلام معصومه جون[golrooz]سلام بر زهره ی عزیزم... [golrooz]
یه روز دیر رسیدم چه خبرا شده! [shaad]
معصومه جون خرید کردنو دوست داری؟ خیلیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییی [nishkhand]
از خرید کردن چه چیزی بیشتر لذت میبری؟ بیشتر از همه کفش بعدم سایر چیزها... [nishkhand]
راستی میدونی چرا اسم بابل هم بهار نارنجه ، اسم ساری هم بهار نارنجه؟ نه! شاید چون خیلی اهالی این دو شهر همو دوس دارن! [cheshmak][khande]
چی شد حاضر شدی بشینی رو این صندلی؟ نمیدونم! واقعا یادم نیس انگیزم چی بود! [bihes][khabalood]
اینهمه سوالو از کجا میارن این بچه ها[taajob]
سوال خوبیه! [bihes]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aty.a
سلااااااااااااااااام[golrooz] سلام عزیزم... [golrooz]
من نمیخاستم شرکت کنم ولی چندتا بیشتر سوال نمی پرسم[cheshmak] چرا نمیخواستی شرکت کنی؟ [delkhoori]
1-نظرت رو راجع به من بگو؟؟؟ خیلی خانومی... مهربون احساساتی... صاف... اینجوری! (کف دستمو آوردم بالا [nishkhand])
2-تا حالا از من دلخور شدی باید بگی ها!!!؟؟[nishkhand] نه اصلا چیزی یادم نمیاد
3-این شکلک ها تورو یاد کدوم از بچه های سایت می اندازند؟
[nishkhand] ریپورتر
[negaran] امیرعلی
[esteghbal] الماس پارسی عزیز
shgangi7 یه بنده خدایی اول نام کاربریش م است!
sgangi5 مجید
-
سلام سلام
مزاحم همیشگی sa.n دوباره اومد [nishkhand]
خب ، خوبین ؟
چه خبرا ؟
روزگار به کامه ؟
میخوایم این هفته رو با این صندلی داغ حسابی بترکونیما [sootzadan]
خب بریم سراغ سوالات زودتر
شکست چه طعمی داره ؟
شما اگر توی یک کاری که براش واقعا زحمت کشیدین شکست بخورین چه عکس العملی نشون میدید ؟ آیا دوباره تلاش میکنید ؟
هدفتون توی زندگی چی بوده و چی هست ؟
تا حالا شده از رحمت خدا دلسرد بشین ؟ چرا ؟
خنده دار ترین خاطره ای که توی این 22-23 سال زندگیتون داشتین چی بوده ؟ میشه برامون تعریف کنین ؟
اگر دنیا ی شما از اول شروع میشد دوست داشتید جور دیگه ای بسازیدش ؟ یا همینی که هست خوبه ؟
غذای مورد علاقتون چیه ؟
کلا فرد شکمویی هستین یا نه ؟(بیاید با هم رو راست باشیم [nishkhand])
اگر تلفنتون زنگ بزنه و کاری داشته باشین و با شخص پشت خط هم رو دربایستی داشته باشید و نتونین گوشی رو قطع کنین چی کار میکنین ؟ از چه روشی استفاده می کنین ؟ ( این یکی از مشکلات بزرگ خودمم هم هست [bamazegi])
5 تا واژه ای که با شنیدنشون انرژی + میگرین رو بگین :
واژه تنفر به چه معناست ؟ ( از نظر شما )
بدترین درس تا به حال ؟
بهترین مقطع تحصیلی ( ابتدایی ، راهنمایی ، دبیرستان ، دانشگاه) ؟؟؟
بهترین لحظات زندگیتون رو در کنار چه کسی بودین ؟ (نگین دوستان [nishkhand]نام ببرید [khanderiz])
یک سوال علمی هم بپرسم نگن پستاشون بار علمی نداره [nishkhand]
فرق have to / should /must چیه ؟
فعلا همینا تا بعد مزاحمتون بشم دوباره [khejalat]
-
بسمه تعالی
سرکار خانم معصومه آ
با سلام
احتراماً به احتضار می رساند که ...
.
.
.
.
.
به سؤالات زیر پاسخ فرمائید [nishkhand][sootzadan]
پرشکی در چه حال است ؟
چی شد که سری به شاخه پزشکی زدید ؟
شنیده ایم که روابطتون با بچه فسقلی ها عالی هست !!!!!! ایا درست هست ؟! [nishkhand]
یکم مختصر کمی مفید شاخه پزشکی را توصیف بفرما ؟! [bamazegi]
پزشکی در 5 کلمه ؟!
یه نکته پزشکی لطف می فرمائید ؟! [sootzadan]
این را شنیده اید که 95% پزشکان ، گفته های خود را گوش نمی دهند ؟! [sargije]
چرا میگن سوپ برای سرماخوردگی خوب هست ؟! [tafakor]
رشته اپیدمیولوژی را تعریف بفرما ؟! [cheshmak]
این رشته معادل فارسی هم دارد عایا ؟! اگه بلی خو چرا از معادل فارسیش استفاده نمیشود ؟! [tafakor]
چقدر این رشته برات جذابه ؟!
ایا در دانشگاه امکانات لازم در این رشته وجود دارد ؟! [soal]
چقدر تصورت از این رشته با واقعیت سازگاره ؟! [bihosele]
epidemiology رو کلمه به کلمه برامون معنی کن ؟! اصلاً برگرفته از چی هست ؟! [khanderiz]
اصلاً رشته اپیدمیولوژی برچه اساس شکل گرفت ؟! [nadidan]
هدفت در این رشته چیه ؟! [khejalat]
مذهب رو چگونه با پزشکی ربط میدی ؟![nadanestan]
ببینم از همون اول اولا هم این رشته رو دوست داشتی ؟! [sootzadan]
دوست داری ادامه تحصیلت در ایران باشه یا ... ؟! چرا ؟!
سفر به کشورهای خارجه رو دوست داری ؟! ( تفریحی ، برای همیشه ، ... ) به چه دلیل ؟!
به نظرت چقدر کشورت در زمینه رشته اپیدمیولوژی پیشرفت داشته و خواهد داشت ؟!
برای اینکه من رو به این رشته علاقمند کنی چی میگی ؟! و یا چیکار میکنی ؟!
میتونی یه پیوند بین کشاورزی و اپیدمیولوژی بزنی ؟! [khanderiz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m@some
سلام من باز اومدم[nishkhand]
سلام! باز که تو اومدی؟! [nishkhand][bamazegi] شوخی کردم... خوش اومدی [golrooz]
اینجا چراانقد سرده باز باید آتیش روشن کنم گرم بشه[sootzadan]
چقد واقعا لطف داری بهم! [nishkhand]
نظرت درباره این جمله آقای جان میلتون که در کتاب بهشت گمشده آمده چی هست؟ آیا معنی واقعی این جمله رو میدونی؟
"better to reign in hell than serve in heaven
ببین اگه منظورش حفظ عزت نفس و ایناس... ( که همینه...) من باهاش موافقم... میگه فرمانروایی در جهنم بهتر از خدمت کردن در بهشت است...
چقدر اهل حاشیه هستی؟ دوس ندارم باشم... ولی گه گداری (خیلی کم) حاشیه خودش میاد سراغ آدم [nishkhand] یعنی ما اون وسط واستادیماااا حاشیه رو کج میکنن سمت ما! [bamazegi]
به نظرت چرا خیلی ها در صورتی که پیشرفت سایرین رو میبینن به جای آرزوی موفقیت دنبال سنگ اندازی هستند؟ یا به قولی چه لزومی داره برای آباد کردن خانه خودمون، خانه دیگران رو خراب کنیم؟
بنظرم دودلیل داره که باهم توام هست...
یکیش تنگ نظر و حسود بودنه... یکی دیگه اینکه بعضیا خودخواهن دلشون میخواد به هر ترتیبی که شده فقط خودشون بالاتر باشن... هردوش بسیار زشت و ناپسنده...
چرا حرف برخی ها با عمل شون یکی نیست؟
شاید چون حرفاشون شعاره و هنوز قلبا بهش نرسیدن... بصیرت و اینا... چمیدونم! [nishkhand]
اگر بهت دوباره فرصت بدن که زندگی کنی، کجاهای زندگیت رو اصلاح میکنی و کجاها رو بیشتر تقویت میکنی؟ بزرگترین فرصت زندگی که فکر میکنی از دستش دادی؟
از 3 سال پیش تا الان رو بیشتر تلاش میکردم...
این روند تغییرات خوب رو بر روی خودم بیشتر تقویت میکردم و زودتر فعالش میکردم
فک نمیکنم فرصت بزرگی رو کاملا از دست داده باشم... شاید فقط از بعضی فرصت هام کم استفاده کرده باشم ولی اینکه کامل از دست داده باشم چیزی نیس
چقدر برای ظهور امام زمان(عج) آماده ای؟
شخص خودم؟ فک کنم خیلی کم [nadidan] به عناوین مختلف تلاش هایی دارم... ولی اینکه بگید الان آماده ام... فک کنم درحد 30%... [nadidan][khejalat]
دوست داری بیشتر تو کدوم حوزه ازت سوال بپرسیم ؟ بهمون بگو تا اون بعد رو حذفش کنیم
[nishkhand] جدا چیز خاصی مدنظرم نیس!
از چه سوال(سوالاتی) میترسیدی؟والا از هرچی میترسیدم شما یا پرسیدی یا داری میپرسی! [negaran]
ده تا از مهمترین ملاکهات برای انتخاب همسر آیندت با ذکر اولویت؟
[nadidan][khejalat]
ده تا از کجا بیارم؟ هرچی به ذهنم رسید میگم!
خداترس و معتقد - بااخلاق - جذبه - خانواده - کار - پول [nishkhand] - قیافه تاحدی... [nishkhand] (ترجیحا کچل!) - دیگه یادم نیس الان!
آیا می توان همه را از خود راضی نگه داشت؟چرا بعضیها تلاش میکنن همه رو از خود راضی نگه دارن؟
نه خداییش نمیشه. چون انسان ها سلایق و تفکرات متفاوتی دارن. نمیدونم. به نظر من مشکل دارن یعنی عزت نفس و اعتماد به نفسشون کمه...
بنظرت مشاوران و روانشناسان تا چه حد در حل مشکلات مراجعان دقیقی هستن؟
خب اگه کم لطفی به مشاورای گلمون که البته کارشون 100% ایه نشه! 99% کارشون 50% درسته به نظرم... به هرحال کارآسونی نیس...
چرا آمار طلاق داره بالا و بالاتر میره؟چون عاطفه و گذشت و پایبندی و اخلاق داره روز به روز کمتر میشه و به جاش طمع ، بی بندوباری ، بی اخلاقی ، تقابل و انتقام روز به روز بیشتر میشه...
چرا در قفس هیچکس کرکس نیست؟ اولا که درقفس گذاشتن از نظر من کاملا غلط و یک نوع ظلمه... ولی در کل من اینو جدا قبول دارم که هیچ فرقی میان کبوتر و کرکس وجود نداره ... مردم بی عاطفه اند که دوستش ندارن...
باز میام دلت تنگ نشه همین جا[khanderiz] این الطافت منو کشته!![bamazegi]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m@some
[sootzadan]
اگه بفهمین یکی بهتون دروغ گفته چه برخوردی باهاش دارین؟
چیکار میتونم بکنم؟ ازش توضیح میخوام... ولی خب ناامید میشم ازش و مهمتر از اون بسیار بهش بی اعتماد میشم...
اگه دروغش خیلی بزرگ باشه؟ و اون شخص خیلی براتون عزیز باشه یا روش حساب جداگانه ای باز کرده باشین چی؟
اگه خیلی عزیز باشه و بتونه دلیل نسبتا قانع کننده ای بیاره میبخشمش و بهش فرصت جبران میدم... ولی اگه نشد نحملش کرد اون دروغو... و ضرر بزرگی رسونده باشه اون کارش، خب باهاش قطع رابطه میکنم... همچین کسی لیاقت نداره...
تا حالا شده به یه روانشناس یا روانپزشک مراجعه کنین؟ یا اگه مشکلی پیدا کنین سعی می کنین خودتون راه حل پیدا کنین؟
تا حالا نشده ولی اصلا این موضوع مراجعه به روانپزشک یا روانشناس (که بعضیا باهاش مشکل دارن...) به نظرم بد یا عجیب نیس... معمولا مشورت میگیرم... اگه یه زمانی نیاز بشه به روانشناس یا روانپزشک مراجعه کنم برای حل مشکلم حتما این کارو خواهم کرد...
اگر بدونین یه آدم داره خودکشی می کنه و شما تنها آدمی باشین که می تونین نجاتش بدین چی کار می کنین؟
واقعا با تمام وجودم براش وقت میذارم و هرچی میتونم تلاش میکنم... باید بشه حلش کرد... وقتی کسی به اینجا برسه حتما حرفای یکی میتونه کمکش کنه...
اگه بخواین یه آدمو از افسردگی خارج کنین چی بهش می گین؟
حرفای امیدوارانه... چیزای خنده دار... اتفاقاتی بدتر از اتفاقایی که برای اون افتاده رو براش میگم و...
میونتون با بچه ها چه طوره؟ با بچه های خیلی شر چطور؟! بلدبن بچه ها رو آروم کنین؟
با بچه ها خیلی خوبم... واقعا دوستشون دارم...
اگه نوزاد باشه که صددرصد میتونم...
اگه کودک باشه دختر باشه راحتتره [nishkhand] پسر باشه هم تلاشمو میکنم! [sootzadan]
تا حالا شده یه بچه ی خیلی شیطون رو به شما بسپرن؟ چطوری باهاش سرکردین؟
معمولا اینجور بچه ها رو قبول نمیکنم!! [nishkhand] ولی خب اگرم قبول کنم بیشتر اوقات میسازیم! گاهی هم دعوامون میشه! اوووف بخصوص اگه پسر باشه! [sootzadan]
چقد تو کارای خونه کمک می کنی؟معمولا کم! [nadidan] درس نداشته باشم زیاد... [nishkhand]
تا حالا شده با گفتن کلمه ی "نه" مشکل پیدا کنین و مجبورشین یه کاری رو که دوست ندارین انجام بدین؟ کی؟چیکار؟
نه! یادم نمیاد چیزه اینطوری! من معمولا خیلی راحت میگم نه! فقط شاید کلا یکی دومورد پیدا کنم... مثلا یکی یک وسیله شخصیمو ازم خواست من روم نشد بگم نه... البته غیرمستقیم گفتما... منتها طرف دور از جون پرروتر از این حرفا بود... این بود که علی رقم میلم اون وسیله رو دادم...
چقد دیگران ( دوستاتون)شما رو می شناسن؟ خانواتون چقدر میشناسن تون؟
دوستام معمولا بهم میگن : "دیر خودتو لو میدی... " [nishkhand] مثلا یادمه هر3 دوست صمیمیم بعد از اینکه کامل صمیمی و راحت شدیم بهم گفتن تو خیلی موزماری! [nishkhand][sootzadan] ولی خب دوستای صمیمیم الان کامل منو میشناسن... خانوادمم کامل میشناسنم...
تا حالا شده عذاب وجدان بگیرین؟(چی کار کردین با عذاب وجدانتون ) بله بسیار... به حرفش گوش میدم معمولا.
قوانینی تو زندگیتون دارین که بهش پایبند باشین؟ چه قوانینی؟ چقدر بهشون پایبندین؟
چندتا مورد میگم:
صداقت... بسیار پایبندم...
مسئولیت دربرابر محیط زیست. بسیار بهش پایبندم... هرگز منو نمیبینید که آشغال بریزم جایی یا حیوونی رو اذیت کنم...
عدم نگهداری از حیواناتی که باید آزاد باشن... گفتم که حتی دست من باشه ماهی عید هم نمیخریم.
یه قانون همیشه برا خودم میذاشتم از اول بچگی تا الان: اینکه همیشه وقتی درس دادن اومدم خونه اون درسو بخونم! ولی هیچ وقت بهش پایبند نبودم![khande][sootzadan]
دیگه الان یادم نمیاد
تاریک ترین جای دنیا کجاست؟( نه از جغرافیا)اونجا که امید به آینده و امید به خدا از دست بره...
اگه قرار بود یه جای دیگه ی این دنیا متولد می شدین ، دوست داشتین کجای این دنیا باشین و تو چه جور خانواده ای؟نمیدونم... شاید همین ایران من متولد مشهدم دوس ندارم محل تولدم عوض شه... خانوادمم همین... دوس دارم بازم تو همین خانواده باشم...
من با این شرایطه که الان این هستم... تو یک خانواده دیگه حتما یکی دیگه بودم... نمیدونم خوب میشد یا بد... شاید خیلی بد میشدم! پس عوضش نمیکنم.
چقد با خودتون دعواتون میشه؟ تا حالا با خودتون قهر کردین؟ چرا؟با خودم؟ تقریبا زیاد! ولی قهر نه!
با دیگران چی؟ آخرین دعوایی که با دیگران کردین کی بود؟ چرا؟دعوای جدی... چند ماه ماه پیش با یکی از همکلاسی هام... تو رختکن بیمارستان! [nishkhand]
اما بحث درحد دو سه جمله خب پیش اومده... الان از یکی از بچه های سایت یکم ناراحتم... [bihes]
بااین همه باز همنوز سرده اینجا[nishkhand] کلا هوا خنکه... صندلی خنکه.... همه چی خنکه! من چقد خوشبختم [nishkhand] ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m@some
راجع به این چیزا یه چی بوگو : [bihes]
وا تعجب
وااااااااااا خیلی تعجب
عجب تعجب با کمی عدم باور و قیافه ی اینجوری [bihosele] توامان!
یاللعجب اوج تعجب!
[nishkhand] دوستش دارم اینو!
[negaran] خوب نیس
:)) نشون نمیده اینو! چی گذاشتی؟ [soal]
[khandeshadid] باحاله... گاهی آدم تو نت واقعا اینجوری میخنده!
:( ابنم نشون نمیده؟ چی گذاشتی؟ [soal]
:(( گریه گاهی لازمه
[sootzadan] خود را به کوچه علی چپ زدن!
[khanderiz] زیر پوستی خندیدن!
شاخ شمشاد دوماد! [nishkhand]
ژانگولر وات؟
باحال موج مثبت!
بی حال ضدحال و موج منفی!
خنگ گاگول
خپل بشکه!
مگس مزاحم
خرمگس مال معرکه ست!
بچه ی مگس نسبت به مگسهای بزرگ آی کیوش پایینه!
مامان مگس مهربونه! [tahavoo]
بابای مگس عه!
خاله ی مگس [bihes]
عمه ی مگس [sokoot]
عموی مگس [bihes]
دایی مگس [bihes]
سوسک [asabani][ghahr]
زنبور خوبه ولی میترسم ازش [nishkhand]
کلاغ قشنگه
شاهین قشنگتر از کلاغه
قرقی این از دوتای قبلی هم قشنگ تره
کفتر مگه همون کبوتر نیس؟
کبوتر خب دوست داشتنی
پلیکان قیافه بی احساسی داره
پرستو مهربونه
عقاب از بودنش درقفس بسیار متاسف میشم
کرکس اینم دوست دارم
مرغ عشق واقعا عاشقانه ست [nishkhand] دوستش دارم. از قفس کردنش بدم میاد
قناری صدای قشنگش... نباید قفس بذارنش
مرغ خخخخ خنگه! دوسش دارم
خروس وقتی میخونه بیشتر دوسش دارم
گنجیشک نازه
یخ یخ های ته لیوانمو میخورم [nishkhand] البته گاز نمیزنم که صداش درآد... [nishkhand]
موش خیلی دوسش دارم
خرس [esteghbal]
شیر خوردنی خاصیت داره ولی ایکاش یکم خوشمزه تر بود!
شیر وحشی [esteghbal]
شیر آب [bihes]
پلنگ [nadidan]
ببر [nadidan]
باغ وحش میرم درحین اینکه از دیدن حیوونا خوشم میاد از درقفس بودنشون بدم میاد و دلم یه طوری میشه!
اصن فرق این دوتا چیه؟پلنگ و ببر تو طرحشونه یکیش راه راهه اون یکی گل گلی[nishkhand]
چرا؟!! چون دوگونه ی متفاوت هستند...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m@some
احیانا بچه کوچیکتری میچسبه یا تک فرزندی؟
چرا؟ فک کنم بچه کوچیکتری چون وقتی همه رفتن تک فرزندی رو هم تجربه میکنی! مثل من [nishkhand]
.
اهل مطالعه ای؟ یس
بیشتر چی چی میخونی؟ ادبی فلسفی مذهبی کمی روانشناسی
رمان چطور؟ کم
تو فاز رمان هستی؟ کم
چن درصد؟ 5%
.
خیالاتی بودن چطوره؟ معمولا خوبه
با آدمایی که تخیلشون قویه برخورد داشتی؟ بله
چطوری بوده؟ خوبه
.
آن شرلی بهتره یا جودی ابوت؟ آن شرلی
سوالای شوخی بهتره یا جدی؟ جفتش
درهم یا مرتب؟ فرقی نداره [sootzadan]
.
تا حالا چنگیز خان خوردی؟ وات؟ [soal]
چه مزه ایه؟
بنظرت الان دست پاتو با چی بستن؟ با سوالا!
یه لیوان آب میخوای؟ آره
واقعنی؟ آره جدا.
بذا حالا حالاها بسته بمونه ! چی بگم! [bitavajohi]
ایشالله آق مدیره میاد بازش میکنه ! کی؟
اینجا صبرت معلوووووم میشه هاااااااااا ...! [nishkhand]
استقلالی یا پرسپولیسی؟ پرسیپولیسسسسسسسسسسسسس
راجع به ای رنگا چی به ذهنت میاد بوگی:
سفید آرامش
لیمویی زیبا
زرد دوس ندارم... احساس افسردگی داره
نارنجی بد نیس
قرمز عشقه
صورتی ملایم و دوس داشتنی
بنفش رنگیه که به خیلیا میاد کلا لباسای بنفشه قشنگن
آبی روشن آرامش بخش
آبی لاجورد زیبا
سبز آبی اون موقع که مدشده بود دیگه بجایی رسوند حالمونو بهم زد! [nishkhand]
سبز تیره خوبه
سبزروشن زیاد جالب نمیشه
قهوه ای ست های زیبایی میشه ازش ساخت [sootzadan]
خاکستری اینم مثل قهوه ای
مشکی بجز چادرم نمیپوشم زیاد
.
.
.
نقاشی چطوره؟ عالیه دوس دارم
نظرت راجع هنر چیه؟ آدم باید یچیزی ازش داشته باشه
.
صندلیت داغه؟ زیادم نه!
هنو وایسا ، نمیشه بشینم؟ [nishkhand]
بازم آتیش میخواد ! یه کم درجشو زیاد کنم.
تازه اولشه ! این گوی و این میدان! [sootzadan]
واس چی ایقده افسرده ای؟ من؟ تکذیب میکنم! هیشکی نه اونم من!
.
تا حالا شده وقتی یه جا نشستی و جماعتم دور و برت،
بتونی مث فرشته ها ببینیشون؟ وات؟ [bihes]
آدما غیر از غیرقابل پیش بینی، چجورین؟ مگه همین کم چیزیه؟ [nishkhand]
.
برگ یا گل خشک میکنی؟ نه!
تا حالا شده دلت بخواد یه کلکسیون جمع کنی؟ نه تا حالا برام جالب نبوده همچین!
کلکسیون چی چی؟
اگرم نیس چرا؟گفتم دیگه
.
اصن چرا بهتره یا چلا؟ چرا!!!
چرا جمله ی دوست دارمو دوس داری؟ همینطوری! چون موج مثبت داره [nishkhand]
چرا داری ازش متنفر میشی؟ از چی؟ من فعلا در حالت تنفر قرار ندارم!
مگه چیکارت کرده؟
.
شعر چطوره؟ خوبه
کدوم شاعر؟ سهراب ، حافظ ، نیما و...
چرا تو شعر مست و هوشیار پروین، این مأموره به مسته گیر داده بود؟ چون خودش مورد داشت!
چرا تو اثر لبخند ژکوند،مونالیزا داشت میخندید؟ چون میدونست اون قیافشو بدون لبخند نمیشه تحمل کرد![nishkhand]
چرا ای قده لبخندش معنی دار بود؟ نبود بابا! الکی جو نده! [sootzadan]
اصن مونالیزا کی بود؟ !! سرچ کن تو گوگل بهت میگه! [bihes]
چرا داوینچی اون کشید، منو نکشید؟ چرا باید تورو میکشید؟ اگه میخواس تو رو بکشه منم باهس میکشد البته (بین خودمون بمونه) به من پیشنهاد کردا... من قبول نکردمو سعادت ندادم! [nishkhand]
.
نظرت راجع آواتارم؟ نازه
چرا؟!!!!! هست دیگه
چرا از سوکس میترسی؟ چون چندشه و میاد سمت آدم! [esteress]
مگه خودتون نمیگین ترس از سوسک در انحصار خانوماس؟!! (عزیزم من به این میگم سوتی!)
کری خونی بلدی؟ چی؟
میخونی؟
خو بخون ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sa.n
سلام سلام
سلام بروی ماهت گل قشنگم [esteghbal]
مزاحم همیشگی sa.n دوباره اومد [nishkhand] مراحم... رحمت... نعمت... ساغر! [nishkhand]
خب ، خوبین ؟ خب مرسی ممنون قربونت خوبم.
چه خبرا ؟ برف اومده تا کمرا! البته پیش شما، نه ما!
روزگار به کامه ؟ به کام که نه ولی بد نیس... میگذره...
میخوایم این هفته رو با این صندلی داغ حسابی بترکونیما [sootzadan] شما لطف میکنی! [nishkhand]
خب بریم سراغ سوالات زودتر
شکست چه طعمی داره ؟ تلخ و ازیاد نرفتنی... یکمم دردناکو حسرت اور...
شما اگر توی یک کاری که براش واقعا زحمت کشیدین شکست بخورین چه عکس العملی نشون میدید ؟ آیا دوباره تلاش میکنید ؟
خیلی ناراحت میشم... اکثرا بله... رهاش نمیکنم...
هدفتون توی زندگی چی بوده و چی هست ؟ هدف کلی: سعادت دنیا و آخرت، چشم انداز کوتاه مدت:موفقیت در درس و کارهای جانبی و زندگی و اینا [sootzadan]
تا حالا شده از رحمت خدا دلسرد بشین ؟ چرا ؟ بله ولی خیلی البته زودگذر بوده... چون گاهی واقعا آدم کم میاره... میدونی؟ یه جایی آدم ظرفیت بعضی اتفاقای بدو نداره...
البته نه کاملا ناامید ولی کمی ناامید... برا من یه فرقی بین این دو هست... نمیدونم برا بقیه هم هست؟! چرا یعنی بگم برا چه موضوعی؟ خب یکیش بیماری یکی از عزیزانم. یکی دیگه داداشم... یکی دیگه هم مربوط به خودم بوده [sootzadan]
خنده دار ترین خاطره ای که توی این 22-23 سال زندگیتون داشتین چی بوده ؟ میشه برامون تعریف کنین ؟ عزیزم؟؟؟؟؟؟؟ [delkhoori][hoshdar] من تازه وارد 21 شدم!
خنده دار ترین یادم نیس! آخریشو میگم... پریروز سر کلاس استادمون داشت یه اِسلاید نشون میداد موقع تدریس، بعدتو یک صفحه پاورش فقط یک جمله نوشته بود! من میخواستم ببینم این حرفایی که داره میگه تو اسلایدش هست یا نه! رفتم بگم استاد اسلایدو عوض نمیکنید گفتم اوسلاید اِستادو عوض نمیکنید؟ [nishkhand]خخخخ بنده خدا قبل از اینکه تصحیح کنم زد صفحه بعد! [khanderiz]
اگر دنیا ی شما از اول شروع میشد دوست داشتید جور دیگه ای بسازیدش ؟ یا همینی که هست خوبه ؟ فقط بهبود میبخشیدمش... قطعا پیشرفت بیشتر و سریعتر. تلاش بیشتر
غذای مورد علاقتون چیه ؟ قرمه با قلقلی [nishkhand] درکنار قرمه ام حتما باید سیب زمینی سرخ کرده هم باشه [sootzadan]
کلا فرد شکمویی هستین یا نه ؟(بیاید با هم رو راست باشیم [nishkhand]) خب... ام.... [nadidan] بله...
اگر تلفنتون زنگ بزنه و کاری داشته باشین و با شخص پشت خط هم رو دربایستی داشته باشید و نتونین گوشی رو قطع کنین چی کار میکنین ؟ از چه روشی استفاده می کنین ؟ ( این یکی از مشکلات بزرگ خودمم هم هست [bamazegi]) پیش اومده! یهو قطع میکنم بعد یه مین بعدش میزنگم میگم عه ببخشید چرا قطع شد؟ شما قطع کردین؟ [khande][sootzadan]
5 تا واژه ای که با شنیدنشون انرژی + میگرین رو بگین : کلا وازه های محبت آمیز و طنز آمیز
واژه تنفر به چه معناست ؟ ( از نظر شما ) یعنی دوس نداشتن و انزجار از چیزی یا خدای نکرده کسی...
بدترین درس تا به حال ؟ تا به حال؟ از چیزی به اندازه درس عربی بدم نیومده!
بهترین مقطع تحصیلی ( ابتدایی ، راهنمایی ، دبیرستان ، دانشگاه) ؟؟؟دانشگاه
بهترین لحظات زندگیتون رو در کنار چه کسی بودین ؟ (نگین دوستان [nishkhand]نام ببرید [khanderiz]) راستش وقتی یه جایی بهم خوش میگذره و مادرم همرام نیس یهو دپرس میشم [afsoorde] بامادرم هم لحظات خوبی داشتم
با بعضی از دوستام ([nishkhand]) مثلا سمیرا یا محبوبه یا فاطمه زهرا
با اون دوست نامردم الهه که بهم خیانت کرد لحظات فراموش نشدنی داشتم [sokoot]
یک سوال علمی هم بپرسم نگن پستاشون بار علمی نداره [nishkhand]
فرق have to / should /must چیه ؟
فعلا همینا تا بعد مزاحمتون بشم دوباره [khejalat]
خب درظاهر هرسه اجبارن ولی گاهی درجایگاه استفاده کمی فرق دارن have to گاهی مال موقعیه که آدم تحت اجبار دیگرانه must بیشتر درونیه ینی من خودم خودمو مجبور کنم... یکم قوی تر از اونه اجبارش
should هم از دوتای قبلی یکم شل تره
چیز خاص دیگه ای نمیدونم! [sootzadan]
[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*FATIMA*
بسمه تعالی
سرکار خانم معصومه آ
با سلام
احتراماً به احتضار می رساند که ...
سلام فاطیمای عزیزم [esteghbal]
.
.
.
.
به سؤالات زیر پاسخ فرمائید [nishkhand][sootzadan]
پرشکی در چه حال است ؟
به سرعت درحال پیشرفته!
چی شد که سری به شاخه پزشکی زدید ؟
علاقه داشتم
شنیده ایم که روابطتون با بچه فسقلی ها عالی هست !!!!!! ایا درست هست ؟! [nishkhand]
نی نی ها؟ بله... خیلی... [khejalat][esteghbal]
یکم مختصر کمی مفید شاخه پزشکی را توصیف بفرما ؟! [bamazegi]
رشته ای که به بهبود بیماری ها و مشکلات جسمی و گاهی روانی آدما کمک میکنه! ( کوه کندم واقعا![nishkhand])
پزشکی در 5 کلمه ؟!
بهبود بیماری و مشکلات انسان [khande] شوخی کردم!
بذار یکم فسفر بسوزونم! امممم.....
عشق... محبت... اخلاق... درک بیمار و بیماری.
یه نکته پزشکی لطف می فرمائید ؟! [sootzadan]
اونایی که چربی شون بالائه اجیل خیلی کم بخورن... دیابتی ها هم که دیگه میدونن....هندونه رو بلافاصله بعد از غذا نخورید... سرد مزاج ها هم کم بخورن...
این را شنیده اید که 95% پزشکان ، گفته های خود را گوش نمی دهند ؟! [sargije]
نه نشنیده ایم! چی گفتی اصلا؟ نیومد نوشته ات! اپلودسنتر سایت خرابه! [nishkhand]
چرا میگن سوپ برای سرماخوردگی خوب هست ؟! [tafakor]
چون مواد توش ویتامین و مواد ایمنی زا و ضدویروسی و از این چیزا داره [nishkhand]
رشته اپیدمیولوژی را تعریف بفرما ؟! [cheshmak]
اپیدمیولوژی:
رشته ای تقریبا میتونم بگم بخش عمدش تحقیقاتی و آماریه... مربوط به بیماری ها و مشکلات جامعه و توزیع و علتشون... تحلیل و بررسی اونها و ارائه راهکار درمانی و حل مشکلات و بیماری ها... اپیدمیولوژی بخش مهمی از مطالعات پزشکی و شناخت و ایجاد روش های جدید درمانی و سلامتی ست
این رشته معادل فارسی هم دارد عایا ؟! اگه بلی خو چرا از معادل فارسیش استفاده نمیشود ؟! [tafakor]
خیر معادل فارسی نداره! ینی من فک کنم نداره [nishkhand]
چقدر این رشته برات جذابه ؟!
تاحدی! [sootzadan]
ایا در دانشگاه امکانات لازم در این رشته وجود دارد ؟! [soal]
بگمونم داریم! حالا مثلا رشته هایی که تو ایران ادعا میشه خیلی وسیعه مگه امکاناتش کامله؟ [sootzadan]
چقدر تصورت از این رشته با واقعیت سازگاره ؟! [bihosele]
فک کنم خیلی [nishkhand]
epidemiology رو کلمه به کلمه برامون معنی کن ؟! اصلاً برگرفته از چی هست ؟! [khanderiz]
اپیدمی ینی همه گیری بیماری ها لوژی هم که ینی شناخت
اصلاً رشته اپیدمیولوژی برچه اساس شکل گرفت ؟! [nadidan]
درمان بیماری های جدید و همه گیری ها و مشکلات سلامت در جامعه
هدفت در این رشته چیه ؟! [khejalat]
منظورت اینه تهش به کجا میرسم؟ خب قطعا من به ارشد اکتفا نمیکنم... تهش میشه تدریس در دانشگاه
مذهب رو چگونه با پزشکی ربط میدی ؟![nadanestan]
ربط مذهب در پزشکی برمیگزده به موضوع اخلاق... سفارشات اسلام: یعنی بیمار و دردش و مشکلش رو درک کرد باهاش خوش اخلاق بود احترامشو در همه زمینه ها چه در عمل چه در حرف زدن حفظ کرد... واقعا دلسوز بیمار بود نه این که یه چیز بدی و بره و از سرت وا کنیش....
ببینم از همون اول اولا هم این رشته رو دوست داشتی ؟! [sootzadan]
اخیر
ادم تا یه مقطعی باید درس بخونه بعد رشته مقاطع بالاترش رو انتخاب کنه!
دوست داری ادامه تحصیلت در ایران باشه یا ... ؟! چرا ؟!
اگه شرایطش پیش بیاد حتما میرم... شک نکن. چون اون ور بهای همه ی تحصیلاتم بیشتر خواهد بود
سفر به کشورهای خارجه رو دوست داری ؟! ( تفریحی ، برای همیشه ، ... ) به چه دلیل ؟!
دوس دارم... برا تفریح... اگه لوازم تحصیلات هم فراهم بشه برای زندگی... چرا که نه. علتش همه چی...
به نظرت چقدر کشورت در زمینه رشته اپیدمیولوژی پیشرفت داشته و خواهد داشت ؟!
نداشته زیاد ولی انشالله من میرم طوفان بپا میکنم! (اعتماد به سقف! [nishkhand])
برای اینکه من رو به این رشته علاقمند کنی چی میگی ؟! و یا چیکار میکنی ؟!
ببین این رشته مثل خیلی رشته های دیگه نیس که درسشو که خوندی خواستی تو دانشگاه تدریس کنی به یکی دو گروه محدود شی... مثلا واحد اپیدمیولوژی رو اکثر رشته های علوم پزشکی دارن از پزشکی تا پرستاری.... برو تا تهش... ینی نونت تو روغنه! [nishkhand]
علاقمند شدی؟
میتونی یه پیوند بین کشاورزی و اپیدمیولوژی بزنی ؟! [khanderiz]
بله فک کنم روی بیماری هایی که از طریق خاک منتقل میشن یا خلاصه یه ربطی به کشاورزی دارن هم تحقیقات صورت بگیره در این رشته [tafakor]
-
[sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan]
[sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan]
[sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan] sh_omomi10sh_omomi77[khastegi] [sootzadan]
[sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan]
[sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan][sootzadan]
-
-
من یه چیزیو بگم اینجا سری قبلی قانع نشدم ولی عاطی گفته بود اذیتت نکنم به همین دلیل سوال نپرسیدم بعد دیدم خیلی سوت و کوره یاد صندلی داغ خودم افتادم دلم سوخت برات اومدم سوال بپرسم
خودتو تو یه جمله تعریف کن؟
[golrooz]
اولین چیزی که تو سختیا بهش متوسل میشی چیه؟
[tafakor]
بین بچه های سايت از کیا بیشتر خوشت میاد؟
[sootzadan]
نظرت در مورد هم سايتي هامون چیه؟
اگه قرار باشه یه ملاقات عمومی باشه دوس داری کدوم یکی از بچه ها رو ببینی؟؟
اگه پستچی یک نامه برات بیاره که ادرس فرستنده نداشته باشه اولین کسی که به ذهنت میرسه کیه ؟
هیجان انگیز ترین كاری كه كردی چی بوده؟ سقوط از ارتفاع.. مسابقه اتومیبل رانی یا.....
توی اوقات بیکاری چه کارهایی انجام میدی؟
اگر قرار باشه یه مسافرت بری دلت میخواد کدوم کشور باشه؟
وقتی عصبانی میشی چی یا کی یاچه کاری بهت آرامش میده؟
بهترین خبری که دوس داری بشنوی چیه؟
تو چندتا انجمن عضوی؟
دوست داشتی به جای Admin تو مدیر بشی?
http://www.njavan.com/forum/images/s...20%2885%29.gif
رتبه ات تو کنکور چند شد(دولتی)
http://www.njavan.com/forum/images/s...20%2841%29.gif
دوست داری تو چه سنی ازدواج کنی؟
اسم بچه هات چی میذاری؟
از بچگی دوست داشتی چی کاره بشی؟
به چیزی که میخواستی رسیدی؟
شبا معمولا چه ساعتی میخوابی و روزا چه ساعتی بیدار میشی؟!
[khab]
کیبورد رو بیشتر دوست دارید یا ماوس؟چرا؟[nishkhand]
آخرین آرزویی که از دستش دادی؟
دوست داشتی پسر بودی؟
اصلا نظرت در مورد پسرا چیه؟
واسه ازدواج زیبایی واست مهمه یا اخلاق؟؟؟بین این دوتا کدوم مهمتره
آخرين كتاب غير درسي كه خوندي چي بود؟
اگر بگن اين آخرين روز زندگيته اون يه روز رو چي كار ميكني؟(البته دور از جون)
به غواصی علاقه داری ؟ چرا؟
تا حالا بلند ترین قهرت چه مدتی بوده؟
کاربرد مداد سفید تو جعبه مداد رنگی چیه؟
تا حالا شده ناراحتیت رو سر یكی دیگه خالی كنی؟
اگه اینترنتت قطع بشه به مدت طولانی؟
تو اولین برخورد با یه ادم (چه دختر چه پسر) چه چیزش توجهتونو جلب می کنه؟؟
عشق از نظرت؟
تک آور کلاس بودی ایا؟
[nishkhand]
از سوالا راضي بودين؟
تو فوتبال تو برنده بودی یا بقیه؟؟؟؟؟
یکی پرسید دوس داری کی سوال بپرسه کی نپرسه الان نظرت عوض نشده؟؟
[nishkhand]
کدوم غذایی که خودت میپذی رو بیشتر دوست داری؟؟؟؟؟؟
یکی از مدیران رو انتخاب کن یه انتقاد هم بهش بکن
فعلا کافیه؟؟؟؟
باز هم نظرت مهم نیست من خسته شدم پس کافیه[khande]
-
سلام .
اگه تو یه کاری موفق نشدی چیکار میکنی ؟
فکری که اذیتت میکنه ودست از سرت برنمیداره چیکار میکنی ؟
برنامت واسه درس خوندن چیه چند ساعت درس چقد استراحت
پرخوری یاکم خور وچیکارمیکنی که زیاد نخوری
وختی ازکسی میخوای مدت زیادی خدافظی کنی چی میگی
توسلام واحواپرسی چیا میگی
باکسی که وختی باهاش حرف میزنی حس میکنی برات ارزش قایل نیس چطوری رفتار میکنی
وختی به ظاهرت ویا به کارات ایراد بگیرن چیکار میکنی
دوستاتو چطوری انتخاب میکنی
وختی به محیط جدید وارد میشی چطوری رفتار میکنی
اگه یه آقایی بهت بیگه دوست دارم چه رفتاری نشون میدی وچی میگی بهش
معیارای اصیلت در انتخاب لباس
مدل گوشی موبایلت واینکه راضی هستی
وختی کسی حرفی میزنه که ناراحت میشی چیکارمیکنی بااین حست که آرام شی
تکیه کلامت؟
توتلفن حرف که کم میاد چی میگی ؟ن
ظرت راجب من چیه
امیدوارم خستت نکرده باشم خوشحال شدم دیدم روصندلی داغ نشستی
موفق باشی
-
بزار سؤالى رو اينجورى بپرسم : چى شد به رشته پزشكى علاقمند شدى ؟!
رابطه بين پزشكى و اپيدميولوژى ؟!
واقعاً لازم بود اين دو رشته از هم جدا شند ؟!
در زمينه رشته خودت چقدر مطالعات ميكنى ؟!
مطالعاتت فقط از طريق اينترنته يا ... ؟!
راستى we chat هم ميرى ؟!
من گفتم اپيدميولوژى رو در ٥ كلمه توصيف كن نه در ١٠ كلمه كه !!!!!!!!!!
يه نكته پزشكى از خودت ؟!
گفتى رشته اپيدميولوژى تا حدى برات جذابه !!!!!!!!! اين حد تا چه حده ؟!
منظورم اين نبود كه تهش به كجا ميرسى !!!!!!!!!!! منظورم اين بود كه شما ميخواى با رشته چه خدمتى در جامعه ارائه بدى ؟!
چى چى اين نى نى ها توجهت رو جلب ميكنه ؟!
راستى فيلم هيس رو بلاخره ديدى ؟!
دوست داشتى يه مهدكودك باز ميكردى ؟!
اگه ١٠٠ ميليارد داشتى ميزدى تو كار خير ؟!
به نظرت بهتر نبود به جاى زدن بيمارستان ، طرف براى بى سرپناهان خونه ميساخت ؟!
وقتى يك ساعت و نيم در هواى سرد بايستى ، منجمد شى ، بعد نه تاكسى باشه نه اتوبوس سوار شخصى ميشى ؟!
بعد ميگن از وسايل عمومى استفاده كنيد !!!!!!!!!!!!! عاقا خيلى هم ماشين خوبه !!!!!!!! خوب نيست ؟!
-
سلام بر دوستان. درگیر هستیم وگرنه شناخت دارین که صندلی ها رو چطور داغ میکنم. فعلا به یک سئوال بسنده میکنم جهت عرض ادب خدمت بانو. به نظر شما چرا بحث های جنجال بر انگیز در فروم ها طی دو صفحه به درگیری شخصی کشیده میشن؟
-
سلام من اومدم
1-بزرگترين درسي كه در زندگيت گرفتي چي بوده؟
2-. فصل مورد علاقه؟ غذای مورد علاقه؟ حیوان مورد علاقه؟ رنگ مورد علاقه؟ درس مورد علاقه؟
3-. سبك موسيقي مورد علاقت چي هست؟
4-آخرين مطلبي كه خوندي؟
5-. نویسنده مورد علاقه ات کیه؟ .
01. چهار تا صفت که همه تو رو با اون صفت ها می شناسن؟
.02. مسخره ترین خبری که تا حالا شنیدی چی بوده؟
!03. زندگی تا کی؟
.04. بدترین روز زندگیت؟ بهترین روز زندگیت؟
05. تعریف کن:
خوشبختی یعنی
برسیمذهب یعنی؟
.عاشق یعنی؟
.06. اولین کلمه و یا جمله ای که در رابطه با این کلمات یا اشخاص به ذهنت میرسه رو بنویس:
لنين:
استالين:
ماركس:
هگل:
آلبركامو:
مجسمه:
دموکراسی:
سکوت:
قاب عکس:
فیلترینگ:
دزدی:
علي شريعتي :
دروغ:
صداقت:
تظاهر:
ایران:
بشر:
ما برقي ها:
ناصر رزازي:
خسرو شکیبایی:
پرویز پرستویی:
ابراهیم نبوی:
دکتر چمران:
الپاچینو:
جک نیکلسون:
عبدالکریم سروش:
لئونارد کوهن:
فروید:
کوروش هخامنشک
پیمان:
07. سه تا "چــــرا" که توی زندگيت وجود داره و هنوز جوابي براشون پيدا نكردي؟
02. براي تغيير افكار مردم چه راهي پيشنهاد ميدي؟
06. اگه 5 روز قرار باشه تنها باشي كجا رو واسه تنها بودن تو اين 5 روز انتخاب ميكني ؟ چرا؟
: چقدر شخصيت واقعيت به شخصيتي كه اينجا داري نزديك
فك ميكني واقعيت مستقل از حقيقته؟
-دختر/پسر ایرانی بهتره یا ...؟؟
.روزهات رو معمولا چجور میگذرونی! تو این تابستون:
4.چه فیلم هایی رو نگاه میکنی!(چه سبکی خوشت میاد؟)
5.آخرین فیلم که خیلی حال کردی باهاش چی بوده!؟
6.یک جمله زیبا بگو!
7.یک عکس که خیلی بهش علاقمندی رو اینجا بذار؟
8.بزرگترین شانسی که تو زندگیت آوردی چی بوده!
9.بزرگ ترین بد شانسی چه طور!؟
10.خوشبختی رو توی چی میبینی!
11. توی زندگیت خواستی به چی برسی!؟
12.آدم هنر مندی هستی!؟ چه هنر هایی داری!؟
13. به dance علاقه مندی!؟ چه سبک و چرا!؟
14.سال 2010 چجور شروع شد !؟ فکر میکنی چجور سالی باشه از لحاظ تکنولوژی , سیاست , و ....
[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
رضوس
خدا قوت من اومدم دوباره
اینو بزن میخوایم شرو کنیم [bihes]
1.آری!
- موسیقی گوش میدی؟؟؟؟
- اگه آره چه سبکی؟؟؟؟
- داخلی یا خارجی؟؟؟
- ساختار سیس پایدار تره یا ترانس؟؟
- مگه آزار داری؟؟؟؟؟
- حیوون خونگی داری؟؟؟؟؟؟
- چرا تنت میخواره؟؟؟؟
- فاز بعدی پیشرفت کشور تو چی باشه تو دوس داری؟؟؟؟؟
- تفریحت؟؟؟؟؟؟
- آی کیوت چنده؟؟؟؟
- ای کیوت چنده؟؟؟؟
- دوران دبیرستانت چطور بود؟؟؟؟؟
- راستی چند سالته؟؟؟؟؟؟
- یعنی از ماموت کوچیک تری؟؟؟؟
- گاری سواری دوس داری؟؟؟؟
نظرت راجع به این افراد
از اونایی که بدت میاد یا فوششون میدی دلیلشو بگو
- حسین اوباما[nishkhand]
- شیمون پرز
- صدام حسین
- رحام(اون خوانندهه)
- ابی
- بنی صدر
- هنری فورد
- آنا کارنینا
- ایکر کاسیاس
- سلطان جاز
- ملک عبدالله
- بن علی
- برد پیت
- جادوگر
- موشک
- هلیکوپتر
- مایکل شوماخر(این مایکله با ممد فرق داره[nishkhand])
- علی فتح الله زاده
- رضا صادقی
- مایکل جکسون
- سر الکس فرگوسن
- محمد علی کشاورز
- آرنولد
- موتزارد
- کیم جون یه چیزی[nishkhand](رهبره کره شمالی)[khande]
- علی محمد عمار لو[tafakor][taajob2]
- توماس مولر
- آنجلینا جولی
- مایکل اسکافیلد
- دیوید کمرون
- فرهاد ظریف
- جان تراولتا(درست نوشتم؟؟؟؟)
- شیخ حمد بن خلیفه آل ثانی
- مرلین مونرو
- هایده
- دکتر مرضیه وحید دستجردی
- دکتر مجید شهریاری
- بهرام رادان
- رضا یزدانی
- جان کری
- هلاری داف
- ماریو بالوتلی
- رفیق حریری
- محمد داورزنی
- جان اف کندی
- کریستینو رونالدو
- مهناز افشار
- کریستوفر نولان
- بتهون
- سردار محمد رویانیان
خب بقیه سوالات:
- گواهینامه داری؟؟؟؟؟؟
- پشت ماشین میشینی؟؟؟؟؟
- ورزشگاه میری؟؟؟؟؟؟؟؟
- تو که فیفا بازی کدوم فیفا از همه بهتر بود؟؟؟؟؟؟؟
- بتمنو دیدی؟؟؟؟؟؟
- درس درمان خوندن سخت تره یا دمان کردن؟؟؟؟؟
- رو دیواره جلوت چی هست؟؟؟؟؟؟
- آخرین اس ام اسی که برات اومد چی بود؟؟؟؟؟(جان من راستشو بگو آخریو بفرست)
- نظرت راجع به این آهنگ: اگه قلبت یه جا دیگه ست با چشمات صحنه سازی کن[nishkhand]
- خوبی؟؟؟؟؟؟
- تو خجالت نمیکشی؟؟؟؟؟
- همینطوری دور همی؟؟؟؟؟؟؟؟
- تاحالا شده دلت واسه خودت تنگ بشه؟؟؟
- تا حالا شده تو یه جمع کاملا پیر زنونه گیر بیافتی؟؟؟؟؟؟(از این خاله زنک بازیاااا که پشت هم حرف میزنن)
- چیکار کردی؟؟؟؟؟
- درجه حرارت بدن؟؟؟؟؟
- سنت با اعداد یونانی؟؟؟؟
- ما میتوانیم؟؟؟؟؟؟
- سریع ترین گلی که تو فیفا زدی؟؟؟
- گوشیتو بیشتر دوس داری یا کامپیوترتو؟؟؟؟؟؟
2.بیشتر پاپ
3.جفتش
4.ترانس. فک کنم به نحوه آرایش های فضاییش ربط داره نه؟ [nishkhand]
5.نچ!
6.هرگز
7.تکذیب میکنم! [sootzadan]
8.اینا امتیاز ندن! پیشرفت نکردن عیب نداره! [nishkhand] نه شوخی کردم... پزشکی...
9.بیرون رفتن و اینا... کتاب و شعر و سایت
10.طبق این 120 هست... High IQ [nishkhand]
11.ببین من شاید گاهی کنترل استرس برام سخت شه... ولی از نظر ارتباطات و عملکرد در اجتماع بسیار بسیار عالی عمل میکنم... این موضوعو بازده عملیه کارهام تو دانشگاه و فعالیت های جانبیم تایید میکنه!
12.خوب بود!
13-21
14. 100%
15. بله [nishkhand]
1.همون باراک از سرش زیادیه! حسین مقدسه و حتی به شوخی هم رو این مرتیکه جای نمیگیره! نظر چی بگم؟ جنایاتش گویاس...
2.به نظر شما چقدر لایق جایزه نوبل بوده؟ [tahavoo]
3.یزید کافر! [khande]
4.کدوم؟؟؟؟
5.صداش خوبه
6.دروغگوی دغلکارِ home sale ! [nishkhand]
و در ادامه http://www.irannaz.com/user_files/im...rannaz_com.jpg [nishkhand]
7.به نظرم انسان خوبی بود... و البته تاثیر گذار...
8.نخوندمش ولی شک ندارم قشنگه... فیلمشم ندیدم! [sootzadan]
9.عالیه کارش... ارادت داریم بهش! [nishkhand]
10.ویگن! پرفکت...
11.امیدواریم زودتر با هم مسلک هاشون محشور شن! به قول مونا آمین!
12.یه جورایی همتای صدام یزید کافر!
13. هنرمنده... میپسندم
14 و 15 و 16... هرسه تا پرفکت! اینا نبودن کلا فوتبال تعطیل!
17.همون داداش ممده! [bamazegi] زندگی اش به نظرم جزو اون دسته زندگی های رویاییه...
18.خوشم نمیاد ازش! چون مربوط به استقلاله!
19.میپسندم عالیه
20.بنده خدا دست به هرکاری زده ایشون! بد هم مریض شد! خب هنر که داشته ولی نمیدونم چرا از خوشم نمیاد!
21.اگه آدامساشو مثل آدم میجوید خیلی خوب بود! [nishkhand]
22.بازی اش رو در ترمیناتور واقعاااا دوس داشتم
23.هنر و محبوبیت
24.به قول اصفهونیا خبس!
25.کیم جونگ اون! همچین بدک نیستا...
26.دوستش داری؟ [nishkhand] موفق باشه!
27.همه کاره! یکی از بهترین های هافبک تهاجم!
28.با رهبران هنریش محشور بشه! [nishkhand]
29.بازیگره نه؟ نمیشناسمش!
30. [bitavajohi][sokoot]
31.موفق باشه!
32.درست نوشتی ولی نمیشناسم!
33.همون بهتر که رفت! میگم چجوری برا 24-25 تا بچه پدری میکنه؟ [khanderiz]
34.خوشم نمیاد ازش! بی خرد!
35.خوشم نمیاد! با هم مسلک هاش محشور بشه!
36.تا حدی خوب خدمت کرد میتونست البته بهتر باشه... کاری که در حقش انجام شد هم خوشم نیومد!
37.نخبه... خدا رحمتشون کنه... ایکاش ازدست نمیرفت...
38.خوبه بازیش
39.شاید بدک نباشه!!!
40.یه بیخودی مثل بقیه!
41.خوشگله
42.خوبه
43.ترور شد! [khande]
44.چمیدونم!
45.یه بار دیگه هم راجع به این مردک ازم پرسیده شد!
46.پرفکت
47.خوبه
48.کاربلد
49.مشهور و محبوب! خدایش بیامرزد!
50.اگه خودشو قاطی این جنگولک بازیا نمیکرد سنگین تر بود!
1.بله
2. پشت فرمون منظورته؟؟؟ [nishkhand] بله
3.برا چی؟ ورزش کردن یا تشویق کردن؟![khanderiz]
4.من خیلی وقته بازی نمیکنم اون آخرین بار فک کنم 2011 شو بازی کردم همون آخریشم که بازی کردم از همه بهتر بود...
5.نچ
6.مشخصا درمان کردن...
7.یک کار معرق که نوشته محمد (کار دست خودمه[nishkhand]) یک نقاشی که اونم مال خودمه... یک تابلوی گل لاله
8. دوستم استادش نیمود برام نوشت: "ما 5 مین منتظر موندیم در رفتیم هه هه" [nishkhand]
9. فک کنم خوب باشه!!!
10. نه خب! این چه وضع سوال پرسیدنه؟ از خجالتت درمیام!
11. نه! تو باید خجالت بکشی!
12. [bihosele]
13. نه!
14. خخخخ نه یه چیزیو بهونه میکنم پا میشم میرم!
15. هرچی!
16. 37.5 ام الان!
17. کیبوردم یونانی نداره! [khande]
18. آره خب! چرا نتوانیم؟!
19 دیقه اول! [nishkhand]
20. فک کنم گوشیمو!
دو تیکه کردم! چقد زیاده! چراتموم نمیشه؟ [tafakor]
-
کدومشون؟؟؟
- سیاه- سفید
- مرد - زن [nishkhand]
- جوونی - کودکی
- فیلم - سریال
- فاز - نول
- شب - روز
- جمع - تنهایی
- خیال - واقعیت واقعیت که به خیالاتم نزدیک تر باشه! [nishkhand]
- کمال - جمال !
- فارسی - قمی / الان این سوال ینی چی؟؟؟؟
- من - ما
- مال - ثروت
- آمریکا - اسرائیل وات؟؟؟ [taajob]
- مدرک دکترا - علم دکترا
- فرهنگ اسلامی - فرهنگ ایرانی فرهنگ اسلامی خودش ایرانی رو شامل میشه چون اسلام مال یک کشور نیس... ولی خب جهت جواب به تو: توامان!
- فشن - معمولی متعادل
- رسمی - اسپورت بسته به جاش...
- خان - رئیس
- دانشگاه - مدرسه
- مدرک - مهارت
نظرت راجع به این مکان ها:
- موزه ملی خوبه
- خلیج تا ابد پارس همون میمونه
- آبادان یادگار.......
- ال ای منظورت چیه؟ L.A ؟ لس آنجلس؟! خب نرفتم!
- هاوانا قشنگه
- هاوایی قشنگتره!
- قشم دوسش دارم
- تنب ها در سایز های مختلف!
- امارات پولداری
- بن غازی اگه آروم باشه قشنگه
- ابوظبی شهر زیباییه!!!
- لندن زیباست دوس دارم برم!!!
- لوس انجلس مشهور..
-
دوستان از اینکه پست اولم در این صفحه اینطوریه عذر میخوام! زیاد بود تعداد [taajob] نمیشد جلو سوالا تایپ کنم! اونوقت باید برا عوض کردن رنگ یا بولد کردن هی اعصابمو خط خطی میکردم! 85 تاشو جواب دادم! [taajob]
پیشنهاد میکنم به رضوس منفی بدید همتون با این تعداد سوالاش! [nishkhand]
-
نظرت رو در مورد من و تیمسار بگو
البته بی سانسور[nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
رضوس
رضوس یک بار دیگه تعداد سوالاتت تو یک پست زیاد باشه خودت میدونی... [nishkhand][sootzadan]
- میامی کلا 4 تا میامی داریم: 3 تا تو ایران یکی تو فلوریدا [nishkhand] کدومو میگی؟ اون چهارمیه که خیلی رویایی و زیباست
- نوفلوشاتو اگه امام پاشو اونجا نمیذاشت که اصلا معروف نمیشد که تو ازم بپرسی...
- استخر خوبه! بسیار ورزش شنا مورد پسنده!
- چابهار موقعیت اقتصادی خوبی داره!
- بندر امام حسن نمیدونم
- بهبهان از نظر گردشگری فک کنم جای خوبی باشه...
- فردوس بدک نیس... پسته هاشو بیشتر میپسندیم!!! [bamazegi]
- ماساچوست کجا از بوساون دوس داشتنی تر؟ دانشگاهاشم که دیگه نگو....
- بمبئی اون بمبئی رو ولش کن ما بندرعباس رفته بودیم یه میوه داشتن کُنار بمئنی اسمش بود... باحال بود!
- آدیس آبابا فک کنم قشنگ باشه! مردمشم کلا بگمونم هیشکی حرف اون یکی رو نمیفهمه! [nishkhand]
- فرانکفورت پرفکت
- جزایر فناری اونم پرفکت!
- مشهد خییییییلییییی دوسش دارم...
- دریا کنار حکم میامی رو داره! [bamazegi]
- استانبول زیباااا
- پکن دوس دارم یه بار برم!
- ملبورن خودش جای خود... دانشگاشووووو.....!
- کلار دشت خیلی باصفاست، پیشنهاد میکنم همه برن...
- صومئه سرا اینم واسه سفر مناسبه
- دامغان نرفتم تا حالا
- بم بیچاره رو زلزله معروفش کرد!
- گرمسار خوبه! شاید برا طرح رفتم اونجا [nishkhand]
- روسیه وسعتشوووو...
- جنگل خوبه اگه گردشگرا نابودش نکنن!
- مدیترانه چی باید بگم؟!!
- فندرسک یه آشنا داشتیم فامیلیش فندرسکی بود! [nishkhand]
- اهواز همونا که تو تاپیک زدی!!!
یه سری اشخاص دیگه هم برم؟؟؟؟؟؟ [tafakor]
نظرت که مهم نیست من میرم[nishkhand] [bihes]
نفرات تکراری برای اینه که شاید نظرت عوض شده باشه[nishkhand][khanderiz]
- Sa.n دختر گل و دوست داشتنی
- حسین17 دوست با محبت، ارادت...
- yas 90 جیگره! دوسش دارم... خیلی خانوووومه...
- nedasoltani خیلی خانوم و گل...
- m@sume خیلی گل و عالی... نام کاربیشم خیلی دوس میدارم [nishkhand]
- mamadshumakher بامعرفت، عالی، آقا
- محمد نظری گندشمین پرتلاش و براشون احترام قائلیم...
- aty.a مهربون صاف... خیلی گل و خیلی دوسش دارم...
- sr.hesabi با معرفت، مودب، گل
- elnaz خیلی گل...
- سونای خیلی دوسش دارم 20 ! بامحبت...
- ریپورتر بامعرفت
- H1994 خیلی خانووومه و مودب و دوس داشتنی
- *Fatima* گل ، خانوم ، شوخ طبع
- حالا منتظری بگم رضوس؟؟؟عمرا[nishkhand] همون بهتر نگفتی! چون در ملا عام نظراتمو میگفتم................! [nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
رضوس
من یه چیزیو بگم اینجا سری قبلی قانع نشدم ولی عاطی گفته بود اذیتت نکنم به همین دلیل سوال نپرسیدم بعد دیدم خیلی سوت و کوره یاد صندلی داغ خودم افتادم دلم سوخت برات اومدم سوال بپرسم
الان میخوای بگی بهم لطف کردی عایا؟ [tafakor]
خودتو تو یه جمله تعریف کن؟ پرانرژی فعال حواس پرت! اعتماد بنفس! چمیدونم! میگی جمله ینی باید فعل داشته باشه؟! [nishkhand]
[golrooz]
اولین چیزی که تو سختیا بهش متوسل میشی چیه؟خداااا
بین بچه های سايت از کیا بیشتر خوشت میاد؟ [sootzadan] همونا که باهاشون بیشتر در ارتباطم : سونای و عاطی و الماس پارسی و ساغر و یاس 90 و سرحسابی و محمدشوماخر و کمان ابرو و خودت و مجید و فاطیما و اوین الله و .... تو اینا باز با بعضیا بیشتر در ارتباطم...
نظرت در مورد هم سايتي هامون چیه؟
عمدتا بچه های خوبی هستن...
اگه قرار باشه یه ملاقات عمومی باشه دوس داری کدوم یکی از بچه ها رو ببینی؟؟ خداییش همه رو... بخصوص همینایی که دوستامن
اگه پستچی یک نامه برات بیاره که ادرس فرستنده نداشته باشه اولین کسی که به ذهنت میرسه کیه ؟ دوستم مهسا از بندرعباس
هیجان انگیز ترین كاری كه كردی چی بوده؟ سقوط از ارتفاع.. مسابقه اتومیبل رانی یا.....
سقوط از ارتفاع یا مسابقه اتوموبیل رانی که نداشتم! چمیدونم! یادم نیس! آخریشو که یادمه میگم... تو آمفی تئاتر دانشگاه برا دوساعت مناظره آزاد اندیشی رفتم پشت تریبون [nishkhand] خیلی جمعیت زیاد بود! [nadidan]
توی اوقات بیکاری چه کارهایی انجام میدی؟ گفتم دیگه بیرون و تفریح و شعر و کتاب و اینترنت و اس ام اس... [sootzadan]
اگر قرار باشه یه مسافرت بری دلت میخواد کدوم کشور باشه؟اسپانیا
وقتی عصبانی میشی چی یا کی یاچه کاری بهت آرامش میده؟عصبانی اگه از دست کسی باشم تا باهاش حرف نزنمو مشکلو حل نکنم آروم نمیشم... اگه ناراحت هم باشم گاهی گریه، گاهی انقد فکر میکنم تا خودم ذهنمو آروم کنم، و حافظ...
بهترین خبری که دوس داری بشنوی چیه؟خبر؟ مقاله بعدیم پذیرش بگیره! [nishkhand]
تو چندتا انجمن عضوی؟اینجا و یک جای دیگه! یکی دیگه هم هست که بصورت دریافت خبر و ایمیل هست فقط و من فعالیتی ندارم...
دوست داری تو چه سنی ازدواج کنی؟ 20،22 تا 26،27 به نظرم برای دخترا مناسبه
اسم بچه هات چی میذاری؟ طاها، یاسین ، مریم ، سبا [sootzadan]
از بچگی دوست داشتی چی کاره بشی؟همون دکتر
به چیزی که میخواستی رسیدی؟به بالای 90 درصدشون فک کنم رسیدم
شبا معمولا چه ساعتی میخوابی و روزا چه ساعتی بیدار میشی؟! [khab] شبا 12-1 صبح اگه دانشگاه یا بیمارستان داشته باشم حدود 6 نداشته باشم 9-10
کیبورد رو بیشتر دوست دارید یا ماوس؟چرا؟[nishkhand] کیبورد! چون رو ماوس مچم درد میگیره!
آخرین آرزویی که از دستش دادی؟یه آرزو که ازش نامیدم ولی هنوزم فک نمیکنم از دست داده باشمش.... هنوزم سعی میکنم به خودم امید بدم... دارم بازم تلاشمو میکنم... هرچند بی فایده باشه... راستش فک کنم دارم سعی میکنم واقعیتو قبول نکنم! لطفا دعا کنید...
دوست داشتی پسر بودی؟
نه همین دختر بهتره. ولی بدم نمیاد 1-2 هفته هم پسر باشم!!! [sootzadan][khanderiz]
اصلا نظرت در مورد پسرا چیه؟ کلیپس ندارن! [bamazegi] نمیتونم نظرمو کامل بگم!!! [nishkhand] باید انسان باشند!
واسه ازدواج زیبایی واست مهمه یا اخلاق؟؟؟بین این دوتا کدوم مهمترهمعلومه یک دهم اخلاق هم زیبایی برام اهمیت نداره!
آخرين كتاب غير درسي كه خوندي چي بود؟یعنی کامل خونده باشم؟ در دل شهر اثر ماری هینگز کلارک. چند تا داستان کوتاه هم خوندم! دیده بان اثر حجت ایروانی رو اگه تموم کرده باشم آخریشه... (یادم نیس!)
اونایی که الان دارم میخونم آزادی انسان اثر دکترمطهری! حافظ و سهراب هم که مدام تو دستمن!
اگر بگن اين آخرين روز زندگيته اون يه روز رو چي كار ميكني؟(البته دور از جون)باز خوب بود اون البته رو گفتی! [nishkhand] ------ اومممم اول تا جایی که میتونم حلالیت میخوام.... بعدم میشینم توبه میکنم! [nadidan]
به غواصی علاقه داری ؟ چرا؟خیــــــــــــــــــلی... چون کلا برام جالبه... ناشناخته ست و جذاب...
تا حالا بلند ترین قهرت چه مدتی بوده؟ ببین قهر برا من معنی نداره! راستش وقتی میخوام مثلا با کسی قهر کنم یادم میره باهاش قهر بودم! [sootzadan]
واسه همین هیچ وقت قهر نمیکنم! یا مشکلمو حل میکنم یا کلا رابطمو با طرف قطع میکنم.... مثلا همونی که دوستم بود الان 3ساله رابطمو قطع کردم هرجا هم دیدمش رومو یه طرف دیگه کردم!
کاربرد مداد سفید تو جعبه مداد رنگی چیه؟کاربردش قطعا انقدی نیس که بتونه وجودشو توجیه کنه! [nishkhand]
تا حالا شده ناراحتیت رو سر یكی دیگه خالی كنی؟نه از این کار بدم میاد... واقعا انجامش نمیدم مگر اینکه غیرعمد بوده باشه... [khejalat]
اگه اینترنتت قطع بشه به مدت طولانی؟ من هیچ وقت نمیذارم نتم قطع بمونه! ولی خب اگه نشه هیچ کاری کرد مثلا کشتی ها از رو سیم ها رد شده باشن و قطعش کرده باشن (!!!) خب میرم سر درس و مشقم دیگه!
تو اولین برخورد با یه ادم (چه دختر چه پسر) چه چیزش توجهتونو جلب می کنه؟؟
رفتارش و حرکاتش
عشق از نظرت؟خوبه
تک آور کلاس بودی ایا؟ [nishkhand] نه معلومه که نه!
از سوالا راضي بودين؟آره خوب بود
تو فوتبال تو برنده بودی یا بقیه؟؟؟؟؟گاهی من گاهی داداشم... من گاهی برد هام با نامردی و بازی غیراصولی بود! [nishkhand]
یکی پرسید دوس داری کی سوال بپرسه کی نپرسه الان نظرت عوض نشده؟؟[nishkhand]
نه اصلا...
کدوم غذایی که خودت میپذی رو بیشتر دوست داری؟؟؟؟؟؟همه ی غذاهایی که خودم درست کنم دوس دارم! ولی ماکارونی خودمو به اندازه ماکارونی هیچ کسی دوس ندارم!
یکی از مدیران رو انتخاب کن یه انتقاد هم بهش بکن مدیر تالار بیماری ها! انقد خوب نباش! [khanderiz]
فعلا کافیه؟؟؟؟
باز هم نظرت مهم نیست من خسته شدم پس کافیه[khande]
[bihes][bitavajohi]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بحث
سلام . سلام. خوبین؟ خوش اومدین. [golrooz]
اگه تو یه کاری موفق نشدی چیکار میکنی ؟خب ناراحت میشم خیلی، ولی معمولا خیلی زود خودمو با شرایط جدید وفق میدم و کار جدیدی رو شروع میکنم
فکری که اذیتت میکنه ودست از سرت برنمیداره چیکار میکنی ؟ یا انقد بهش فکر میکنم تا باهاش کنار بیام و بیخیالش شم... یا اصلا نمیذارم فکرم روش بمونه... ذهنمو به یه چیز دیگه مشغول میکنم.... بسته به این که چی باشه.... یکی از این دو...
برنامت واسه درس خوندن چیه چند ساعت درس چقد استراحت اگه موقع امتاحانا باشه یه عالمه درس یکم استراحت اگه نه که خب برعکس! [nishkhand]
پرخوری یاکم خور وچیکارمیکنی که زیاد نخوری معمولا پرخورم مگه اینکه ناراحت باشم یا استرس داشته باشم! هیچ وقت تلاش نمیکنم جلوی غذا خوردنمو بگیرم! خب چون چاق نمیشم ! BMI فیته... [nishkhand]
وختی ازکسی میخوای مدت زیادی خدافظی کنی چی میگی دلم برات تنگ میشه... اه! گریم میگیره...
توسلام واحواپرسی چیا میگی خب بستگی داره با طرف مچ باشم یا نه! اگه نباشم خیلی کامل و پُر پروپاچه! (سلام حال شما؟ خوبین؟ خسته نباشید یا وقت بخیر...) اگه نه صمیمی و همراه با شوخی! [bamazegi]
باکسی که وختی باهاش حرف میزنی حس میکنی برات ارزش قایل نیس چطوری رفتار میکنی خب حرفمو قطع میکنم! یا اگرم مجبور باشم تا آخرش بگم مختصر و مفیدش میکنم! سعی میکنم دیگه هم کم باهاش حرف بزنم!
وختی به ظاهرت ویا به کارات ایراد بگیرن چیکار میکنی نگاش میکنم! میگم خب یه مثال بگو و بیشتر توضیح بده... بعد اگه حق با اون باشه یه لبخند میزنم و میگم راست میگی... بعدم بحثو عوض میکنم! [nishkhand] (بعد تو دلم قرار میذارم که درست کنم خودمو) اگرم نه فک کنم اشتباه میکنه براش دلیلمو توضیح میدم...
دوستاتو چطوری انتخاب میکنی اول کمی باهاشون معاشرت میکنم چون از رو ظاهر و یکی دوبار برخورد نمیشه شخصیت طرفو درست ارزیابی کرد بعد با اونی که بیشتر بهم میخوره دوست میشم...
وختی به محیط جدید وارد میشی چطوری رفتار میکنی خیلی راحت و عادی به همه سلام میکنم. اگه آشنا پیدا کنم میرم پیش اون اگه نه یکی رو تو ذهنم انتخاب میکنم و میرم پیشش. معمولا تا مدتها سکوت میکنم و به بقیه توجه میکنم.
اگه یه آقایی بهت بیگه دوست دارم چه رفتاری نشون میدی وچی میگی بهش یعنی فیس تو فیس؟ اممممم... خب اینجور میشم [khejalat] بعد بازم [khejalat] بعد خیلی جدی و مسکوت میشم! اگه ازش خوشم نیاد به روی خودم نمیارم چی شنیدم و به سرعت محل رو به یه بهانه ای ترک میکنم!!! اگرم نه که خب تنها که این جمله رو نمیگه قبلش و بعدشم یه چیزی میگه دیگه! همینطوری [khejalat] میذارم حرفاشو بزنه بعد بازم ترک میکنم محل رو ولی کمی اسلوموشن تر!!! [khanderiz] چیزی که همون لحظه نمیتونم بگم! [tafakor]
معیارای اصیلت در انتخاب لباس رنگ تنوع طرحش سنگین و زیبا باشه... بسته به این که اون لباس برای کجاست...
مدل گوشی موبایلت واینکه راضی هستی xperia ! تقریبا دوساله که دارمش! نه دوست دارم یه بهترشو بخرم!
وختی کسی حرفی میزنه که ناراحت میشی چیکارمیکنی بااین حست که آرام شی اگه خیلی باهاش رودربایستی داشته باشم اصلا به روی خودم نمیارم درغیر این صورت کمی ناراحتیمو نشون میدم تا طرف ادامه نده! یا بحثو عوض میکنم.
تکیه کلامت؟ اوممم.... "خب، اساسی و اساسا ، اینجور ، دیگه یادم نیس! دوستام بهتر میدونن..."
توتلفن حرف که کم میاد چی میگی ؟ خداحافظی میکنم! اگه بدونم طرف میخواد ادامه بده یا سکوت میکنم که خودش حرف بزنه یا میگم مثلا امروز چیکار کردی کجا بودی یا همچین چیزی...
نظرت راجب من چیه خیلی خانومی و اینکه خوب بحث راه میندازی... [cheshmak]
امیدوارم خستت نکرده باشم خوشحال شدم دیدم روصندلی داغ نشستی
موفق باشی
نه بابا خواهش میکنم. لطف داری... منم خوشحال شدم تشریف آوردی... امیدوارم سلامت باشی. [golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*FATIMA*
بزار سؤالى رو اينجورى بپرسم : چى شد به رشته پزشكى علاقمند شدى ؟!
جدا نمیدونم... فقط میدونم از همون کودکی علاقه داشتم
رابطه بين پزشكى و اپيدميولوژى ؟! پزشکی عمده ی کارش تشخیص فردی و درمان فردی ست... ولی اپیدمیولوژی طیف بررسیش گستزده تره و از فرد میاد بیرون و در جامعه بررسی میکنه بیماری رو... هدف جفتشون درمان و سلامتی بیماران هست...
واقعاً لازم بود اين دو رشته از هم جدا شند ؟! بله واقعا لازم بود. تفاوتش رو گفتم دیگه... و اینکه خیلی ها پس از دریافت مدرک پزشکی عمومی میرن و اپید میخونن...
در زمينه رشته خودت چقدر مطالعات ميكنى ؟! خیلی... بیشتر از اونچه که لازمه...
مطالعاتت فقط از طريق اينترنته يا ... ؟! نه صرف اینترنت برام موثق محسوب نمیشه مگر سایت های مقاله ای جهانی و ایرانی که تضمین شده هستند.... و کتاب ها...
راستى we chat هم ميرى ؟! نه خیلی وقت گیره... علاقه ندارم برم...
من گفتم اپيدميولوژى رو در ٥ كلمه توصيف كن نه در ١٠ كلمه كه !!!!!!!!!!عزیزم شما گفتی پزشکی در 5 کلمه... بعد گفتی اپیدمیولوژی رو تعریف کن... [nishkhand] ولی خب الان اپید رو در 5 کلمه میگم...
تحقیقات... تلاش... خلاقیت... آگاهی (پزشکی)... جرئت.
يه نكته پزشكى از خودت ؟! خب اونو از خودم گفتم! از خودم یعنی چی؟ [soal] مثلا یه چیزی که تاحالا کسی نگفته؟ [soal]
گفتى رشته اپيدميولوژى تا حدى برات جذابه !!!!!!!!! اين حد تا چه حده ؟! ببین واقعیت اینه که من کار درمان رو بیشتر دوست دارم و همیشه آرزوم این بوده ولی الان صلاح رو در اپیدمیولوژی میبینم... البته با تعریفاتی که شنیدم علاقه هم دارم... تهش اینه که اگه جذابیتش نتونست خواسته ام رو اشباع کنه برگردم به سمت درمان... ولی میتونه فک کنم! جالبیش اینه که همیشه از معلم بودن بدم میومد... ولی حالا میگم ته کارم تدریس دانشگاست... [taajob]
منظورم اين نبود كه تهش به كجا ميرسى !!!!!!!!!!! منظورم اين بود كه شما ميخواى با رشته چه خدمتى در جامعه ارائه بدى ؟! چه خدمتی بهتر از پیدا کردن علت بیماری موجود در جامعه و ارائه راهکار برای درمان؟
چى چى اين نى نى ها توجهت رو جلب ميكنه ؟! معصومیتشون... اون عشقی که تو نگاهشونه و لطافتشون... دنیای بی شیله پیله و آروم شون...
راستى فيلم هيس رو بلاخره ديدى ؟! نه متاسفانه... وقتی بیرونم یادم میره بگیرمش...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*FATIMA*
دوست داشتى يه مهدكودك باز ميكردى ؟! نههههههههههههه.... [negaran]
اگه ١٠٠ ميليارد داشتى ميزدى تو كار خير ؟! همشو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب نه! مگه من چقدر خوبم؟ [khanderiz] ولی بخشی شو میذارم برای کارای خیر... شک ندارم....
به نظرت بهتر نبود به جاى زدن بيمارستان ، طرف براى بى سرپناهان خونه ميساخت ؟! نه هردوش به یک میزان نیازه...
وقتى يك ساعت و نيم در هواى سرد بايستى ، منجمد شى ، بعد نه تاكسى باشه نه اتوبوس سوار شخصى ميشى ؟! خب... گاهی ریسک میکنم بله. ولی خب با توجه به ماشین و راننده و سرنشیناش سوار میشم! شایدم پلاکشو برا یکی از خانوادم اس کردم... [nishkhand]
بعد ميگن از وسايل عمومى استفاده كنيد !!!!!!!!!!!!! عاقا خيلى هم ماشين خوبه !!!!!!!! خوب نيست ؟!
خود آدم ماشین ببره منظورته؟؟؟ بله که خوبه... [sootzadan]
[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M@hdi42
سلام بر دوستان. درگیر هستیم وگرنه شناخت دارین که صندلی ها رو چطور داغ میکنم. فعلا به یک سئوال بسنده میکنم جهت عرض ادب خدمت بانو. به نظر شما چرا بحث های جنجال بر انگیز در فروم ها طی دو صفحه به درگیری شخصی کشیده میشن؟
سلام بر شما. لطف دارین. منم عرض ادب...[golrooz]
خب.... [nishkhand]
دلایل زیاده من هرچی به ذهنم میرسه میگم:
گاهی یکی از طرفین یا هردو اشتباه برداشت میکنن و رو حساب برداشت اشتباشون تندروی میکنن...
بعضیا کلا نقطه جوششون پایینه و زود داغ میشنو یقه طزفو میچسبن...
بعضیا هم بی منطق حرف میزنن و کاری میکنن که بحث به دعوا بکشه
بعضیا هم روی حرفای بی اساس و اشتباهشون اصرار دارن....
کلا روحیه انعطاف پذیر ندارن....
سوال دیگه ای هم داشتین درخدمتیم! [bamazegi]
[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Majid_GC
نظرت رو در مورد من و تیمسار بگو
البته بی سانسور[nishkhand]
به به سلام مجیدخان. [golrooz]
خب چون گفتی بی سانسور ناچار بدون سانسور میگم! (تعارف اومد نیومد داره...!!! [nishkhand])
شما اولا آواتاراتو عوض کن حوصلمون سررفت! ثانیا پیاماتو باز کن از اینم حوصلمون سررفت... [tafakor]
دیگه اینکه:
از امضات خوشم نمیاد! [sootzadan][nishkhand][nadidan] از بعضی نظراتتم خوشم نمیاد!
ولی خودت، بچه خوبی هستی و خیلی گلی ... [golrooz]
راجع به تیمسار واقعا چی دارم بگم؟! [sootzadan][khabalood]
از بعضی عقاید اونم خوشم نمیاد [khanderiz] ولی خب بامعرفته... احترام داریم خدمتش... [nishkhand]
فک کن همین روزا بیاد این پست منو ببینه! [sootzadan]
راستی سیستم امتیاز دهی عوض شده تبریک میگم! الان نمیتونی به این پستم 10000 تا منفی بدی! [nishkhand]
[cheshmak][golrooz]
جواب دیانای عزیزم یکم ظولانی بود. اونو هم جواب میدم [golrooz]