پاسخ : دعوت به همکاری جهت بررسی ایده اولیه در مورد سیستم های انتقال قدرت پیوسته یا cvt
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین متقی
چرا اتفاقا من الان دوباره دیدم
دقت کنید از مرکز چرخدنده ی بزرگ دور میشه
این دقیقا مثل خورشیدیه
خورشیدی ای رو فرض کنید که به جای 3تا - یک چرخدنده داخل یک چرخدنده هست(انیمیشنی و کارتونی فرض کنید(توهمی)
و چرخدنده ی داخلی بزرگ و کوچیک میشه
وقتی بزرگ میشه با چرخدنده ی بزرگتر هم مرکز میشه
و وقتی کوچک میشه مرکزش از مرکز چرخدنده ی بزرگتر(رینگ) فاصله میگیره(قطرش تغییر کرده
اینجا هم همینکارو کرده
فقط چون نمیشه تو دنیای واقعی چرخدنده بزرگ و کوچک بشه
جاش از 3 یا 4(و یا میشه حتی بیشتر) تیغه و محور و ریل استفاده کرده تا یک چرخدنده ی فرضی با شعاع متغییر ایجاد کنه
دقیقا متوجه شدم جریان چیه. اصلا به این نکته توجه نکرم؛ که با حرکت چرخ دنده بزرگ به یک سمت ، سه تا چرخ دنده کوچک در سمت دیگر به هم نزدیکتر میشن. به این شکل شعاع مسیر گردش تغییر میکنه.
پاسخ : دعوت به همکاری جهت بررسی ایده اولیه در مورد سیستم های انتقال قدرت پیوسته یا cvt
ظاهرا دیر رسیدم و دوستان عزیز دل و روده این فیلم ها رو درآوردن و کاملا تجزیه و تحلیلش کردن.[eynaki]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ab.bb
فیلم رو فریم به فریم برسی کردم؛ سرعت گردش محورر خروجی رو در دو حالت، یکی وقتی دو محور برهم منطبق هستن و دیگری وقتی دو محور از هم فاصله میگیرن؛ رو اندازه گرفتم.تایم هر فریم رو هم زیرش نوشتم.
حوصله شما تو این حرکت کاملا ستودنی هست.[tashvigh]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین متقی
چرخدنده ی داخلی بزرگ و کوچیک میشه
وقتی بزرگ میشه با چرخدنده ی بزرگتر هم مرکز میشه
و وقتی کوچک میشه مرکزش از مرکز چرخدنده ی بزرگتر(رینگ) فاصله میگیره(قطرش تغییر کرده
اینجا هم همینکارو کرده
فقط چون نمیشه تو دنیای واقعی چرخدنده بزرگ و کوچک بشه
جاش از 3 یا 4(و یا میشه حتی بیشتر) تیغه و محور و ریل استفاده کرده تا یک چرخدنده ی فرضی با شعاع متغییر ایجاد کنه
از توضیحات ساده و شفاف آقا حسین هم خیلی ممنون که قضیه رو بیشتر برامون روشن کرد.
درسته که پروژه ای که شروع کردم تا حدودی با ناکامی مواجه شد[kootak] ولی حداقلش کلی به اطلاعات عمومیم اضافه شد و مهمتر اینکه با یه مکانیزم کاملا جدید آشنا شدیم که تو مسائل دیگه ، خیلی به درد میخوره و فکرمون رو باز میکنه.[shademan]
هر پروژه ای داشتین تو سازمان پژوهش ها از طراحی تا نمونه مهندسی اونو میتونید به کمک اساتید و دانشجویان دکترا و وسایل پیشرفته انجام بدید.کافیه هزینه پروژه رو که کمتر از بیرون هم میشه در چند نوبت پرداخت کنید همین.[golrooz]