-
پاسخ : من و پروفسور بارتزال ((مسابقه بزرگ سايت))
آقا مهدی مشکل انفجاری هیدروژن یکی از مشکلات عمده این نوع سوخت هست که شرکت های خیلی خیلی بزرگ روی این جستجو میکنند . و تئوریهای ما میتونه به اونها کمک کنه و خودمون شاید به نوعی قادر به طراحی موتوری با این نوع سوخت نباشیم .
اما در مورد هواپیمای عمود پرواز ، شاید هیدروژن خیلی سوخت مناسبی برای این نوع هواپیما باشه چون اثر انفجاری زیادی نسبت به بنزین و گاز داره . آیا سوخت مورد نظر شما برای این نوع طرح هیدروژن هست ؟
-
نقل قول:
اين مستلزم اونكه بدونيم اعصاب انسان چطوري فرمان رو به اعضا صادر ميكنه ؟ تا اونجاييكه كه من ميدونم اينكار با اعمال يك جريان خيلي كوچيك به بافتها انجام ميشه .. مهم نيست كه اين ولتاژ چقد باشه در هر حدي كه باشه ميشه تقويتش كرد مهم اينكه بدونيم مثلا براي حركت دادن يك انگشت چه اعصابي و به چه بافتهاي فرمان ميدند؟
اول از همه یه توضیحی بدم در مورد سلول عضلانی :
عضله اسکلتی که بهش میوفیبر هم میگن از تعدادی زیر واحد به نام میوفیبریل ساخته شده ، این میوفیبریل ها خودشون از رشته های ضخیم اکتین و رشته های نازک میوزین تشکیل شدن.
حالا چگونگی انقباض عضله اسکلتی :
وقتی پیام عصبی به پایانه آکسونی عصب میرسه نفوذپذیری عصب به کلسیم افزایش پیدا می کنه و یون های کلسیم وارد پایانه عصبی میشن. افزایش غلظت کلسیم باعث میشه که وزیکول های حاوی استیل کولین ( یک نوع انتقال دهنده عصبی یا واسطه شیمیایی ) به غشای انتهای عصب بپیوندن و باعث آزاد شدن استیل کولین به فضای بین عصب و عضله بشن. استیل کولین به گیرنده هایی که روی عضله قرار دارن می چسبه و باعث باز شدن اونا میشه و یه پتانسیل عمل ایجاد میشه در سلول عضلانی. این پتانسیل عمل توسط توبول های عرضی T ( یه سری توبول هایی که از غشا سلول عضلانی به سمت داخل سلول میره و به شبکه سیتوپلاسمی که تو سلول عضلانی شبکه سارکوپلاسمی نامیده میشه متصل میشه ) به شبکه سارکوپلاسمی منتقل میشه و باعث آزاد شدن یون های کلسیم از شبکه سارکوپلاسمی میشه. در نتیجه در داخل سلول غلظت یون های کلسیم تا 100 برابر افزایش پیدا می کنه. این یون ها به زیر واحد C تروپونین متصل میشه و باعث تغییر شکل فضاییش میشه. در نتیجه تروپونین از روی جایگاه فعال اکتین کنار میره و اکتین به میوزین متصل میشه. بعد طی مکانیسم هایی سر اکتین روی میوزین حرکت می کنه و به این ترتیب طول عضله کم میشه و انقباض رخ میده.
http://img207.imageshack.us/img207/7224/ch16f58.gif
اینم یه انیمیشن در مورد اتصال اکتین به میوزین
http://www.sci.sdsu.edu/movies/actin.gif
برای این که بدونید چه عصبی به چه عضله ای عصب میده باید آناتومی بدن رو بدونید. از آرنج به پایین می خواید بدونید عصب دهی عضلات چطوریه؟
یه مورد دیگه هم این که برای حس پوستی چه می کنید؟
-
عالي بود MiNeRVa عزيز .. خوب دقيقا از ارنج به پايين رو ميخام .. چيزي كه شما توضيح دادين مكانيسم عمل عضله بود دقيقا چيزي كه ميخام بدونم اينكه مثلا براي اينكه مثلا انگشت سبابه خم بشه چه عصبي و با استفاده چه سيگنالي اينكارو ميكنه مثلا براي خم شدن همين انگشت چند تا عصب درگيرند و نوع فرستادن سيگنال از عصب تا همين انگشت چه شكليه اينا اين سيگنالها الكتريكي هستش اگه هست به چه صورت ؟ اما در مورد حساسيت پوستي چيزي كه تو الكترونيك عمل سنس رو انجام ميده سنسورهاي هستند كه ما ميتونيم كه سنسورهاي ابزار دقيقي تا حد ميكرو ولت يعني حساسيت فوق العاده به گرما و همچنين فشار هستند البته همنوطور كه ميدونيم اگه دست مكانيكي رو بخواهيم جايگزين دست قطع شده بگنيم ديگه حساسيت خيلي زيادي روي لمس پوستي نيست چيزي كه به نظر خودم مهم مياد مقدار فشارو نيروي توليد شده توسط اسن دست بايد محاسبه باشه كه همه اينا بسته به اينه كه ببينيم كه اعصاب ما چه شكلي باعث ميشند كه عضله دست ما بيشتر فشرده تر بشه .. مكانيسم كار اعصابي كه اين عضلات رو هدايت ميكنه تو طراحي خيلي مهمه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir
عالي بود
MiNeRVa عزيز .. خوب دقيقا از ارنج به پايين رو ميخام .. چيزي كه شما توضيح دادين مكانيسم عمل عضله بود دقيقا چيزي كه ميخام بدونم اينكه مثلا براي اينكه مثلا انگشت سبابه خم بشه چه عصبي و با استفاده چه سيگنالي اينكارو ميكنه مثلا براي خم شدن همين انگشت چند تا عصب درگيرند و نوع فرستادن سيگنال از عصب تا همين انگشت چه شكليه اينا اين سيگنالها الكتريكي هستش اگه هست به چه صورت ؟ اما در مورد حساسيت پوستي چيزي كه تو الكترونيك عمل سنس رو انجام ميده سنسورهاي هستند كه ما ميتونيم كه سنسورهاي ابزار دقيقي تا حد ميكرو ولت يعني حساسيت فوق العاده به گرما و همچنين فشار هستند البته همنوطور كه ميدونيم اگه دست مكانيكي رو بخواهيم جايگزين دست قطع شده بگنيم ديگه حساسيت خيلي زيادي روي لمس پوستي نيست چيزي كه به نظر خودم مهم مياد مقدار فشارو نيروي توليد شده توسط اسن دست بايد محاسبه باشه كه همه اينا بسته به اينه كه ببينيم كه اعصاب ما چه شكلي باعث ميشند كه عضله دست ما بيشتر فشرده تر بشه .. مكانيسم كار اعصابي كه اين عضلات رو هدايت ميكنه تو طراحي خيلي مهمه
با سلام
تاپیخیلی جالبیه
امیر خان من دقیقا متوجه نشدم شما می خواین یه دست مصنوعی بسازید که تمام عصب ها رو دقیقا مثل دست طبیعی داشته باشه؟اگه اینجوریه کارتون خیی دقیق و حساس خواهد بود چون علاوه به تعداد بسیار زیاد عصب که در ر دست وجود داره هر عصب هم مکان خاصی داره و باید در جای خاص خودش قرار بگیره.
این که دوستان در مورد اختراعات و ابداعات جدید نظر بدن خیلی عالیه اما بنظرم این هم خیلی مهمه که به این مسئله بپردازیم که دستگاههای خیلی معمول که در حال حاضر در سطح دنیا ساخته میشه و ما اون ها رو مجبوریم که وارد کنیم بسازیم.مثلا من این روزها با دستگاه pcr کار می کنم که یک دستگاه خیلی معمول برای انجام کارهای مولکولی و بیوتکنولوژی است . اما این دستگاه متاسفانه در کشور ما ساخته نمی شه و ما مجبوریم از خارج از کشور وارد کنیم.چرااااا؟
-
سلام هيوا جان خوش امد ميگم .. اين براي خودم در حد يك طرحه موافقم با اينكه ما در سطح دستگاههاي بسيار ياده هم وارد كنننده شديم دليلشم مشخصه راه دانشگاه از راه صنعت جداست .. يعني نخبگان و دانشجويان مهندسان طراح از بخش صنعت و توليد جدا هستند برا همينكه استعداد اونا نميتونه به طور كامل در راه صنعت و توليد بياد كه اگه اين اتفاق بيفته انقلاب علمي و فناروي رخ خواهد داد دليل پيشرفت غرب تو صنعت هم همين بود .. اما در مورد طرح خودم خوب به هر حال اينم يه ايده است كه رو كاغد اوردمش از نظر مكانيكي ميدونم با وجود پيچيديگي قابل ساخت هستش و مشابه اينو هم ساخته شد البته خيلي محدود تر كه قدرت چرخش و جمع شدن رو داشت .. اعصاب كه به كل دست نميخان برند فقط به يه محدوده خاص ميرن و در واقع به همه اعصاب تو بخش ادابتور يعني تطبيق دهنده جمع ميشند ..
مسئله اين طرح اينكه بايد بدونم كه كدوم عصب چه سيگنالي رو و در چه حدي ميفرسته ..كه من قسمت الكتريكي و برنامه نويسي اي وي رو ار رو بر اون اساس انجام ردم
-
امیر ، شما ابتدا پرداختی به بحث استفاده از موتور های الکترونیکی .. بعد از شرح ماینروا بحث اعصاب رو بیشتر زیر ذره بین قرار دادی . به هر حال اون چه که روشن هست ادغام دستگاه عصبی که از مغز منتشر میشه به دستگاه مکانیکی هست .
اما من نکته ای که برام جای سوال هست ، اینه که در حال حاضر تمامی تحقیقات به سمت کشت سلول های بنیادی و شبیه سازی اونها هست که حتی در کشور خودمون با موفقیت انجام شده . فکر نمیکنی کشت سلولی خیلی موثر تر از جایگزین کردن مکانیک در اندام بدن باشه ؟
نه اینکه این طرح رو رد کنم ، اما از شواهد اینطور به نظر میرسه که پسوند اعضای بنیادی با بدن خیلی ساده تر از پیوند اعضای مکانیکی به بدن هست چرا که در این سیکل ممکنه اختلالات عصبی چشمگیری در برگیرنده بیمار باشه . آیا ابتدا نباید آینده چند تحقیق رو با هم مقایسه کنیم و سپس اقدام به تولید کنیم ؟
چون اگر بدون در نظر گرفتن " به طور مثال شبیه سازی سلولی " اقدام به ساخت اعضای مکانیکی کنیم ممکنه تحقیقات پزشکی از ما سبقت بگیرن و ما با شکست موجه باشیم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashkan
امیر ، شما ابتدا پرداختی به بحث استفاده از موتور های الکترونیکی .. بعد از شرح ماینروا بحث اعصاب رو بیشتر زیر ذره بین قرار دادی . به هر حال اون چه که روشن هست ادغام دستگاه عصبی که از مغز منتشر میشه به دستگاه مکانیکی هست .
اما من نکته ای که برام جای سوال هست ، اینه که در حال حاضر تمامی تحقیقات به سمت کشت سلول های بنیادی و شبیه سازی اونها هست که حتی در کشور خودمون با موفقیت انجام شده . فکر نمیکنی کشت سلولی خیلی موثر تر از جایگزین کردن مکانیک در اندام بدن باشه ؟
نه اینکه این طرح رو رد کنم ، اما از شواهد اینطور به نظر میرسه که پسوند اعضای بنیادی با بدن خیلی ساده تر از پیوند اعضای مکانیکی به بدن هست چرا که در این سیکل ممکنه اختلالات عصبی چشمگیری در برگیرنده بیمار باشه . آیا ابتدا نباید آینده چند تحقیق رو با هم مقایسه کنیم و سپس اقدام به تولید کنیم ؟
چون اگر بدون در نظر گرفتن " به طور مثال شبیه سازی سلولی " اقدام به ساخت اعضای مکانیکی کنیم ممکنه تحقیقات پزشکی از ما سبقت بگیرن و ما با شکست موجه باشیم .
هرچند که پیوند اعضا امروزه در سطح وسیعی در دنیا انجام میشه تا جاییکه حتی اولین پیوند صورت در دنا هم با موفقیت انجام شد (تصاویر این پیوند در سایت:http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=46643) اما با توجه به اینکه پیوند دست انجام نشده و یا تاکنون موفقیت آمی نبوده و علاوه بر اون مشکلاتی که در مورد رد پیوند توسط سیستم ایمنی بدن وجود داره به نظر من تولید اعضای مصنوعی به روشی که جناب امیر خان طرحش رو دادن هم مهم باشه.
-
ببینید هر روزنه ای بسوی بهتر کردن شرایط میتونه موثر باشه ، حتی اگر پیوند دست طبیعی هم صورت گرفته باشه باز هم تولید دست مصنوعی اهمیت داره .
بفرض برای کارخانجات " www.kUka.com" دستگاه های روبات خیلی مثمر ثمر هستن . اما به عقیده من اگر بخواهیم از دید شبیه سازی و مثلا " اتصال به اعصاب بدن " نگاه کنیم روش طبیعی خیلی مفید تر خواهد بود .
-
سلام ، قبل از ایینکه طرح خودم رو بگم می خواستم بدونم تا به حال شده برای درمان یک بیماری از عامل ایجادکننده یک بیماری دیگر با اسیبی مخالف بیماری اولیه استفاده کرده باشن؟اگر شده چه نتایجی داشته؟
-
در این مورد نظر دوستان پزشکی مناسب تر هست و امیدوارم اونها هم راهنماییتون کنن .
به طور کلی بیماری شامل فعالیت تخریبی دستگاه بدن و یا نفوذ عوامل "زنده" تخریبی به بدن هست . مورد مشابه به طرح شما واکسن هست که ضعیف شده ی عین بیماری غیر متغیر هست یرخی بیماری های بدلیل تغییر در ساختارشون قابل واکسینه شدن نیستند .
چرک خشکن ها نیز عوامل زنده از باکتری ها هستند که ترشحات مخاطی اطراف سلول های تخریبی رو تحت حمایت قرار میدهند .
آنتیبیوتیک ها کنترل کننده موقت ویروسها هستند که ازدیاد اونها امثال بیماری هاست . اگر بخواهیم دو بیماری رو که همدیگرو خنثی کنن در نظر بگیریم . یعنی اگر با عدم وجود یکی بر دیگری به بدن آسیب برسانند میتونیم به مواد جنسی و مخدر اشاره کنیم . کهنوعی عارضه رو رفع میکنن وخودشون عوارض دیگری رو در بدن به وجود میارن که در صورت عدم کنترل دقیق ممکنه منجر به بیماری های سخت و یا مرگ باشن .
-
با سلام و خوشحالم كه دوستان تو اين تاپيك شركت كردد.. هدف از زدن اين تاپيك اين بوده كه با ايده هاي هم اشنا بشيم گرچه شايد اينجا نتونه به طور اساسي تو عملي كردن يه طرح كمكمون كنه ولي نظرات دوستان ميتونه همفكري خوبي براي ادامه راه باشه .. يك نكته رو ياداوري ميكنم و اينكه اينجا محلي براي ارائه ايده ها ست و نه كل كل و به رخ كشيدن اطلاعات در واقع كمك به همديگر نه زير سوال بردن همديگه..
و در ضمن اينكه هر كردوم از ما تو يه حوزه تخصصي فعاليت بيشتر و يا خاص تري داشتيم به سبب اينكه رشته دانشگاهيمون اين بوده و يا اينكه مدت كار كردنمون تو اون رشته خاص بيشتر بوده .. بنابراين نميتونيم نظر خاص و قطعي در مورد همه علوم و رشته ها بديم و خودمون رو مرجع همه اطلاعت بدونيم .. اگه علمي حوزه تخصصي ما نيست فقط به عنوان نظر وارد بحث و ايده ميشيم و با توجه به سطح اطلاعات نظر ميديم .. دليل اين تذكر اينكه لينك خيلي از مطالب سايت منجمله همين تاپيك مستقيما تو فرومها و سايتهاي علمي ديگه هست بنابراين براي حفظ بار علمي سايت و دعوت از صاحب نظران هر رشته دوستان تذكر فوق رو رعايت كنند تا تاپيك پر بار تر بشود ..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashkan
اول يه توضيح بدم كه طرح هاي رو كه عنوان ميكنم قبلان روش كار شده يا گروهي يا فردي بنابراين سوالاتي كه اينجا مطرح ميكنم سوالاتي بوده كه براي گروه و يا خود من تو انجام كار پيش اومده و صرفا پيش بيني نيست .. بحث ساخت اعضا مصنوعي مبحثي بسيار مهمي هستش كه تو تمام دنيا روش كار ميكنند و اصلا روي همين مباحث بوده كه رشته مهندسي پزشكي با پيوند سخت افزار و استفاده از فناوري براي پيشبرد علم پزشكي و ساخت تجهيزات و حتي اعضا به وجود اومده .. از طرفي شايد وقتي داريم رو طرحي به نام دست مصنوعي كار ميكنيم سالها طول بكشه تا به هدف مطلوب خودمون برسيم و شايدم اصلا امكان پيوند بين سخت افزار بيرون و طبيعت بدن ما موجود نباشه ولي به خيلي و از نكات برميخوريم كه ميتونه مشكلات ديگه و نيز استفاده هاي ديگه اي براي بكارگيري فناوري تو علم پزشكي براون فراهم كنه ..
در جواب اشكان چرا پرداختم به ميكرو موتورهاي پله اي چون مبناي طراحي مكانيكي ما و چيزي كه قدرت و چرخش رو توليد ميكنه اين نوع موتورها البته نه به تنهايي ..هستش و چرا به بحث اعصاب پرداختم چون هر سيستمي با يه سيگنال فرماني فعال ميشه و اينجا سيگنال فرمان براي دست مكانيكي ما اعصابي هستند كه به دست فرمان ميدند ..
-
بازم براي اشنايي دوستان با اين طرح
http://www.iranbmemag.com/fa/news/vi...?tmplt=&id=251
http://dbase.irandoc.ac.ir/00007/00007493.htm
http://iscanews.ir/fa/ShowNewsItem.a...sItemID=198111
http://www.irshafa.ir/post-923.aspx
http://elminews.blogspot.com/2006/09...225821393.html
http://www.pezeshk.us/?p=7735
دوستان برا ي اينكه بدونند همه دنيا دارند رو اندام مصنوعي به صورت حرفه اي كار ميكنند و تلاشها و اختراعاتي هم انجام شده ميتونند به لينكها مراجعه كنند و اطلاعاتي در حد خبر نه ساختار از اين لينكها بدست بيارند .. متاسفانه ما انچنان كه بايد به تحقيقات از اين دست بهاي زيادي تو كشور نداديم اميدوارم كه فضاي تحقيقاتي و علمي كشور به اين سمت هم پيش بره ..
-
سلام
من یک طرح دارم که کمک هم روش کار کردم .
ساخت یک سیگار.
البته نه این سیگارهای مضر سیگاری که بعد از گشیدن آن به جای دی اکسید کربن اکسیژن تولید می کند .
همچنین بعضی ها عنوان می کنن که وقتی سیگار می کشن حالت خوشایندی به آنها دست می ده اما اگر این طرح ساخته شود به دلیل تولید اکسیژن در هنگام کشیدن مستقیم وارد ریه و خون میشه که به انسان شادابی و رفع خستگی و ... به دست می آید.
این طرح به درد تمام مردم حتی کسانی که تنگی نفس ، آسم ، بیماری های قلبی ، و تمام دانشجویان ، دانش آموزان ، رانندگان و خیلی های دیگه می خوره.
همانطور که می دونید در بسیاری از کشورها اتاق های اکسیژن در سطح شهر دارن که برای چند دقیقه به آنجا می روند تا شاداب سرحال و خستگی از بدنشان برود .
حالا با ساخت این کار بزرگی در حق بشر انجام میشه.
اگر کسی آزمایشگاه یا جایی میشناسه معرفی کند و با اطلاعاتی که در این راستا بدست آوردم اگر علمی و عملی هست یک نمونه ساخته شود.
با تشکر
یک بنده خدا
مجهول
-
سلام
من یک ایده عملی و علمی دارم در مورد دستگاه cnc که می توان با طراحی آن دستگاه های سی ان سی n محور داشته باشند. فقط با تغییر در یک قسمت دستگاه های cnc فرز .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashkan
آقا مهدی مشکل انفجاری هیدروژن یکی از مشکلات عمده این نوع سوخت هست که شرکت های خیلی خیلی بزرگ روی این جستجو میکنند . و تئوریهای ما میتونه به اونها کمک کنه و خودمون شاید به نوعی قادر به طراحی موتوری با این نوع سوخت نباشیم .
اما در مورد هواپیمای عمود پرواز ، شاید هیدروژن خیلی سوخت مناسبی برای این نوع هواپیما باشه چون اثر انفجاری زیادی نسبت به بنزین و گاز داره . آیا سوخت مورد نظر شما برای این نوع طرح هیدروژن هست ؟
سلام
سوخت مورد استفاده در هواپیما همین سوختهای معمول هستش البته میشه از هیدروژن استفاده کرد ولی هزینه و تکنولوژی بالایی رو طلب میکنه
-
اینم ایده من
سلام به همه
من هیچ وقت خودم را محدود به رشته خودم نمی کنم بلکه تمام علوم را مثل ی زنجیره به هم بافته میدونم واگه یکی از این حلقه های این زنجیر پاره بشه ارتباط قطع میشه ودر زمینه پزشکی میخواستم چیزی ابدا کنم . مثلا" بتونم ریشه دندان اضافی را خشک کنم نمی دونم شاید هم اختراع شده باشه ولی این میدونم توی شهر من نیست این را به این خاطر گفتم که ی رفیق دارم بین دو دندانش ی دندانه اضافی داره رشد میکنه وپزشکش گفته باید سقف دهانش را باید جراحی کرد ودنان اضافی را کشید بیرون ویا ی کاری کنیم که افراد دیگه به عینک نیاز نداشته باشند واین را میدونم که علم پزشکی توی زمینه چشم توی ایران علمشون کمتر از اونی که من فکر میکنم واگه من توی رشته معماری نمی رفتم مطمئنن میرفتم تو قسمت چشم پزشکی به دلایلی که خودم دارم ویا در زمینه تنگی قلب یا گرفتگی رگهای قلبی دیگه به جای جراحی بوسیله مادون قرمز این گرفتگی را از بین برد هر چند که فکر میکنم این اختراع شده ولی نواقصی داره میخواستم پیشرفته را اختراع کنم و یا در زمینه رایانه می خواستم ی ویندزی طراحی کنم که دیگه بن بست توی سیستم پیش نیاد نمی دونم می دونید بن بست چیه یانه ولی کسانی که رشته کامپیوتر هستند کاملا" این موضوع می دونند وی سیستم هوشمند براش طراحی میکردم که چند دقیقه مانده به ضعیف شدن برق ویا تمام شدن کارت اینترنی هشدار بدهد واز نظر سخت افزاری به طوری طراحی میکردم که با پایین ترین سیتم پر سرعترین سیستم را داشته باشید ویا در زمینه زمین شناسی چیزی ابدا میکردم که ی جسم در فضا معلق بمونه این به این معنی که من میخوام در نقطه از زمین جاذبه را بر عکس کنم ویا شاید به نظر خودم شاید با برعکس چر خیدن زمین زمان به عقب برگرددو. درزمینه معماری من هرچیزی که برام مشکل ایجاد میکنه خودم اختراع میکنم و مشکلم را خودم حل میکنک به قول استادم که همیشه می گفت چیزی که در فکر شماست در بازار نیست پس خودتان باید وسیله اختراع کنید ونظرتونو ارائه بدید و هزاران اختراع دیگر که اگه بگم کل سایتو میگیره ولی در هر اختراع نیاز به ی منبع مالی که اگه نباشه به نظر من این ایده ها به درد نمی خوره ولی اگه مسئله پول دراوردن باشه به قول برادرم مرد اونه که از هیچ پول در بیاره ودر جمله اخر نمی دونم نظراتم به دردتون میخوره یانه ولی در هر صورت الحمد الله ( که این الحمد الله هم ی حکمتی داره).
-
سلام
یک ایده در ساختمان دارم . با توجه به افزایش جمعیت و کم بودن جا و زمین در جهان باید ساختمان ها را ارتقا بدیم تا اولا جمعیت و خانواده های بیشتری در آن زندگی کنن و هم در برابر زلزله ، آتش سوزی ، خدمات ، فضای سبز و حمل ونقل و بسیاری موارد دیگه را داشته باشد.
با توجه به اینکه خودم رشتم مکانیک هست روی اسکلت و حالات استاتیکی و ... فکر و چند آزمایش کردم .
حالا
صورت اجمالی طرح را می توان گفت :
ساختمانی بلند و به قول معرف آسمان خراش هست که در یک منطقه کوچک تعداد زیادی خانه در ساخته میشه.
درسته حالا میگین این ساختمان ها هم حالا هست عجب فکری کردی نابغه.!!
با توجه به اینکه این ساختمان ها بلند هستند در صورت آتش سوزی در آن آتش به طور سریع به بقیه ساختمان سرایت می کند حالا اگر حتی از سیستم اتفاء حریق هم استفاده شود با نمی توان آتش را مهار کرد و در ضمن تا آتش نشانی هم برسه بیشتر طبقات آتش گرفته .
من در این طرح به جای در بین هر 4 یا 5 طبقه یک طبقه خالی در نظر گرفتم منظورم اینه که در هر 4 5 طبقه یک طبقه فضای خالی در نظر می گیریم بعد 5 طبقه دیگه روی آن باز یک طبقه خالی و به همین ترتیب ادامه میدیم.
این کار سبب میشود که مرزهایی در بین 5 طبقه ساختمان ها ایجاد میشه که در این فضا ها فضای سبز ، پارک و وسایل تفریحاتی و ... قرار می گیرد در نتیجه در صورت بروز آتش فقط در این حالت 4 یا 5 طبقه آسیب می بینه و بقیه طبقات سالم می مونه در ضمن با توجه به اینکه ساختمان بلند هست وزش باد باید در نظر گرفت در این حالت باد از این فضاهای خالی عبور می کند و نیروی کمتری اسکلت و سازه ساختمان تحمل می کند .
برای زلزله و جلوگیری از آن هم از سازه های هوشمند و همچنین قطعاتی که لرزش را جذب می کنن هم در ساختمان نصب میشه هم در بین طبقات (فضای های خالی) و هم در پی و پایه های ساختمان...
تا همین جا کافی هست یک شماتیک از این طرح شاید در ذهنتان نقش بسته باشه اگز شد نمای کلی ساختمان که رسم کردم را پیوست می کنم.
-
سلام آقای مجهول
نمی خوام بگم که ایدت بدت بلکه شما به یک طرف قضیه نگاه کرید به زار ی گذری بذنیم توی گذشته ساختمانهای بلند مرتبه فکر کنم حدودا" در اوایل قرن نوزدهم پیشنهاد شد وهمچنین اجرا شد معماران بزرگ هم نظرات خودشونو دادند مثلا" در مکتب فوتوریسم به سرعت وتکنلوژی اهمیت دادند وشکلهای ساختمانهای شهرهای آینده را به ترسیم کشیدند اگر چه با شروع جنگ به جنگ رفتند وکشته شدن وبعد از جنگ کارهاشون اجرا نشد ولی امروزه گوشه ای از کارشونو می بینیم ومعمار بزگی چون لو کوربوزیه شهری برای آینده به ترسیم کشید که هر ساختمان بلند مرتبه ای تمام وسایل آسایشی را داشت از جمله پارک و فروشگاه ها و... و تا ی مدت برج سازی در تمام جهان به رقابت پرداخته شد همین برج میلاد که در تهران است نتیجه همین رقابتهاست هرچند که برج میلاد ی کپی از طرحهای اروپایی است وتمام طراحی سازه هاشم همون اروپایها طراحی کرده اند هر چند که نواقصی داره که نمی خوام بازگو کنم این همه داستان رو گفتم که بدونی دیگه جهان به دنبال برج سازی نمی ره ویا به عبارت دیگه ساختمانهای عمودی ساخته نمی شه بلکه به صورت افقی کار میشه اما طرح شما به نظر شخص بنده با خالی کردن ی طبقه از ساختمان علاوه بر بالا بردن هزینه و استفاده نکردن از فضای خالی باعث ورود وخروج باد بین ساختمان میشیم وهمین حرکت باعث ی صدای وحشتناک میشه که باعث آزار واذیت ساکنین میشه واگه ساختمان توی اقلیم سرد باشه که باد زیاد باشه این مشکل را داره واگه توی ی اقلیم دیگه باشه که باد نباشه که اصلا" به فرض شما کلا" آتیش میگیره وهزاران مشکل دیگه نمی خوام مطرح کنم امروزه برای جلوگیری آتش سوزی اولا" درها را آتش پاد میکنند وثانیا"در سازه بنا را طوری طراحی میکنند که جلوی آتش را بگیرند مثلا" فاصله ای بین دو دیوار باربر خارجی میزارن که علاوه بر عایق صوتی حراتی ی مانعی هم در مقابل اتش سوزی هست وراه حلهای زیادی هست که اینجا جای گفتنش نیست ودر مورد زلزله هم کارهایی شده مثل ایجاد بند انبساط بند ژوین ودر مواردی هم درز نشست قرار میدهند ویا ساختمان را ریلی کار گذاشتن ویا استفاده از مصالح سبک در ساختمان مپل چین وژاپن و...واین موارد زمانی میتونیم حل کنیم که توی اجرا باشیم ونکته دیگر اگر شما بهترین طرحم اگه بدین اگه درست بر آن نظرت نکنید مطمئن باشید کار شما دچار نقص میشود وددر جمله آخر خوشحال شدم که نظری در مورد ساختمان دادید واز حرفهای من ناراحت نشواین حرفها را از روی غرض نگفتم بلکه دوست داشتم که گفتم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
draz
سلام آقای مجهول
نمی خوام بگم که ایدت بدت بلکه شما به یک طرف قضیه نگاه کرید به زار ی گذری بذنیم توی گذشته ساختمانهای بلند مرتبه فکر کنم حدودا" در اوایل قرن نوزدهم پیشنهاد شد وهمچنین اجرا شد معماران بزرگ هم نظرات خودشونو دادند مثلا" در مکتب فوتوریسم به سرعت وتکنلوژی اهمیت دادند وشکلهای ساختمانهای شهرهای آینده را به ترسیم کشیدند اگر چه با شروع جنگ به جنگ رفتند وکشته شدن وبعد از جنگ کارهاشون اجرا نشد ولی امروزه گوشه ای از کارشونو می بینیم ومعمار بزگی چون لو کوربوزیه شهری برای آینده به ترسیم کشید که هر ساختمان بلند مرتبه ای تمام وسایل آسایشی را داشت از جمله پارک و فروشگاه ها و... و تا ی مدت برج سازی در تمام جهان به رقابت پرداخته شد همین برج میلاد که در تهران است نتیجه همین رقابتهاست هرچند که برج میلاد ی کپی از طرحهای اروپایی است وتمام طراحی سازه هاشم همون اروپایها طراحی کرده اند هر چند که نواقصی داره که نمی خوام بازگو کنم این همه داستان رو گفتم که بدونی دیگه جهان به دنبال برج سازی نمی ره ویا به عبارت دیگه ساختمانهای عمودی ساخته نمی شه بلکه به صورت افقی کار میشه اما طرح شما به نظر شخص بنده با خالی کردن ی طبقه از ساختمان علاوه بر بالا بردن هزینه و استفاده نکردن از فضای خالی باعث ورود وخروج باد بین ساختمان میشیم وهمین حرکت باعث ی صدای وحشتناک میشه که باعث آزار واذیت ساکنین میشه واگه ساختمان توی اقلیم سرد باشه که باد زیاد باشه این مشکل را داره واگه توی ی اقلیم دیگه باشه که باد نباشه که اصلا" به فرض شما کلا" آتیش میگیره وهزاران مشکل دیگه نمی خوام مطرح کنم امروزه برای جلوگیری آتش سوزی اولا" درها را آتش پاد میکنند وثانیا"در سازه بنا را طوری طراحی میکنند که جلوی آتش را بگیرند مثلا" فاصله ای بین دو دیوار باربر خارجی میزارن که علاوه بر عایق صوتی حراتی ی مانعی هم در مقابل اتش سوزی هست وراه حلهای زیادی هست که اینجا جای گفتنش نیست ودر مورد زلزله هم کارهایی شده مثل ایجاد بند انبساط بند ژوین ودر مواردی هم درز نشست قرار میدهند ویا ساختمان را ریلی کار گذاشتن ویا استفاده از مصالح سبک در ساختمان مپل چین وژاپن و...واین موارد زمانی میتونیم حل کنیم که توی اجرا باشیم ونکته دیگر اگر شما بهترین طرحم اگه بدین اگه درست بر آن نظرت نکنید مطمئن باشید کار شما دچار نقص میشود وددر جمله آخر خوشحال شدم که نظری در مورد ساختمان دادید واز حرفهای من ناراحت نشواین حرفها را از روی غرض نگفتم بلکه دوست داشتم که گفتم
سلام
خواهش می کنم تازه خوشحال شدم نظر دادین .
من در این ساختمان ایستگاه قطارو ..... در نظر گرفته بودم حالا چون این کار تو رشته من نیست و فقط من سازه آن را تحلیل کرده بودم و یک تست عملی هم خودم در مورد آتش سوزی کرده بودم گفتم .
این ایده هست و به قول شما تا پول یا کسی سرمایه گذاری نکنه البته نه در این در کل موارد و ایده ها ساخته نمی شه و ثبت نمی شود.
پس الحمد الله .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majhol
سلام
ساخت یک سیگار.
البته نه این سیگارهای مضر سیگاری که بعد از گشیدن آن به جای دی اکسید کربن اکسیژن تولید می کند .
همچنین بعضی ها عنوان می کنن که وقتی سیگار می کشن حالت خوشایندی به آنها دست می ده اما اگر این طرح ساخته شود به دلیل تولید اکسیژن در هنگام کشیدن مستقیم وارد ریه و خون میشه که به انسان شادابی و رفع خستگی و ... به دست می آید.
این طرح به درد تمام مردم حتی کسانی که تنگی نفس ، آسم ، بیماری های قلبی ، و تمام دانشجویان ، دانش آموزان ، رانندگان و خیلی های دیگه می خوره.
همانطور که می دونید در بسیاری از کشورها اتاق های اکسیژن در سطح شهر دارن که برای چند دقیقه به آنجا می روند تا شاداب سرحال و خستگی از بدنشان برود .
اگر کسی آزمایشگاه یا جایی میشناسه معرفی کند و با اطلاعاتی که در این راستا بدست آوردم اگر علمی و عملی هست یک نمونه ساخته شود.
با تشکر
یک بنده خدا
مجهول
با سلام ايده بسيار جالبه ولي چند تا سوال اساسي براي خودم پيش اومد اونم اينكه ايا شخصا روي اين طرح كار كرديد به صورت عملي يا در سطح يه ايده است ؟ اين سوال رو ميپرسم چون چيزي كه تو سيگار اتفاق ميفته فرايند سوختن و تركيب ماده با اكسيژنه در واقع فرايند سوختن كه همراه با دود تنباكو و كاغذ سيگار مواد مضر توليد ميكنه .. حالا شما چه تركيب رو ميخاي بسوزوني يا با هم واكنش بدي كه اكسيژن توليد كنه اون جالبه .. اگه ميشه يكم دربارش توضيح بده ..ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majhol
سلام
من یک ایده عملی و علمی دارم در مورد دستگاه cnc که می توان با طراحی آن دستگاه های سی ان سی n محور داشته باشند. فقط با تغییر در یک قسمت دستگاه های cnc فرز .
اول در مورد دستگاه cnc يه توضيحاتي رو بديم
CNC مخفف computer numerical controlمی باشد در ایران این ماشین ها CNC خالی خوانده میشوند ولی نام آنها به فارسی ماشین های (دستگاه های ) کنترل عددی ترجمه می شود.
نسل اول این دستگاه ها NC ها بوده اند یعنی کامپیوتر را نداشته است و دستگاه طبق منطقی خاص دستورات را درک می کرده مثلا با استفاده از کارت های پانچ شده.
به عنوان مثال در دستگاه تراش برای دستور پیشروی بدین صورت عمل می شود که قسمت ساپورت دستگاه را بوسیله دسته چرخان به جلو میبریم در ماشین های NC این کار توسط یک سری دستورات پانچ شده بر روی نوار پانچ صورت می گرفت در دستگاه های CNC امروزین اینکار توسط یک کد صورت می گیرد .
پس یک دستگاه CNC عملا همان همان دستگاه دستی ساده می باشد که قابلیت فرمان پذیری از طریق کد ها و منطق ریاضیاتی را دارد در این دستگاه حضور کاربر (اپراتور) برای کار با دستگاه محدود به ایستادن این فرد پشت بخش کنترل کننده دستگاه می باشد و نوشتن برنامه های حرکتی آنهم فقط برای یکبار ، دیگر دستگاه این عمل را بصورت خودکار هر چند بار که بخواهیم تکرار می نمایدالبته بدون حضور کاربر.
بدنه این دستگاه تقریبا شبیه دستگاه های دستی می باشند یک CNC فرز عملا همان بدنه سخت افزاری فرز دستی را دارد همینطور برای CNC تراش و CNC سنگ و...
تنها تفاوت اضافه شدن بخش کنترل گر میباشد (البته این تفاوت بصورت عام می باشد ولی به صورت خاص مطمئنا بخش الکترونیکی هم تغییر کرده است )
اما بخش کنترلگر ،این بخش ،بخش اصلی یک دستگاه CNC می باشد در صنعت این بخش با نام کنترلر CONTROLER خوانده می شود یک دستگاه CNC از هر نوع (تراش،فرز ،سنگ،ابزار تیز کن،تزریق ،پرس ،و...)بیشتربا نوع کنترلرش شناخته شده است مطمئنا آموزشی که به افراد داده میشود در اصل براساس کنترلر این دستگا ه ها می باشد
اينم يه سري تصاوير
http://images.google.com/images?hl=f...snum=833297089
در مورد طرحتون منظورتون از n محور كردن ..توسعه ابعاد تراش همزمانه ؟ يكم بيشتر توضيح بدين
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majhol
سلام
یک ایده در ساختمان دارم . با توجه به افزایش جمعیت و کم بودن جا و زمین در جهان باید ساختمان ها را ارتقا بدیم تا اولا جمعیت و خانواده های بیشتری در آن زندگی کنن و هم در برابر زلزله ، آتش سوزی ، خدمات ، فضای سبز و حمل ونقل و بسیاری موارد دیگه را داشته باشد.
با توجه به اینکه خودم رشتم مکانیک هست روی اسکلت و حالات استاتیکی و ... فکر و چند آزمایش کردم .
حالا
صورت اجمالی طرح را می توان گفت :
ساختمانی بلند و به قول معرف آسمان خراش هست که در یک منطقه کوچک تعداد زیادی خانه در ساخته میشه.
درسته حالا میگین این ساختمان ها هم حالا هست عجب فکری کردی نابغه.!!
با توجه به اینکه این ساختمان ها بلند هستند در صورت آتش سوزی در آن آتش به طور سریع به بقیه ساختمان سرایت می کند حالا اگر حتی از سیستم اتفاء حریق هم استفاده شود با نمی توان آتش را مهار کرد و در ضمن تا آتش نشانی هم برسه بیشتر طبقات آتش گرفته .
من در این طرح به جای در بین هر 4 یا 5 طبقه یک طبقه خالی در نظر گرفتم منظورم اینه که در هر 4 5 طبقه یک طبقه فضای خالی در نظر می گیریم بعد 5 طبقه دیگه روی آن باز یک طبقه خالی و به همین ترتیب ادامه میدیم.
این کار سبب میشود که مرزهایی در بین 5 طبقه ساختمان ها ایجاد میشه که در این فضا ها فضای سبز ، پارک و وسایل تفریحاتی و ... قرار می گیرد در نتیجه در صورت بروز آتش فقط در این حالت 4 یا 5 طبقه آسیب می بینه و بقیه طبقات سالم می مونه در ضمن با توجه به اینکه ساختمان بلند هست وزش باد باید در نظر گرفت در این حالت باد از این فضاهای خالی عبور می کند و نیروی کمتری اسکلت و سازه ساختمان تحمل می کند .
برای زلزله و جلوگیری از آن هم از سازه های هوشمند و همچنین قطعاتی که لرزش را جذب می کنن هم در ساختمان نصب میشه هم در بین طبقات (فضای های خالی) و هم در پی و پایه های ساختمان...
تا همین جا کافی هست یک شماتیک از این طرح شاید در ذهنتان نقش بسته باشه اگز شد نمای کلی ساختمان که رسم کردم را پیوست می کنم.
چند تا سوال در مورد طرحتون داشتم
اول اینکه یه آسمان خراشه یا چندتاس و یه شهرکه. اگه یکیه چطوری قراره ایستگاه قطار یا مترو داشته باشه؟
اگر بخواین هر 5 طبقه 1 طبقه خالی بذارین فرضا ساختمان 30 طبقه حدود 4 طبقه اش خالی میمونه ! به نظر شما سرمایه گذاران حاضرند روی همچین طرحی سرمایه گذاری کنند؟ اگرهم سرمایه گذاری کنند آیا این طرح به صورت گسترده مورد استفاده قرار می گیره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
draz
سلام آقای مجهول
از توضیحات خوبتون ممنون
اگه امروزه ساختمان ها به صورت افقی ساخته می شه مشکل افزایش جمعیت و کمبود فضای کافی رو چه طور حل می کنند؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majhol
سلام
ساخت یک سیگار.
با تشکر
یک بنده خدا
مجهول
فراورده ی سوختن دی اکسید کربن هست . پس این سیگار نمی تونه بسوزه . می تونه یه کپسول باشه که به صورت مایع (فشرده) اکسیژن داشته باشه ولی اولا از نظر حمل و نقل فکر می کنم مشکل داره و دوما از نظر قیمت و تولید انبوه
یه فکر به ذهنم رسید نمی دونم تا مرحله ی عملی بودن می رسه یا . در فتوسنتز گیاهان ما تولید اکسیژن رو داریم . اگه بشه با تغییراتی که می دین یه همچین سیستمی رو طراحی کنین اکسیژن تولید می شه .
-
پاسخ : دستگاه cnc n محور
سلام
من اول در مورد دستگاه cnc توضیح می دم بعد شکل کلی طرح و ایده ام را بیان می کنم.
تاریخچه و روند توسعه اتوماسیون :
همزمان با پیشرفت و توسعه تکنولوژی،نیاز انسان به ماشینهای خودکار احساس گردید و اولین ماشین حساب چرخ دنده ای توسط پاسکال در سال 1642 میلادی اختراع شد.
پس از آن در سال 1804 ژاکارد یک دستگاه ماشین بافندگی ساخت که توسط کارتهای مخصوصی هدایت می شد.
در سال 1946 اولین کامپیوتر ENIAC برای ارتش آمریکا ساخته شد.
در سال 1947 ترانزیستور اختراع گردید.
در سال 1947 و بعد از جنگ جهانی دوم ، نیروی هوایی آمریکا احساس نیاز به تولید قطعات پیچیده و دقیقی کرد که تولید آن توسط دستگاههای معمولی آن زمان امکان پذیر نبود ، لذا کمپانی PARSONS در ایالت میشیگان اولین قدمها را برای ساخت یک دستگاه فرز با قابلیتهای بیشتر برداشت ، که نتیجه این تحقیقات در سال 1949 و در آزمایشگاه انسیتو تکنولوژی ماساچوست (MIT) به بار نشت و اولین فرز با قابلیت کنترل اتوماتیک سه محور در سال 1952 ساخته شد.
در سال 1958 زبان برنامه نوسی APT ابداع شد.
در سال 1972 اولین ماشین CNC اختراع گردید.
درسال 1975 اولین کنترلهای فانوک سیستمهای 5 و 6 به بازار آمد.
در سال 1981 کنترلر3 Sinnmerik System تولید شد.
در سال 1982 کنترلر Sinnmerik System7 با میکروپروسسور 4 بیتی بوجود آمد.
در اواخر سال 1982 کنترلر8SystemSinnmerik با میکروپروسسور 16 بیتی ساخته شد.
در سال 1985 کنترلر 810Sinnmerik سری 800 آنالوگ ساخته شد. در سال 1986 کنترلر 850Sinnmerik به بازار آمد .
در سال 1988 کنترلر 880Sinnmerik به بازار آمد .
در سال 1996 کنترلهای زیمنس 810 و 840 سری دیجیتال به بازار عرضه شد.
و اکنون با کمک گرفتن از کامپیوتر و توسعه فن آوری ساخت ، کنترلهایی با سرعت پردازش و قابلیتهای بالا توسط کمپانیهای مختلف با سلایق متنوع ساخته میشود ودر اختیار صنایع مختلف قرار می گیرد.
آشنایی با دستگاههای CNC:
CNC مخفف حروف اول کلمات (Computer NumericalControl ) به معنای کنترل عددی کامپیوتر می باشد که در ایران این ماشینهای به اختصارCNC خوانده می شود . دستگاههایCNC ٬ دستگاههای هستند که حرکت کلیه محورها و عملیات ماشین کاری آنها توسط کامپیوتر کنترل می شود بدین معنا که کلیه دادهها و اطلاعات با استفاده از کامپیوتر و امکانات حافظه ای آن ابتدا پردازش وسپس توسط ریز پردازنده ها(Micro Processor )به علائم الکتریکی(pulse) تبدیل و به موتور محورهای محرکه منتقل میشوند.
نسل اول این ماشینها NCبودند بدین مفهوم که فاقد کامپیوتر بوده و دستگاهطبق منطقی خاص٬ از جمله نوار یا کارتهای پانچ شده کار می کرده است .
به طور مثال برای حرکت سوپورت دستگاههای معمولی این امر توسط اپراتور باچرخاندن ورنیه سوپورت صورت میگیردولی در سیستمهای NCاین امر توسط کارت مخصوصیکه در دستگاه جا گذاری می شد انجام می گرفت و اکنون این عمل در اکنون این عمل در دستگاههای CNC توسطکدهای مخصوصی G) کد و M کد ) که در برنامه نوشته می شود صورت می گیرد .
بدنه سخت افزاری دستگاههای CNC تفاوتهای چندانی با بدنه دستگاههای معمولیندارد آنچه این دو را از هم متفاوت سازد باشد اصلی ترینبخش یک دستگاه CNC ٬کنترلر آن می باشد که معمولا دستگاهها از هر نوعی ( تراش ، فرز٬سنگ و .....) که باشند با نوع کنترلشان شناخته می شوند و آموزشهای اپراتوری وخدمات پس از فروش آن عموماً بر پایه سیستم کنترل استوار می باشد .
اجزای اصلی ماشینهای CNC
1- برنامه ماشین
2- واحد کنترل ماشین
3- نرم افزار ماشین
4- موتورها
5- اجزای مکانیکی
6- سیستم اندازه گیری
انواع ماشینهای CNC
ماشینهای تراش cnc دارای دو تا چهار محور کنترل و ماشین های فرز دارای 5/2 محور ، 3 محور ، 4 محور ، 5 محور و ... می باشند و یکی از عمده ترین تفاوت ها در بین ماشین های cnc تعداد محور ماشین هست و هر چه تعداد محور ماشین بیشتر بشود توانایی در ساخت قطعات پیچیده را دارد و نیز قیمت بالاتری دارد مثلا تولید پره های توربین یا هواپیماها ویا تولید قطعات پیچیده فضا پیماها.
منظور از محور در این ماشین ها راستای حرکتی میز یا ابزار در مسیرهای هطی یا چرخشی است که تحت کنترل cnc قابل برنامه ریزی می باشد.
طرح من با یک تغییر کوچک در دستگاه و همچنین تغییر در برنامه کنترلر می توان آن را عملی کرد برای n محور کردن فقط با یک تغییر د و کنترلر آن .
اگر لازم به توضیح بیشتر هست بگین اضافه کنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fariba
فراورده ی سوختن دی اکسید کربن هست . پس این سیگار نمی تونه بسوزه . می تونه یه کپسول باشه که به صورت مایع (فشرده) اکسیژن داشته باشه ولی اولا از نظر حمل و نقل فکر می کنم مشکل داره و دوما از نظر قیمت و تولید انبوه
یه فکر به ذهنم رسید نمی دونم تا مرحله ی عملی بودن می رسه یا . در فتوسنتز گیاهان ما تولید اکسیژن رو داریم . اگه بشه با تغییراتی که می دین یه همچین سیستمی رو طراحی کنین اکسیژن تولید می شه .
سلام
ما در گیاهان سبز اکسیژن را می گیرند و عملیات فتوسنتز انجام می دن اما بعضی گیاهان هم هستند که دی اکسید کربن را می گیرند و تولید اکسیژن می کنند . در همین راستا سازمان های فضایی در حال تحقیقات روی این موارد هستند و آزمایشگاه های مجهز درست کرده اند و حتی چند نفر در این مکان ها زندگی می کنند که آیا اکسیژن کم می شود یا ...
و همچنین چند نوع باکتری هم هست که تولید اکسیژن می کنند با توجه به این موارد به نظرتون میشه همچین کاری کرد یا نه ؟
البته ما تغییراتی در مراحل سوختن ایجاد می کنیم که به هدفمان برسیم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majhol
سلام
ما در گیاهان سبز اکسیژن را می گیرند و عملیات فتوسنتز انجام می دن اما بعضی گیاهان هم هستند که دی اکسید کربن را می گیرند و تولید اکسیژن می کنند . در همین راستا سازمان های فضایی در حال تحقیقات روی این موارد هستند و آزمایشگاه های مجهز درست کرده اند و حتی چند نفر در این مکان ها زندگی می کنند که آیا اکسیژن کم می شود یا ...
و همچنین چند نوع باکتری هم هست که تولید اکسیژن می کنند با توجه به این موارد به نظرتون میشه همچین کاری کرد یا نه ؟
البته ما تغییراتی در مراحل سوختن ایجاد می کنیم که به هدفمان برسیم .
گیاهان اکسیژن می کیرند و عمل فتوسنتز انجام می دن؟!:-/
تا جایی که من می دونم آب و دی اکسید کربن و نور خورشید واکنش میدن و گلوگز و اکسیژن تولید می کنند و به این عمل فتوسنتز می گن .
من باکتریی نمی شناسم که تولید اکسیژن کنه ! اگه شما می دونین بگین . مشکل بیماریزایی باکتری رو چه طوری حل می کنین ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir
با سلام ايده بسيار جالبه ولي چند تا سوال اساسي براي خودم پيش اومد اونم اينكه ايا شخصا روي اين طرح كار كرديد به صورت عملي يا در سطح يه ايده است ؟ اين سوال رو ميپرسم چون چيزي كه تو سيگار اتفاق ميفته فرايند سوختن و تركيب ماده با اكسيژنه در واقع فرايند سوختن كه همراه با دود تنباكو و كاغذ سيگار مواد مضر توليد ميكنه .. حالا شما چه تركيب رو ميخاي بسوزوني يا با هم واكنش بدي كه اكسيژن توليد كنه اون جالبه .. اگه ميشه يكم دربارش توضيح بده ..ممنون
سلام آقا امیر
امروز با دوستم که بودم بحث سر سیگاری که برای انسان مفیدباشه افتاد دوستم گفت این بحث را توی ماهواره دیده که سیگاردرست کردن که بخار اب تولید میکنه وبرای ترک اعتیاد درست شده وقیمتش نمیدونم 70هزار تومان بود یا70دلار پس نتیجه میگیریم که این سیگار کشف شده چند وقته ی چیزی ذهنم را به خود مشغول کرده به قول امام علی(ع) "من عرف نفس فقد عرف ربه" هرکسی که خود را شناخت همانا خدای خود رانیز شناخته است با این تفاسیر که انسان با این همه توانایی آیا میشود از خواب فیلم یا عکس گرفت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fariba
از توضیحات خوبتون ممنون
اگه امروزه ساختمان ها به صورت افقی ساخته می شه مشکل افزایش جمعیت و کمبود فضای کافی رو چه طور حل می کنند؟
سلام
به نظر من جسم در خدمت روح است ما بیاییم اول مطرح کنیم چرا باید ساختمان ساخت این سوال کاملا" مشخص است انسان از نظر روانی وروحی احتیاج به جایی دارد که احساس امنیت وآرامش روحی روانی کند حالا ما بیایم این امنیت روحی روانی را از زندگی حذف کنیم ایا به نظر شما انسان میلی به زندگی کردن دارد اگه ی گریزی بزنیم به گذشته میبینیم پدر مادرمان درکنارپدر بزرگها ومادربزگهایمان وتمامی فامیل در ی ساختمان کنار هم بدون هیچ ناراحتی عصبی که امروزه مد شده زندگی می کردند ولی حالا با آپارتمانی شدن خانواده ها از هم دور شده است وزندگی در آپارتمانهای بزرگ از نظر روانی انسان را دچار مشکل میکند ومنظور من از افقی ساختمانهای یک طبقه نیست میتواند 3ی 4 ویا 5طبقه باشه من همیشه عقیده دارم اگه ما بخواهیم همه چیز شدنی حتی اگه اون چیز محال باشه ما با طراحی کردنمون زندگی آینده شهرمونو رقم میزنیم اگه خوب فکر کنید میشه با افقی طراحی ساختمانها علاوه بر آرامش روحی روانی بلکه جا هم کم نمی اوریم من فکر میکنم که شما با افزایش جمیعت تهران و کمبود جا در آنجا فکر میکنید تمام کره زمین هم پر میشند ولی اگه زیاد سفرکرده باشید مبینید که زمینهای زیادی هست که به دلیل آب وهوای نا مطلوب ساختمان سازی نمیشه اگه ما این مشکلات را حل کنیم مطمئن باشید مشکل جا نخواهیم داشت ویا به عقیده من ترافیک تهران به دلیل طراحی نادرست طراحان بوده اگه به جای قرار دادن چراق قرمز از ترفند درستی استفاده میکردند این مشکل امروز پیش نمی آمد طراحی شهری هم چنین است وبا هر افزایشی کاهشی هم است پس ما نمی توانیم بر این مبنا که در آینده ما کمبود جا خواهیم داشت زندگی کنیم خود خدا هم میگه من زمین را پهناور کرده ام تا شما زندگی کنید اگر خالقی که چیزی را می افریند مطمئنن به فکر مکان آن هم است من نمیخوام برای اثبات حرفم سند اسلام وروحانیت بچسبونم من حرفم اینه که ما طراحی میکنیم پس اگه درست طراحی کنیم کم نمی آوریم نمیدونم حرفام کافی بود یا دوباره توضیح بدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majhol
طرح من با یک تغییر کوچک در دستگاه و همچنین تغییر در برنامه کنترلر می توان آن را عملی کرد برای n محور کردن می توان از پراب دستگاه های cmm الهام گرفت . همان طور که می دانید نوک پراپ از یک کره یاقوت درست شده که برای حرکت رو اجسام فقط یک نقطه تماس داشته باشد حال ما با توجه به اینکه کره نقطه را می توانند پوشش دهند در این دستگاه هم می توان استفاده کرد فقط با یک تغییر د و کنترلر آن .
اگر لازم به توضیح بیشتر هست بگین اضافه کنم.
با سلام ..لطفا از روي شكل اگه داريد توضيح بدين و بازم توضيح بدين كه اين n محور كردن يعني چي و نسبت به نمونه هاي قبلي چه مزيتي داره .. با توجه به اينكه دستگاه سي ان سي يه دستگاه خيلي مهم تو تراش هاي ظريف و دقيق هستش .. بنابراين ارتقا اين دستگاه هم خيلي ميتونه مفيد باشه .. چيزي كه خودم براي اين دستگاه طراحي كردم يك تايمر خاص با چهار دراوزه n.close . n open بود كه البته جاي خاصي استفاده ميشد .. اما تغييرات در سيستم يعني تغييرات در قسمت مكانيكي دستگاه خيلي جالبتره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fariba
گیاهان اکسیژن می کیرند و عمل فتوسنتز انجام می دن؟!:-/
تا جایی که من می دونم آب و دی اکسید کربن و نور خورشید واکنش میدن و گلوگز و اکسیژن تولید می کنند و به این عمل فتوسنتز می گن .
من باکتریی نمی شناسم که تولید اکسیژن کنه ! اگه شما می دونین بگین . مشکل بیماریزایی باکتری رو چه طوری حل می کنین ؟
بله درست هست فقط گیاهان سبز در این مورد درست هست ولی تمام گیاهان که سبز نیستند حالا چند مورد این باکتری ها را در پست بعدی میگم.
در ضمن من که نگفتم که از باکتری می خوام سیگار بسازم.
این سیگار می تونم به گم شبیه یک موشک چند مرحله ای هست که در اکسیژن تولید میشه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir
با سلام ..لطفا از روي شكل اگه داريد توضيح بدين و بازم توضيح بدين كه اين n محور كردن يعني چي و نسبت به نمونه هاي قبلي چه مزيتي داره .. با توجه به اينكه دستگاه سي ان سي يه دستگاه خيلي مهم تو تراش هاي ظريف و دقيق هستش .. بنابراين ارتقا اين دستگاه هم خيلي ميتونه مفيد باشه .. چيزي كه خودم براي اين دستگاه طراحي كردم يك تايمر خاص با چهار دراوزه n.close . n open بود كه البته جاي خاصي استفاده ميشد .. اما تغييرات در سيستم يعني تغييرات در قسمت مكانيكي دستگاه خيلي جالبتره
سلام
منظور از nمحور اینکه شما قابلیت ماشین کاری تمام حالات پیچیده قطعات را دارین . مثلا برای پره های توربین از 4 محور و 5 محور استفاده می شود .
همین طور که می دونید منظورم اینکه در ماشین 3 محور ، هر سه محور همزمان می تواند ماشین کاری کند حالا با طراحی این با بینهایت محور می توانیم ماشین کاری کنیم یعنی با یک تغییر کوچک در یک ماشین 3 محور می توان آن را به n محور تبدیل کرد .
-
ببین امیر جان دستگاههایی که 3 محور هستن 3 محور x و y و z دارن که یکی از این مجورهها محور ابزار برشیه که ابزارمون همیشه موازیه یکی از این محورهاست. حالا یعنی چی؟ یعنی اینکه ابزارمون روی یکی از سطوح xy یا xz یا yz عموده.
خب حالا قطعاتی هستن که سطح پیچیده و زاویه منفی و مشکلاتی دارن که کار روشون سخته و اگه مثلا دستگاه ما 5 محور باشه ما به 5 سطح دسترسی داریم و کار آسون تر می شه و سرعت بالاتر می ره و دقت هم بیشتر می شه.
حالا فکر می کنم منظور دوستمون از n محور این باشه که ما محدود به چند سطح نشیم و بتونم تو یه فضایی مثل سطح کره کار کنیم.
من نه تجربه ای تو اینزمینه دارم و نه تخصصم اینه اما فکر نمی کنم به این آسونی باشه که دوست عزیزمون گفتن با یه تغییر کوچیک بشه به این هدف رسید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
htc
خب حالا قطعاتی هستن که سطح پیچیده و زاویه منفی و مشکلاتی دارن که کار روشون سخته و اگه مثلا دستگاه ما 5 محور باشه ما به 5 سطح دسترسی داریم و کار آسون تر می شه و سرعت بالاتر می ره و دقت هم بیشتر می شه.
حالا فکر می کنم منظور دوستمون از n محور این باشه که ما محدود به چند سطح نشیم و بتونم تو یه فضایی مثل سطح کره کار کنیم.
من نه تجربه ای تو اینزمینه دارم و نه تخصصم اینه اما فکر نمی کنم به این آسونی باشه که دوست عزیزمون گفتن با یه تغییر کوچیک بشه به این هدف رسید.
سلام
منظور من هم همین روش هست البته هر تغییری مستلزم کارهای دشوار و سخت هست من الان فقط مشکل کنترلر آن را دارم که آیا کسی می تواند برنامه کنترلی آن را بنویسد یا نه ولی در قسمت مکانیکی با تغییرات ساده ای می توان به تعداد محور های زیادی دست یافت .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fariba
چند تا سوال در مورد طرحتون داشتم
اول اینکه یه آسمان خراشه یا چندتاس و یه شهرکه. اگه یکیه چطوری قراره ایستگاه قطار یا مترو داشته باشه؟
اگر بخواین هر 5 طبقه 1 طبقه خالی بذارین فرضا ساختمان 30 طبقه حدود 4 طبقه اش خالی میمونه ! به نظر شما سرمایه گذاران حاضرند روی همچین طرحی سرمایه گذاری کنند؟ اگرهم سرمایه گذاری کنند آیا این طرح به صورت گسترده مورد استفاده قرار می گیره؟
سلام
من در این ساختمان بیش از 120 طبقه را در نظر گرفته ام در ضمن این رو خودم می دونم و دوستان هم گفتند که هرچه ظبقات کم شود خرج اضافی که چنین کاری کنیم برای همین موضوع آتش سوزی را در این سازه و از نظر استاتیکی بررسی کردم . چون هرچه ساختمان بلند تر باشد با مقاومت آن در برابر بادها و شرایظ جوی سازگار شود .
همچنین یکی از دوستان گهت که صدای وحشتناکی ایجاد می کند این موضوع هم می توان با خیلی از چیزا حل کرد.
قطار هم منظورم قطارهای هوایی منو ریل هست که در اولین فضای خالی می تواند عبور کند و ساکنان مشکلاتی در حمل و نقل سریع نداشته باشند .
البته این طرح به نظر من برای 30 تا 50 سال دیگه پیش بینی می کنم هم جمعیت بالا می ره هم دیگر جا وجود ندارد مثل چین ،ژاپن، ایتالیا و بسیاری از کشورهای مختلف .
-
سلام
ببخشید که من ایده هامو مستقیم نمی گم چون بعد از دو سال تونستم یکی از طرحا یم را به مرحله اجرا در بیارم و یک سازمان حمایت مالی اون را قبول کرد و برای طرحم اعلام نیاز از بسیاری از سازمان ها و ... گرفتم .
حاضر همکاری با هر کسی که بتواند کمکم کند هستم و خیلی خوشحال می شوم.
-
سلام
یک موضوع در مورد تبلیغات دارم اینو تظمین می کنم مثل بمب بترکونه. به دلایلی فقط کاربرد های آن را می گم .
در تونل ها مترو تبلیغات محصولات مختلف را ببینید البته به صورت فیلم و متحرک ، در اتوبان ، بزرگراه ها ، ابتدای و انتهای شهرها که محصولات سوغات و مناظر ، را به صورت فیلم ببیند .
شاید سوال پیش بیاد که lcd می زارن اما در این طرح در حال حرکت شما می توانید تبلیغات را نگاه کنید با سرعت های مختلف . مثلا در داخل تونل مترو میمون چی توز سوار موتورش داره از واگن قطار شما جلو میزنه .
نظر شما در این مورد چی هست؟
اگر یک شرکت یا سازمان داشتید از این طرح استقبال می کردید؟
آیا کسی حاضر در سرمایه گذاری در این طرح هست؟
و بسیاری از آیا های دیگر ..........
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majhol
سلام
منظور من هم همین روش هست البته هر تغییری مستلزم کارهای دشوار و سخت هست من الان فقط مشکل کنترلر آن را دارم که آیا کسی می تواند برنامه کنترلی آن را بنویسد یا نه ولی در قسمت مکانیکی با تغییرات ساده ای می توان به تعداد محور های زیادی دست یافت .
اول تشكر بابت توضيح htc عزيز منم فك ميكنم اين كار فراتر از تغيير ساده است البته منم تو زمينه مكانيك سي ان سي كار نكردم ولي با توجه به توضيحات n محور كردن يعني قابليت كار ابزار برش در nمحور .. خوب اين مستلزم طراحي پيچيده تريه .. در مورد برنامه نويسي كنترلر من باavr و pic و برنامه نويسي سيستم هاي كنترل كه اغلب جاهاي صنعتي مثل پتروشيمي و نفت و نيرگاه برق استفاده ميشه اشنايي دارم .. شما بگين قراره اين برنامه براي شما چيكار كنه و بردكنترل cnc رو هم توضيح بدين كه دستورات فرمان بايد چي باشه در حد توانم كمك ميكنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir
اول تشكر بابت توضيح htc عزيز منم فك ميكنم اين كار فراتر از تغيير ساده است البته منم تو زمينه مكانيك سي ان سي كار نكردم ولي با توجه به توضيحات n محور كردن يعني قابليت كار ابزار برش در nمحور .. خوب اين مستلزم طراحي پيچيده تريه .. در مورد برنامه نويسي كنترلر من باavr و pic و برنامه نويسي سيستم هاي كنترل كه اغلب جاهاي صنعتي مثل پتروشيمي و نفت و نيرگاه برق استفاده ميشه اشنايي دارم .. شما بگين قراره اين برنامه براي شما چيكار كنه و بردكنترل cnc رو هم توضيح بدين كه دستورات فرمان بايد چي باشه در حد توانم كمك ميكنم
سلام
وقتی ما دستگاه را تغییر می دیم و n محور تبدیل می کنیم باید برای آن یک برنامه تعریف کنیم که برای دستگاه قابل معرفی باشه مثلا زاویه منفی ، مثبت و یا زاویه دار شود یعنی کلیه حالات برای آن باید تعریف شود و همچنین یک برنامه که روی کامپیوتر باشد که وقتی برنامه برای دستگاه فرستاده می شود اون رو بخواند و انجام بدهد که این مشکل را داریم اما در قسمت مکانیک با تغییر در میز و سازه آن می شود تبدیل شود با توجه به تعریف cnc برنامه کامپیوتری آن با مکانیک آن باید منطبق باشه برای همین تا حالا نتونستم کاری انجام بدم و فقط سازه آن را می توانم بسازم .