-
پاسخ : یکمی آموزش کامپیوتر
سلام
خیلی تاپیک خوبیه.
من خیلی دوست دارم برنامه نویسی یاد بگیرم.
میشه یکم کمکم کنید تا در حد مبتدی هم شده یاد بگیرم.
باتشکر
-
این مشکل ممکنه به این دلایل باشه:
- نیاز به نصب نسخه جدید درایور کارت گرافیک روی کامپیوتر شما .
- افکت های گرافیکی بیش از حد و یا تعداد زیادی از برنامه هایی که در پس زمینه اجرا شده و ممکن است باعث کندی ویندوز شوند .
- اتلاف زمان بیش از حد مجاز توسط کارت گرافیک به منظور نمایش تصاویر روی مانیتور .
- در صورتی که از کارت های گرافیکی قدیمی استفاده می کنید ، ممکن است که درایور آن ها با نسخه ای از سیستم عامل ویندوز که شما از آن استفاده می کنید به صورت کامل سازگار نباشند .
روش حلش کمی طولانیه ببخشید[cheshmak]ممکنه که نیاز باشه تا آخرین بروز رسانی های ویندوز را نصب کنی. در واقع همه انواع بروز رسانی ها یعنی بروز رسانی های مهم ، توصیه شده و دلخواه . این بروز رسانی ها می توانند باعث رفع مشکلات سیستم عامل و در برخی مواقع درایورهای مربوط به سخت افزارهای سیستم شوند .
علاوه بر روش بالا میتونی با مراجعه به وبسایت شرکت سازنده کارت گرافیک دستگاهت و انتخاب مدل آن ، درایور جدید را پیدا کرده و نصبش کنی. حتی ممکن است که این روش خیلی راحت تر و سریع تر مشکل شما رو حل کنه .
اما در صورتی که اطلاعی از کارت گرافیک سیستمتون ندارید و مدلش رو نمی دونید ، می تونید از برنامه GPU-Z استفاده کنید .
در قسمت Name می توانید برند و مدل کارت گرافیک خود را مشخص کنید .
روش بعدی: کاهش تعداد برنامه های در حال اجرا و کم کردن جلوه های بصری
باز بودن تعداد زیادی از برنامه ها چه در حالتی که شما آنها را مشاهده می کنید و چه در حالتی که در پس زمینه سیستم مشغول به فعالیت باشند ، ممکن است باعث پر شدن حافظه رم شده و اخلال هایی را در زمینه کارایی سیستم بوحود بیاورند . پس در ابتدا همه برنامه هایی که به آنها نیازی ندارید را ببندید .
مرحله بعدی تنظیمات مربوط به ویژوال افکت ها یا همان جلوه های بصری ویندوز می باشند . در واقع ممکن است که دلیل بوجود آمدن برخی مشکلات همین افکت های گرافیکی باشند . مخصوصا در دستگاه هایی که از سخت افزارهای نسبتا ضعیف تری استفاده می کنند .
برای شروع کافیست که به منوی استارت رفته و در باکس جستجو Performance Information and Tools را تایپ کنید . گزینه ای با همین نام در لیست نتایج ظاهر خواهد شد که بایستی آن را انتخاب نمایید . در پنجره باز شده و در پنل سمت چپ روی گزینه Adjust visual effects کلیک کنید . البته در صورتی که از شما کلمه عبور مدیر سیستم پرسیده شد ، آن را وارد کنید .http://cdn.gooyait.com/uploads/6475.jpg
حالا در تب Visual Effects گزینه Adjust for best performance را انتخاب کرده و این پنجره را Ok کنید
انشالله که حل میشه. اگر هم نشد مشکل از رجیستری هست.
-
بچه ها بچه ها. مهدیه جون. الان روشنش کردم کیس ک صداش عادی بود مثل همیشه یک بوق مهربون کوچولو زد. نمیدونم اون بوقا چین! من آبجی تو این چیزا زیر سیکلم! داشتم میگفتم در غین ناباوری دیدم مانیتور روشن شد اولش صفحه اولیه سیاهه asus اومد بعد یک دو گزینه ای اومد: start up normally و اون یکی repair automatically داشت توش. بعد من هیچکدومو نزدم ک بپرسم بعد خودش رفت انگار به ادامه روشن شدنش بعد یهو ی صدای انفجاری اومد گمونم از کیس بود بعد صفحه مانیتور خاموش شد کیسم خاموش نکردم مثل همیشه داره خُر خُر میکنه ینی عادیه! میترسم برم سمتش منم بفرسته هوا ب دیدار حق!
-
هیشکی نیت کمکم کنه؟ ارگان و تروریست و مهدیه هم که رفتن! :-(
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
بچه ها بچه ها. مهدیه جون. الان روشنش کردم کیس ک صداش عادی بود مثل همیشه یک بوق مهربون کوچولو زد. نمیدونم اون بوقا چین! من آبجی تو این چیزا زیر سیکلم! داشتم میگفتم در غین ناباوری دیدم مانیتور روشن شد اولش صفحه اولیه سیاهه asus اومد بعد یک دو گزینه ای اومد: start up normally و اون یکی repair automatically داشت توش. بعد من هیچکدومو نزدم ک بپرسم بعد خودش رفت انگار به ادامه روشن شدنش بعد یهو ی صدای انفجاری اومد گمونم از کیس بود بعد صفحه مانیتور خاموش شد کیسم خاموش نکردم مثل همیشه داره خُر خُر میکنه ینی عادیه! میترسم برم سمتش منم بفرسته هوا ب دیدار حق!
سلام دوباره معصومه جان
عزیزم نگران نباش نمیره روی هوا کامپیوتر
برید نزدیکش یک بار دیگه خاموش کنید بعد روشنش کنید با پاور
بعد ببینید بالا میاد یا خیر
-
ساغر جان خاموش کردم روشن که کردم مانیتور اولش روشن شد مثل دفعه قبل repair automatically رو زدم باز خاموش شد صفحه البته اینبار صفحه به ترتیب راه راه کج راه و شطرنجی بعلاوه طیف زیبایی از رنگ های زیبا و چشم نواز بود و بجای یوگی اینبار میتی کمان رو درچشممان زنده کرد!
-
سلام من پایه هستم دوست عزیز اما بگو کدوم قسمتو به من میدی که توضیح بدم واضح براتون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
ساغر جان خاموش کردم روشن که کردم مانیتور اولش روشن شد مثل دفعه قبل repair automatically رو زدم باز خاموش شد صفحه البته اینبار صفحه به ترتیب راه راه کج راه و شطرنجی بعلاوه طیف زیبایی از رنگ های زیبا و چشم نواز بود و بجای یوگی اینبار میتی کمان رو درچشممان زنده کرد!
کجا repair automatically میاد ؟
روی همون صفحه سیاه که safe mode میاد؟ یا ویندوز بالا میاد این گزینه میاد ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"golbarg"
سلام من پایه هستم دوست عزیز اما بگو کدوم قسمتو به من میدی که توضیح بدم واضح براتون
سلام دوستم. قربون دستت همرو بخون هرچقد برات مقدور بود کمکم کن. فقط بیزحمت زیر دیپلم توضیح بده. مرسی.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"golbarg"
هرقسمتی که مهارت داری خوحال میشیم توضیح بدین .شما موضوع رو تعیین کنین .منم اینجا شاگردم ما نیازمند استادیم تا یاد بگیریم .فقط از اصول ابتدایی وضروری شروع کنین لطفا.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
سلام دوستم. قربون دستت همرو بخون هرچقد برات مقدور بود کمکم کن. فقط بیزحمت زیر دیپلم توضیح بده. مرسی.
عزیزم اینجا تاپیک اموزش کامپیوتره ولطفا سوالت رو تو تاپیک مخصوصش ادامه بده چون قاطی میشه مشکلاتی از کامپیوتر رو بپرسین که بلد نیستین نه خرابی کامپیوتر رو البته گفتم بنده هم شاگردم واستادان باید نظر بدن فقط میخوام مطالب قاطی نشه تا خوانندگان استفاده کنند پس فقط مطالب اموزشی واشکالات اون پرسیده بشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بحث
هرقسمتی که مهارت داری خوحال میشیم توضیح بدین .شما موضوع رو تعیین کنین .منم اینجا شاگردم ما نیازمند استادیم تا یاد بگیریم .فقط از اصول ابتدایی وضروری شروع کنین لطفا.
ببین عزیزم من برام فرق نداره چون خودم نمیدونم چیوتوضیح بدم دقیق مغزم کار نمیکنه میخوای از اول اول درباره کامپیوتر توضیح بدم؟؟؟؟
- - - به روز رسانی شده - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
زیز دیپلم که چه عرض کنم درحد پیش دبستانی بگم خوبه[soal]
-
[QUOTE="golbarg";525142]ببین عزیزم من برام فرق نداره چون خودم نمیدونم چیوتوضیح بدم دقیق مغزم کار نمیکنه میخوای از اول اول درباره کامپیوتر توضیح بدم؟؟؟؟
[COLOR="silver"]- - - به روز رسانی شده - - -[/COLOR]
اختیار دارین من یه چیزایی گفتم راجب مادر برد وcpu و....بله شمام بفرمایین ولی من بیشتر می خوام کارای عملی گفته بشه نه مبانی کامپیوتر.
[soal]
-
[quote=بحث;525143]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط golbarg";525142]ببین عزیزم من برام فرق نداره چون خودم نمیدونم چیوتوضیح بدم دقیق مغزم کار نمیکنه میخوای از اول اول درباره کامپیوتر توضیح بدم؟؟؟؟
[color="silver
- - - به روز رسانی شده - - -[/color]
اختیار دارین من یه چیزایی گفتم راجب مادر برد وcpu و....بله شمام بفرمایین ولی من بیشتر می خوام کارای عملی گفته بشه نه مبانی کامپیوتر.
[soal]
منظور منم عملی هستش .همین جا بذارم دیگه یا یجای دیگه بش اختصاص میدی
-
[QUOTE="golbarg";525153]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بحث
منظور منم عملی هستش .همین جا بذارم دیگه یا یجای دیگه بش اختصاص میدی
نه نه گلبرگ جان میخوای چون اینجا قاطی شده بذار یه صفحه جدید واز کنیم مطالبو اونجا بذاریم عززم
-
نه نه گلبرگ جان میخوای چون اینجا قاطی شده بذار یه صفحه جدید واز کنیم مطالبو اونجا بذاریم عززم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط golbarg";525142]ببین عزیزم من برام فرق نداره چون خودم نمیدونم چیوتوضیح بدم دقیق مغزم کار نمیکنه میخوای از اول اول درباره کامپیوتر توضیح بدم؟؟؟؟[color="silver
- - - به روز رسانی شده - - -[/color]زیز دیپلم که چه عرض کنم درحد پیش دبستانی بگم خوبه[soal]
اره عالیه. :-d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sa.n
کجا repair automatically میاد ؟روی همون صفحه سیاه که safe mode میاد؟ یا ویندوز بالا میاد این گزینه میاد ؟
قبل از اینکه اون 4 تا رنگ ویندوز سون بیاد بالا مگه یک صفحه تیره نمیاد همون صفحه ای ک همیشه هم اولش میاد بعدش مثل موقعی ک میخوای safe mode بیاری اونن دو گزینه رو داد.
-
دیگه کسی نبود اعلام امادگی کنه واسه شروع تاپیک اموزش کامپیوتر
-
تاحالا چهار نفر اعلام همکاری کردن :ارگان عزیز,Alpha 110,shahin Heydari,golbarg
دوستان دوره icdlقسمت ها مختلفی داره نظرتون چیه از هر قسمت اون مطالب کاربردی به صورت ساده گفته بشه اگه دوستان حاضرنیستن این تاپیک رو اداره کنن وبنظرشون تاپیک جالبی نخواهد شد از همین الان بگید که تاپیک جدید راه اندازی نشه ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
قبل از اینکه اون 4 تا رنگ ویندوز سون بیاد بالا مگه یک صفحه تیره نمیاد همون صفحه ای ک همیشه هم اولش میاد بعدش مثل موقعی ک میخوای safe mode بیاری اونن دو گزینه رو داد.
می دونید من از اون گزینه تا به حال هیچ خیری ندیدم
وقتی کامپیوترتون داره روشن میشه و صفحه می خواد بیاد بالا کلید f8 رو بزنید پشت سر هم
همون صفحه سیف مود باز میشه
اگر سیف مود داشت که همون رو بزنید
اگر نداشت گزینه ها رو بگید
اینطوری احتمالا درست بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بحث
تاحالا چهار نفر اعلام همکاری کردن :ارگان عزیز,Alpha 110,shahin Heydari,golbarg
دوستان دوره icdlقسمت ها مختلفی داره نظرتون چیه از هر قسمت اون مطالب کاربردی به صورت ساده گفته بشه اگه دوستان حاضرنیستن این تاپیک رو اداره کنن وبنظرشون تاپیک جالبی نخواهد شد از همین الان بگید که تاپیک جدید راه اندازی نشه ممنون
من هم تا اونجایی که بتونم کمک می کنم
و اطلاعاتی هم در زمینه کامپیوتر دارم که می تونه مفید باشه
سپاس [golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
سلام
گزینه start up normally رو انتخاب کن و بعد اینتر رو بزن گزینه repair automatically برای تعمیر ویندوز به کار میره
اگه گزینه start up normally رو انتخاب کردی ولی باز سیستم ریست شد احتمالا باید ویندوز رو عوض کنی
-
-
سلام
آیا میشه اس ام اس رو تو کامپیوتر تخلیه کرد؟ یا کلا متن رو؟
ممنون از شما
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sa.n
من هم تا اونجایی که بتونم کمک می کنم و اطلاعاتی هم در زمینه کامپیوتر دارم که می تونه مفید باشه سپاس [golrooz]
مرسی عزیزم خیلی لطف میکنی. خوشحالم. مال من safe mode اش f5هست. فرستادم رو سیف مود ولی باز صفحه اش خاموش شد!!! :-(
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahmoodmah
سلامگزینه start up normally رو انتخاب کن و بعد اینتر رو بزن گزینه repair automatically برای تعمیر ویندوز به کار میره اگه گزینه start up normally رو انتخاب کردی ولی باز سیستم ریست شد احتمالا باید ویندوز رو عوض کنی
سلام خیلی ممنون از راهنماییتون. نرمالو زدم تا pas ویندوزم رو وارد کردم مانیتور خاموش شد! راستی ریست نمیشه کیس همچنان روشنه و مانیتور خاموش! مرسی.
-
من در حد کلیک راست و کلیک چپ و چرخونک وسط ماوس بلدم
کسی مشکل داشت
در خدمتم[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zoh_reh
سلام
آیا میشه اس ام اس رو تو کامپیوتر تخلیه کرد؟ یا کلا متن رو؟
ممنون از شما
سلام
می تونید با بلوتوث اینکار رو بکنید البته به این بستگی داره که فورمت گوشی شما با کامپیوتر بخونه و کامپیوتر بلوتوث رو بشناسه یا نه
و به سیستم عامل گوشی هم بستگی داره که این امکان رو داشته باشه یا خیر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sa.n
سلام
می تونید با بلوتوث اینکار رو بکنید البته به این بستگی داره که فورمت گوشی شما با کامپیوتر بخونه و کامپیوتر بلوتوث رو بشناسه یا نه
و به سیستم عامل گوشی هم بستگی داره که این امکان رو داشته باشه یا خیر
ممنون عزیزم که زحمت کشیدین،
با بلوتوث عکس و اینا رو جابجا میکنم، این یعنی چی؟ یعنی فورمتش رو میخونه؟
ببخشید میشه بیشتر توضیح بدین.[khejalat]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zoh_reh
ممنون عزیزم که زحمت کشیدین،
با بلوتوث عکس و اینا رو جابجا میکنم، این یعنی چی؟ یعنی فورمتش رو میخونه؟
ببخشید میشه بیشتر توضیح بدین.[khejalat]
خواهش می کنم
یعنی باید ببینید که کامپیوتر فایل های sms شما رو میشناسه و میتونه اونها رو به text تبدیل کنه یا خیر
می تونید امتحان کنید
با بلوتوث تنها عکس انتقال پیدا نمی کنه و چیز های دیگه ای هم مانند آهنگ و ... هم منتقل میشه
از برنامه های مختلفی هم بسته به مدل گوشی و سیستم عاملتون میتونید استفاده کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
سلام خیلی ممنون از راهنماییتون. نرمالو زدم تا pas ویندوزم رو وارد کردم مانیتور خاموش شد! راستی ریست نمیشه کیس همچنان روشنه و مانیتور خاموش! مرسی.
سلام
بهتره اول ویندوز رو عوض کنی اگه موقع نصب ویندوز سیستم باز به این شکل رفتار کرد و نتونستی ویندوز رو عوض کنی احتمالا رم یا پاور مشکل داره
اینکه سیستم روشن میشه و صفحه ویندوز هم دیده میشه ولی وسط کار گیر میکنه به احتمال زیاد مشکل از ویندوز هستش
در واقع به نظر میرسه که این ویندوزه که بالا نمیاد
-
من آماده ی همکاری هستم در زمینه هایی که تخصص دارم :
HTML5 - CSS3 - jQuery - JavaScript - ASP.NET - MVC - SQL - SQL Server 2012 - Visual C Sharp - SEO
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahmoodmah
سلامبهتره اول ویندوز رو عوض کنی اگه موقع نصب ویندوز سیستم باز به این شکل رفتار کرد و نتونستی ویندوز رو عوض کنی احتمالا رم یا پاور مشکل داره اینکه سیستم روشن میشه و صفحه ویندوز هم دیده میشه ولی وسط کار گیر میکنه به احتمال زیاد مشکل از ویندوز هستشدر واقع به نظر میرسه که این ویندوزه که بالا نمیاد
دستت درد نکنه چشم میرم سراغ تعویض ویندوز اشکالی داشتم مزاحمتون میشم. ایشا... تو شادیهاتون جبران کنیم. ;-)
-
یه سوال من میخوام از یه سری شکلک جدید برای ایمیلم استفاده کنم بایدچیکار کنم[soal]