هر مردی این حرفو به زنش بزنه احتمال زنده بودنش1/50.000.000 هست[nishkhand]
نمایش نسخه قابل چاپ
روی هم رفته مرد مردونگیش مهمه و زن هم زنونگی باید داشته باشه
مردی که به پدر و مادر خودش احترام میذاره مطمعن باشید به همسرش هم احترام میذاره این نکته برای خانوم ها هم صدق میکنه
[golrooz][/QUOTE]
ردی که به پدر و مادر خودش احترام میذاره مطمعن باشید به همسرش هم احترام میذاره
من مخالفم با این جمله...
چون خیلیا دیدم به خانواده اهمیت میدن اما به همسرش نه
در نگاه اول فقط چهره دیده میشه.اگر بحث آشنایی و شروع روابط جدی باشه خب چهره اولین چیزیه که آدم بهش دقت میکنه.نه اینکه مهمترین فاکتور.واسه من چهره مهمه.مرد چهره ی زیبا رو دوست داره.همونطور که زن دوست داره خودش زیبا باشه و این زیبایی از طرف افرادی که تو زندگیش دخیل هستن تایید بشه.
انسان ذاتازیبایی رادوست دارد چه آق وچه خانم.جنسیت درآن تاثیرگذاراست امامعیاراصلی نیست عوامل مختلفی هستندکه براعتمادبه نفس تاثیرمیگذارندکه یکی ازانهاهم طاسی است[khande]زندگی بایدکرد..........
زن در نگاه بزرگان
زن شاهکار خلقت است . برنارد شاو
زیباترین خوی زن ، نجابت اوست . ارد بزرگ
در دنیا تنها دو چیز زیباست ، زن و گل . مالرب
انتقام شیرین است مخصوصا برای زنان . بایرون
تمدن چیست ؟ نتیجه نفوذ زنان پاکدامن است . امرسون
زن رسماً مربی مرد و مهّذب اخلاق اوست . آناتول فرانس
اگر زن نبود نوابغ جهان را چه کسی پرورش می داد ؟ . ناپلئون
مردها را شجاعت به جلو میراند و زنها را حسادت. برنارد شاو
نگهداری دم ماهی و دل زن از مشکلات است . آرتور شوپنهاور
به سراغ زنان می روی ؟ تازیانه را فراموش مکن ! . فردریش نیچه
مردان آفریننده کارهای مهمند و زنان به وجود آورنده مردان . رومن رولان
اگر از طبقه بالا زن بگیرید، بهجای خویشاوند ارباب خواهید داشت. لئوپول
مردان قانون وضع می کنند و زنان اخلاق به وجود می آورند. کونته ورسیه
با زنی ازدواج کنید که اگر مرد می بود بهترین دوست شما می شد . بردون
خشم زن مانند الماس است می درخشد اما نمی سوزاند . رابیندرانات تاگور
زن همیشه سن خود را از تاریخ ازدواج حساب می کند ، نه تاریخ تولد . ارهارد
هرچه ایمان مرد به هوشش بیشتر شود زن بهتر میتواند گولش بزند . لرد بایرن
زن تاج سر آفرینش است ، او شریک زندگی و یار ساعات درماندگی است. گوته
زنانیکه می خواهند مرد باشند،زنانی هستند که نمی دانند زن هستند .الکساندر دوما
برای تحمل شدائد زندگی باید عاشق چیزی بود ، کاری ، زنی ، آرمانی و ...مارکوس آنا
زن کودکی است که با اندک تبسم خندان و با کمترین بی مهری گریان می شود . هرود
منشأ هر کار بزرگی زن است ، زن کتابی است که جز به مهر و محبت خوانده نمی شود. لامارتین
چیزی که زن دارد و مرد را تسخیر می کند ، مهربانی اوست ، نه سیمای زیبایش . ویلیام شکسپیر
جنبش تساوی خواهی زنان موجب می شود زن از زنانه ترین غرایز خود دور می شود . فردریش نیچه
شیرین ترین سخنان در زندگی ، خوش آمد گویی بی غل و غش زن به شوهر خویش است . جورج ولز
زن زشت در دنیا وجود ندارد فقط برخی از زنان هستند که نمیتوانند خود را زیبا جلوه دهند. برنارد شاو
هر کجا مردی یافت شد که به مقامات عالیه رسیده یقیناً زنی پاکدامن او را همراهی کرده است . شیلر
زن عاقل به تربیت همسرش همت می گمارد, و مرد عاقل می گذارد که زنش اورا تربیت کند . مارک تواین
هیچ چیز غرور مرد را مثل شادی زنش ارضاء نمی کند ، چون همیشه آنرا مربوط به خود می داند . جونسون
مردانی که بیشتر از حقوق و هنجار زنان پشتیبانی می کنند خود بیشتر از دیگران به نهاد زن می تازند . ارد بزرگ
زنان به خوبی مردان میتوانند اسرار را حفظ کنند ولی به یکدیگر می گویند تا در حفظ آن شریک باشند. داستایوفسکی
اگر شناخت زن و مرد نسبت به ویژگی های درونی و بیرونی یکدیگر بیشتر گردد کمتر دچار گسست می شوند . ارد بزرگ
زن کانون پرفروغ خانواده ، مرکز مهر ، مظهر عشق ، نمایشگر پاکی ، نمونه عطوفت و چشمه عنایت است . اقبال لاهوری
آیندۀ اجتماع در دست مادران است . اگر جهان به میانجیگری زن گرفتار شود ، تنها اوست که می تواند آن را نجات دهد . ابوفور
به هر اندازه که زن آرام و مطیع و با عصمت و با عفت است ، به همان اندازۀ قدرت فرمانروایی او شدیدتر و استوارتر است . میشله
آیا برده هستی؟
پس دوست نتوانی بود
آیا خودکامه هستی؟
پس دوستی نتوانی داشت
در زن دیر زمانی است که برده ای و خودکامه ای نهان گشته اند از این رو زن را توان دوستی نیست او عشق را می شناسد و بس . فردریش نیچه
زن وقتیکه دوست بدارد ، غیر از محبوب خود چیزی را نمی بیند و هرچه عاطفه ، مهربانی و نوازش و فداکاری دارد تنها برای او به کار می برد . آلفونس دوده
زنان تحصیلکرده همسران خوبی از آب در می آیند , زیرا برای اینکه توضیح بدهند که چرا غذا شور یا بیمزه شده است کلمات بیشتری در اختیار دارند. باب هاپ
کسانیکه ازدواج کرده اند خود را ناراضی نشان می دهند و می گویند زن بد است ، زیرا می خواهند فقط و فقط خودشان از این موهبت تمتّع گیرند . دیسرائیلی
خودپسندی زنان بزرگترین علت بد بختی ایشان و زوال خانواده هاست . هیچ چیز به اندازۀ خودپسندی زن ها بنای خانواده ها را ویران نکرده است . چارلی چاپلین
کشتن میل ستیزه جوئی در بسیاری زنان کاری بی اثر است و درست مانند آن است که سعی کنی با فشار بادکنکی را در زیر آب نگه داری دوباره بیرون می زند!! . ورا هتریکس
زن ها علاقۀ زیادی به ریاضیات دارند ، زیرا آنها سن خود را تقسیم بر دو و قیمت لباسهایشان را ضرب در دو و حقوق شوهرانشان را ضرب در سه می کنند و پنجاه سال هم بر سن بهترین دوستان خود می افزایند . مارسل آشار
ردی که به پدر و مادر خودش احترام میذاره مطمعن باشید به همسرش هم احترام میذاره
من مخالفم با این جمله...
چون خیلیا دیدم به خانواده اهمیت میدن اما به همسرش نه[/quote]
حانیه جون:[golrooz]
دلبستگی با وابستگی فرق میکنه.
کسیکه یاد بگیره به عزیزانش دلبسته باشه ، در مورد همسر هم به همون صورت براش صدق میکنه.نارحت شدن طرفش، دوری از اون و از این قبیل اتفاقات رو ی دلش که بسته به اونه اثر میذاره و عکس العملی در حد ابراز محبت که یکی از رموز موفقیت تو زندگی مشترکه رو منجر میشه.
وابستگی محدودیت میاره و برای اطرافیان کسل کننده هست. مرد یا زنی که شدید به خانواده خودشون وابسته هستند یا از اینطرف بوم می افتن یا از اونطرف بوم.
مرددرنگاه بزرگان
1
- مردان بزرگ مانند شهاب هستند که میسوزند و جهانی را از نور خود روشن می کنند.
(( ناپلئون بناپارت ))
2-اگر نمی توانید قهرمان باشید لااقل مرد باشید.
(( گوته ))3- دردهای بزرگ مردهای بزرگ می زایند و مردهای بزرگ نیز دردهای بزرگ می خواهند.(( ژان پل سارتر ))
4- مرد موجودی است فطرتا عاشق آزادی / وقتی بعد از ازدواج آزادی او سلب شد فکر می کند که مرد بدبختی است.(( مارگریت فوسکاف ))
5- مرد معمولا کم ولی اغلب دوست دارد / زن زیاد ولی به ندرت دوست می دارد.6- مردی که توانست از همه جهت زن خود را اداره کند شایسته رهبری و پیشوائی ملت خویش است.(( اونوره دو بالزاک ))
7- مرد پاک هر زنی را شایسته احترام می داند.(( میلتون ))8- سه چیز است که مرد را خراب می کند: حسد/ سخن چینی/ و کم خردی.(( امام باقر ))
9- مردان بازیچه زنانند و زنان بازیچه شیطان.(( ویکتور هوگو ))10- جماعت زیادی از مردان را می شود آرام در کنار هم سالها در یک اتاق نگه داشت اما اگر پای زنی در میان نباشد.(( رضا جزء مطلب تبریز ی ))
11- هنگامی که دل مرد از ملالی فسرده است با پیدائی زن غبار غم ناپدید می شود.(( جان گی ))
12- هرگاه مردی اشتباه می کند و نمی خواهد آن را بپذیرد عصبانی می شود.(( هالی برتون ))
13- مردان دل رئوفی دارند این زنان هستند که آنها را خشن و عصبانی بار می آورند.(( حسین رحمت نژاد ))
14- مردی که زن می گیرد پرنده ای است که بال اورا قطع کنند و زنی که شوهرمی کند پرنده ای است که پر در می آورد.(( ساموئل اسمایلز ))
15- مردی که به زنش اجازه می دهد که بر او فرمانروائی کند احمق است.(( ناپلئون بناپارت ))
16- مرد می خواهد سر آغاز عشق باشد ولی زن می خواهد که پایان عشق مرد باشد.(( اسکار وایلد ))
17- جنایات اغلب مردان را می توان در علاقه مفرطی که آنان به زنانشان دارند جستجو کرد.(( ناپلئون بناپارت ))
18- مرد روشن فکر نه تنها باید بتواند دشمنش را دوست داشته باشد بلکه باید از دوستانش هم متنفر نباشد.(( نیچه ))
19- مرد حقیقی طالب دو چیز است : خطر و بازی / از این روست که او زن را به عنوان خطرناک ترین بازیچه می طلبد.(( نیچه ))
20- مرد بزرگ کسی است که در سینه خود قلبی کودکانه داشته باشد.(( منیسوسی ))
برای ازدواج در درجه اول مهم شخصیت واخلاق ورفتار افراد هستش
زیبایی در حدی مهم هستش که هر دونفر به هم بیان
با سلام به دوستان عزیزم که تو این بحث شرکت کردند
و تشکر از نارون نازنینم که بحث خوبی باز کرد و همگی تونستیم از نظرات دوستان بهره ببریم و با دیدگاههای مختلفی مواجه بشیم .. کارت عالی بود خانومم
همونطور که دوست عزیزمون جناب کمان ابرو فرمودند خدا زیباست و زیبایی را دوست دارد.
ذات انسان از همون ابتدا بر پایه و اساس زیبایی سرشته شده .. هیچ کس نمیتونه منکر علاقه ی باطنی و کشش درونیش نسبت به زیبایی باشه. و این در جنسیت ها ی مختلف و افراد هر جامعه بسته به سلایق و علایقشون متفاوته.
پس سعی کنیم تو نظراتمون دقت کنیم و هیچ وقت از طرف یه شخص یا یه جمعیت خاص صحبت نکنیم و نظرات رو تعمیم ندیم و شماتت نکنیم کسی رو..
مخصوصا تو جوامع امروزی که ملاک زیبایی ظاهری یه زن از نظر خیلی از مردها "نه همه" یه گودال عمیق و یه دغدغه فکری واسه همه درست کرده!!!
زن زیباست.. ظرافت خانومانه ش از همون ابتدا طوری طراحی شده که محرک یه مرد باشه پس اگر زیبایی مهم نبود این همه در خلقتش ظرافت به کار برده نمیشد.
بذارید سوالات نارون عزیزمو جواب بدم در ابتدا
اول پرسیدن که این فاکتور"داشتن یا نداشتن مو" چه تاثیری روی انتخاب ما داره؟
طبیعتا هر خانومی همونطوری که به ظاهر خودش اهمیت میده یا بهتر بگم "هر چقدر به ظاهر و آراستگی خودش اهمیت میده " همون مقدار هم توقع داره همسر آینده ش این آراستگی رو داشته باشه
اما تو این مورد خاص اگر بخوایم بحث کنیم من به شخصه و طبق میل باطنیم دوست دارم که همسر آینده من هم این فاکتور"داشتن موهای پر و زیبا" رو داشته باشه و از ظاهر معقولی برخوردار باشه.
اما اینکه این فاکتور بخواد تمامی فاکتورهای منو تو انتخاب همسر زیر سوال ببره ! خیـــــر.
البته باید این موضوع رو مد نظر بگیریم که هر فرد در ابتدا ظاهر یه شخص رو میبینه و میپسنده و بعد به ابعاد دیگر شخصیتش میپردازه..
و از اونجایی که امروزه اکثر ازدواج ها از اون حالت سنتی خودش بیرون اومده و کسی بدون شناخت درست به قول معروف " سرسفره ی عقد نمیشینه" پس این مورد از همون ابتدا رفع میشه و به تفاهمات مجر میشه.. اما اگر همونجوری که نارون عزیزم ذکر کردن که بعد ازدواج چنین موردی پیش بیاد " خیلی میتونه غیر منطقی باشه که یه زن بخواد از تمام موارد چشم بپوشه و با اکتفا به همین مورد "طاسی" از همسرش و زندگیش دل بکنه و جدا بشه "پس باید علت های دیگه ای هم وجود داشته باشه برای چنین تصمیم بزرگی"طلاق"
چه بسا با توجه به پیشرفت های امروزی بشه این مشکل رو حل کرد.."برای افرادی که ظاهر فرد خیلی اهمیت داره"
و یا چشم پوشی کرد و به موارد دیگه پر و بال داد"که این مورد هم بسته به نظرات هر دو طرف و همکاری دوجانبه نیاز داره"
و از دید خودم ملاک اصلیم برای انتخاب یه شریک و همراه زندگی "اخلاق مورد پسند خودمه" چه بسا فردی که ظاهر معقول بنده رو داشته باشه بعد از بررسی و ارتباط متوجه بشم که مشکلات اخلاقی جبران ناپذیری دارن ایشون
در کل باید بگم ملاک زیبایی "نه به معنی زیبایی امروزی" که خیلی ها به دنبالش هستند بلکه"معقول بودن یک شخص از دید هر فرد جامعه" که تو افراد مختلف متفاوته
سوال دوم این بود که پرسیدند که ریزش مو چه تاثیری میتونه بر اعتماد به نفس یه آقا داشته باشه؟
باید بگم مو از اون دسته فاکتورهایی هستش ه واقعا بر زیبایی یه مرد تاثیر گذاره و یه نعمت بزرگه پس "از دست دادن نعمت خودش باعث ایجاد یه حس کمبود در وجود فرد داره" و وابسته به اون اعتماد به نفس فرد هم تحت تاثیر قرار میگیره.
من تو اکثریت مردها مشاهده کردم که از ریزش موی خودشون در عذاب هستند و هر کاری برا بازیافتن این نعمت الهی میکنن.. پس ریزش مو بی تاثیر نیست تو ظاهر و اعتماد به نفس یه مرد.
و سوال سوم رو هم باید اینجوری پاسخ بدم که:
از اونجایی که روز به روز به توقعات مردان جامعه اضافه میشه خیلی از خانوم ها به اشتباه افتادن و دنبال زیبایی های تصنعی میرن و هر راهی رو امتحان میکنن تا شاید تو چهره ی یه مرد زیبا به نظر برسن و در آخر همون مردی که خواسته های آنچنانی داشته از طرف اونو رها میکنه و به دنبال چیز بهتری میگرده که هوس خودشو خاموش کنه و در آخر میبینیم اکثر همون افراد همسری رو انتخاب میکنن که بتونه زیباییشو حفظ کنه و باطنش زیباتر از ظاهرش باشه
پس زیبایی برای هر دو طرف یک ملاک هستش که در نظر گرفته میشه اما نه به قیمت زیر سوال بردن وجود خویشتن
و باید بدونیم هر عملی عکس العملی داره و اگر خانومها به این ملاک بیشتر اهمیت میدن مسببش همون آقایونی هستند که وقته به مادرشون مراجعه میکنن واسه گفتن خواسته ی ازدواج کم و بیش میشنویم که "مامان دختره خوشکل باشه هااااا" [khanderiz]
ممنون از تایپیک زیباتون.این نظر شخصیه منه که اونقدر که فرهنگ،شخصیت و شعور آدم ها مهمه زیبایشون نه اینکه مهم نباشه اما تو اولویت های بعدی قرار میگیره
سلام. همواره معیارهایی مهمتر از جذابیت های ظاهری وجود داره اما گذشته از شوخی اقایون که ماشالا از هر نظر کامل اند؛حالا از دست دادن چندتار مو چیزی از جذابیت شان در نظر خانوم ها کم نمی کنه. باور کنین[nishkhand]
بازم حرف همیشگی انتخاب همسر مثل انتخاب هندونه میمونه البته چه خوب بود به شرط چاقو باشه
سلام و تشکر برای ایجاد این پست ..
[shaad]
------------------------------------------------------
زیبایی و زیبا پسندی یه خصلت درونی ِ که تو فطرت همه ی انسان ها هست ..
درسته که هر انسانی به خاطر بافت شخصیتی مستقل و منحصر به فردی که داره به راحتی قابل مقایسه با دیگران نیست ؛
و به خاطر همین هیچ قانون اخلاقی ، خصلت و ویژگی درونی نیست که ما بتونیم ادعا کنیم در همه یکسان ِ ..
به خاطر همین انتخاب زیبایی در نا خود آگاه انسان شکل میگیره ،
خب با این توضیحات برای یه عده زیبایی میتونه شرط لازم باشه اما برای همون عده هم مسلما شرط کافی نیست ،
و چیزی که دوستان زیاد روش تاکید دارن اینه که زیبایی عادی میشه ،
حرف درست و منطقی ای هست اما این فقط یک طرف قضیه ست ؛
چون ممکنه زیبایی عادی شه اما معمولا زشتی عادی نمیشه ..
این البته خیلی بدیهی ِ که به کار بردن صفت های " زشت " و زیبا " میتونه در هر کس تعریف های متفاوتی داشته باشه ..
-----------------------------------------------
لبــخند /.
زیبایی یه امر نسبی است، ممکنه فردی از نظر من زیبا باشه، از نظر یکی دیگه نه!
کلا برای خودم خیلی پیش اومده، کسی ظاهر آنچنان زیبایی نداشته، ولی اینقد زیبایی باطنیش زیاد بوده، که من اونو حتی از لحاظ ظاهری فرد زیبایی میبینم!
برای ازدواج به نظرم برای زیبایی هم، باید هم کفو باشند!
اما معیار چندم هس؟ نمیگم اصلا مهم نیس، ولی جزو معیارهای اول هم حساب نمیشه، ولی بعضی از آقایون با وجود طاسی، اینقد اعتماد به نفس دارن که طرف مقابل اصلا حس بدی نداره!
کلا به یه جمله اعتقاد دارم، تا خودت رو قبول نداشته باشی، دیگران هم قبولت ندارن![golrooz]
با سپاس از نارون عزیز و دوستان گرامی جهت ایجاد و مشاکت در بحث
نمیشه گفت زیبایی در زندگی معیار نیست ! بلکه یک معیار مهم برای هر فرد هست
و برخی حتی زیبایی رو به خلق و خو هم ترجیح میدن
اما خلق و خو یک شخص ممکنه از بین بره ؟ یا تغییر کنه ؟ ( مگر این که خلق و خو واقعی شخص نباشه )
خب قطعا جواب خیر هست ، چون خلق و خو یک چیز ثابت هست
اما زیبایی چی ؟
ممکنه با یک اتش سوزی ساده و یا حوادث متفاوت زیبایی شخص از دست بره
تنها چیزی که می مونه اخلاق و کردار شخص هست که غیر قابل تغییره
این برداشت من از زیبایی بود ، هر کسی یک برداشتی داره
ممنون از تمامی دوستان عزیز
من مث همیشه دیر رسیدم به بحثای سایت[narahat]
سمانه درست میگه ،زیبایی نسبیه...هرچند که از نظر من زیبایی برای مرد اصلا معنا نداره...و جذابیت خووبه(این نظر منه)زیبایی یه خصوصیته برای خانوما....
برای سوالیه هم که پرسیدین درمورد کم مویی آقایون بگم که...اینطوری نیست...برای من مهمه ولی نه اونقد بعدم موهاش ریخته،پولاش که نریخته[nishkhand][khejalat]
با سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان[golrooz]
و تشکر از زحمات نارون عزیز در پایه گذاری این تاپیک خوب و ارزشمند [golrooz]
دوستان وقتی این تاپیک رو مطالعه میکردم نا خداآگاه حکایت زن و شوهری که عاشقانه همدیگر رو دوست داشتن افتادم که زمانیکه همسر بر اثر بیماری سرطان و شیمی درمانی ابرو ها و موهای سرش رو از دست داده بود و همسرش برای همدلی با تمام وجود تمام زمانیکه همسرش شیمی درمانی میشد هر روز اینکار رو میکرد تا زمانیکه همسرش دوباره موهاش رو بدست آورد که بتونه به شریک زندگیش بگه من در کنارت هستم فقط به این خاطر که بگه ظاهر تو برام اهمیتی نداره باطنت برام مهمه که حاضرم به خاطرت هر کاری بکنم که ....( مبادا خجالت بکشی )
که بهش بگه تا آخر هم قسم هستم و رو عشقمون پایبند و جای تاسف داره زندگیهایی به خاطر ظاهر بخواد نا کام بمونه
هر چند معمولا میگن مرد زیبا و زن زیبا مال خود آدم نمیمونه ....
عموما هم مردانی که زنان زیبا دارن و هم زنانی که همسران زیبا دارن همیشه این نگرانی هست که شریک زندگیشون با زیباییش طعمه مناسبی برای دیگران میتونه باشه ....
به اعتقاد من پیوند ازدواجی که از بنیاد بر اساس عشق و علاقه قلبی پایه گذاری بشه اعتماد و همدلی توش باشه نگاه همسران از دریچه ظاهری به ژرفای وجودیشون معطوف میشه و اون موقع است که سیرت زیبا صورت زیبا و ظاهر زیبا رو شکل میده
در این زندگیه که زشت ترین فرد در ذهن آدم به زیباترین فرد در زندگی تبدیل میشه چون معیار سنجش از صورت به سیرت تغییر کرده
در خصوص کم مویی ما نباید تعمیم بدیم صرفا به آقایان اگر تصور کنیم این مورد در خانومها هم ممکنه رخ بده ولی به نسبت کمتر از آقایان و چه بسا این در بین خانومها به بحران وحشتناکی هم تبدیل میشه چون حتی تصورش برای یک خانوم وحشتناکه وبه عواقب نا گواری مثل افسردگی و خودکشی و خودسوزی مبدل میشه
پس در هر دو قشر البته در برخی از افراد حالت خوش آیندی بروز نمیکنه حتی برای مثال افرادی که با افزایش سن دچار ریزش مو یا بر اثر عوامل ارثی میشن گاها میبینیم که تعدادشون کم هم نیست این قضیه اونقدر براشون مهمه که با کارهای غیر متعارف خودشون رو هم آزار میدن و این آزارها شامل پوشش دادن بخش خالی سرشون برای مخفی کردن اون ایراد میکنند مثلا از یک طرف یک ردیف مورو تقویت میکنند به سمت دیگه سرشون ....
که من موردی رو که شاهدش بودم این بود که فردی میانسال که در کنار پنجره در اتوبوس نشسته بود و وزش باد مزاحمت بدی براش ایجاد کرده بود مجبور شد پنجره رو ببنده و اطرافیان هم ملاحظه ایشون رو میکردند و با وجودی گرمی هوا نمیگفتند پنجره رو باز کنه ....
از طرفی در صندلی عقبی خانومی با پسر بچه ای نشسته بود که این بچه کمی اخلاقا شبیه بچه تو فیلم تنها در خانه بود و متوجه شد اون آقا برای چی پنجره رو بسته خلاصه با تمام قوا افتاده بود به جون نقطه ضعف این آقا و با عمق وجود فوت میکرد و موهای اون فرد رو بهم میریخت[nadidan] و باعث شد مرد با نارحتی پیش از رسیدن به مقصد از اتوبوس پیاده بشه من خودم شخصا خیلی برای شرایطش ناراحت بودم[negaran]
چون اگر ایشون کاملا بی موبود شاید اصلا کسی بهش توجهی نمیکرد و لی با این کارها و آرایش موها خودش رو انگشت نما و مورد توجه قرار داده بود
و یا عده ای با استفاده از پستیژهای مو سعی در پوشاندن بخش خالی سرشون میکنند که اون هم مشکلاتی رو برای فرد فراهم میکنه ......
چون دیدگاهها ی جامعه امروزی به ظواهره عموما این اشتباه در ذهن هست که ملاک ممکنه سرنوشت ساز باشه ولی باید گفت هر مردی که با چنین ظاهری قصد ازدواج داره باید با عزمی راسخ و اراده ای پولادین قدم برای خواستگاری بزاره چرا که اگر قرار در ابتدای ازدواج با این نگرانی در پی حل این معضل باشه بعد پا پیش بزاره حتما در مسیرش به مشکل برخورد میکنه ...
پس بهترین کار اینه اعتماد به نفس آقایون کم مو بیش تر از افراد دیگه باید باشه چون راهی که انتخاب میکنند هم معیار های همسر خوب در اون رعایت شده و هم با مورد سالها بعد در صورت ریزش مو پاسخشون رو از همسرشون دریافت کردند یعنی دیگه مثل همه مردا که همیشه نگرانند نکنه بعد از ازدواج موهاشون بریزه و همسرشون از ازدواجشون پشیمون بشه ندارند .....
در خصوص رتبه بندی معیار های همسرگزینی بعد از مولفه های اخلاق و اعتقادو ظاهر اینه که هر زنی داشتن تکیه گاهی چون کوه که هیچ نا ملایمتی در روزگار اون رو از جا تکون نده و شونه هایی که تحمل احساسات و نیاز های عاطفی یک زن رو داشته باشه براش در راس همه معیارهاشه
و برای آقایون هم معیاراصلی در همسر گزینیشون پناه امنی که بتونه از هر نظر اون مرد رو به آرامش و آسایش برسونه و چه بسا وظیفه زنان به نسبت مردان بسیار کلیدی تره چون این پناه امن بایستی سایبانی برای یک خانواده باشه چون از دامن زن مرد به معراج میره و در اون شرایطه که میشه گفت یک مرد هم تکیه گاهی برای همسرش باشه و هم شونه هاش جایگاهی برای احساساتش ...
در پایان میخوام بگم درسته خانومها مظهر و نماد ظرافت و زیبایی هستند و زیبایی رو دوست دارن و عموما هم برای دلبری برای همسرانشون خودشون رو آراسته میکنند (آرایش و آراستگی موجه)
ولی خداوند برای رعایت عدالت برای دو آفریده خودش جنس نر رو هم زیبا انتخاب کرده چون در طبیعت تمام آفریده های خدا از جنس نر زیبا هستند پس هیچ برتریتی بین آفرینش زنان و مردان نیست اگر مردی هم ته دلش از کم مویی ممکنه نگران باشه کاملا حق داره چون میخواد در نگاه معشوقه اش بی نقص جلوه گری کنه ...
با تشکر ازتوجه همه دوستان[golrooz]
[QUOTE=نارون1;510693]
موضوع بحث :
معیار بحث برانگیز زیبایی برای انتخاب همسر ( مطالعه موردی )
یک سوال از هردو گروه :
به نظر شما زیبایی برای آقایان بیشتر مهمه یا خانمها ؟!
با سلام
دوست عزیز نظر خودت در مورد سوال فوق چیه؟
باتشکر [golrooz]
سلام
باید بدون رودربایستی گفت که در جلسه اول خاستگاری مسلما ظاهر یکی از مواردی است که حرف اول را میزند .
اما باید این نکته را نیز متذکر شد که ریزش مو و کم پشتی آن در آقایان حتما باعث زشت شدنشان نمی شود . راستش بعضی از این اقایان که کلا کچل هستند خیلی جذاب تر به نظر میرسند .
تازه باید این را هم گفت که زیبایی برای خانم ها فوق العاده مهم تر است . طبیعت بانوان بصورتی است که فوق العاده حساس هستند و خوب مسلما ریزش مو که یکی از عوامل مهم زیبایی آن ها به حساب می آید در روحیه آن ها تاثیر فوق العاده مخربی دارد . بعله
خدانگهدار[golrooz]
والا تو این دوره زمونه پسرا ابروهاشون از دختر خانم ها تمیز تره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البت با دماغ عملی[nishkhand]
اما باید توجه داشت که زیبایی برای هرکسی مهمه و خانم و آقا نداره.
مرد باید جذبه داشته باشه نه خوشگلی[hoshdar]خوشگلی ماله زنه[labkhand]
زیبایی برای اقایون مهمتره چون طبع تنوع طلبی دارند و در وهله اول به ظواهر بیشتر توجه میکنند و همیشه زیبایی طرف براشون یه شاخص موندگار و مهمه ، برای همینه که تا خانما پا توسن میذارن و چهارتا چین و چروک تو صورتشون پیدا میشه نگرانن که اقا بره سراغ یه خانم دیگه که چشم و ابرو و ظاهر دلفریب تری دارهنقل قول:
یک سوال از هردو گروه :
به نظر شما زیبایی برای آقایان بیشتر مهمه یا خانمها ؟!
واما نگاه خانم ها به مقوله زیبایی طرف مقابل متفاوته ، بر خلاف مردها که در توصیف زیبایی زن تقریبا اشتراک نظر دارند اما به تعداد همه خانم های دنیا هر زنی از زیبایی تعریف خاص خودش را دارد - برای همین است که گاهی زشت ترین مرد از منظر و نگاه یک زن زیباترین است ...
درمورد هر چیزی تناسب مهم است گاهی کچلی و طاسی مطلق عین زیبایی است مثل یول برینر و تلی ساوالاس *
* اسامی 2 هنرپیشه ...
از اونجایی که من کاره ای نیستم تو این موضوع
چند نتیجه کلی گرفتم
1- شهید چمران خییییلیی خوش شانس بوده
2-.....................
3-............
4- زندگی خیلی سخت تر از چیزیه که فکر میکردم و خیلی اسونتر
سلام نارون عزیز. مرسی از موضوع خوبی که مطرح کردی.
برای من شاید به اندازه 20درصد قابل اغماض اهمیت داشته باشه [khejalat]
در مورد اهمیت ظاهر من میگم چهره همسر باید به دل آدم بشینه حالا اینکه بینی فلان شکل باشه چشم فلان شکل نه...
ولی بهتره زن و مرد از نظر ظاهر هم مثل بقیه چیزها با هم تناسب داشته باشند، چون اگه فاصله زیاد باشه، به خاطر نوع نگاه اطرافیان احساس
بدی پیدا میکنن. مگر اینکه شخصیت و افکار بسیییار غنی ادو طرف این موضوع رو از اهمیت بندازه.
و قابل توجه آقایون طاس و غیر طاس:
آنچه که باعث جذب خانم ها میشه مو نیست،.........رفتاره میگید نه؟! به اطرافتون دقت کنید!![labkhand]
ان الله جمیل و یحب الجمال
خداوند زیباست و زیبایی را دوست دارد .
البته هرکسی به نحوی زیبایی رو دوست داره یکی زیبایی رو در مو می بینه و دیگری در صورت و آن دگر در سیرت.
علی ای حال در پاسخ به سوال شما دوست گرامی ؛ من خودم از جمله افراد کم مو هستم اما اصلا از این جهت احساس کمبود ندارم چرا که معتقدم آقایون کم مو و البته بی مو زیبایی خاص خودشونو دارن و خیلی بامزه ان[shaad]
سلام
به نظرم احتمالا منبع خبر اشتباه بوده
شاید دروغ های اون قبیل آقایون مثال یک رفتار شایسته باشه که خود آفا ازون محرومه و به دروغ متوسل میشه .. پس باز هم خانمها جذب اون رفتار فرد میشن
اینکه اون آقا دروغ میگه ، آسیب شناسی خود اون آقا و کمبودهای موجود رو میطلبه
سلام و علیکم و رحمه الله! (ستاد سلام!)
والا آبجی جان آدم یه چیزایی رو می بینه و حس میکنه!!
دیگه منبع میخواد چیکار
همین یه ساعت پیش شنیع الدوله که انگار این غول های بازی های کامپیوتریه رو دیدم با دختری بمانند سفید برفی و 7کوتوله!!
مراوده می کرد و چنان می گفتند و می خندیدند که گویی جهان را برای اینان آفریده اند و بس!
گفتم شنیع!! این که بود؟
گفت نامزدم
گفتم شنیع!! چطور دوست و نامزد تو شده!؟
گفت دخترها رو با زبون باید مخ اشونو بزنی (عین سخنان شنیع الدوله هم محله ایمان)
چون دخترا دله ساده و مهربونی دارن زود قبول میکنن ک اقایون از این موضوع استفاده میکنن و به اصطلاح میگن مخ زنی.خیلی بده ها[hoshdar]
نشر خبر کذب عین کذب هست. اینو دیگه باید به وجدان افراد واگذار کرد. این رو هم شنیدید که توصیه شده اگر می خواهید اخلاقی در شما ملکه بشه خود را به آن مانند کنید. این خیلی خوبه که فردی به خاطر بدست آوردن عشق فرد دیگری بکوشد تا خود را به اخلاق و صفات انسان های خوب متصف کند. زبان نیکو هم از جمله حسن خلق هست حتی اگر شده با تکلف.