-
پاسخ : برخی مردان بوالهوس و بی وجدان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
با این مورد صد در صد موافقم
[shademani2]
باید دید مدیران چه میکنند
2سرپرست اخلاقی
برای این کارا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
[shademani2]
باید دید مدیران چه میکنند
2سرپرست اخلاقی
برای این کارا
اول اون راهکاراهایی که داده شد مثل آواتار و اینا درست بشه اگه باز مشکل کم نشد ، دوستان به ناظر یا مدیر سایت مراجعه می کنن که مورد اعتماد همه هم هستند.
بنظر من این دوستانیکه بهشون مراجعه شد باید باید مراجعین رو به مدیر یا ناظر سایت راهنمایی کنن نه اینکه مستقیما جوابگو باشند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zoh_reh
اول اون راهکاراهایی که داده شد مثل آواتار و اینا درست بشه اگه باز مشکل کم نشد ، دوستان به ناظر یا مدیر سایت مراجعه می کنن که مورد اعتماد همه هم هستند.
بنظر من این دوستانیکه بهشون مراجعه شد باید باید مراجعین رو به مدیر یا ناظر سایت راهنمایی کنن نه اینکه مستقیما جوابگو باشند.
کار از آواتار گذشته!!
اون مرد عزیز که اسم کاربریشم معمولا دخترانه است!!
به من یا مهدی که پیام نمیده!!!
به شما و امثال شما پیام میده!!
با این حال مصر و پافشار نیستم!
بعدشم ما گفتیم مجازی زیاد مهم نیست
قرار بود از همکاران دینی و روانشناسی هم دعوت بعمل بیاد که ویژگی های اون اشخاص رو بشناسونن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
کار از آواتار گذشته!!
اون مرد عزیز که اسم کاربریشم معمولا دخترانه است!!
به من یا مهدی که پیام نمیده!!!
به شما و امثال شما پیام میده!!
با این حال مصر و پافشار نیستم!
بعدشم ما گفتیم مجازی زیاد مهم نیست
قرار بود از همکاران دینی و روانشناسی هم دعوت بعمل بیاد که ویژگی های اون اشخاص رو بشناسونن
ممنون.
-
خب حالا باید چیکار کنیم؟؟؟
اینجاش مهمه که اگه یه تعذاذ رو معرفی کنیم بندازینشون بیرون حل میشه؟؟
بعضیارو واقعا نمیشه شناخت
من حتی مجبور شدم ایدی یاهومو از اطلاعات شخصیم تو سایت حذف کنم به خاطر مزاحمت ها
اینم بگم بدونید بعضیا کلا قاطی دارن به بهانه بحث علمی تو مسنجرم پیغام گذاشتن آخر حرفشون سر از نا کجا آباد درآوردن
افسوس....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
f.jamshidi
خب حالا باید چیکار کنیم؟؟؟
اینجاش مهمه که اگه یه تعذاذ رو معرفی کنیم بندازینشون بیرون حل میشه؟؟
بعضیارو واقعا نمیشه شناخت
من حتی مجبور شدم ایدی یاهومو از اطلاعات شخصیم تو سایت حذف کنم به خاطر مزاحمت ها
اینم بگم بدونید بعضیا کلا قاطی دارن به بهانه بحث علمی تو مسنجرم پیغام گذاشتن آخر حرفشون سر از نا کجا آباد درآوردن
افسوس....
ما داریم میگیم اصل گفتمانمون
باید شناساندن اخلاقیات اینگونه افراد باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
ما داریم میگیم اصل گفتمانمون
باید شناساندن اخلاقیات اینگونه افراد باشه
ممنون
حالا کی زحمشو میکشه که بشناسونه؟
اضافه کنم صرفا شناسوندن هم کافی نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
f.jamshidi
ممنون
حالا کی زحمشو میکشه که بشناسونه؟
برخی ها کپی پیستی شاید بگن!!
ولی خودم 11 اصل ژنرال ها جورج پتن ، گودریان ، فن باخیچ! ، و فولر رو در مورد افسران بوالهوس
دارم تفسیر میکنم به زبان غیر نظامی بگم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
برخی ها کپی پیستی شاید بگن!!
ولی خودم 11 اصل ژنرال ها جورج پتن ، گودریان ، فن باخیچ! ، و فولر رو در مورد افسران بوالهوس
دارم تفسیر میکنم به زبان غیر نظامی بگم!
انشاالله که بتونه کارساز باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
درود!
در میاد!
اصولا بین نظامی گری و روانشناسی پیوند عمیقی هست!
حالا یه فرمانده که روانشناسی حالیش نباشه بدبخت ترین و بی سواد ترین نظامی دنیاست (که متاسفانه در نظامیان ما این ویژگی دیده نمیشه)
حالا!!
این دوستاان جنایت کار!! خب مشخصه اختلال روانی دارنحال ضمن سپاس از شما و نارون1 میخوام از لحاظ روانشناسی (کپی پیست نباشه فقط!!) به خواهران هم میهن ویژگی یه مرد جنایت کار و نوع ابراز دوستی و نوع گفتمان وی رو بیان کنیدکه بانوان میهن اسیر چنگال تیز این گرگ!!! ها و خرهای بوالهوس نشن!!
سلام. بله اینم حرفیه!
راجع به ویژگی این افراد هم چشم. ولی به نظرم اگه شما آقایون ویژگی ها رو مطرح کنید بهتره. چون این جور مسائل از زبون خود آقا پسرا زده بشه
خواننده راحتتر باور میکنه تا ما از زبون علم. با این حال حتما در این رابطه با نارون 1 صحبت میکنیم. ممنون
-
به نام خدایی که همه چیز را جفت آفرید
سلام
تشکر میکنم از همه دوستانی که اومدن و حضور پیدا کردن و نکاتی رو مطرح کردن
در این مبحث مقصر فقط یه جنس خاص یا شخص خاص نیست مشکل وضعیت کلی جامعه ست !!!!
پسرانی که به هر دلیلی برای از بین بردن یه سری کمبود ها و مشکلات و یا بدست اوردن یه سری چیز ها و یا برای کم نیاردن در مقابل برخی به این امور دست میزنن
و دخترانی که به قول شاعر " با هزار جلوه برون آمدی که من / با هزار دیده تماشا کنم تو را " که این رفتار ها باعث جلب توجه پسران هرچقدر که منظوری نداشته باشن میشه و در جوابم میگن من دوس دارم اینجوری باشم کسی نباید نگاه کنه
همونطور که شما وقتی به یه چهارراه میرسید اگه چراغ نداشته باشه یا سبز باشه و یا زرد از 4راه رد میشید ولی وقتی چراغ قرمز باشه نه !!!
این رویداد ها هم همینطورن وقتی اون دختر خانم یه چراغ سبز یا حتی زرد نشون میده این باعث میشه که پسر بره ولی اگه قرمز باشه این پسر جرئت نمیکنه که رد بشه حالا این چراغ سبز میتونه یه جمله باشه میتونه یه عکس باشه میتونه یه آواتار باشه یا هرچیز دیگه!!
ولی پسری که چه چراغ باشه چه نباشه چه سبز باشه چه قرمز رد میشه اون دیگه بیماره بیماری روانی شاید شما بگید مشکل خاصی نداره ولی از بعد روانشناختی تمام این رفتار ها یک ریشه روانی داره!!!
همونطور که تشکر میکنم از تمام دوستان به نظر من این تاپیکا فایده نداره چون اونی که برای این امور میاد و عضو میشه یا اون خانمی که این کارا رو انجام میده به این بحثا و صحبت های ما کوچکترین اهمیتی نمیده یه سری از مطلعین و دوستان میان یه سری مطالب رو گوشزد میکنن که فایده چندانی هم نداره به نظر من باید روی رفتار هامون دوستانمون ، اطرافیانمون و دیگران کار کنیم تا دیگه شاهد این مشکلات نباشیم
ممنون از همگی دوستان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RSA71
به نام خدایی که همه چیز را جفت آفرید
سلام
تشکر میکنم از همه دوستانی که اومدن و حضور پیدا کردن و نکاتی رو مطرح کردن
در این مبحث مقصر فقط یه جنس خاص یا شخص خاص نیست مشکل وضعیت کلی جامعه ست !!!!
پسرانی که به هر دلیلی برای از بین بردن یه سری کمبود ها و مشکلات و یا بدست اوردن یه سری چیز ها و یا برای کم نیاردن در مقابل برخی به این امور دست میزنن
و دخترانی که به قول شاعر " با هزار جلوه برون آمدی که من / با هزار دیده تماشا کنم تو را " که این رفتار ها باعث جلب توجه پسران هرچقدر که منظوری نداشته باشن میشه و در جوابم میگن من دوس دارم اینجوری باشم کسی نباید نگاه کنه
همونطور که شما وقتی به یه چهارراه میرسید اگه چراغ نداشته باشه یا سبز باشه و یا زرد از 4راه رد میشید ولی وقتی چراغ قرمز باشه نه !!!
این رویداد ها هم همینطورن وقتی اون دختر خانم یه چراغ سبز یا حتی زرد نشون میده این باعث میشه که پسر بره ولی اگه قرمز باشه این پسر جرئت نمیکنه که رد بشه حالا این چراغ سبز میتونه یه جمله باشه میتونه یه عکس باشه میتونه یه آواتار باشه یا هرچیز دیگه!!
ولی پسری که چه چراغ باشه چه نباشه چه سبز باشه چه قرمز رد میشه اون دیگه بیماره بیماری روانی شاید شما بگید مشکل خاصی نداره ولی از بعد روانشناختی تمام این رفتار ها یک ریشه روانی داره!!!
همونطور که تشکر میکنم از تمام دوستان به نظر من این تاپیکا فایده نداره چون اونی که برای این امور میاد و عضو میشه یا اون خانمی که این کارا رو انجام میده به این بحثا و صحبت های ما کوچکترین اهمیتی نمیده یه سری از مطلعین و دوستان میان یه سری مطالب رو گوشزد میکنن که فایده چندانی هم نداره به نظر من باید روی رفتار هامون دوستانمون ، اطرافیانمون و دیگران کار کنیم تا دیگه شاهد این مشکلات نباشیم
ممنون از همگی دوستان
اتفاقا سعید به نکته ی جالبی اشاره کرد
مثلا چن نفر اخیر که اخراج شدن لیست دوستانش رو نگاه کنی اون اشخاصی که با وی دوست بودن معمولا آواتارشون یه طوریه!!
حالا این جانی بیاد با مثلا کاربر (( آ اس)) دوست بشه!! نمیشه چون آواتارش محکمه!!
همین دیگه چراغ زرد و سبز گاهی وقتا خوب نیست
حالا من بازم میگم تو نت زیاد مهم نیست
تو واقعیت نهایت بدبختی و فلک زدگی رو برا اون دختر به بار میاره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
تارادیس
سلام. بله اینم حرفیه!
راجع به ویژگی این افراد هم چشم. ولی به نظرم اگه شما آقایون ویژگی ها رو مطرح کنید بهتره. چون این جور مسائل از زبون خود آقا پسرا زده بشه
خواننده راحتتر باور میکنه تا ما از زبون علم. با این حال حتما در این رابطه با نارون 1 صحبت میکنیم. ممنون
درود
میگم خب بگید دیگه!
من الان منتظر نظر علمی شمام و البته احترام ریش سفید!! :d شما منتظرم که اول شما بگید!
بعدش ما شروع می کنیم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
مثلا چن نفر اخیر که اخراج شدن لیست دوستانش رو نگاه کنی اون اشخاصی که با وی دوست بودن معمولا آواتارشون یه طوریه!!
درود
میگم خب بگید دیگه!
من الان منتظر نظر علمی شمام و البته احترام ریش سفید!! :d شما منتظرم که اول شما بگید!
بعدش ما شروع می کنیم!
اتفاقا من مخالفم
آواتار خیلی مربوط نیست
همچین شخصی به آواتار توجه نمیکنه همین که دختر باشه براش کافیه
یه چند مورد که من اطلاع دارم حتی آواتار خاصی هم نداشته یا منظره بوده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RSA71
اتفاقا من مخالفم
آواتار خیلی مربوط نیست
همچین شخصی به آواتار توجه نمیکنه همین که دختر باشه براش کافیه
یه چند مورد که من اطلاع دارم حتی آواتار خاصی هم نداشته یا منظره بوده
منظورم اکثریت بود!!
وگرنه برخیا تا اسم کاربری دخترونه رو می بینن همونو سریعا تقاضای دوستی دارن!!
البته یه معضل تازه که وجود پیدا کرده
برخی از پسران با اکانت و اسم دخترانه میان و طرح دوستی با دختری رو میریزن و شماره و اینا!! بعدش دیگه والا خبر ندارم که چه اهداف شومی در سر داره
پس اینم یه معضله!
-
بسم لله الرحمن الرحيم
يك جيزي رو بايد براي اخرين بار ميكفتم كه در دلم نمونه، ب از اولين روزي كه عضو شدم تا به الان همه ميدونن جه قدر تابيك زدم و بست دادم راجب اكاه كردن دخترانمون ، ولي در اين مدت همه ميكفتن فايده نداره و كارت بيفايدست، به خصوص دخترا، حالا من يه جيزي به دختران عزيز ميكم لطفا ناراحت نشين ، تو رو خدا برين دوست اختيار كنين ، هر كاري عشقتونه انجام بدين، با بسر ها برين هر جا كه ميخواين ، من اينجا دارم براي ديوار حرف ميزنم وانرزي مصرف ميكنم، نامردم اكه از اين به بعد به كسي اطلاعاتي بدم، بذار سرتون به سنك بخوره اونوقت ميغهمين جيكار كردين، لطفا حرفاي منو ناديده بكيرين و برين عشق وحال وصفا ، ما اراجيف تلاوت ميكنيم، اصلا كي كفته دوست بسر بده؟ كي كفته رابطه داشتن بده؟ بيخيال همه جيز. اصلا خوبي كردن نيومده ولي خب از اين به بعد كسي بياد به من بكه فلان مشكل برام بيش اومده ميدونم جطور باهاش برخورد كنم.
خدا نكهدارتون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
بسم لله الرحمن الرحيم
يك جيزي رو بايد براي اخرين بار ميكفتم كه در دلم نمونه، ب از اولين روزي كه عضو شدم تا به الان همه ميدونن جه قدر تابيك زدم و بست دادم راجب اكاه كردن دخترانمون ، ولي در اين مدت همه ميكفتن فايده نداره و كارت بيفايدست، به خصوص دخترا، حالا من يه جيزي به دختران عزيز ميكم لطفا ناراحت نشين ، تو رو خدا برين دوست اختيار كنين ، هر كاري عشقتونه انجام بدين، با بسر ها برين هر جا كه ميخواين ، من اينجا دارم براي ديوار حرف ميزنم وانرزي مصرف ميكنم، نامردم اكه از اين به بعد به كسي اطلاعاتي بدم، بذار سرتون به سنك بخوره اونوقت ميغهمين جيكار كردين، لطفا حرفاي منو ناديده بكيرين و برين عشق وحال وصفا ، ما اراجيف تلاوت ميكنيم، اصلا كي كفته دوست بسر بده؟ كي كفته رابطه داشتن بده؟ بيخيال همه جيز. اصلا خوبي كردن نيومده ولي خب از اين به بعد كسي بياد به من بكه فلان مشكل برام بيش اومده ميدونم جطور باهاش برخورد كنم.
خدا نكهدارتون
خب وقتی 2نفر راضی باشن دیگه رئیس ستاد مشترک ارتش هم با 4تا لشکر پیاده و 2گروه توپخونه بیاد بخواد اینا رو جدا کنه سخته!!
ولی خب میگه از تجربیات دیگران استفاده کنید
نگذارید دیگران از تجربیات شما استفاده کنن!! (درست گفتم!؟؟)
اما خب
چی بگم والا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
بسم لله الرحمن الرحيم
خدا نكهدارتون
وجدانن اینقد این چندوقه هرچی گفتی کشک بود هیشکی گوش نکرد اینو که گفته همه به حرفت گوش میدن میگن مهدی گفته[khande]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
خب وقتی 2نفر راضی باشن دیگه رئیس ستاد مشترک ارتش هم با 4تا لشکر پیاده و 2گروه توپخونه بیاد بخواد اینا رو جدا کنه سخته!!
ولی خب میگه از تجربیات دیگران استفاده کنید
نگذارید دیگران از تجربیات شما استفاده کنن!! (درست گفتم!؟؟)
اما خب
چی بگم والا
سرتيب يك نصيحت ميكنم اكه دوست داشتي استفاده من، البته من كسي نيستم كه نصيحت كنم
اين مساىل رو ول كن، هر جي بكي دخترا كار خودشونو ميكنن ، بعضي دخترا اندازه يه سك براي حرف امثال من ارزش قاىل نيستن وكرنه مشكلي نداشتن، زبونم مو دراورد از بس كفتم، نصيحتم اينه براشون انرزي نذار ، سروته يه كرباس هستن همشون، هر جي بكي كار خودشونو ميكنن دست اخر تو زندكيشون شكست ميخورن بدبختيش واسه ماست، به جهنم ، به خدا اينقدر ازشون خستم كه ناي حرف زدن ندارم،
دو شب براي يكي دوتاشون خوابم نبرد و دست اخر راهي بيمارستان شدم الان اومده بازم ميكه اون مشكل برام بيش اومده ، ميكم اون جيزي كه كفتم رو عمل كردي؟ ميكه اخه احساسم اجازه نداد.... اين يعني اينكه براي ديوار حرف زدم، ديكه تمومش ميكنم براي هميشه اين اخلاقمو كه خيال ميكنم بقيه براي حرفام ارزش قاىلن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RSA71
وجدانن اینقد این چندوقه هرچی گفتی کشک بود هیشکی گوش نکرد اینو که گفته همه به حرفت گوش میدن میگن مهدی گفته[khande]
سعيد درست ميكي ، اصلا فكر ما مثل هم نيست، ارزش نداشت اينهمه وقت براي اين قشر تلف كرديم. به درك كه مشكل بيش مياد براشون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
سرتيب يك نصيحت ميكنم اكه دوست داشتي استفاده من، البته من كسي نيستم كه نصيحت كنم
اين مساىل رو ول كن، هر جي بكي دخترا كار خودشونو ميكنن ، بعضي دخترا اندازه يه سك براي حرف امثال من ارزش قاىل نيستن وكرنه مشكلي نداشتن، زبونم مو دراورد از بس كفتم، نصيحتم اينه براشون انرزي نذار ، سروته يه كرباس هستن همشون، هر جي بكي كار خودشونو ميكنن دست اخر تو زندكيشون شكست ميخورن بدبختيش واسه ماست، به جهنم ، به خدا اينقدر ازشون خستم كه ناي حرف زدن ندارم،
دو شب براي يكي دوتاشون خوابم نبرد و دست اخر راهي بيمارستان شدم الان اومده بازم ميكه اون مشكل برام بيش اومده ، ميكم اون جيزي كه كفتم رو عمل كردي؟ ميكه اخه احساسم اجازه نداد.... اين يعني اينكه براي ديوار حرف زدم، ديكه تمومش ميكنم براي هميشه اين اخلاقمو كه خيال ميكنم بقيه براي حرفام ارزش قاىلن.
:)):))<):)
دل پری داریا!!
هییییی
نقل قول:
اخه احساسم اجازه نداد.
:-&:-&:-&:-&
ای خدا!! احساسو نگا!!!
نه والا اصلا ما در حدی نیستیم که این دخترا رو نصیحت کنیم
فقط یه نکته ای بود که اگرم دوست میشید با آدمای سست عنصر و جانی دوست نشید جان نخست وزیر مجارستان!
حالا بعدا نگن همه پسرا مثل همن!
به همون تعداد پسر بدی که هست دختر بد هم هست!!
-
[QUOTE=Team Sar Dadbin;512403]:)):))
دلم بره ،قلبم هم وايساده الان از درد ديكه نميتونم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
البته یه معضل تازه که وجود پیدا کرده
برخی از پسران با اکانت و اسم دخترانه میان و طرح دوستی با دختری رو میریزن و شماره و اینا!! بعدش دیگه والا خبر ندارم که چه اهداف شومی در سر داره
پس اینم یه معضله!
اتفاقا اینو که میگین من چند بار مشاهده کردم و گزارش کردم به دوستان که تو یه مورد رسیدگی شد تو بقیه هم من توجه نکردم نمیدونم چی شد نتیجه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
درود
میگم خب بگید دیگه!
بعدش ما شروع می کنیم!
سلام. ببخشید به دلایلی دیر شد. در دست تهیه است.... به زودی انشالاه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
روایت شده است!
مردی
با مشاهده ی آواتار چند بانو
به آنان پیام دوستی فرستاده!
بانوان نیز از روی سادگی قبول نموده اند
حال
آن مرد با دادن پیام هایی خر کننده!!
و نیمه غیر اخلاقی
در جهت اعمال شوم خود بر آمده!![khande]
حال روان شناسان بیایید و ریشه شناسی کنید
آن مرد بیمار است!؟
آن بانوان چرا بر صادق بودن مرد مذکور اصرار دارند؟!
با سلام . قرار بود راجع به افرادی از این دست بیشتر صحبت کنیم تا جامعه کمتر آسیب ببینه.
عده ی زیادی از این افراد شخصیت "ضد اجتماعی" دارند. این شخصیت هنجارها و اصول اخلاقی و اجتماعی را بدون احساس پشیمانی و بدون
عذاب وجدان و به آسانی زیر پا می گذارند.به سلامت و امنیت دیگران اهمیت نمی دهند، مسئولیت پذیر نیستند، از هیچ دروغ و فریبکاری برای رسیدن
به مقاصدشان فروگذاری نمی کنند. اغلب خشن اند، و بعضا مشکلات قانونی و انتظامی دارند. افراد ضد اجتماعی معمولا از سطح هوش خوبی
برخوردارند، بعضی هایشان چنان جذاب و مجلس گردانند که همه مجذوبشان میشوند و همین ویژگی اوضاع را بسیار خطرناک میکند.
البته عده ای از افراد بوالهوس ممکنه جزء این اختلال دسته بندی نشوند، اما علائمی که به طور کلی ممکنه زنگ خطر باشند و دختر خانم ها بیشتر
باید دقت کنند: معمولا کسانی که قصد سوء استفاده دارند:
بیش از اندازه سعی دارند تا در ابتدای آشنایی اعتماد شما را جلب کنند و خود را فردی پاک وموقر جلوه دهند.
در تلاشند تا خود را به شما فردی بسییییار مهربان نشان دهند.
ممکن است بخواهند حس ترحم شما را برانگیزند.
و حس رقابت و حسادت شما را بوسیله یک رقیب بیدار کنند.
شگردها متفاوته ، بهتره آقایون چیزهایی را که بین خودشون هست و دخترها بیخبرند ،بیان کنن. موثرتره. یک سری هم توصیه برای دختر ها هست
که درصورت ادامه بحث مطرح میکنم.
-
[taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob]
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من تازه این تاپیکو دیدم عجب ادمایه بی وجدانی پیدا میشه!!!!
خوبه پیگیری میکنید[golrooz]
ببخشید خب حالا از کجا تشخیص بدیم دختره یا پسر؟[nadanestan]
-
ببخشید ها اما شما مردها وپسرا عجوبه هستید
امروز نزدیک بود یه ماشین بخاطر اینکه تو ماشین مارو نگاه کنه بره تو بلوار انگارمجبوره[tafakor]
ای کاش یک روز مرد بودم بعضی چیزاروو درک میکردم
-
اره اتفاقا یبارم تصادفی واسه یه اقا اتفاق افتاد سره همین موضوع بود میخواستم برم بگم اقا به جایه اینکه به ما نگاه کنی جلوتو نگاه کن خوبیت نداره ماهم جایه خواهرت......
ای کاش این جمعه امام زمان ظهور کنن دنیا وضعش خرابه[dooa]
-
به هزار جلوه برون آید/ که تا با هزار دیده تماشا کنم و را
-
-
دنیای مجازی اصلا اصلا اصلا جای مناسبی برای آشنایی نیست حتی اگه هم طرف مقابلت آدم درستی باشه و نیتش هم بد نباشه
چون تو دنیای مجازی فقط کلمات و جمله ها وجود داره ...
وقتی یه نفر یه حرفی رو میزنه هرچقدر که صحبت خوبی گفته باشه ولی باز باید به شرایطی که قرار داره ...به لحن صحبتش...به چهره اش ... توجه بشه که تا بشه فهمید که دقیقا منظورش چی بوده ...
که تو دنیای مجازی هیچ کدوم از اینها وجود نداره
جالبه که تو دنیای واقعی که میتونیم طرف مقابلمون رو ببینیم و گاهی اوقات باز دچار اشتباه میشیم!!!چه برسه به دنیای مجازی !!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"golbarg"
ببخشید ها اما شما مردها وپسرا عجوبه هستید
امروز نزدیک بود یه ماشین بخاطر اینکه تو ماشین مارو نگاه کنه بره تو بلوار انگارمجبوره[tafakor]
ای کاش یک روز مرد بودم بعضی چیزاروو درک میکردم
ببخشیدا
همچینم که شما می گین نیست
بنده قویا تکذیب میکنم
البته خب اونم بحساب برخی مردان بوالهوس بزارین
صد البته امروزه بدین نتیجه رسیدم که باید اسم تاپیک رو یه چی دیگه می نوشتم
البته همون برخی ها هم مطمئنا یه عامل بر هم زننده ی تعادل رو دیدن قطعا
مثل همین برخی آواتار های زننده که همون برخی ها معمولا به این سو تعادلشان روانه میشود!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
ببخشیدا
بنده قویا تکذیب میکنم
مثل همین برخی آواتار های زننده که همون برخی ها معمولا به این سو تعادلشان روانه میشود!!
منم با عامل برهم زننده موافقم
مثلا چند روز پیش منو دوستم تو عکاسی نشسته بودیم و دوتا پسر اونور نشسته بودن
اصن کاری به ما نداشتن
بعد دوتا دختر با تریپ فشن و ارایش خیلی زیاد وارد شدن
اون پسرا لحظه دیدن دخترا انگار برن تو فضا [nishkhand]
کلا حالت طبیعی نداشتن یه کارایی میکردن [nishkhand]
منو و دوستم اینقد بهشون خندیدیم ( البته یواشکی )[nishkhand]
بعدم اون دخترا اومدن کنار ما نشستن و ما کارمونو انجام دادیم رفتیم .
نمیگم من و دوستم خوبیم . من خودم گناهکار ترین بنده ام . کلا جهنم خدارو دربست اجاره کردم
ولی میگم اگه اون دخترا مثل من و دوستم یه چادر مشکی شیک و مقنعه و بدون ارایش بودن
میتونستن با ارامش همه جا برن و پسرام مثل خانوم باهاشون رفتار میکردن نه مثل یه ...
البته هر دختری خودش روش زندگیشو انتخاب میکنه . من خیلی از دوستام همینجوری فشن هستن و رفتار پسرام براشون مهم نیس
من که رفتار پسرا باعث صلب ارامشم میشه حجابمو رعایت میکنم ...[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1=1+1
منم با عامل برهم زننده موافقم
مثلا چند روز پیش منو دوستم تو عکاسی نشسته بودیم و دوتا پسر اونور نشسته بودن
اصن کاری به ما نداشتن
بعد دوتا دختر با تریپ فشن و ارایش خیلی زیاد وارد شدن
اون پسرا لحظه دیدن دخترا انگار برن تو فضا [nishkhand]
کلا حالت طبیعی نداشتن یه کارایی میکردن [nishkhand]
منو و دوستم اینقد بهشون خندیدیم ( البته یواشکی )[nishkhand]
بعدم اون دخترا اومدن کنار ما نشستن و ما کارمونو انجام دادیم رفتیم .
نمیگم من و دوستم خوبیم . من خودم گناهکار ترین بنده ام . کلا جهنم خدارو دربست اجاره کردم
ولی میگم اگه اون دخترا مثل من و دوستم یه چادر مشکی شیک و مقنعه و بدون ارایش بودن
میتونستن با ارامش همه جا برن و پسرام مثل خانوم باهاشون رفتار میکردن نه مثل یه ...
البته هر دختری خودش روش زندگیشو انتخاب میکنه . من خیلی از دوستام همینجوری فشن هستن و رفتار پسرام براشون مهم نیس
من که رفتار پسرا باعث صلب ارامشم میشه حجابمو رعایت میکنم ...[golrooz]
[taajob3][tashvigh]
آفرین!
منم دارم همینو میگم!!
تعادل عادی واضحه!!
تعادل غیر عادی اما با همون حجاب و این چیزا مثلا!! مضرره!!
خب اگه تعادل عادی نیست
چرا به اون پسر (و حتی زبان ملت دوست و برادر ونزوئلا لال کل پسران رو ) مورد خطاب قرار میدهید؟
-
خدایش همه پسرا این حالتو دارن . اصن خدا شما پسرا بهتر از خودتون میشناسه
که به ما دخترا گفته برا راحتی از شر این بنده هام (پسرا [nishkhand]) حجابتونو رعایت کنید ..
البته خدا دقیقا این جمله نگفته من یه کم دخل و تصرف کردم [nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
ببخشیدا
بنده قویا تکذیب میکنم
باید بگم که یک خانم باپوشش کامل که ازنظرشما چادر هست حتما باشه تعادل دیده کیو خراب کرده که مال اون اقارو خراب کرد؟؟؟؟
واینکه کسی که بادیدن اواتاری مثل اواتار من مشکل پیداکنه مطمئنن دچار مریضی شده وباید درمان شه
من بازم میگم مردها عجونه اند خصوصا ایرانی.بعضی چیزا مکانش اینجا نیست برای گفتنش اما حاضرن حرفموثابت کنم[labkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"golbarg"
باید بگم که یک خانم باپوشش کامل که ازنظرشما چادر هست حتما باشه تعادل دیده کیو خراب کرده که مال اون اقارو خراب کرد؟؟؟؟
واینکه کسی که بادیدن اواتاری مثل اواتار من مشکل پیداکنه مطمئنن دچار مریضی شده وباید درمان شه
من بازم میگم مردها عجونه اند خصوصا ایرانی.بعضی چیزا مکانش اینجا نیست برای گفتنش اما حاضرن حرفموثابت کنم[labkhand]
من به شما اشاره ای نکردم
نه خیر مانتو تعادل مردان رو به هم نخواهد زد!!!
البته که اون مریضه!!
منتها...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
من به شما اشاره ای نکردم
نه خیر مانتو تعادل مردان رو به هم نخواهد زد!!!
البته که اون مریضه!!
منتها...
خدایی با یه اواتار دچاره لغزش میشید[nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam kia
خدایی با یه اواتار دچاره لغزش میشید[nishkhand]
ببینیدهمه نه!!
ولی خیلیا بر اساس نوع تفکراتشون مثلا آواتار میزارن!!
خب من آواتار سید حسن خمینی رو گذاشتم!! یعنی ایشو و افکارشو دوست دارم!!
یکی آواتار جورج بوش رو میزاره!! یعنی جورج و افکارش رو دوست داره!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
ببینیدهمه نه!!
نه خب به این چیزاهم نیست!ولی خب اره دوستش داره ک گذاشته.
شما سعی کنید نلغزید[nishkhand][golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
ببینیدهمه نه!!
خب کسی که عکس یه خواننده میزاره یعنی صداشو دوس داره این چه ربطی داره؟؟؟؟