-
پاسخ : .: ماه رمضون شما چطور میگذره.:(لطفا همه نظر بدن)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
ممنون از ایجاد بحث بسیار بسیار جالب اما بنده از وقتی یادم میاد مجردی بودیم[negaran]به ماها که مجردی میمونیم هم یاد بدین.
بنده کارشناس بخش روزه داری هستم الان راهنمایی می کنم[nishkhand]
شما میتونید از مواد پرکالری که در عین حال ساده میشه بهشون دسترسی داشت(بدون پخت و پز) مثل شیر و عسل، نون و پنیر و سبزی و اگه خیلی خواستید واسه خودتون کلاس بزارید[nishkhand]نیمرو که البته با کره درست شده باشه استفاده کنید. پروتئین موجود در این مواد از گرسنگی جلوگیری می کنه (بر اساس تجربه های شخصی[khejalat])
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
[khande]
بابا من دختر مردنی ها رو منظورم نبود منظورم پسرای خوش هیکل بود. اینا فقط انرژی روی لپشونو مصرف کنن 10 روز مثل تراکتور میتونن کار کنن. کجای کاری شما سودا خانم؟[khanderiz]
اقا مهدی قابل ذکره که اولا قدرت بدنی خانوما قبول یکم کم هست ولی از نظر علمی قدرت تحمل و نیرو توان و انگیزه جسمانیشون خیلی بالاتره
نمونه بارزش یه اتفاقه کوچیک مثله سرما خوردگی پیش بیاد اقایون زمین و زمان رو بهم میدوزن ای وای خدا دیگه مردم!!!![khande]
ولی خانوما هزار درد و مرض کوچکو بزرگم داشته باشند صداشون در نمیاد هیچ به تمام مسولیت هاشون هم عمل میکنند[labkhand]
اون چیزیم که شما مطرح کردید بیشتر خوکشی تا عبادت که در روز های عادی سال میتونید اینکار و انجام بدید[nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مهدیه جورابلو
سلام
نکنید این کارو خوب نیستا
حالا عطش و اینا بماند کم خونی میگیرید خدای نکرده
اثرات گرسنگی از الان داره خودش رو نشون میده[nishkhand] نام کاربری من متن عبدالله91 چه شود
[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مهدیه جورابلو
بنده کارشناس بخش روزه داری هستم الان راهنمایی می کنم[nishkhand]
شما میتونید از مواد پرکالری که در عین حال ساده میشه بهشون دسترسی داشت(بدون پخت و پز) مثل شیر و عسل، نون و پنیر و سبزی و اگه خیلی خواستید واسه خودتون کلاس بزارید[nishkhand]نیمرو که البته با کره درست شده باشه استفاده کنید. پروتئین موجود در این مواد از گرسنگی جلوگیری می کنه (بر اساس تجربه های شخصی[khejalat])
اگه سحری درست نکنم پوست کله ام رو خودم میکنم. سحری درست میکنم که توش همیشه برنج هست اما خورشتش شاید فرق کنه. اینارو کنار سحری خوبه بخوریم یه کم چاق بشیم پوست و استخون هستیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TERRORIST
اثرات گرسنگی از الان داره خودش رو نشون میده[nishkhand] نام کاربری من متن عبدالله91 چه شود
[golrooz]
از الان که نه خیلی وقته داره نشون میده
عذر میخوام چشمام ندید اشتباهی شد به بزرگواری خودتون ببخشیدsh_dokhtar7
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مهدیه جورابلو
از الان که نه خیلی وقته داره نشون میده
عذر میخوام چشمام ندید اشتباهی شد به بزرگواری خودتون ببخشیدsh_dokhtar7
امروزو بیاید بیخیال بشید چیزی نمیشه
الان برید یه لیوان شربت خنک درست کنید بخورید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TERRORIST
امروزو بیاید بیخیال بشید چیزی نمیشه
الان برید یه لیوان شربت خنک درست کنید بخورید
انشالله 2ساعت و نیم دیگه
ولی قول میدم تا اون موقع حرف نزنم که اینجوری سوتی نشهsh_dokhtar7
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
اگه سحری درست نکنم پوست کله ام رو خودم میکنم. سحری درست میکنم که توش همیشه برنج هست اما خورشتش شاید فرق کنه. اینارو کنار سحری خوبه بخوریم یه کم چاق بشیم پوست و استخون هستیم
اقا عبدالله شما که از صد متعهلم سر تری دادا
واقعا افرین ولی بنظرت برنج برات مفید بوده؟؟؟کمتر گرسنه میشید در طول روز؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مهدیه جورابلو
انشالله 2ساعت و نیم دیگه
ولی قول میدم تا اون موقع حرف نزنم که اینجوری سوتی نشهsh_dokhtar7
بسیار کار خوبی میکنید[cheshmak]
-
سلام دوستان
من که مشکلی ندارم جز این که گرما حسابی کلافم کرده
من سحری پلو میخورم و برای جلوگیری از تشنگی هم چای که احتمالا 2و 3 لیوانی میشه
برنج میخورم به خاطر این که خوردنش راحته
واقعا سحری زیاد تو حس غذا خوردن نیستم و با این حال عادت دارم که حتما سحری بخورم
امیدوارم عبادات دوستان قبول درگاه بی نیاز باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sevda_sj
اقا مهدی قابل ذکره که اولا قدرت بدنی خانوما قبول یکم کم هست ولی از نظر علمی قدرت تحمل و نیرو توان و انگیزه جسمانیشون خیلی بالاتره
نمونه بارزش یه اتفاقه کوچیک مثله سرما خوردگی پیش بیاد اقایون زمین و زمان رو بهم میدوزن ای وای خدا دیگه مردم!!!![khande]
ولی خانوما هزار درد و مرض کوچکو بزرگم داشته باشند صداشون در نمیاد هیچ به تمام مسولیت هاشون هم عمل میکنند[labkhand]
اون چیزیم که شما مطرح کردید بیشتر خوکشی تا عبادت که در روز های عادی سال میتونید اینکار و انجام بدید[nishkhand]
فکر کنم خون زنها به جوش اومد.کل کل شد که[khande]
عیبی نداره .سحری سه بشقاب میخوریم با دوتا دلستر سرد لیمویی خانواده.یه شونه تخم مرغ ویه پارچ اب . اینم طرز پر کردن شکم مجردی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
فکر کنم خون زنها به جوش اومد.کل کل شد که[khande]
عیبی نداره .سحری سه بشقاب میخوریم با دوتا دلستر سرد لیمویی خانواده.یه شونه تخم مرغ ویه پارچ اب . اینم طرز پر کردن شکم مجردی
na chera be joosh biyad . dar zemn in raveshe kamelan ghalati baraye por kardan shekam mojaradast.behtare hamoon omlet faravsavi ro bokhoran
[khandeshadid]
-
گرمای ما جنوبیا که خیلی زیاده و هوا هم خیلی گرمه اما من که تا الان نه گشنم شده و نه تشنه.در ضمن در خصوص مردا اینو بگم که اصلا همچین چیزی نیست من تا الان برا درد هیچ مسکنی نخوردم(شاید نهایتش یک دو بار) ولی ما یه اصطلاح داریم که معنیش بزرگ کردن مشکله(ببخشید عنوانشو نمیگم چون رمز پزشکیمونه)که خانما ید طولایی توش دارن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sevda_sj
اقا عبدالله شما که از صد متعهلم سر تری دادا
واقعا افرین ولی بنظرت برنج برات مفید بوده؟؟؟کمتر گرسنه میشید در طول روز؟؟؟
شرمنده میکنین.نه خب دردسرش کمتره. برادرم هم اگه برنج نباشه یه جوری میشه. البته من راضی هستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مهدیه جورابلو
سلام
نکنید این کارو خوب نیستا
حالا عطش و اینا بماند کم خونی میگیرید خدای نکرده
4 تارو من گفتم چجوری به تروریست چسبوندی خخخخخخ[khande] زیاد سوال پرسیدن نتیجه اش این میشه
-
سحری خوردن کلا خوبه و شنیدم ثواب هم داره...ولی من معده ی ضعیفی دارم و با خوردن سحری بهش فشار میاد....تازگیا که سعادت روزه گرفتن رو هم دارم از دست میدم ولی وقتی روزه میگیرم اصلا نمیتونم سحر چیزی بخورم....شاید آب بخورم که در طول روز عطش بهم فشار نیاره...البته یه دونه دو تا خرما هم شااااااید بخورم!!!!همین!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
4 تارو من گفتم چجوری به تروریست چسبوندی خخخخخخ[khande] زیاد سوال پرسیدن نتیجه اش این میشه
اینا اثرات گرسنگیه شما خودتونو ناراحت نکنید[labkhand]
حالا فرقی نداره همه باید توصیه های ایمنی رو جدی بگیرن
شما برو سوالا رو جواب بده اینجا چیکار میکنی؟sh_dokhtar7sh_dokhtar7
-
سحری خوردن کلا خوبه و شنیدم ثواب هم داره...ولی من معده ی ضعیفی دارم و با خوردن سحری بهش فشار میاد....تازگیا که بخاطر وضع معده م سعادت روزه گرفتن رو هم دارم از دست میدم ولی وقتی روزه میگیرم اصلا نمیتونم سحر چیزی بخورم....شاید آب بخورم که در طول روز عطش بهم فشار نیاره...البته یه دونه دو تا خرما هم شااااااید بخورم!!!!همین!!!!
-
سلام
دوستان بحث ضعف و گرسنگی یه طرف ... اصل ماه رمضون به نظرم تفکر بیشتر در مورد خود انسان و تلاش در جهت انسان کاملتری بودنه..!
اگر تونستین تو این ماه عزیز و قشنگ مسیر اصلی رسیدن به عشق الهی رو پیدا کنین که برد کردین در غیر اینصورت ...
نماز روزه هاتون مملو از تفکر و تعقل ... یا حق[golrooz]
-
من هر چی بخورم باز رو به قبله میشم![sootzadan][nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سونای
من هر چی بخورم باز رو به قبله میشم![sootzadan][nishkhand]
موناااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااا
حقت بود دیشب خفت میکردمممممممممممممممممممم ممممم[daava][delkhoori]sh_omomi49sh_omomi49sgangi2sgangi2:mad::mad::mad:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza-1369
حقت بود دیشب خفت میکردمممممممممممممممممممم ممممم[daava][delkhoori]sh_omomi49sh_omomi49sgangi2sgangi2:mad::mad::mad:
احسنت .منم میخواستم پست مشابهی بدم[daava]
اخه مونا باجی این چه حرفیه؟ هان؟[daava]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
تو کاریت نباشه به وقتش خفش میکنم بذار برم شمال میدونم چی کارش کنم[kootak][kootak][kootak]
-
سلام
من که به سختی هر یک ساعت یک قرن
نزدیک اذان هم هر ثانیه یکی دو تا سال میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
آخه کاک مهدی خب دست خودم نیست دیگه!
از همون دختر مردنی ها که گفتی!!!! سلام داریم خدمت شما[nishkhand] [bamazegi]
نه خدایی قدرت بدنیم بالا هستا![sootzadan] توی رصد ها هم همپای آقایون با تلسکوپو کوله و جعبه کمک های اولیه و غیره میریم بالا کوه! وسایل منو کسی نمیاره!!!!!که هیچ! وسایل بقیه رو هم میبرم!
اما گرسنگی به معدم فشار میاره چون معدم مشکل داره مث دیشب رو به **** میشم...[cheshmak] الانم آقا داداش برا این عصبانی هستن...[nishkhand][golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza-1369
ای وای داداش!!! خب خداروشکر که اینجا نیستی فعلا...!![nadidan][esteress]
من شرمنده! شما ببخش....[golrooz][golrooz][golrooz]
-
من تمام روز های هفته به جز جمعه و پنج شنبه کلاس دارم مجبورم هستم که از ساعت 6 صبح تا11 شب کار کنم کلا سرم شلوغه ولی با همه سختی هاش می گیرم[shaad]
-
تا اینجاش که سخت !!!
تو روز های غیر تعطیل که گرما اذیت می کنه
تو روز تعطیلش هم بیکاری و تو خونه نشستن
البته روزهای غیر تعطیلش بهتره
چون سرگرمم و متوجه گذر زمان نمیشم
-
سلام من به دوستان برای سحری خامه با شکلات صبحانه رو پیشنهاد میکنم کار سازه!
و البته دم دم های اذان پیشنهاد می کنم ps3 بازی هیجانی بکنید بعدش بیرید دعا بخونید!!
ولی برای من امسال فعلا راحتر بوده حالا تا بعد ببینیم![nishkhand]
-
سلام جبران غذا با یک وعده حالا هرچی که باشه سخته برای همین من شب ها تا سحر بیدار می مونم و کم کم تا هر چه قدر که بتونم جبران می کنم برای من که خوب بوده راحتم [shaad]
-
والا من bmi زیر خط فقره[nishkhand]
ولی سعی میکنم بگیرم
اونایی رو که میگیرم رو معمولا بدون سحری یا مثلا دو تا چای با 2 تا لیوان آب
ولی به علت مشکل معدم افطار زیاد نمیتونم چیزی بخورم
معدم نمیپذیره
روزمو با دوتا خرما و چای نبات باز میکنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
من سحری نمیخورم جز آب یا چای. اینجوری حسش بیشتره. امتحان کنید[cheshmak]
اصلا شوما روزه میگیری برادر؟![nishkhand]
یا میخوای بقیه رو بپیچونی پا میشی واسه همراهی صبحونه میزنی؟![cheshmak]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maziyar787
سلام جبران غذا با یک وعده حالا هرچی که باشه سخته برای همین من شب ها تا سحر بیدار می مونم و کم کم تا هر چه قدر که بتونم جبران می کنم برای من که خوب بوده راحتم [shaad]
منم شدم همین روزا خواب شبا بیدار جغدیم واسه خودم[labkhand]
تایم کامنت الانمم سند[cheshmak]
-
سلام به همه ببینید خوردن لیمو توی آب درسته باعث میشه توی طول روز تشنه تون نشه ولی بعد از ماه رمضون یه دلدردهای بدی میگیرید که ناشی از مصرف همین لیمو این تجربه من واسه اینکه یه روز راحت داشته باشید این رو امتحان کنید غذاهایی مثل کتلت مرغ که حجیم و پر انرژی رو با نون بخورید و واسه رفع تشنگی شربت سکنجبین رو امتحان کنید
-
سلام خدمت همه دوستان
ببخشید من پست هیچ کسو نخوندم ولی فکر کنم در مورد ضعف ناشی از روزه داری صحبت می کنید
بهترین غذایی که می تونید در سحری میل کنید مخصوصا افرادی که در طول روز احساس ضعف زیادی دارند ماکارونیه ، چون قند این غذا به تدریج جذب میشه و می تونه تا مدت زیادی مانع احساس ضعف شما بشه ، البته رعایت یک سری موارد دیگر هم ضروری می باشد
"در پناه حق"
-
با سلام خدمت تمامی دوستان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات ![golrooz]
امسال معده ام اذیتم میکنه، سحری که بیدار میشم معده ام به شدت میسوزه، به همین خاطر غذام زیاد نمی تونم بخورم و در نتیجه به حال الان دچار میشم که صدای غار غور یا قار قور شکمم دراومده، شدیـــــــــــد![nishkhand]
امسال تشنگی اذیتم نمیکنه، اما امان از این گرسنـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــگی !![nadidan]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
میلاد صفری
سلام به همه ببینید خوردن لیمو توی آب درسته باعث میشه توی طول روز تشنه تون نشه ولی بعد از ماه رمضون یه دلدردهای بدی میگیرید که ناشی از مصرف همین لیمو این تجربه من واسه اینکه یه روز راحت داشته باشید این رو امتحان کنید غذاهایی مثل کتلت مرغ که حجیم و پر انرژی رو با نون بخورید و واسه رفع تشنگی شربت سکنجبین رو امتحان کنید
سلام به شما عبادتون قبول.
دوست عزیز فکر میکنم چون شما غذای سرخ شده میخورید بعد ماه رمضان دچار مشکل میشید .غذاهای نونی خیلی خوبه اما سعی کنید زیاد سرخ شده و برشته و روغنی نباشه .و یه روش برای لیمو ترش بگم که با چای نوش جان کنید که معده درد نگیرید .
لیمو ترشهارو نیم سانتی حلقه حلقه کنید.انها رو داخل شیشه به ترتیب یه لایه لیمو یه لایه شکر بپاشید تا اخر .ان رو کنار بزارید تا از خودش اب پس بده .بعد ان لیمو ان رو داخل چای بندازید و اب ان رو به عنوان شربت استفاده کنید.
البته شربت خاکشیر هم خوبه که داخل ان چند قطره لیمو بچکانید وگلاب اضافه کنید .امتحانش ضرر نداره.
امیدوارم مفید باشه.
-
سلام صبخیر [nishkhand]
من امروز سحری خواب موندم کسی نظری نداره؟؟[nadidan]
برم بمیرم[negaran]
-
سلام
من خدارو شکر خداروشکر هیچ مشکلی از بابت معده و غذا و اشتها و ... ندارم.همیشه پذیرای غذا هستم.صبح شب نصفه شب نصفه روز...
سحری هم که بیدار میشم با اشتهای کامل....
فقط مشکلم چیز دیگه ای هست... من نمیدونم برنامه خوابمو چجوری بچینم.....من یه عادت بدی که دارم اگه روز یک ساعت هم بخوابم شب تا حدودای 3 خوابم نمیبره....حالا این روزا دردسر شده این موضوع.....تا نزدیک سحر بیدارم همه رو بیدار مینم حالا خودم شفت خواب میشم [nishkhand]
اصلا یه وضعی میرم پای سفره....حالا سحری میخورم نماز میخونم ...مگه خوابم میبره ؟[khande] تا ساعت 6 فقط غلط میزنم...کلا کم خوابم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
سلام
من خدارو شکر خداروشکر هیچ مشکلی از بابت معده و غذا و اشتها و ... ندارم.همیشه پذیرای غذا هستم.صبح شب نصفه شب نصفه روز...
سحری هم که بیدار میشم با اشتهای کامل....
فقط مشکلم چیز دیگه ای هست... من نمیدونم برنامه خوابمو چجوری بچینم.....من یه عادت بدی که دارم اگه روز یک ساعت هم بخوابم شب تا حدودای 3 خوابم نمیبره....حالا این روزا دردسر شده این موضوع.....تا نزدیک سحر بیدارم همه رو بیدار مینم حالا خودم شفت خواب میشم [nishkhand]
اصلا یه وضعی میرم پای سفره....حالا سحری میخورم نماز میخونم ...مگه خوابم میبره ؟[khande] تا ساعت 6 فقط غلط میزنم...کلا کم خوابم
ماشالا داداش خدا نگهتون داره
ما که تو همون یه وعده شم موندیم!!!!
خوبه که با هیچ غذایی مشکل ندارید.ولی خب روز ها نخوابید تا بتونید قبله سحر هم یک استراحتی داشته باشید برای هضم و جذب و ارامش بدن هم خوبه