بحثی نیست .داریم میخندیم به عقل بعضی هاتون . ( راستی این بحث روشبیه کل کل نکنید چون من کاملا جدی عرض کردم)
نمایش نسخه قابل چاپ
دخترا اینجا چیکار میکنن ؟[soal]
من خودم اینجا چیکار میکنم؟sh_dokhtar7
بچه ها بچه ها دعواااااا[nishkhand]
سروه جان بسه عزیز
بنظرم حرف دو طرف منطقیه بحث اینجاست اگه دو طرف هم اگاه نباشن میتونن به قول شما تور شن
فقط مشکل اینجاست دخترامون به اگاهی و اون شناخت از پسرا نرسیدن که چطور برخورد کنن
و پسرا ها هم به اون سطح شعور که هیچ درکی از احساس طرف مقابل نداشته و مادی فکر میکنند
در کل دو طرف به کاه دون زدنند!!
خب غریزه اونا ایجاب میکنه که اینجوری باشن تو باشد اگاه باشی !!
و غریزه زنها که عشق بورزن ولی چطور و کیش مهمه !!
نه بهر کس
منطقی باشیدددددد
وای پسر چه اعتمادبه نفسی دارن
یه اصل روانشناسی هست که میگه ادم تا از یه کاری لذت نبره اون و انجام نمیده
همیشم پیشنهاد دوستی از طرف پسراست یعنی نتیجه میگیریم که شماها خیلی دخترارو دوست دارین
اولم گفتم قصد تور کردن رو ول کن. دست آخر کی کیف میکنه؟ کی ضرر؟ . بله میتونن قیافه بگیرن پسر تور کردن ولی خاک بر سرشون چون خیلی راحت مثل کباب لقمه ای افتادن دست پسرا[hoshdar]
کلیت کار تغیر نکرده فقط اول پسرا زورکی دختر میاوردن با هزار دردسر الان خودشون میان بی دردسر[entezar] خیلی ارزون شدن
اشتباه نشه!این بحث به هیچ وجه دعوا نیست!فقط بحث منطقیه که در آخر به یه نتیجه ای برسیم.
پسرهای نخبگان بیاید دور هم باشیم........
اونوقت نسبت دخترا به پسرا 99 به 1 هستش.......[khande]
سلام چرا بحثی شروع نمیشه فقط دعواست
البته ناگفته نماند که تور کردن کلا بحث جالبی نیستش که بخوایم به دختر یا پسر نسبتش بدیم.این اولا دوما اینکه بستگی داره من دو تاشو دیدم دختره با پسره دوست شده میگه در عرض 10 روز بیست هزار تومن شارژ واسم بفرست روز آخرشماره کارتتو بده برات میفرستم.آقا!پسره 10 روز شارژ میفرسته به محض اینکه شارژ آخری رو میفرسته دختره بهش اس میده که رابطه ما دیگه تمومه![nishkhand][khande]پس ببینین اینجوریاشم خیلی زیادن.فکر نکنید دخترا موجوداتین که بازیچه دست پسران یا به اصطلاح همش خر میشن!
به ها حواستون هست نا خودآگاه دارین به جنس مخالف توهین میکنین.با هم کل کل کنین ولی محترمانه.اما یه سوال فکر منو مشغول کرده اونم اینه که اگه شما دخترا خودتون مقصر نیستین تو تایپک ما چیکار میکنین؟چطور ما نمیایم تایپک شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!! !!!!!!!!
اگه پسرونس چرا بحثتون دخترونس که خانوما مجبور شن بیان دفاع کنن؟
دوستان بذارید من یه بحث عنوان کنم که دیگه دخترام برن بیرونو شما خودتون نظر بدید
نظرتونو در مورد هم جنسای خودتون که ابرو برمیدارن و مو رنگو مش میکنن و خلاصه خوشگلو ناز[nishkhand] میکنن بگین؟
به نظرم برای شروع بد نباشه ها[tafakor]
مام دورادور آشنا میشیم با نظراتتون
برین کنار سلی ناز خانوووووووووووووووووووووو وووووم اومدههههههههههههههههههههه هههه
میدونین که من عاشق کشت و کشتارمممممممممممممممممممم ممممممممم
به نظرتون ادرسو درست اومدم؟!؟؟!؟؟!؟!؟!؟!
چرا همه فکر میکنن این بحث کل کله؟باشه اگه اینطور فکر میکنید که من دیگه واسه اینکه مشکلی پیش نیاد یا سوتفاهم نشه تو این تاپیک نمیام.همتون موفق باشید.
تورو خدا این یکیو بی خیال بشین چون من حسابی بهم میریزما
- - - به روز رسانی شده - - -
آبجی سلی ناز فکر کنم اشتباه اومدی
ببینید دوستان اینجا محیط مردونست . قرار بود پسرا تبادل نظر کنن. دخترا برن تاپیک خودشون[bamazegi]
در ضمن اون کارت شارژ رو که فرمودین در برابر هزاران ........ استغفرلله اتوبی علیه. بالاخره محیط عمومیه ول کنیم بره این بحث. هر کی خواست و دلش خواست اطلاعات صحیح داشته باشه به من پیام بده که بگم اوضاع چطوره.
...............................
بحث رو عوض کنیم به اشپزی مجردی
آقا من آشپزیم بیسته بیست مخصوصا نیمرو و همبر[bamazegi]
اموزش املت:[nishkhand][nishkhand]
املت فرانسوی
تخم مرغ:3عدد
رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری
ادویه کاری: 1قاشق مربا خوری
ادویه مخلوط:1قاشق مرباخوری
کره:2قاشق غذاخوری
نمک وفلفل به مقدار لازم
کره را در ماهیتابه گرم کرده بعد از ذوب شدن رب گوجه را اضافه کرده وتفت میدهیم سپس ادویه کاری، ادویه مخلوط ومقدار کمی نمک وفلفل اضافه کرده مخلوط می کنیم. تخم مرغها را دانه دانه اضافه می کنیم و در این حال مرتب به هم می زنیم که به ظرف نچسبد 5 دقیقه برای هم زدن کافی می باشد.
این غذا را با زیتون سیاه، خیار شور و سبزی خوردن سرو کنید.
دیدن بچه ها چطور تموم دخترا رو کشوندم اینجا؟[khande][khande] حرفه ای به من میگن. ظرف 10 دقیقه نشد تاپیکمون دو صفحه جلو رفت .برای امار هم خوبه[nishkhand]
سلام من اشپزی خوبه اگر سوالی بود بپرسید
lمهدی جان ازین پس کفیت تاپیک مد نظرت باشه تا کمیت داداش[golrooz]
اشپزی مجردی؟
من 2سال تجربه دارم ولی ازونجا که خاطرات بد زود پاک میشه باید فکر کنم تا خوب یادم بیاد
اول به من بگید برنج بلدید بپزید؟
یه خوراک مرغ ساده و خوشمزه کاری نداره
توی قابمه اب بریزید و چند تا تیکه از مرغ رو بریزید تو اب و خوب ابپز کنید (توی اب هم نمک فلفل زردچوبه) بریزید.وقتی اب پز شد از قابلمه در بیارید و توی یه ماهیتابه دیگه سرخش کنید.بعدش کمی پیاز تفت بدید و بهش رب بزنید و 1لیوان اب بریزید و بزارید 20 دقیقه کم کم جوش بخوره و مرغ رو هم بهش اضافه کنید و سوی گاز رو کم کنید و سریعا یه مقدار سیبزمینی سرخ کنید ... نوش جان.
خوراک مرغ مجردی
OK
پسرا وقتی میاید تو بهتره یه کوچول از خودتون بگید تا همدیگرو بهتر بشناسیم.اینکه سنتون تحصیلات.مشغول چه هستید.چه علایقی دارید
ساکن کجا
من محمد ساکن شهرستان گرمسارم البته بچه شمالم.22 سالمه.دانشجوی کارشناسی برق قدرت.تابستون هم واحد نگرفتم.
به به میبینم کل بچه ها اینجا جمع هستند !!
خیرمقدم عرض می کنم خدمت دوستان عزیز بیایید با هم دوست باشیم[nishkhand] در ضمن ایمنی سایت روبریزین به هم شخصا هستم اطفا مکنم خصوصا میبینم برادرا اموزش اشپزی هم دارن !!ما که اشپزیمون بهپای شما نمی رسه به عنوان مسئول ایمنی حضور یافتیم
سلام دوستان
نام:امیرعلی
سال تولد:1374
در هر حال حاظر در تعطیلات بعد کنکورم[golrooz]
سلام
من هم هستم
اگه کسی اطلاعاتی درباره ی مکعب روبیک داره اینجا برام بنویسه لطفا
سلامممممممم نخواستم تاپیک جدید ایجاد کنم[khanderiz]
یکم حس میهن دوستیه شما پسرا رو قلقک بدیم که اینقد بفکر کشور و میهنید [soal][labkhand]
کاملا معلومه!!!!!![entezar2]
ولی در یک کلام
ایران بررررررررررررررررررررد !!!!!!!!smilee_new1 (1)sh_omomi88[shaadi][shaadi][shaadi][shaadi][shaadi]
[golrooz]پیروزی 3_0تیم ملی والیبال کشورمون رو به همه بچه ها تبریک عرض میکنم[golrooz]
به امید اینکه فردام ببرن[nishkhand]
سلام پسرای گل
من سامان.....15 ساله ...بچه ی تهران....ساکن جزیزه ی کیش[cheshmak]امسال میرم دوم ریاضی...همین دیگه...سوالی هست درخدمتیم[golrooz]چاکریم
سلام دوستان
من برای اولین بار نیستم[nishkhand]
فقط این برام سواله چرا همه چیزایی که بخش مردونه زنونه داره زنا استفاده میکنن ولی مردا نمیتونن از بخش زنونه استفاده کنن؟؟؟؟؟
الان این واقعا ذهنمو مشغول کرده
شخصا اعتراف می کنم که اقایون به هر کاری دل بدن به بهترن شکل انجامش میدن !! در عین حال که اشپزی و خیاطی رو باید به دید رفع نیاز دید . و هرکس درست تر و بهتر انجامش بده قایل تقدیره
كسي در مورد مكعب روبيك اطلاعاتي نداره؟[soal]
یا لاه یا لاه به چ عجب یکی به فکر افتاد بابا بیاید وسط مجلس بی ریاس ...اقا من میگم در مورد دوران مدرسه او در سو این جور خاطرات بحث کنیم[nishkhand]یادش بخیررررررررررررر....درس خوندن مام چه عالمی داشت[khande]بنده خدا معلم
ترو خدا يكي درباره ي روبيك يكم اطلا عات بزارهsh_omomi62
سلام دوست عزیز
تقدیم به شما
آموزش راه حل مکعب روبیک+دانستنیهای آن
موفق باشید[golrooz]
با ارزوی قبولی طاعات و عبادات همگی
سلام آقا مهدی
این هم لینک فایل تصویری آموزشی
آموزش حلّ مکعب روبیک ۴x۴x۴ - [ مفاهیم و تعاریف]
http://www.aparat.com/v/DbMQN
موفق باشید[golrooz]