-
پاسخ : اینجا ایرانه قرن 21!!!!!!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
جوان ایرانی
دوست عزیز شما اگه کل پست ها رو میخوندین متوجه میشدین خیلی ها میگن حجاب امره شخصیه منظور بنده رو هم متوجه میشدین [shaad]
کسی هم که دروغ و توهین و تهمت در خونش رواست هیچ وقت واسه اصل حجاب نمیگه رعایت کن همین طور که شما گفتین برای حفظ آبروی خودش یا به عبارتی حفظ ظاهر
ولی خیلی از گناهان هم عادی شده ، راحت شده اصلا نمیدونند گناهه یا دوست دارن توجیه بشه این در اثر فقر فرهنگی خانواده است
منظور بنده خانواده هایی هست که فرزند تازه به بلوغ رسیده دارند و بایک سری چرا مواجه میشه که اگر این چرا ها رو پاسخ داد بشه به بهترین شکل به مشکلی نمی خوره
خیلی ها هم از لحاظ سختی سعی میکنند نادید بگیرن و میشه همونطور که واسه سرما و گرما هم حجاب تغییر میکنه!!![shaad]
من کاملا با شما موافقم ، ولی اینو قبول ندارم :کسی هم که دروغ و توهین و تهمت در خونش رواست هیچ وقت واسه اصل حجاب نمیگه رعایت کن.من خیلی ها رو میبینم هیچ نامحرمی صداشونو نشنیده ولی غیبت مثل فرفره،و برعکس طرف از حجاب حداقلها رو هم نداره ولی خیلی خوشبین و خوش خلقه و اهل غیبت نیست.
اگه اکثر پستها نظر شون راجع به حجاب اینه که شخصیه به نظر من 90% به خاطر برخورد بد با قضیه حجاب و بی حجابیه توسط خانواده و جامعه هست،10% دیگه پذیرش یا عدم پذیرش خود طرف.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
رضا66
سلام ولی فکر کنم اون لحظه که دلت گرم پدر و برادرتونه...اونا مثل کوه پشتتون هستند ....پسران و دختران شهدا از این لطف و رحمت بی بهره اند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
المیرا70
قبول دارم خدایی نکرده از دست دادن پدر وبرادر سخته ولی آیا فقط اونها هستن که از این نعمت بی بهره اند؟خیلی از افراد دیگه هم هستن که در اثر اتفاقات دیگه عزیزاشونو از دست دادن اینکه دلیل نمیشه
سلام
از دست دادن پدر و برادر سخت است و این مسأله رو نمی توان با سهمیه جبران کرد. و در این نقطه بحث به بی راهه کشیده میشه. مسأله با سهمیه دادن حل نمیشه بلکه گاهی اوقات سهمیه باعث ورود بی سوادها به داخل قشر باسواد ها میشه. حالا که ما حتی اگر دانشگاه هم براشون بزنیم و بدون امتحان ببریمشون باز نمی تونیم کمبود پشتیبانی چون پدر رو جبران کنیم میتونیم از راه دیگه وارد بشیم تا از لحاظ علمی بهشون خدمت بشه و هم متعهد و متخصص تربیت کنیم.
میشه بجای سهمیه دادن در کنکور و.. در دوران تحصیل تمامی امکانات علمی رو برا این عزیزان فراهم کرد تا از بهترین مربیان برخوردار بشن و در جلسۀ امتحان شرکت کنندگان مساوی با یکدیگر از لحاظ علمی مسابقه بدهند و رقابت کنند نه اینکه بعضی عزیزان جلوتر از دیگران قرار بگیرند.
در عرصۀ رقابت باید همه در شرایط مساوی قرار بگیرند و اون فردی که هم متعهد و هم متخصص است در رقابت برنده بشه.
راه چاره سهمیه نیست بلکه فرآهم آوردن امکانات آموزشی است. در این صورت تبییض برداشته شده و عدالت در عرصۀ علم رعایت می شود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghalbeyakhi
می خواستم در جوابتون یک سری مطالب رو بنویسم که دوست گرامی یعنی 312 نوشته می تونید جوابشون رو مطالعه کنید.
«بحث حفظ كشوردرمقابل حفظ دين هم نيازبه شرح نداره كه اگه يك سري مسلمون توي هرجايي باشند براي اينكه اون محل توسط دشمن تصرف نشه مقاومت ميكنندو شهيدهم در اين راه ميدهند.
چون اگه دشمن بر اون محل حاكم بشه مانع دين وايمان اين افراد ميشه»
این مطلب رو از متنی که 312 نوشته کپی کردم؛ چون این قسمتش به بحث ما در ارتباطه.
شما چطور به این نتیجه رسیدید؛ که انگیزه شرکت در جنگ، حفظ دین بوده نه کشور ؟ ضمنا مگه تمام افرادی که به جنگ رفتند؛مسلمان بودن؟گذشته از این،آیا تمام افراد مسلمان در جنگ ،شیعه بودند؟ اگر طبق نظر شما پیش بریم؛ خون تمام افراد غیر شیعه در جنگ پایمال شده. چرا که در ایران به هیچ اعتقادی ،جز اسلام شیعی مجال گسترش داده نمیشه. ضمنا دشمن ما به قصد گرفتن خاک ایران به ما حمله کرد؛ نه گرفتن دین ملت.لازم به یاد آوریه؛ عراق ها خودشون مسلمان بودند.
-
در ارتباط با خانواده های شهدا توجه به این نکته برا همه ضروری است
اینکه به هیچوجه نمیشه کمبود پدر یا برادر را جبران کرد. برا جبران بعضی چیزا باید به این امر توجه بشه که در هر شرایط باید این سوال رو پرسید که اگر پدر یا برادر این خونواده بود در این زمینه چجور رفتار میکرد؟
مثلا در زمینۀ تحصیل بهترین مربیان یا بهترین کلاسها رو برا فرزنداش یا خونواده اش فراهم می کرد پس باید بهترین ها رو براشون فراهم کنیم تا استعداد خودشونو شکوفا کنن. جبران دیگه ای نمیشه کرد.
یا بهترین شرایط رو برا خونواده اش فراهم میکرد باز باید بهترین شرایط رو براشون فراهم کرد.
خانواده های شهدا بازیچۀ دست ما نیستن که هر کی یه حرفی پشتشون بزنه. انصاف نیست. این همه حرف هم بخاطر برنامه ریزی نادرست برخیهاست.
-
الان این پست انتقاد به نوشته من بود ....من که با حرف شما آقای عبدا... موافقم ؟؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ab.bb
شما چطور به این نتیجه رسیدید؛ که انگیزه شرکت در جنگ، حفظ دین بوده نه کشور ؟
چون اگر هدف کشور بود قبلا هم حمله می کردن. و از آنجا که اسلام قانون «نفی سبیل» داره و اینو میدونن که دین اجازه نمیده تا بر مسلمان مسلط بشن پس باید و لازم بود دین را بگیرند. از این جهت اولویت آنان گرفتن دین بود. چون با گرفتن دین خودبخود کشور هم مستعمره خواهد شد مثالش کشور خودمون در گذشته
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
در ارتباط با خانواده های شهدا توجه به این نکته برا همه ضروری است
اینکه به هیچوجه نمیشه کمبود پدر یا برادر را جبران کرد. برا جبران بعضی چیزا باید به این امر توجه بشه که در هر شرایط باید این سوال رو پرسید که اگر پدر یا برادر این خونواده بود در این زمینه چجور رفتار میکرد؟
مثلا در زمینۀ تحصیل بهترین مربیان یا بهترین کلاسها رو برا فرزنداش یا خونواده اش فراهم می کرد پس باید بهترین ها رو براشون فراهم کنیم تا استعداد خودشونو شکوفا کنن. جبران دیگه ای نمیشه کرد.
یا بهترین شرایط رو برا خونواده اش فراهم میکرد باز باید بهترین شرایط رو براشون فراهم کرد.
خانواده های شهدا بازیچۀ دست ما نیستن که هر کی یه حرفی پشتشون بزنه. انصاف نیست. این همه حرف هم بخاطر برنامه ریزی نادرست برخیهاست.
خب داداش من هم که همینو میگم ....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
رضا66
الان این پست انتقاد به نوشته من بود ....من که با حرف شما آقای عبدا... موافقم ؟؟؟؟؟؟
نه عزیز انتقاد نبود. چون اینجا سرکار خانم المیرا گفته بودن قبول دارم ... سخته و ...تنها اینا نیستن و... برا همین گفتم که اصلا سهمیه دادن خوب نیس اما نه بخاطر اینکه دیگران هم ندارن بلکه بخاطر اینکه میشه از راه دیگه کمبود علمی رو جبران کرد.چون از این نقطه دقیقا بحث کشیده میشه به سمت خانواده های شهدا نه به برنامه های اجرایی مسئولین. ما خدمتتون ارادت داریم رضا جان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
رضا66
خب داداش من هم که همینو میگم ....
خب منم قبول دارم عزیز. منظورمو گفتم. رضاجان حرف بنده رو حرف شما نبود. بلکه بخاطر کشیده شدن بحث بعد از شما به سمت دیگه بود نقل قول دو گانه کردم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
خب منم قبول دارم عزیز. منظورمو گفتم. رضاجان حرف بنده رو حرف شما نبود. بلکه بخاطر کشیده شدن بحث بعد از شما به سمت دیگه بود نقل قول دو گانه کردم
خب حل شد گفتم بعدا کسی بعد برداشت نکنه ....اگر هم بد نوشتم پستو ویرایش کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
رضا66
خب حل شد گفتم بعدا کسی بعد برداشت نکنه ....اگر هم بد نوشتم پستو ویرایش کنم
نه پستتون کاملا بجا بود. ما هم از نظر شما عزیزان استفاده میکنیم تا افکارمون بیشتر بازتر بشه. هرفردی عقایدی داره که با خوندنش بیشتر به نکات ریزی پی میبریم.
شما هم عزیز اگه باعث نگرانیتون شدم عذر میخوام.
یامولاعلی(ع)
-
میشه انقدر در مورد جنگ صحبت نکنیم ما افتخارات بزرگ داشتیم ولی دیگه بسه می دونین چراما عقب میفتیم چون به جایی این که از گذشته درس بگیریم در حال زندگی کنیم و به فکر آینده باشیم همیشه در گذشته زندگی می کنیم[nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
niusha13
میشه انقدر در مورد جنگ صحبت نکنیم ما افتخارات بزرگ داشتیم ولی دیگه بسه می دونین چراما عقب میفتیم چون به جایی این که از گذشته درس بگیریم در حال زندگی کنیم و به فکر آینده باشیم همیشه در گذشته زندگی می کنیم[nishkhand]
از اونجائیکه ما افتخاراتی که بعد از جنگ بدست آوردیم ، به قیمت خون چند صد هزار نفر بوده ،نمیشه حذفش کنیم،ولی باید بجا و درست ازش استفاده کنیم.این خونها روز به روز قیمتی تر میشه، گاهی با عنوان نابجا در واقع چوب حراج به اونا میزنیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ab.bb
«بحث حفظ كشوردرمقابل حفظ دين هم نيازبه شرح نداره كه اگه يك سري مسلمون توي هرجايي باشند براي اينكه اون محل توسط دشمن تصرف نشه مقاومت ميكنندو شهيدهم در اين راه ميدهند.
چون اگه دشمن بر اون محل حاكم بشه مانع دين وايمان اين افراد ميشه»
این مطلب رو از متنی که 312 نوشته کپی کردم؛ چون این قسمتش به بحث ما در ارتباطه.
شما چطور به این نتیجه رسیدید؛ که انگیزه شرکت در جنگ، حفظ دین بوده نه کشور ؟ ضمنا مگه تمام افرادی که به جنگ رفتند؛مسلمان بودن؟گذشته از این،آیا تمام افراد مسلمان در جنگ ،شیعه بودند؟ اگر طبق نظر شما پیش بریم؛ خون تمام افراد غیر شیعه در جنگ پایمال شده. چرا که در ایران به هیچ اعتقادی ،جز اسلام شیعی مجال گسترش داده نمیشه. ضمنا دشمن ما به قصد گرفتن خاک ایران به ما حمله کرد؛ نه گرفتن دین ملت.لازم به یاد آوریه؛ عراق ها خودشون مسلمان بودند.
سلام برشما.
انصافا بيشتر از حاكميت شيعه كدوم حاكميت درطول تاريخ به حفظ حقوق غيرشيعيان در حكومت خودش اصرار داره؟
در قانون اساسي كشورماحقوق اقليتهاي ديني و مراسم ومقررات داخلي اونها محترم محسوب شده واين اقليتها داراي نمايندگان قانوني در مجلس و حاكميت هستند.
بحث اقليتهاي محترم قانوني با فرقه هاي مضرغيرقانوني قابل جمع نبوده ونيست.
درباره مسلمان بودن مردم عراق كه بحثي نيست(زمان صدام لعنتي مگه مردم مسلمان عراق بركشورشون حاكم بودند؟)ولي مگه حكام ونظاميون اونها مارو مجوس و غيرمسلمان بحساب نمي آوردند وبه همين دليل به كشورمون حمله نكردند؟
رفتارشون با اسيران ما اسلامي بود؟
مگه اسلام ايرانيها دستورشروع به حمله به عراق رو ميداد؟پس حمله اونها درپيروي از اسلامشون نبود.حزب بعث اصلا مذهبي نيست كه تصميماتش بخواد قربه الي الله بحساب بياد.
اونها و اربابانشون ديدند در كنار مرزهاشون يك حكومتي ايجادشده كه ميتونه به مردمشون انگيزه قيام براي كسب حقوق حقه شون رو بده و احساس خطر منطقه اي وجهاني كردند وبا كمك شرق وغرب كافر اون زمان وشيوخ نامسلمان منطقه به كشورو مردم ماحمله كردند.
قضيه شهيدان كشورماكه فقط محدودبه جنگ با عراق نيست.زدن هواپيماي مسافري ايران يا شروع به استفاده از سلاح شيميايي نامتعارف درجنگ يا كشتارحجاج66 كه كاملا از دشمني با اسلام واقعي توسط مخالفان حق واسلام خبرميده.
الانم اگه ما باز داريم شهيد ميديم بابت احساس خطر زورگويان دنيا از گسترش بيداري اسلامي و كاهش منافع حرام اونهادر معادلات جهاني هست.الان اگه مسلمانان ميانمار رو ميكشند ما بابت اينكه داخل كشورمانيستند براشون نبايد كاري كنيم؟
با مزه هست كه ما توقع داشته باشيم كساني كه در جاهاي يشرفته تر علمي دنياهستند بيان وبه ما از علمشون بهره برسونندولي خودمون حاضرنباشيم از كساني كه به حمايت انساني مادرهرگوشه دنيا نيازدارند (و مسلمان هم هستند وما وظيفه دفاع از مسلماني درهركجاي دنيارو طبق دينمون داريم)بي تفاوت باشيم.
انسانيت اگه شهيدميده براي حفظ كرامت همه انسانها هست.شهيدان ما اگه جلوي ظلم بعثيها حاضربه مقاومت وفداكاري نميشدند مسلمانان الان عراق هنوز هم با يك صدام قوي و زورگو طرف بودند.
فداكاري شهداي اسلام محدودبه يك محدوده جغرافيايي نيست.همونطور كه قيام مارتين لوتر باعث ارتقاي مسيحيت حتي در خارج آلمان و باعث افتخارفعلي تمام آنگلوساكسونهاي قاره آمريكا واروپاهست كه هنوز به كاتوليك محدودنمانده اند و يك كم با پروتستان شدن حداقل به اوضاع دنياشون سود رسيد
-
این چیزی که ما اسمش رو میگذاریم جنگ و ساده ازش میگذریم تاحالا اومدیم بگیم که جنگ به چه قیمتی ؟ به قیمت خون کسانی که شاید اگر تا حالا از خود گذشتگی نکرده بودن ما نبودیم
قطعا مادر و پدر و همسر و فرزندان هر شهیدی هم مثل ما دوست داشتن پسرشون ، پدرشون ، همسرشون کنارشون باشه
مثل ما
اما اومدن به خاطر زنده موندن عده ای دیگه از جون خودشون گذشتن
واقعا خود خواهانس که بیایم راحت از کنارش بگذریم
هیچ کدوم از ما نمی تونیم احساسات اون خانواده رو درک کنیم
احساساتی که چندین سال پیش خدشه دار شد . هیچ کس جز خودشون نمی تونه درک کنه
چون همه خانواده ما کنارمون هستن
اما اونا ...
شاید سن من به جنگ و دفاع مقدس و ... نخوره اما الان که فکر می کنم می بینم هیچکس حاضر نیست از عزیزترین کسانش بگذره
واقعا هم شهیدان چه روح بزرگی دارند
و در آخر بدانیم که هر کاری که نمی کنیم و بر خلاف هر کسی که هستیم حداقل حرمت شهیدان رو نگهداریم
-
سلام دوستان
باتشکر از تاپیک دوست عزیزمون
ما عکس شهدا رامیبینیم عکس شهدا عمل میکنیم
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...nAomOpe_8uHFhw
چفیه هاتان را به دست فراموشی سپردیم و وصیت نامه هایتان را نخوانده رها کردیم .پلاکهایتان را که تا دیروز نشانی از شما بود امروز گمنام مانده است .کسی دیگر به سراغ سربندهایتان نمی روددیگر کسی نیست که در وصف گلهای لاله و شقایق شاعرانه ترین احساسش را بسراید و بگوید :چرا آلاله آنقدر سرخ است
چرا وقتی که گفتیم :یک گردان که همگی سربند یا حسین (ع ) بسته بودند شهید شدند کسی تعجب نکردچرا وقتی گفتند :تنی معبر عبور دیگران از میدان مین شد شانه ای نلرزیدچرا هیچ کس نپرسید : به کدامین گناه هفتاد پاسدار را در شهر پاوه سربریدندوقتی که گفتیم بعد از پانزده سال پیکر شهیدی را سالم از زیر خاک بیرون آوردند کسی تعجب نکرد
چرا کسی از حقوق آن کودکی که در حلبچه شیمیائی شد دفاع نکردولی با نام حقوق بشر حق را پایمال کردند.چرا نمی دانیم شیمیائی چیست و زخم شیمیایی چقدر دردناک استشاید ما نیز از تاولهای بدنشان می ترسیم که روزی بترکد و ما نیز شیمیائی شویم .شاید اگر رنج آنها را می دیدیم درک می کردیم که چطور میشود یک عمر با درد زیستنمیدانم که چرا کسی نپرسید چگونه خدا خرمشهر را آزاد کرد !!ای شهیدان ما بعد از شما هیچ نکردیم .آن ندای یا حسین (ع ) که ما را به کربلا نزدیک و نزدیکتر می کرد دیگر بگوش نمی رسد.یادتان هست که به دختران این کشور گفتید سرخی خونمان را به سیاهی چادرتان به امانت می دهیم .آیا دختران ما امانت دار خوبی بودند و خونتان را فرش راه رهگذران نکردند .
رفتید ولی یادمان رفت که حتی یادمانتان را در یک هفته برگزار کنیم .جایتان خالی اینجا عده ای فرهنگ شهادت را خشونت طلبی می نامند و شهید را خشونت طلبوقتی حکایت شما را گفتیم فقط پچ پچی سر دادند و رفتند تا صلح را در کتاب جنگ و صلح تولستوی جستجو کنند.
عده ای مصلحت دیدند که مقابل توهین به اسلام و شهید سکوت کنند ولی ما مصلحت خویش را در خون رقم زدیم .راست گفته اند :که بهشت را به بها میدهند نه به بهانه و ما عمری است که بهانه بهشت را میگیریم .
و یادمان نرود که اگر امروز در آسایش زندگی می کنیم مدیون آنانیم .مدیون حماسه هایی که آنان آفریدند.یادمان نرود که ما هنوز باید جواب بدهیم که « بعد از شهدا چه کردیم »جبهه ها را تنها شهدا شناختند و بس
http://images.persianblog.ir/587760_T9fOdtv8.jpg
http://media.afsaran.ir/siR6MY_480.jpg
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
چون اگر هدف کشور بود قبلا هم حمله می کردن. و از آنجا که اسلام قانون «نفی سبیل» داره و اینو میدونن که دین اجازه نمیده تا بر مسلمان مسلط بشن پس باید و لازم بود دین را بگیرند. از این جهت اولویت آنان گرفتن دین بود. چون با گرفتن دین خودبخود کشور هم مستعمره خواهد شد مثالش کشور خودمون در گذشته
مفهوم نوشته شما رو متوجه نشدم.بیشتر توضیح بدین!
-
سلام
همین ترم سر کلاس استادمون تعریف میکرد: زمان دانشجویی در تهران مدتی مترجم یک زوج ژاپنی بودم و خیلی با اون ها جور شده بودم یه بار که صحبت میکریدم پرسیدم که هنوز بچه دار نشدید؟ زن و شوهر ژاپنی از شدت شرم و حیا سرشونو پایین انداختن و صحبتی نکردن و خانومه هم سرخ سرخ شده بود
ببینید فقط یه جمله سادس که خیلیا به نزدیکانشون میگن . . .
استاد به این دلیل این ماجرا رو تعریف کرد که یکی از خانوم های کلاس با سر بلندی میگفت من روزی 500 تا شماره میگیرم . . . همین خانوم کسی بود که ادعای ازادی زنان و روشنفکری داشت همیشه، کل مطالب فیسبوک و شبکه های معارضو شب میخوند صبح میومود معرکه میگرفت
به اسم چیزی که حتی معنیشو نمیدونن حرف میزنن . . .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
312
سلام برشما.
انصافا بيشتر از حاكميت شيعه كدوم حاكميت درطول تاريخ به حفظ حقوق غيرشيعيان در حكومت خودش اصرار داره؟
در قانون اساسي كشورماحقوق اقليتهاي ديني و مراسم ومقررات داخلي اونها محترم محسوب شده واين اقليتها داراي نمايندگان قانوني در مجلس و حاكميت هستند.
بحث اقليتهاي محترم قانوني با فرقه هاي مضرغيرقانوني قابل جمع نبوده ونيست.
درباره مسلمان بودن مردم عراق كه بحثي نيست(زمان صدام لعنتي مگه مردم مسلمان عراق بركشورشون حاكم بودند؟)ولي مگه حكام ونظاميون اونها مارو مجوس و غيرمسلمان بحساب نمي آوردند وبه همين دليل به كشورمون حمله نكردند؟
رفتارشون با اسيران ما اسلامي بود؟
مگه اسلام ايرانيها دستورشروع به حمله به عراق رو ميداد؟پس حمله اونها درپيروي از اسلامشون نبود.حزب بعث اصلا مذهبي نيست كه تصميماتش بخواد قربه الي الله بحساب بياد.
اونها و اربابانشون ديدند در كنار مرزهاشون يك حكومتي ايجادشده كه ميتونه به مردمشون انگيزه قيام براي كسب حقوق حقه شون رو بده و احساس خطر منطقه اي وجهاني كردند وبا كمك شرق وغرب كافر اون زمان وشيوخ نامسلمان منطقه به كشورو مردم ماحمله كردند.
قضيه شهيدان كشورماكه فقط محدودبه جنگ با عراق نيست.زدن هواپيماي مسافري ايران يا شروع به استفاده از سلاح شيميايي نامتعارف درجنگ يا كشتارحجاج66 كه كاملا از دشمني با اسلام واقعي توسط مخالفان حق واسلام خبرميده.
الانم اگه ما باز داريم شهيد ميديم بابت احساس خطر زورگويان دنيا از گسترش بيداري اسلامي و كاهش منافع حرام اونهادر معادلات جهاني هست.الان اگه مسلمانان ميانمار رو ميكشند ما بابت اينكه داخل كشورمانيستند براشون نبايد كاري كنيم؟
با مزه هست كه ما توقع داشته باشيم كساني كه در جاهاي يشرفته تر علمي دنياهستند بيان وبه ما از علمشون بهره برسونندولي خودمون حاضرنباشيم از كساني كه به حمايت انساني مادرهرگوشه دنيا نيازدارند (و مسلمان هم هستند وما وظيفه دفاع از مسلماني درهركجاي دنيارو طبق دينمون داريم)بي تفاوت باشيم.
انسانيت اگه شهيدميده براي حفظ كرامت همه انسانها هست.شهيدان ما اگه جلوي ظلم بعثيها حاضربه مقاومت وفداكاري نميشدند مسلمانان الان عراق هنوز هم با يك صدام قوي و زورگو طرف بودند.
فداكاري شهداي اسلام محدودبه يك محدوده جغرافيايي نيست.همونطور كه قيام مارتين لوتر باعث ارتقاي مسيحيت حتي در خارج آلمان و باعث افتخارفعلي تمام آنگلوساكسونهاي قاره آمريكا واروپاهست كه هنوز به كاتوليك محدودنمانده اند و يك كم با پروتستان شدن حداقل به اوضاع دنياشون سود رسيد
من چندتا سوال پرسیدم؛ که جواب هیچ کدوم رو ندادین! درباره حقوق اقلیتها صحبت کنیم،«بحث اقليتهاي محترم قانوني با فرقه هاي مضرغيرقانوني قابل جمع نبوده ونيست».معیار قانونی بون یک اعتقاد چیه؟ چه کسی حق داره برای بقیه تایین کنه اعتقادشون قانونیه یا نه؟ همون فرقه های قانونی چقدر مجال گسترش در ایران دارند؟.در شبکه های داخلی، ساعت ها درباره مسائل دین اسلام و تعلیمات شیعی ،بحث و گفته و گو میشه .در مقابل چند ساعت از برنامه های تلوزیونی به اقلیت های دینی داده شده؛ تا بتونن درباره دین و مذهبشون صحبت کنن؟ کشیش های مسیحی در ایران، حتی اجازه ندارند؛ به زبان فارسی موعزه کنن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zoh_reh
من کاملا با شما موافقم ، ولی اینو قبول ندارم :کسی هم که دروغ و توهین و تهمت در خونش رواست هیچ وقت واسه اصل حجاب نمیگه رعایت کن.من خیلی ها رو میبینم هیچ نامحرمی صداشونو نشنیده ولی غیبت مثل فرفره،و برعکس طرف از حجاب حداقلها رو هم نداره ولی خیلی خوشبین و خوش خلقه و اهل غیبت نیست.
اگه اکثر پستها نظر شون راجع به حجاب اینه که شخصیه به نظر من 90% به خاطر برخورد بد با قضیه حجاب و بی حجابیه توسط خانواده و جامعه هست،10% دیگه پذیرش یا عدم پذیرش خود طرف.
موافقم بانو
در بند دوم حرفم براتون توضیح دادم بعضیا یه سری گناه رو گناه نمیدونن مثلا همون مثالی که شما عرض کردید این که هیچ نامحرمی نشنوه صداشو براش یه چیز تعریف شده است ولی غیبت رو براش مهم نیست و شاید هم غیبت ندونه گفتم یه سری چیزها برای ما معیار شده خودمون هر چی دوست داریم انجام میدیم اولیش خودم [shaad] این همان مسئله فقر درک فرهنگی هست [shaad]
با نحوه ترویج و بداخلاقی ها هم موافقم حجاب چیزی نیست که بشه با این چیزها درست شه اما به شرطی که منطق دو طرفه باشه خواستی صحبت کنی نزنن تو دهنت [nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
سلام
مهدی جان با این حرفت کاملا مخالفم
این حرف متأسفانه بین همه رایج شده اما حقیقتا حقیقت نیست. مثالش بنده خودم. خدا میدونه نه تنها هیچ کارم راه نیفتاده بلکه نهایت توهین رو شنیده ام حتی تو جاهای به ظاهر مذهبی.تا اینکه یکی بهم گفت ریشتو بزن بهت قول میدم کارت راه میفته و ... بنده 310 یاله ام خیلی جاها رفتم تا استخدام بشم اما حتی در بعضی جاهای دولتی بخاطر قیافه ام{ریش دارم} مورد تمسخر واقع شدم تا اینکه قید استخدام رو زدم و دنبال تحصیل و دانشگاه رفتم و میرم. خدا هم میدونه که اگه بهم کاری بدن که از عهده ام بر نیاد قبولش نمیکنم حتی اگه ماهیانه میلیاردی درآمد داشته باشه. اونی که ریش میذاره کارش راه نمیفته بلکه کار اونی راه میفته که شاید و احتمالا پارتی داره ریش هم میگن بذار تا موجه جلوه کنی.اما کارش راه میفته نه اینکه ریش داره بلکه بخاطر همون پارتیه است.
اتفاقا من کسی رو میشناسم از نزدیکان که جایی رفت به خاطر نداشتن ریش استخدام نشد !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
سلام
حرف شما کاملا متین و منطقی است.
سلام
از دست دادن پدر و برادر سخت است و این مسأله رو نمی توان با سهمیه جبران کرد. و در این نقطه بحث به بی راهه کشیده میشه. مسأله با سهمیه دادن حل نمیشه بلکه گاهی اوقات سهمیه باعث ورود بی سوادها به داخل قشر باسواد ها میشه. حالا که ما حتی اگر دانشگاه هم براشون بزنیم و بدون امتحان ببریمشون باز نمی تونیم کمبود پشتیبانی چون پدر رو جبران کنیم میتونیم از راه دیگه وارد بشیم تا از لحاظ علمی بهشون خدمت بشه و هم متعهد و متخصص تربیت کنیم.
میشه بجای سهمیه دادن در کنکور و.. در دوران تحصیل تمامی امکانات علمی رو برا این عزیزان فراهم کرد تا از بهترین مربیان برخوردار بشن و در جلسۀ امتحان شرکت کنندگان مساوی با یکدیگر از لحاظ علمی مسابقه بدهند و رقابت کنند نه اینکه بعضی عزیزان جلوتر از دیگران قرار بگیرند.
در عرصۀ رقابت باید همه در شرایط مساوی قرار بگیرند و اون فردی که هم متعهد و هم متخصص است در رقابت برنده بشه.
راه چاره سهمیه نیست بلکه فرآهم آوردن امکانات آموزشی است. در این صورت تبییض برداشته شده و عدالت در عرصۀ علم رعایت می شود.
-
........................ ویرایش شد .مهدی42
اینجا نوشتم:
http://www.njavan.com/forum/showthre...703#post479703
-
سلام به همه
چقدر این تاپیک قشنگ بود و پست های بعضی ها قدرنشناسانه. چرا یه جوون که نه تو اون دوره زمونه بوده نه با خانواده های شهدا و جانبازان تا حالا هیچ ازتباطی داشته به خودش اجازه میده پشت سرشون حرف بزنه یا حتی محکومشون کنه؟؟؟ یکی میگه حجاب چه ربطی به شهدا و جنگ داره؟ ماشالله بعضی دوستان هم خوب جوابای منطقی دادن. یکی میگه سهمیه شهدا... بابا به خونواده های شهدا مگه چی میدن؟ سالی یه بار یه سفر مشهد؟؟؟ مادر من خواهرشهیده ولی چون ازدواج کرده حتی نمیتونه همراه پدرش از همون سهمیه ناقابل مشهد هم استفاده کنه!!!! دیگه چی میدن؟ بخدا هر چی هم بدن ارزش مادی آنچنانی نداره چه برسه به اینکه بتونه دلشونو خوش کنه و جای پسرشونو که واسه ماها رفت پر کنه... واسه خونواده ای که پسر زیبا و رعنا و باهوششو که 100% آینده موفقی میتونست داشته باشه فرستاد جنگ چند سال بعد از دوری چند تا تیکه استخون آوردن گفتن بگیر حاج خانوم اینم پسرت! بگیر خواهر اینم شوهر تازه دامادت! چی میتونه جاشونو پر کنه؟ سهمیه کنکور؟ بعله منم وقتی دیدم فلان دوستم بخاطر سهمیه جانبازی راحت تر پذیرفته شد اول یطوری شدم... ولی خودمونو بذاریم جای اونا بابامون سالمه نه بعضی شبا سرشو از درد میکوبه به دیوار نه موجی شده و گاهی جلوی مهمون حرفای بی ربط میزنه...... نه دراثر شیمیایی با زن و بچه ی پاره ی تنش بیخودی دعوا میوفته نه هزار تا مشکل دیگه... سهمیه کنکور و استخدام چیز زیادیه واسه اون بچه ها؟؟؟ نه شما و انصافتون. زیاده؟ بخدا نیست
تورو خدا نگید جنگ کردن"بسیار آسان" است. بخدا نیست. تا حالا یه خمپاره و اون سلاح هایی که نمیدونم اسمشون چیه نه، یه بشکه 200 لیتری گازوئیل. کنارتون نه، 10 متریتون نه، 20 متریتون هم نه، 200 متریتون منفجر شده؟ من یه لحظه احساس کردم قلبم یه خورده از سرجاش تکون خورد... یه لحظه دلت میگه جونتو بردار و بزن به چاک. اینجا تو این خاک و گل و گرما و سختی و ترس از مرگ و بدون غذا چیکار میکنی؟ فرار کن... به همین ماها که انقدر ادعای دفاع از وطنمون میشه بگن جنگ شده فردا پدر و مادر و عزیزان و آرزو هایی که احتمالا بهشون نزدیک شدید رو ول کنید برید جنگ. چنتامون میره؟ هممون؟ نصفمون؟ آره شعار بدین بگین میریم. وقتش که برسه یکی میگه صبر کن کنکورو بدم میرم یکی میگه هفته بعد عقدمه یکی میگه پایان ناممو بدم مدرکمو بگیرم میرم. چندتامون حاضره رتبه تک رقمی کنکورو ول کنه بره تو عذاب؟ بجز عده ی معدودی؟
یکی میگه انقدر حرف جنگ رو نزنید اگه کشور ما عقب افتاد چون همش تو گذشته زندگی میکنیم. خوبه یکم فکر کنیم بعد حرف بزنیم. نه عزیز من ما اگه عقب افتادیم چون طبق دستورات اسلام برای پیشرفت واقعی خودمون و کشورمون تلاش نمیکنیم. جاش میشینیم پای ماهواره ببینیم فلان بازیگر چی پوشیده فشن تی وی چی گفته همون کارا رو بکنیم. دانشجوی ما آخر کلاسو میپیچونه که بره آرایش کنه. دو ساعت قبل از رفتن به دانشگاه جلوی آیینه ست که امروز چطوری موهاشو فشن کنه یا چه آرایشی بکنه! کی به درس و پژوهش و اختراع و مقاله و ترجمه اهمیت میده؟ این کارا روکافی نت بغل دانشگاه پول میگیره واسه بچه ها انجام میده دانشجو نما تحویل استاد میده نمره میگیره! دلیل عقب افتادگی ما ایناست...
مشکل ما سیستم آموزشیمونه نه جانبازان و شهدا. بچه ها 4 سال درسو مجبورن تو 4 ساعت امتحان خلاصه کنن بعد که با هزار بدبختی وارد شدن همگی درسخون و درس نخون با اسم فارق التحصیل وارد جامعه میشن این قیف تحصیلی باید برعکس بشه یعنی راحتتر وارد دانشگاه بشن اونوقت تا یه بچه ای به معنای واقعی نیروی متخصص نشد وارد جامعه نشه و با وجود کم سوادی بره با پارتی کار بگیره! مگه پارتی و رشوه کمه که شماها گیر دادین به جانبازا و شهدا؟
اینو خوب گوش کن. تو شیار های فتح المبین که بچه های راهیان نور قدم میزدن و به اطراف نگاه میکردن یه پیرزنی یهو میشینه رو خاک و های های میزنه زیر گریه. میگن چی شده یه نگاهی به دختر پسرای دورش میندازه میگه من پسرم همین جا شهید شد ولی جسدشو واسم نیاوردن یعنی شماها الان دارین رو گوشت و پوست و استخونای پسرم راه میرین. اونوقت من افتخار کنم بگم پسرم جونشو واسه کدوم دختر بی حجاب و کدوم پسر بی بندوبار از دست داد. دلم آتیش میگیره وقتی این جوونا رو میبینم... میبینید ما چه دینی به گردنمونه؟ بابا دختره تو فکه داره راه میره و با تلفن با دوست پسرش حرف میزنه... اینا درد نیست؟
بعله بعضی جاها به ریش دارا کار نمیدن بعضی ها هم به اونایی که ریش ندارن کار نمیدن.
الان من با حجاب میرم تو اتاق مدیر دانشکده بنده خدا به خودش زحمت میده واسم بلند میشه اونوقت یه خانم با وضع آنچنانی میره پیشش دلش میخواد چیکار کنه جز اینکه یه سلام کوتاهی کنه و سرشو به برگه هاش گرم کنه و تحویل نگیره؟ همین من وقتی وارد فلان کلاس میشم یه عده واسه حجاب مسخرم میکنن و یجا بخاطر حجاب یه نفرو استخدام نمیکنن اونوقت اعلامیه میزنن میگن به یک خانم مجرب و مجرد! نیازمندیم! این خرده فرهنگ های غلط گاهی اوقات هست ولی آدمای خوب هم تو جامعه ما زیادن...
اووووه خیلی حرف زدم ببخشید میدونم اونایی که لازمه افکارشون درست نمیشه ولی حرف دل بود نتونستم نگم... [golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
شهدا مظلومند میدونید چرا؟
جوونای اون دوران در حدود 20-25 سال پیش رفتن جنگ و تیکه تیکه برگشتند برخی هم که برنگشتند. بعضا شهدایی که زن هم نداشتند بعد از شهادتش 10 تا زن سر از زمین در اورد و شدند خانواده شهید برای اینکه پول رو از رو هوا بقاپند و صدها مزیت دیگه. از اون طرف جوونای امروز برای اینهمه نا عدالتی که در حقشون شده دلگیرند (که حق هم دارند) و سرکوفتشو روی شهدایی خالی میکنن که بنده های خدا ده ها ساله زیر خاک رفتند و دستشون از دنیا کوتاهه . حالا میان دو گروه موندیم . یکی که شهید براش شده مغازه و حرف های حزبی و شخصی خودشو در قالب کلمه شهید جا میزنه و خون شهدا رو بهونه اموال خودش کرده و یکی که مسئول همه و همه این ناعدالتی رو اون بدبخت بیچاره ای میدونه که در جبهه های خوزستان وایلام و... خودشو سپر گلوله ی دشمن ناموس مردم کرده .
اینجا باید واقعا گفت شهدا چقدر مظلومند.... کلمه شهید چقدر مظلوم واقع شده است. ننگ بر شما... ننگ بر آن پایمال کنندگان حقوق اولیه مردم که شهید را بنر تبلیغاتی خود کرده اند....
شهدا رو گروه های چفیه پوش که از اسمان هفتم بر زمین افتاده اند تصور نکنید. شهدا از ما هستند . شهدا متعلق به حرب نیستند متعلق به قبیله و دین هم نیستند . متعلق به خودمان هستند .نگذارید یک عده خون اون جوونا رو پایمال کنند و فقط برای سرکوفت زدن جوونای نسل جدید ازشون استفاده کنند. شهدا راضی نیستند دختر مردم رو با لگد روی تویوتا بندازند و یا ناموس ملت رو از ادامه زندگی برای سانتیمتری مو محرم کنند.
ولسلام[golrooz]
البته خوب گفتید ولی منظورتون از سانتیمتری مو همون "30-40 سانتی متریه که از کنار گوشاشون میریزن بیرون و از شالشون رد میشه و به دکمه سوم اون چیز تنگ و کوتاهی که پوشیدنو اسمش مانتوست میرسه" دیگه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
سهمیه کنکور و استخدام چیز زیادیه واسه اون بچه ها؟؟؟ نه شما و انصافتون. زیاده؟ بخدا نیست
نه زیاد نیست. اما بنده از شما یه سوال دارم. فرد متخصص بهتر میتونه امور رو بچرخونه یا غیر متخصص؟
آیا بهتر نیست بجای سهمیه امکانات علمی را براشون فراهم کرد تا همه در یک مکان باهم رقابت عادلانه داشته باشن؟
ما هم چند تا شهید و جانباز تو خانواده داریم اما اصولش سهمیه نیست. راه بهتری وجود دارد. وقتی آب داریم تیمم باطل است. فرصت برابر ایجاد کردن عدالت است. مملکت متعهد و متخصص میخواهد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
من یه لحظه احساس کردم قلبم یه خورده از سرجاش تکون خورد... یه لحظه دلت میگه جونتو بردار و بزن به چاک. اینجا تو این خاک و گل و گرما و سختی و ترس از مرگ و بدون غذا چیکار میکنی؟ فرار کن... به همین ماها که انقدر ادعای دفاع از وطنمون میشه بگن جنگ شده فردا پدر و مادر و عزیزان و آرزو هایی که احتمالا بهشون نزدیک شدید رو ول کنید برید جنگ. چنتامون میره؟ هممون؟ نصفمون؟ آره شعار بدین بگین میریم. وقتش که برسه یکی میگه صبر کن کنکورو بدم میرم یکی میگه هفته بعد عقدمه یکی میگه پایان ناممو بدم مدرکمو بگیرم میرم. چندتامون حاضره رتبه تک رقمی کنکورو ول کنه بره تو عذاب؟ بجز عده ی معدودی؟
اینا همه قبول. اما وقتی یه مسابقه در پیش هست و یک نفری بخاطر دین و مملکت و... نمیتونه خودشو به مسابقه برسونه دیگه نمیگن بقیه صد متر بدون تو هشتاد متر برات کافیه.بیا 20 متر جلوتر بایست. براش امکانات مسابقه رو فراهم میکنن بعد در یک ردیف میگن مسابقه بدین تا اونی که توانایی داره برنده بشه. این عدالت است. ما جزو خانواده های شهداییم.اما این اصولش نیست. باید فرصت برابر به همه داده بشه. ایجاد فرصت برابر یعنی عدالت. عدالت قرار دادن عدهی در جلوی بقیه نیست. عدالت یعنی کمبودهایی که اونا در اثر فقدان پدر یا برادر دارند رو جبران کنیم.باز نمی توانیم همه رو جبران کنیم اما میتوانیم در عرصۀ علم جوابگو باشیم. سهمیه باعث بی سوادی می شود.
هیچ کس نمی تواند جبران کمبودهای این عزیزان را بکند حرف ما این نیست. حرف بر سر رقابت علمی است.فرصت برابر را می توان برای همه فراهم ساخت طوری که همه در یک ردیف قرار بگیرند و توانایی های خودشان را نمایش بدهند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
البته خوب گفتید ولی منظورتون از سانتیمتری مو همون "30-40 سانتی متریه که از کنار گوشاشون میریزن بیرون و از شالشون رد میشه و به دکمه سوم اون چیز تنگ و کوتاهی که پوشیدنو اسمش مانتوست میرسه" دیگه؟
خواهرم خب اولا بنده رو ببخشید شاید کمی لحنم خوب نباشه .[golrooz]
ببینید 30-40 سانتیمتر که چیزی نیست اصلا فرض بفرمائید هیچی سرش نباشد. به شما چه ربطی دارد؟ مسئول بهشت هستید یا جهنم؟ پیامبر هستید یا امام؟ مسئول به بهش رساندن مردمید؟ خب اینکه خوشتون میاد حجاب داشته باشید یک بحث است که قابل تقدیر است اما دخالت در کار دیگران بحثی دگر. هدف شهدا گشت ارشاد نبود . هدفشان امنیت مردم بود. امنیت روانی و فیزیکی. لطفا شهدا را قاطی اهداف سیاسی نکنید که جفاییست در حقشان . در خانواده ما چند شهید داریم . جانباز هم که فراوان و لب مرز و مناطق مرزی هم هستیم وخب اگر شما از دور چیزی شنیده اید ما با اینها زندگی کرده ایم. لطفا چیزهایی که امروزه مطرح هست رو با شهدایی که روحشان از بازی های سیاسی امروز خبر ندارد مختلط نکنید که ولله قسم میخورم رضایت ندارند و روحشان آزار میبیند.
بازم ببخشید بابت لحنم گرچه با آرامش نوشتم شاید بد به ذهن برسه. با آرزوی موفیت دو چندان شما[golrooz]
یا علی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
نه زیاد نیست. اما بنده از شما یه سوال دارم. فرد متخصص بهتر میتونه امور رو بچرخونه یا غیر متخصص؟
آیا بهتر نیست بجای سهمیه امکانات علمی را براشون فراهم کرد تا همه در یک مکان باهم رقابت عادلانه داشته باشن؟
.........
هیچ کس نمی تواند جبران کمبودهای این عزیزان را بکند حرف ما این نیست. حرف بر سر رقابت علمی است.فرصت برابر را می توان برای همه فراهم ساخت طوری که همه در یک ردیف قرار بگیرند و توانایی های خودشان را نمایش بدهند.
بله موافقم من از نوع امکانات دفاع نمیکنم خودمم مغلوب این قضیه تو کنکور شدم ولی میگم به بچه های شهدا و جانبازان ربطی نداره مربوط به مسئولینه اگه ما و شما انشالله بجایی رسیدیم بجای سهمیه فرصت برابر بدیم... فقط حرفم اینه که راجع به شهدا و خانواده هاشون یه حرفی نزنیم که دلشون بشکنه...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
خواهرم خب اولا بنده رو ببخشید شاید کمی لحنم خوب نباشه .[golrooz]
ببینید 30-40 سانتیمتر که چیزی نیست اصلا فرض بفرمائید هیچی سرش نباشد. به شما چه ربطی دارد؟ مسئول بهشت هستید یا جهنم؟ پیامبر هستید یا امام؟ مسئول به بهش رساندن مردمید؟ خب اینکه خوشتون میاد حجاب داشته باشید یک بحث است که قابل تقدیر است اما دخالت در کار دیگران بحثی دگر. هدف شهدا گشت ارشاد نبود . هدفشان امنیت مردم بود. امنیت روانی و فیزیکی. لطفا شهدا را قاطی اهداف سیاسی نکنید که جفاییست در حقشان . در خانواده ما چند شهید داریم . جانباز هم که فراوان و لب مرز و مناطق مرزی هم هستیم وخب اگر شما از دور چیزی شنیده اید ما با اینها زندگی کرده ایم. لطفا چیزهایی که امروزه مطرح هست رو با شهدایی که روحشان از بازی های سیاسی امروز خبر ندارد مختلط نکنید که ولله قسم میخورم رضایت ندارند و روحشان آزار میبیند.
بازم ببخشید بابت لحنم گرچه با آرامش نوشتم شاید بد به ذهن برسه. با آرزوی موفیت دو چندان شما[golrooz]
یا علی
خواهش میکنم. منم از لگد پرانی و گیر دادن حمایت نمیکنم. نمیگم گیر بدن خوبه. بقول شما به هیچ کس ربطی نداره. میگم قضیه انقدرا هم که شما میگید مظلومانه نبوده و سانتیمتری نبوده. و کسی هم از زندگی محرومشون نکرده ماشالله صاف صاف زندگی میکنن و جوونای مردمو از راه به در میکنن! شهدا رو هم یادم نمیاد تو اون پست کوتاهم به شما وارد سیاست کرده باشم. بنده به قد واندازه ای نیستم که از این جسارتا بکنم به شهدا...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
فقط حرفم اینه که راجع به شهدا و خانواده هاشون یه حرفی نزنیم که دلشون بشکنه...
پس تاپیکهای قبلی رو نخوندی
-
دخترک 3 ساله بود که پدرش شهید شد !
وقتی دانشگاه قبول شد همه گفتند با سهمیه قبول شده !!
ولی هیچکس نفهمید که وقتی 7 سالش بود و مشق شبش بابا بود یک هفته در تب سوخت...
http://media.afsaran.ir/si5Ybf_400.jpg
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
پس تاپیکهای قبلی رو نخوندی
اتفاقا نشستم همه رو خوندم که اون همه حرف تو دلم جمع شد دیگه. برا چی؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
خواهش میکنم. منم از لگد پرانی و گیر دادن حمایت نمیکنم. نمیگم گیر بدن خوبه. بقول شما به هیچ کس ربطی نداره. میگم قضیه انقدرا هم که شما میگید مظلومانه نبوده و سانتیمتری نبوده. و کسی هم از زندگی محرومشون نکرده ماشالله صاف صاف زندگی میکنن و جوونای مردمو از راه به در میکنن! شهدا رو هم یادم نمیاد تو اون پست کوتاهم به شما وارد سیاست کرده باشم. بنده به قد واندازه ای نیستم که از این جسارتا بکنم به شهدا...
ممنون[golrooz]
خب مشکل اینجاست شما معیار بی بند وباری رو حجاب ویاظاهر شخص قرار دادید که به عقیده بنده درست نیست. الان بیش از 80 درصد دختران جامعه ما مانتو میپوشند (اغلب کوتاه). خب اینها همه بی بند وبارند؟ و برعکس چادری ها همه مظلوم و پاکند؟ نخیر چنین نیست. در اروپا که دختران نه بد حجاب بلکه بی حجابند امار تجاوز و یا سو استفاده های جنسی بسیار بسیار کمتر از کشور سراسر اسلامی ایران است. خب قریب 30 سال است که دختران وپسران جدا از هم درس میخوانند جدا زندگی میکنند .جدا میخورند.جدا میخوابند . خب آیا تا به حال نباید نتیجه ای حاصل می شد؟ آیا امار تیکه پرانی و بی اخلاقی کم شده؟ جواب قطا خیر است. پاک کردن صورن مسئله فقط صورت را از بین میبرد نه خود مسئله را. بی اخلاقی جامعه ما از حجاب داشتن یا نداشتن نیست بلکه از ضعف های کم وزیاد فرهنگیست که باید متمدنانه بررسی واصلاح شوند نه با سرک کشیدن در پر وپای دختران مردم که ببینند جوراب رنگ پوست پوشیده اند یا سیاه.شهدا هم هدفی جز این نداشته اند که در کشور آرامش برقرا باشد و مسائل فرهنگی کشور ریشه ای حل شود.
با آرزوی توفیق رو افزون[golrooz]
یا علی
-
خونوادۀ شهدا اصلا نیازی به دلسوزی ندارن
مائیم که باید در موردمون دلسوزی بشه
سهمیه شیوۀ غلط درمان هست مثه اینکه دردی را با ایبروبرفن مخفی کنی. اینم مربوط به خانوادۀ شهدا نیست اما عزیزان همش سعی دارن خانواده ای عزیزان را مستحق ترحم جلوه بدهند که اصلا اینجوری نیست. خانوادۀ شهدا اصلا نمیتونه مورد بحث قرار بگیره همانطور که خونواده های ما رو کسی نمی تونه مورد بحث قرار بده چون شیوۀ زندگی هر کسی به خودش مربوط میشه.
باید در بحثها شفافیت مسأله رعایت بشه. سهمیه را نباید به شهدا و خانواده هاشون ربط داد. این برنامۀ غلط مسئولین است. احساسی برخورد کردن با مسائل باعث گمراهی میشه. همین برنامه های غلط باعث شده عده ای ترحم را جایز بدانند. شهدا عزیز هستند و خانواده هاشون نیازی به ترحم ماها ندارن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
اتفاقا نشستم همه رو خوندم که اون همه حرف تو دلم جمع شد دیگه. برا چی؟
چون با برادر عزیز آقای رضا66 هم در مورد اینکه بحث بجای مسائل به خونواده ها کشیده نشه نیز حرف زدیم.و حرفمون دقیقا این بود که بحث سر برنامه هاست نه خونواده ها. نقل قولهای بنده با آقای رضا66 در مورد این مسأله بود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
toot farangi
دخترک 3 ساله بود که پدرش شهید شد !
وقتی دانشگاه قبول شد همه گفتند با سهمیه قبول شده !!
ولی هیچکس نفهمید که وقتی 7 سالش بود و مشق شبش بابا بود یک هفته در تب سوخت...
به نظر شما این صورت مسأله را پاک کردن و بجای جوابگویی به برنامه های غلط خونوادۀ عزیزان را سپر کردن نیست؟
اون مسئولینی که این حرفارو میزنن در واقع خانواده های شهدا رو سپر قرار میدن تا برنامه های خود را توجیه کنن.
اگه بجای سهمیه امکانات علمی را فراهم میکردن این عزیزانی که با سهمیه قبول میشدن عزتشون رو کسی نمی تونست زیر سوال ببره و بگن سهمیه باعث قبولیشون شده. برنامه های درست باعث عزت آفرینی برای اقشار مختلف جامعه میشه. متأسفانه بجای جوابگویی یا اصلاح می یان وضع رو بدتر میکنن و خونواده های این عزیزان رو سپر قرار می دهند.
یه معلم تو یه مدرسه فامیل مارو مسخره میکنه میگه همسایۀ ما بچه هاش با سهمیه قبول میشن و... {البته نمیدونس خواهر بنده اونجاست}. خب این جسارت رو برنامه های غلط مسئولین باعث شده. اگه امکانات فراهم میشد همه میگفتن خودش توانایی داره. خب سهمیه برنامه ای بسیار غلطی است که دست بردار هم نیستن
-
حدیث (1) قال على علیه السلام :
وَماأعمالُ البِرِّ كُلُّها وَالجِهادُ فى سَبيلِ اللّهِ عِندَ المرِ بِالمَعرُوفِ وَالنَّهىِ عَنِ المُنكَرِ إِلاّ كَنَفثَةٍ فى بَحرٍ لُجِّىٍّ؛
همه كارهاى خوب و جهاد در راه خدا در برابر امر به معروف و نهى از منكر چون قطرهاى است در درياى عميق.
نهج البلاغه، حكمت 374
حدیث (2) امام على عليه السلام :
إنَّ الأمرَ بِالمَعروفِ وَالنَّهىَ عَنِ المُنكَرِ لا يُقَرِّبانِ مِن أَجَلٍ وَلا يَنقُصانِ مِن رِزقٍ ، لكِن يُضاعِفانِ الثَّوابَ وَيُعظِمانِ الجرَ وَأفضَلُ مِنهُما كَلِمَـةُ عَدلٍ عِندَ إمامٍ جائِرٍ؛
امر به معروف و نهى از منكر نه اجلى را نزديك مىكنند و نه از روزى كم مىنمايند، بلكه ثواب را دو چندان و پاداش را بزرگ مىسازند و برتر از امر به معروف و نهى از منكر سخن عادلانهاى است نزد حاكمى ستمگر.
غررالحكم، ج2، ص611، ح3648
حدیث (3) قال رسول الله صلى الله عليه و آله :
إذا لَم يَأمُروا بِمَعروفٍ وَلَم يَنهَوا عَن مُنكَرٍ وَلَم يَتَّبِعوا الأخيارَ مِن أهلِ بَيتى ، سَلَّطَ اللّهُ عَلَيهِم شِرارَهُم ، فَيَدعوا عِندَ ذلِكَ خِيارُهُم فَلا تُستَجابُ لَهُم؛
هرگاه (مردم) امر به معروف و نهى از منكر نكنند، و از نيكان خاندان من پيروى ننمايند، خداوند بدانشان را بر آنان مسلّط گرداند و نيكانشان دعا كنند امّا دعايشان مستجاب نشود .
امالى صدوق، ص254
حدیث (4) قال رسول الله صلى الله عليه و آله :
لا يَأمُرُ بِالمَعروفِ وَلا يَنهى عَنِ المُنكَرِ إلاّ مَن كانَ فيهِ ثَلاثُ خِصالٍ : رَفيقٌ بِما يَأمُرُ بِهِ رَفيقٌ فيما يَنهى عَنهُ ، عَدلٌ فيما يَأمُرُ بِهِ عَدلٌ فيما يَنهى عَنهُ، عالِمٌ بِما يَأمُرُ بِهِ عالِمٌ بِما يَنهى عَنهُ؛
امر به معروف و نهى از منكر نكند مگر كسى كه سه خصلت در او باشد: در امر و نهى خود مدارا كند، در امر و نهى خود ميانهروى نمايد و به آنچه امر و نهى مىكند، دانا باشد .
بحارالأنوار، ج100، ص87، ح64
حدیث (5) قال على علیه السلام :
مَن أمَرَ بِالمَعروفِ شَدَّ ظَهرُ المُؤمِنِ وَمَن نَهى عَنِ المُنكَرِ أَرغَمَ أَنفَ المُنافِقِ وَأَمِنَ كَيدَهُ؛
هر كس امر به معروف كند به مؤمن نيرو مى بخشد و هر كس نهى از منكر نمايد بينى منافق را به خاك ماليده و از مكر او در امان مى ماند.
كافى،ج2، ص50، ح1
حدیث (6) قال رسول الله صلى الله عليه و آله :
لا يَزالُ النّاسُ بِخَيرٍ ما أمَروا بِالمَعروفِ وَنَهَوا عَنِ المُنكَرِ وَتَعاوَنوا عَلَى البِرِّ وَ التَّقوى فَإذا لَم يَفعَلوا ذلِكَ نُزِعَت مِنهُمُ البَرَكاتُ، وَ سُلِّطَ بَعضُهُم عَلى بَعضٍ و َلَم يَكُن لَهُم ناصِرٌ فِى الأرضِ وَ لا فِى السَّماءِ؛
تا زمانى كه مردم امر به معروف و نهى از منكر نمايند و در كارهاى نيك و تقوا به يارى يكديگر بشتابند در خير و سعادت خواهند بود، اما اگر چنين نكنند، بركتها از آنان گرفته شود و گروهى بر گروه ديگر سلطه پيدا كنند و نه در زمين ياورى دارند و نه در آسمان.
تهذيب الاحكام، ج6، ص181، ح22
حدیث (7) قال الباقر علیه السلام :
أوحَى اللّهُ تَعالى إلى شُعَيبٍ النَّبِىِّ إِنّى مُعَذِّبٌ مِن قَومِكَ مِائَةَ أَلفٍ: أَربَعينَ أَلفا مِن شِرارِهِم وَسِتّينَ أَلفا مِن خيارِهِم فَقالَ: يارَبِّ هؤُلاءِ الشرارُ فَما بالُ الخيارِ؟! فَأَوحَى اللّهُ عَزَّوَجَلَّ إِلَيهِ: داهَنُوا أَهلَ المَعاصى فَلَم يَغضِبُوا لِغَضَبى؛
خداى تعالى به شعيب پيامبر وحى فرمود كه: من صد هزار نفر از قوم تو را عذاب خواهم كرد: چهل هزار نفر بدكار را، شصت هزار نفر از نيكانشان را. شعيب عرض كرد: پروردگارا! بدكاران سزاوارند اما نيكان چرا؟ خداى عزوجل به او وحى فرمود كه: آنان با گنهكاران راه آمدند و به خاطر خشم من به خشم نيامدند.
كافى، ج5، ص56، ح1
حدیث (8) قال رسول الله صلى الله عليه و آله :
مَن رَأى مِنكُم مُنكَرا فَليُغَيِّرهُ بِيَدِهِ ، فَإن لَم يَستَطِع فَبِلِسانِهِ ، فَإن لَم يَستَطِع فَبِقَلبِهِ وَذلِكَ أضعَفُ الإيمانِ؛
هر كس از شما منكرى ببيند بايد با دست و اگر نتوانست با زبان و اگر نتوانست با قلبش آن را تغيير دهد، كه پائينترين درجه ايمان همين (تغيير قلبى) است.
نهج الفصاحه، ح3010
حدیث (9) قال الباقر علیه السلام :
إنَّ الأمرَ بِالمَعروفِ وَالنَّهيَ عَنِ المُنكَرِ سَبيلُ الأنبياءِ ، وَمِنهاجُ الصُّلَحاءِ ، فَريضَةٌ عَظيمَةٌ بِها تُقامُ الفَرائضُ ، وتَأمَنُ المَذاهِبُ ، وتَحِلُّ المَكاسِبُ ، وتُرَدُّ المَظالِمُ ، وَتَعمُرُ الأرضُ ، وَيُنصَفُ مِنَ الأعداءِ ، وَيَستَقيمُ الأمرُ؛
امر بمعروف و نهى از منكر راه و روش پيامبران و شيوه صالحان است و فريضه بزرگى است كه ديگر فرايض به واسطه آن بر پا مىشود، راهها امن مىگردد و درآمدها حلال مىشود و حقوق پايمال شده به صاحبانش برمىگردد، زمين آباد مىشود و (بدون ظلم) حق از دشمنان گرفته مىشود و كارها سامان مىپذيرد.
كافى، ج5، ص56، ح1
حدیث (10) قال رسول الله صلى الله عليه و آله :
مَن أَمَرَ بِالمَعرُوفِ وَنَهى عَنِ المُنكَرِ فَهُوَ خَليفَةُ اللّهِ فِى الرضِ وَخَليفَةُ رَسُولِهِ؛
هر كس امر بمعروف و نهى از منكر نمايد، جانشين خدا در زمين و جانشين رسول اوست.
مستدرك الوسايل، ج12، ص179، ح13817
حدیث (11) امام على عليه السلام :
وَماأعمالُ البِرِّ كُلُّها وَالجِهادُ فى سَبيلِ اللّهِ عِندَ المرِ بِالمَعرُوفِ وَالنَّهىِ عَنِ المُنكَرِ إِلاّ كَنَفثَةٍ فى بَحرٍ لُجِّىٍّ؛
همه كارهاى خوب و جهاد در راه خدا در برابر امر به معروف و نهى از منكر چون قطرهاى است در درياى عميق.
نهج البلاغه، حكمت 374
حدیث (12) پیامبر اکرم (ص) :
نَصرُ الْمَظلُومِ وَالْأمرُ بِالْمَعرُوفِ وَالنَّهيُ عَنِ الْمُنكَرِ جِهادٌ؛
يارى رساندن به ستمديده و امر به معروف و نهى از منكر جهاد در راه خداست.
جامع الأحاديث قمى، ص 125
حدیث (13) امام علی (ع):
مَن تَرَكَ إنكارَ الْمُنكَرٍ بِقَلبِهِ ويَدِهِ ولِسانِهِ فَهُوَ مَيِّتٌ بَينَ الْأحياءِ؛
كسى كه منكَر را با قلب و دست و زبانش انكار نكند، مردهاى است ميان زندگان.
تهذيب الأحكام، ج 6، ص 181
حدیث (14) پیامبر اکرم (ص) :
مَن أمَرَ بِمَعروفٍ فَلیَکُن أمرُهُ بِذلِکَ بِمَعروفٍ.
کسی که امر به معروف می کند باید این کار را به روش خوبی انجام دهد.
کنزالعمل ج552
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
خب مشکل اینجاست شما معیار بی بند وباری رو حجاب ویاظاهر شخص قرار دادید که به عقیده بنده درست نیست.
در اروپا که دختران نه بد حجاب بلکه بی حجابند امار تجاوز و یا سو استفاده های جنسی بسیار بسیار کمتر از کشور سراسر اسلامی ایران است.
یا علی
بللللللللللله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
نه با سرک کشیدن در پر وپای دختران مردم که ببینند جوراب رنگ پوست پوشیده اند یا سیاه.
یا علی
این حرفا کدومه؟
خب من در این پست لازم میبینم که از ورود به بحث با شما عذرخواهی کنم و دیگه باهاتون وارد بحث نشم. ممنون خداحافظ. [golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
چون با برادر عزیز آقای رضا66 هم در مورد اینکه بحث بجای مسائل به خونواده ها کشیده نشه نیز حرف زدیم.و حرفمون دقیقا این بود که بحث سر برنامه هاست نه خونواده ها. نقل قولهای بنده با آقای رضا66 در مورد این مسأله بود
خب داداش منم موافقم. ترحم چرا؟ خدانکنه. من فقط از دوستان خواستم مواظب حرف زدنشون باشن... روی پست قبلیت به من بود؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
المیرا70
منظورم اینه که خانواده های شهدا وخانواده های جانباز در امر استخدام اولویت دارن.سهمیه های زیادن دارن.این یعنی بی عدالتی
خب دوست عزیز برای مثال من قبلا فکر میکردم خانواده های شهدا که برای دانشگاه سهمیه دارن در حق بقیه بی عدالتی میشه اما بعد که تحقیق کردم فهمیدم سهمیه ای که برای فرزندان شاهدو ایثارگر در نظر میگیرن از ظرفیتی که برای دانشجوهای دیگه در نظر دارن جداست.یعنی کلا جزو اون ظرفیت حساب نمیشن ویا اینکه از قبل براشون یه ظرفیت خاصی رو در نظر دارن که در هر صورت برای اونهاست.درسته که درواقع یک امتیاز برای ورود دارن اما هیچ ربط و بی عدالتی نسبت به بقیه نداره و صورت نمیگیره!