سلام خسته نباشی
بازم مثل همیشه کارهات بهترین .هست بابا تو باید میومدی رشته طراحی مد فکر کنم اونجا خیلی پیشرفت میکردی .خیلی زیباست .
راستی به اسم یقه لباست میکن یقه رومی الان مده .
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خسته نباشی
بازم مثل همیشه کارهات بهترین .هست بابا تو باید میومدی رشته طراحی مد فکر کنم اونجا خیلی پیشرفت میکردی .خیلی زیباست .
راستی به اسم یقه لباست میکن یقه رومی الان مده .
سلام بر شاینی گل
خانوم من همونطور که گفتم شما عالی هستید
این یکی واقعا بی نظیره
مخصوصا این آستین بلندش
و رنگش هم واقعا به چهره این خانوم
و هر مدل سن بالایی می خوره
منتظر مدل های زیبا بعدیتون هستیییییییییییییییییییییم
سلام دوباره به خانوم هنرمند خودم
عالی بود عزیزم
من رنگ سرخ رو واسه لباس واقعا میپسندم
واسه سنین بالا همچین فرم لباسی خیلی هم میتونه برازنده باشه
از طرحی که روی بالاتنه و آستین زدی خیلی خوشم اومد جلوه ی لباس رو چندین برابر کرده
آستین بلند ی که تو قسمت راست کار کردی با طرح یقه و برش دامن خیلی سته و یه فرم خاص به لباست داده
ست انتخابیتم جالبه و با رنگ لباس و طرحش ور در میاد
کارت خیلی عالیه عزیزم... مرسی[golrooz]
شاینی جون ما منتظره بعدیاش هستیم هیچ جا نمیریم همین جا هستیم[nishkhand]
یه توضیحی بدم این لاک طراحی مشکی من از وقتی خریدم خراب بود!!!وقتی خشک می شه عین لاک ترک تیکه تیکه می شه!!!![nishkhand]واسه همینم رو ناخنم این شکلی دیده می شه ببخشید دیگه به بزرگی خودتون!!!!
شما با چشم های قشنگتون این خط هارو متصل به هم ببینید!!![nishkhand]
http://uc-njavan.ir/images/m9a4vppazmqq2si9ra1.jpg
خیلی خوشکله عزیزم.ترکیب رنگ و مدلش جالبه.میدونی خوشگل عربی گل منگولی نیست ولی شیکه به همین خاطر خیلی دوسش دارم.ممنون ازت.منتظر کارهای بعدیت هستیم.
سلام عزیزم من همیشه میومدم نگاه میکردمومیدیدم دوستان چی میگن گفتم منم نظربدم البته ببخشیدناراحت نشی
به نظرمن کارات خوبه میشه بهتربشه بایدبیشترتلاش کنی سعی کن دنبال چیزی به روزترباشیوباخلاقیت بالای که داری اوناروتغییربدی ویه چیز جذابی درست کنی این مدل طرح ناخن اگه من درست دیدم صورتی وسفیدباخطوط سیاه یه طوریه وقتی ازرنگ ملایم صورتی وسفیداستفاده میکنی ازرنگ تیره استفاده نکن جذابیتوکم میکنه وخوشگلی رنگای ملایموازبین میبره سعی کن یطوری رنگاتوست کنی که یه حس قشنگ به آدم بده تغییرمدل خطوط باهم هم خونی نداره مخصوصا" اون ناخنی که یه خط سیاه نوکشه یطوری شده
به هرحال خوشحالم انقدخوش سلیقه هستی امیدوارم کارات روزبه روزبهتربشه منتظرکارای بعدیت هستیم
نقاشیاتون قشنگ بود[labkhand] .حالا که اینقدر علاقه دارید؛ یه دوره کلاس نقاشی و خیاطی برید. خیلی باعث پیشرفتتون میشه. تونستین نرم افزار خیاطی هم پیدا کنید.
موفق باشین!
دوست من سلام[golrooz]...اتفاقا تیکه تیکه شدن و ابر و باد شدن و ترک ترک شدن(حالا هر کدوم که بهش میگن) طرح زیباییه........طرح روی ناخنی که زدی زیباست...ترکیب زنگ قشنگی هم داره
یه ایده برای اینکه حالت ابر و باد بدی به لاک و یا همون ترک ترک بشه مثل این لاکا که وقتی میزنی خودشون این حالت رو میدن..........اول رنگ دلخواه رو میزنی رو ناخن وقتی خشک شد یکی دو قطره آب به لاک مشکی اضافه میکنی و بعد روی ناخن میزنی حالت ترک پیدا میکنه
سلام به شاینی عزیزم
خانم گل کار طراحیت مثل همیشه ساده و در عین حال زیباست
من طرح های سبک کلاسیک و نا همگن رو دوست دارم
انتخاب رنگت هم زیباست
مرسی از یاسی عزیز بخاطر آموزش جالب تهیه لاک ترک
خانم گل یه پیشنهاد کوچولو میتونی شما که طرح هات زیباست در این سبک های مدرن گاهی هم از تک نگین های ریز استفاده کنی که جلوه زیبایی به طراحیت میده البته این نظر من بود میشه امتحانش کرد
در مجموع من کارهای طراحیت رو میپسندم و مهم طراحیه
بهت تبریک میگم فکر خلاق و هنر مندانه ای داری
عزیزم برات آرزوی موفقیت دارم[golrooz]
سلام و ظهر بخیر به بانوی عزیز و بزرگوار!ممنون از نظرات خوبتون!و خوشحالم که از کارهام خوشتون میاد![khejalat]
اتفاقا من چند ساله که روی ناخن هام نگین می چسبونم به شکل های مختلف و انقدر که استفادشون کردم حالا تموم شدن!![khanderiz]
باید برم از خرازی بخرم.
مرسی بازم خیلی زیاد![golrooz]
سلام.sh_omomi70
من اومدم با یه طرح دخترونه دیگه!!sh_omomi109
اینو شب ساعت 2 به ذهنم رسیده!!!!!![nishkhand][nishkhand]
یه توضیحی هم بدم بالا تنه هم مثل پایین تنه روش حریر داره.
نظر یاااادتون ره!!!!!!!!
http://uc-njavan.ir/images/pts68oz7jepyc75hsnzm.jpg
کسی نظری داره؟؟[tafakor]
سلام شاینی
تا الان همه طرح ها رو نگا کردم...همشون ناز بودن...[esteghbal]
فقط من تو این طرح متوجه بحث حریر نشدم...یعنی کلا به نظرم بدون حریر بهتر میشه مخصوصا بالا تنه اش....
ترکیب رنگش هم قشنگه البته میتونیم از ترکیب دامن سیاه، بلوز(یا همون بالا تنه)سفید و دکمه و کفش هم قرمز جیغ استفاده کنیم...البته این نظر منه....
سلام شاینی جان خیلی عالی و زیبا هست
مثـــــــــــــــــــــــ ــــــــــل همیشه
به نظرم این مانکن از طرح های قبلی خیلی بیشتر پیشرفت کرده
و خیلی هم بهتر شده
به نظر من هم اگر دامن مشکی باشه و بالا تنه نقره ای براق دیگه حرف نداره خانومیییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییی
رنگ کفشش هم باید تیره باشه یککم که بخونه با مانکن
باز هم ممنون ازتون
موفق باشید
ممنون از نظراتتون!
خب الان مدتیه که رنگ های جیغ به خصوص گلبهی و آبی زرد و حتی فسفری جیغ خیلی در تهران مد شده.من اکثرا لباس مجلسی هایی که میبینم دخترونه هاش این رنگ ها رو دارن!
واسه همین منم این رنگو انتخاب کردم گفتم ببینم مدلی که تو ذهنمه با یه همچین رنگ جیغی چطور می شه؟[tafakor]
هرچند خودمم عاااااااااااااشق این رنگم خیلی شیک و هیجانیه!!!!!
واسه همینم این ترکیبو استفاده کردم!
البته ترکیب مشکی و سفید و قرمز جیگری هم خیلی شیک و جذاب میشه!!!
ولی خب این ترکیب سنگین و رنگینه!!!
خواستم یکم دخترونه تر و شادتر باشه!!
تابستونی و به قول خودم خوشمزه باشه!!![bamazegi]
[QUOTE=shiny7;462941]
[QUOTE=mehdikhanmohamadi;494556]
ببخشید متنتون دیده نمی شه!
سلام عزیزم. بهتره بگم. عالی.... اما چون من شخصا اهل این لباس پوشیدن نیستم ومعمولا محجبه میپوشم. نمیتونم نظر خاصی بدم..
اما یکم دامنش بلند کنی و استین 3 ربع کنی احتمالا بتونم بوشمش[nishkhand][nishkhand]
نظرت چیه تاپ ش چرم سفید باشه با حلقه های فلزی طلایی یا نقره ای توش استفاده بشه[tafakor]
ولی واقعا ذهن خلاقی داری
کارت قشنگه .
فقط اگه من میخاستم بدوزمش
تاپ چرم میدوختم و چون تاپ و دامن به هم متصلن سعی میکردم یه جوری باهم ست شن
یا یکم حریر روی تاپ میدونم و طرح میدادم
یا یه طرح قرمز روش نقاشی میکردم
در هر صورت یه جوری هماهنگش میکردم
بعدم سعی میکردم تاپ از اون قسمت بالا که چین میخوره از پایین دیگه کشیده نشه و چین نخوره . چون اون قسمت بالاتنه خیلی تو چشم میزد و بد میشد
و یعقه لباس یه حالتیه که دیگه گردنبند نمیشه پوشید . پس یعقه حتما روش کار میکردم . سنگ دوزی یا روبان دوزی یا کریت قشنگش میکنه[golrooz]
سلام شاینی عزیزم
ممنونم از دعوت شما
طرح زیبات مثل همیشه خلاقانه و متفاوته
و حالت فانتزی و دخترونه داره فقط به نظر میرسه اگر از صندل یا کفشهایی که حالت تمام بند تا کمی بالای ساق باشه بیشتر با لباس ست میشه چون به نظرم میرسه طرح کفش کمی از حالت فانتزی به سمت رسمی گرایش داره البته این نظر شخصی منه باز هم شما صاحب نظر و استاد ما هستید
تلفیق حریر باعث بیشتر فانتزی جلوه دادن طرحت شده و جذابیت بیشتری به طرح داده
فقط میخواستم بدونم آیا اگر دامنت حالت اندامی و جذب داشته باشه و با حریر روش دیزاین بشه هماهنگی بیشتری با بالاتنه پیدا میکنه؟؟؟؟؟
یعنی دامن چین دار طبقه ای نباشه مثلا طرح دامنهای کوتاه فانتزی که با دیزاینی از حریر داشته باشه
البته این یک سوال بود که به ذهنم رسید ...
باز هم ممنونم خلاقیتت خیلی خوبه
موفق باشی گلم[golrooz]
سلام بر بزرگوار بانوی سایت خانوم الماس پارسی!
ممنونم بابت نظرات خوب و کاربردیتون!
و نظر لطفی که به من و ایده هام دارید![khejalat]
راستشو بخواهید وقتی کشیدن طرحم تموم شد به ذهن خودمم رسید که اگه دامنش جذبم باشه شیک می شه!
ولی خب دیگه طرحو کشیده بودم و اینکه چند پله بودن دامن روی آستری گشاد به نظرم بامزه تر می شد!
به قول شما اگه می خواستم جذبش کنم نباید حریر پله پله بهش میدادم و با یه طرح دیگه دیزاینش می کردم.
به یکی از دوستامونم گفتم این یه طرح اولیست و از روش می شه هزار تا مدل دیگه با ریزه کاری های هنری اضافه کرد تا تکمیل و قشنگ تر بشه!
باز هم یک دنیا ممنون به خاطر نظراتتون خانوم![golrooz]
ناخن هایی شاد و گل گلی!![cheshmak]
http://uc-njavan.ir/images/pwc1r3np9lb0ilb42zeb.jpg
سلام خلاقیتت خوبه
افرین
سلام به همه ی دوستان
و به شاینی عزیز و هنرمندم[alaghemand]
دستت درد نکنه عزیزم همیشه منو سر ذوق میاری[labkhand]
نقل قول:
طرح ناخن صورتی و سفید و مشکی که اون اول زدی خیلی زیبا بود.. هم اینکه از نامرتب بودن و تنوعی که به کار بردی لذت بردم "چون به نظرم طرح هایی که تکرار یه مدل خاص نیستند یه هیجان و شور دیگه دارن و توی ذهن بیننده یه حس خاص ایجاد میکنن" هم از ترکیب رنگهایی که استفاده کردی "رنگهای ملایم و زیبا روح آدم رو نوازش میدن و خطهای تیره باعث جلوه کردن رنگهای ملایم و زیبایی که به کار بردی شده"
از ایده ی یاس استفاده کنی تو طرحهای آینده فک کنم ترکیبات خیلی زیبایی به دست بیاری[labkhand] "البته یه پیشنهاده عزیزم"
و در مورد نگین که الماس نازنینم فرمودن واقعا مناسب این ترکیب ناخنی هست که طراحی کردی و واقعا زیباییش رو دو چندان میکنه "با عرض پوزش از الماس عزیزم که از ایده ی ایشون استفاده کردم چون واقعا ایده ی زیبایی بود و نشان از سلیقه ی بی نظیرتون داشت"
نقل قول:
و در مورد طرح لباس دخترونه ی زیبات باید بگم که میدونم چه ذهنیتی داشتی از این طرح زیبا و سبک خاصش و باید بگم از کارهایی که با ذهن خلاقت میکنی واقعا لذت میبرم عزیزم
تاپ مانکن واقع یه طرح زیبا و کلاسیک داره و با اندام مانکن جور در میاد
و از دامن زیبا و کاملا دخترونه ای که طراحی کردی خوشم اومد چون ترکیب رنگ زیبایی داره و اینکه میدونم میخواستی یه سبک کار ساده و دخترونه رو ارائه بدی
دامن جذبی که الماس عزیز و حتی خودت هم اشاره کردین یه سبک کار مجلسی و به قول معروف خانومانه تره اگر چه زیباست و خیلی مناسب اما از سبک کاری خودت یکم دور میشه..
این ترکیب حریر واقعا جلوه ی خیلی خوب و زیبا به کارت داده و با رنگ لباست خیلی سته
*در مورد چین پایین لباس دوست گلمون درست گفتن وقتی بالای لباس رو حالت چین دار کنی سبک پایین لباس باید ساده باشه چون فرم لباس بد میشه
*اونجا دوستمون فرمودن که یقه لباس باعث میشه که نتونیم از گردن آویز استفاده کنیم اما من باید به یه نکته اشاره کنم که اگر بخایم چنین سبک لباسی رو با همین دیزاین ساده طراحی کنیم راحت میشه از گردن آویزهای بلند و ست رنگ لباس روش استفاده کرد "از گردن آویزهایی بلندی که به سبک های مختلف میشه به گردن انداخت" ترکیب و جذابیت لباس رو هم بیشتر میکنه از اونجایی که سبک لباس جوری هستش که طراح خودش از دکمه های درشت استفاده کرده و کاملا به طرح لباس میخونه "البته بازم میشه تو چین هایی که تاپ لباس میخوره از سنگ هایی استفاده کرد برای سلایقی که سبک یکنواخت ساده رو نمیپسندن.
روی هم رفته من از این سبک دخترونه لباست خیلی خوشم اومد گلم ..
همونجوری که خودت گفتی طی مراحل دوخت خیاط میتوه از سلیقه ی شخصی خودش هم استفاده کنه و زیباترش کنه[cheshmak]
نقل قول:
و در مورد ناخن های گل گلی زیبات آدمو سر ذوق میاره من که دلم آب نبات خواست[khanderiz]
قشنگه خانوم هنرمند من
واقعا دستای نازت درد نکنه و ممنون از این همه سلیقه[golrooz][tashvigh][golrooz][tashvigh][golrooz][tashvigh][golrooz][tashvigh][golrooz]
سلام شايني جون گلم ممنون خيلي خوب بود ولي به نظرمن دامنش بجاي مدل لنگي ساده بودشيك ترميشدsh_omomi70sh_omomi70sh_omomi70
سلام شاینی جان عالیه عزیزم
***************و این هم ناخن هایی که گفته بودم!!!!!!!!!!!!!***************[bamazegi]
ناخن های خندان!!!!!!!!!!!!!![nishkhand][cheshmak]
http://uc-njavan.ir/images/137zb98jbfwp76gtsv.jpg
سلام شاینی جان طرحت خیلی نازبود
یه طرح برامانتونداری که جنسش تقریبا کلفته نداری خیلی ؟یکی به من کمک کنه[negaran]