نه اصلا.تو برو منم حمایتت میکنم
نمایش نسخه قابل چاپ
دیدی یه حس عجیب ادم داره این روازا بذار بگم بینم شما هم ا ین مدلی هستین ؟
اغا ادم سه سب می خوابه !! از 8 سدا تلویزیون رو میکشن بالا نه با کتک بیدارت می کنن 11 نهار میخورن می خوان برن مهمونی !!
هالا بمونه نه سبونه خوردی نه نهار !! تبصره ( تو خونه ما ساعت 6 چایی می خورن ساعت 11 نهار )
اغا تو مهمونی که همش باید بگی مرسی !!
میایی خونه یه چت نخولبیده یا یکی میاد یا میری بیرون گشنهههههههههههه ترح نه مرسی
11
میای خونه مردی از خواب می خوابی پا میشی دیگه یادت رفته گشنه ایی این وقتا س که دیگه نخوای هم تو افق محو شدی رفتهههههههههههههه یه فاتحه بخونین بعد عید من نبودم
- - - به روز رسانی شده - - -
دیدی یه حس عجیب ادم داره این روازا بذار بگم بینم شما هم ا ین مدلی هستین ؟
اغا ادم سه سب می خوابه !! از 8 سدا تلویزیون رو میکشن بالا نه با کتک بیدارت می کنن 11 نهار میخورن می خوان برن مهمونی !!
هالا بمونه نه سبونه خوردی نه نهار !! تبصره ( تو خونه ما ساعت 6 چایی می خورن ساعت 11 نهار )
اغا تو مهمونی که همش باید بگی مرسی !!
میایی خونه یه چت نخولبیده یا یکی میاد یا میری بیرون گشنهههههههههههه ترح نه مرسی
11
میای خونه مردی از خواب می خوابی پا میشی دیگه یادت رفته گشنه ایی این وقتا س که دیگه نخوای هم تو افق محو شدی رفتهههههههههههههه یه فاتحه بخونین بعد عید من نبودم
بچه ها همیشه برا کسایی که یه جورایی محرومیت دارن دعا می کنیم این خیلی خوب .
یکی هم لباس داره خانواده ماشین پول . کار اما دل خوش نداره
برا ارامش و شادی دلای همه یه دعا بکنین از ته دلللللللللللللللللللللللل لللل
بچه ها همیشه برا کسایی که یه جورایی محرومیت دارن دعا می کنیم این خیلی خوب .
یکی هم لباس داره خانواده ماشین پول . کار اما دل خوش نداره
برا ارامش و شادی دلای همه یه دعا بکنین از ته دلللللللللللللللللللللللل لللل
اغا جون مادراتون انقدر چیی و قهوه تعارف نکنین
بر نداریم ناراحت میشین !!
برداریم باید بخوریم اخه خونه شما نخوردین اخه خوش انصافا ادم اور دوز میشه دیگه !
ای دوستی که میدونی ادم قهوه دوست داره دل و دین می بازه اخه چرا دوبار دوبار !!!!!!!!!!!!!1
یه پیا بهداشتی دیگه بدم من نگن تو گلوم میمونه !!!!
اغا معرفت دوستی موستی همه چی سرجاش !! اون دوستی که این برچشب ها رو می زنی خوب یک انسانه !@ حالا هرچی میگی محترم یه وقتا ادم دور از جون ادم بی ادب میشه کپه ی مرگش رو میذاره !!
بی انصاف خب ادم صبح خوابیده بذارین یه چرت بخوابه 10 سب ضنگ نزنین یه شرب شروع کنین طرح مشکل !! اخه ادم حنگ می زنه دیده !!!
از فانتزی های ما این است که دیگه حسش نیست سب حا زود پاشیم !!!
اسلن هصش نی حص داشته باشیم ممممممممممم
برو بابا توام با این فانتزیات :دی
من امروز توی یک روز دلگیر بهاری یک کارخوب کردم این خیلی حالم رو عوض کرد .رفتم سایت اهدای عضو فرم پیوند اعضا روپرکردم ضمنا چند روزپیش هم خون اهداکردم .چند روزی هم روزه گرفتم ...اینا رو نگفتم که پزبدم خواستم بگم با دستای بدون پول وتوی این آشفته بازارگرونی هم میشه به خیلیها کمک کرد وخوش بود .ضمنا امسال آجیل هم [golrooz]نخریدیم وپول خرید آجیل رو به یه خانواده محتاج کمک کردیم![golrooz][khanderiz]
قربون مهربو نیای همتون !!
دست گلتون درد نکنه عیدی میدین اما خدا وکیلی چاییدین ماچ نکنین اونم ابدار ادم نرسیده خونه تب کنه اخه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بچه ها هر چد سالتون شده برین عید دیدنی ! حال و حوصله هم ندارین اشکال نداره !
بعضی ها پیر شدن اخلاق مخلاق ندارن . یا بیمارن . شما یادتون باشه هر کس نون قلب خودش رو می خوره !
مهربون باشین و با انرژی هرکی هم بد بود خودش می دونه و خدای خودش
توروخدا میخاین عیدی بدین سریع بدین ...ادم جونش بالا میاد[nishkhand]
راستی من امسال یه عیدی گرفتم از یه عزیزی که خیلی دوستش دارم 300 هزارتومان !!!![shaad][cheshmak]
ایشالا شمام بگیرین [shaad]
در طی فرامایشات جناب وحید خان :
اصلن به سن و سال و موقیعیت فکر نکنین خب ادم خوشحال میشه دیگه !!!
یکی از فانتزی هام اینه که الان که تب دارم نمیدونم باید کی رو فحش بدم !!! از بس ادم رو ماچ می کنن نفری سه تا !!!
بچه هایی که روزای ید دارین درس می خونین !!
دوستایی که سر کار بودین همکارا مسافرت @@ دم همگیتون گرممممممممممم انشالله دلتون شادو خرم باشه دادا
چندتا شکولات اضافه بردارید هرجا رفتید بذارید تو جیب یا کیفتون....بعد چند ماه بخوریدشون....خهلیییییی حال میده!!!!![خخخخخ[nishkhand]
خدا کنه سال بعدی بهتر باشه . امسال چون تصادف نکردیم سال خوبی بود اما من با یکی دعوام شد اصلا بهم خوش نگذشت .
دیدین ادم یه جاهایی میره عید دیدنی فامیل نیستن نسبت خونی هم ندارن یه خونه دارن اندازه قربیل و خدا یه دل بهشون داده اندازه دنیاااااااااااا
پاینهد باشن ادم های با معرفت مهربون و خوش اخلاققققققققققققققق
الهی بگردم برا اینایی که کل عید رو سر کار بودن !!! بعد 12 فروردین میشینن خونه ادم وقتایی جایی ندار ه میره تازه هم اجیل دارن هم شیرینیییییییییییی ای خداااااااااااااااااا
به سلامتی اونایی که عید خوش گذروندن الان یادشون افتاده امتحانشون امسال اول خرداده !!!!!!!!!!!!!!! خخخخخخخخخخخ
سلامتی اونایی که پلو خوروششون دهن ادم رو اب انداخته تعارف شام نمی زنن خخخخخخخخخخخخخخخخخ
سلامتی اوناییکه امروز تولدشونه !!!!!!!!!!!!!!
این شیزده هم تموم شد اما تعطیلات تموم نشد !!! یادش به خیر بچه که بودیم انقدر تعطیلی نبودا !! یه پیک شادی سیاهو سفیدم داشتیم باید چند مگا پیکل رنگش می کردیم حلش می کردیم با یه عالمه پای کپی ریاضی و علوم !!! اخر سرهم جایزه پایزه نمی خواستن بدن می گفتن رفته اداره .........
اخر میدیدم پیک تو سطل اشغاله
تیز بودن زیاد خوب نیس اما مرام معرفتم بد چیزی نبودا نه / !؟!!
بچه های امسال یکی خوشحال بود یکی گریون یکی دلی شکوند یکی دلی به سدت اورد یادمون باشه این نیز بگذرد .......................
تنها چیزی که از ما به جا می مونه خوبی هامونه امیدوارم همتون شاد و خوش و خرم باشینننننننننننننننننننن
بچه های امسال یکی خوشحال بود یکی گریون یکی دلی شکوند یکی دلی به سدت اورد یادمون باشه این نیز بگذرد .......................
تنها چیزی که از ما به جا می مونه خوبی هامونه امیدوارم همتون شاد و خوش و خرم باشینننننننننننننننننننن
سلامتی اخرین شب جمعه تعطیلاتتتتتتتتتتتتتتتتتت صلوات !!
سلامتی اونی که به مریضش رسید تو تعطیلات !!!
سلامتی اونی که حرف بزرگ تر رو به جون خرید بغض کرد هیچی نگفت
اونایی که پایان نامه دارن همش درس خوندن دفاعشونه
اونایی که به سلامت از سفر می ان سوغاتی نمیارن
به سلامتی اونایی که همش اوقات تلخشون برا ماست !!!
سلامتی انایی که همیسه براشون تعطیلاته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
لباس عیدات رو جمع کردی ؟ کمتر میری مهمونی !!
برگشتی به زندگی روز مرت نه ؟
اما یادت باشه دوستای خوبت رو و لبخند مهربونت رو همیشه جاش تو صورتت خالیه