-
پاسخ : تفاوت سنی در ازدواج چقدر براتون مهمه؟
اختلاف سني مهم نيست، مهم اينه كه همديگرو بفهمن و درك كنن،
ولي جامعه ي ما،،،
يادمه يه خانومي ميگفت من ٣،٤ سال از شوهرم بزرگترم و هر جا كه ميرم و ازم ميپرسن با اين اقا چه نسبتي داري ، و من ميگفتم شوهرم هستن، بدجور نگاه مي كردن، كه اين موضوع خيلي اون خانوم رو ناراحت مي كرد،
بله،،،،[soal]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
هرچقدر بشر احساسی تر باشد از قدرت عقل کاسته می شودو احساس هرچقدر بالاتر برود تصمیمات درست عقل نزول پیدا میکند و در مسائل زندگی که خانمها بیشتر درگیر احساسات می شوند این قانون بیشتر خودشو نشون میده.
شاید در حالات آروم و بدون ماجرا خانم به جزئیات بیشتر دقت میکنه اما زندگی سرشار از ماجراست و در ماجراها چون احساسات خانمها بیشتر است از قدرت عقل آنها بیشتر کاسته میشه و تصمیم آنها تقریبا احساسی میشه و طبق این اساس است که در سخنان مولاعلی(ع) دیده میشه که فرموده از مشورت با زنان بپرهیزید چون مشورت در هنگامی پیش می آید که مسألۀ مهمی پیش آمده و خانم بخاطر اینکه احساساتش فوران میکنه از قدرت عقل و باتبع تصمیم دزست کاسته میشه و بهتر نمیتونه تصمیم بگیره. و احساسات جزو جدا ناپذیر خانمهاست.و این لازمۀ جنس لطیف است. بخاطر همین تصمیمات آقایون در مواقع حساس در زندگی به صحت نزدیکتر است.
درحالت عادی درک خانمها بخاطر درگیر نشدن احساسات و توجه به جزئیات شاید بالا باشه اما در مسائل و تصمیم گیری خانمها بخاطر احساساتشون نمیتونن مناسب موقعیت عمل کنند.
صحبتاهاتون دور از واقعیت نیست
ولی بنده گفتم رشد اجتماعی و فکری خانمها سریعتر از آقایان هست. جمله بنده با گفته های شما ناسازگاری ندارد و در عین حال کاملا صحیح است.
-
خب الان این بحث خیلی علمی و پرباره لذت بردم!!!
سایت علمی نخبگان جوانه دیگه؟
درست اومدم؟؟
همون سایتی که 2-3 ساله روزی یه بار بش سر میزنم؟
شده 24 ساعت آنلاین باشم اینجا ولی حالا دیگه....
سایت سرگرمی شده!
بیخیال - مدیرش بهتر میدونه - من چیکاره ام؟
منم حداقل1 و حداکثر7
ولی اصلا مهم نیست چه فرقی میکنه؟- مهم حس خودم توی اون لحظس وگرنه..........
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
درست اومدم؟؟
سایت سرگرمی شده!
منم حداقل1 و حداکثر7
سلام
ببخشید اینو میگم ....
ولی حتما بحث نباید در مورد فضا و اکتشافات و ... باشه که جنبه علمی پیدا کنه
این بحث ها ، بحث هایی سازنده میتونه بشه .... نتایجی که ممکنه هرفرد با شرکت در اون و کسب اطلاعات زندگی فرددی و اجتماعیش تغییر کنه
روانشناسی یک علمه .... مباحث مربوط بهش علمی هست .... حالا ممکنه در اواسط بحث به قول شما جنبه سرگرمی پیدا کنه ولی ماهیتش تغییری نمیکنه
یک مخترع ، یک نخبه ، و هر فردی که تو این دنیا زندگی میکنه ، اول از همه انسان هست و مطمئنا برای زندگی بهتر و برنامه ریزی ها و موفقیت هاش به بحث ها و مطالب روانشناختی نیاز دارد
جای تعجب داره شما به عنوان یک نخبه ، جنبه های ظاهری رو در نظر بگیرین
تشکر.....موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
درست اومدم؟؟
سایت سرگرمی شده!
منم حداقل1 و حداکثر7
دلیلی که میارید قابل قبول نیست. دلبیل نمیشه هر چیزی شما بهش علاقه نباشی علمی نباشه وهرچی شما دوست داری بشه علمی.
اتفاقا بحث ما کاملا علمیه البته نه اینکه بیایم با فرمول همه چیو اثبات کنیم ولی اگه بهش بهتر نگاه کنی میبینی خیلی موضوعات عمیقی توش نهفته هست که شاید از
بعضی مسائل علمی تر باشه.
موفق باشی [golrooz]
- - - به روز رسانی شده - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
درست اومدم؟؟
سایت سرگرمی شده!
منم حداقل1 و حداکثر7
دلیلی که میارید قابل قبول نیست. دلبیل نمیشه هر چیزی شما بهش علاقه نباشی علمی نباشه وهرچی شما دوست داری بشه علمی.
اتفاقا بحث ما کاملا علمیه البته نه اینکه بیایم با فرمول همه چیو اثبات کنیم ولی اگه بهش بهتر نگاه کنی میبینی خیلی موضوعات عمیقی توش نهفته هست که شاید از
بعضی مسائل علمی تر باشه.
موفق باشی [golrooz]
-
با سلام
موضوع خوبیه
اول اینکه به نظر من هیچ ایرادی نداره دوم اینکه اخلاق و رفتار و درک دو طرف در حدی باشه که با عقلشون تصمیم بگیرن نه با احساسات.اتفاقا احتمال اینکه بهترین زندگی رو داشته باشن خیلی بیشتره
چون خانم با دید وسیع و پختگی بیشتر به راحتی می تونه شرایط شوهرش رو درک کنه و زندگی شادی برا جفتشون بسازه.
آرزوی موفقیت دارم برای همه کسانیکه این مورد شامل حالشون میشه.[golrooz]
-
به نظر من به همون اندازه ای که دخترا و پسرا تو سن تکلیفشون اختلاف سنی دارن تو ازدواجم باید داشته باشن چون به همون اندازه از نظر فکری و رشد عقلی با هم تفاوت دارن...
-
سلام دوستان
برای من بیشتر درک متقابل مهمه اگه آدم فهمیده ای باشه و از من کوچیکتر باشه مشکلی ندارم.
سلام دوستان
برای من بیشتر درک متقابل مهمه اگه آدم فهمیده ای باشه و از من کوچیکتر باشه مشکلی ندارم.
-
تفاوت سنی در ازدواج تو جامعه ما بیشتر یه عرفه,اگر دختر بزرگتر باشه چون از منظر اطرافیان زیاد جالب نیست
از اول با اون ازدواج مخالفت میکنند و خواسته و یا ناخواسته اون ازدواج و محکوم به شکست میکنند(البته نه در همه موارد)
خوشبختی و آرامشی که ما با ازدواج کردن دنبالشیم با سن بیشتر آقایون تحقق پیدا نمیکنه,
این تفاوت نگرش ها به زندگی و ارزشهاست که رو ازدواج تاثیر میزاره
شاید از نظر عقلی تفاوت سنی مهم باشه ولی در مورد یه تصمیم گیری مناسب باید نظر قلبمونم بپرسیم و همه جوانب و در نظر بگیریم.
تفاوت سنی در ازدواج تو جامعه ما بیشتر یه عرفه,اگر دختر بزرگتر باشه چون از منظر اطرافیان زیاد جالب نیست
از اول با اون ازدواج مخالفت میکنند و خواسته و یا ناخواسته اون ازدواج و محکوم به شکست میکنند(البته نه در همه موارد)
خوشبختی و آرامشی که ما با ازدواج کردن دنبالشیم با سن بیشتر آقایون تحقق پیدا نمیکنه,
این تفاوت نگرش ها به زندگی و ارزشهاست که رو ازدواج تاثیر میزاره
شاید از نظر عقلی تفاوت سنی مهم باشه ولی در مورد یه تصمیم گیری مناسب باید نظر قلبمونم بپرسیم و همه جوانب و در نظر بگیریم.
-
اصل تفاهمه. یک مثالی که همیشه برای دوستانم میزنم اینه:
« ممکنه شما با یک دختری باشید که یکمی از خودتون کوچیک باشه اما شما رو خیلی خوب بفهمه و درکتون کنه و درصورت ازدواج همسر رویاها و ایده التون باشه اما در مقابل با یک دختر که از شما بزرگتر باشه و اصل نفهمه شمارو و درصورت ازدواج چندماه عمر زندگیتون باشه پس سن مهم نیست درک متقابل و رشد و بلوغه که طرفین دارن چه توی سن بالا و سن پایین.»
-
این جور مواردو تا زمانی که فرد در موقعیتش قرار نگیره نمیتونه صد در صد نظر بده.شاید الان بگه بده یا خوب ولی اگه باهاش روبرو بشه وضع فرق میکنه.ولی اثبات شده همچین ازدواجایی صورت نگیره بهتره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
بعضی مسائل علمی تر باشه.
موفق باشی [golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نارون1
سلام
ببخشید اینو میگم ....
ولی حتما بحث نباید در مورد فضا و اکتشافات و ... باشه که جنبه علمی پیدا کنه
این بحث ها ، بحث هایی سازنده میتونه بشه .... نتایجی که ممکنه هرفرد با شرکت در اون و کسب اطلاعات زندگی فرددی و اجتماعیش تغییر کنه
روانشناسی یک علمه .... مباحث مربوط بهش علمی هست .... حالا ممکنه در اواسط بحث به قول شما جنبه سرگرمی پیدا کنه ولی ماهیتش تغییری نمیکنه
یک مخترع ، یک نخبه ، و هر فردی که تو این دنیا زندگی میکنه ، اول از همه انسان هست و مطمئنا برای زندگی بهتر و برنامه ریزی ها و موفقیت هاش به بحث ها و مطالب روانشناختی نیاز دارد
جای تعجب داره شما به عنوان یک نخبه ، جنبه های ظاهری رو در نظر بگیرین
تشکر.....موفق باشید
خب اینکه بحث علمی باشه یعنی این سوال رو -این مسئله رو مثلا به قول شما از جنبه ی روانشناسی مطرح و بررسی کنیم
البته من همه ی پستهارو وقت نکردم دقیق بخونم
ولی علمی بحث کردن تعریفی داره
گفتار ساده بدون کنایه و قابل فهم برای همه - معمولا خبری و پرسشی - شامل نتایج تحقیقات - بحث ها - مناظره ها و یا محاسبات و فرمول و.....
این سایت هم قبول دارم فقط برای نخبه ها نیست و برای مردم هم هست و البته میشه برای اینطور مباحث جنبه های سرگرمی هم درنظر داشت
من اسرار دارم روی این قضیه که این تاپیک ایجاد بشه و هدفی داشته باشه -جهت دار بحث بشه
مثلا اینکه ایجاد کننده تاپیک بیاد با رفرنس و منبع مقالات معتبری در این زمینه از اینترنت و یا کتابهایی که خونده یا تجربیات شخصیش به دست اورده بنویسه
و یه نتیجه بگیره
و کل این تاپیک (که بقیه ی کاربران هم دی بین این مقالات مقالات و نظرات و بحثها و تجربیات و دیده هاشونو میزارند) میشه یه تاپیک علمی که جنبه ی کاربردی داره
در مجموع به شکل مقاله به نام ایجاد کننده ی تاپیک در مقالات ماهانه ی سایت منتشر میشه
اینطوری مقاله سایت و در پایان سال شاید یک کتاب علمی عمومی خوب از این فعالیتها دربیاد و کلی به مردم و جامعه و خود شخص خدمت میشه
ممنون از اینکه جواب دادین و باعث شدین منم کمی بیشتر به این مسئله فکر کنم
در ضمن من نخبه نیستم دیگه نگید - ابروی هرچی نخبس میره! من کجا نخبه کجا!![nishkhand]
-
man aslan in mozoo baram ghabele hazm nist.akhe pesare kheily dir tar az dokhtara aghleshoon mirese va bozorg mishan.
vaghty bein sene taklif 6 sal hast pas bein sene aghli ham 6 sal bayad bashe...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سارا مصباح
man aslan in mozoo baram ghabele hazm nist.akhe pesare kheily dir tar az dokhtara aghleshoon mirese va bozorg mishan.
vaghty bein sene taklif 6 sal hast pas bein sene aghli ham 6 sal bayad bashe...
استدلال ضعیفیه.
اصلا ممکنه پسر 27-8 ساله باشه در این سن به بلوغ کامل رسیده .اونوقت چی؟دیگه نمیتونید بگین عقلشون میرسهیا نمیرسه.
تازه ذکر کردم این بحث که دخترا یا پسرا زود تر یا دیرتر به بلوغ عقلی میرسن پایه علمی نداره.
قبول دارم دخترا از لحاظ بلوغ فیزیکی وبدنی زودتراز پسرا بالغ میشن ولی بلوغ عقلی اصلا و ابدا.
-
میانگین اختلاف سنی بین زوجین 2-5 سال باشد ، این یک اختلاف قراردادی هست ، یعنی قابل تغییر ، 1 سال میتونه باشه یا حتی زوجین همسن باشن
نمیشه گفت پس چون دختر و پسر همسن هستند ، حتما اختلاف بینشون پیش میاد ، من دیدم که همسن بودن و زندگی شیرینی هم داشتن
چرا ؟ چون سن یک مولفه در کنار مولفه های دیگری است که در موقع انتخاب همسر باید بهش توجه کرد ، چیزهایی مثل خانواده ، تحصیلات ، ....
و اینکه سن دختر و پسر بهتره در یک زمان قابل قبول ،باشه ....... به طور مثال به نظر شما ازدواج یک پسر 21 ساله با دختر 14-15 ساله درسته ؟؟ اختلاف سنیشونم مناسبه ....
مسلما ، نه .... چون فقط سن به تنهایی ملاک نیست
طرفین باید به پختگی فکری و عاطفی رسیده باشند.
اینکه دختر از پسر بزرگتر باشه ، بهتر است اگر این اتفاق میخواد بیفته تو سنین بالاتر باشه ، اون هم در حد 1 تا 2 سال ... اینکه روانشناسان و صاحبنظران تاکید میکنن که باید مرد از زن
بزرگتر باشه ، اینه که طبق نظریه تکاملی بشر ، از همون زمان اجدادی ما ، زنان به دنبال مردی هستند که تکیه گاهشان باشد و موقعیت اجتماعی -اقتصادی داشته باشه و مردان به
دنبال زنانی زیبا و اینکه فرزندانی سالم به دنیا بیاورند بوده اند ( این از زمان های کهن بوده و هست ) . و زنان به خاطراینکه تغییرات فیزیولوژیکی در آنها به وجود میاد و بارداری اتفاق می
افتد کمی از طراوتشان کاسته می شود
. پس در زمانی که این انتخاب ( بزرگ بودن زن از مرد ، آن هم باشرایط گفته شده ) صورت گرفت باید دختر از لحاظ فیزیولوژیکی یعنی ظاهری و جسمانی کوچکتر باشد .
و اینکه گاهی برخی مردان به دلیل اینکه به دنبال جایگزین برای خود باشند ، نه همسر بلکه به نوعی به دنبال کسی هستند که حکم مادر را برایشان بازی کند ، پس حتما باید در این
موارد حساسیت به خرج داده و مشاوره صورت گیرد.
-
من خودم ترجيح ميدم كه پسر بزرگتر باشه بهتره. تفاوت از يك سال تا 10سال
من خودم ترجيح ميدم كه پسر بزرگتر باشه بهتره. تفاوت از يك سال تا 10سال
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
اگه دختر باشین حاظرین با پسری که ازتون کوچکتره ازدواج کنین؟اگه اره تا چند سال براتون مهمه؟ یعنی تا چند سال اختلاف رو میتونین چشم پوشی کنین؟
سلام
به راحتی!
اگر فرد مقابلم رو دوست داشته باشم و در کنارش احساس امنیت داشته باشم چشم پوشی میکنم
البته برای من اتفاق نیفتاده و اغلب با افراد بزرگتر از خودم مواجه بودم
ولی تفاوت سنی زیاد رو نمی پسندم.دیگه تا1 یا2 سال.فرد مقابلم حداقل باید دارای ظاهر پخته باشه.
البته قکر نکنم ای شرایط یکجا برقرار بشن![khanderiz]
-
خب یه سوال هم من از دختر خانم ها بپرسم ...
اینکه همه تاکید بر بزرگتر بودن پسر دارن درسته ولی شما حاضرین با یه پسر که از شما 12 یا حتی 15 سال بزرگتر باشه ازدواج کنین؟
-
دو تجربه داشتم ک پسر کوچیکتر بود البته دو سه سال ولی نشد یکیشو خیلی دوست داشتم خیلی بخاطرش جنگیدم بی فایده بود آرزو دارم برای هیچکی پیش نیاد عاشق کسی باشی که نمیشه عرف جامعه مانع.همین[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
علائدین
خب یه سوال هم من از دختر خانم ها بپرسم ... اینکه همه تاکید بر بزرگتر بودن پسر دارن درسته ولی شما حاضرین با یه پسر که از شما 12 یا حتی 15 سال بزرگتر باشه ازدواج کنین؟
دیدم کسانی رو که با اختلاف 10.15 و حتی 20 ازدواج موفقی داشتن!!!
همه چیز به خود اون دو طرف بستگی داره!!
حتی شرایط حاکم!!
چون شرایط رو هم افراد می سازن!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
علائدین
اینکه همه تاکید بر بزرگتر بودن پسر دارن درسته ولی شما حاضرین با یه پسر که از شما 12 یا حتی 15 سال بزرگتر باشه ازدواج کنین؟
من به شخصه اصلا تاکیدی روی هیچ یک از خصوصیات فرد مقابلم ندارم
چون پارامترهای مد نظر من هر روز در حال تغییر کردن هستن
پس نمیتونم به4تا پارامتر تکیه کنم.بستگی به موقعیت داره.شاید یک روز برای من پیش بیاد.اگر همه ی ویژگی های فرد مقابل برای من خوشایند باشن،و بتونم سازگاری لازم رو باهاش برقرار کنم،اصلا به سن توجهی نخواهم داشت.
خب برای هر دختر خانمی پسندیده تر هستش که همسرش از لحاظ سنی بهش نزدیک باشه.حتی برای خود من
ولی اگه اون شخص همه ی اون اخلاق های خوبی رو که یک خانوم آرزوش رو داره تا حدودی داشته باشه،اهمیتِ سن، رنگ میبازه
مطمئن باشین هر خانومی ممکنه در کمال ناباوری شما بهتون(که ازش کوچکترید یا حتی به قول شما20سال بزرگترید)پاسخ مثبت بده
پس،همه چی برمیگرده به میزان آگاهی اون فرد که چطور تقاضاش رو به خانوم مورد علاقه ش مطرح کنه
این تاپیک....مدت ها مورد بحث بود (برای من)تا اینکه بعد یه مدت مطالعه و سایر کارها فهمیدم،میزان اقتدار مرد هستش که حرف اول رو میزنه.با هر سنی!
-
این نوشته رو در جواب نظرات مینویسم
1- لطف بفرمایید در مورد عقل و هر چیزی که وابسته به عقل است هم چون فهم و درک اجتماعی و شعور اجتماعی و ... پسران رو کمتر ندانید که ...
پسران اتفاقا در این موارد دلایل بهتری دارند برای اینکه خود را بالاتر بدونند هم چون اینکه جرم مغز زن حدود 200 گرم کمتر از مرد است و یا مواردی که عبدالله91 گفت ! (هرچند ما این مقایسه و نتیجه گیری رو خود قبول نداریم)
در مورد اینکه درک و فهم اجتماعی شون بالاتره دختران ؛ هیچ منبع موثق و پژوهش معتری وجود ندارد بلکه این تنها یک باور هست که شاید تنها بین خود دختران رایج شده و قابل تعمیم نیست چرا که اگر این را جدای از عقل بدانیم باز هم باید گفت اگر جزء عقل نیست پس کاملا تحت تاثیر محیط هست ! هر کس به محیط زودتر سازش پیدا کند درک اجتماعی بیشتری دارد !
اختلاف سنی در بلوغ به خاطر موضوعات و حیطه ی دیگری ست ! ربط دادنش به این موضوع عین مغلطه ست ! بعد هم این بلوغ که می فرمایید بلوغ جسمی ست وگرنه جایی نگفته شده بلوغ عقلی مرد در آن سن و دختر در آن سن !
2- اصولا این بحث بر میگرده به مرد سالاری در خانواده ! و اتفاقا مرد سالاری در جوامع هرچقدر حقوق زنان کمرنگ تر شده است مرد سالاری قوی تر !
در این دیدگاه فقط بزرگتر بودن مرد از نظر سن شناسنامه مطرح نیست ! بلکه موارد دیگری هم چون قد بلند تر بودن مرد ، جثه ی بزرگتر داشتن مرد هم حتی مهم تر از سن مطرح هست
دلایل مرد سالاری هم بر میگرده به اینکه در جامعه ی مورد بحث جنس اول جنس مذکر است و به همین دلیل اینگونه مشخصات باعث فخر و صلابت موهومی عروس می شود (هرچند معیار های هرکسی شخصی و مورد احترام هست)
خیلی این رو تکرار کرده ام که 40 سال پیش هم اینکه فارس با فارس آذری با آذری لر با لر ازدواج کنه فخر و مباهات بود و امروز نیست ! این هم بدانید که اقتضای این زمان و این عرف هست هم چنان که می بینیم این موارد در کشور های اروپایی و اغلب کشور های آسیایی که حقوق به طور کامل داده شده نیست و وجود ندارد و معیار نیست
3- من مدتی وقت گذاشتم تا مقالاتی برون مرزی در این مورد پیدا کنم و هیچ چیزی پیدا نکردم نه در بین مقالات و نه در بین مکاتب روانشناسی و این خود می تواند گواه این باشد که اصلا این بحث و کاملا عرفی و فاقد ریشه ی حتی اندک علمی ست
در اجداد ما هم حتی تا یک قرن پیش نه سن خود را جایی می نوشتند نه چیزی که با آن بخواهند سن خود را همواره در ذهن داشته باشند و فقط سن بیولوژیک هر فرد که مختص خود او و فارغ از دیگری ست ملاک تشخیص مردان بوده !
4- لطفا لطفا !
خواهران گرامی لطفا خوهش میکنم وقتی نظر می دهید کمی هم به فکر تاثیرش باشید
بیشتر رهبران فمنیسم جهان در موج اول ش مردان بوده اند
شما کمی احتمال بدهید که یک فردی که مدافع نقض حقوق زنان است بیاد و نظرات شما رو بخونه !(دوستان خودم رو نمیگما[nishkhand]) به نظر من که میگه ای وای بر هدفی که داشتم ! تلاش بیهوده برای چه کسانی !؟
که میاد و میگه من پسر کمتر از خودم رو بچه حساب میکنم ! اتفاقا به اون خانوم باید گفت که اون پسر کوچکتر از تو تو را پیر حساب میکنه و به دید مادربزرگ بهت نگاه میکنه
امیدوارم کسی برداشت بد نکنه [golrooz][golrooz]
-
من میگم باید برای زن باید مرد 4سالی بزرگ تر باشه چون بنظرم یه احساس ارامش به زن میده ک شوهرش عقلش از خودش بیشتر یا علمش بالاتر و..............
اما بنظرتون اگه مرد 12یا8سالبزرگ تر از زن باشه میشه زندگی کرد؟؟؟[nishkhand]
-
به نظر من اختلاف سنی زن و مرد 7سال بایدباشه.این بهترین سن و مورد تایید ائمه هستش چون رشد عقلی و مدیریتی مرد دیرترشکل میگیره 7سال بهترین سن هستش.و چتر حمایتی مرد از زن بیشترمیشه.درضمن اگه عشق و علاقه باشه سن مهم نیست.اگه منظورتون قیافه هستش من دیدم دختر30 ساله مث 17 ساله ها بوده وپسر 45 ساله مثل 25 ساله ها به نظرمیرسیده.از نظر اینکه مرد اون حس مدیریتی وحمایتیش کم نشه سن مرد باید بیشترباشه و تو هرزمینه چند لول جلو ترباشه حتی ازلحاظ مالی.این توهین به جنس زن نخواهد بود بلکه مایه لطف است که زن یک حامی داره که همه جوره اون رو حمایت میکنه و مایه آرامش زن هست و زن دیگه نگران موضوعی نخواهدبود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
علائدین
خب یه سوال هم من از دختر خانم ها بپرسم ...
معلومه که نباید این اتفاق بیفته ، تصور کنین یه دختر 25 ساله با یه پسر 37 ساله(12 سال اختلاف) ، هر چی سن پایین تر بیاد این تفاوت سنی غیر معقولتر میشه.
ممکنه بعضیا رو ببینیم که با یه چنین تفاوت سنی زندگی مشترک ظاهرا خوبی دارن، ولی مطمئنا با یک اختلاف سنی معقولانه میتونه زندگی بهتر از اینا باشه.
-
تفاوت سنی که پسر باید از دختر بزرگتر باشه و بهتره حداقل 5سال فاصله داشته باشن من خودم به شخصه تا 15سال هم تفاوت سنی برام مهم نیستش مرد هرچه پخته تر باشه بهتره و بیشتر قدر زن را میدونه چون خیلی از زوج ها را میبینم که هم سن هستند اما اصلا تفاهم ندارن
-
بايد توجه كنيم كه فوكوس بيش از حد روي سن باعث نشه معيارهاي مهم ديگه ناديده گرفته بشه
-
و ذکر سخن افلاطون بی مناسب نیست که در رساله فدروس که بسیار زیبا عشق جسمانی را توضیح می دهد. میگوید
آنکس که عاشق ظاهر فرد می شود با فرسودگی و کم شدن زیبایی ظاهر،
عشق او نیز محو می شود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Majid_GC
و ذکر سخن افلاطون بی مناسب نیست که در رساله فدروس که بسیار زیبا عشق جسمانی را توضیح می دهد. میگوید
آنکس که عاشق ظاهر فرد می شود با فرسودگی و کم شدن زیبایی ظاهر،
عشق او نیز محو می شود.
مسلما سیرت زیبا ،بهتر و مهمتر از صورت زیباست
البته زوجین از نظر ظاهر بهتره باهم تناسب داشته باشن
-
سلام ما داریم کسانی رو که 10-12 سال اختلاف سنی دارن خیلی هم خوشبخت هستن البته اگر دور و ور بذارن[nishkhand]
-
کوچکتر نه دوست ندارم !
[nishkhand]
لطفن دیگ ِ اصرار نکنید ...
-
بستگی داره کی باشه و اینکه من در اون زمان خودم چند ساله باشم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MILAD KHAN
به نظر من اختلاف سنی زن و مرد 7سال بایدباشه.این بهترین سن و مورد تایید ائمه هستش چون رشد عقلی و مدیریتی مرد دیرترشکل میگیره 7سال بهترین سن هستش.و چتر حمایتی مرد از زن بیشترمیشه.درضمن اگه عشق و علاقه باشه سن مهم نیست.اگه منظورتون قیافه هستش من دیدم دختر30 ساله مث 17 ساله ها بوده وپسر 45 ساله مثل 25 ساله ها به نظرمیرسیده.از نظر اینکه مرد اون حس مدیریتی وحمایتیش کم نشه سن مرد باید بیشترباشه و تو هرزمینه چند لول جلو ترباشه حتی ازلحاظ مالی.این توهین به جنس زن نخواهد بود بلکه مایه لطف است که زن یک حامی داره که همه جوره اون رو حمایت میکنه و مایه آرامش زن هست و زن دیگه نگران موضوعی نخواهدبود
با سلام. نظراتتون بسیار عالیست. فقط یک مساله اینکه تا حالا نشنیدم فاصله سنی خاصی مورد تایید ائمه (ع) باشه.
مگه نه اینکه حضرت خدیجه(س) از پیامبر (ص) 15 سال بزرگتر بودند!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
تارادیس
با سلام. نظراتتون بسیار عالیست. فقط یک مساله اینکه تا حالا نشنیدم فاصله سنی خاصی مورد تایید ائمه (ع) باشه.
درسته که خدیجه از پیامبر 15 سال بزرگتر بودند البته استتثناهایی هم وجود داره من از پدرم شنیدم که گفتند که از پیامبر گویا نقل شده بهتره که 7سال اختلاف سنی وجود داشته باشه نه اینکه حتما.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
تارادیس
اشکال شرعی وجود نداره، و عرف هم اونقدر نسبت به این قضیه حساس نیست، (یعنی حکم به کوچکتر بودن زن بکنه )
ولی تجربه و ویژگیهای روحی و روانی این نتیجه رو دادند که 6 تا 7 سال فاصله مناسبیه.
این رو هم باید در نظر داشت طرف حضرت خدیجه ، پیامبر بود. محمد امین ، علاوه بر امین بودن متعهد به تمام معنا بود.( ویژگی خاص روحی و روانی)
تا زمانیکه حضرت خدیجه زنده بودند زنی اختیار نکرد.نه اینکه احتیاج به اینکار بود و نکرد یا مثلا رغبت ظاهری داشتند، ایشان یک عشق ناب به همدیگر داشتند،
بعد از فوت ایشان ، زنانیکه اختیار کرده بودند ، به مرده خدیجه نیز حسادت می کردند.( در مقابل احساس و ابراز عشق پیامبر نسبت به ایشان).
-
زیاد سن وظاهر برام مهم نیس مهم تفاهم هس برای من که بتونیم هم رو تحمل کنیم.ولی ترجیحا یه چهار پنج سالی بزرگ باشه خوبه[khejalat][labkhand][shaad]
-
سلام به همه
طبق این جمله که نارون 1 گفتن:بايد توجه كنيم كه فوكوس بيش از حد روي سن باعث نشه معيارهاي مهم ديگه ناديده گرفته بشه
و یک چیز دیگه در ازدواج سن مهمه ولی مهم تر ازون علاقه ی واقعی و دوست داشتن واقعی هست
و نظرات مشترک برای زندگی مشترک
و بدونیم که از چه طایفه ای زن میگیریم یا شوهر میکنیم فرقی نمیکنه
مهم شناخت اجمالی روی مساله ازدواجه
و اینکه زن و شوهر همدیگرو امتحان کنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
وحید 0319
سلام به همه
طبق این جمله که نارون 1 گفتن:بايد توجه كنيم كه فوكوس بيش از حد روي سن باعث نشه معيارهاي مهم ديگه ناديده گرفته بشه
و یک چیز دیگه در ازدواج سن مهمه ولی مهم تر ازون علاقه ی واقعی و دوست داشتن واقعی هست
و نظرات مشترک برای زندگی مشترک
و بدونیم که از چه طایفه ای زن میگیریم یا شوهر میکنیم فرقی نمیکنه
مهم شناخت اجمالی روی مساله ازدواجه
و اینکه زن و شوهر همدیگرو امتحان کنن
سلام
خب اگر بقیه شرایط فراهم باشه ، فقط فقط اختلاف سنی باشه ، تمرکز رو این قضیه درست نیست.
منظورتون از امتحان زن و شوهر رو دقیق تر میگین. منظورتون فرصت دادنه؟
منظور چه وقته؟ قبل از ازدواج ، حین ازدواج، بعد از ازدواج و حین زندگی؟
ممنون از شما
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"golbarg"
من میگم باید برای زن باید مرد 4سالی بزرگ تر باشه چون بنظرم یه احساس ارامش به زن میده ک شوهرش عقلش از خودش بیشتر یا علمش بالاتر و..............
اما بنظرتون اگه مرد 12یا8سالبزرگ تر از زن باشه میشه زندگی کرد؟؟؟[nishkhand]
من هم همین نظر4 سال رو دارم اما اگه یکسال زن کوچکتر باشه از مرد بنظرم بهتره[cheshmak]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نارون1
مسلما سیرت زیبا ،بهتر و مهمتر از صورت زیباست
البته زوجین از نظر ظاهر بهتره باهم تناسب داشته باشن
هرچند منظور افلاطون چیز دیگری ست اما حرف تون از نظر زندگی رایج مورد تایید است /