شرمنده نمیدونم
نخبه به چه کسی میگن
نمایش نسخه قابل چاپ
شرمنده نمیدونم
نخبه به چه کسی میگن
به کسی که استعداد و توانایی هاش از دیگران بیشتر باشه[cheshmak]
K.Vac چیست؟
نمیدونم
مرجع ترین سایت دنیا؟
نميدونم. آلكان چيست؟
بینایی سنجی
درباره dna توضیح دهید.
سلول وراثتي است كه به سختي دچار تغير مي شود مثلا با مواد و اشيا پرتو زا
هيدروكربن چيست؟
NaCl در ضمن ساغر جان من جواب داده بودم شما باید سوال من رو جواب بدید.
بينايي سنجي
اوريون به كدام قسمت بدن آسيب مي رساند؟
بیضه
درباره dna توضیح دهید
درشت ملکول دو رشته ایی برای انتقال اطلاعات ژنتیکی حاوی باز های الی نقش مهم در ایجاد صفات
اسید دزوکسی ریبونوکلئیک (dna) یک اسید نوکلئیک است که حاوی دستوران ژنتیکی مورد استفاده برای رشد و نمو و کارکرد همه جانداران است.
نقش اصلی مولکول dna ذخیره درازمدت اطلاعات ژنتیکی است.
برهان افرینش انسان؟
ميشه سوالتون رو واضح تر بپرسيدsevda؟
نه
اگه روغن زیتون از زیتون درست میشه پس روغن بچه از چی درست میشه؟؟
بدون دلیل بلند می شود و برایت مثل یک نوکر کار می کند، چیزی که این روزها اگر کسی برایت کرد تریلی بیاور منت هاش را حمل کنه.مثل یک عاشق نگاهت می کند نوازشت می کند.از وجود خود مایه می گذارد تا تو بخندی تا تو فقط باشی و لذت ببری از بودنت. برایت همه چیز هست بدون آنکه تو قرار باشد روزی جبران کنی.مادر را می گویم همان که هر چه در رفتارش نگاه می کنم نمی فهمم برای چه برای من این همه کار می کند. مادرم گفته مادر بشی می فهمی. ولی من خیلی هنر کنم روزی فقط پدر بشوم. راستی برای چه؟ چون دوستم دارد!!! و این داستان همه ی دوستان من است که همه می گویند مادر من بهترین هست.هر وقت سوال کردیم خدا برای چه ما را آفرید دلیل ها گفتند. هروقت خواستند وجود خدا را اثبات کنند برهان ها آوردند. هیچ کس یک بار بهم نگفت پسر جان اگر می خواهی بفهمی خدا تو را چه را آفرید برو همین سوال را از مادرت با کمی تفاوت بپرس. اگر جواب نگرفتی؟ می دانید چیه من وقتی به مادرم نگاه می کنم خدا را می توانم حس کنم. اصلا باید در اثبات وجود خدا برهان بیاورند خدا کسی است که مادر را آفرید.
ایزومر چیست؟
دلایل خلقت به صورت ضرورت افرینش انسان
یه سوال فلسفی شاید
مولکول های با اتم های مشابه و نوع ترکیب متفاوت راایزومرمی گویند.
نقش سانتریول؟
سانتریول در تشکیل دوک هیچ نقشی ندارد .سانتروزوم که از رشته های توبولین گاما تشکیل شده است در سازماندهی میکرو توبولهای دوک نقش اصلی را دارد. اثبات این عمل با توجه به نبودن سانتریول در سلولهای اپیتلیال جانوری وسلولهای تخم تازه لقاح یافته است. که دارای تقسیم شدید اما فاقد سانتریول می باشند .......
رابطه همزیستی بین جانداران را توضیح دهید.
بسپار چيست؟[tafakor]
بَسپار یا پلیمر (به انگلیسی: polymer) مادهای شامل مولکولهای بزرگی است که از به هم پیوستن واحدهای کوچک تکرار شونده که تکپار یا مونومر نامیده میشود، ساخته شده است.
این گرایش تا سال ۱۳۶۲ یکی از گرایشهای مهندسی شیمی بود اما در حال حاضر به عنوان یک رشته مستقل با دو گرایش صنایع پلیمر و تکنولوژی و علوم رنگ در دانشگاهها ومراکز اموزش عالی ارایه میشود، البته هنوز در تعداد محدودی از دانشگاههای کشور مهندسی پلیمر یکی از گرایش های مهندسی شیمی است. واژهٔ بسپار فارسی است و از دو بخش بس (بسیار) و پار (پاره، قطعه) تشکیل شدهاست.[۲][پیوند مرده][پیوند مرده]واژه «پلیمر» از دو بخش یونانی «پُلی» به معنای بسیار و «مر» به معنی قسمت، پاره یا قطعه گرفته شده است.
پایتخت ازبکستان؟
از جوابتون ممنونم و پايتخت ازبكستان تاشكند
- - - به روز رسانی شده - - -
تاشكند
عدد اوكتان چيست؟
عدد اکتان مقیاسی است برای نشان دادن مقاومت بنزین و یا دیگر سوختها در مقابل گرما، فشار و شروع احتراق خود بخود (بدون جرقه). به ایزو اکتان (۲،۲،۴-تری متیل پنتان) عدد ۱۰۰ و به نرمال هپتان عدد صفر داده میشود. عدد اکتان بنزین عبارت است از درصد ایزواکتان در نرمال هپتان که که دارای خاصیت ضد کوبشی برابر با بنزین مورد آزمایش در شرایط آزمون استاندارد باشد. به زبان ساده هر چه عدد اکتان یک سوخت بیشتر باشد آن سوخت در مقابل پدیده احتراق مخرب فشار و گرما مقاوم تر است.
درباره لوله مویین توضیح دهید.
لوله موئین به عنوان کنترل کننده های جریان مبرد در سیستم های تبرید استفاده میگردد.
کنترل کننده های مبرد بدون توجه به نوع کارشان دو وظیفه بعهده دارند :
1. اجازه جریان مبرد مایع از لوله مایع به اوپراتور با همان شدت تبخیر مایع در اوپراتور .
2. ایجاد اختلاف فشار بین طرفین پرفشار و کم فشار سیستم ، برای اینکه مبرد بتواند تحت شرایطی که در فشار کم اوپراتور تبخیر می شود در همان زمان در فشار زیاد در کندانسور نیز تقطیر شود . از بین چند کنترل کننده ، لوله موئین در سیستم های تبرید کم ظرفیت و شیر انبساط اتوماتیک و ترموستاتیک در سیستم های تبرید با ظرفیت زیاد ، مورد استفاده قرار می گیرند .عدد آوگادرو رو مي توني بنويسي؟[khande]
نه
عدد پی چیست؟
3.14 كه در محاسبات هندسي دايره استفاده ميشه.چند سازه چيست؟
البته 3.14 تا دو رقم بعد اعشاره فقط...خوب حالا چند سازه
کامپوزیتها (مواد چند سازه ای یا کاهگل های عصر جدید )رده ای از مواد پیشرفته هستند که در آنها از ترکیب موادساده به منظور ایجاد موادی جدید با خواص مکانیکی و فیزیکی برتر استفاده شده است.اجزای تشکیل دهنده ویژگی خود را حفظ کرده در یکدیگر حل نشده و با هم ممزوج نمی شوند.استفاده از این مواد در طول تاریخ نیز مرسوم بوده است .از اولین کامپوزیتها یا همان چندسازههای ساخت بشر میتوان به کاه گل وآجرهای گلی که در ساخت آنها از تقویت کننده کاه استفاده می شده است اشاره کرد..هنگامی که این دو باهم مخلوط بشوند در نهایت آجرپخته بدست می آید که بسیار ماندگار تر و مقاوم تر از هر دو ماده اولیه یعنی گل و کاه است.قایقهایی که سرخپوستها با قیر و بامبو میساختند و تنورهایی که از گل ، پودر شیشه و پشم بز ساخته میشدند و در نواحی مختلف کشورمان یافت شده است،نیز از کامپوزیتهای نخستین هستند. بسیاری از نیازهای صنعتی صنایعی مانند صنایع فضایی ، راکتورسازی ، الکترونیکی و غیره نمیتواند با استفاده از مواد معمولی شناخته شده ، برآورده شود. اما قسمتی از آن نیازها ، میتواند با استفاده از چندسازهها یا کامپوزیتها برآورده گردد.
نقش قارچ ها در زنجیره غذایی؟
ببخش بايد برم تا وقت ديگه خداحافظ
نقش قارچ ها : قارچ های آغازیان نقشی هماننده تمامی محصولات کشاورزی و گیاهی را در زنجیره غذایی دارند
قند موجود در شیر گاو چه نام دارد ؟