اسمتون رو توی لیست دوستان یکی از بچه ها دیدم
درخواست دوستی دادم[labkhand]
یادتون هست؟[shaad]
نمایش نسخه قابل چاپ
اسمتون رو توی لیست دوستان یکی از بچه ها دیدم
درخواست دوستی دادم[labkhand]
یادتون هست؟[shaad]
راستش من tik.274 رو اولین باره میبینم اما همه تایپیکا رو با لذت میخونم و با اینکه هیچکدومو درست نمیشناسم از نوشته ها و ابراز احساساتتون شخصیتی میسازم به اسم دوست که همه رو در کنارم حس میکنم... به روابط اجتماعی خیلی خیلی اهمیت میدم و دوستامو واقعا دوست دارم... از بودن در کنار همتون لذت میبرم و واسم همه حرفاتون یه خاطره ست ...موندگار... حتی اگر نباشم تو جمعتون...
امیدوارم این جمع دوستانه همیشه پایدار باشه و با هم خاطرات خوبی و داشته باشیم دوستای گلم[golrooz]
تازه اسمش رو دیدم ! [nadanestan]
يه تاپيك بود در مورد گشت ارشاد و برخورد با بدحجاب ها تو يه كنسرت تو برج ميلاد كه من با ايشون آشنا شدم
كلي هم گرد و خاك كردن... البته يه بحث ساده بود[nishkhand]
تاپیکی بود درباره عید غدیر که از اقا سید عیدی میخواستیم!!!
اقا سید بازم شرمنده
خاطره ندارم ولی همین الان خاطره شد[nishkhand]
خاطره که ندارم سلام و احوال پرسی بود
ولی اسمشون منو یاد یه خاطراتی میندازه [entezar2]
دقیق یادم نمیاد چطور شروع شد[tafakor] فقط یادمه اول فکر میکردم این خانم جوان[alaghemand]، آقای جوان میباشند حالا نگو دختر بوده و من نمیدونستم[bamazegi]
من از ایشون یک مطلب خوب پزشکی خوندم احتمالا![tafakor]
یعنی من قشنگ آلزایمر گرفتم، اصلا یادم نمیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــاد[nadidan]
فقط میدونم خیـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــلی برام عزیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــزه! [golrooz]
با یه ابنبات اومد بچگیم به تمسخر کشید بعد دیگه........................[golrooz]
خوشم مياد كه هنو نه 2رس كسيو ميشناسم نه خاطره دارم از كسييييييي
من ي خاطره بي خاطره دارمممم...............!
با این خانم عزیز، با تاپیکی که میخواستن آشنا شدم، که چون جدید هست یادم مونده و گرنه اینم یادم نبود[nishkhand]
اما اقا دکتر، تو تاپیک سوره طور، از اولشم بچه مثبت سایت بودن نه خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟[nishkhand]
همین الان باهاشون آشناشدم امیدوارم منو به عنوان دوست قبول کنن و این اولین خاطره دوستیمون شه[golrooz][esteghbal]
سر داستانهای قشنگ و جالبشون!!!!!
یک سوال ازم پرسید!
تو اواتارشون خیلی متعجب بودن منم درخواست دوستی دادم.[khande]
دومین کسییم هستن ک باهاشون آشنا شدم تو این سایت[golrooz]
بهم امتیاز داد [golrooz]
تو یه تاپیک که با یکی از آقایون محترم داشتیم بدددد کل کل میکردیم و یه جورایی باهم قهر هم کردیم فاطیما جون اومدن یه اخطار دادن که بچه ها چه خبرههههه و این حرفا!!!!!!!!
که من ازین اقتدارش خعلی خوشم اومد و رفتم بهش پیشنهاد دوستی دادم.خیلی گله آجیم[alaghemand][alaghemand][alaghemand][alaghemand][alaghemand]دوسش میدارممممم
و همینطور برای هم نوشابه باز کنید.....
وای چه عکس باحالی
همین الآن الآن باهاشون آشنا شدم[khanderiz]
خیلی عکس باحالی
خاطره باحالی برام شد[khanderiz]
سلام راستش بخواین من دنبال پرسشنامه اسمیت کوپر میگشتم باسایت علمی نخبگان اشناشد م وعضوشدم ازنارون کمک گرفتم وباسایت اشنا شدم
متأسفانه هنوز افتخار آشنایی با ایشونو ندارم[shaad]
از زهرا یادمه تو یه پست هی شکلکای خوشگل میذاشتو کلی شاد شدیم[nishkhand]
اولین باری ک اشنا شدم.....بحث کشتی یونایو.....بلیت سفر بود
منو ایشون تو یه مهد کودک بودیم.....یه روز رو کم کنی بین دخترا و پسرا شد[nishkhand].....ایشون به جای اینکه خودشون از دیوار برن بالا.....واسه ی بنده قلاب گرفتن برم بالا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!اخرشم ناظم اومد تو اون لحظه ای که من بالای دیوار بودم و نمره انضباط خیلی باحالی بهم داد!!!!!!!!!!!!
آخ یادش بخیر
یادم نمیاد ولی یادمه عکس یه بچه گذاشته بود
فک کنم یه پوستر واسه عید طراحی کرده بود که خیلی قشنگ بود و اینکه لطف کردنو به منم کمک کرد
متاسفانه خاطره ای ندارم[nadidan]
متاسفانه زیاد نمی شناسمشون
اولین باری که عضو سایت شدم ساغر جان به من خوش آمد گفتن و گفتن که اگه کمکی لازم دارم راهنماییم میکنن!!!!
مدل لباسای قشنگی تو تاپیک میذاشت[shaad]
زیاد ندیدم اسمشونو برخورد هم نداشتیم !
آقای متقی رو تو نمایشگاه رسانه های دیجیتال ( غرفه سایت ) دیدم ، فکر کنم داشتن اختراعشون رو به نمایش میذاشتن
امیدوارم همیشه موفق باشند [golrooz]
ایشون اولین نفری بودن که تو سایت به اولین پست من پاسخ دادند(نوت بوک خورشیدی)
یادش بخیر
(حسین مت عزیزو میگم)
یادم تو اون پست sasamc2 با یک قاطعیتی پاسخ یکی از سوالای منو دادند
هنوز کامل متنش یادمه
سلام
اولین خاطره اینکه من اسم ایشون رو نمیدونستم. هی نمیدونستم چی صداش بزنم.حتی چون نمیدونستم پسر یا دختره تو پیام ها از لفظ خانم یا اقا استفاده نمیکردمhttp://www.uc-njavan.ir/images/qw89nqdix706kq9sj054.gif