-
پاسخ : خدایا پس چرا من زن ندارم؟
تنها قدرت یک زن است که می تواند قویترین مردان را نیز به زانو درآورد[labkhand][labkhand][labkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
azade18
تنها قدرت یک زن است که می تواند قویترین مردان را نیز به زانو درآورد[labkhand][labkhand][labkhand]
نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دروغ نگو؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جدی جدی راس میگی؟؟؟؟
یعنی بهداد سلیمی جلو زنش زانو میزنه؟؟؟؟؟؟
وای خدا ترسیدم[nadidan][nadidan][nadidan][nadidan][nadidan]
-
باز من نبودم دعوا راه انداختین؟!! شوخی کردم...هم مرد برای زن نیازه هم زن واسه مرد....این دو تا بهم آرامش میدن و باعث میشن فساد تو جامعه نباشه....هرکی که میگه زن گرفتن واسه پسرا و کلا ازدواج بده،خوشم میدونه که داره خودشو گول میزنه...خدا خودش این نیاز رو تو وجود این دو جنس از آدم گذاشته.پس نمیشه انکارش کرد....اتفاقا این پول و تحصیل کردن و شغل و سربازیو این چیزاست که مانع ازدواج میشه.و الا هیچ پسری نیست که این امکانات رو داشته باشه و ازدواج نکنه.مگر اینکه سنش بالا رفته باشه (بدلیل پرداختن به ادامه تحصیل و دست و پا کردن خونه و زندگی)و کلا تو زمینه ی ازدواج وسواس و سخت گیر شده باشه.و نتونه کسیو که میخاد رو انتخاب کنه.دور از شوخی،امیدوارم مشکلات همه ی جوونا حل بشه.:-)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hhmm
نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دروغ نگو؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جدی جدی راس میگی؟؟؟؟
یعنی بهداد سلیمی جلو زنش زانو میزنه؟؟؟؟؟؟
وای خدا ترسیدم[nadidan][nadidan][nadidan][nadidan][nadidan]
فک کن نزنه ه ه ه !!! والا [nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
azade18
فک کن نزنه ه ه ه !!! والا [nishkhand]
اگه زانو بزنه برا این که از پاش بگیره از بالا صخره بندازتش پایین یا یذاره زیر وزنه تا به حول قوه الهی کم کم جمعیتتون رو به کاهش میل کنه[khande][khande][khande][khande]
-
برو بچ به احترام یکی از دوستان گلمون من اتش بس اعلام کردم
امیدوارم تیراندازی نشه[cheshmak]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hhmm
اگه زانو بزنه برا این که از پاش بگیره از بالا صخره بندازتش پایین یا یذاره زیر وزنه تا به حول قوه الهی کم کم جمعیتتون رو به کاهش میل کنه[khande][khande][khande][khande]
میگم شما اینقدرررر به خانوما لطف دارین به فکر عواقبشم باشیناااااا [sootzadan] اصلا خدایی دلتون میاد.موجود به این ظریفییی...[labkhand]
-
ازاده جان اتش بس اعلام کردما[soal]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بلدرچین
مثل چی پسر ریخته؟زشته ها توهین مستقیم به پسراست.اقای کارگردان قرارداد منو فسخ کن من نیستم توی این بازی میخوان منو به زور زن بدن مامان[negaran][khandeshadid][taajob]
من که قصد توهین نداشتم فقط میخواستم بگم اکثر پسرا مرد زندگی نیستن اگه منصف باشین حرفمو تایید میکنین. مگه نه؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mazaheri.chem
من که قصد توهین نداشتم فقط میخواستم بگم اکثر پسرا مرد زندگی نیستن اگه منصف باشین حرفمو تایید میکنین. مگه نه؟؟
حرفتو قبول دارم عزیزم اما نباید همه پسرهارو مقصر بدونی.بیشتر دخترا به دلایل نامعلوم کل پسرهارو یک جور میبینن و میدونن من هیچ وقت نفهمیدم چرا
-
هر چقدر دختر درپیت داشته باشیم به همون اندازه هم پسر در پیت داریم پس خواهشا الکی جو ندین.دختر و پسر هم مکمل هم هستن و هیچکدوم از دیگری برتر نیست خیالتون راحت.اینجور جبهه گیری ها هم شبیه جوک هست چون اصلا قضیه کاملا فرق داره
-
مهدی فک کنم کار و بار جوره رفتی دنبال زن و زندگی؟؟؟؟؟؟[khande]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بلدرچین
زن وجودش نعمته هرکسی زن گرفته بلوغ عقلی و وجودی رسیده و به پیشرفتای بسیاری رسیده ها
سلام
عزیز من اگه بخوایم در مورد مقام زن و..........حرف بزنیم سالها طول میکشه ولی حرفای من به شوخی بود[cheshmak]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
azade18
[tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh]
-
ولی زنها واقعا موجودات عجیبیاً
و بر هم زدن هر ارتباطی و هماهنگی
نمونش پلک
یه عمر با هم بسته و باز میشن ولی یه دختر میتونه باعث بر هم خوردن این هماهنگی و ارتباط دقیق بشه
فک کنم بی زنی بهتره تا اینکه ارتباطاتت بهم نخوره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
گر پسری کشته شود دختری ترشیده شود/گر پسران کشته شوند کل جهان لیته شود
مزاح بود.بانوان جدی نگیرن[golrooz]
دمت گرم داداش ولی مراقب خودت باش این بانوان سایت یه مقدار زیادن ولی نترس ما پشتتیم[tashvigh]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Alpha110
دمت گرم داداش ولی مراقب خودت باش این بانوان سایت یه مقدار زیادن ولی نترس ما پشتتیم[tashvigh]
سلیک
اگه شتوانه شما نبود که تاا حالا مراسم چهلمم هم گرفته بودن. من به پشتوانه این پسرا دولت......
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
سلیک
اگه شتوانه شما نبود که تاا حالا مراسم چهلمم هم گرفته بودن. من به پشتوانه این پسرا دولت......
آقایی داداش تو نباشی از این مطالب بزاری چیزی نداریم بهش بخندیم[cheshmak][khande]
-
گر بمیرد دختری بر قبر اون روید گلی ، گر بمیرند دختران دنیا گلستان میشود ....[tashvigh]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مازرون
عشق یعنی زیر باران تر شدن
زن گرفتن بینهایت ------ شدن
زندگی -- زن نباشد جز خوشی
زن گرفتی باش فکر -----------
زن گرفتن هست فرمان خدا
ور نه مرد و این -------- چرا
زن گرفتی تا شود قربون تو
------ از آنی که ---------- تو
کن نصیحت گوش از من ای پسر
--- زن و فرزند حسابی ----------
*** آقایون یه پیغام خصوصی بدن تا متن کامل شعر رو براشون بذارم
اینم نقاط خالی
خر
بی
ناخوشی
.
.
.
-
اگه از آمار وارقام خبر داشته باشین تعداد پسرا بیشتراز دخترا شده پس این شما پسرا هستین که میترشین....در ضمن از بین چند10تاپسر 1تا 2تاشون خوبه و به درد زندگی میخوره بقیشون همه مامانین کسی که نمیتونه خودشو اداره کنه چه طور میتونه تو زندگی موفق باشه.. پس اینقد به خودتون نبالین .....بزنن کف قشنگرو دخترااااااااااا[tashvigh][tashvigh]
-
اینا اصلا دختر نیستن هاااااا:
http://cartoon3000.persiangig.com/im...ani-girl05.jpg
زن (در حالي كه جيب پشت شلوار شوهرش رو چك مي كنه) : پس كجا قايمش كردي ذليل ... :
http://irannaz.com/user_files/image/...rannaz_com.jpg
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
اینا اصلا دختر نیستن هاااااا:
حسودیتون میشه انقد ما اکتیو و پرانرژی هستیممممم؟؟؟؟؟؟
مث شما خموده و خسته نیستیم.البته الان که عین هو جنازه میرسیم خونه.ولی خدایی یاد بگیرین!!!!با دوستا که میوفتیم انقده شلوغ میکنیم کهههه
تازه حرفامونم انقد جالبه که یه عده تو مترو هم همزمان با ما هم گوش میدن و هم میخندن!!!!!!این آخریه رو جدی میگم.خصوصا خودم که پایه م
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
horiya
اگه از آمار وارقام خبر داشته باشین تعداد پسرا بیشتراز دخترا شده پس این شما پسرا هستین که میترشین....در ضمن از بین چند10تاپسر 1تا 2تاشون خوبه و به درد زندگی میخوره بقیشون همه مامانین کسی که نمیتونه خودشو اداره کنه چه طور میتونه تو زندگی موفق باشه.. پس اینقد به خودتون نبالین .....بزنن کف قشنگرو دخترااااااااااا[tashvigh][tashvigh]
[tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
91star
اینم نقاط خالی
خر
بی
ناخوشی
.
.
.
نه عزیزم
حرف تو دهن ما نذار!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
horiya
اتفاقا پسرها اهل زندگی هستن ، این دخترا هستن که مدام خاله زنک بازی در میارن و زندگی هارو خراب میکنن .
یادمه یه استادی به اسم استاد دانشمند تعریف میکرد : یه بار زن یه مردی میمیره ، وقتی که زیر تابوت رو میگرن که خاکش کنن ، مرده هی میخنده : یکی بهش میگه درسته که وقتی زن آدم میمیره ،آدم خوشحال میشه و خیلی خوبه ولی امروز به رو خودت نیار که خوشحالی . طرف میگه از این خنده ام میگیره که 30سال از زندگی مشترکمون میگذره ، امروز اولین باره که شونه به شونه زنم تو خیابون راه میرم و زنم غرغر نمیکنه و ساکته ..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![nishkhand][khande][khande][khande][khande][khande]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
آخی!طفلکی پسره!!![gerye]
-
آقا مهدی راحت باش هر چی دوست داری بگو
ایشالا تلافی می کنیم[shaad]
-
آخه تواین گرونی کی میره ازدواج کنه[khande][khande]
-
چون خدا خيلي دوست داره كه زن نداري
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
91star
قا پسرها اهل زندگی هستن ، این دخترا هستن که مدام خاله زنک بازی در میارن و زندگی هارو خراب میکنن .
یادمه یه استادی به اسم استاد دانشمند تعریف میکرد : یه بار زن یه مردی میمیره ، وقتی که زیر تابوت رو میگرن که خاکش کنن ، مرده هی میخنده : یکی بهش میگه درسته که وقتی زن آدم میمیره ،آدم خوشحال میشه و خیلی خوبه ولی امروز به رو خودت نیار که خوشحالی . طرف میگه از این خنده ام میگیره که 30سال از زندگی مشترکمون میگذره ، امروز اولین باره که شونه به شونه زنم تو خیابون راه میرم و زنم غرغر نمیکنه و ساکته ..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
بازم این شما پسراین که منت مارو دارین میاین خاستگاری [tashvigh]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
واقعااااااااااااااااااااا ااااا درسته .