100٪..........
نمایش نسخه قابل چاپ
100٪..........
من بچه مشهدم از هر سال با شکوه تر مراسم جالب تر میشه گفت با کلاس تر
حالو هوا مثل همون قدیما برای ما چیزی فرق نکرده بین هر 3 تا کوچه یکیش هیئت دارن
البته ما همون هیئت قدیمیمونو میریم با این که دوووره
تو شهرای مختلف قضیه فرق میکنه، خداروشکر توی اصفهان همیشه و امسال شور محرم زیاده بوده توی هر محله ای میری چندتا مجلس روضه برپاست.فرقی هم نمیکنه کجا باشه(چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید! مطمئنا اطراف شما هم زیاده)
آره خب ، تو محله ما هم زیاده ، سال به سال هم زیادتر میشه
اما میدونی برای چی ؟! (محله خودمون رو میگم)
برای چشم و هم چشمی یا شاید هم برای اینکه مشکلات زیاد شده و هر کسی یه نذری میکنه تا برآورده شه !نمیدونم شاید دومی درست تر باشه.
ولی بیشتر از همه چیزی که آدم رو عذاب میده اینه که مردم محلمون فقط برای گرفتن غذا میرن عزاداری
براشون هم فرق نمیکنه روضه خون چی میگه و از چی میگه و یا اصلاً ربطی به موضوع داره و حقیقته یا نه !
فکر کنم رادیو از همش بهتر باشه .
من فکر می کنم محرم امسال هیچ فرقی با سالهای قبل نداره باید ببینیم خودمون چه تغییری کردیم که نگاه و احساسمون عوض شده. مشکلات که همیشه بوده و هست.
منم موافقم محرم امسال خیلی بی روح تر شده ،شاید تقصیر خودم باشه،نمیدونم
اسلام علیک یا ابا عبدالله
سلام
اتفاقا خیلی هم خوبه حتی من فکر میکنم بهتر از قبل
همین دیشب مردم زیر باران تد و هوای خیلی سردی که بود دسته ها رو تشکیل میدادند و جوان ها زیر باران هم به خاطر امام حسین و یارانشون عزلداری میکردند .
اتفاقا امسال خطبایی که برا مردم سخنرانی میکنن خیلی عالین همشون تحقیق زیادی کردن و سعی میکنن چیز های نو به مردم بگن.
تازه امسال من رفتم تو یه روضه دیدم جادیگه نیس .فکر نکنید شب بودا صبح ساعت حدود 6 بود مردم تو کوچه هم نشسته بودند .همون لحظه بود که یادم افتاد به این پست و گفتم رفتم خونه این رو بنویسم .
الان دیگه نه من منظورم تا روز هفتم بود وگرنه تگر هم بباره تاسوعا وعاشورا ویکی دوروز قبلش شلوغ میشه.[golrooz]
راستش منکه اصلا چنین حسی ندارم!
برعکس امسال خیلی بیشتر تو جو محرم بودم!
اصلا امسال خیلی هم بیشتر وقت گذاشتم
همین دیشب تا 5صبح داشتیم گوساله رو تبدیل به قیمه میکردیم!!!
البته تا مواد اولیه ی لازم رسیدیم (خورد کردن گوشت و....)بعد بقیشو دادیم تحویل اشپزا!!!
سلام اصلا اینطور نیست اتفاقا نسبت به سالهای قبل خیلی پرشورتر شده! در محله ما و هر جا که رفتم از چند هفته قبل همه آماده بودند علم ها و پرچم های عزاداری امام حسین برپا شده بود ! خیلی ها 40 روز قبل از اول محرم چله ی زیارت عاشورا گرفته بودند! به نقل از یکی از دوستان در لندن و کشور های دیگه که خبرشو دارم خونه به خونه مراسم عزاداری امام حسین ع هست!اینا در کشوری هست که شیعه کم هست حالا چه برسه در ایران که اکثریت شیعه هستند و عاشق امام حسین( این نقل قول راست و حسینی بود!!!) دوست من، در هر جایی که یکی از هیئت های امام حسین ع برداشته میشه مطمئن باش به جاش چند تا تکیه و هیئت برپا میشه! تو خیابان که حرکت میکنی میبینی اینهمه بیرق و تکیه که هر سال بیشتر هم میشه به نظرت از کجا اومده!؟ از اول بوده!!!؟ از همین بیشتر شدن هر ساله ی شور و هیجان عزاداری امام حسین ع دیگه ! اگه قراربود سرد بشه امسال یا هر سالی، به دلیل مشکلات اقتصادی یا اجتماعی یا ... یا هر دلیل دیگه مطمئن باش بعد از گذشت 14 قرن از این واقعه، شاید دیگه چیزی از این عزاداری و مصیبت عاشورا به ما نمیرسید!!! مگه فقط دوران ما مشکل هست !!!! یعنی تو این 14 قرن مشکلی نبوده!!!؟؟ پس چرا هنوز هر ساله شور عاشورا بیشتر میشه!!!؟؟
نمیدونم این تاپیکو به چه نیتی درست کردی ولی مطئنم که انشاءلله هیچ قصد بدی نباشه !! فقط یه چیزی بگم !! این تاپیک و این حرفا نباید از طرف ماها که امام حسینی هستیم و از کوچیکی زیر بیرق امام حسین ع بودیم، زده بشه این مال کسایی هست که دشمن اسلام و اهل بیت علیم السلام هستند و میخوان با این حرفا عاشورا و شور و هیجانشو کم جلوه بدن( یه جورایی جنگ نرم) چون مطمئن باش این حرف ( احساس نمیکنید محرم امسال کمی سردتره؟ ) به سرد نشان دادن عاشورا کمک میکنه( مخصوصا اگر انتشار هم داده بشه) در صورتی که اینطوری نیست عاشورا هیچ وقت سرد و بی روح نمیشه!!! با خودت فکر کن ببین اینطوری نیست !!
التماس دعا
یا امام حسین ع
ممنون از دقتتون.متاسفانه اینکه "بعضی"ها فقط برا غذا میرن روضه درسته ولی این چیز تازه ای نیست همیشه بوده! اما هر سال هیئتایی که توسط جوونا راه می افته بیشتر از قبل میشه و هر کس تو این هیئتا میاد به خاطر امام حسین و سخنران های خوبش.(چون خود جوونا میدونن بیشتر چی می پسندند)
به نظر من امسال مراسم عزاداری امسال خیلی زود شروع شد ولی یه موضوع که وجود داره ومن واقعادارم میبینم اینه که همه عزاداری امام حسین و تو لباس سیاه و نوحه خوندنای آدمای میدونن که شاید خودشون اصلا هیچ اعتقادی ندارن یا خیلی از کارهای دیگه که انجام میدن که هیچ کدومش واسه امام حسین نیست همش جنبه ی خود نمایی داره شاید واقعا دلیلش اینه اینقدر مردم بد میبینن ترجیح میدن تو خونه هاشون بمونن تا اینکه تو مراسم شرکت کنن من خودم باور دارم اگه خودمونو . اخلاق ورفتارمونو درست کنیم از این عزاداری ها خیلی بهتر چون امام حسین واسه همین شهید شد........................
هستند افرادی که خالصانه عزاداری میکنند اونم نه تو محرم بلکه در تمام سال محرم فقط اوج دلدادگیه
توشهر ما تو خیابونا . . . . چه میشه گفت وقتی افراد سالم تو مراسما شرکت نکنند مراسم پر میشه از . . . اما عاشورا دانشگاه عمومیه
آره واقعا من اصفهان دانشجو هستم گفتم بمونم جو اصفهان رو ببینم اما هی چی نداشت خیمه اتیش نزدن شام غریبانم همه تو فست فودا بودن
موافقم امسال محرم سرد بود حتی خودم شورسالهای پیش رو نداشتم نمیدونم علتش چیه شاید ما بی معرفت شدیم و همه حواسمون به مشکلات روزمره است.من از دست خودم خیلی شاکیم که چرا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟[tafakor]
سلام...[golrooz]
من امسال بعد 15 سال رفتم و شركت كردم...
براي من پرشور تر از گذشته بود...
ولي اين بدان معنا نيست كه در كل هم همينطور هست...
نه ماه رمضون نه محرم ديگه مثل گذشته نيست...
انحراف از مسير واقعيت به هر دليلي فرار از واقعيت به حساب مياد...
پس اگر به دنبال درمان هستيم بهتره خودمون رو گول نزنيم...
راه پله ي برنامه ريزي شده ي ما، رو به پنجره است نه درب...
اينم ميشه نتيجه اش...
خيلي بيشتر به بازنگري احتياج داريم تا پافشاري...
پس بهتره از همين الان دهنمون رو ببنديم و چشمامون رو باز كنيم...
تا قبل از اين كه مقدسات ما كمرنگ تر بشه...
چیزی که دیده میشه در کل شور کمتری داره، حتی نوحه هایی هم که جدیدتر خونده شده، به نظرم از معنایی که باید داشته باشه دورتر و در کل کم شورتر هستش...
اما خود من امسال حس و حالم یه جور دیگه است کلا... درواقع خیلی گرمتر از هر سال...
محرم امسال...!!!
برادر آخرالزمان هست فكركنم.[negaran]
اما از نظر من با وجود وضع اقتصادی موجود مردم سنگ تموم گذاشتن
توی شهر ما که خداییش مردم بی معرفتی نکردن ومثل هر سال حتی بهتر وکامل تر مراسم ها رو برگزار کردند البته هنوزم ادامه داره.[tafakor]
باز هم از سال های قبل پرشورتربود ما که دلتنگ امدنش بودیم.