باشه عزیزم اگر بیکار شدم حتما برات اینکارو میکنم
نمایش نسخه قابل چاپ
باشه عزیزم اگر بیکار شدم حتما برات اینکارو میکنم
دوستان گرامی فکر کنم سوء تفاهم پیش اومده !
این فقط تاپیک طنز فقط برای خنده هست !
یه جور کل کل همینجوری بین دختران و پسران!
واِلا همه میدونن دخترا و پسرا چجورین !
پس فقط به دیده طنز بهش نگاه کنید و نظراتتون رو بدید و خوش باشید .
چرا بیهوده تلخش می کنید ![cheshmak]
و اما پسران : [sootzadan]
ترم اول : مثل یه آدم خجالتی گوشه کلاس کز کرده و فقط و فقط گوش به حرف استاده ! همین و بس !
حتی جواب سلام رو هم نمیده ، سر به زیر و ساکت ! [bamazegi]
ترم دوم : شیطنتاش گل میکنه ، عاشق اینه که از دخترا سوژه پیدا کنه و هی بخنده ! غافل از اینکه خودش قبلاً سوژه شده ! [nishkhand]
ترم سوم : ابرو ها از ابروهای دختران قشنگتر شده ، لباس شیک می پوشن تا بلکن دل دختری رو بدست بیارن ! [sootzadan]
ترم چهارم : مشروط ! همش فکر و حواسش پیش دخره هست و هیچی از درس نمی فهمه !
ترم پنج : اُه اُه ، عاشقی گل میکنه ! تمام روزش صرف رفتن به کافی شاپ و رستوران با دختره ( فکر کنم با ترم 5 دخترا یکی باشه دیگه [khanderiz] )
وای که چقدر دست به جیب میشه ! ولی ای دل غافل که ... ! [sootzadan]
ترم شش : بی خیال بابا ، بهتره بهم بزنم ، یکی بهترش رو پیدا کردم ، اینجاست که میگن پسرا سنگ دلن ( حالا باور کردید ) [khanderiz] و میذارن و میرن و هزار و یک دلیل الکی میارن برای رفتنشون !
دخترا که بگم الهی ... ! سرشار از روحیه لطیف [negaran] (نگین فقط طرفداری دخترا رو کرد [cheshmak] )
و در آخر : تازه میفهمن که چقدر از درس و دانشگاه عقب موندنو و تازه میخوان شروع کنن به درس خوندن !
کلاً تصمیم گرفته بودم تو این بحثا شرکت نکنم ولی دیدم دخترا مظلوم واقع شدن گفتم بیام نظر بدم .[sootzadan]
روزگارتون خوش [golrooz]
فاطیما خانم کشته من رو این نظراتتون و آماراتون از قوطی کدوم عطار در رفته منبع اش منبع آبی دیگه نه آخه دختر خوب پسر ترم یک کجاش آروم بوده آخه خواهر من نوکرتم حرفا میزنیا
اینجا بیشتر شبیه میدون جنگه......من نمیام نظر بدم....چون میشم جاسوس دو جانبه!!!!والا اونطور که من تو دانشگاه دیدم هم دخترا .....هم پسراااا ......آرههه...
دیگه حرفی ندارم....همین!!!ولی دلم به حال پسرایی که میان ترم 1 عاشق میشن می سوزه!!![nishkhand]
یکیش که طفلک دوستان محترمش سوژه ش کردن و کل دخترا از جمله خود دختره فهمیدن....خلاصه آبرو نموند واسه بدبخت فلک زده
دیگه از اون به بعد ندیدم این پسره با کسی حرف بزنه یا کسی صداشو شنیده باشه....کلا رفت تو لاک درس خوندن تا کمتر تابلو شه
این خاطره رو گفتم که یه کم بخندیمو شما هم از حالت پدافند و عملیات بکش بکش بیاین بیرون
واقعا از بیرون که بیای نگاه کنی ترسناکه[negaran]
نه بیا تر خدا یه نظر بده(شوخیا) من نمیدونم اگر ای حس خاله زنکی رو از شما خانم ها بگیرن چطور میشه ای دنیا آیا غیبت ها هم تموم میشه یا نه ای بدبخت رو دهن به دهن ضایع اش کردین رفته در ضمن اگر ای سوژه ی شماست پس هر کس عاشق بشه سوژه اس دیگه درسته؟
1 )این چه طرز حرف زدنه//////////////////
مگه دختر دانشجو زنا کار وبدکاره که بیاد کار زشت کنه دست و پا بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//////////
2 ) طبق آیات قرآن کریم (نور)"به کسانی که به زنان نسبت زشت میدهند و چهار شاهد ندارند 80 ضربه شلاق بزنید اینان خودشان فاسدند"
3) اگر رابطه بین خانم و آقا باشه باید مودبانه و سنگین و با رعایت شءونات اسلامی باشه و بد حجابی و حرف زشت نباشه .
"با صدای نازک نباشه و راه رفتن سبک و پاکوبی نباشه"که فکر بد نکنند .
4) دوست گرفتن پنهانی در آیه 25 نساء در کنار گناه کبیره آورده شده . پس رابطه دوست پسر و دوست دختر نزدیک نداریم و محرم نمیشن .
5 ) قبل از پست زدن کمی در منابع دینی تحقیق کنید تا ایجوری پست ها کوبیده نشه به دیوار . موفق باشید .
شما دوست عزیز موندم چی چی بهتون جواب بدم دیگه شما خیلی اورش رو گز نکنید میزارم به حساب اینکه تازه اومدین تو سایت در ضمن تبریک میگم ورودتون رو خوش اومدین
چی بود چی شد !
خاله زنکی چه معنا میده ! غیبت دیگه چی چیه ؟!
من گفتم همانطور که شما دخترا رو سوژه میکنید ما هم شما پسرا رو !
در ضمن ما پسرا رو جلوی چشم خودشون سوژه می کنیم پس فکر نکنم غیبت بشه !
تازه خود شما پسرا هم ، خودتون رو برای هم سوژه می کنید .
هر کی عاشق بشه سوژه نیست ، یادت باشه فقط داریم به دوران دانشجویی می پردازیم و بس
چرا مسائل دیگر رو دخیلش می کنین ؟!
قرار نیست اینجا میدون جنگ بشه که ! یا دعوا راه بیفته که !
یه خورده مهربان تر بابا ! [bamazegi][labkhand]
و اما در مورد شما دوست عزیز
این فقط یک نوشته طنزآمیز بود ! هیچ ربطی هم به دین و مذهب نداشت و نداره !
خودمون از همه این چیزا آگاهیم ! پس امر به معروف و نهی از منکرتون رو بذارین برای تاپیکایی که به این موارد می پردازه ! ( ادامه نمی دم چون مربوط به اینجا نمیشه )
پس لطفاً جدی نگیرید !
چرا جلوی استراحت بچه ها به هنگام خستگی کار رو می گیرین !
من دختر نیستم ولی دختران را دوست دارم[nishkhand]
اگه نخام غلو کنم باید بگم تو دانشگاه ما جدا دخترا نامرد نیستن که آبروی کسیو ببرن.....جالبه بگم دوستای خود پسره که اتفاقا پسر هم بودن سوژه ش کردن......فک کردن با این کار چقد خوشمزه بازی درمیارن و بانمک به نظر میرسن....ما دخترا که به روی خودمون نیاوردیم انصافا....ولی پسرای دانشگاه بی خیال این طفلی نشدن.....هنوزم بی کار میشن یه گیر به این بیچاره میدن
مگه دخترا دل ندارن؟ عاشق شدن فقط مال پسراس؟ دخترا عاشق شن به کسی نمیگن...میرن تو لاک خودشون...پس مطمئنا سوژه هم نمیشن...
من خودم به شخصه آدمای عاشقو خیلی دوست دارم[nishkhand] خیلی بامزن....[khanderiz]بخاطر همین هیچوقت کسیو بخاطر عاشق شدنش سوژه نخواهم کرد...البته اگه کسی توی این دوره زمونه عاشق شه[tafakor]
درضمن کسی که عاشق میشه،بیشتر به سر و وضعش میرسه هاااااا....[shaad]
اگه خودتون بحث رو تموم نکنین دوستان بحث رو میبندند
و باعث کدورت ناخواسته میشه
پس سریع جمعش کنین و برین توی تعارفات بخش عذرخواهی
حرف اول و اخر بود
[golrooz]
میاد ججمومن میکنه هااااااااا
جمش کن[nishkhand]
ولی من تکذیب میکنم
خوب حسین آقا نگاه عیزم اینجا فقط بحث داره میشه مشکلش چیه جیگرم و اما جا داره از فاطیما خانم تشکر کنم در ضمن من این رو خارج از شوخی میگم چرا ما کاری نکنیم که جای اینک به هم بخندیم با هم بخندیم ما تا سال سوم دبیرستان کارم سوژه کردن دیگران و ضایع کردن دوستام تو جمع بود یه جا یه بنده خدایی به من همین حرف رو زد رفتم روش فکر کردم که تا حالا چقدر حق گردنم مونده از اون روز به بعد توبه کردم به جان خودم تا اینجا جز خودم کسی رو سوژه نکردم حتی اگر جلوم واضح گاف بده بیاید امتحان کنید لذتش بیشتر تا این که بیاید همدیگر رو سوژه کنید حالا فرقی نداره دختر پسر رو سوژه کنه و بهش بخنده و یا عکسش چون هر کسی شخصیت خودشو داره به قیمت یه خنده ی چند ثانیه ای خردش نکنید دوستان من باشه خواهش میکنم اگر این اخلاق رو ندارید بیاید امتحانش کنید لذتش بیشتر من اگر ببینم تو جمع داره شخصیت کسی خرد میشه اول به زبون خوش به طرف اخطار میدم اگر جواب نداد بعدش.... هر که موافق تشکر رو بزنه
این فرم موضوعات نباید اینجا مطرح بشه.کار درستی نیست