پاسخ : یک سئوال اساسی و معما گونه.جواب بدین
همیشه تو زندگی ریسک کن ....... اولی
نقل قول:
امید ریاضی هردوتاش برابره
آقا مهدی هر روشی که دوست داری استفاده کن فرقی نداره!
چرا یکی بما یاد نمیده که چجوری امید ریاضی هر دوتا یکیه؟
راه اول اگه همش رو از دست بدم کمتر غصه می خورم.[golrooz]
من 1 رو انتخاب میکنم!
همه ی دوروبریام که میدونن درس نمیخونم میدونن انتخابم همینه![cheshmak]
چون خیلی خوش شانسم!
و خیلی ریسک پذیر
گزینه یک ( یا هیچی یا همه چی
من پولمو نصف میکنم و در دو صندوق میذارم.شاید نصفشو داشته باشم بهتر از نداشتن هیچیه :)شاید هم همه پولمو داشته باشم با شانسی که دارم همه پولم بهم میرسه با یک دامنه ی امنیت و یک میزانی ریسک.:)
منم راه دوم را انتخاب میکنم.
چون میدونم اگه راه اول را انتخاب کنم آقادزده همون صندوقی که داخلش پول گذاشتم رو برمیداره.
سلام
به نظر من راه دوم بهتره
اما من یه راه دیگه دارم
من پولامو تو 3تا صندوق تقسیم میکنم
حالا یا دزد یک سوم پولمو میبره و یا اصلا نمیبره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
سلام
بذار یکسراست برم سر اصل مطلب:
4 صندوق در این سئوال وجود داره و قراره دزد یکی از اینا رو سرقت کنه.خب؟ شما هم پول زیادی داری.اوکی؟ دوراه پیش روت میذارن کدومو انتخاب میکنی؟
1- تمام پولتو میذاری تو یک صندوق و احتمال سرقتش 1 به4 هست. معایب: ممکنه تمام پولتو از دست بدی محاصن:ممکنه هیچ پولی رو از دست ندی و احتمال کمی برای سرقتش هست.
2-پولتو تقسیم بر4 میکنی و تو هرکدوم قسمتی رو میذاری. معایب : در هر صورت وصد در صد 1 چهارم پولهات دود میشه میره هوا -هیچ شانسی برای حفظ تمام پولهات نداری محاصن شانس اینکه تموم پولهات سرقت شه وجود نداره.
http://www.aftabir.com/news/2011/aug...368d00638d.jpg
سلام
به نظرتون احمقانه نیست با وجود این که بدونیم قراره دزد بیاد،باز پول ذخیره میکنیم
من باشم یا پولامو خج میکنم و تو صندوق نمیزارم.یا یک راه جدید برای نگه داشتن پولهام پیدا میکنم.(جایی غیر از 4 صندوق)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
A S L A N
سلام
به نظرتون احمقانه نیست با وجود این که بدونیم قراره دزد بیاد،باز پول ذخیره میکنیم
من باشم یا پولامو خج میکنم و تو صندوق نمیزارم.یا یک راه جدید برای نگه داشتن پولهام پیدا میکنم.(جایی غیر از 4 صندوق)
نخیر ابلهانه نیست. درست متوجه موضوع نشدید.
منظوراینجاصندوق و بانک و.... نیست بلکه هدف نشون دادن ریسکه.حالا ما اینجا پول رو مثال زدیم توی صندوق اما منظورفقط گفتن وذخیره پول نیست.هدف اصلی سنجش ریسک پذیری انسانهاست.ورگرنه نه پولی هست که از دست بره نه دزدی نه چیزی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
نخیر ابلهانه نیست. درست متوجه موضوع نشدید.
منظوراینجاصندوق و بانک و.... نیست بلکه هدف نشون دادن ریسکه.حالا ما اینجا پول رو مثال زدیم توی صندوق اما منظورفقط گفتن وذخیره پول نیست.هدف اصلی سنجش ریسک پذیری انسانهاست.ورگرنه نه پولی هست که از دست بره نه دزدی نه چیزی.
این اصلا ریسک نیست.ریسک بین برد و باخت انجام می شود یا بین شکست و پیروزی
اما در این سوال شما بین شکست و حالت عادی است.یعنی در صورت عمل به دستور دوم 25 درصد پول می رود وهیچ چیزی به دست نمی آید و در حالت اول احتمال نابودی همه پولها بدون سود احتمالی وجود دارد.
منم تقسیم میکنم بین 4تا صندوق.......
سلام منم راه اول انتخاب میکنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
A S L A N
این اصلا ریسک نیست.ریسک بین برد و باخت انجام می شود یا بین شکست و پیروزی
اما در این سوال شما بین شکست و حالت عادی است.یعنی در صورت عمل به دستور دوم 25 درصد پول می رود وهیچ چیزی به دست نمی آید و در حالت اول احتمال نابودی همه پولها بدون سود احتمالی وجود دارد.
دوست گلم منظور از ریسک تو همون گزینه ی اول هستش..بحث و جدل که نداریم
میزان ریسک پذیری و درایت و تدبیر و آینده نگری تو این دو گزینه میشه مشاهده کرد جداگانه..اما
تنها اشکالش اینه که با تدبیر نبوده این سوال..اشکالشم اونجاست که یه ادم وقتی از قبل بهش آگاهی داده باشن که امکان دزدی وجود داره دیگه خواه ناخواه پولشو در معرض خطر نمیذاره...
اما اگر اطلاع نداشته باشی از موضوع دزدی دیگه مطمعنا پولاتو تو یه صندوق گذاشتی و نمیتونی از دزدی جلوگیری کنی...
فقط اگر به فرض محال که هیچ دزدی این کارو نمیکنه! اسلحه رو سرت گذاشته باشه و بهت چنین پیشنهادیو داده باشه خب به طبع یه آدمی که ریسک پذیر نیست 25% پولو به دزده میده و میگه برو راه دومو انتخاب کردم[khanderiz]
و اگر ریسک پذیر باشه گزینه ی اولو انتخاب میکنه تا شانسشو انتخاب کنه[entezar2]
البته همه ی اینا فرضیس..وگرنه تو واقعیت امان به وجود اومدن چنین موقعیتی شاید بعید باشه![sootzadan]