پاسخ : اگر بفهمید دختر یا پسر مورد علاقتون قبلا رابطه دوستی نامتعارف داشته باهاش ازدواج میکنین؟
بنظر بنده اگه طرف مقابلتون از این دوستی اطلاع داره پس همینکه پا پیش گذاشته یعنی براش مهم نیس اما اگه نمیدونه به هیچ عنوان نباید روابط قبلیتون رو براش بگید . چون به جز اینکه تخم شک و بی اعتمادی رو تو دل همدیگه بکارید هیچ ثمری نداره . لذا سعی بر ملا کردن اینگونه مسایل در شرایط ازدواج نداشته باشید . ازطرفی کدوم آدم عاقلی این رو کتمان میکنه که با اینهمه گسترش ارتباطات و اطلاعات و دانشگاه و محل کار و ... کسی تا اون لحظه با کسی دوست نباشه ( البته در حد متعارف ) در شرایط نامتعارف تکلیف روشنه . خداوند ستارالعیوب هست پس خودتون سعی نکنید عیوبتون را آشکار کنید .
پاسخ : اگر بفهمید دختر یا پسر مورد علاقتون قبلا رابطه دوستی نامتعارف داشته باهاش ازدواج میکنین؟
من به این علت قبولش نمیکنم که به این ضرب المثل اعتقاد دارم که توبه ی گرگ مرگ نگاه کنید دوستان اگر برید و یه آمار بگیرید میبینید که بیشتر اینطور زندگی ها یا منجر به طلاق عاطفی شده یا طلاق واقعی نکنید این کار رو لطفا
نه... این عشق برای من تبدیل به تنفر می شود
ترجیح میدم بهم نگه که رابطه داشته باکسی
چون اگه بهم بگه فکر نمیکنم بتونم باهاش زندگی کنم
من اینجور ادمی هستم[khejalat]
سلام. به نظرمن برای نسل امروزی این روابط دیگه عادیه.اما نوع رابطه خیلی واسه من مهمه.اگردرحددوستی ساده وآشنایی باشه ازنظرمن هیچ اشکالی نداره درغیراینصورت قبول نمیکنم
پاسخ : اگر بدونین عشق علاقتون قبلا رابطه دوستی داشته باهاش ازدواج میکنین؟
بله ازدواج میکنم .
هیچ دلیلی وجود نداشته که قبل از من با کس دیگه ای رابطه نداشته باشه. بالاخره هر کسی نیاز های عاطفی داره که باید در زمان خودش و با شرایط خودش اون نیاز ها رو بر طرف کنه . البته منظورم از این نیاز ها نیاز های جنسی نیست . هر چند آدمایی هستن که حتی با روابط جنسی قبل از ازدواج هم مشکلی ندارن.
من که بهش توسری نمی زدم چون گذشته ادما مال خودشونه و من با گذشته ادما زندگی نمی کنم[labkhand]
اینکه کسی رابطه با جنس مخالف داشته یا نه قبل از ازدواج به نظرم اصلا چیز مهمی نیست
و به نظرم اگر اهمیت داشته باشه برامون به این معناست که نمی تونیم یه آدم دیگه با نظرات متفاوت رو قبول کنیم و بخاطر تعصب هست
معیار های درست بر همه چیز تقدم داره !
اینکه یه دختر قبل از ازدواج با پسری رابطه نداشته باشه اصلا ارزش نیست بلکه گاهی اوقات ضد ارزش هست
هر چند همه ی این چیز ها در صورتی صادق هست که زن ابزار نباشه[golrooz]
گذشته آدما در گذشته مونده مهم اینه که از این به بعدش با من باشه من همسرم رو بخشیدم چون اون در گذشته منو ندیده بود و درست بعد از اینکه توبه کرد به قول خودش خدا من رو بهش هدیه داد و دیگه به هیچکی جز من نگاه هم نکرد.آدمیزاد جایزالخطاست مهم آیندشه
مومن با زنان مومن فقط ازدواج (دایم یا موقت) می کند .
آیات مبارکه "از دختران جوان به شرط آنکه زنا کار و دوست گیران پنهانی نباشند , با اجازه خانواده شان نکاح کنید ." نساء 25
»»»»آیات مبارکه النساء««««