من پاکترین اسم جهان هستی رو برای نام کاربریم انتخاب کردم چون همه زندگیم رو از این اسم دارم .نام زیبا ترین و کاملترین خالق
نمایش نسخه قابل چاپ
من پاکترین اسم جهان هستی رو برای نام کاربریم انتخاب کردم چون همه زندگیم رو از این اسم دارم .نام زیبا ترین و کاملترین خالق
خوب من عاشق شخصیت Rommel هستم ، چونکه واقعا یه فیلدمارشال بامعرفت بود و از طرفی عاشق Che Guevara هستم ، چونکه واقعا نمادی از عدالت بود .
من دلیلی برای گذاشتن اسم مستعار نداشتم اسم خودم را گذاشتم
نام کاربری من ماه آفرید است.این اسم از اسامی اصیل ایرانی است و به معنی آفریده ماه,آفریده شده چون ماه است و نام یکی از شخصیتهای شاهنامه است که زنی زیبا رو و همسر ایرج پسر فریدون پادشاه پیشدادی است.به این دلیل این نام باستانی را انتخاب کردم چون شخصیت زنان شاهنامه را خیلی دوست دارم.
سلام.اوایل اسم من آسمونی بود چون از بچگی آسمان رو خیلی دوست داشتم ولی کم کم به فکر عوض کردن این نام افتادم غزل بارون هم نام مستعار بنده برای نوشته ها و شعرهای من هست وقتی این اسم رو گذاشتم معروف شدم به غزل در سایت و اسم اصلی بنده رو کمتر به کار بردن و این برای من واقعا جالب و زیبا بود.این اسم روهم به این دلیل روی نوشته هام میذارم چون شعر رو نوعی غزل تجسم کردم و بارون هم خیلی دوست میدارم بنابراین در کنار هم این نام رو تشکیل داد.در سایت های قبلی که عضو بودم به اسم آبجی خانوم بودم ولی اینجا به کار نبردمش این نام رو.
من اول اسم ي كاشف ستاره بود كه داشتم كتاب ميخوندم موقع عضو شدن كه maknat بود بعد عوض كردم اسم خودمو گذاشتم
به خاطر آرزوی قلبیم به کشف و دونستن همه چیز های زیبا.چون با دانایی همه میتونن دنیایی زیبا رو تجربه کنن .اما نمیدونم به این آرزوم تا چه حد نزدیکم.
من معنی اسم آیسان را خیلی دوست دارم بخاطر همین نام کاربری ام را aisan قراردادم آیسان به معنی مثل ماه هست و من هم دلم میخواد مثل ماه ساکت و آرام و تنها باشم
من با توجه به شخصیت و ملیتم چنین اسمی گذاشتم
اعتراف میکنم اسم سایتم در این گذاشتن این اسم تاثیر داشت [shaad]
من اول اسمو فامیلم بود
یه روز تو مدرسه نشسته بودیم بچه محظ پر کردن وقت اسمای هم دیگه رو مسخره میکردن مخفف میکردن
به من که رسید گفتن آر اس ای من گزاشتم اینجا
71 برعکس سنم محز خنده 17 شد 71
ندا اسم خودم هستش که معنیش:
صدا ـ صدای آسمانی
من شاعر مورد علاقم مهدی اخوان ثالثه!
ارغنون هم اسم یکی از کتاب هاشه
ارگ هم ساز مورد علاقمه که به فارسی می شه ارغنون! یعنی ساز قدیمی اش ارغنون بوده الان شده ارگ!
من هم اسم خوشگل!!! خودم رو گذاشتم.....[nishkhand][nishkhand][nishkhand]
من چون این اولین سایتی بود که توش عضو شدم و اسم مستعار نمیدونستم چیه اسم خودم رو گداشتم[nishkhand]
- - - به روز رسانی شده - - -
اگرنه دوست داشتم zahra1994 بذارم
من هم جی گی لی گذاشتم چون هم حس خوبی بهم میده و هم خاطره ی خوبی ازش دارم
خب من چی بگم [nishkhand] راستش این اسم رو من روی خودم نذاشتم.دوستام این اسم رو برام گذاشتن [khejalat]
توی گوشیاشون هم به این اسم save هستم.واسه همینم تو اکثر سایت ها با این اسم عضو میشم.
من هم مخفف اسم خودم رو گذاشتم.............مخفف نرمین میشه نرمه یعنی خوش قیافه[nishkhand]
منم اسم خودمه.
مخفف اسم و فامیلیمه !
دو نفر که خیلی دوسشون دارم و منم برای دوتاشون دعا میکنم به همدیگه برسن [dooa]
والا من چون به خرابکاری خوشمم میاد و هرج و مرج طلبم
sabo3eur
گذاشتم
یعنی خرابکار
hossein ک اسم خودمه
24 ک روز تولدم
منم باید توضیح بدم؟؟؟؟؟//
بر همگان روشنه دیگه.......[cheshmak]
منم چون پرواز در اسمان را دوست دارم[khande]
سلام منم چون هر اسمی میزدم میگفت قبلا ثبت شده این اسمو انتخاب کردم ولی جدای همه چیز خیلی دلم میخواد ارلحاظ علمی پیشرفت کنم.
علاقه ی شدید من به بارون.یه روزم اسم دخترم یا دختر خونده م رو مبذارم بارون.البته در آینده
منم اسم خودم سحره ، بعدم برانکه هی نپرسن کدوم شهریو اینا پیش شماره تهرانو (021)گذاشتم[nishkhand]
منم دفه اولمه جایی عضو میشم اما اگه میشد اسم فامیلمو پاک میکردم [nishkhand]
fff اول اسمم هستش و ctrl مخفف کنترل که همون رشته تحصیلیمه
البته ایمیل و جیمیلم هم تقریبا بدین صورته[golrooz][golrooz][golrooz]
fff.ctrl@ymail.com
z.akمخفف اسم كسيه كه خيلييييييييييييي دوسش دارم.[khejalat]
شما ميتونيد نام كاربريتون رو در قسمت
تغییر نام کاربری کاربران سایت تغيير بديد.
سلام. اسمه خودمه.13 هم 1371.12.13
من اسم مغازه اي كه تو كار ميكنم را گذاشتم دليل خاصي هم نداشتم
سلام... en یعنی مهندس...مخفف هستش.....tooba اسممه.....72 هم سال تولدمه....که میشه...مهندس طوبی متولد 72....[nishkhand]
s.s.nمخفف اسم و فامیل منه من کلا از صدای س خوشم میاد توی اسم و فامیلم سه تا س دارم و اصل اسم و فامیلم با س شروع میشه برای همین از مخففش خوشم میاد.[shaad]
منم چون همه بهم مي گن خيلي سركشي منم انگليسيه سركشو گذاشتم همه جا هم همينو ميذارم 74 هم كه سال تولدمه[nishkhand]