درک و شعور افراد مهمه که بیشترشون درک و شعور رو دارند[bietena]
نمایش نسخه قابل چاپ
درک و شعور افراد مهمه که بیشترشون درک و شعور رو دارند[bietena]
ارزوی خوشبختی برای تمامی معلولین دارم.اما من با یک معلول ازدواج نمیکنم.چون ظرفیت چنین کاری را ندارم
[khande] دقیقا من خودمم داشتم به همین فکر میکردم[nishkhand]
ولی واقعا نمیدونم اگه همچین شرایطی واسم پیش بیاد ممکنه چه عکس العملی داشته باشم...فکرکنم اگه بقیه ایده آل هام رو کاااامل داشته باشه و صادقانه و شدید همدیگرو دوست داشته باشیم انقد کله شق هستم که همه مشکلاتشو به جون بخرم
بالاخره هیج کدوم از ما آدما کامل و بی نقص نیستیم...گاهی تو ظاهر مشخصه و همه میبینن، و گاهی بدتر از اون؛ در ظاهر سالمه ولی کمی که باش ارتباط برقرار میکنی....sh_omomi69[taajob]
سلام
اگه بحث دوست داشتن و عشق بیاد وسط اون موقع هیچ کس معلول نیست عاشق و معشوق هیچ وقت از نظر هم مشکلی ندارند و کاملند.
اما اگه فقط توی خواستگاری باشه و عشق در یک نگاه نباشه از خودم مطمئن نیستم و احتمال میدم خودخواهانه تصمیم بگیرم.
بقيه آقايون هم نظر ميدن يا اينكه خودم باس جورشونو بكشم؟
من با فكر يه خانم ازدواج ميكنم نه با جسمش كه اگه سالم نباشه اونو كنار بزارم البته يه كمي تغيير هم تو تصميم گيري ها لازمه ،مثلا من در اين مورد با بابام و يه مشاور خانواده مشورت ميكنم. شايد اونا چيز هاي ببينن كه من نبينم.
سلام
ممنونم از دعوت
برای همه افرادی که دارای محدودیت هستند آرزوی توفیق و سربلندی دارم اما
با توجه به شناختی که از خودم دارم بعید به نظر میرسه یه همچین کاری کنم .
برای شروع زندگی ،ترجیح میدم فرد سالم از نظر جسم و فکر و عقل و روان رو در کنارم داشته باشم ...
سلام
من خودم معلولم
الان ترم یک کارشناسی ارشد مهندسی برقم
ولی همیشه مثل یه حیوون باهام رفتار شده
کلا داخل کشور ما فرهنگ برخورد با یه فرد معلول جا نیفتاده
تا الانم که هیچ دختری قبول نکرده با من باشه
همین
نهههههههههههههههههههههههه ......
[nadidan][nadidan][nadidan]
ما با سالمش ازدواج کردیم پدرمان را در آورد ......[khande][khande][khande]
بعدشم ادم سالم که ازدواج نمی کنه.....[khande][khande][khande]
سلام اقای حسنی
متاسف شدم بابت ارسالت...
البته بنده به شخصه به انسانهای معلول چند برابر انسانهای سالم احترام می گذارم ...نه به دلیل ترحم . دلسوزی.....
یه روز رفتم در اطرف شهر کرمان کوه نوردی . ولی وقتی به بالای کوه رسیدیم صحنه ای دیدیم که فک همه دوستان شل شد...
یک نفر با یک پا و دوتا عصا زیر بغلش داشت بر می گشت از بالا و ما خسته و کوفته تازه رسیده بودیم...
اونجا بو د که به جمله ای که همیشه در مورد معلولیت توی ذهنم بود ایمان پیدا کردم
اقای حسنی ..... معلولیت در ذهنهاست .....
بنام خدای هستی بخش مهربان
بحث خوبیه ولی وقت و فرصت خوندنش نیست! عجبا ... روزها گذراندم برای حتی شنیدن یک جمله ای ازین بحثها و نتایج آینده اش و همه دریای سکوت شدند بر من سر تا پا گوش .... عجبا.
خدایا شکرت
شک نکنین اون دختر لیاقت شما رو نداشته....اصصصصلا شک نکنین...اینکه شما با وجود معلولیت نتونستین کسیو کنار خودتون داشته باشین دلیل بر ضعف شما نیست....بلکه در ضعف جامعه ست..مطمئن باشین هنوزم آدمایی هستن که برای باطن پاک آدما کف میزنن نه واسه تیپ و جسم و پول....مطمئن باشین
چرا که نه !!
ازدواج پیوند ادما با قلب و روح و روانه نه دست و پا و چشم و ابرو
تاپیک جالبیه البته برای من !!!
ممنون از ایجاد همچین تاپیک مفیدی که زده شده
باید بگم خیلی کم و نادرن افراد سالمی که بخوان با فرد معلولی ازدواج کنند
و در حقیقت ازدواج با یه فرد معلول لیاقت میخواد که اونم خدا همچین لیاقتی رو نصیب همه کس نمیکنه
در نظر بگیرین که شاید اونطرف شما بودین که معلول بودین
پس به نظرتون شخصی که معلول میشه دیگه حق زندگی نداره؟
حق اینی که خودش عاشق بشه رو نداره؟
مسلما داره .....ولی درک و فهم اینو هم باید داشته باشه که اونیکه باهاش ازدواج میکنه از خیلی نعمتای دیگه بی بهره میشه
پس اگه فرد سالم زندگی رو فقط واسه این دنیا میخواد و فک میکنه که همیشه میتونه زنده باشه هیچوقت حاضر به همچین کاری نمیشه
ولی اگه انسانیت و درک و فهم و شعور و تاب تحمل رو داشته باشه خیلی راحت میتونه با این کارش آخرت خودش رو تضمین کنه
و بدون ترحم و توقع بالا در کنار یه فرد معلول خوشبختی رو احساس کنه
ضمنا معلولین دریایی از محبت رو با خودشون دارن که 10000 فرد سالمم نمیتونه ذره ایی از اون رو داشته باشه....
برای من ارزش آدما خلاصه میشه در توانایی انجام کار. هر چه قدر کاری که انجام میدن با ارزش تر باشه برای من قابل احترام ترن. مثلا آقا استیون هاوگینگ فیزیک دان که احتمالا اکثرا میشناسینش .در حال حاضر فقط ماهیچه چشمش کار میکنه و بقیه ماهیچه هاش فلج شدن. این آدم برای من معلول حساب نمیاد ، معلول برای من کسیه که یه عمر مثل انگل از پدر و مادر تغذیه کرده ؛ و بعد این همه سال هنوز بدرد هیچی نمیخوره.معیار خیلیا شاید عشق باشه ولی برای من نبوغ و دانش درجه اوله، طرف اگر هر عیبی داشته باشه ولی عالم و استاد باشه من غلامشم.
سلام به همه دوستان
با تجربه ای که از شناخت آدم ها و معیارهای خودم دارم، معلولیت جسمی کمتر از معلولیت فهم، شخصیت و انسانیت اهمیت داره که متاسفانه درصد بالایی از خانم ها و آقایون جامعه حاضر درگیرش هستن.
بله اگر شخصیت کامل و خوبی داشته باشه، از نظر من معلولیت جسمیش به چشم نمیاد و برای تشکیل خانواده با فرد مورد نظر حاضر به مذاکره و پافشاری مقابل خانواده خودم هم هستم.
افراد سالم حق دارن که بخوان با افراد سالم زندگی کنن.به نظر من این توقع زیادیه که از انسانهای سالم دارید علی اکبر جان.منطقی بودن بهترین کاره.اگه سالمها انتخابتون نکردن نمیشه متهمشون کرد مه حق زندگی رو ازتون گرفتن
انصافا سوال سخت و تفكر برانگيزي بود.صرفا جوابش اهميت نداره ولي جواب من منفيه.
نمیدونم... ... ... بگم اره شاید فکر کنید ترحمه بگم نه خودخواهیه... ...
خیلی سخته...فک نکنم بتونم ..................نه
هر گز این کار را نمی کنم.[nishkhand]
معلولیت محدودیت نیست!!
چی بگم!والا پسرای سالم همین جوری مخشون معلولیت داره!(البته منظورم به بعضی از پسرا هستا).پناه بر خدا انگاری تا یه دختری میبیننن مخشون یاری نمیده و ایکی ثانیه عاشق پاشق طرف میشن و بعدش عروسی و بعدش بچه و بعدش طلاق!حالا اگه خدا یاری کنه به طلاق نمیکشه و با خوبی و خوشی شونصد سال در کنار هم عشقوله همزیستی میکنن!
حالا اگه پسره یا دختره مخشون در حین عاشق شدن یاری بده و معلول نشه میتونن با هم ازدواج موفق تری داشته باشند!
دوره زمونه عجیب شده داداش!والا زمان من از این حرف و حدیثا نبود
البته منم مثل شما اواخر دهه شصت چششمو به این دنیای عجیب و غریب باز کردم!
آخییییییییییییییییییی
چی بگم
ما توی خوابگاهممون یه دخملی داریم که معلوله و با هشت تا پسر دوسته!پناه بر خدا اخه خواستگارش چطور میتونه با یه یه دختری با این شرایط که با چن تا پسر دیگه دوست هستن ازدواج کنن!
بنظر من معلولیت محدودیت نیست و خواستن تواننستن است!
راستشو بخواین اگه موقع آشنایی با هم اون فرد سالم بوده باشه و بعد به یه علتی معلول بشه قطعا با اون ازدواج میکنم ولی اگه از قبلش باشه نمیدونم شاید! یه معلول مثلا معلول مادر زاد به خاطر افکارش میتونه دوست داشتنی باشه !
ممکنه یه فرد سالم با یه فرد معلول ازدواج کنه اما اکثر این ازدواج ها پایان خوشی نداره و ممکنه به طلاق منجر شه پس یه معلول باید با یکی مثل خودش ازدواج کنه تا هر دو طرف بتونن همدیگه رو درک کنن
راستش ما ازبس دنبال زن خوب و محجبه و پولدار وپاک و زیبا گشتیم پیدانکردیم به زن معلول که پاک باشه رازی شدیم....................[nadidan]
- - - به روز رسانی شده - - -
راستش ما ازبس دنبال زن خوب و محجبه و پولدار وپاک و زیبا گشتیم پیدانکردیم به زن معلول که پاک باشه رازی شدیم....................[nadidan]
راستش بحث جالبیه حداقل واسه من که خودم معلول جسمی حرکتیم تا حالا جایی با این بحث رو به رو نشده بودم تا جایی که تونستم نظرات بقیه رو خوندم اما میخوام به عنوان یه ادم معلول که 21 ساله توی این وضعیت نگاهها و نظرات مختلف مردم رو شنیده نظر بدم . وقتی به یه معلول نگاه می کنید چی به فکرتون می رسه؟ اگه ادم مهم یا هنرمند یا ورزشکار و ... که مردم دوست دارن تحسینش می کنین اگه ذهنی باشه و یا درجه ی معلولیتش بالا باشه دل سوزی می کنید اما تا حالا فکر کردید این نگاه شما برای یه معلول چه معنی ای می تونه داشته باشه ؟ اینا به خودتون واگذار می کنم چون فهمیدنش سخت نیست بار ها شده همه از کنارم رد شدن که پشت پله ها منتظر کمکی بودم می دونین کمک خیلی از ادما چیه؟ اروم می گن اخی خدا شفاش بده مثلا می خوان نشنویم اما می شنویم از اینم بگذریم رسیدیم به ازدواج ازدواج با یه ادم سالم برای یه معلول کار راحتی نیست خیلی از ادما فقط نظر ادمای سالم و به گفته ی خیلیا فداکارا می پرسن و می گن سختت نیست داری با یه معلول زندگی می کنی یا بار زندگی روی دوش توه فقط ؟ اما هیچ کس به یه معلول نمی گه چطور می تونی بار حرفای مردمو به دوش بکشی بهتون سفارش می کنم گاهی به مراکز معلولین سر بزنین مراکزی که معلولا هر هفته و هر ماه یک بار دور هم جمع می شن ازدواج زیاده نه با معلول با ادمای سالم طلاقی اونجا نمی بینین و یا مشکلی خیلیا هستن وقتی معلول می شن شریک زندگیشون اونا رو رها می کنن و اونا زنده زنده خاک می کنن معلولا احساس دارن اما کور نیستن خودخواه نیستن که سالم بودن و زندگی اینده ی یک انسانو به خاطر شرایطشون و یا عشقشون از بین ببرن از همتون یه خواهش دارم اگه روزی این شرایط واستون پیش اومد که عاشق یه معلول بشین ترحما بذاین کنار نشستن و فکر کردن به حرف بقیه رو بذارین کنار به خاطر خدا هم نمی خواد به کسی لطف کنید اگه عاشقید عاشقانه ازدواج کنید چه معلولید چه سالم من نمی گم معلول باید با معلول ازدواج کنه یا با سالم فقط می گم اگه مطمئن نیستین کسی شما رو مجبور نکرده به مشکلات معلولا مشکل دیگه ای اضافه نکنید و همه معلولا رو هم شبیه هم ندونید ما معلولا هم شخصیت و غرور داریم و همین طور حق انتخاب اگه تند رفتم معذرت می خوام من فقط چیزایی رو نوشتم که به چشمای خودم دیدم
ازدواج با یک کمتوان تنها از کسانی ساخته است که به اندازه ای بزرگمنش و از خود گذشته باشند که نگاه دلسوزانه یا برتری جویانه به همسر معلولشان نداشته باشند انگار که همسرشان تندرسته متاسفانه من نه بزرگوار و نه فداکارم و اگه با یک معلول زندگی کنم یا از سر دلسوزی باهاش به سر می برم یا اینکه چون تحمل دشواری ها و تنگناهای چنین زناشویی ها رو ندارم به اون پرخاش می کنم که هر دو حالت ویرانگر زندگی مشترکه بهتره که کمتوان ها با کسی مانند خودشون ازدواج کنند امیدوارم روزی در کشورمون بنیاد و سازمان هایی برای یاری رسانی کمتوان ها داشته باشیم که دیگه اون ها به ازدواج حمایت جویانه نیازی نداشته باشند
هیچ جوابی رو دلم نمیاد بدم. هر چی فکر میکنم چیزی به ذهنم نمیرسه .این سوال آدمو خیلی به فکر فرو میبره .اما یک لحظه فقط یک لحظه خودمونو جای کسی بذاریم که از این نعمت بی بهرست و به خودمون بگیم ما که نعمتی به این بزرگی داریم چجور شکر کردیم .چجور میخوایم حق سلامتمونو ادا کنیم. اصلا تا کی معلومه که این نعمتو داشته باشیم . سند داریم که همیشه همینجوری سالمیم؟
سلام .چون نقص کوچکی دارم اردواج با یک نفر دیگر مثل خودم را صلاح نمی دانم.:!:
سلام به دوست پر توان و فهیم ...اتفاقا خیلی خوب گفتی حقیقت همینه ولی شاید نمیشه به همه افراد حاضر در جامعه تعمیمش داد...
معلولی که موفق باشه از نظر من دلسوزی نداره و من به شخصه پیش خودم میگم حکمتی در کار بوده و اینکه غبطه رو من باید بخورم که این موفقیت رو ندارم ...
حقایق تلخه مثل ی زهر خیلی تند ....
من کسانی و رو میشناسم که دارای معلولیت جسمی هستند ولی با افراد سالم ازدواج کردند و زندگی خیلی خوبی هم دارند.به نظر من معلولیت جسمی مهم نیست مهم اندیشه و درک ادماست چه بسا هستند کسانی که سالمند ولی معلولند چون فقر فکری دارند. برای انتخاب همسر خیلی چیزهای مهم تر از جسم سالم هم وجود داره.معلولیت محدودیت نیست.
به نظرم آدم باید توی شرایط قرار بگیره
مثلا
شما فکر کنید معلولیت دیده نشده و شما عاشق شدی و در مراحل اولیه متوجه می شی اون وقت که معلوم می شه شما چه کاره هستی البته پارامترهای زیادی توی کار هست
از خانواده گرفته و درجه معلولیت و هزار چیز دیگه که سبب می شه در نتیجه گیری شما تاثیر داشته باشه
حالا بیاید اینجوری فکر کنید که اگه با یه فرد سالم ازدواج کردید و در مدت کوتاهی طرف مثلا تصادف کرد و دیگ نتونست راه بره و فلج شد آیا میتونید باش ادامه بدید؟چرا؟؟
(من تمام پستها رو نخودنم[negaran] اگه حرفیکه زدم تکراریه به بزرگی خودتون ببخشید[shaad])
سخته جواب دادن به این سوال
اره اگه واقعا دوسش داشته باشم حاضرم بعد از پیش اومدن مشکل براش باهاش بمونم[khejalat]
آره پرنده ی بهشت من تا ته خط باهاش میمونم.وقتی انسان با کسی ازدواج میکنه تعهد میده که تا آخر خط همراهش باشه.sh_omomi76sh_omomi76sh_omomi76
درنگاه اول هیچ کس حاضرنیست بایه ادم معلول ازداج کنه اما باشناخت رفتاری اون فردیاایجادمحبت بین دوطرف این معلولیت اصلا به چشم نمیادش.این اتفاق براهرکسی پیش نمیاد منم جزاین گروهم[shaad]
عشق آدم رو به خیلی از کارها وادار میکنه
هرگز
بستگی داره اون خانم چطور خانمی باشه