پاسخ : یه سوال سخت... (حتما جواب بدید)
با عرض سلام و خسته نباشيد
من يه بار دارو ندارم از جمله ماديات،علائق،آرزوهام و... دادم و عشق گدائي كردم.الان به اين نتيجه رسيدم كه هيچ عشقي پايدار نيست و ارزش نداره به خاطرش حتي از يه پر كاه بگذري.
در نهايت به اين باورم كه امروزه چيزي به عنوان عشق وجود نداره بلكه همون عادته كه ما از روي تنهائي وقتي دنبال هم زبوني ميگرديم به اولين نگاهي كه آروممون ميكنه ميگيم:عاشقتم،بدون اينكه لحظه اي به حرمت اين كلمه بزرگ فكر كرده باشيم و آگاه باشيم اين عشق عاقلانه و موندگار هست يا نه.
ببينيد به نظر من اگه تمام دنيا رو بدون عشق وعلاقه داشته باشيم هيچ ارزشي نداره ولي اگه يه عشق داشته باشي براي اون حاضري تمام دنيا رو بدست بياري
خیلی سخت شد که اینجوری ولی اولی بهتره چون فقر باعث میشه عشق از بین بره[hoshdar]
من هر دو شو
ربنا اتنا في الدنيا حسنه و في الاخره حسنه
هم دنيا رو مي خام هم خدا رو
نه از خدا دست بر ميدارم
ونه آنقدر به دنيا كه خدا را فراموش كنم
دنيا وسيله اي براي رسيدن به آخرت
منم همه چیز داشته باشم غیر از عشق رو انتخاب می کنم.بدون عشق هم دنیای جالبیه...
[golrooz] به نظر شخصي خودم اگر همه چي داشته باشيم مطمئنا عشقم باهاش هست چون اون علاقه باعث شده كه به اون داشته هامون برسيم پس عشق از علاقه و خواستن نشئت گرفته تنهايي مفهوم نداره عشق تنها به يك چيز خطاب نميشه عشق مفهوم ابديت داره هركسي به يك چيز عشق خاص خودشو داره حتي در پي ش خودشو هم قرباني مي كنه پس بزارين عاشق كه هستيم عاشق بمونيم [golrooz]
شاید فقط من قدر عشقو بدونم اونم الان که عشقمو از دست دادم من عشقو باهیچ چیز عوض نمیکنم چون باعشقم به همه چیز میرسیدم شاید سخت بود...اینم بدونین ما تواین دنیا همه تلاشمونو میکنیم تا به عشق حقیقیمون که خداست برسیم پس فقط عشقه که باارزشه.فقطو فقطعشق
از من به همه شما نصیحت [nishkhand]
عشق همراه با عقل رو انتخاب کنید یادتون باشه آدم با عشق به جایی میرسه [cheshmak]
من همه طرف رو انتخاب می کنم. عشق پایدار معمولا بعد از انتخابی درست و عاقلانه و در نظر گرفتن همه ی جوانب به وجود میاد!!!!!!!!!!!!!!!!
[nishkhand][khejalat][golrooz]
اگه عشق باشه امید هم هست و وقتی امید باشه به هرچی که می خوای میرسی و همه چی داری
[tashvigh]ولی اگه همه چی داشته باشی ولی عشق نباشه هرچی که داری از دست می دی[narahatishadid]
مثل اينكه داستان عشقولانه شد
ساقيا بده جامي زان شراي روحاني تا براسايم زين حجاب ضلماني
طره پريشانش ديدم و بدل گفتم اين همه پريشاني بر سر پريشاني
بستگی به منظور شما از عشق داره.طبق برداشت خودم ترجیح می دم که عشقو انتخاب کنم چون وقتی به چیزی عشق داشته باشی حالا یه آدم دیگه یا پول،تلاش می کنی که بهش برسی .اما اگه همه چی داشته باشی و عشق به اونا نداشته باشی همشو از دست میدی.
من حاضرم هیچی نداشته باشم اما عشق داشته باشم
عشق حقیقی
با عشق حقیقی و واقعیه که زندگی زیباست اما اینهایی که این همه مال و ملال دارن تا حالا دیدی از زندگیشون راضی باشن اونا هم که همه چی دارن همش مینالن یه چیزی تو زندگیشون کمه
خلاصه حاضرم هیچی نداشته باشم اما یه نفر رو قد یه دنیا بلکه هم بیشتر دوست داشته باشم
عشق بدون هیچی !
چون اگه عشق باشه همه چی خودش جور میشه !
ولی اگه عشق نباشه همه چیز از دست میره ! به همین راحتی !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
S.A.H.A.N.D
سلام ...[golrooz]
اي بابا عشق كيلو چنده بشين زندگي كن حال كن ، فقط همه چی داشته باش .
اينايي كه عاشق شدن چي شدن آخر ...[nishkhand]
[tafakor] تا عشق رو چه معنا کنی برادر من
اگه منظورت عشق به معنای عشقه آره خب ، حق داری
ولی اگه عظق به معنای دوست داشتنه مطمئن باش همه چی رو به دست آوردن [sootzadan]
الان خیلی دوست داری آجیت رو بزنی ! نه ![bamazegi]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aviator_M
[golrooz] به نظر شخصي خودم اگر همه چي داشته باشيم مطمئنا عشقم باهاش هست چون اون علاقه باعث شده كه به اون داشته هامون برسيم پس عشق از علاقه و خواستن نشئت گرفته تنهايي مفهوم نداره عشق تنها به يك چيز خطاب نميشه عشق مفهوم ابديت داره هركسي به يك چيز عشق خاص خودشو داره حتي در پي ش خودشو هم قرباني مي كنه پس بزارين عاشق كه هستيم عاشق بمونيم [golrooz]
من با نظر شما مخالفم !
چه بسا افرادی هستن که همه چی دارن ولی عشق رو ندارن و همینطور برعکس !
از خودم نمیگما ، دیدم ! البته برعکسش هم دیدم ولی 99% اولیه درست بوده !
با وجود عشق میشه همه چیز رو بدست اورد ولی بدون وجود عشق همون چیزایی رو هم که بدست اوردی ، گرچه نه به ظاهر ، ولی به باطن از دست میدی .
عشق به خدا برترين بهترين و كاملترين عشق
اما كو؟
زندگی با عشق معنا میشه
زندگی های بدون عشق زیادی دیدم که پوچی و شاد نبودن توش موج میزنه!!!!!!!!!!
عشق ساخته ی قلب انسانه< تفاوت بین انسان و حیوانه پس وقتی قلب انسان _وجودش بهاش نباشه نمیاد اما همه چیز داشتن امر مادیه .روح برتر از جسمه
man eshqo entekhab mikonam.malo manal va amiale doniavi hamishe hast vali eshq nabashe dg nist
بستگی به این داره اون عشق لایق باشه که روی همه چیز چشم پوشی بشه یا نه..؟
اگه عشق واقعی باشه قطعا عشقو انتخاب میکنم چون کم کم بقیه مسائل حل میشه....
ادمی که همه چیز داره ب جز عشق معنی واقعی زندگی رو درک نمیکنه....
عشق پفک نمکیه همه چیزو بچسب
اصلا این سوال سختی نیست.
عشق رو اگه بخوایم ساده معنی کنیم یعنی علاقه ی زیاد به یه چیز خاص.حالا اگه کسی عاشق پول و ثروت باشه خب معلومه با داشتن پول هست که از زندگیش لذت میبره.
اگه کسی عاشق فردی بشه خب معلومه با بدست اوردن اون فرد به ارامش میرسه چه بسا از مال دنیا چیزی نداشته باشه.پس جواب سوال میشه عشق.
اما اونایی هم که گفتن عشق کیلو چنده زندگی رو بچسب منظورشون اینه که عشقشون مال و منال هست.
یکم باید سوال رو مشخص تر میکرد.مثلا یه طرف فردی که عاشقشی یه طرف همه چی.اونوقت معلوم میشد کی کدوم طرف میره
اگه عشق به خدا باشه پس فقط عشق،در غیر این صورت همه چی جز عشق....