58 كيلو قد 173
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من وقتی سرما میخورم تقریبا بعد از یک هفته خوب میشم اما قریب یک ماه هی سرفه میکنم در حالی هیچ کدو از علایم سرما خوردگی غیر از سرفه مشاهده نمیشه آیا میدونید علتش چیه و لطفا اگه درمانی هم داره بگید
در ضمن این رو هم بگم که که من وقتی خیلی کوچولو بودم به آسم خفیف هم مبتلا بودم
سرفه ی مداوم بعد از سرماخوردگی با عفونت مرتبط نیست. این سرفه ها ممکنه به دلیل همون مشکلی که قبلا داشتید باشه که دوباره با سرماخوردگی و ضعیف شدن بدنتون عود میکنه و یا به دلیل حساسیت به برخی مواد غذاییه. این حساسیت، ممكنه بعد از سرماخوردگی وقتی كه دستگاه ایمنی ضعیف است، بروز كنه گه با مشورت پزشک می تونه مشخص کنه که کدوم دلیل باعث این سرفه های طولانی مدت شما می شه و درمان رو به شما بده.
سلام به دوستان و شما گرامی
گرامی با توجه به سابقه ی آسم در شما
این هم میتونه ریشه ی الرژیک داشته باشه ،توصیه ی ابتدایی:
-از مصرف مواد آلرژن در رژیم غذایی خود پرهیز کنید.
-فصل بهار خصوصا دو ماه اول امکان عود بیماری های آلرژیک بسیار ست اگر سرفه های شما شدت پیدا کرد از آنتی هیستامین بهره بگیرید.
-ذهن خودتون رو روی این حالت متمرکز نکنید چرا که آلرژی ها بیشتر به جهت ضعف در دستگاه ایمنی عارض میشودو بهترین تقویت کننده سیستم ایمنی ،بهداشت و سلامت روان ست که با ارامش عارض میشود.
لازمه اضافه کنم بعضی بیماری های ویرال میتوانند عوارضی طولانی مدت ولی بی خطر داشته باشند.
درسال 82 روي دستم يك لك قهوه اي بود كه براي درمان به پزشك عمومي مراجعه كرده وكپسول 84عددفلوكونازول100ميلي وپمادكلوتريمازول تجويز نمود كه بعد ازمصرف خوب نشد بعد به دكتر پوست مراجعه كردم گفت خال است واحتياج به درمان ندارد وفقط باليزر درمان مي شود وحتي اگر قارچ بود اين همه دارو لازم نبود مصرف كني به هرحال بعداز مصرف اين داروها بدنم پوف كرده درظا هر چاق شدم و دچار زردي نيز شدم و معد ه ام نيز ترش مي كند الان از ان موقع معد هام ترش مي كند وصبح كه از خواب پا مي شوم دهانم تلخ است تازگي به مدت 40 روز شبها فاموتدين مصرف كردم و40 روز نيز كپسول امپرازول مصرف كردم ولي بعد از تمام شدن داروها دوباره معدم ترش مي كند وصبحها دهانم تلخ مي شود علت چيست وراه درمان چيست ومدت درمان چطور سن 30 سال
سلام دوست گرامی
شما مشکل کبدی ندارید؟؟؟؟؟
فلوکونازول در افراد مبتلا به مشکلات کبدی بهتره تجویز نشه یا اگر برای مدت طولانی تجویز میشه باید وضعیت کار کبد به طور بالینی و بیو شیمیایی بررسی بشه
فکر نمیکنم رفلاکس( همان ترش کردن) اون هم به شکل پایدار از عوارض فلوکونازول باشه چون عوارض گوارشی حین مصرف درد شکم - تهوع - استفراغ هستن.
برای درمان ابتدا باید یکسری تغییر سبک در روال برنامه غذاییتون بدید اگر بهبود نداشتید برای درمان جدی تر باید به پزشکتون مراجعه کنید.
به مطالب زیر مراجعه کنید:
http://www.njavan.com/forum/showthread.php?119450
http://www.njavan.com/forum/showthread.php?113616
http://www.njavan.com/forum/showthread.php?99427
http://www.njavan.com/forum/showthread.php?99426
http://www.njavan.com/forum/showthread.php?93592
من تازگي ازمايش خون دادم كبدم مشكل نداشت ايا ازمايش خون جهت تشخيص مشكل كبد كافي است ايا ترش كردن يا رفلاكس مي تواند علتش از عفونت هيلوباكتر باشد ايا شربت جالينوس يا شربت ضد رفلاكس باريچ كه در داروخانه هست را مي توان بدون مشورت با پزشك مصرف كرد يا گياهاني مثل بابونه واويشن كه ضد ترشي معده هستند
با سلام ايا سونگرافي پانكراس التهاب لوزلمعده را نشان ميدهد وسونگرافي كبد وكيسه صفرا چه چيزي را نشان مي دهد وايا سونگرافي ضرري دارد يا اشعه ايكس دارد وايا براي سونگرافي كبد وپانكراس وكيسه صفرا شكم بايد خالي باشدبا تشكر
سلام خدمت شما.بله سونوگرافی پانکراس التهاب لوزالمعده رو نشون میده.سونوگرافی کبد و کیسه صفرا اندازه کبد رو نشون میده و نشون میده آیا کبد چرب هست یا خیر و به جداره کبد و کیسه صفرا رو بررسی میکنن اشعه ایکس که ضرر داره اما برای بررسی احشاء بدن ضروری هست.تا جایی که من میدونم بهتر هست ناشتا باشید برای اینگونه سونوگرافی.
در سونگرافي از شكم مگر از اشعه ايكس استفاده مي شود
با سلام مدت چند ماه است كه سرم مقداري سنگين شده ووقتي به عقب مي برم ويكدفعه به جلو مي برم سرگيجه مي گيرم يا وقتي رو ي زمين صاف دراز مي كشم وقتي بلند مي شوم سرم يك لحظه گيج مي رود علتش چيست سوال دوم ايا احساس مزه ترش وبد مزه در دهان صبح بعد از خواب از سينوزيت مي تواند باشد يا معده
سلام.این سرگیجه ممکن هست از کریستال هایی که در گوش داخلی هست باشه که به هنگام تکان دادن سرتون سرگیجه را بوجود میاره و بعد از چند ثانیه خوب میشه.و سنگینی سر هم ممکنه از همین گوش باشه.بهتر میبینم به دکتر گوش و حلق و بینی مراجعه کنید.اگر برای گوش نبود بهتره یه آزمایش خون بدید ممکن هست از کم خونی باشه اگر هم نه باید به یک نورولوژ یا همون دکتر اعصاب داخلی برای اعصاب و حس تعادل مراجعه کنید.ولی احتمال بیشتر مربوط به گوش میشه این حالت شما.درارتباط با سوال دوم شما نیز بدلیل رفلاکس معده هست که اینطوری میشید
سلام، من در یه فیلم پزشکی دیدم طرف راه نفسش بسته شده بود ، دکتر دید طرف داره خفه میشه با چاقو گلوش رو سوراخ کرد؛ بعد طرف هم مشکلش حل شد؛ خیلی راحت نفس کشید.می خواستم اگر میشه این موضوع رو یه توضیح بدین ، آموزش سوراخ کردن گلو رو هم بزارید ؛ خدا رو چه دیدی شاید لازم شد.[nishkhand]
سلام به شما.[golrooz]
این چیزی که دیدید درسته و انجام میشه و به آن تراکستومی میگن.
اگه راه تنفسی فردی بسته شده باشه و امکان لوله گذاری از طریق دهان و یا بینی وجود نداشته باشه و نشه تنفس مصنوعی داد با سوراخ کردن وسط ترقوه ها در گردن لوله گذاری رو انجام میدن و لوله رو مستقیما در نای بیمار قرار میدن.
کار بسیار حساس و سختیه و عوارض زیادی واسه بیمار ایجاد میکنه.
بنابراین در مواقع خیلی اورژانسی و تحت شرایط خاص انجام میشه و چیزی که در فیلم دیدید که در محیطی غیر استریل انجام شده و بیمار زنده و بدون عوارضه کاملا فیلم بوده![tafakor]
بنابراین من به شما پیشنهاد می کنم اگه فکر کردید یه فردی به اقدام تنفسی نیاز داره اگه طریقه دادن تنفس مصنوعی رو بلد هستید تنفس مصنوعی رو شروع کنید در غیر این صورت هر چه سریعتر با اورژانس تماس بگیرید و یا فرد رو به بیمارستان منتقل کنید و به هیچ عنوان هوس انجام این قبیل اقدامات تخصصی رو نکنید![cheshmak]
سلام عليكم ايا ايدز در چك اب هاي عادي خون تشخيص داده مي شود بهترين ازمايش جهت تشخيص سالم بودن كليه وكبد وعفونت ادراري چه ازمايشي است سوال بعدي ايا ورم معده به همراه هيلوباكتر مي تواند به سرطان معده منجر شود
سلام
با اين سرفه هاي كه مي كنم از خودم ديگه بدم اومده
در خواب سرفه نمي كنم
در حالت ساكن سرفه نمي كنم
خدا نكنه اضطراب داشته باشم .سرفه مي كنم زياد
وقتي زياد صحبت ميكنم باز هم سرفه زياد ميكنم
مخصوصا در محيط هاي در بسته و خفه سرفه ميكنم
واي بوي غذاي سرخ كردني باز هم سرفه
جديدا دماي بدنم زود بالا ميره گرمم ميشه
اخ .با اين سرفه ها كلافه ميشم (كمك [afsoorde] [narahatish])
سلام به شما.
ایدز در آزمایشات خون عادی مشخص نمیشه.
اولین راه تشخیص و بهترین آزمایش برای عملکرد کلیه و عفونت ادرای آزمایش ادرار هست
اولین راه تشخیص و بهترین آزمایش برای عملکرد کبد آزمایش خون و چک کردن آنزیمهای کبدی در خون هست.
کلا هلیکوباکتر باعث ایجاد زخم های معده و دوازدهه می شود که اگر این زخم ها درمان نشن در ادامه بدخیم میشن و باعث سرطان معده و دوازدهه می شن.
سلام.
این سرفه ها میتونه به دلایل زیادی باشه که برای فهمیدن دلیل اصلی اون باید یک سری آزمایشات خاص از جمله اسپیرومتری انجام بدید که برای انجام این آزمایشات بهتره به پزشک متخصص مراجعه کنید تا دوره ی کامل از جمله معاینات بالینی انجام آزمایشات خون و تستهای عملکردی ریه براتون بنویسه تا تشخیص داده بشه.
سلام
با تشكر از نظر شما و با تشكر ازفعاليت هاي شما در اين سايت كه به مشكلات بنده و ديگران رسيدگي مي كنيد
ديروز بعد از خواندن پيامتان به نزديكترين بيمارستان محل كارم مراجعه كردم
فعلا دو عدد عكس انداختم يكي از ريه هام و ديگري هم از سينوس
به گفته پزشك ريه هام سالم ولي سينوزيت دارم
امروز هم دارم ميرم ازمايشگاه
ولي
1. من كه موتور سيكلت ندارم كه باد شديد به سرم بخوره و سينوزيت بگيرم
2. من بعضي وقتها گرماي بدنم بالا ميرود گرمم ميشود
3.من انقدر سرفه هام شديد هست كه قرمز ميشم[khejalat]
(بلاخره سينوسهاي ما هم كوسينوس شد[cheshmak][khande]
سلام
پاسخ دادن به سوالات شما وظیفه ی ما فعالان بخش پزشکیه.
این صحبتهایی که میگید که با بالا رفتن از پله ها خیلی زود به نفس نفس میافتید و یا آنقدر سرفه میکنید که قرمز میشید ممکنه نشونه ی اولیه بیماری قلبی هم باشه البته جای نگرانی نداره فقط بهتره کاملا پیگیر باشید و به پزشک برای انجام آزمایشات مخصوص مراجعه کنید.
سینوساتون اینجور که میگید کتانژانت شده نه کوسینوس!!!؟؟؟
مدت چند ماه است كه سمت چپ زيرقفسه سينه ام درد مي كند 3ماه انتي اسيد مصرف كردم بهتر شدم ولي باز دوباره دردش شروع شده امروز رفتم دكتر برام 20عدد دي سيكلومين ودايميتكون وامپرازول 20 ميلي 28 عدد ومترونيدازول 250 ميلي 20 عدد تجويز نموده و6 عدد كپسول ازيترومايسين 250 ميلي براي گلودردم تجويز نموده ايا با اين داروها اگر عفونت معده يا زخم داشته باشم بر طرف مي شود ايا مصرف مترونيدازول با شكم خالي مشكلي ندارد
با سلام
هریک از داروهایی که نام بردید میتوانند اثر موثر در بهبود شما داشته باشه امپرازول باعث مهار ترشح اسید معده میشه،مترونیدازول در درمان بیماری های عفونی،دی سیکلومین برای بهبود دردهای روده ای و کولیکی(شکمی)، دایمتیکون هم در درمان کمکی در زخم معده موثر هستند.تا جایی که بنده اطلاع دارم این دارو ها که مربوط به عفونت های باکتریایی هست نباید با شکم خالی خورد و بهتر هست با وعده های اصلی غذا یا از این قبیل،مصرف کرد تا معده را ناراحت نکنه.
سلام خانم پونه
امروز نسبتا بهتر هستم البته با لطف و مرحمت شما
ديروز ازمايشگاه بودم يك چكاب كلي دادم
و داروهايم(امپول بتامتازون - شربت پروسپان-قرص اموكسي كلاو - سرما خوردگي بزرگسالان ) را مصرف ميكنم
قهوهاي تيره يا ادرار به رنگ چايخوردن مقدار زياد موادغذايي مثل باقلا، ريواس و آلو ادرار را قهوهاي تيره ميكند. داروها و برخي موادمخدر نيز رنگ ادرار را به قهوهاي تيره تغيير ميدهند. از داروها ميتوان به كلروكلين و آنتيبيوتيكهاي مترونيدازول و نيترونورانتونين كه در عفونتهاي ادراري تجويز ميشوند، اشاره كرد. مسهلهاي حاوي برگ سنا و كاسكارا و شلكننده عضلاني متوكاربامول ادرار را قهوهاي تيره ميكنند. برخي بيماريها به خصوص ناراحتيهاي كبدي مثل هپاتيت و سيروز و بيماري ارثي نادر به اسم tyrosinemia كه التهاب گلرومرولهاي كليوي است، با توانايي كليه در جذب مايع و مواد زائد تداخل ميكند.
سلام
وزن کمتر از طبیعی جنین در ماههای آخر به چه دلیل می تواند باشد ؟؟ این در حالیه که تمام آزمایشات و سونوگرافی ها سالم هستن........
توضیح بدین ممنون میشم.......
با سلام من ازسال80اطراف چشم وبيني ام مقداري دردميكرد كه علتش رانمي دانستم ودرسال 80به
خدمت رفتم ودرسال 82 درد در اطراف چشم وبيني بسيار زياد شده كه تحملش سخت بود به دكتر مراجعه كرده كه بعد ازگرفتن عكس راديولژي ساده ازصورت جواب عكس اين است Mucousal thickening سینوسهای ماگزیلری و فرونتال دو طرف سپتوم در نتیجه inflammation جلب توجه می نماید.
انحراف سپتوم بینی قابل رویت است.
تورم کورنه ها مشهود است.
گفت سينوزيت داري تو عكس مقداري انحراف دارم ولي دكتر گفته بسيار ناچيز است وعمل احتياج ندارد وانتي بيوتيك مصرف كردم خوب شد ولي از ان موقع به بعد هر چند ماه بازدردش شروع مي شود بايد دارو مصرف كنم الان مدت 10 سال است كه اينطوراست نمي دانم علت چيست بااين همه كه من رعايت مي كنم باز درد شروع مي شود سوال اول ايا واقعا من دچار سينوزيت شده ام پس چرا همراه درد تورم نيز وجود دارد ايا درمان قطعي وجوددارد عكس راديولژي اينجا است http://s1.picofile.com/file/7239442147/sinozit.jpg
http://s1.picofile.com/file/7239443331/sinozit1.jpg
چند روز پيش به يك دكتر متخصص گوش وحلق وبيني مراجعه كردم گفت اين عكسها به درد نمي خورد براي تشخيص سينوزيت فقط سي تي اسكن بايد انجام شود گفت شايد ميگرن داري به نظر شما علت چيست وايا دير درمان كردن سينوزيت ويا ميگرن عوارضي دراينده دارد لازم به ذكر است بخوراكاليپتوس مي دهم مقداري خوب مي شود
باسلام چند روز است كه گلوم سوزش دارد وبا خوردن سرخ كردني بدتر مي شود امروز نگاه كردم روي لوزه هام سفيدي زده ايا احتياج به درمان است وسرخ كردني نخورم اذيت نمي كند
به نظر من هم اگه عکس سی تی بدید بهتر میشه نظر قطعی داد. سینوزیت رو باید باهاش مدارا کنید بخور اکالیپتوس خوب است هم برای سینوزیت و هم برای سرماخوردگی.
میگرن هم می تونه، میگرن جوانی باشه و در آینده بر طرف بشه عوارضش فقط عوارض دردهاییه که داره و اغلب آزار دهنده هستند. بهترین راه اینه که شما سی تی کنید و پیگیر باشید.
این احتمال زیاد احتیاج به درمان داره چون سفیدی روی لوزه هاتون میتونه نشونه عفونت باشه و حتما به پزشک مراجعه کنید از خوردن مواد سورخ کردنی خودداری کنید و بخور اکالیپتوس میتونه کمک کننده باشه.
بهترین راه افزایش وزن چیه؟من غذا خوردنم تکمیله.میوه سبزی هم همینطور.در عین حال ورزش رزمی هم انجام میدم روزی حدود 20km دوچرخه سواری هم دارم اما اگه ورزش نکنم و دوچرخه هم سوار نشم باز هم وزنم زیاد نمیشه.واسه همین دوباره شروع به ورزش کردم.
قد 173 وزن 60.میخوام وزنم به 65 برسه.اسنم هم 21
اصلا با این شرایط باید وزنم چقد باشه؟
به نظر من هم اگه عکس سی تی بدید بهتر میشه نظر قطعی داد. سینوزیت رو باید باهاش مدارا کنید بخور اکالیپتوس خوب است هم برای سینوزیت و هم برای سرماخوردگی.
میگرن هم می تونه، میگرن جوانی باشه و در آینده بر طرف بشه عوارضش فقط عوارض دردهاییه که داره و اغلب آزار دهنده هستند. بهترین راه اینه که شما سی تی کنید و پیگیر باشید.
ايا سينوزيت بدون انتي بيوتيك درمان مي شود واگر دير درمان شود ايا عوارض مغزي در پي دارد ايا ميگرن عوارض مغزي نداره ايا با ام اراي نمي شود سينوزيت را تشخيص داد چون سي تي اسكن ضرر دارد
تصاویر CT و MRI هر کدوم برای یه کار خاصی کاربرد دارد در تصاویر CT تصویر استخوان ها به وضوح بیشتری دیده میشه و در تصویر MRI بافت نرم. این دل به خواهی نیست که کدوم روش تصویر برداری رو انتخاب کنیم. در ضمن CT-Scan خطر زیادی برای بدن نداره به خصوص که مدام از این روش تصویر برداری استفاده نمیشه و البته گرفتن تصاویر MRI خیلی هزینه ی بیشتری به نسبت CT داره.
بسته به نوع سینوزیت درمان ها متفاوت هست و ممکنه اصلا نیازی به آنتی بیوتیک نداشته باشد.
عوارض سینوزیت اغلب در موارد سینوزیت درمان نشده یا بد درمان شده دیده میشود . در موارد سینوزیت حاد ممکنست عفونت از محدوده بینی و سینوس خارج شده و نواحی مجاور مثل چشم و یا مغز را درگیرکند . این عوارض ممکنست به قیمت جان بیمار تمام شود .سینوزیت مزمن در اکثر موارد سبب مرگ نمیشود ولی به شدت باعث پایین آمدن کیفیت زندگی میشود که توضیح داده خواهد شد .
عوارض چشمی
گسترش عفونت به چشم از عوارض مهم بوده ودر بچه ها بیشتر دیده میشود . در طی چند روز از شروع سرماخورگی ، تورم پلکها شروع میشود .چشم حالت برجسته و بیرون زده پیدا میکند . بتدریج بینایی کاهش یافته وچشم توانایی حرکت را از دست میدهد و سرانجام نابینایی بی بازگشت ایجاد میشود .
عوارض مغزی
گاهی عفونت درمان نشده سینوس به مغز میرسد .علایم بصورت سردرد شدید وتب میباشد .تشنج ،هیجانزدگی و در نهایت خواب آلودگی وکوما ایجاد میشود .در صورت عدم درمان فوری ،مرگ حتمی است .
اختلال بویایی
از عوارض شایع سینوزیت میباشد و سبب اختلال در درک مزه غذاها میشود وبیماران از خوردن غذا لذت نمیبرند .بیمارانیکه دچار اختلال شدید بویایی میشوند ،در معرض خطر بازماندن شیر گاز یا سوختن غذا هستند چون وجود دود یا موادآلوده کننده در محیط را درک نمیکنند .
تغییر شکل صورت
پولیپ بینی که گاه در جریان سینوزیت دیده میشود در موارد شدید ممکنست سبب پهن شدن بینی و تغییرات چهره شود .
ضعف مزمن و خستگی
سینوزیت مزمن از علل شناخته شده خستگی مزمن میباشد .
بوی بد دهان
سبب کاهش اعتماد بنفس و عدم حضور در فعالیتهای اجتماعی میشود .
خلط مزاحم
احساس دایمی خلط و نیاز به دفع آن از مهمترین عوارض اجتماعی بیماری است .
محدودیت در فعالیتهای جسمی
خستگی زودرس و کم آوردن نفس شایع است .
پیامدهای اقتصادی
سینوزیت از علل عمده غیبت از مدرسه یا محیط کار است .درمان آن نیز پرهزینه میباشد .غیبت از محل کار همراه هزینه های درمانی ،فشار مالی قابل توجهی بر دوش دولت و مردم وارد میکند .
منبع: سایت پزشک آنلاین
ازكجا بفهميم سينوزيت درمان شده وديگر عوارض ديگري ندارد من دور چشم وبيني ام به شدت درد ميكرد از پزشك گياهي انفيه و قطره سياه دانه گرفتم ودر حال استفاده هستم مقداري از درد دور ابرو وبيني ام خوب شده ودر حال استفاده هستم اگر درد خوب شد يعني سينوزيت خوب شده وعوارضي ندارد