به نظر من هر فردی در سطح 1 می تونه طرح و ایده هایی داشته باشه و اگر یکم پشتکار داشته باشه می تونه اونو ثبت کنه و با توجه به استعداد، شرایط محیط ، دانش ، امکانات و پشتکار و .... می تونه کم کم سطح خودش را ارتقا بده و اختراعاتی با سطح 4 و 5 انجام بده.
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر من هر فردی در سطح 1 می تونه طرح و ایده هایی داشته باشه و اگر یکم پشتکار داشته باشه می تونه اونو ثبت کنه و با توجه به استعداد، شرایط محیط ، دانش ، امکانات و پشتکار و .... می تونه کم کم سطح خودش را ارتقا بده و اختراعاتی با سطح 4 و 5 انجام بده.
سلام دوست عزیزم/هرچند من ایده دارم (دلیلم برای انتخاب الکترونیک ...) اما ... هنوز موفق به ساخت طرحی نشدم
سوم دبیرستان طرحی داشتم و به من گفتن این طرح ساخته شده اما من توجه نکردم /پیگیری کردم و اونرو به نوعی پروبال دادم که طرح قبلی رو بی ارزش جلوه میداد/خوب پیش رفتم تئوریاتو تقریبا کامل کردم اما بنا به دلایلی.... نشد اجرا کنم...[narahat]
امیدوارم متوجه منظورم شده باشی مهم فقط شهرت نیست اگر این احساس یک حس درونیه اینکارو انجام بده از طرح ساخته شده کامل شناخت پیدا کن و طرحتو قویتر بساز و به عقیده من اگر هدفمند و با همه وجود پیش بری بهترین خواهی بود[tashvigh]
(چون خودت گفتی ایده های زیادی داری/پس،دلسرد نشو عزیزم و به خودت وتوانایی هات ایمان داشته باش[golrooz])
به قول معروف گر طبیب بودی سر خود دوا میکردی
خود منم عین تو خیلی دوست دارم مخترع بشم ولی یه نصیحت ایده هات رو کاغذ بیار همیشه هم مرورش کن تا یه چیزی ازش در بیاری
از فاطمه ی عزیزم واسه باز کزدن این بحث خیلی خیلی ممنونم
خیلی استفاده بردم از بحثای زیبای دوستان و راهنماییهاشون
ایده از ابتدای زندگی با آدم آفرید نمیشه اما منکر اینم نمیشم که بعضی افراد حقیقتا کنجکاویشون در حد اکتشافه.. اما خب یه انسان اگر علایقشو عملی ببینه میتونه از یه تئوری ساده به اکتشافات بزرگ هم دست بزنه.. به نظر بنده که اول باید زمینه سازی کرد و تو وجود خودت به این باور تونستن برسی و بعد سطح هوشیاری و کنجکاویتو به همون نسبت ارتقا بدی.. توجه رکن اصلی اکتشافه به نظر من..توجه وافر .. ایده پردازی هم که مستلزم اصول و قوانینیه که دوستان به اون اشاره کردن.. تو زمینه ای که ایده پردازی میکنین هیچ وقت دست از مطالعه و تلاش برندارین..سخت کوشی و خستگی ناپذیری و امید هم از اساسی ترین ابزار موفقیت تو راه اکتشافه.. من بیشتر در مورد اصولات رفتاری و روش برخورد با موضوع میتونم کمکتون کنم و تو زمینه ی علمی اختراع دوستان دیگه صاحب نظرن...امیدوارم موفق باشین تو این راه[golrooz]
به حرف هیشکی گوش نکن خودت باش تو میتونی 100% بهت قول میدم
میخواین منم تو ایده دادن و تکمیل اونا کمک کنم؟
این کار ساده است و بهترین و قشنگ ترین نکته کلیدیش اینه که باید کمی اعتماد به نفس کاذب داشته باشید.[nishkhand]
چرا به فکر ساخت نیروگاه نیستید؟
یا ایستگاه های فضایی!حتی راکتور های هسته ای یا همجوشی.
اصلا بیاید یه پایگاه رو مریخ بسازیم!
یک بار امتحان کنین!به خدا قسم هیچی مثل برداشتن قدم های بزرگ روحیه و اعتماد به نفس شما رو ارضا نمی کنه!
شما ها برای انجام دادن کار های بزرگ(مثلا روزی 16 ساعت مطالعه در مورد فیزیک کوانتوم) نیاز به هوش خفن ندارید.
کافیه نگاه کنین و ببینید چکار باید بکنین.و همون کارا رو انجام بدید.همین.
خب ایده باید بدید؟ایده ایده ایده ایده ایده ایده ایده!
میخواید ایستگاه فضایی بسازید؟زمین،راکت،فضا،خلا، سرما،موتور یونی،باتری،سلول خورشیدی،کپسول،انسان،کنترل از زمین و غیره.
قوانین مخترعان رو که می دونین. کمی صبر! دو تا فوت! حله!
به نظر من یکی از بهترین راه های ایده دادن ایراد گرفتن است.
ایراد از طرز کار.
ایراد از روند کار.
ایراد از شکل اجسام.
ایراد از جنس اجسام.
ایراد از نبود چیزی.
ایراد از بودن چیزی.و....
من یه موقعی تمام ایده هامو تو یه دفترچه کوچیک مینوشتم الان وقتی میخونمشون میبینم عجب ایده هایی بود
اما چون هیچ وقت راهشو بلد نبودم نتونستم برم دنبالشون
هیچ وقت اجازه نده هیچی جلو راه عملی کردن ایدتو بگیره میشه مثل من که دو سال بعد ببینی ایده هات تو کشورهای دیگه ساخته شده :|
به قول آقای سلیم زاده کمی صبر! دو تا فوت ! حله
سلام . اگه ایده یا طرح می خواستید یا میخواهید ایده یا طرحتون رو اصلاح کنم ، بنده در خدمتم چون من یک ایده پردازم و تو سایت و مجله دانستنیها از من به عنوان یک طراح تشکر کردند . اکثر طرح های من در مورد چیز های کاربردی هست . تا الان هم چهار تا از ایده هام رو هم عملی کردن !!!!!!! و من خیلی ناراحت شدم ولی به علت کمبود وقت هیچکدومش رو نساختم . نمی خام نا امیدتون کنم ولی اختراع کار بسیار سختیه و کار هر کسی نیست
با سلام و خسته نباشید به تمام علم جویان عزیز
من سال پیش اول تابستون بخاطر چندتا دلیل عزممو جزم کردم که جزو مخترعین بشم
تا آخره تابستون سه تا طرح نوشتم و ثبتشون کردم
که گواهیشونو بخاطر داشتن دغدغه های فراوان دیگه ، ناشی و تنبل بودنم حدوده یکی دوماهه گرفتم
دوتا طرح نظامی هم الان تو مرحله ی تائیدیه اش دارم
..........
قبل اینکه اختراع کنم فکر میکردم از مخترعین خیلی حمایت میشه
یا اینکه خیلی زود پولدار میشن و لازم نیس که دیگه برن کار کنن
فقط کافیه بشینن فکر کنن و بهشون پول تزریق بشه
امـــــــــــا
من بعده اختراعاتم
تازه افتادم دنبال کار،نمایش ساختن برای پول،دنبال فروش اختراعاتم بخاطر پولش
دیگه هیچ انگیزه ای ندارم که بقیه طرحامو ببرم ثبتشون کنم
چون حمایتا برای افراد خاصیه
.......................
ولی توصیه برای اختراع کردن
فقط کافیه به پیرامونتون با دید چرا و چگونه و چطور و ... نگا کنید
سلام دوست عزیز هنوز ایده ای ندارم اگه داشتم خبر میدم.[golrooz]
اره عرفان جان.درسته برای مبتدی هایی مثل من خوب نیست.اما چجور مبتدی هایی؟مبتدی های زمینه های خاص فنی.نقل قول:
این کار درسته ولی نه برای مبتدی ها.
اونا هنوز مکانیسم رو درک نکردند بعد بخوان ازش انتقاد کنند؟
خب لابد محبور بودن از فلان تکنیک استفاده کنند!
مثلا خنک سازی موتور با اب.خب چرا یه کاری نمی کنند اتش به دیواره برخورد نکنه؟
مثلا با اینه های مغناطیسی؟
وگرنه نگاه کردن به اجتماع که نیاز به درک مکانیزم نداره.
نمیخوام حرفتو رد کنم.بلکه تایید میکنم.اما میخوام بگم طرح و ایده که فقط برای ساخت چیز جدید نیست.میتونه برای تسهیل یک روند هم باشه.
خیلی موارد هستن که همه میتونن مکامیزمشو درک کنند.
یه مثال ساده میزنم.
جایی رو سراغ دارم که که تعداد زیادی از افراد هر روز یا یک روز در میون از راه های مختلفی توی این شلوغی ها میان شیر میخرن.تعداد زیادی موتور و ماشین توی این جابه جایی ها فقط برای خرید 1کیلو شیر سوخت مصرف میکنند.
خب مسلمه که ایده ای که میشه اینجا بیان کرد اینه که فروشنده ی شیر بیاد طبق برنامه ی منظمی در ساعات منظمی محله های مورد نظر رو توسط خودروی خودش پوشش بده.مثل خودرو اشغال جمع کن.
خب بیان و ایجاد همچین کارهایی توی جامعه ی ما خیلی نیاز هست.شاید به اندازه ی اختراع ارزش داشته باشه همچین کارهایی.
ایده خیلی دارم اما کمکی ندارم نه کمک روحی نه عملی .دوست دارم خودم بسازمش ممکنه کسی دیگه نتونه.کسایی که ایده می پرورن خودشون باید بسازن.کمکی باشه امادگیه 1000درصدی دارم.مرسی
39 پارامتر مهندسی شامل موارد زیر هست.
1-وزن شی متحرک 2-وزن شی ساکن 3-طول شی متحرک 4- طول شی ساکن
5-سطح شی متحرک 6-سطح شی ساکن 7-حجم شی متحرک 8-حجم شی ساکن
9-سرعت 10- نیرو11-تنش-فشار 12-شکل13-تعادل شی 14-استحکام
15-زمان عملکرد شی متحرک 16-زمان عملکرد شی ساکن17-درجه حرارت 18- درخشندگی
19-انرژی مصرفی شی متحرک 20-انرژی مصرفی شی ساکن21-توان 22-اتلاف انرژی
23-اتلاف ماده 24-اتلاف اطلاعات25-اتلاف زمان 26-مقدار ماده27-قابلیت اطمینان 28-دقت اندازه گیری
29-دقت ساخت 30-عوامل تاثیر گذار منفی خارجی31-عوامل تاثیر گذار منفی داخلی 32-قابلیت ساخت33-راحتی استفاده 34-تعمیر پذیری35-قابلیت سازگاری 36-پیچیدگی وسیله
37-پیچیدگی کنترل 38-سطح اتوماسیون39-بهره وری-ظرفیت
می توان گفت تمام اختراعات یکی از موارد فوق را بهبود و یکی را تضعیف نموده است .
درست هست مبتدی نمی تواند مکانیزم های اون را کشف کند اما ابزارهای زیادی در دست افراد مبتدی هست که می تواند برای افراد مبتدی کارامد باشد مثل جدول تناقضات تریز ، طوفا فکری و .....
منظور من از مبتدی کسیه که نه علم داره نه تجربه فقط علاقه داره.
شما که علم داری درسته قضیه ات فرق می کنه.ولی اگه تجربه نداشته باشی نمیدونی کیفیت و ارزش طرحت به چه عواملی بستگی داره.
مثلا فردی که مکانیک خونده میدونه نباید بره دنبال انرژی بینهایت ولی آیا میدونه راندمان دستگاهش به چه عواملی بستگی داره؟
به غیر از اصتحکاک باید مبدل های واسطه کم بشن،سبک بشن،قطعاتی که با هم درگیرند در حد امکان سختی موس نزدیک به هم داشته باشن.
این سه مورد رو تو کتاب های درسی نوشتن؟خب نه چون تو اون کتاب ها ننوشته برو اختراع کن.
طرح و اختراع تنها برای ساخت یه چیز جدیده!وقت خودتون رو با تسهیل روند ها هدر ندید.به هر حال شما یه چیز جدید میسازید
پس سعی کنین دیگران زیر پرچم شما به ایستند نه شما زیر پرچم دیگران.(بحث ارضا حس تلاشه و گرفتن حق نه مغرور شدن)
ایده تون خوبه ولی مشکل اینجاست که هم شیر فروشه باید شخصیت حقوقی(شرکت) داشته باشه و هم خریدار ها و بازار اقتصاد ثابت.
تو خارج مردم تا 5 سال اینده شون رو میتونند پیش بینی کنند اما تو ایران من شک دارم فردا رو بتونم پیش بینی کنم.
از کجا بدونم حقوق ماه آینده من برای پرداخت اشتراکم کافیه؟ وقتی قیمت شیر امروز 1000 تومانه فردا 2900 تومان!
پس حداقل به اندازه پول تو جیبم بخرم اسایش بیشتری دارم.
به این دلیله که میگم باید اول مکانیسم رو درک کنیم بعد بهش اشکال بگیریم.
به نظر من باید تمرکز گرایی کاهش پیدا کنه.اون شیر فروش با کمک شهرداری باید تو اون محله 3 تا شعبه داشته باشه تا مشکل ترافیک حل بشه.
عرفان جان با نظر شما موافقم امام بهتر هست بجای مکانیزم بگین مراحل طراحی ، ساخت و مونتاژ و ... را بلد باشیم.
طراحی خودش به طراحی مفهومی ، طراحی مقدماتی ، طراحی جزییات تقسیم میشه که در مورد تهیه پیوست فنی فقط کافی هست طراحی مفهومی انجام بشه که خود طراحی مفهومی از یک زیر بخش امکانسنجی تشکیل شده.
شما اگر فرآیند ساخت و مونتاژ کردن را ندادنید و یا روش ساخت آشنایی نداشته باشین طرحی میدین که ساخت ان امکان پذیر نسیت یا در آن موقع امکانات وجود نداره که ساخته بشه یا مواد را نمی تونید شناسایی کنید و یا بخرین .
یک مثال ساده بزنم شما قطعه ای طراحی کردین که بدنه اون زاویه قائمه داره و می خواهین بسازین بهتون می گن قطعه شما را با قالب تولید کنید ارزان تر میشه و و قتی تولید می کنید می بینید گوشه تمام قطعه تان یک شعاع داره وقتی می پرسین میگن تو هیچ قالبی نمی تونید زاویه 90 درجه در نمیاد پس شکل قطعه تغییر کرده و شما مجبور میشن برای ساخت بقیه قطعات طراحی اونا را بر حسن قطعه ای که ساختین تغیر بدین و این دباره کاری به خاطر نشناختن مواد ؛ ساخت و ... هست.
برای همین کسانی موفق ترند که بخش طراحی را به خوبی انجام بدن البته این مشکل در کل کشور هست
در ایران بیشتر شرکت ها و سازنده ها 5 درصد برای طراحی هزینه 50% برای انتخاب مواد 15% نیروی کار و زحمت و 30% هزینه های سربار صرف می کنند اما در ناسا و شرکت هایی که موفق هستندبه صورت
70% طراحی محصول ، 20% انتخاب مواد ، 5% نیروی کار 5% هزینه های سربار .
متوجه منظورت شدم.نقل قول:
منظور من از مبتدی کسیه که نه علم داره نه تجربه فقط علاقه داره.
شما که علم داری درسته قضیه ات فرق می کنه.ولی اگه تجربه نداشته باشی نمیدونی کیفیت و ارزش طرحت به چه عواملی بستگی داره.
مثلا فردی که مکانیک خونده میدونه نباید بره دنبال انرژی بینهایت ولی آیا میدونه راندمان دستگاهش به چه عواملی بستگی داره؟
به غیر از اصتحکاک باید مبدل های واسطه کم بشن،سبک بشن،قطعاتی که با هم درگیرند در حد امکان سختی موس نزدیک به هم داشته باشن.
این سه مورد رو تو کتاب های درسی نوشتن؟خب نه چون تو اون کتاب ها ننوشته برو اختراع کن.
طرح و اختراع تنها برای ساخت یه چیز جدیده!وقت خودتون رو با تسهیل روند ها هدر ندید.به هر حال شما یه چیز جدید میسازید
پس سعی کنین دیگران زیر پرچم شما به ایستند نه شما زیر پرچم دیگران.(بحث ارضا حس تلاشه و گرفتن حق نه مغرور شدن)
ایده تون خوبه ولی مشکل اینجاست که هم شیر فروشه باید شخصیت حقوقی(شرکت) داشته باشه و هم خریدار ها و بازار اقتصاد ثابت.
تو خارج مردم تا 5 سال اینده شون رو میتونند پیش بینی کنند اما تو ایران من شک دارم فردا رو بتونم پیش بینی کنم.
از کجا بدونم حقوق ماه آینده من برای پرداخت اشتراکم کافیه؟ وقتی قیمت شیر امروز 1000 تومانه فردا 2900 تومان!
پس حداقل به اندازه پول تو جیبم بخرم اسایش بیشتری دارم.
به این دلیله که میگم باید اول مکانیسم رو درک کنیم بعد بهش اشکال بگیریم.
به نظر من باید تمرکز گرایی کاهش پیدا کنه.اون شیر فروش با کمک شهرداری باید تو اون محله 3 تا شعبه داشته باشه تا مشکل ترافیک حل بشه.
گرفتم.
ولی به نظرم تسهیل روند کار هم میتونه باعث یا منجر به اختراع بشه به جهت همون تسهیل روند.
راستی اون شیرفروشه هم نمیخواد اینقدر با کلاس کار کنه [nishkhand] هر کی هر لحظه میخواد شیر بخره پولشو همونجا میده.بستگی به نیاز روزش.فقط دیگه لازم نیست من و تو و اون بریم شیر فروشی.من میدونم که ساعت 5 شیر فروش میاد نزدیکم.تو هم میدونی ساعت 3 میاد....به جای اینکه همه جا به جا بشن.همه میمونن.شیر فروش (یکی) جا به جا میشه.
اینترنتم کند شده ببخشید اگه دیر جواب میدم.[golrooz]
سلام
یه ایده
فقط یه آدم عینکی میدونه که تو هوای سرد وقتی از بیرون میای تو خونه شیشه بخار میکنه یا تو بارون چقدر سخته جلو رو دیدن
از قبلنا به این فکر میکردم که کاش میشد یه برف پاک کن واسه عینکا ساخت
من عینکی داِءم نیستما ولی دوستام رو میبینم
ایده خوبیه از نظر ساخت مشکلی نداره اما یه سوال دارم، به نظرتون اگه این عینک ساخته بشه اما حداقل 20 هزار تومن گرونتر از عینک های موجود باشه بازم دوستانتون حاضر میشن بیان این عینک رو بخرن؟
یا اینکه رازی میشن روزی چند بار عینکشون رو تمیز کنن اما این 20 تومن اضافی رو ندن؟
لز شیشه های انتی رفلکس استفاده کنین این خاصیت را داره اتفاقا اونا یی که رنگش ابی میشه در برخورد نور . برای تست فقط کافی هست یا ها به شیشه کنید می بینید خیلی سریع بخار ایجاد شده محو میشه . در ضمن فناوری نانو هم به کمک در خودرو ها و تمامی شیشه ها امده و اثر نیلوفری بهش می گن استفاده میشه
سایتmathworks.ir برای انجام انالیز ریاضی.نمیخوام تبلیغ کنم یه مثال بود.این طور افراد رو بهشون میگن مامور patent (پتنت) تو ایران بیشتر تو دانشگاه ها جا افتاده .برخی شرکت های دانش بنیان که در مرکز رشد این دانشگاه ها کار می کنند این مشاوره و پیگیری ها رو انجام میدن. http://www.patentiniran.com/persian/page.php?18 برخی دفتر های حقوقی هم هستند.http://www.nobanlaw.com/ اینا همش پولیه.پس بهتره یه سری قوانین برای خودتون بزارید تا طرح رو بی موقع افشا نکنید.
یه نکته ای که دوستان تا الان بهش اشاره نداشتن و نکته مهمی هم هست رو من اشاره میکنم:
به سلیقه مشتری تو کشوری که می خواین طرح رو تولید و بفروشید، توجه کنین...
برای مثال تو ایران: همین دوست خوبمون موازنه طرح عینک رو دادن، من گفتم اگه این عینک جدید 20 تومن گرونتر باشه الان چی؟ آیا باز مردم میان بخرن؟ خودم به شخصه این حس رو پیدا کردم که خیلی از مردم رازی میشن روزی چند بار عینکشون رو تمیز کنن اما نیان 20 تومن اضافه بدن یا حاضرن یه چیز اضافه بخرن (مثل چتر) که ارزونتر هست رو در کنار این عینک بخرن اما پول اضافه ندن...
یجورایی به پولی که می خوان بدن بیشتر از کیفیت توجه میکنن...
اما یه کشوری مثل انگلیس اگر این عینک ساخته بشه به نظر من فروش خیلی زیادی داره، یه ضرب المثل انگلیسی میگه: ما مردم انگلیس اینقدر ثروتمند نیستیم که بتونیم جنس ارزون بخریم. تو این کشور مردم به کیفیت و کارایی خیلی توجه میکنن تا قیمت.
تو کشور ژاپن مردم به برند دستگاه خیلی توجه دارن. یعنی این دستگاهی که ساخته شده برای کدوم کشور هست؟ اگر به یک ژاپنی 2 دستگاه مشابه رو نشون بدی که یکیش ساخت ژاپن باشه اما جنس بد و یکی دیگش ساخت آمریکا باشه اما با جنس خوب (هر دو دستگاه هم از نظر قیمت مساوی باشن). اون شخص ژاپنی یا هیچکدوم از دستگاه ها رو نمیخره یا اون جنسی رو که کشور خودش ساخته میخره (حاضرن جنس بد کشور خودشون رو بخرن اما جنس خارجی نخره)
خلاصه به فرهنگ هر کشور و سلیقه های مردم توجه زیادی کنید[golrooz]
...
اثر نیلوفری به صورت زیر هست.
http://up.download.ir/di-INGQ.gif
سمت راست با فناوری نانو هست و سمت چپ شیشه معمولی البته نا گفته نمونه که اگر سطح شیشه را بزرگ نمایی کنیم به این صورت دیده میشه.
سلام میخوام ورقهای فلزی نازکی (1دهم میلیمتر) یا حتی خیلی کمتر مثل ورقهای چند میکرونی آلومینیومی رو استفاده کنم برای بازتاب نور
این ورق نازک باید نور خورشید رو بازتاب کنه ولی وقتی کثبف میشه دیگه این اتفاق نمیفته!
ورق یا لمینتی هست که روی این ورق الومینیوم یا استیل بکشم و این خواصیت رو داشته باشه؟
سلام راستش بگم خیلی دوست دارم یه چیزی اختراع کنم اما ایده ای ندارم.
لزومی نداره خودتون ایده داشته باشین سایت های زیادی هستند که در اون ایده ها را نوشتن ببینید کدوم به علایق شما یکی و همراستا هست انتخاب کنید و مطئن شوین کسی درست نکرده یا برنامه نویسی نکرده و یا .... شروع کنید یکی از مخترعین الان دقیقا اسمش یادم نیست همین کار را کرد و از صحبت های دیگران و با پشتکار چیزایی که مردم می خواست را درست می کرد.
به نظر من اصلا مخترع نشيد من الان ثبت اختراع دارم تهش چي شد هيچي ولي كلا اگه دوست داريد مخترع شيد با كمترين تجهيزاتم ميشه مخترع شد فقط بايد از كوچكترين چيزهايي كه اطرافتون هست ايده بگيرد فقط توجه كنيد كه ايده و اختراعتون به كار بياد و كار امد باشد تا بتونه يه نياز رو بر طرف كنه بعد يه نكته اخلاقي اينكه ايده دزدي نكنيد خودتون فكر كنيد چون اونجوري ديگه ارزش نداره شايد تهش بگن مخترعه ولي خودمون ميدونيم كه ايده ديگران رو به كار گرفتيم و اصلا ارزش نداره!!!!
ایده دزدی بله اشکال داره اما می تونیم از ایده افراد الگوبرداری کرد و اونو ارتقا داد خود انیشتین هم این کار را اولا می کرد.
بله اگر اختراع بر اساس نیاز مردم (مشتری) نباشه هیچ ارزشی نداره و به کار نمی یاد مثل هزاران شکتی که ثبت شده و کاری ندارن بکنن و حرفی برای گفتن ندارن.
با سلام[golrooz]
گاهی برخورد کردن با مشکل میتونه راه ایده پردازی رو همواره کنه
تو فصل سرما اخبار مرگ و میر ناشی از گاز گرفتگی زیاد میشه
کاش راهی وجود داشت که گاز co تولید شده رو به شکل دیگه ای تبدیل میکرد تا این همه اخبار ناگوار نشنویم
البته شایدم هست و بنده اطلاعی ندارم[nadanestan][khejalat]
من تخصص خاصی تو زمینه اختراع ندارم ولی فکر میکنم همه آدما میتونن مخترع باشن البته اکثر افراد تا زمانی ک با(( نیاز)) روبرو نشن خلاقیتی از خودشون نشون نمیدن.
برای اختراع هم همینه وقتی نیازهای ب خوبی شناسایی شه من فکر میکنم ایده هام دنبالش میان و چون ما خوب از نیازها آگالهی نداریم بخاطر همین هم هست ک خلاقیت یا ایده تازه ای ارایه نمیدیم ولی این دلیل نمیشه ک ما ایده ی نویی نداشته باشیم.
واسه مثالم وقتی خودمون ی مشکلی داشته باشیم 1000جور راه رفته و نرفته واسه حلش پیدا میکنیم.
البته ی چیز دیگم هستا اونم اینه ک ما خیلی وقتا از این ک بخوایم ی ایده ی نو بدیم واهمه دارم وزمانی ک با اون ایده یه جای دیگه و از ی فرد دیگه روبرو میشم میبینیم ک این ک همون فکر منه.فکر کنم مخترع شدن همراه با دانش و تلاش و ایده ی نو ب یکم جسارتم وشجاعتم نیاز داشته باشه
سلام بله میشه درست کرد و اگر روش های جیدوکادو و پوکایوکه را مطالعه کنم با یکم خلاقیت میشه انجام داد. حالا چرا تبدیل به چیزه دیگه کنه یک چراغ و آژیر خطر نصب می کنیم خطر را به ما از طریق شنیداری و دیداری اطلاع بده با یک برد ساده و هزینه پایین میشه تولید کرد.
نظر بقیه دوستان چی هست؟؟
با سلام
این وسیله اختراع شده و نصب آن بر روی بخاریهای جدید الزامی است به صورتی که هنگام نشت گاز منو اکسید کربن به هر دلیلی جریان گاز به صورت اتوماتیک قطع می شود وسیله دیگرم آلارم گاز منو اکسید کربن است که به محض تشخیص آن به صدا درآمده و حاضرین در آن مکان را مطلع می کند