-
پاسخ : دعوت به همكاری از نخبگان ادبی و عزیزانی که مایل هستند در تالار ادبیات حضور فعال داشته باشند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
H1994
سلام
من نخبه ی ادبی نیستم!
اما عاشق ادبیاتم!
خیلی دوست دارم افتخار همکاری با شمارو داشته باشم
امیدوارم این افتخار نصیبم بشه و اجازه ی همکاری داشته باشم
سلام
خوش آمدیـــــــد .....[golrooz]
ما هم خیلی خوشحال میشیم که شما با ما همکاری کنید ....
امیدوارم شاهد فعالیتهای مفید شما در بخشهای مختلف تالار ادبیات باشیم.....
-
پاسخ : دعوت به همكاری از نخبگان ادبی و عزیزانی که مایل هستند در تالار ادبیات حضور فعال داشته باشند
سلام....ماهم که هستیم.....ایشالا مفید باشیم[cheshmak][golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
باستان شناس
هدف ایجاد تاپیک
دعوت از همه عزیزان و کاربرانی هست که مایلند در تالار حضور فعال داشته باشن ....
مطمنا استقبال خوبی از این عزیزان خواهد شد
[golrooz]
رهبری این تاپیک با مدیریت بخش علوم انسانی خواهد بود
باسلام من حاضرم مثل همیشه اگه دوست داری رومن حساب کن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
وحید-الهام
سلام....ماهم که هستیم.....ایشالا مفید باشیم[cheshmak][golrooz]
سلام
ممنون ....... حتما مفید خواهید بود[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrab123
باسلام من حاضرم مثل همیشه اگه دوست داری رومن حساب کن
سلام
خیلی ممنون ......
خوشحالیم که هستین .....[shaad]
امیدوارم شاهد فعالیتهای ارزنده شما در تالار باشیم همچنان [golrooz]
شاد و موفق باشید[golrooz]
-
سلام،اگه اجازه هس ما هم باشیم...در رابطه با شعر و ادبیات در خدمتیم[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
homeyra
سلام،اگه اجازه هس ما هم باشیم...در رابطه با شعر و ادبیات در خدمتیم[golrooz]
سلام
خواهش میکنم........خوشحال میشیم [shaad]
خیلی خوبه .......میتونین تو بخشش فعالیت کنین ........
ممنون از شما [golrooz]
-
با وجود همه ی ناتوانیی هایی که در زمینه ی ادبیات دارم ولی مایلم در این گفتگو ها شرکت داشته باشم.
متشکرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
پریسا حبیبی
با وجود همه ی ناتوانیی هایی که در زمینه ی ادبیات دارم ولی مایلم در این گفتگو ها شرکت داشته باشم.
متشکرم
خیلی ممنون از اعلام حضور شما.....[golrooz]
خوشحال میشیم از توانایی های ارزنده شما بهره ببریم......
-
گروه های داستان سایت،عضو میپذیرد.
( ادرس:بخش ادبیات ، بخش ادبیات داستانی...
دفتر حضور غیاب نویسندگان سایت -- گروه ایده پردازان گروه داستان نویسی -- گروه ویرایش داستان -- گروه انتخاب اسامی شخصیت ها و نام داستان ها --
* عضویت نویسندگان سایت در این گروه ها ویژه می باشد.*
http://www.njavan.com/forum/images/icons/icon1.pnghttp://www.njavan.com/forum/images/E...isc/sticky.gifموضوع مهم :خبر:دفتر حضور و غیاب شاعران سایت
همچنین گروه شاعران سایت هم پذیرای دوستان علاقه مند و دوستدار شعر و ادب پارسی است.
http://www.njavan.com/forum/images/icons/icon1.pnghttp://www.njavan.com/forum/images/E...isc/sticky.gifموضوع مهم :خبر:دفتر حضور و غیاب شاعران سایت
این پست حذف نشود.
-
سلام .
من اطلاعاتم در زمینه ادبیات کودکان خیلی خوبه .
ولی چنین بخشی در سایت وجود نداره .
نمیشه تو قسمت ادبیات یک قسمت به نام ادبیات کودکان ایجاد بشه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
F a t i m a
سلام .
من اطلاعاتم در زمینه ادبیات کودکان خیلی خوبه .
ولی چنین بخشی در سایت وجود نداره .
نمیشه تو قسمت ادبیات یک قسمت به نام ادبیات کودکان ایجاد بشه .
سلام
ممنونم...... خوشحال میشیم از وجود شما و اطلاعاتتون در تالار ادبیات بهره ببریم
انشاالله این بخش ایجاد خواهد شــــــد ....
موفق باشید [golrooz]
-
منم هم شاید بتونم کمکتون کنم.
-
با سلام و احترام
از دوستان عزیزی که در رشته ادبیات فارسی تحصیل یا مشغول به تحصیل می باشند و علاقه مندان به این حوزه دعوت به همکاری می شود
امیدواریم با همکاری هرچه بیشتر شما عزیزان شاهد پیشرفت و ارتقای هرچه بیشتر تالار ادبیات ، باشیم
باتشکر از همراهی شما[golrooz]
-
سلام
من هم با "یار همراه" موافقم
مثلا من رشته ام ریاضیه ولی توی ادبیات هم دستی دارم
می خواستم بگم من هم هستم
البته
اگه قابل بدونین ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مهندس نوجوان
سلام
من هم با "یار همراه" موافقم
مثلا من رشته ام ریاضیه ولی توی ادبیات هم دستی دارم
می خواستم بگم من هم هستم
البته
اگه قابل بدونین ...
سلام
حضور شما در تالار ادبیات موجب خوشحالی ماست
شما میتونین با فعالیت در بخش های تالار ادبیات ، بعداز مدتی به عنوان همکار تالار معرفی بشین
موفق باشید[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parnian 80
اطلاعاتم در این زمینه زیاد هست اگر کمکی از دستم بر میاد بگید انجام می دم
سلام خدمت شما
خیلی ممنون بابت اعلام همکاریتون ... شما میتونین در زمینه مورد علاقه ، باتوجه به اطلاعاتتون و بخش های تالار ادبیات ( انواع ادبی ، تاریخ ادبیات و ... ) در تالار ادبیات فعالیت خودتون رو
شروع و ادامه بدین .... در صورت فعالیت مفید ، به عنوان همکار تالار معرفی و منصوب خواهید شد
باتشکر .... موفق باشید
-
اطلاعاتم در این زمینه زیاد هست اگر کمکی از دستم بر میاد بگید انجام می دم
-
-
سلام با کمال میل آماده همکاری هستم.
-
سلام
من میبینم همه دارن اعلام آمادگی میکنن خوبه خوبه
ببخشید چند تا پیشنهاد داشتم والا همینجوری به ذهنم رسید پذیرش یا عدم پذیرشش باشما:
خوب تابستونه میشه کمی مسابقه گذاشت نه؟؟؟ حالا نیازی نیست حتما جایزه هم در کار باشه دور همی خوش میگذره دیگه
مسابقه دکلمه نویسی و دکلمه خوانی و داستان کوتاه و مسابقه شعر و حتی مثلا یه شب همه اونایی که میخوان جمع شن و شب شعر باشه اونایی که شعر از خودشون میگن(این دیگه خیلی ایده آل بود [bamazegi])
میشه یه مجله درست کرد که هم شعرا و اشعارشون و نویسنده ها و نوشته هاشونو شامل بشه و هم از نوشته های بچه های سایت استفاده بشه....شاید یه نخبه ادبی هم این وسط کشف شد بَده؟؟؟
مثلا یه کتاب معرفی بشه و حالا هر کسی که میخواد بخونه و تو یه تاپیک نکات جالبی که داشت رو بیان کنن....اگر کسی هم نخونده باشه میتونه با دیدن همین نکات از همه اون چیزی که اون کتاب داره هم استفاده کنه تازه ممکنه حین خوندن کتاب مثلا من به یکسری نکات توجه نکنم اما یه نفر دیگه توجه کنه اینجوری من اون نکته ای رو هم که متوجه نشدم رو هم یاد میگیرم
دیگه همینا...امیدوارم حداقل قابل تامل باشن[cheshmak]
-
سلام بر تمامی عزیزان
در نظره به منظور بسط و گسترش فعالیت های تالار ادبیات نسبت به جذب و استفاده از عزیزانی که علاقمند به فعالیت در این عرصه هستند اقدام بشه . لذا دوستانی که علاقمند به فعالیت هستند ضمن اعلام آمادگی، فعالیت هدفمند خودشون رو تو تالار شروع کنند تا اقدامات بعدی صورت بگیره.
با تشکر از همگی دوستان
-
حالا که ایقد خواهش میکنید
چشم
منم کمک میکنمsh_omomi11sh_omomi11sh_omomi11sh_omomi11 sh_omomi11sh_omomi11sh_omomi11sh_omomi11sh_omomi11 sh_omomi11sh_omomi11sh_omomi11sh_omomi11
-
منم اگ بتو نم حتـــــــــــمـــــــاً کمک میکنم
-
من حضور فعالی خواهم داشت[labkhand]
-
ماهم که هربار می آییم و هربار با تیغ رگ عشقمان را میزنند و پرمان می دهند و مجبورمان می کنند برویم و نمانیم...
به امید روزهای زیبا و روزی که به خانه یمان،بازگردیم...[negaran]