-
پاسخ : پیشنهادات و انتقادات کاربران سایت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid5835
با سلام خدمت همه دوستان
با توجه به اینکه روز به روز به جمع کاربرهای سایت افزوده میشه
لذا کادر مدیریتی و کاربرهای قدیمی وظیفه و خدمتشون باید نسبت به قبل بیشتر و کارآمدتر باشه
یسری تغییرات باید در سایت انجام بشه تا به تباهی کشیده نشه و از حالت نخبگان جوان انقدر فاصله نگیری
بارها دیده شده کاربرهای ارشد سایت موضوعی مهمی را مطرح کرده اند که واقها برای من و امثال بنده زیبا و خواندنی بوده و از اینکه وقتم رو صرف خواندن آن موضوع کردم بسیار خرسند شدم ولی به آخر پست که رسیدم دیدم کاربری اومده نوشته قشنگ بود ، مرسی گلم ، ممنون ، و یا با بی حرمتی نوشته خخخخخخخخ و امثال اینها که واقعا آدم با خوندنش خسته میشه و از سایت یه جورایی دلزده میشه
از کلیه کاربرهای قدیمی و فعال سایت پیشنهاد میشود فرهنگ تشکر رو جا بندازن متخلفین رو امتیاز منفی بدهند هیچ ایرادی نداره امتیاز منفی میتونه کاربر رو مجبور کنه مفید واقع بشه
بنده خودم به شخصه استفاده های بسیار مفیدی از سایت دارم از همه دوستان زحمتکش کمال تشکر رو دارم ولی باید نظارت باشه
بارها و بارها شده دیدم موضوعی که زدم چندتا پاسخ داره کلی خوشحال شدم که دوستان نظر و بحث راجع به موضوع من دادن بعد که رفتم دیدم مشاهده کردم که نوشتن ممنون مرسی و این واقعا معضلی در همه قسمتها شده
....................
خیلی خوبه که پستها جوری برنامه ریزی شود که به عنوان مثال هیچ پستی زیره 20 حرف نباشد و حتما باید 20 کاراکتر باشد که ارسال شود
با تشکر از همه کاربران عزیز سایت
سلام
منم موافقم دقیقا ... الان تو بعضی تالارها که پست اسپم غوغا میکنه ، انگار یه نفر باید مامور بشه اینارو پاک کنه ( مدیر قرار باشه تمام وقتشو صرف پاک کردن اینا کنه ، نمیتونه از سایت استفاده مفید ببره )
، اینطوری که نمیشه ،
به نظر منم باید به افرادی که اینکارو میکنن اول تذکر و بعد نمره منفی داده بشه و اینکه دیگه صاحب تایپیک جواب تشکرش رو نده ... چون اینطوری ادامه پیدا میکنه
شاید اگه بگم این مورد اپیدمی شده تو سایت اغراق نکرده باشم ، چون در واقع به این شکل برخی کاربران تعداد پستهای خودشون رو زیاد کرده و شاید به عنوان همکار منصوب بشن
سوال من اینه چطوره که یک کاربر بدون فعالیت مفید در یک تالار همکار میشه و هیچ نظارتی به فعالیتش نیست ، به نظرم همکاران هم باید مثل مدیران توجیه بشن ، درواقع همکاران
میتونن به عنوان معاون مدیر تالار محسوب میشه و باید بتونن خودشون در جهت هماهنگ کردن و نظم بخشیدن به تالار مربوط کمک کنه ، نه اینکه باز خودشون اسپم تولید کنن
علت چیه ؟ چون فعالیت مفید انگار دیگه یک امتیاز برای همکار شدن محسوب نمیشه و فیلتر انتخابی نیست
به نظرم یه سری قوانینی که لزوما نمیخاد روی کاغذ آورده بشه ، هرمدیر و همکار بین خودشون برای تالارشون ترتیب بدن و بهش عمل کنن
نظارت دقیق و گسترده باید باشه ، علاوه براینکه هرمدیر مسئول تالار خودش هست و مدیران بالاتر نظارت گسترده تری روی کل سایت داشته باشن ، و باارائه یک منطق کار بهتره جلوی
تایپیک های بی محتوا و این قبیل پست ها رو بگیرن ... چون واقعا اینقدر حجمشون زیاده ، درجه سایت رو از علمی بودن میکشونه پایین
این موضوع به نظرم خیلی مهم هست ، چون نباید گذاشت اعتبـــــار علمی سایت پایین بیاد چون از قرار معلوم به چشم کاربران تازه وارد ، بیشتر از علمی بودن غیر علمی بودنش به چشم اومده
چرا ؟ چون اسم سایت به نام علمی هست و جایگاه مشخصی باید داشته باشه
وچقدر خوب میشه که همه دوستانه هماهنگ باشن و بهم کمک کنن و پستهای اسم رو گزارش بدن ، چون واقعا گاهی از چشم مدیران دور میمونه
از احساس مسئولیت و توجه همه شما تشکر میکنم[golrooz]
-
با سلام به دوستان عزیز و دلسوزان.
طبق توضیحات مدیر کل سایت
طبق تعاریف سایت، اسپم به پستی گفته میشه که هیچ معنایی نداشته باشد مانند صرفا شکلک.
در مورد توضیحات دوستان حرف ها درست هست، اما ما قبلا این رو تجربه کردیم و سخت گیری شدیدی داشتیم (خود بنده تا شش ماهه اول سال 91 جلوی هر گونه ارسال بدون بار علمی رو میگرفتم،(بجز تالار سایر موضوعات، با توجه به شرایط و توضیح مدیریت کل سختگیری کم شد.)
و این سختگیری باعث دلزدگی بسیاری از تازه واردین که آشنا نبودن شد.
برای جلوگیری از این مواردی که دوستان گفتند همکاری همه کاربران بخصوص مدیران را طلب میکند. (همان فرهنگ ارسال تشکر که از آن یاد میشود.)
بدین ترتیب که مدیران و کاربران دلسوز سایت که آشنایی بیشتری با سایت دارند زحمت بکشند و در توجیه کاربران جدید که آشنایی کمتری دارند بکوشند. تا کاربران درست توجیه بشوند و به سایت علاقه پیدا کنند.
بله برخی هم هستند که کاملا با توضیحات و بعد از آشنایی با فضا، قوانین و .... سایت آشنا میشوند باز هم به روال قدیمی خود ادامه میدهند که در آن حالت مراتب مدیریتی خودش را میطلبد.
در مورد پیشنهاد کاربر محترم آقای وحید هم مدیریت کل نتیجه را اعلام میکنند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نارون1
سلام
منم موافقم دقیقا ... الان تو بعضی تالارها که پست اسپم غوغا میکنه ، انگار یه نفر باید مامور بشه اینارو پاک کنه ( مدیر قرار باشه تمام وقتشو صرف پاک کردن اینا کنه ، نمیتونه از سایت استفاده مفید ببره )
، اینطوری که نمیشه ،
به نظر منم باید به افرادی که اینکارو میکنن اول تذکر و بعد نمره منفی داده بشه و اینکه دیگه صاحب تایپیک جواب تشکرش رو نده ... چون اینطوری ادامه پیدا میکنه
شاید اگه بگم این مورد اپیدمی شده تو سایت اغراق نکرده باشم ، چون در واقع به این شکل برخی کاربران تعداد پستهای خودشون رو زیاد کرده و شاید به عنوان همکار منصوب بشن
سوال من اینه چطوره که یک کاربر بدون فعالیت مفید در یک تالار همکار میشه و هیچ نظارتی به فعالیتش نیست ، به نظرم همکاران هم باید مثل مدیران توجیه بشن ، درواقع همکاران
میتونن به عنوان معاون مدیر تالار محسوب میشه و باید بتونن خودشون در جهت هماهنگ کردن و نظم بخشیدن به تالار مربوط کمک کنه ، نه اینکه باز خودشون اسپم تولید کنن
علت چیه ؟ چون فعالیت مفید انگار دیگه یک امتیاز برای همکار شدن محسوب نمیشه و فیلتر انتخابی نیست
به نظرم یه سری قوانینی که لزوما نمیخاد روی کاغذ آورده بشه ، هرمدیر و همکار بین خودشون برای تالارشون ترتیب بدن و بهش عمل کنن
نظارت دقیق و گسترده باید باشه ، علاوه براینکه هرمدیر مسئول تالار خودش هست و مدیران بالاتر نظارت گسترده تری روی کل سایت داشته باشن ، و باارائه یک منطق کار بهتره جلوی
تایپیک های بی محتوا و این قبیل پست ها رو بگیرن ... چون واقعا اینقدر حجمشون زیاده ، درجه سایت رو از علمی بودن میکشونه پایین
این موضوع به نظرم خیلی مهم هست ، چون نباید گذاشت اعتبـــــار علمی سایت پایین بیاد چون از قرار معلوم به چشم کاربران تازه وارد ، بیشتر از علمی بودن غیر علمی بودنش به چشم اومده
چرا ؟ چون اسم سایت به نام علمی هست و جایگاه مشخصی باید داشته باشه
وچقدر خوب میشه که همه دوستانه هماهنگ باشن و بهم کمک کنن و پستهای اسم رو گزارش بدن ، چون واقعا گاهی از چشم مدیران دور میمونه
از احساس مسئولیت و توجه همه شما تشکر میکنم[golrooz]
سلام
با تشکر از شما .
در مورد همکاران:
مدیر هر بخش و تالار باید بر اساس تجربه، علاقه، فعالیت مفید مربوط به تالار و ... اقدام به گرفتن همکار کنند و تظارت بر کار و بازده همکار هم به عهده مدیر مربوطه است.
وظیفه توجه همکار به عهده مدیر تالار و بخش و توجیه مدیر تالار بر عهده مدیر بخش میباشد.
ضمنا کاربران عزیز میتوانند نظرات و پیشنهادات خودشون رو در رابطه با عملکرد مدیران سایت بصورت خصوصی به مدیران ارشد (مدیران نارنجی و قرمز) ارسال کنند.
-
سلام[golrooz]
زير هر تاپيك يك بخش ديده ميشه به عنوان:موضوعات مشابه
درصورت امكان روالي اتخاذبشه كه موضوعات مشابه با درصد ارتباطي بالا با تاپيك نمايش داده بشوند
همين الان زير همين تاپيك (( پيشنهادات و انتقادات)) اين موضوعات بعنوان موضوعات مشابه درحال نمايش هست:
- در جریان غدیر خم، ولایت سیاسی مد نظر پیامبر بوده است یا ولایت دینی و عرفانی؟
توسط Admin در انجمن پرسش و پاسخ و مشاوره
پاسخ ها: 2 آخرين نوشته: 17th March 2013, 11:02 PM - مدیریت پیشبرانه پروژه: بر اساس یک دیدگاه استراتژیک مدیریت پروژه توسط شبیه سازی
توسط h.jabbari در انجمن مجموعه مدیریت اجرایی
پاسخ ها: 0 آخرين نوشته: 22nd August 2011, 08:41 PM - چارچوب پیشنهادی برای تحقیق پیرامون مطالعات مدیریت از دیدگاه اسلامی
توسط ریپورتر در انجمن مدیریت دولتی
پاسخ ها: 0 آخرين نوشته: 15th October 2010, 07:39 PM - میلاد مسعود پیام آور صلح و مهربانی، حضرت عیسی(ع) بر تمامی پیروان ادیان الهی بویژه جهان مسیحیت گرامی باد
توسط moji5 در انجمن اخبار علمی
پاسخ ها: 0 آخرين نوشته: 24th December 2009, 11:54 AM - مقاله: پیشتازی گیگابایت با p55 - گیگابایت کامل تر و نوآورانه تر
توسط Admin در انجمن بخش مقالات سخت افزار
پاسخ ها: 0 آخرين نوشته: 18th August 2009, 09:17 PM
..............
با احترام به اهميت همه اين 5تاپيك در موارد مرتبط خودشون,اما به نظر اين موضوعات خيلي هم مشابه تاپيك انتقادات وپيشنهادات نيست
.....
درصورت صلاحديد قاعده برچسب گذاري و تگ نويسي براي تاپيكهاي جديدرو اجباري كنيد تا حداقل تاپيكهاي از الان به بعدبراساس تگ ها و برچسب هاي متشابه ومرتبط با يكديگر قابل گروه بندي و تجميع در دسترسي باشند
-
سلام خسته نباشید
با توجه به اینکه بعد از عمل دعوت به موضوع سایت هنگ میکنه از ادمین عزیز درخواست میشود این قسمت رو بهینه کنند
البته بهتره که حذف شه
یا اگه اصرار به حذف نکردنش هست لااقل توی هر مرحله فقط به 10 نفر بشه دعوت به موضوع زد
..........
یکی مثل من روزی یک ساعت وقت دارم فعالیت مفید کنم بخاطره شرایط کاری بقیه ساعتهام اگه آنلاین هم باشم فعالیتم خیلی کمه
همین الان که دارم پست میزنم فقط 10 دقیقه وقتم گرفته شده که بتونم وارد پیشنهادات و انتقادات بشم
...............
شاید اگه سطح علمی سایت کمی پایین اومده همین وقتگیری سایت باشه که طرف باید کلی وقت بزاره کلی رفرش کنه تا سایت بالا بیاد
-
سلام ادمین خسته نباشی بابا مردیم ازاین جمله رو دیدیم :data base eror
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
.مخفی.
سلام ادمین خسته نباشی بابا مردیم ازاین جمله رو دیدیم :data base eror
فقط و فقط به خاطره دعوت به موضوع هاست
همین متن بالا رو دو بار نوشتم یه دفعه هنگ کرد دیگه برنگشت مجبور شدم مجددا بنویسم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid5835
سلام خسته نباشید
با توجه به اینکه بعد از عمل دعوت به موضوع سایت هنگ میکنه از ادمین عزیز درخواست میشود این قسمت رو بهینه کنند
البته بهتره که حذف شه
یا اگه اصرار به حذف نکردنش هست لااقل توی هر مرحله فقط به 10 نفر بشه دعوت به موضوع زد
..........
یکی مثل من روزی یک ساعت وقت دارم فعالیت مفید کنم بخاطره شرایط کاری بقیه ساعتهام اگه آنلاین هم باشم فعالیتم خیلی کمه
همین الان که دارم پست میزنم فقط 10 دقیقه وقتم گرفته شده که بتونم وارد پیشنهادات و انتقادات بشم
...............
شاید اگه سطح علمی سایت کمی پایین اومده همین وقتگیری سایت باشه که طرف باید کلی وقت بزاره کلی رفرش کنه تا سایت بالا بیاد
سلام وقتت همه بخیر و شادی باشه.
در مورد سرور صحبتی نمیکنم چون در حیطه بنده نیست، اما در ارتباط با دعوت به موضوعات نکاتی رو لازم میدونم ذکر بکنم.
قبلا در بخش روابط عمومی و اکانت قبلی ناظر سایت ارسالی در ارتباط با دعوت به موضوع گذاشته شده بود. با توجه به اینکه ممکنه خیلی از کاربران ندیده باشند محتوای ارسال و لینک آن را در زیر قرار میدهیم:
http://www.njavan.com/forum/showthre...%D8%AC%D9%85-!
سلام و درود خدمت همه کاربران عزیز
و
مدیران سایت نخبگان جوان
توسط این تاپیک از همه کاربران و مدیران سایت در خواست می شود :
بخش نخست : دعوت به موضوعات
در مورد دعوت به موضوعات حد اعتدال را نگه دارند
و کنترل و نظارت دقیقی بر مطالب خود داشته باشند .
و لطفا هر موضوعی رو فراخوان عمومی قرار ندهند.
و فقط تاپیک های تخصصی و خاص و ... .
نکته :
لطفا دوستان این نکته در نظر بگیرند که برای روابط عمومی سایت دعوت به موضوعات نزنید !
بخش دوم :
تصاویر پر حجم
کاربران محترم و مدیران عزیز سایت
لطفا از گذاشتن تصاویر پر حجم و بزرگ
که باعث کندی باز شدن صفحات سایت می شود
به شدت پرهیز کنید !
بخصوص در پروفایل اعضای سایت
و همچنین
تصاویر ارسالی در متن تاپیک ها
نیز حد المقدور حجمشان رو کم کنید
تا باعث باز نشدن صفحات نشود ...
همه کاربران و مدیران عزیز به این امر توجه بفرمایید
امیدوارم همه اعضای خوب سایت به این توصیه روابط عمومی سایت عمل کنند. موفق باشید.
-
با سلام
یک پیشنهاد
از کاربران عزیز صمیمانه درخواست میکنم برای خودشان نام کاربری مناسبی انخاب کنند که واقعا در شأن فعالیت علمی آنها باشد
به نظر خودم برخی اسامی کاربران واقعا نیاز به تجدید نظر و تغییر دارد.
نام ما معرف شخصیت ماست
دوستان گرامی لطفا نظرات خودتون را با ما در میون بذارین
[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
-
نظر سنجی
دوستان نظر بدین
اهداف و چشم انداز سایت علمی نخبگان جوان ؟؟؟؟
-
سلام
خسته نباشید
لطفا به مسئله هنگ 15 ثانیه ای سایت هنگام امتیاز دادن رسیدگی شود
با تشکر
-
سلام خسته نباشید
چند روزی هست مدیریت آپلود فایل ها کار نمی کنه لطفا رسیدگی کنید
با تشکر
-
درود بر شما!
درین 2-3 روز اخیر 90درصد پیامهایی که به من جواب داده میشه(همون رپلی) خالیه :d<):):))
هرکی بهم پیام میده باید ده بار دیگه بفرسته که به دستم برسه!! :d<):):))
اگه میشه پی گیری کنید!
سپاس
-
سلام
اگه میشد این هنگی که موقع امتیاز دادن ایجاد میشه ، رفع بشه خیلی خوب میشه چون سیستمم قاطی میکنه کلا ایتطوری
ممنون[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نارون1
سلام
اگه میشد این هنگی که موقع امتیاز دادن ایجاد میشه ، رفع بشه خیلی خوب میشه چون سیستمم قاطی میکنه کلا ایتطوری
ممنون[golrooz]
سلام نارون عزیز[golrooz]
دقیقا من هم مشکل شما رو دارم و فکر میکردم اشکال از پروفایلم هست ولی از زمانی که سیستم امتیازات به این شکل شده من دیگه نمیتونم امتیازی بدم و کلا کامپیوترم برای 10 تا 15 دقیقه هنگ میشه و در نهایت پیام kill page دریافت میکنم....
با رفرش کردن هم حل نمیشه
من هم تقاضا دارم از مدیریت جهت رفع این مشکل اقداماتی بشه چون بدلیل عدم این امکان شرمنده کاربرانی که پست هاشون شایستگی امتیاز داره میشیم
با تشکر[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
almas parsi
سلام نارون عزیز[golrooz]
دقیقا من هم مشکل شما رو دارم و فکر میکردم اشکال از پروفایلم هست ولی از زمانی که سیستم امتیازات به این شکل شده من دیگه نمیتونم امتیازی بدم و کلا کامپیوترم برای 10 تا 15 دقیقه هنگ میشه و در نهایت پیام kill page دریافت میکنم....
با رفرش کردن هم حل نمیشه
من هم تقاضا دارم از مدیریت جهت رفع این مشکل اقداماتی بشه چون بدلیل عدم این امکان شرمنده کاربرانی که پست هاشون شایستگی امتیاز داره میشیم
با تشکر[golrooz]
با سلام خدمت خانوم الماس پارسی.
من امتیاز میدم ولی هنگ صفحه فقط حدود 10 ثانیه هستش و بعد صفحه امتیاز باز میشه.فکر می کنم فقط برای تعداد معدودی از کاربران این مشکل پیش اومده.[tafakor]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parnian 80
با سلام خدمت خانوم الماس پارسی.
من امتیاز میدم ولی هنگ صفحه فقط حدود 10 ثانیه هستش و بعد صفحه امتیاز باز میشه.فکر می کنم فقط برای تعداد معدودی از کاربران این مشکل پیش اومده.[tafakor]
سلام پرنیان عزیز
احتمالا همینطوره که میگید البته ساغر هم مشکل داره ولی بعد از ده دقیقه میتونه از امکان استفاده کنه ولی برای من کلا هنگ میکنه باید یک بار از صفحه مرور گرم خارج بشم
ممنونم[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نارون1
سلام
ممنون
سلام
مشکل هنگ کردن امتیاز دادن بابت سیستم جدیدیه که روی این بخش پیاده شده و قصد داریم این مشکل رو به زودی با جایگزینی حلش کنیم
موفق باشید
-
من از یچیزی انتقاد دارم اینکه چرا سایت ما بعضی جا محدوده درصورتی که بعضی جا نیست اینجاروی تو خود سایت منظورمه
مثلا مطالب عشقی که بچه ها میذارنو حذف میکنید اما یچیزاییو تو پزشکی میذارن که به نظرمن معنایی نداره حتما تو سایت باشه جاهای مخصوص به خودش هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Admin
سلام
مشکل هنگ کردن امتیاز دادن بابت سیستم جدیدیه که روی این بخش پیاده شده و قصد داریم این مشکل رو به زودی با جایگزینی حلش کنیم
موفق باشید
درود بر شما
در مورد امتیاز دهی
اگه میشه معیار شمارش رو از
+1 و +2 و...
-1 و -2 و...
بالاتر ببرید
مثلا +200 و +400 و +600 و الی آخر
دیده شده که برخی روزانه 200 تا امتیاز +10 +20 امتیازی میدن!!
-
با سلام
به نظر من همونجور که از اسم سایت معلومه این سایت به نام سایت علمی نخبگان جوان مطرح می باشد و اختصاصی به موضوعات علمی می پردازد اما این اواخر بیشتر تبدیل به یک سایت تفریحی شده که پر از مطالب طنز و تایپیکهایی شده است که بیشتر در فیسبوک و شبکه های اجتماعی به چشم میخورد و از طرفی نباید با ایجاد تایپیکهایی موضوعات ارائه شده را محدود کرد و کاربران را مشغول جواب دادن به این تایپیکها کرد تا چشم کار میکند پاسخ به سوال یا موضوع یا مسابقه و تایپیک است و کمتر موضوع ایجاد می شود با ادامه این روند و انحصار شدن مطالب و تایپیکهای این سایت در دست چند نفر آینده خوبی برای این سایت مهم علمی متصور نیستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ایده پرداز
با سلام
به نظر من همونجور که از اسم سایت معلومه این سایت به نام سایت علمی نخبگان جوان مطرح می باشد و اختصاصی به موضوعات علمی می پردازد اما این اواخر بیشتر تبدیل به یک سایت تفریحی شده که پر از مطالب طنز و تایپیکهایی شده است که بیشتر در فیسبوک و شبکه های اجتماعی به چشم میخورد و از طرفی نباید با ایجاد تایپیکهایی موضوعات ارائه شده را محدود کرد و کاربران را مشغول جواب دادن به این تایپیکها کرد تا چشم کار میکند پاسخ به سوال یا موضوع یا مسابقه و تایپیک است و کمتر موضوع ایجاد می شود با ادامه این روند و انحصار شدن مطالب و تایپیکهای این سایت در دست چند نفر آینده خوبی برای این سایت مهم علمی متصور نیستم
منظور شما بامن بودش که ازاین مطالب میذارم؟؟؟خوب من وظیفمه چون همکار سایر موضوعاتم و همکاران بقیه موضوع های سایت زیاد فعالیت مطلب نمیذارن خوب[sootzadan]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"golbarg"
منظور شما بامن بودش که ازاین مطالب میذارم؟؟؟خوب من وظیفمه چون همکار سایر موضوعاتم و همکاران بقیه موضوع های سایت زیاد فعالیت مطلب نمیذارن خوب[sootzadan]
نه منظورم با شما نبود
کلی گفتم سمت و سوی مطالب در دست چند نفر هست که زیاد مناسب به نظر نمیرسه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"golbarg"
من از یچیزی انتقاد دارم اینکه چرا سایت ما بعضی جا محدوده درصورتی که بعضی جا نیست اینجاروی تو خود سایت منظورمه
مثلا مطالب عشقی که بچه ها میذارنو حذف میکنید اما یچیزاییو تو پزشکی میذارن که به نظرمن معنایی نداره حتما تو سایت باشه جاهای مخصوص به خودش هست
سلام
مطالبی اینچنینی در بخش خودش باشه اگر حذف شد گزارش بدین رسیدگی می کنیم و با مدیر مربوطه برخورد میشه.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ایده پرداز
نه منظورم با شما نبود
کلی گفتم سمت و سوی مطالب در دست چند نفر هست که زیاد مناسب به نظر نمیرسه
دوست گرامی ؛
مدیران تالار ها و جناب ادمین اشراف کامل به موضوعات ارسال شده در تالار ها را دارند و همونطور که باید بدونید هر بخش نه تنها یک مدیر دارد بلکه یک مدیر بخش و در بعضی از بخش ها معاون هم دارد و نه تنها اینها بلکه مدیران ارشد و جناب ادمین به اندازه کافی نظارت بر تالار ها دارند
و تمام موضوعاتی که در تالار ها باقی مانده اند به صلاحدید مدیران و جناب ادمین می باشد و در صورت عدم تایید عزیزان موضوعات حذف می گردند
موفق باشید [golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sa.n
دوست گرامی ؛
مدیران تالار ها و جناب ادمین اشراف کامل به موضوعات ارسال شده در تالار ها را دارند و همونطور که باید بدونید هر بخش نه تنها یک مدیر دارد بلکه یک مدیر بخش و در بعضی ار بخش ها معاون هم دارد و نه تنها اینها بلکه مدیران ارشد و جناب ادمین به اندازه کافی نظارت بر تالار ها دارند
و تمام موضوعاتی که در تالار ها باقی مانده اند به صلاحدید مدیران و جناب ادمین می باشد و در صورت عدم تایید عزیزان موضوعات حذف می گردند
موفق باشید [golrooz]
با سلام به شما [golrooz]
ایرادی که من وارد میدونم به سمت و سوی موضوعات هست نه خود موضوعات که بیشتر جنبه پاسخ پیدا کردن گرفته یکنفر میاد موضوعی را مطرح میکنه که در بعضی مواقع هم جنبه سرگرمی و تفریح داره و تا مدتی کاربران زیادی مشغول پاسخ دادن هستند و از ارائه مطالب علمی و ایجاد آنها غافل می شوند سرگرمی و تفریح خیلی خوبه اما سایت های زیادی در این زمینه فعال هستند و دوستان علاقه مند میتونند با عضویت در این سایت ها تا ساعتها سرگرمی و تفریح داشته باشند نمیدونم منظورم را رسوندم یا نه
اوقات خوشی داشته باشید[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ایده پرداز
با سلام به شما [golrooz]
ایرادی که من وارد میدونم به سمت و سوی موضوعات هست نه خود موضوعات که بیشتر جنبه پاسخ پیدا کردن گرفته یکنفر میاد موضوعی را مطرح میکنه که در بعضی مواقع هم جنبه سرگرمی و تفریح داره و تا مدتی کاربران زیادی مشغول پاسخ دادن هستند و از ارائه مطالب علمی و ایجاد آنها غافل می شوند سرگرمی و تفریح خیلی خوبه اما سایت های زیادی در این زمینه فعال هستند و دوستان علاقه مند میتونند با عضویت در این سایت ها تا ساعتها سرگرمی و تفریح داشته باشند نمیدونم منظورم را رسوندم یا نه
دوست عزیز
فرمایش شما کاملا صحیح و متین هست
اما
کسی که واقعا دنبال علم باشه ؛ از مطالب چشم پوشی میکنه و به هدفش ادامه میده تا به مطلب سرگرمی و اجباری هم برای شرکت در موضوعات سرگرمی دیده نشده !
در ضمن ، نمیشه که مطالب سرگرمی وجود نداشته باشه ، چرا که سایت تبدیل به مکانی خشک و بدون جذابیت میشه ، اما همونطور که قبلا هم خدمت دیگر دوستان عرض کردم باید حد تعادل رعایت بشه
اما نمیشه به طور کلی موضوعات سرگرمی از بین بره ، بلکه به اندازه کم وجودش ضروریه
سپاس [golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sa.n
دوست عزیز
فرمایش شما کاملا صحیح و متین هست
اما
کسی که واقعا دنبال علم باشه ؛ از مطالب چشم پوشی میکنه و به هدفش ادامه میده تا به مطلب سرگرمی و اجباری هم برای شرکت در موضوعات سرگرمی دیده نشده !
در ضمن ، نمیشه که مطالب سرگرمی وجود نداشته باشه ، چرا که سایت تبدیل به مکانی خشک و بدون جذابیت میشه ، اما همونطور که قبلا هم خدمت دیگر دوستان عرض کردم باید حد تعادل رعایت بشه
اما نمیشه به طور کلی موضوعات سرگرمی از بین بره ، بلکه به اندازه کم وجودش ضروریه
سپاس [golrooz]
فرمایش شما هم منطقی هست و به قول شما به اندازه کم ضروریه منتها من هر وقت وارد سایت شدم مطالب بیشتر تفریحی بوده تا علمی به هر حال هر کس نظری داره و نظرش قابل احترام
ممنون بابت شرکت شما و پاسخ به مطلب مورد نظر[golrooz]
-
با سلام به همه دوستان خوبم
سایت با نام نخبگان شکل گرفته و انتظار از این سایت هم خودبخود یک سایت علمیه.
آنچه که مهمه واقعیت در این سایته، اکثریت اعضاء سایت در حال تحصیل در مقاطع مختلف هستند ، یعنی در حد خودشون یه سری علومی دارند که میتونن در همون حد ارائه بدن.
مطلب بعدی وقتی دوستان موضوعات سرگرمی رو زیاد راه میندازن و بطور موقتی تقریب استقبال هم میشه، دلیلش فقط بخاطر سرگرمی بودنش نیست یه علت دیگه اکثریت مایل به گفتگو هستند، مایل به بحث دوطرفه نه مستمع صرف.
مثلا در مورد بحث و گفتگو دو طرفه هر وقت مسائل اجتماعی و مذهبی مطرح میشه خیلی خوب به بحث کشیده میشه هرچند متاسفانه بعضی محدودیتها و غیر منطقی برخورد کردن با افکار متفاوت بی نتیجه می مونه.
بنابراین باید اگر مسائل علمی هم قراره مطرح بشه باید افراد رو وارد به بحث و تبادل نظر بکنه. تا افراد به نقاط قوت و ضعف خودشون پی ببرن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ایده پرداز
با سلام به شما [golrooz]
سلام
چیزی هست که مدتیه فکر منو مشغول کرده
برخی افراد به اینکه سایت علمی نیست ، بحث علمی گذاشته نمیشه و ... ، میپردازن
ولی وقتی که بحث علمی گذاشته میشه ، شرکت نمیکنن ( امتحان کردم ، میخواستم ببینم شرکت میکنن یا نه ، دیدم شرکت نکردن )[tafakor]
خب پس حتما باز اینجا سوال که هست اینه ، در مورد علمی بودن و اینکه آیا علم و علمی منحصر به رشته های خاصی هست و تعریف مشخصی داره برای هرفرد مطرحه یا مسئله دیگری هست !!!
شما میتونین به نوعی منو به پاسخ برسونین ؟؟ یا کلا از همه عزیزان میخوام اگه مایل هستن منو به جواب برسونن
متشکرم[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نارون1
سلام
ولی وقتی که بحث علمی گذاشته میشه ، شرکت نمیکنن ( امتحان کردم ، میخواستم ببینم شرکت میکنن یا نه ، دیدم شرکت نکردن )[tafakor]
خب پس حتما باز اینجا سوال که هست اینه ، در مورد علمی بودن و اینکه آیا علم و علمی منحصر به رشته های خاصی هست و تعریف مشخصی داره برای هرفرد مطرحه یا مسئله دیگری هست !!!
شما میتونین به نوعی منو به پاسخ برسونین ؟؟ یا کلا از همه عزیزان میخوام اگه مایل هستن منو به جواب برسونن
متشکرم[golrooz]
کاملا درسته
منم یه گروه علمی درست کردم به نام آموزش مجازی 38 تا عضو داره اما فقط عضو هستند و اصلا مشارکت نمی کنند و همچنین خیای گروههای علمی دیگه هست که مدت زمان زیادی هست که راکد مونده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نارون1
سلام
متشکرم[golrooz]
درود بر شما
در تایید سخنان شما
چیزی که عیان است چه حاجت از بیان است
برخی ها به شکل عجیب دم از علم و عمل میزنند
که مثلا وقتی تاپیک علمی انتقال آب به کویر
یا تاپیک های روانشناسی
یا تایپک های ادبی (جز موارد دلنوشته)
کلاس زیست
کلاس شیمی
چه میدونم کلاس ریاضی
و....
اصلا کلا مرز بین ریا و عدم ریا نامشخصه!!
حالا جالبه برخی ها که چنین ادعایی دارند اگه تمام پست هاشونو ببینی
به زحمت پیدا میشه...
این مدعیان در طلبش بی خبرانند!!!
-
سلام دوستان
به نظر من اگه برای هر تالار یه بخشی باشه که بشه فیلم های کوتاه یا بلند مرتبط با همون تالار باشه و بشه به صورت آنلاین ببینیم و هم بتونیم دانلود کنیم خیلی جالب میشه......................
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid5835
سلام
خسته نباشید
لطفا به مسئله هنگ 15 ثانیه ای سایت هنگام امتیاز دادن رسیدگی شود
با تشکر
سلام خوبه شا 15 ثانیه هنگ میکنه وباز میشه امتیاز بدی... من که اصلا نمیشه امتیاز بدممم
راست میگن لطفا رسیدگی کنید
-
سلام، ضمن تشکر از زحمات زیاد مدیران و گردانندگان سایت، نمی دانم مطالبی که می گویم تکراری هست یا نه:
1_ سیستم جستجوی سایت موثر نیست. حتی گاهی دقیقا عنوان یکی از تاپیکهای خودم را وارد می کنم ولی نمی تواند چیزی پیدا کند.
2_ تاپیکهائی که خطابش به همه نخبه ها در تخصصهای مختلف است، تالار مشخصی ندارد.
3_ پیشنهاد می کنم تالار مستقلی تحت عنوان ایده پردازی و ایده پروری، اختصاصا برای بحث در مورد ایده های فردی و گروهی و پخته کردن آنها در سایت قرار داده شود.
4_ نمی دانم چرا برای من، فقط در هنگام ارسال پیامهای خصوصی، ایمیل ارسال می شود و در سایر رویدادهای مرتبط با من، ایمیلی دریافت نمی کنم.
5_ هنوز نتوانسته ام بفهمم چطور می شه یک پاسخ سریع و آسان برای ارسال کنندگان پیغام خصوصی ارسال کرد؟ (چیزی مثل Reply)
6_ خیلی خوب می شد کارمندانی از ادارات و ارگانهای ذی ربط دولتی(مثل بنیاد ملی نخبگان، اداره کل مالکیت صنعتی، سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی و ...) به عنوان رابط، به سوالات تخصصی کاربران سایت پاسخ مشخص و معتبر می دادند.
7_ به نظر شخصی من، مطالب بعضی از تالارهای سایت، با علاقه و سلیقه نخبگان واقعی کشور هم خوانی ندارد و بیشتر شبیه محتواهای وقت گذرانی و خوش و بش رد و بدل شده بین کاربران در سایتهای زرد و معمولی نت است.
8_ به نظرم اگر مدیران محترم سایت، احساس کردند یکی دو جمله از یک پست مفید، قوانین تالار را نقض کرده یا غیر مفید است، بهتر است فقط همان یکی دو جمله را جرح و تعدیل کنند نه کلیت پست را، این جوری همه زحمت یک کاربر از بین می رود که ممکن است باعث سرخوردگی وی گردد.
9_ بد نیست صفحه اختصاصی در سایت، به لیست کردن نام کاربران فعال و برتر سایت اختصاص داد.
10_ بد نیست برای موضوعات مرتبط با علم اقتصاد هم تالاری اختصاص داده شود.
11_ در مجموع یک سایت عالی، مفید و جالب توجهی است که باید قدرش را بدانیم.
دوستدار شما[golrooz]
-
چرا نمیشه امضا چند خطی بزاریم ؟
-
سلام
لطفا تعریفی از عناوین کاربران مثل: کاربر فعال سایت، همکار،یار همیشگی....... داده بشه تا کاربران جدید با این عناوین زودتر آشنا بشن.
ممنون از لطفتون
-
سلام.امروز من مشاهده کردم که ستاره هام کم شدن قبلا یک ستاره قرمز داشتم بقیه سفید و حالا 2 ستاره قرمز!
میخواستم ببینم مدیریت اقدام کلی در این زمینه انجام دادن مشکل فنی بوده یا...؟
پرسیدم دیدم یکی دیگه از کاربرا هم همین مشکل رو داشتن.
پیشاپیش ممنونم ازتون.
-
سلام این بخش حالا حالاها به همین صورت باقی میمونه
اگه بصورت داغ ترین موضوعات هفته یا روز تغییر پیدا کنه میتونه خیلی مفیدتر واقع بشه
ممنونhttp://uc-njavan.ir/images/mu1yrtn0q4owtugxoj4.jpg
-
نمیدونم چرا ولی این چندمین باره به این مشکل برخوردم
برای ارسال هر موضوعی که میخوام بزارم یه دور جستوجوی موضوع تکراری رو میزنم وقتی میبینم موضوع تکراری نیست ارسالش میکنم
ولی بعدش میفهمم تکراری بوده
چرا انقدر این قسمت ضعیف عمل میکنه؟