پاسخ : قرار ملاقات عمومی مدیران و کاربران سایت علمی نخبگان جوان در نمایشگاه کتاب تهران
اقا مصطفي ساعت دو قرار گذاشتي شما قصد داريد ناهار تهيه كنيد درست نگفتم...
خب ديدم سر ظهر هست با دل گشنه كه نميشه....
پاسخ : قرار ملاقات عمومی مدیران و کاربران سایت علمی نخبگان جوان در نمایشگاه کتاب تهران
آخه چرا تهران!!!!!!!!!!!![taajob][taajob][taajob]
من که نمیتونم بیام!!!!!!!![gerye][gerye][gerye]
راست میگه دوستمون ، تبعیض نژادیه یا شهری .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
باستان شناس
اقا مصطفي ساعت دو قرار گذاشتي شما قصد داريد ناهار تهيه كنيد درست نگفتم...
خب ديدم سر ظهر هست با دل گشنه كه نميشه....
ما که هر سال میریم ملاقات، ولی از ناهار خبری نبود!! [nishkhand] این بار هم فک نکنم ناهاری در کار باشه![nishkhand]
الان اگه مصطفی بیاد این رو ببینه من رو از سایت میندزه بیرون!!
[nishkhand][sootzadan]ولی خودمونیمااا هر سال اشانتیون میده به جای ناهار[sootzadan][nishkhand]
اشانتیون هم خوبه هااااا[nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Asghar2000
ما که هر سال میریم ملاقات، ولی از ناهار خبری نبود!! [nishkhand] این بار هم فک نکنم ناهاری در کار باشه![nishkhand]
الان اگه مصطفی بیاد این رو ببینه من رو از سایت میندزه بیرون!!
[nishkhand][sootzadan]ولی خودمونیمااا هر سال اشانتیون میده به جای ناهار[sootzadan][nishkhand]
اشانتیون هم خوبه هااااا[nishkhand]
اشانتیون حالا چی هست؟[tafakor][tafakor]
خب پس یعنی خودمون ناهار بخوریم بعدا بیام.....جوجه کباب هم بد فکری نیست...[nishkhand]توقع من که زیاد نیست....یعنی توقع زیاده[negaran]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
باستان شناس
اشانتیون حالا چی هست؟[tafakor][tafakor]
خب پس یعنی خودمون ناهار بخوریم بعدا بیام.....جوجه کباب هم بد فکری نیست...[nishkhand]توقع من که زیاد نیست....یعنی توقع زیاده[negaran]
نه تو رو خدا من جوجه كباب نمي خوام ... به باستاني جوجه بديد ...[nishkhand][nishkhand]ولي من يه چيز ديگه مي خورم ... ديزي، ...[nishkhand][nishkhand][nishkhand]
تو قرار ملاقات در نمايشگاه IT كه يك دفتر يادداشت از آقا مصطفي گرفتيم ...[bamazegi]
قبول نیست ناهار بدید
من دست به گم شدنم خوبه، اگه قسمت شه و بیام، تا برسم ناهار تموم شده
عصرونه بدید [nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
B a R a N
قبول نیست ناهار بدید
من دست به گم شدنم خوبه، اگه قسمت شه و بیام، تا برسم ناهار تموم شده
عصرونه بدید [nishkhand]
عصرانه اي متشكل از نان، پنير و سبزي و گردو و ديزي و غذاي دلخواه به همراه نان اضافه ....[nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand]