نقل قول:
سلام به قول معروف ما که مثل کبک سرمونو تو برف نبردیم من یه دخترم می دونم چه محدودیتهایی دارم .درسته در مورد فرهنگ من نباید یه دختر بزرگ شده تو ایرانو با یه دختر اونور آبی مقایسه میکردم ولی منظورم از این مقایسه بیشتر برای رسوندن نظرم بود.در کل من منظورم این بود که یه دختر می تونه به خاطر عقده هایی که پیدا میکنه بیشتر تشنه ی جنس مخالفش بشه تو همین ایران خودمون ،یه دخترو تصور کنید که توی یه خانواده ی تعصبی از اون افراطیاش زندگی میکنه من مطمئنم اون دختر کشش یا همون غریزش نسبت به جنس مخالف بیشتر از یه دختر معمولی با روابط معمولیه ، چون به هر حال اون دختر که یه خانواده ی تعصبی داره غریزشو سرکوب کرده یا بهتر بگم نیازشو نسبت به جنس مخالف در حد افراط سرکوب کردن به نظر من این خیلی برای جامعمون بد و مضره حالا به نظر شما اون خانواده برای اون دختر محدودیت ایجاد نکردن؟ پس محدودیت اگه دلیل اصلی کشش دو جنس مخالف نسبت به هم نباشه یکی از عواملیه که باعث این مسئله میشه. در مورد مسئله جنسی ای که شما گفتین تو خارج از کشور آزاده باید بگم که به کم مسئله ای اشاره نکردین یکی از عواملی که باعث ایجاد کشش میشه همین مسئله جنسیه من نمیگم تو کشور ما چرا آزاد نیست نه، به هر حال شرع و عرف این مسئله رو قبول نمیکنه اما حل شده نیست مثلا یه بچه رو در نظر بگیرید تو ایران بعضی از خانواده ها وقتی بچه هاشون در مورد این مسائل صحبت میکنن نه تنها این موضوع رو براشون حل نمیکنن بلکه ممکنه تنبیهم بکنن خوب حالا این بچه اگه بزرگ بشه مطمئنم کنجکاویش در مورد جنس مخالف بیشتر میشه خوب اون دختر خارجیه این مسائل به خاطر فرهنگش براش عادیه لااقل تنبیه نشده (باز ببخشید من مقایسه کردم خواستم نظرمو در مورد نظرتون بدم) امیدوارم حالا فهمیده باشین چرا مقایسه کردم البته یه خورده از بحث اصلی دور شدم.مرسی از اینکه نظر دادین.
یکی از دوستان ما این چنین پاسخی به اینکه تفاوت فرهنگی بین دختر و پسرای ایرانی و خارجی وجود داره داده بودن ...
در جواب این دوستمون باید بگم ...
نقل قول:
در کل من منظورم این بود که یه دختر می تونه به خاطر عقده هایی که پیدا میکنه بیشتر تشنه ی جنس مخالفش بشه تو همین ایران خودمون ،یه دخترو تصور کنید که توی یه خانواده ی تعصبی از اون افراطیاش زندگی میکنه من مطمئنم اون دختر کشش یا همون غریزش نسبت به جنس مخالف بیشتر از یه دختر معمولی با روابط معمولیه ، چون به هر حال اون دختر که یه خانواده ی تعصبی داره غریزشو سرکوب کرده یا بهتر بگم نیازشو نسبت به جنس مخالف در حد افراط سرکوب کردن به نظر من این خیلی برای جامعمون بد و مضره حالا به نظر شما اون خانواده برای اون دختر محدودیت ایجاد نکردن؟
در این بخش باید بهتون بگم که محدودیت باعث سرکوبی نمیشه ...
محدودیت اگر طبق اصول اسلامی باشه نه بیشتر بلکه باعث پیشرفت و کنترل درست تحریکات و احساسات نادرست میشه.
اگر ما پامون می لنگه مطمئن باشید که یه جا داریم اصول اسلامی رو رعایت نمی کنیم..!
من خانواده های غیر مذهبی ای رو می شناسم که با سخت گیری بی مورد دخترشون رو به بیراهه کشوندن..!
کنترل درست احساسات و غرایز مطمئنا علاوه بر اینکه باعث سرکوب نمیشه بلکه باعث رشد و تعالی اون غریزه میشه.
به این صورت که شما می دونید چطور خودتون رو در شرایط مختلف کنترل کرده و همیشه موفق باشید.
نقل قول:
یکی از عواملی که باعث ایجاد کشش میشه همین مسئله جنسیه من نمیگم تو کشور ما چرا آزاد نیست نه، به هر حال شرع و عرف این مسئله رو قبول نمیکنه اما حل شده نیست مثلا یه بچه رو در نظر بگیرید تو ایران بعضی از خانواده ها وقتی بچه هاشون در مورد این مسائل صحبت میکنن نه تنها این موضوع رو براشون حل نمیکنن بلکه ممکنه تنبیهم بکنن خوب حالا این بچه اگه بزرگ بشه مطمئنم کنجکاویش در مورد جنس مخالف بیشتر میشه خوب اون دختر خارجیه این مسائل به خاطر فرهنگش براش عادیه لااقل تنبیه نشده (باز ببخشید من مقایسه کردم خواستم نظرمو در مورد نظرتون بدم) امیدوارم حالا فهمیده باشین چرا مقایسه کردم البته یه خورده از بحث اصلی دور شدم.مرسی از اینکه نظر دادین.
خب ببینید این مسائل به نظر من در سنین بالا بعد از 18 سالگی چون در دانشگاه در درس تنظیم خانواده بهش اشاره میشه پس برای خیلی ها حل شده میشه.
اما در مورد سنین پائین تر ...
محققین میگن در کشورهایی که آزادی جنسی وجود داره کودکان زودتر از سن عادی به بلوغ زودرس مبتلا میشن و به سرعت به انحراف کشیده میشن.
دلیل این مشکل اینه که اونها سعی می کنن زودتر از موعد مسئله رو حل کنن و از سنین کودکی بچه ها رو با این مسائل آشنا می کنن ولی این تبدیل به مشکل جدیدی شده که اول از همه گریبان گیر خودشون شده.
مثل اینکه شما ماست بخوای درست کنی ولی زودتر از بستن ماست ظرف رو درش رو برداری ..!
مطمئنا در این حالت ماست دیگه نمی بنده و خراب میشه.
همچنین در اسلام توصیه شده که بعد از بلوغ کم کم این مسائل رو با کودک خودتون در میان بذارید و تمامی این مواردی که گفته میشه دلیل خودش رو داره که خیلی ها بهش توجهی نمی کنن.
در هر صورت کنترل احساسات درونی و غرایز جنسی و عاطفی چیزیه که به راحتی با تمرین و ممارست میشه بهش رسید ... حتما روش فکر کنید ... [cheshmak]