از این موارد بگزیریم و همچنین ممنون از نظراتون.
شما در مورد اثر پروانه ای چه چیزی می دونید اصلان میدونید چیه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
از این موارد بگزیریم و همچنین ممنون از نظراتون.
شما در مورد اثر پروانه ای چه چیزی می دونید اصلان میدونید چیه ؟
میشه راجب این ابزارایی که گفتین توضیح بدین تا بپردازیم به روش های نخبه شدن؟!
نخبه شدن =تلاش
[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
نخبه یعنی کسی که مشکلات رو به چشم راه حل نگاه کنه![shaad]
این جمله تجربه ی منه و اصلا بخاطر قشنگیش براتون نذاشتمش!
مثلان تریز ، طوفان فکری ، apqp و ..........
راستی در مورد اثر پروانه ای توضیح ندادین چی هست؟
من که هنوز متوجه منظور شما از ابزار نشدم. یعنی تفکراتتون براساس تریزه؟
البته ابزار خوبیه اما وقتی یه ایده بخواد بیاد کاری به اصول و ابزار و... نداره
بله تا حدودی میدونم اثر پروانه ای چیه. اما دلیل نمیشه شما هرسوالی بپرسین من جوابشو بدونما!!![labkhand][nishkhand]
اثر پروانه ای نظریه ی بدی نیست. اما جای تامل داره.[tafakor]
آخه یه اصل رو اومدن نظریه کردن!!![taajob][nadanestan][tamaa]
شاید منظورتون از اثر پروانه ایی اینکه :[shaad]
بال زدن یک پروانه در اتمسفر کالیفرنیا می تواند مجنر به گردباد در کانزاس شود..دقیقا نمیدونم.![taajob]
من اینو میدونم که خیلی جالبه و اصلی مثل این در علم ریاضی هم هست!!![golrooz]
ولی خیلی خیلی جااااالبه ...[esteghbal]
شاید این طوری بگم بهتره :
اثر پروانهای نام پدیدهای است که به دلیل حساسیت سیستم های اشوب ناک به شرایط اولیه ایجاد میشود. این پدیده به این اشاره میکند که تغییری کوچک در یک سیستم اشوب ناک چون جو سیارهٔ زمین (مثلاً بالزدن پروانه) میتواند باعث تغییرات شدید (وقوع توفان در کشوری دیگر) در آینده شود.
سلام
من اول از همه تشکر می کنم بله درسته منظورم این بود. نظرتون در مورد این چیه .
گیلدا خانوم نه مثل تریز فک نمی کنم اما از اصول اون در طراحی ها و ساخت استفاده می کنم. ابزارهایی که ما اصلان استفاده نمی کنیم ما را از په صفرم می بره حداقل برای پله اول.
مثلان شمکا وقتی یک دسگاهی می خواهین که هم قدرت خوبی داشته باشه و هم سرعت بالایی چه راهکارهایی پیشنهاد می دین یا وزن دستگاهی را می خواهین کم کنید اما دارای استحکام بالایی باشه و هزاران مورد دیگه .
ما برای خلق ایده تا تحقق محصول که به دست مشتری برسد حدود 77 ابزار استفاده می کنن که ما بعضی از موارد اونو در مراحل طراحی انجام می دیم اما بیشتر اونو انجام نمی دیم. بزارین یک مثال قابل درک تر بزنم.
مثلا من میرم محلی مثل کاشانک یک زمین می خوام بخرم و آپارتمان بسازم چند مورد محلش چه طوره قیمت و چند تا فاکتور دیگه را بررس می کنم اما اگر یک نفر برج ساز یا یک معمار خبره بره از فاز اول تا انتهای کار را یک بار در فکرش طی می کنه که ببینه اینو بگیره خوبه یا نه .
من و بیشتر افراد مثل نفر اول عمل می کنن اما برای انکه بخواهیم مثل نفر دوم بشم باید از مراجع و افراد مختلف و ........ استفاده کنیم . حالا تو طراحی همین طوری .