پاسخ : شب خواستگاریه و شما نیم ساعت وقت دارید همسر آیندتونو بشناسید ، چه سوالایی میپرسید؟
با سلام و عرض وقت بخیر خدمت دوستان
خدا قوت
والله هنوز واسه من این موقعیت پیش نیومده . ولی از نظر من نمیشه با سوال کردن و حرف زدن نیم ساعته طرف مقابل رو شناخت .
شناخت وقتی حاصل میشه که طرفین با هم رفت و آمد داشته باشند . بدون پرسیدن هرگونه سوالی انسان با دیدن رفتار و طرز برخورد طرف مقابلش پی به شخصیت اون میبره . شناختی که با هزاران سوال هم حاصل نمیشه از دیدن حالات و رفتار های عادی و روزمره طرف مقابل به دست میاد .
من در اون نیم ساعت سعی میکنم بفهمم بلده غذا درست کنه یا نه ! ( نخندید ، جدی گفتم . خیلی واسم مهمه خوب [bamazegi] )
پاسخ : شب خواستگاریه و شما نیم ساعت وقت دارید همسر آیندتونو بشناسید ، چه سوالایی میپرسید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آرامش درون
قبول دارم خیلی سخته ، ولی بالاخره یه روزی هممون تو یه همچین موقعیتی قرار میگریم ، شاید بهتر باشه از الان بهش فکر کنیم ، تا اون روز به چه کنم چه کنم نیافتیم[nishkhand]
نه خير [taajob]
كي گفته كه همه تو همچين موقعيتي قرار مي گيرن [tafakor]
دوست خوبم حتی اگر آشنایی با شیوه ایی به جز خواستگاری باشه در ابتدای آشنایی سوالاتی برای اشنایی مطرح می شه .
هدف دوست خوب ما طرح سوالاتی مفید و کلیدی برای آشنایی است .
داداش گلم سوالت نکته انحرافی داره!!!! تو نیم ساعت هم باید بپرسی هم جواب بدی یعنی فقط 15 دقیقه وقت داری[bamazegi] تو که هنوز شروع نکرده حق زنتو خوردی[labkhand]
خوشم میاد که تو گول زدن خودمون استادیم[taajob] چه تضمینی برای شنیدن جواب راست یا حداقل پرهیز از بزرگنمایی هست که معمولا تو این مواقع همه دچارش میشن.
حالا من یه سوال میپرسم وقتی با یه نفر آشنا میشید و اون یه نفر به دلتون میشینه از چی اون خوشتون اومده؟
کمالات یا جمالات
آآآآآآآآآررررررررره همتون درست گفتید :کمالات[droogh][tashvigh] خوب البته استثناء هم وجود داره که شامل همه نیست
زندگی مثل یه هندونه سر بسته میمونه (واسه همینه که پدیده ی به شرط چاقو اختراع شده ) آدما به طور متوسط 70 سال عمر میکنن و اکثرا در حالی از دنیا میرن که هنوز خودشون رو نشناختن (شناختن یکی دیگه تو ربع ساعت!!!!!)
مراسم خواستگاری فقط یه معارفه جمعی بین دو جوون و خانوادهاشون که اگر کلیات هم رو پسندیدن باید یه مدتی رو با هم بگذرونن تا به یه شناخت نسبی برسن . بعد نامزدی که زمان اصلی شناخت جزییات که متاسفانه اینجا اکثرا به رمانتیک بازی اون رو تلف میکنن وفردا وا.........
البته این نظر شخصی بنده ست.
تاپیک جالبیه.
من اول از مسایل اعتقادی میپرسیدم: خدا و دین و ایمان و پایبندی
خب یه سری از اطلاعات هم از قبل هس دیگه
2. میپرسیدم در مورد روابط اجتماعی،ادامه تحصیل ،کار و ظاهر طرف مقابلش چه نظری داره.
چون مبنا بر ازدواجه پس دروغ خیلی کم پیش میاد ولی بازم درخواست میکردم اساس رو بر صداقت بذاریم چون از دروغ متنفرم.
دینگ دینگ زمان تموم شد و حکایت همچنان باقیست...
فقط باید بفهمم صداقت داره یا نه[golrooz] همین![golrooz]
خب مسلما سوالات واضح پرسیده میشه منظور اعتقادات مذهبی-علاقه مندی های ایشان نسبت به ورزش و سرگرمی ها و همچنین مطالعه کتاب-در ارتباط با شغل ایشان -ادمه تحصیل-برای آشنایی بیشتر او هم اگر جلسه اول خوب پیش رفت میشه از دوستانش طرف مقابل را شناخت
ازش میپرسم چقدر من رو میشناسه؟
من بهتر از هر کسی خودم رو میشناسم.و این رو میدونم که من ممکنه با هر اخلاقی سازگار باشم ولی هر کسی نمیتونه بامن سازش داشته باشه.
ولی مسائلی که تو جلسه ی خاستگاری حتما مطرح میکنم:یکی بحث حجابه و دیگه اینکه تو تصمیمات زندگی حرف اول و آخر رو مرد میزنه.
البته بنده فرد مستبد و متکبری نیستم ولی در تجربیاتی که در برخورد با جنس مخالف داشتم به این نتیجه رسیدم که قوه ی تفکر خانم ها نسبت به آقایان پایین تر است.
سلامی پا برهنه!
ببخشید ها ولی همینجوری که نمیشه!!!
مطمئنا باید از قبل یک چیزایی رو ازش بدونیم.
حالا چه از طریق خودمون و چه از طریق خانواده.
حالا با فرض محال اگه آدم تو یک همچین موقعیتی قرار گرفت ، اولین سوالی که من میپرسم در مورد اعتقاداتشه .
سوال بعدی ای که میپرسم در مورد طرز فکر و اندیشه شه.که فکر میکنم این سوال خیلی وقتمون رو بگیره.
سوال بعدی ای که میپرسم در مورد صداقته.
بعدی هم یکسری از سوالاتیه که شخصیت و فرهنگش رو بهم نشون بده.
مثل رنگ مورد علاقه، غذا مورد علاقه، ورزش ، قرآن، زمان ، جامعه ، و...
امیدوارم که با این سوال ها وقتمون تموم نشه و بتونیم بیشتر همدیگه رو بشناسیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin_745
داداش گلم سوالت نکته انحرافی داره!!!! تو نیم ساعت هم باید بپرسی هم جواب بدی یعنی فقط 15 دقیقه وقت داری[bamazegi] تو که هنوز شروع نکرده حق زنتو خوردی[labkhand]
خوشم میاد که تو گول زدن خودمون استادیم[taajob] چه تضمینی برای شنیدن جواب راست یا حداقل پرهیز از بزرگنمایی هست که معمولا تو این مواقع همه دچارش میشن.
حالا من یه سوال میپرسم وقتی با یه نفر آشنا میشید و اون یه نفر به دلتون میشینه از چی اون خوشتون اومده؟
کمالات یا جمالات
آآآآآآآآآررررررررره همتون درست گفتید :کمالات[droogh][tashvigh] خوب البته استثناء هم وجود داره که شامل همه نیست
زندگی مثل یه هندونه سر بسته میمونه (واسه همینه که پدیده ی به شرط چاقو اختراع شده ) آدما به طور متوسط 70 سال عمر میکنن و اکثرا در حالی از دنیا میرن که هنوز خودشون رو نشناختن (شناختن یکی دیگه تو ربع ساعت!!!!!)
مراسم خواستگاری فقط یه معارفه جمعی بین دو جوون و خانوادهاشون که اگر کلیات هم رو پسندیدن باید یه مدتی رو با هم بگذرونن تا به یه شناخت نسبی برسن . بعد نامزدی که زمان اصلی شناخت جزییات که متاسفانه اینجا اکثرا به رمانتیک بازی اون رو تلف میکنن وفردا وا.........
البته این نظر شخصی بنده ست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parvazeh
تاپیک جالبیه.
من اول از مسایل اعتقادی میپرسیدم: خدا و دین و ایمان و پایبندی
خب یه سری از اطلاعات هم از قبل هس دیگه
2. میپرسیدم در مورد روابط اجتماعی،ادامه تحصیل ،کار و ظاهر طرف مقابلش چه نظری داره.
چون مبنا بر ازدواجه پس دروغ خیلی کم پیش میاد ولی بازم درخواست میکردم اساس رو بر صداقت بذاریم چون از دروغ متنفرم.
دینگ دینگ زمان تموم شد و حکایت همچنان باقیست...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bad sector
نه خير [taajob]
كي گفته كه همه تو همچين موقعيتي قرار مي گيرن [khande]
دوست خوبم حتی اگر آشنایی با شیوه ایی به جز خواستگاری باشه در ابتدای آشنایی سوالاتی برای اشنایی مطرح می شه .
هدف دوست خوب ما طرح سوالاتی مفید و کلیدی برای آشنایی است .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaonline
با سلام و عرض وقت بخیر خدمت دوستان
خدا قوت
والله هنوز واسه من این موقعیت پیش نیومده . ولی از نظر من نمیشه با سوال کردن و حرف زدن نیم ساعته طرف مقابل رو شناخت .
شناخت وقتی حاصل میشه که طرفین با هم رفت و آمد داشته باشند . بدون پرسیدن هرگونه سوالی انسان با دیدن رفتار و طرز برخورد طرف مقابلش پی به شخصیت اون میبره . شناختی که با هزاران سوال هم حاصل نمیشه از دیدن حالات و رفتار های عادی و روزمره طرف مقابل به دست میاد .
من در اون نیم ساعت سعی میکنم بفهمم بلده غذا درست کنه یا نه ! ( نخندید ، جدی گفتم . خیلی واسم مهمه خوب [bamazegi] )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
setaysh163
ازش میپرسم چرا میخواد نیم ساعته ازدواج کنیم[khande][golrooz][cheshmak][khandeshadid][khanderiz][dooa]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
✿water l!ly✿
فقط باید بفهمم صداقت داره یا نه[golrooz] همین![golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
غزل بارون
خب مسلما سوالات واضح پرسیده میشه منظور اعتقادات مذهبی-علاقه مندی های ایشان نسبت به ورزش و سرگرمی ها و همچنین مطالعه کتاب-در ارتباط با شغل ایشان -ادمه تحصیل-برای آشنایی بیشتر او هم اگر جلسه اول خوب پیش رفت میشه از دوستانش طرف مقابل را شناخت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
0014
ازش میپرسم چقدر من رو میشناسه؟
من بهتر از هر کسی خودم رو میشناسم.و این رو میدونم که من ممکنه با هر اخلاقی سازگار باشم ولی هر کسی نمیتونه بامن سازش داشته باشه.
ولی مسائلی که تو جلسه ی خاستگاری حتما مطرح میکنم:یکی بحث حجابه و دیگه اینکه تو تصمیمات زندگی حرف اول و آخر رو مرد میزنه.
البته بنده فرد مستبد و متکبری نیستم ولی در تجربیاتی که در برخورد با جنس مخالف داشتم به این نتیجه رسیدم که قوه ی تفکر خانم ها نسبت به آقایان پایین تر است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
warrior
سلامی پا برهنه!
ببخشید ها ولی همینجوری که نمیشه!!!
مطمئنا باید از قبل یک چیزایی رو ازش بدونیم.
حالا چه از طریق خودمون و چه از طریق خانواده.
حالا با فرض محال اگه آدم تو یک همچین موقعیتی قرار گرفت ، اولین سوالی که من میپرسم در مورد اعتقاداتشه .
سوال بعدی ای که میپرسم در مورد طرز فکر و اندیشه شه.که فکر میکنم این سوال خیلی وقتمون رو بگیره.
سوال بعدی ای که میپرسم در مورد صداقته.
بعدی هم یکسری از سوالاتیه که شخصیت و فرهنگش رو بهم نشون بده.
مثل رنگ مورد علاقه، غذا مورد علاقه، ورزش ، قرآن، زمان ، جامعه ، و...
امیدوارم که با این سوال ها وقتمون تموم نشه و بتونیم بیشتر همدیگه رو بشناسیم.
با تشکر از همه دوستانی که تو این بحث شرکت کردن ، منظور من از طرح این سوال این نبود که به شناخت دقیق و کاملی از طرف مقابلمون برسیم ، این واقعا غیر ممکنه که بشه کسی رو تو نیم ساعت شناخت ، اما بالاخره این وقتیه که در اختیار ما قرار گرفته شده و بهتره که به بهترین نحو ممکن ازش استفاده کنیم ، شاید سوالایی باشن که بشه باهاشون به یه شناخت نسبی رسید ، ما برای انتخاب خیلی چیزا وقت کمی داریم و مجبوریم با ترفند هایی از این وقت کم بهترین انتخاب رو بکنیم...
اما از نظر خود من سوالایی که پرسیده میشن یه طرف هستن ، و جوابها یا حتی نوع رفتاری که طرف مقابل بعد از شنیدن سوال از خودش بروز میده یه طرف دیگه ، مثلا اگه از طرفمون بپرسیم که شما به مادیات اهمیت میدید ، و اون در جواب بگه : نه به هیچ وجه ، من اصلا مادیات برام مهم نیست و فقط ههمسرم واسم مهمه و بس....
خب این رفتار و این جواب به نظر شما معرف چیه؟
یعنی واقعا طرف به مادیات به هیچ وجه اهمیت نمیده ؟ مطمئنا نه... توی این دنیایی که ما توش زندگی میکنیم ، دو دسته بیشتر وجود ندارن:1. اونایی که خیلی زیاد به مادیات اهمیت میدن و 2. اونایی که کمتر از بقیه به مادیات اهمیت میدن ، و نمیشه آدمی رو پیدا کرد که هرگز به مادیات اهمیت نده ، پس طرف مقابل یا تحت تاثیر احساسات چیزی رو گفته که اصلا درست نیست ، یا کلا خیلی آدم صادقی نیست ، پس این میشه یه پون منفی به ضرر طرف مقابل...
خب راه های دیگه ای هم هست و سوالای دیگه که بشه باهاش شناخت نسبی ای از طرف مقابل تو این نیم ساعت به دست آورد به نظر شما به غیر از این مورد دیگه چه چیزی هست؟