اصولا چون همیشه شادم
متولد اردیبهشت هستم[nishkhand]
نمایش نسخه قابل چاپ
اصولا چون همیشه شادم
متولد اردیبهشت هستم[nishkhand]
منم دی
چه آماری میگیری؟
حالا میگم
منم دی
ماه تيرگان .....
آنها سر سخت، قوی، پرابهت،سرد، مصمم، لجوج، پیگیر، چسبنده، جدی، فعال، پر انرژی، زرنگ، درون گرا وعاقل هستند و گاهی اوقات دارای دانش و بینشی فیلسوفانه و شهودیهستند. اگرچه، دوستان صمیمی ممکن است یک شخصیت کاملا متفاوت از آنهاببینند: افرادی ميهن پرست ونوع دوست، همدرد و دلسوز نسبت به دیگران به خصوص باعزیزانشان و اشخاصی که دوستشان دارند. آنها از آنجایی که افرادی تیز و خلاقهستند در شرایط مختلف میتوانند با دیگران احساس همدردی کنند.
آنها وطن پرست هستند ونسبت به بیگانگان سرد و دیر آشنا و نسبت به دیار و کشورشان شدیدا متعصب ووفادار میباشند.
در امر اکتشافو کند و کاو در مکانهای قدیمی و باستانی موفقند. [taajob][taajob][taajob]
همش صحت داره.. در مورد من.....[taajob][taajob][taajob]
داداشتونم متولد آذر هستش ...[shademani2]
طالع بینی ایرانیان :
مردان متولد آذر از شانس و اقبال خوبی برخوردار هستند ، نسبت به مسائل دید خوبی دارند و از افکار خوب و مطلوبی بهره می برند . به ورزش و تحرک علاقه ی خاصی دارند و از حیوانات هم بدشان نمی آید (که منم الان : یه سنجاب و یه جفت عروس هلندی دارم ...[nishkhand] خیلی هم دوسشون دارم).
از تشکیل دادن خانواده دوری میکنند چون نسبت به عشق بی تفاوت هستند (طالع بینی خورشیدی : اما وقتی او را به دام انداختید ، مطمئن باشید که کسی نیست که با فریب و دروغ به سوی ازدواج برود و دیگر مشکل چندانی نخواهید داشت[cheshmak]) .
به مادیات هیچ توجهی ندارند (البته نه دیگه هیچ توجهی ااا ...[bamazegi]) و هیچ تمایلی ندارند که کسی را از خود آزرده خاطر کنند . این افراد به همنوعان خود علاقه ی زیادی نشان می دهند و از داشتن دوستان زیادی لذت میبرند . از فریب دادن دیگران خودداری میکنند و از شخصیت ثابتی برخوردار نیستند .گاهی در اعتماد کردن بیش از اندازه به دیگران دچار مشکل و دردسر می شوند .
خواستید دیگه خیلی بدونید از همه نوع طالع بینی ، برید کتاب : طالع متولدین آذر رو بگیرید که شامل : طالع بینی ایرانیان ، طالع بینی ژاپنی ، طالع بینی خورشیدی ، طالع بینی مصری ، طالع بینی هندی و طالع بینی چینی هستش ...[cheshmak]
فروردین
سلام به همگی.
مرداد
سلام عزیز .
منم آذریم.
اردیبهشت [bamazegi]
واقعاً این آمارو میخوای چیکار ؟![tafakor][cheshmak]