پاسخ : شیعگی تنها نماز و روزه نیست !!(تصوير)
مرسشي جناب باستان شناس ... دين از ادمهاي احمق و متعصب نسبت به جهل ضربه خورده و خواهد خورد .. دل ادم خونه از ادمهاي با ادعاي اسلام ولي احمق و بي انديشه ..كساني كه بدون اينكه چيزي رو بفهمند پرستش ميكنند و بدون اينكه چيزي رو درك كنند ميپذيرنش .. خوارج از گرهي از مسلمانها برخواستند كه نماز شب ميخونند و در نهايت همين نماز شب خونها هم عدالت واقي و قران ناطق رو قرباني جهالت خودشون كردند هميشه هم بودند و حتي در نسل الانم هم كم نيستند .. اشاره خوبي كردين به مداحان انچناني كه رو تريپ اشك ريختن مردم كار ميكنند و هر چرتي رو هم ميخونند . به خورد مردم ميدند .. بشدت با جناب باستان شناس از اين بعد دين منهاي تعقل و انديشه يعني حماقت و جهل موافقم
با کل حرفهاتون موافقم اما یه انتقاد به عنوان نوشته و عدم تناسبش با محتوا دارم .
شیعگی به نماز وروزه نیست اما نماز و روزه همجزو دستورات دینی ماست البته نمازی که با حضور قلب خوانده شه و روزه ای که فقط صرفآ نخوردن ونیاشامیدن نباشه .
دراین که فرمودین اینها همه ایرانی بازی ماست کاملآ موافقم .
اینهابدعتهایی است که در دین اسلام توسط نمیدونم اسمشون رو چی بزاریم دوستان ابله ! یا دشمنان عاقل ! گذاشته شده و داره از اسلام چهره ی خشنی میسازه .
یه مدت سروکار من با طلبه های خانم و آقا بود اونها که از این وضع بخیلی ناراحت بودن و میگفتن باید یه این سنتهای غلط رو از دینمون برداریم .
خدا روشکر خیلی وقته که قمه زنی تو ایران جرم شده و از طرف مراجع حرام اعلام شده عمر کشان هم مادربزرگم از زمان بچگیش یاد داره و مامانم میگه از سن اون دیگه جمع شده و خود من که اصلا یادم نمیاد .
حالا اینها خیلی خوبه .
یکی از همین روحانیون جوان که داشت برامون سخنرانی میکرد میگفت متاسفانه خانومها میرن به ضریح اماما قفل و زنجیر میبدن که مریضشون رو شفا بده ، شفا دهنده ی اصلی خداست ما خدا رو فراموش میکنیم و از انسان شفا میخواهیم مابگیم خدایا به حق مثلا امام علی (ع) که بنده ی پاک توست به بیمارمون شفا بده .
یا مثلا وقتی برای زیارت میریم صد نفر رو له میکنیم به صدنفر ضربه میزنیم و آزارشون میدیم تا دستمون به ضریح برسه در حالیکه اینطوری حق مسلمان دیگه ای رو ضایع کردیم و اگر بر اثر ضربه های ما اثر کبودی بر بدن زیارت کننده ای ایجاد شه قصاص داره ...
خلاصه ... بهتره ایرانی بازیامون رو جمع کنیم و آبروی اسلام رو نبریم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
باستان شناس
وا اسفا به حال اين ها.... واقعا چي بگم ... جز اينكه متاسفم براي همه شون!!!![taajob]
همينها هستند كه بهانه مي دهند به دست پيروان ديگر مذاهب و همين كارها باعث مي شود كه آنان مسلمانها خصوصا شيعه را خونريز و تروريست معرفي كنند....
متاسفم ...متاسفم...متاسفم...متاسفم.... متاسفم...متاسفم....متاسفم...مت اسفم....[nadidan]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mercy
دراین پست یه کل درست و حسابی باهاتون خواهم داشت جناب باستان شناس [shaad]
خب خانم مرسي خيلي خوشحال ميشم.....[golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bmk
وا اسفا به حال اين ها.... واقعا چي بگم ... جز اينكه متاسفم براي همه شون!!!![taajob]
همينها هستند كه بهانه مي دهند به دست پيروان ديگر مذاهب و همين كارها باعث مي شود كه آنان مسلمانها خصوصا شيعه را خونريز و تروريست معرفي كنند....
متاسفم ...متاسفم...متاسفم...متاسفم.... متاسفم...متاسفم....متاسفم...مت اسفم....[nadidan]
به نظرشون اسلام به اين چيزا ارزشمند ميشه....و زنده باقي ميمونه...
اينا همش جهل و بي سوادي هست كه عده اي از مسلمان به خارج از دنياي خودشون نشون ميدن...و سبب سياه كردن چهره اسلام ميشن....به خدا من خودم ميترسم چه برسه به غير مسلمان كه نگاه ميكنند.
منم متاسفم...خيلي هم متاسفم.
یعنی امام حسین شهید شده برای این چیزا؟!!! [narahat][afsoorde]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*میشا*
یعنی امام حسین شهید شده برای این چیزا؟!!! [narahat][afsoorde]
زهره خانم باور كن اگه همين الان خود امام حسين دوباره عمر بگيره بيات به دنيا به نظرت چي ميگه!!
اينا خيال مي كنند امام حسين با قمه زني همه اونا رو شفاعت ميكند ولي در واقع اگه عاقلانه رفتار ميكردند متوجه مي شدند اين كار چهره امامان بخصوص شعييان رو سياه ميكنه.[negaran][negaran]
چون بقيه با اين تصاوير فكر ميكنند واقعا اسلام دين خون و خونريزي هست...
تو خودت رو بزار جاي مثلا ي امريكايي يا ي اروپايي درباره اينا چي فكر ميكردي !!
در داشتن عقل در مورد اونا شك نميكردي؟
با سلام به همه
خوب اگر فكر كنيم دنيا بر اساس عقل و منطق درست شده و خدا به انسان عقل داده كه استفاده كنه
توي دين هم همه چيز دليل خاص خودش رو داره
اينا هيچ وقت نخواستن كه عاقلانه فكر كنن و ببينن كه چكار دارن ميكنن
حالا با اين خونريزي ها ميخوان چي رو ثابت كنن
مگه امام حسين اسلام رو زنده كرد كه ما بيايم اين كارها رو بكنيم؟
الان تمام دنياي غرب از گرويدن مردم به اسلام و قدرتمند شدن اون ميترسن كه دارن تبليغات ضد اسلامي ميكنن گروههاي تروريستي رو با نام اسلام درست كردن، حملات رو به نام اسلام ميزنن، فيلم ميسازن، تبليغ ميكنن، روزنامه، مجله و يا مقاله و داستان چاپ ميكنن بر ضد اسلام
با وجود اين ما خودمون نبايد به اين سياستهاي ضد اسلامي دامن بزنيم و بهانه به دست اينا بديم
درود
بحث خوبیست البته واضح است که این قبیل اعمال افراطی صرفا اختصاص به پیروان دین مبین اسلام ندارد
با اندکی تحقیق میتوان دریافت افراطی گری در سایر ادیان و فرق و مذاهب نیز به وفور ودر اشکال دیگریافت میشود که دست برقضا خیلی زننده تر از تیغ و قمه است
اما ظاهرا امروزه هرانچه مربوط به احکام و افعال اسلامی است زیر ذره بین که نه بلکه میکروسکوپ فوق پیشرفته ! قرار میگیرد که البته بخودی خود مبارک است چرا که ایین نبی خاتم بقدری از غنای محتوایی و معرفتی برخوردار است که سوالی دران بی پاسخ نمیماندو این امتیاز منحصر بذاته اسلام است
خب ! حکم حرمت قمه زنی و تیغ زنی و خراش واسیب عمدی بخود و...که در فتاوای بزرگان اشکار است و تکلیف بر مرید و مقلد اشکاراما میماند سبک و شیوه ابراز ارادت :
بقول شاعر :
هرکس به زبانی صفت حمد تو گوید -بلبل به غزلخوانی و قمری به ترانه
عزیز من این کجاش اشکال داره که از الفاظ و استعاره های عاشقانه و لطیف برای ابراز ارادت و اثبات محبت استفاده بشه
تشبیه خود به گنجشک و قناری ..میتونه اوج ابراز عشق توام با تواضع مثال زدنی باشه.
عجیبه ها ماها گاهی برای اثبات علاقه مون عاشقانه ترین الفاظ رو برای دوستمون اعم از دختر و پسر[nishkhand]بکار میبریم تازه معلومم نیست عشقه موندگاره یا نه [nadanestan]اونوقت حالا اگه بیایم بگیم یا امام رضا قربون کبوترای حرمت...یا بگیم حسین جان (ع)تو شمعی و من پروانه تو لابد یاکلاس عشقو اوردیم پایین و یا خدای نکرده به ائمه بی احترامی کردیم
نه جانم
دور شو زین های و هوی و گفتگو - هر چه میخواهد دل تنگت بگو[labkhand]
جناب سكوت گفتار شما صحيح هست ولي هم اكنون ايران و ايراني و اسلام با هم هستند و شان هر كدوم به نظر من جداي از ديگري نيست...
ولي چرا افرادي كه حتي حكم الفاظ زميني را با اسماني نميدانند بايد با تيغ بي سوادي و خرافات نماينده ما باشند...
همه ميگن ديگه تكرار نميشود...ولي الان دو يا سه ماه ديگه عاشورا خواهد بود لطفا با دوربين خودت برو ميان عزاداران ببين به همه چيز توجه دارند غير اينكه اصلا حسين(ع)براي چي جهاد كرده....فقط دنبال نذر و فقط دنبال شربت خوردن و كارهاي بسيار زشتي مثل قمه زني هستند......
من بهتون اطمينان ميدم خودم همين عاشوراي امسال تصوير از قمه زني بگيرم و بزارم...جهل و بي سوادي داره غوغا ميكنه.....
آخه متاسفانه علماي ما هم اصلا فقط حگم ميدهند ميگويند كاري حرامي هست ولي متاسفانه سعي نميكنند كه اين سياهي كه داره با چهره اسلام كشيده مي شود رو پاك كنند فقط دنبال منبر هستند و حرف زدن و نصيحت كردن...من به شخصه اصلا تا الان حرفاي اين علما منبري رو گوش نداده و نميدهم....چون بندگان خدا كاش خودشون ذره اي به حرفاي خودشون عقيده داشتند پس نبايد انتظار داشته باشند ما به حرفاي اونا عقيده داشته باشيم..
علما وظيفه سنگيني دارند و در فرداي حساب ...پس بهتر هست براي رو سفيدي ديني كه اخرين دين خداست به وظيفه خودشون عمل كنند....
تا عاشوراي امسال زياد دور نيست...ببينيد چقدر عده اي اسلام رو مزحكه دست خودشون خواهند كرد....