دمت بغل بخاری برقی داغ داغ[nishkhand]
بازم رفقای قدیمی[bamazegi]
مرسی
یادم باشه رفتم خارج برای شکلات مرسی بفرستم[cheshmak]
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسي مهسا جون...[golrooz]
من از آقا اميد و مسعود جان(sontral)شروع مي كنم بقيشم واگذار مي كنم به آقا مصطفي...
اميد عباسي:ياد اميد عزيز بخير اميدوارم الان هرجاي اين كره ي خاكي كه هست موفق باشه...
اميد نزديك به ۲۴ سال داره رشتشون عمرانه (كارشناسي) ,ساكن تهران و يكي از بهترين مديران تو اين انجمن بودند:مدير تالار عمران,مدير بخش فني و مهندسي,فكر كنم يه مدتي عضو شوراي سايت هم بودند...
بسيار شوخ و مهربان و مودب و جدي در كاربودند و يكي از طرفداراي تيم هميشه پيروز استقلال ...
اميد سركار مي رفت و تا اونجا كه يادمه تو يه شركت مهندسي كار مي كردند و پروژه تحويل مي دادند...
امسالم كارشناسي شركت كردند كه نميدونم نتيجش چي شد...
و الان سخت مشغوله كارند تا دير وقت سركارن واسه همين خيلي خيلي كم مي تونن به سايت سر بزنن و الان بين ما جاشون بسيار خاليه...به اميد موفقيت روز افزونشون[esteghbal]
مسعود (sontral):ياد مسعود عزيز بخير اميدوارم الان هرجاي اين كره ي خاكي هست موفق باشه و خيلي زود دوباره پيش ما برگرده...
مسعود نزديك به ۲۲تا ۲۳ سالشونه رشتشون مكانيك(كارشناسي),ساكن تهران ويكي از بهترين ناظمان و معونان سايت بودند و عضو شوراي سايت...
بسيار مودب و خونگرم و مهربون و دلسوز بودند و يكي از طرفداراي تيم پرسپوليس....
هنوز مشغول به اتمام ليسانس و اميدوارم به جمعمون دوباره برگردند...
به اميد موفقيت روز افزونشون[esteghbal]
مرسي نوا جون فكر كنم تاريخچه njavan دست شماست[labkhand]
Memar Bashy يادم رفت اسمشو بگم[bamazegi]
مي دوني من بخشي از زندگيم هميشه مرور خاطراتم بوده
واسه همين قديمي ها هميشه برام مهم بودن
اينها يي كه اسم برديم من زياد نمي شناسمشون اما هميشه براي من قابل احترام هستند
ممنون كه به اين تايپيك توجه نشون داديد[golrooz]
یام منم بخیر[nishkhand]
ممنون بابت موضوع جالبت[golrooz]
یادشون به خیر
آقا صادق(memar bashy):آقا صادق كه هنوزم توسايت تشريف ميارن و مارو بسيار خوشحال مي كن...[esteghbal] اتفاقاَ امروزم تو سايت بودن...
يادمه اون مدتي كه من تو سايت نبودم ايشون مديريت بخش معماري رو داشتن و بسيار زياد براي اين بخش كه بخش خودشونه زحمت كشيدن من كه الان دارم پستاي بخش معماري و يه بار مي خونم و مرتب مي كنم مي بينم آقا صادق چه مطالب گرانبهايي رو گذاشتن...
آقا صادق ترم ۴يا ۵ معماري(كارشناسي) هستن... و فكر كنم ساكن تهران...
يه مدت مدير بخش معماري بودن كه فكر كنم به دليل مشغله ي كاري كمتر به ما سر مي زنن اميدوارم كه بيشتر بيانو مارو خوشحال كنن در هر صورت هر جا هستن شادو موفق باشن.
خاطرات يكي از مهمترين قسمتاي زندگي هر آدميه,عبرتايي كه گرفته تو همون خاطراته عزيزاني كه بودن و حالا نيستن و خيلي از روزهاي خوب و شيرين و حتي تلخ و غم انگيز تو خاطرات ما ثبت شدن كه خيلي وقتا مرور كردنشون چيزاي شيرينيو يادمون مي ندازه و اينكه شايد خيلي از عزيزان الان كنار ما نيستن ولي ثمره ي تلاش و زحمت شبانه روزيشون الان كنار ماست واونو بدست ما سپردن .
بازم از مهساي عزيزم واسه تاپيك زيبايي كه باز كرده ممنونم[golrooz]
و البته sanboy فکر کنم مدیر سابق تالار مباحث مربوط تلفن همراه بود اینطور نیست ؟
و اما يادكنيم از :
ziczag</B>
N I M A
B O S S
هیوا