اقا مسعود شما نگران این چیزا نباش شماکه نمیخوای بپوشی اونی که چادر سرش میکنه براش سرما و گرما مهم نیست مهم براش حفظ چادرشه مهم براش حرمت چادرشه که حفظش کنه اینا همه حاشیه هست .
موفق باشی . دیگه دلیلی نمیبینم که توضیح بدم {happy}
نمایش نسخه قابل چاپ
زمان تمام حکومت هایی که بخوان به زور حجاب بزارن سر مردم ویا بخوان به زور حجاب رو از سر مردم بردارن زود تموم میشه!
یه ایرادی اینجا وجود داره
با وجود اینکه در جوامع اسلامی طرح زیبا و جالب و شیکی برای زنان مسلمان داده شده ولی نمی دونم چرا کشور عزیزمون هنوز چسبیده به این چادر !!!!!!!!
چادر قاجاری خوب معلومه برای دوره قاجار بوده نه دوره ما !!!
اگه غرض حفظ حجابه چرا سیاه چرا اینقدر بسته اینقدر دموده !!! بدون ایجاد هیچ خلاقیتی بی هیج روحی !
بدون در نظر گرفتن درک و حس زیباشناسی
یه زمانی تو دوره جاهلیت چادر سر می کردن
ما هم باید پیروی کنیم !
من تا اونجاییکه شنیدم تاریخچه چادر برمیگرده به کشور الجزایر هیچ سنخیتی با فرهنگ ایرانی نداشته
نمی دونم چطور پا گذاشته به فرهنگ ایرانی !
اینها هم تیپ اسلامی :
اما این کجا و اون کجا :
مگه اینا چشه شون هست :-/
خیلی چیزا مال زمان قدیم بوده اما الان داره استفاده میشه فکر نمیکنم به این دلیل که چیزی که قدیمی شده باشه باید کنار گذاشته بشه یا چیزی که زمان زیادی هست داره استفاده میشهنقل قول:
چادر قاجاری خوب معلومه برای دوره قاجار بوده نه دوره ما !!!
چون بهترین رنگش همینه یه سوال از خودت دارم تو که میگی چر اسیاه اگه یه چادر با رنگ نارنجی بهت بدن سرت میکنی خودت که میگی دموده شد ( واقعا متاسفم که از این کلمه استفاده کردی ) حالا من ازت میپرسم تو رنگ بنفش امروزی که مد هست و به خودت دموده نیست رو حاظری به عنوان چادر سر کنی ؟؟؟نقل قول:
اگه غرض حفظ حجابه چرا سیاه چرا اینقدر بسته اینقدر دموده !!! بدون ایجاد هیچ خلاقیتی بی هیج روحی !
الان زیبا شد؟؟؟ با رنگ بنفش رنگ سالهنقل قول:
بدون در نظر گرفتن درک و حس زیباشناسی
مهسا جان واقعا متاسفم درسته باید نظرمون رو بگیم ولی نباید به هم توهین کنیم که یعنی الان هر کسی چادر سر میکنه هنوز هم جاهله متاسفم واقعا تنها کلمه ای که تونستم بگم همینهنقل قول:
یه زمانی تو دوره جاهلیت چادر سر می کردن
ما هم باید پیروی کنیم !
خیلی چیزا با فرهنگ ما نمیخونه و غربی هست چرا اونها رو نمیگی ؟؟؟ نمیخوام بحث کنم یا وارد حاشیه بشم وقتی این پست رو دیدم خیلی ناراحت شدم .نقل قول:
من تا اونجاییکه شنیدم تاریخچه چادر برمیگرده به کشور الجزایر هیچ سنخیتی با فرهنگ ایرانی نداشته
نمی دونم چطور پا گذاشته به فرهنگ ایرانی !
چیزی نگم بهتره {worried}
اینو تو یک سایت عربی دیدم{big green}{big green}
http://scienceblogs.com/pharyngula/u.../lollipop.jpeg
8->
این که چه ربطی داره با بیننده8->