پاسخ : ...اگه تو طراحی به مشکل برخوردی ..
چیزی که من از تا÷یک دوستمون فهمیدم یه قالب پلاستیکی کوچیک هستش .. اولا که قالبهای پلاستیکی در انواع و اقسام مختلف تو بازار هست و نیازی نیست که شما بری اونو طراحی کنی .. ثانیا تازه اگه ابعاد شما در حد میلیمتر هم مهم باشه از ورقه های پلاستیکی یا فشرده استفاده کنید و با استفاده از برش و طراحی قالب خودتون رو درست کنید ..حتی با ورقهای فلزی و چوبی هم میتونید من یکی که هیچ وقت برای قالب طرحم مراجعه نکردم به قالب ساز و.. شما شکل و ابعاد بیرونی طرحتون رو بدین بهتون میگم که چهشکلی بدنه رو بسازید ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
38203078
با سلام من یک اختراع دارم بنام کولر همراه که ابعاد اون 14در5اسانتی است وحقیقتش همه کاراش انجام دادم وساختم وفقط در پوسته (قالب) مشکل دارم که حتی به یک شرکت پلاستیک سازی مراجعه کردم واون از من 12ملیون تومان واسه ساخت یک قالب از من خواسته که من هم اینطور پولای ندارم و نمیدونم چطوری کجا باید یک قالب پلاستکی ارزونقیمت برای اختراعم درست کنم.اگر راهنمایی کنید متشکرم
قابل توجه مخترعین محترم:)>-
جهت نمونه سازی قطعات و... روشهای جدیدی ابداع شده که قیمت تمام شده را بسیار پایین اورده
شما می توانید به سایت شرکت _ مهندسی ناب _ مراجعه کنید و قیمتها را با روشهای قدیمی مقایسه کنید{call me}
سلام:من دانشجوی مهندسی ساخت و تولید هستم.بخشی از کار من طراحی و ساخت قالبه.این ای دی منه.فکر کنم بطونم در ساخت قالب کمکتون کنم.
بنده کارگاه واسه ی ساخت ندارم.فقط میتونم ابعاد رو ازتون بگیرم. و طرح قالب رو براتون ارسال کنم.{happy}
سلام من 2سال پیش چنین طرحی داشتم
ولی به دلیل همین مشکل ادامش ندادم
پارسال این طرح رو جایی دیدم:!!:!!:!!:!!:-o:-o:-o:-o:">
خیلی هم زیبا بود ودما را10درجه پایین می اورد
{big green}{big green}@};-@};-@};-@};-:!!:!!
اما میشه به ترموستات و بخاری هم مجهزش کرد وبه سلول خورشیدی
ولی باید سبک وقابل حمل باشه
من تو طرحم به یه مشکل برخوردم [negaran]
قسمت بررسی متون پروپوزال رو حوصلم نمیاد بنویسم
چون خیلی هم مطلب نداره واسه بررسی متونش واسه همونه
چی کار کنم؟ [tafakor]
یعنی چی
مگه بدونه پروپوزال میشه
اتفاقا" یه پروپروزال خوب مجاب کننده خوانندست برای اینکه دیدش رو به سمتی که میخوای ببری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moji5
یعنی چی
مگه بدونه پروپوزال میشه
اتفاقا" یه پروپروزال خوب مجاب کننده خوانندست برای اینکه دیدش رو به سمتی که میخوای ببری
چی بدون پروپوزال می شه ؟!!!
مگه گفتم طرح بدون پروپوزاله؟
گفتم یه بخش پروپوزال به دلایلی که گفتم مونده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
placebo
چی بدون پروپوزال می شه ؟!!!
مگه گفتم طرح بدون پروپوزاله؟
گفتم یه بخش پروپوزال به دلایلی که گفتم مونده
حالا چه كمكي از دست ما برمياد؟