پاسخ : ترین های نخبگان "کاربران 1393"
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ماری مریم
یکی از کاربران تو پیام خصوصی که برای من فرستادن از نقدهای ایشون شدیدا گلایه مندند
درود
به اطلاع شما و دیگر کاربران میرساند که مرجع رسیدگی به این امورات مدیریت کل انجمن ها و ناظر محترم سایت هست.لذا از انتقال انتقاد و مطالب به اکانتهای شخصی جدا خود داری کنید تا قابل بررسی و رسیدگی توسط اکانتهای مدیران باشد.
ضمنا پستهای غیر مرتبط حذف خواهد شد.
پیروز باشید.
مدیر کل انجمن ها
محسن مهابادی زاده
94/01/17
00:51
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
solinaz
لوس ترین:الهه 77
[taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob]
برعکس نگفتی؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
* Elahe *
[taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob]
برعکس نگفتی؟؟؟؟؟؟؟
نه عزیزم!!!
ایشالله که سال 94 اینطوری نباشی
فاطیما جون . میسی خیلی باحاله
شاعرترین .توت فرنگی . عاشق حسشم . شعراشو همیشه چندبار میخونم . انگار درد منو میگه
مرموزترین . مجید خخخ. شرلوک هلمز
با اعصاب ترین . دلرحم ترین .از خود گذشته ترین . سعیییییید
مهربون ترین .. مامان پری . دیشب بش گفتم سه روزه خوب نخوندم .از ته دلش دپرس شد ینی قشنگ حس کردم
جذاب ترین .فاطیما .اصن مهره مار داره . نافرم دوسش میدارم
کم مخاطب ترین . خودم .مث بدبختا میام سایت خاطره مینویسم میرم .بیشتر با بچها قدیمی در ارتباطم ک سایت نمیان هعییی
با انگیزه ترینم . مهدی که موسیقی کار میکنه . به نظرم یه بمب انگیزه اس .مطنم اینده طلایی داره
طفل معصوم ترینم .سلی ناز .یعنی خوشم میا در هر حالتی باشه .بدترین شکلشو مینویسه و اظهار بدبختی میکنه .ولی عاشق نوشته هاشم توشون حسه .
با سواد ترینم .دوتا حسین .خیلی دلم میخاد یه روز مثلشون بشم
مذهبی ترینم ..عاطفه و دخترای تاپیک چادر . ایییی دوسش دارم . عاشق پست های اون تاپیکم
بهترین روابط عمومی .. ستایش . ینی دمش گرم
و با تشکر از خاله مینا که تاپ ترین دختر سایته
با اخلاق ترین . سعید .امیر علی .مجید .مامان پری .فاطیما . عاطی .شوماخر . ریپورتر . سلی ناز .ستایش
با فرهنگترین .موارد قبلی .
با ادب ترین .امیرعلی . ینی وقتی به من گفت بانو نرگس .. اولش هنگ کردم بعد مردم از خنده . اولین بار و تنها باری کسی بهم گفت بانو خخ
رک ترین کاربر . مجید . یعنی من به حد مرگ از برخورد مستقیماش میترسم خخ. یبار عکسشو فتوشاپ کردم .نشون همه دادم ترکیدبم بس خندیدیم ولی جرات نکردم براش بفرسم .دوستان بدون ذکر نام من براش فرستادن
خاستم نظرم رو راجع به کاربران بنویسم....حسش نبود
خاستم دوباره نظرم رو بینویسم دیدم به جز چند کاربر اونم به طور سطحی کسی رو نمیشناسم.
نقل قول:
بزرګسال ترین کاربر : به ګمونم آقای «312» باشن ... شاید هم : خانم «ماری مریم» & خانم «Almas Parsi» & جناب «حسنعلی ابراهیمی سعید»
دست شما درد نکنه
مطالبی را که من ارسال میکنم مگر کم وکسری داره
در مدت کوتاه، ارسالی مرا دقت کنید بعد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!