پاسخ : اتاق شیشه ای نخبگان با حضور جناب sr hesabi
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سونای
معصومه دخترم عاشق شده از دستمون رفت..[bamazegi] وصیت میکنم تالار بیماری به امیر علی به ارث برسه[khande] چراشم اینکه خیلی خوب مدیریت میکنه وجدانن ...
آدم فروش! [taane] دست تو رو شده برام! [sootzadan] [bihes][eynaki][bihes][khande]
البته حق داری [nishkhand] الانا به علت شروع کارآموزی هام (دیگه مهر اومده هاااا [bihes]) و ازدیاد مشغله فعالیتم کم شده. [sootzadan]
درست میگی. حرف حق جواب نداره. [sootzadan]
آدم فروش! [bihes]
پاسخ : اتاق شیشه ای نخبگان با حضور جناب sr hesabi
1- چند مورد از علایقشون ؟
درس خواندن ، جزوه نوشتن ، اذیت شدن توسط من [nishkhand]، انجام کارهای علمی و پژوهشی
2- چقدر میشناسیدشون ؟
تا حد زیادی باهاش آشنا شدم و به اخلاقیات ش پی بردم
3- چند نکته مثبت اخلاقی بفرمایید :
خوش اخلاق هست ، کار ناسنجیده ای انجام نمیده ، منطقی برخورد میکنه ، مهربون هست
4- یک انتقاد ازشون
کمبود وزن داره ! البته اگر بخواد براش برنامه میریزم مشکل ش حل میشه [nishkhand]
5-یک خاطره ای که با ایشون دارید رو بفرمایید
یک هفته پیش ایشون که نماینده ی فعال کلاس هم هستند رفتند که برای کل کلاس توضیحاتی رو بدهند در این حین بنده از جای خودم بلند شدم و گفتم که کیا با عزل نماینده موافق هستند که همگی دست شون رو بردند بالا و موفق به انهدام ایشون شدم و سپس با رای گیری مجدد خودم نماینده شدم و با دست زدن برادران کلاس بنده به وسط کلاس هدایت شدم اما خب بعدا این رای گیری فاقد اعتبار شد [nishkhand]
یا اینکه در همون حوالی زمانی وقتی استاد میخواست هرکاری بکنه از روشن کردن لامپ تا سوال پرسیدن من با همراهی دیگران با گفتن نماینده بیاد سعی در انهدام دوباره ش داشتیم[nishkhand]
6- دوست یا دوستان صمیمیشون در انجمن ؟
رضوس ، سونای و ...
7- بیشتر به کدوم بخش انجمن تمایل دارن ؟
نجوم
8- یک سمت براشون در نظر بگیرید توی انجمن و چرایی اون سمت رو هم بفرمایید که چرا چنین سمتی انتخاب کردید ؟
ناظر انجمن ! چون میدونم با اخلاقیات ی که داره هیچ وقت نمیزاره هیچ مصلحت اندیشی و حزب بازی جایگزین درست قضاوت کردن ش بشه
9- اگه از نزدیک ببینیدشون میشناسیدشون ؟
روز اول که دیدم ش ! من اون رو شناختم ! اما در نگاه اول اون من رو نشناخت
10- یه نمره به اخلاقشون از 1-100
95
11- اکثر اوقات روحیشون چطوره ؟
سخت کوش و با انرژی
12- تکه کلامشون
چون تکه کلام ش نسبت به من مناسب نیست سانسور ش میکنم
اما به قول طرف عمه ی من خیلی مهربون هست حق ش بود خاله بشه [nishkhand][bamazegi]
13- چیزی هم بوده که ازشون یاد بگیرید ؟ چی ؟
نه متاسفانه ! آخه بیشتر من بهش آموزش ضایع کردن میدم[nishkhand]
اما خب آره خیلی وقت ها بود که خود رفتار ش و نه کلام ش برام آموزنده بوده
14- یک عکس یا شعر یا متنی یا فایل صوتی بهشون تقدیم کنید به عنوان یادگاری ( این آیتم جدیده ها [nishkhand])
تو قسمت تبریک هم گفتم این موضوع رو
که این دو هفته ای که کنار ش می نشستم تو کلاس واقعا باعث شد یکی از بهترین دوست هام رو پیدا کنم و هروقت هم بتونم دوست دارم در کنارش باشم
اما خب اون باید با نبود من سر کلاس کنار بیاد هرچند می دونم خیلی سخته براش[nishkhand]
15- یک آرزو بکنید براشون
امنیدوارم تو تحصیل اونجایی که مد نظرش هست رو بتونه بهش برسه
16- کلا شخصیتشون رو چطور تصور میکنید .
منطقی ، با جنبه ، لاغر [nishkhand]
17- درون گرا هستن یا برون گرا ؟
احساس میکنم با من برون گراست
18- یک سوالی که خیلی وقت هست تو دلتون مونده رو که ازشون بپرسید بفرمایید : ( این آیتم هم جدیده )
[nishkhand] نمیزارم تو دلم بمونه
19- علاوه بر رشته کنونیشون به نظر شما با شناختی که شما دارید توی چه رشته هایی میتونن موفق باشن
مهندسی پزشکی ، بیوتکنولوژی
20- کلام اخر ( هر چه دل تنگت میخواد بگو )
دوست ش دارم
امیدوارم این همه اذیت هایی که بهش روا داشتم تو اون دو هفته ی اول مهر رو از روی علاقه ی من بدونه
و اینکه دوست دارم تا آخر عمر دوست های خوبی با هم باشیم :)
چون دیر شد تا من هم پست بدم ازش عذر میخوام