من سیب بودم اما اصلا آدم آرومی نیستم اما بقیه اش درست بود
نمایش نسخه قابل چاپ
من سیب بودم اما اصلا آدم آرومی نیستم اما بقیه اش درست بود
درخت ممرز ( خوش سلیقگی):4خرداد
زیباست و به اوضاع و احوال و ظاهر خود توجه دارد. خوش سلیقه و فداکار است وزندگی را تا جایی که ممکن باشد راحت می گیرد. زندگی را به سوی منطق و انضباط سوق می دهد. به دنبال مهربانی و تقدیر از دوستان است. تصمیم گیری برای او سخت است و فردی بسیار قابل اعتماد به شمار می رود.
البته متولد اردیبهشت سال 70 تو طالع بینی ها بز جذابه . منم اردیبهشتیم و تو این درختا میشم سپیدار . بنظرم درسته
درخت سپیدار (تردید و عدم ثبات)
جذاب به نظرمی آید. با استعداد است.اما اعتماد به نفس بالایی ندارد. در مواقع لزوم بسیار شجاع است و به مهربانی و جوی خوشایند نیاز دارد. بسیار مشکل پسند و غالباً تنها است و طبعی هنرمندانه دارد. هماهنگ کننده خوبی است و به فلسفه علاقمند است. در هر موقعیتی قابل اعتماد است و به طور جدی در امور مشارکت دارد.
به نظرم بعضیاش درستن:
درخت شاه بلوط ( درستکاری)
هیکل و اندامی خارق العاده، پرابهت، حس عدالت خواهی بالا، یک طراح و سیاستمدار است. به راحتی آزرده خاطر می شود. بسیار حساس، کوشا، گاهی اوقات برتر از دیگران عمل می کند و گاهی در ارتباطات خود با سایرین سوء تفاهم برایش بوجود می آید. خانواده مدار و از لحاظ فیزیکی روی فرم است.
سلام
من 1-10 فروردینم .
اما زیاد هم دوس ندارم برای دیگران جلب توجه کنم و همیشه سعی کردم گذشت داشته باشم.
همش غلط بود ...