تصمیم اینه اگر یک کلمه فقط یک کلمه بگه وبره جلو. دیگه برای همیشه همه چی تموم شده............
واقعا دیگه باید از هر پسری متنفر بود... از هر پسری......
همه میگن ما عینن هم نیستیم اما همه مثل همن......
نمایش نسخه قابل چاپ
تصمیم اینه اگر یک کلمه فقط یک کلمه بگه وبره جلو. دیگه برای همیشه همه چی تموم شده............
واقعا دیگه باید از هر پسری متنفر بود... از هر پسری......
همه میگن ما عینن هم نیستیم اما همه مثل همن......
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
بهترین کار خبردار کردن خواهر یا برادر هست. مثلا آقایون به برادرشون و خانمها به خواهرشون اون رابطه رو اطلاع بدن.
اگه روابط خونوادگی درگیر چنین مساله ای بشود در آینده احتمال شکست و پاشیدگی وجود خواهد داشت و فراموش نشدنیه مخصوصا از طرف فرردی که نه شنیده و بعد این رابطه به احتمال بسیار قوی بازخواهد گشت
مطمئنا به لحاظ روحی ضربه میخورن اما از طرفی هم هیچ برادر یا خواهری با وجود اینکه میدونه این دو یه زمانی عاشق هم بودند همچین کاری نمیکنه.
در واقع اینکار برای اون برادر یا خواهر مثل این میمونه که بخواد صاحب تفاله اون دختر یا پسر بشه که خنده داره[golrooz]
اما از طرفی همیشه نزدیک هم هستند و احتمال اینکه رابطه شون درست بشه و بخواد رابطه جنسی داشته باشند هم زیاده.
واقعا نميدونم چي بگم خيلي سخته.اميدوارم خدا راه درست رو جلو پات قرار بده.اونم بياد سرعقل[golrooz]
سلام
به قول یکی از دوستان به خیلی چیزا بستگی داره، سن و سال آشنایی، چرا این آشنایی 4 سال طول کشید و کیفیت این دوران(4 سال)،و...
حالا این رابطه به این صورت در اومده، برای شخص در گیر مستقیم یک حادثه محسوب میشه و از طرفی نقطه عطف دیگه ،
حادثه هست چون رو دست خورده، عمرش رو برا یکی داده که ارزششو نداشته(البته تا حدودی آگاهانه)،
نقطه عطف به چی ؟ به یک دیدگاه جدید به روزهای پیش رو، شکر اینکه زودتر به این شخصیت پی برده شد، روشن شدن آینده .
گفتن اینکه اگر نه شنیدی من نیستم! یه جورایی یعنی هنوز هستم، به نظر من تنها راه : گفتن تو را بخیر و مرا بسلامت، و ختم رابطه ،
خانواده را در جریان رابطه قبلی خود بگذارید و برای تصمیم گیری و ورود ایشون به خانواده هیچگونه اظهار نظری نداشته باش، همون اطلاعات اولیه که دادید کافیه.(یعنی بامن بود اینجوری بود و نبود، به منم اینجوری می گفتو....)
به قول معروف شتر دیدی ندیدی.
موفق باشید
من این موضوع به خواهر یا برادرم که قرار با اون شخص ازدواج کنه در میون میذارم میگم
چون اون تصمیم درست رو بهتر از من اون شخص مقابل ما میگیره
تازه همه اینا بستگی به نوع بهم خوردن ارتباط ما باهم بستگی داره مثلا اگه بخاطره خانواده بوده یا بخاطره اخلاق خودم بوده یا بخاطره خیانت یا بخاطره
رفتاره اون و.......بوده اگه اینوبدونیم خیلی راحت تر میشه راهنمایی کرد
یه چسزی بگم کسی که انقد راحت بادیدن دوتا خواهر اول عاضق یکیشون بشه بعد دوباره عاشق اون یکی بشه باید بگم
این دختر حتما به خواهرش بگه چون مشخصه فردا این پسر اگه وارد فامیل اونا بشه یا بادوستای خواهرت اشنا بشه به خواهربگه شرمنده من اینو دیدم
از تو بهتر بیا طلاق بگیریم.حالا پسر یا دختر قطی نیست برن دنبال یه دختر درست تر یا یه پسر دیگه
میبخشین که اینو میگم. گردن چنین فردی رو باید زد. حیف نون تشریف دارن.
ناراحت نشین آ حقیقت اینه.
چنین آدمی در عمرم ندیده ام.تصورش رو هم نمیتونم بکنم.
حیف آب و هوا که این افراد ازش استفاده میکنن.
خیلی پررو تشریف داره. چطور اینارو به خونواده ها راه میدن؟غیرقابل تصور هست.
عاشق چنین فردی مگه میشه شد؟این فرد داره علنا میگه دارم هوسرانی میکنم.
بدبخت اون فردی که در آینده بااین فرد میخواد زندگی کنه. در آینده هم گزینه های روی میز این فرد زیاد هستن.
به نظر من عشق یعنی کسی رو که دوسش داری،خوشبخت ببینی.خیلی وحشتناکه اما وقتی به این فکر کنی که کنار یه نفر دیگه خوشحال و خوشبخته،قلب آدم آروم میشه