پاسخ : چرا نباید عکس خودم باشه؟!
سلام
ممنون از مهشاد عزیز و سایر دوستان [golrooz]
حالا اگه بخوایم اینطور مطرح کنیم که " حالا چرا باید عکس خودمون باشه ؟ " ، چه پاسخی از دوستان دریافت میکنیم ؟؟
آیا مثلا اگه عکس خودمون باشه به پیشرفت سطح علمی کمک میکنه ؟؟
به نظر من اینجا یک سایت باز هست ، یعنی علاوه بر عزیزانی که باهم دوست میشیم و خیلی دوست داریم همدیگه رو ببینیم ، خیلی دیگه از افراد بیرون از این محیط ، دسترسی دارن ،
بنابراین ، محیطهایی مثل فیسبوک و ... ، با این سایت فرق دارند ونباید اینارو باهم قیاس کرد . البته به نظرم فردی که مانعی برای گذاشتن عکسش در فیسبوک نمیبینه ، اینجا هم مانعی براشون فکر نمیکنم داشته باشه ، فقط اینکه فیسبوک فیلتره ولی اینجا باید مراقب بود فیلتر نشه[cheshmak]
سلام .
من به عنوان یه مادر ترجیح میدم محافظه کار باشم یعنی مراقب باشم تا نگهبان.من ترجیح میدم دخترم به دلایل درستی که تک تک دوستان بیان کردن عکس واقعی نذاره.درسته الان هم عکس نوزادیش رو گذاشته.ولی نوزادی با جوانی خیلی متفاوته.ولی باز از ته دل راضی نیستم ولی گاهی به خاطر خودش یه راه رضایت میذارم.
همه گفته ها صحیحه کم جنبه بودن عده ای البته دور جون این گروه بی اعتمادی هایی که بعضی ها به وجود اوردن که حتی ادم سالم هم نمیتونه حرکت درستی داشته باشه.نسبت به جنس زن و مرد بودن ونا فرجام بودن بعضی از این دوستی ها که به وجود میاد و-و-و-و-و-و خیلی چیزا.
من باشم این کارو نمیکنم چون عکس گویای درونیات ادم نیست. اگر همین الان من عکس واقعی بزارم شما تشخیص میدید من چه جور ادمی هستم؟؟؟
شاید یکدهم معلوم بشه ولی پس بقیه چی؟ باز من برای ان شخص مجهولم.
در مورد پسران گرامی
فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد!
اونم بسته به اعتقاداتش داره
در مورد دختران گرامی
مطمئنم مشکلی پیش میاد! منظورم به مشکلات قضایی و.. نیستا!! حداقلش شاید از 40تا پسر سایت ، 10تاش عکسشو ذخیره کنن و ...
متاسفانه فرهنگ ایرانیان بسیار اندکه[bitavajohi]
حالا اگه اروپا باشه مثلا طرف گذرا میره میبنه که عکسه خب
اما اینجا اگه عکسه دختر بشه ، 4تا پسر میفرمایند اه چه خوشگل ، چه خوب چه فلان...
و برعکسشم! موجوده!!
منم با تیمسار موافقم
پسرها مشکلی ندارند اما واسه دخترها پیشنهاد خوبی نیست!!!
من که عکس عشقمو براتون گذاشتم دیگه چی میخوایید اخه عکس به این نانازی قشنگی
اما بی شوخی عکس دختر گذاشتن تو هر سایتی فیس بوک میخواد باشه یا اینجا اصلا برای من منطقی نیست نمیدونم چرا
والا من تو سایتمون عکس یه دختر ایرانی گذاشتم دوستان نزدیک بود خفم کنن [cheshmak]
قشنگی زن یا مرد به اینکه همه ارزو داشته باشن روشوببینن نه اینکه همه بدونن چه شکلیه
عقیده یک دختر سنتی به اسم گلی[khanderiz]
علاوه بر موارد گفته شده , به نظر من حتي اين نگراني رو فرد همش با خودش به همراه داره ,الان عكسمو گذاشتم
اتفاقي نيفته يا …… , ارامش رو از فرد ميگيره
البته روي صحبت من دختران گل هست
احتياط لازمه و پيشگيري بهتر از درمان است [cheshmak]
توی دنیای مجازی اونچه که بیشتر از همه چی بولد و پررنگه طرز فکر ماهاس...
فارغ از اعتقادات و نظریات شخصیم،دوس دارم تفکراتم،احساسم،منطقم،گاها مذهب و عقایدم رو با خیال راحت بیان کنم....
طوری که طرف برنگرده بگه چه بهت نمیاد این حرفا....
چون توی دنیای واقعی این جملرو زیاد میشنویم...حالا هر مدل ظاهری که داشته باشیم....خوبه حداقل یه جایی مث دنیای مجازی باشه که بشه از این قضاوت های مردم حداقل برای ساعتی قسر(gheser) در رفت...
برای منم همین مهمه و وقتی برای مثال یکی رو میبینم که افکارش زیباس دیگه برام اهمیتی نداره که آیا صورت زیبایی هم داره یا نه....چون من اینجا دارم با افکارشون زندگی میکنم و اون بیرون به اندازه کافی قیافه ها و ظاهرای رنگ و وارنگ میبینم....
در ضمن اواتار یه فرصت خوبه تا بشه روحیات فرد رو فهمید...
سلام و ممنون بابت مشارکت همه دوستان!!
نظرات همه درست و واقعا منطقیه!
اما از نظر خود من گذاشتن عکس باعث میشه آدم یکم مراقب صحبت کردناش با فرد مقابل باشه!!
برای مثال یکی از آقایون که اکپرا میشناسیمشون و همیشه هم عکس خودشونو می ذارن آقای sasamc2 وقتی من با آقا ساسا صحبت می کنم حواسم جمعه که بی احترامی نکنم...مودب صحبت کنم و در کل خیلی صمیمی و ...صحبت نکنم چون میبینم که ایشون یه آقای بزرگتر از من هستن پس باید حواسم به صحبتام باشه!
شاید اگه اییشون عکسشو نمیذاشت من فکر می کردم مثلا یه دختره یا همسن منه یا .... اونوقت طرز برخوردم خیلی متفاوت می شد دیگه!!!!
یا برعکس خانوم الماس پارسی....تا شاید 9-10 ماه پیش من نمی دونستم ایشون یه خانوم خیلی بزرگتر از من هستن و فکر می کردم شاید یه دختر همسن من باشن!!!
یا خیلی مورد های دیگه مثل خانوم باستان شناس و یا only math که همه فکر می کردن آقا هستن و تا مدت ها همه آقایون باهاش سلام علیک مردونه داشتن!!!
و مثال هایی از این قبیل!!
حالا من اصراری به گذاشتن عکس مخصوصا برای خانوما ندارم و نظرم مثل نظر بقیه دوستانه اما در کل به شخصه با کسی که عکس خودشو می ذاره چه خانوم چه آقا راحت تر برخورد می کنم چون تکلیفم مشخص میشه و می دونم با کی چطور باید برخورد کنم.
سلام. یک مدت عکسم تو فیسبوک گذاشتم.. شب خوابم نبرد... 1 روزه حذفیدمش..کسی ندیدش خداروشکر[nishkhand]
دوم تو سایت گذاشتم. اما دیدم کسی نگذاشت.. باز ترسیدم. اخه. خیلی حرف ها شنیدم. یهو چهره یکی حرفه ای میزار رو بدن طرف که خودت شک میکنی...
برای همین من نمیگذارم...
سلام خدمت دوست های عزیزم.
به نظر من گذاشتن عکس برا پسرا منعی نداره و همه میبینن که چقدر خوشتیپ و ماهن ولی برای دختر خانمای گل
سلیقه ای هستش.اگه کسی نمیترسه عکسشو بذاره.ولی باید از اینترنت ترسید.