پاسخ : **پیامهایی به یک دوست **
انشاءالله، هرچه سریعتر خوب بشی رفیق، دیگه چیزی غیر از این به ذهنم نمیرسه، شرمنده
امید و انرژی جزء مهمترین قسمت های درمان سرطان هستند...
این دو رو داشته باشید همه چی حله...[cheshmak]
اصلا به بیماری فکر نکنید و غم و غصه تو خودتون نریزید که براتون سمه... اگر راه های درمانی براتون اضطراب آور هستند راجع بهشون تحقیق و سوال کنید
آگاهیه بیشتر به درمانتون خیلی کمک میکنه... مطمئن باشید.
جدای از اینها دیگه دارو های سرطان بسیار خوب و چشمگیر عمل میکنند... رادیوتراپی و پرتودرمانی هم که جزء درمان های قطعی محسوب میشند...
امید داشته باشید... دعا و عبادات رو فراموش نکنید و از رحمت خدا ناامید نشید و خوش بگذرونید و برای کارهایی که پیش رو دارید تلاش کنید...
خیلی ها مقاومت کردند و کاملا درمان شدند و حتی بدون عود مجدد.
[golrooz]
زندگیی طوری هس که ادامه داره مثلا بخوام بگم من خودمو میگم بدترین وضعیت برام پیش میاد به اطرافم نگاه میکنم میبینم که همه چی عادیه ,زندگی ادامه داره ومنم مجبورم ادامه بدم مجبورم حتی توبدترین شرایط مجبورم ادامه بدم نمیگم که نه بابا ول کن هیچی نیس ولی خوب باید ادامه داد پس بهتره ریلکسترادامه بدم چون وختی ازدست ادم کاری نمیاد پس لااقل لحظمو هم خراب نکنم زمان حال مهمه وتوکل به خدا توی صحیفه سجادیه چیزایی که یادم مونده اینجوریه که امام سجاد میفرمایند خدایا به سلامتیم شکر کنم یابه بیماریم پیشنهاد میکنم معنی دعای به وقت بیماری صحیفه سجادیه روگوش بدین معنی صوتیش تونت هس .باارزوی سلامتی.
سلام[golrooz]
من نمیدونم دیدگاه این دوستمون نسبت به بیماریش چیه؟
گاهی در زندگی یه مسیری رو داریم میریم یدفعه به یه پرتگاه میرسیم .... بعضی فکر میکنن به آخر راه رسیدن و بعضی هم در فکر راهی برای رفتن به اونطرف پرتگاه هستن چون اونطرف پرتگاه هنوز مسیری برای رفتن وجود داره
حالا شما هم اگر اینجوری فکر میکنید و این بیماری رو به چنین چیزی تشبیه کردید ( که امیدوارم اینقدر عمیق و بزرگ مثل پرتگاه نباشه براتون چون واقعا نیست) انتخاب با خودتونه یا میتونید در آخر راه بشینید و غروب خورشید رو نگاه کنید یا میتونید برای گذر ازش تلاش کنید
فکر نکنم هیچ دردی بدتر از ناامیدی باشه و البته هیچ سمی هم بدتر از استرس
مانا باشی دوست من[golrooz] و صد البته سلامت[golrooz]
از بالا نګاش کنید متوجه خواهید شد عجب چیز مضحکیه !!! [nishkhand]
http://uc-njavan.ir/images/5sy3uszc0fbus5rvizy.jpg
به این بنګرید که چرا باید راهی جدید مقابلتون باز شه ؟ راه واسه رفتن تو دنیا زیاده ، هر کس راهی رو انتخاب می کنه ، یکی دور برګردون رو که می بینه راهشو عوض می کنه ، یکی مصمم به راه منتخبش ادامه میده ، یکی هم دنبال رو راه یکی دیګست و ... جاده خاکی داره ، آسفالت داره ، راه هوایی ، میانبر ، وسایل متفاوت برای ګذر ، یکی با دوچرخه ، یکی پیاده ، یکی با بالن میره و از بالا همه چی رو هم آرام نګاه می کنه و ... http://www.millan.net/minimations/sm...owboysmile.gif
بسته به شماست که الآن کدوم رو بر می ګزینید ... می تونید وسط راه بشنید درجا بزنید [sootzadan] یا بعد از کمی درجا و استراحت بدوید و مشتاقانه به پیش برید ...[cheshmak] و و و ...
به آینده و راهی که پیش روتون هست بنګیرید ...
http://uc-njavan.ir/images/zycssf8oyskgqa4e850a.jpg
http://uc-njavan.ir/images/yldq2qexbqpd9i3dqkho.jpg
سلام
سرطان بیماری خطرناکی به نظر میاد ولی در مقابل نیروی خدا و نیروی درونی انسان خیلی کوچیکه ... دوستمون با انرژی مثبت و امید و توکل میتونه بر این بیماری غلبه کنند
بودند کسانی که با روحیه قوی ، تونستن بر این بیماری غالب بشن ، پس غیرممکن نیست
زندگی جریان داره ، با نگاه مثبت به زندگی ، زندگی کنیم [golrooz]
با آرزوی سلامتی برای شما و همه عزیزان [golrooz]
سلام . راستش من که شنیدم به نظرم اصلا جای ناراحتی نداره . شوهر عمه من سرطان داره برادرا و پدرش و بیشتر فامیلاشونم همین طور. ینی باهش دارن زندگی میکنن. تازه هم سالمن هم عمر طبیعی دارن . شایدم از بقیه بیشتر...
یه فوتبالیسته معروف کشور هلند ( اسمش الان یادم نیست) سرطان داشته ولی بهش محل نداده و به ورزشش ادامه داده که سرطان از رو رفت. تنها چیزی که مهمه بی توجهی به مریضیه و داشتن روحیه . بعضی مریضیا اسمشون سادس ولی در واقعیت نه . مادربزرگم دیابت داشت دچار سرماخوردگی شد و چند روز بعد فوت کرد. کی باورش میشه سرماخوردگی.. دیابت همچین توانایی داره . تو تلوزیون آقای قرائتی یه چیز گفت به دلم نشست . گفت زمان جنگ خیلیا میترسیدن میگفتن ما نمیریم جنگ چون میمیریم . گفت زمان مرگ هر کس تعیین شده است ینی فرقی نمیکنه کجایی و در چه شرایطی خیلیا تو اتاشون راحت خوابیدن و می میرن . تو جبهه هم هر کی زمان فوتش بوده شهید میشده. باز یه مثال از فامیلامون بزنم که باورتون شه پسر عموی بابام منطقه ای اعزام شده بود خیلی بد بود . وقتی برگشت کسی انتظارشو نداشت چون همه هم رزماش شهید شده بودن بهش گفتن طرف اگه اونجا جنگم نبوده باشه حداقل از نیش عقربای اونجا باید مرده باشه تو چجور زنده موندی. خلاصه ریفیق مرد از چیزی نمیترسه پس سه سوته خوب میشی. رفتارای دخترونه هم از خودت نشون نده.. شوخی کردم باز خانما عصبی نشن[nishkhand]