پاسخ : سؤال در ارتباط با خشک شدن بنجامین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
evin Allah
خب تقویت بشه شاید ، الآن شما چطور عنوان می کنید خاکش مشکلی نداره؟ بر چه اساسی ؟[soal]
یه وقت ګلمون خشک نشه کاملاً که ببینیم چی میشه ، آزمایشګاه که نیست فاطیما خانم ؟![nishkhand][sootzadan]
خاكى كه مشكل داشته باشه يا باعث ريز شدن برگها ميشود يا بيماريهاى ويروسى و قارچى رو منتقل ميكنه كه اونم علائم مخصوصى دارند كه اينجورى كه شما توضيح فرموديد مربوط به خاك نميشه
نه ، شما نظاره گر ميشى ، اگه گلت شاداب شد كه خدا رو شكر
ولى اگه ديدى داره وضعيت بدتر ميشه به فكر راه حل جديد ميشيم يعنى تعويض گلدان [sootzadan]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
evin Allah
بسم الله الرحمن الرحیم لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم
سلام خدمت تمامی کاربران محترم
ګل بنجامین تقریباً بلندی داریم ، ارتفاع بیش از یک متر میشه ګفت ، شاخه ی بالاییش به طور کامل ، کاملاً اتفاقی و سریع خشک شد و امروز که نګاه کردم جوانه هاش هم خشک شدن ، ولی شاخه های پایینی مثل همیشه به خاطر سردی هوا یکم ریزش برګ داشتن ولی جوانه ها تازه هستن ، ګلدونش هم یکم کوچیک شده که باید تعویض شه ولی به نظرم الآن فرصت مناسبی نباشه ازون جایی که ګیاه حساسی هم هست ، حالا می خواستم دلیلش رو جویا شم و راه برطرف کردنش ، بنجامین دو رنګ هم هست و بدون پیوند زده شدن از تنه ی اصلی یه شاخه ی بنجامین سبز هم تشکیل شده ...
سلام
اگر گیاه سالم هست فقط برگها سقوط میکنند
احتمالا ابیاری سرد یوده یا اتاق بطور ناگهانی سرد شده
شاید نور کم است گیاه را به روشنایی ببرید
شاید کم ابی باعث این عارضه شده باشه
اگر برگها خشک شده میریزند دما ی هوا گرم وخشک شده نیاز به غبارپاشی داره
این گیاه به جابجایی هم حساس هستش نباید زیاد جابجباش کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سمیه نجفی
سلام
اگر گیاه سالم هست فقط برگها سقوط میکنند
احتمالا ابیاری سرد یوده یا اتاق بطور ناگهانی سرد شده
شاید نور کم است گیاه را به روشنایی ببرید
شاید کم ابی باعث این عارضه شده باشه
اگر برگها خشک شده میریزند دما ی هوا گرم وخشک شده نیاز به غبارپاشی داره
این گیاه به جابجایی هم حساس هستش نباید زیاد جابجباش کنید
سلام
متشکرم .
می دونید بالاترین شاخش کامل با برګ و جوانه و اصلاً خود شاخش کاملاً خشک شده ما بقی ګیاه سالم هست و مثل همیشه ...
به نظر خودم مال ګلدونش باشه ولی خب چون غبار پاشی هم نمیشه ، اینو امتحان می کنم ...[cheshmak]
یه سؤال برام ایجاد شده ، شاخه ای که خشکه و نه جوونه داره نه برګ ، شاخه خودش هم خشکه ، آب پاشیدن روش چه تأثیری داره ؟[soal]
الآن که بهش سر زدم دیدم خوده شاخه جوری خشک شده که وقتی بهش دست می زنی بین روپوست و پوست هوا وجود داره ، لمس میشه قشنګ .[negaran]
ساقه ی اصلی که هیچ سالمه ، این شاخه خودش باز نیمچه شاخه ی بزرګ محسوب میشه ، میګم چه طوره قطعش کنیم که به بقیه سرایت نکنه ؟ هان ؟ [soal][tafakor]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
evin Allah
یه سؤال برام ایجاد شده ، شاخه ای که خشکه و نه جوونه داره نه برګ ، شاخه خودش هم خشکه ، آب پاشیدن روش چه تأثیری داره ؟[soal]
الآن که بهش سر زدم دیدم خوده شاخه جوری خشک شده که وقتی بهش دست می زنی بین روپوست و پوست هوا وجود داره ، لمس میشه قشنګ .[negaran]
ساقه ی اصلی که هیچ سالمه ، این شاخه خودش باز نیمچه شاخه ی بزرګ محسوب میشه ، میګم چه طوره قطعش کنیم که به بقیه سرایت نکنه ؟ هان ؟ [soal][tafakor]
دقيقاً موافقم ، شاخه خشك رو حذف كن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*FATIMA*
دقيقاً موافقم ، شاخه خشك رو حذف كن
خب مسئله ای پیش میاد که خودم بزنم قطع کنم یا یه باغبونی کسی بیاریم ؟[tafakor] و اینکه مطمئن باشید لطفاً ، اګه بشه خوب شه نکنم همچین کاری ، شاخش یک چهارم کل ګل محسوب میشه ، خود بنجامین هم که دیر رشد هست ، قطعش کنم که هیچی دیګه ، بعد با چاقو آیا ؟ اریب باید ببرم ؟ خب بعدش وقتی بریدم این قسمت بریده شده رو باید بپوشونم با یه چیزی که هوا نره داخلش آیا ؟[soal]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
evin Allah
خب مسئله ای پیش میاد که خودم بزنم قطع کنم یا یه باغبونی کسی بیاریم ؟[tafakor] و اینکه مطمئن باشید لطفاً ، اګه بشه خوب شه نکنم همچین کاری ، شاخش یک چهارم کل ګل محسوب میشه ، خود بنجامین هم که دیر رشد هست ، قطعش کنم که هیچی دیګه ، بعد با چاقو آیا ؟ اریب باید ببرم ؟ خب بعدش وقتی بریدم این قسمت بریده شده رو باید بپوشونم با یه چیزی که هوا نره داخلش آیا ؟[soal]
به صورت اریب حذفش کن که رشدش حذف نشه
ولی منظورت رو از هوا میره داخلش رو نفهمیدم ؟! [tafakor] مگه چوبش چه شکلیه ؟![tafakor]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*FATIMA*
به صورت اریب حذفش کن که رشدش حذف نشه
ولی منظورت رو از هوا میره داخلش رو نفهمیدم ؟! [tafakor] مگه چوبش چه شکلیه ؟![tafakor]
خب بعضی وقتا دیدم مخصوصاً تو پارک ها فکر کنم که وقتی شاخه ی درخت رو قطع می کنن ، روش یه چیزی مثل رنګ می زنن ، خب اون برا چیه ؟ [soal] من این به ذهنم رسید دیګه[nadidan] [nishkhand] البته اون داستانی که یه چیزی می زنن برا سم و آفت و اینا فرق داره ، این بعد از قطع شاخه هست که من میګم . لازم نداره همچین چیزی ؟[tafakor]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
evin Allah
خب بعضی وقتا دیدم مخصوصاً تو پارک ها فکر کنم که وقتی شاخه ی درخت رو قطع می کنن ، روش یه چیزی مثل رنګ می زنن ، خب اون برا چیه ؟ [soal] من این به ذهنم رسید دیګه[nadidan] [nishkhand] البته اون داستانی که یه چیزی می زنن برا سم و آفت و اینا فرق داره ، این بعد از قطع شاخه هست که من میګم . لازم نداره همچین چیزی ؟[tafakor]
اون چسب باغبانیه ، برای پوشاندن سطح برش ازش استفاده میشه و در صورتی استفاده میشه که قطر شاخه بیش از 5 سانتیمتر باشه
بعد هم موقع هرس استفاده میشه نه حذف شاخه خشک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*FATIMA*
اون چسب باغبانیه ، برای پوشاندن سطح برش ازش استفاده میشه و در صورتی استفاده میشه که قطر شاخه بیش از 5 سانتیمتر باشه
بعد هم موقع هرس استفاده میشه نه حذف شاخه خشک
خب این چسب باغبونی برا چی استفاده میشه دقیقاً ؟[soal] منظورم اینه کاراییش چیه ؟ چه نفعی داره ؟
آخه شاخه ی خشک رو که می خوایم حذف کنیم تا جایی باید پیش بریم که شاخه تازه هست دیګه ، اینطور نیست ؟ در غیر این صورت که باز هم مقداری از شاخه ی خشک هست و ممکنه سرایت کنه ![nadanestan][tafakor]