پاسخ : بنظر شما عشق چه طور به وجود می اید؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"golbarg"
عشق داریم تا عشق
عشقی هست که هر دختر یا پسری که بهم وابسته میشن اسمشو میذارن عشق که بنظرمن هوس یا یه نو غریزه محبتی ادم که بیش از اندازه بهش فکر شده
وپیش فعال شده یا عادت که به هرکی رسیده گفته عاشقم مو الکی الکی باور کرده
اما عشق واقعی به خداست که هرکسی لایقش نبود ونیست شاید تو 10000نفر یکی الان پیدابشه
من به کلمه عشق اعتقاد ندارم که بین ادماست همش الکی.
برای خانواده هم موضوعش جداست اون به معتای دوست داشتن زیاد که توضیح داره ومن حال توضیح دادن ندارم
من با این حرفت(قسمت دوم حرفت) موفق نیستم چون عشق وجود داره ونمیشه کسی بگه من به اون اعتقادی ندارم اره حرفت رو قبول دارم خصوصا بابخش اولش اما بدون ادم ها باعشق زمینی هست که تکامل پیدا می کنند وبه عشق اللهی میرند اینم به خاطر این می گم که پیامبر گفته انسان با ازدواج کردنه که دینش کامل کامل می شه!! اما بدون عشق هست خوب وبد داره اما مثل ادم های تو جامعه که خوب وبد تو همه جا زیلده اما خوب کمه دوست خوبم!!!http://www.njavan.com/forum/images/smiliesnjavan/51.gifhttp://www.njavan.com/forum/images/smiliesnjavan/3.gif
مست توام ساقی مرا چه حاجت به باده ومی
*جام لبان تو*
مستم کند و مدهوش
تا در برت مستانه گذرکندعمرم
بگویید از عشق بگویید دوستان بیایند!!![golrooz][golrooz][golrooz][soal]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نی لو
عشق چی هس ؟
من هم همینو می خوام بدونم اگه همه خجالت نکشن وتو این گفتگو شرکت کنند؟؟واقعا چیه که عشق میاره!![khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat]sh_omomi55:heart:sh_omomi76sh_omomi41sh_omomi41sh_ omomi92
گاهی به نگاهی هراز گاهی هرچند اشتباهی
سخته گفت چه چي باعث عشق ميشه.
سلام
از نظر انسانی بخوام بگم عشق یه حس خاصی نسبت به یه نفر که ممکنه این حس فقط یه بار تکرار بشه، طوریه که هر کاری هم که میکنی فراموشش کنی یا هر چقدر هم که دلت بشکنه بازم ته دلت احساسی بهش داری، عشق دست خود آدم نیست نه میتونی عشق را به وجود بیاری نه از بین ببریش!
به نظر من بالاترین و زیباترین عشق، عشق به خداست و تنها عشقی که همیشه پیشت، هیچ وقت دلتو نمی شکنه، تو رو درک میکنه، هیچ وقت فراموشت نمیکنه .... و این ماییم که همیشه پیش خدای عاشق کم میاریم، در اصل خدا عاشق و ما معشوق. (فقط نظر خودمو گفتم)