پاسخ : گاتلینگ چرخان m-197 بر روی بالگرد بل 212 نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین متقی
نفهمیدیم اخر منظورتون اینه که با اب خنک میشه یا با اب خنک نمیشه!!!!!
ولی خب گفتم بدیهیه که نمیتونه اصلا اب خنک باشه مسلسل اون هم گاتلینگ چرخان
مسلسل های قدیمی ،مدل آب خنک هم داشتن. الان نمیدونم؛ هنوز اون مدلش هست یا نه.ضمنا ظرفیت حرارتی آب خیلی بالاست؛ براحتی میتونه دمای مسلسل رو پایین نگهداره. گاتلینگ چون لوله هاش چرخانه ، طراحی سیستم آب خنک رو سخت میکنه.از طرفی چون وسیله اش پرنده هست؛ وزن این سیستم کارایی هلی کوپتر رو کم میکنه.
پاسخ : گاتلینگ چرخان m-197 بر روی بالگرد بل 212 نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران
نکته دیگر اینکه این غلاف ساخت آمریکا و مربوط به چند دهه قبل است ، بطور محدود در ایران و استرالیا و آمریکا استفاده میشه ، لطفا متن انگلیسی را بخوانید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ab.bb
مسلسل های قدیمی ،مدل آب خنک هم داشتن. الان نمیدونم؛ هنوز اون مدلش هست یا نه.ضمنا ظرفیت حرارتی آب خیلی بالاست؛ براحتی میتونه دمای مسلسل رو پایین نگهداره. گاتلینگ چون لوله هاش چرخانه ، طراحی سیستم آب خنک رو سخت میکنه.از طرفی چون وسیله اش پرنده هست؛ وزن این سیستم کارایی هلی کوپتر رو کم میکنه.
دقیقا به همین دلایل گفتم نمیشه!!!
نمیشه نه اینکه امکان نداره
یعنی احمقانس!
یعنی کارایی کمتری داره
یعنی.........[sar dard]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir-Azad
نکته دیگر اینکه این غلاف ساخت آمریکا و مربوط به چند دهه قبل است ، بطور محدود در ایران و استرالیا و آمریکا استفاده میشه ، لطفا متن انگلیسی را بخوانید .
چی؟؟؟
این غلاف ساخت امریکاست؟
ببخشید من بخش انگلیسی رو نخوندم!! اصلا فکر کردم ایرانی باشه
خب اگر اینطور هست تکنولوژی ساخت الیاژ های اونا با ما از زمین تا زیر زمین فرقشه
باز هم با اینحال بعد از 30 تا 60 دقیقه شلیک در بهترین حالت نیاز به تعمییر و تعویض بعضی قطعات داره
این شد یه چیزی!![tafakor]
این همه مطلب فرستادیم انجمن هیچ کدوم حتی یک پست هم بارخورد نداشت اما این یکی عجیبه !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir-Azad
پوشش برای توپ های گاتلینگ خیلی موضوع طبیعی هست ، با این پوشش علاوه بر نصب روی بالگرد ، روی انواع هواپیما نیز میتوانند نصب شوند . مثلا توپ معروف ولکان ، برای آن نیز پوشش "غلاف" وجود داره .
دقيقن امير جان
اين را هم عرض كنم كه در پشت و بدنه توپ سوراخهايي موجود است كه فكر ميكنم شما به خاطر محل خدمتتان آنها را ديده باشيد. حركت خود بالگرد موجب جريان هوا در توپ ميگردد. به جز اين، توپ مزبور شليكهاي طولاني نميكند چرا كه براي هدفگيري بايد با هدف در يك مسير و زاويه قرار بگيرد.